Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi
Dolar tavan yaptığında kit fiyatları da tavan yaptı şu an 5.30 hangi firmayı aradiysam tavan olan fiyatlar duruyor ben hala kit taktirmadim :)
valla öyle ya ben prins silverline'ı 1900TL'ye taktırmıştım. şimdi arşa değdi
.::EmrE::.
19-11-2018, 18:08
Bizde benzin 5TL Olsa eylem yaparlar denilen günler geçeli yıllar olurken, dünyada bir yerlerde....
Yayınlanma tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar, 11:21
Fransa yakıt fiyatlarındaki artışa karşı dün ülke genelinde protestolara sahne oldu. Başkent Paris başta olmak üzere pek çok kentte on binlerce kişi meydanlara çıktı, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un tartışmalı ekonomik reform paketine karşı tepki gösterdi. Halihazırda Macron’a karşı sendikaların ara ara eylemlerinin sürdüğü ülkede son olarak yakıt vergisinin artırılması kararıyla birlikte Jacline Mouraud isimli bir kadının sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya yoğun ilgi oldu. Macron’un akaryakıttaki vergilerin aşağı çekilmesinin söz konusu olmadığı çıkışı gündeme yansırken “Sarı yelek” adı altında örgütlenen eylemciler dün yönetimi protesto için sokaklara çıktı, yolları kapattı. Muhalefet ve sendikalar da eyleme destek verirken birçoğu alanda kendi sembollerini kullanmadı. Paris’teki eylemlerde “Macron istifa”, “Yalancı”, “Zenginlerin başkanı Macron” sloganları atıldı. Elysee Sarayı’na yürümek isteyen kalabalığı polis engelledi. Yerel basın, eyleme halkın desteğinin yüzde 76 olduğunu aktaran anketlere yer verdi. Son dönemde Macron’un kamuoyu desteğinin düşüşte olduğu biliniyor.
....ve benzin dizelden daha ucuz artik
Yıllardır koyun dedık ama mıllet kızdı.
Bukgarıstan ve fransa da artan fıyatlar yuzunden buyuk gosterıler oluyor ve haklarını alıcaklardır...
Bız ne yaptık? Koca bır hıc. 10 bıle olsa ses cıkmaz....
Bizde benzin 5TL Olsa eylem yaparlar denilen günler geçeli yıllar olurken, dünyada bir yerlerde....
Yayınlanma tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar, 11:21
Fransa yakıt fiyatlarındaki artışa karşı dün ülke genelinde protestolara sahne oldu. Başkent Paris başta olmak üzere pek çok kentte on binlerce kişi meydanlara çıktı, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un tartışmalı ekonomik reform paketine karşı tepki gösterdi. Halihazırda Macron’a karşı sendikaların ara ara eylemlerinin sürdüğü ülkede son olarak yakıt vergisinin artırılması kararıyla birlikte Jacline Mouraud isimli bir kadının sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya yoğun ilgi oldu. Macron’un akaryakıttaki vergilerin aşağı çekilmesinin söz konusu olmadığı çıkışı gündeme yansırken “Sarı yelek” adı altında örgütlenen eylemciler dün yönetimi protesto için sokaklara çıktı, yolları kapattı. Muhalefet ve sendikalar da eyleme destek verirken birçoğu alanda kendi sembollerini kullanmadı. Paris’teki eylemlerde “Macron istifa”, “Yalancı”, “Zenginlerin başkanı Macron” sloganları atıldı. Elysee Sarayı’na yürümek isteyen kalabalığı polis engelledi. Yerel basın, eyleme halkın desteğinin yüzde 76 olduğunu aktaran anketlere yer verdi. Son dönemde Macron’un kamuoyu desteğinin düşüşte olduğu biliniyor.
Fransa'da yakıtın yaklaşık %70'i vergi sanırım, Avrupa'nın geneline göre daha ucuz yakıt kullanıyorlar ama diğerlerinden önce isyan etmeleri de ilginç
Bu arada eklemeyi unutmuşum, heralde Avrupa artık içten yanmalı motorları piyasadan çekmek için akaryakıt fiyatlarını daha da arttıracak. İnsanların elektrikli araçlara yönelmesi için işleri biraz hızlandırma hedefindeler gibi.
S.Özeren
20-11-2018, 01:31
Işın içinde olan abiler , ablalar ve kardeşler
Bu sevdiğimin benzini ve mazotu aynı anda ötv den muaf adı herneyse edilmedi mi ?
Nasıl oluyor da aradaki fark 5 kuruşa düşüyor ?
Biri açıklarsa mutlu olurum .
Muhalefet yapıp bütün ticari araçlar mazotlu bu çakallık ondandır diyorum biri beni aydinlatsin lütfen
Bu arada eklemeyi unutmuşum, heralde Avrupa artık içten yanmalı motorları piyasadan çekmek için akaryakıt fiyatlarını daha da arttıracak. İnsanların elektrikli araçlara yönelmesi için işleri biraz hızlandırma hedefindeler gibi.
Aynı durumu düşünüyorum özellikle VW'nin bu kadar hızlı ve çabuk elektrikliye yönelmesi, kuzey ülkelerinin petrol olmasına rağmen elektrikliye aşırı hız vermelerinin sebebi bu olsa gerek.
Erdem K.
20-11-2018, 08:18
Aynı durumu düşünüyorum özellikle VW'nin bu kadar hızlı ve çabuk elektrikliye yönelmesi, kuzey ülkelerinin petrol olmasına rağmen elektrikliye aşırı hız vermelerinin sebebi bu olsa gerek.
Q50'yi sat artık o zaman
hybrid civic RS alırsın ...
Q50'yi sat artık o zaman
hybrid civic RS alırsın ...
Q50'ye Lepege taktırcam çevreci olsun yoksa yakıtından çok memnunuz sevgili Erdem K.
Gazyagının uluslararası fıyatı cok dusmuyor son 3 yıldır. Hatta bugun benzın ıle arasında %1 fark var...
Sureklı aynı seyı yazıyorum,motorın de subvanse var,olmasaydı cokdann mazot benzını gecmıstı...
Olması gereken motorının yaklasık %5-10 pahalı olması.
Fıyatlar avrupa da ekstra artmıyor,sadece pıyasa kaynaklı hareketler.
Elektrıkgın ozendırılmesı araclardan alınan vergılerle yapılıyor,yesvıklerle ve gunluk hayatta kolaylastırıcı avantajlar ıle...
mikelazi
20-11-2018, 09:59
1.0-1.2 turbo benzinlileri,araştırmaya devam o zaman :)
Hybrid crh a doğru gidiyorum ben yavaş yavaş. Arkadaşım kullanıyor, sakinde kullanır. Genel ortalaması 3.8 lt civarıymış. Şaun dizellerle bile kıyaslanmayacak durumda
denizhandinc
20-11-2018, 10:58
Bu nasıl elektrige özendirme hamına yakında 0.5 uç gibi TSI lar cıkacak
Butce, akaryakıtta 6 ayda ne kadar OTV desteği sağladı? Yazar Investing.com (https://tr.investing.com/news/forex-news/butce-akaryaktta-6-ayda-ne-kadar-otv-destegi-saglad-542112)
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş, 17 Mayıs'tan bugüne toplamda 8,3 milyar liranın ÖTV'den karşılandığını açıkladı.
Vay arkadaş üniversitede bi ara 2.9 mu 3 mü ne olmuştu ortalığı yıkmıştık şimdi 6.5'a düştü diye haber yapıyoruz ahahahahahaha
Butce, akaryakıtta 6 ayda ne kadar OTV desteği sağladı? Yazar Investing.com (https://tr.investing.com/news/forex-news/butce-akaryaktta-6-ayda-ne-kadar-otv-destegi-saglad-542112)
Suana kadar 10milyonu gecti...
Bakalım nerelerden cıkartıcaklar....
Tepkısız toplum olduk ıyıce.....
omer_yildir
20-11-2018, 16:08
Hybrid CHR 18 jant ve port bagajla beraber her gün Ankara içi kullanımı 6,4 LT / 100 km şeklinde. Sakin kullanımda Çankaya - Ostim öğlen saatlerinde 3,2 lt civarında yakıyor. Hybrid uzun yolda ise tam tersi çok yakıyor. 7 - 8 LT / 100 KM şehir dişı 130 - 150 km arası hızlarda yakıt yükseliyor.
Sanzıman oranları mı kısa?
Emtıalar yerlerde,dolar yukselmezse ındırım yakın.
Bugün mazot alırken tabelayı (Dizel:6,46 / Benzin: 6,51) görünce TDI Passat satıp benzinli 3.20ied alma vakti gelmiş dedim.
5.89 TL den mazot alıyorum
Energy den miss gibi :)
yılda en az 15 bin km yapıyorum. 1.6 tdı mı 1.0 tsı mı almalı. kararsız kaldım şuan
yılda en az 15 bin km yapıyorum. 1.6 tdı mı 1.0 tsı mı almalı. kararsız kaldım şuan
1.0 mpi + LPG ilaç gibi. Param olsa yapacağım tek hareket bu 1.0 ibiza alıp lpg dönüşümü.
free-hifi
20-11-2018, 20:49
5.89 TL den mazot alıyorum
Energy den miss gibi :)
Alpet ile güzel rekabet yapiyorlar
i-vtec07
20-11-2018, 20:57
Hybrid CHR 18 jant ve port bagajla beraber her gün Ankara içi kullanımı 6,4 LT / 100 km şeklinde. Sakin kullanımda Çankaya - Ostim öğlen saatlerinde 3,2 lt civarında yakıyor. Hybrid uzun yolda ise tam tersi çok yakıyor. 7 - 8 LT / 100 KM şehir dişı 130 - 150 km arası hızlarda yakıt yükseliyor.
Muhtemelen yüksek hızlarda benzinli motorun daha çok devreye girmesi ve/ya çalışmasıyla ilgili.
3-5 yıla hybrid talebi iyice artacak bence,özellikle yapısı gereği şehiriçi daha az yakması en büyük etken olur. Hangi dizel şehiriçinde 3 lt yakabilir. Benzin 6.5 tl olmasına rağmen 19.5 kr gibi komik tüketimden bahsediyoruz.
Alpet ile güzel rekabet yapiyorlar
Sahibi aday olsun oy verecem
Şu ülkedeki belkide en değerli şahsiyet
Tüpçününde hamına bu arada :):)
Mazot iyi bu arada önyargılı davranmamak gerek
S.Özeren
21-11-2018, 04:18
Sahibi aday olsun oy verecem
Şu ülkedeki belkide en değerli şahsiyet
Tüpçününde hamına bu arada :):)
Mazot iyi bu arada önyargılı davranmamak gerek
Sana göre ucuz olan herşey iyi amk :D
Erdem K.
21-11-2018, 07:32
Vay arkadaş üniversitede bi ara 2.9 mu 3 mü ne olmuştu ortalığı yıkmıştık şimdi 6.5'a düştü diye haber yapıyoruz ahahahahahaha
ben 1.6tl olduğu zamanları hatırlıyorum
senin yaşın küçükmüş delikanlı ...
ben 1.6tl olduğu zamanları hatırlıyorum
senin yaşın küçükmüş delikanlı ...
Ben çıktığı zamanı söledim Laguşla gezerken 1.8'di. Hergün 50TL atıyordum 66lt depo yanlış olmasın.
punto_multijet
21-11-2018, 08:07
yılda yaklaşık 40000km yapıyorum ve 3 ay önce benzinli araca geri döndüm.
AliGizda
21-11-2018, 08:35
1.0 mpi + LPG ilaç gibi. Param olsa yapacağım tek hareket bu 1.0 ibiza alıp lpg dönüşümü.
LPG' ye de gerek yok. Dizel satıp araba bulamayınca 1.0 MPI Ibiza aldım yakıtından aşırı memnunum. İstanbul içi ortalamam-kısa mesafe-trafik vs 5.5 lt şehirlerarası 4.2 ile gittim bu sene. Bir depo benzinle şehir içi 650 min şehirlerarası ışık yandığında aldım 927 km yol yaptım.
Gidişi de gayet tatminkar.
CloudGrey
21-11-2018, 08:54
ulan öyle bir ülke düşününki ;
dizel araba daha revaçta diye diye diye yürütme masraflarını benzinli araçla kafa kafaya getirdi...
vatandaşı olmasak zevkli ülke aslında..
Sana göre ucuz olan herşey iyi amk :D
3,4 günde bir depo fullüyoz ne yapak :)
Cmtesı ındırım gelebılır ama salı net.
Mazot ve benzıne,bu sefer ıkısıde pompaya yansıyacak.
Aytemiz'in BKM Ekspress indirimi ile mazot pompa fiyatının da altına düşüyor galiba benzin :D
mikelazi
21-11-2018, 10:11
sabah fulledim.
shell 6.42tl den
Aytemiz'in BKM Ekspress indirimi ile mazot pompa fiyatının da altına düşüyor galiba benzin :D
Aynı şekilde mazot da düşmüyor mu? Aytemiz'in indirim kartı var %5 veriyor, dün 6.06'dan mı ne aldım mazotu. Tabelada 6.42 gibi bişeylerdi
LPG'ye de faydası olsa süper olacak da işte yapmıyorlar
Mazot 5,89 TL energy yi deneyim
İst avrupa yakası mahmutbey yolu istoç mevkiinde pompacılar çok iddalı :):)
Pompacı birşey olursa beni bul döv dedi :)
Valla 6.41 den vpower dizel alıyorum. Yakıttan memnunum eyvallahta fiyattan memnun değilim. Aytemize falanmı dönsem diye düşünüyorum. Zaten egresifte kullanmıyorum bu ara az yaksın diye
blumenberg
21-11-2018, 18:59
mazot 6.12 idi, benzin de 6.35'den aldım bugün
LPG de haftaya kesin iner...
LPG de haftaya kesin iner...
Abi diğer illeri bilmiyorum ama İzmir'de bir seferberlik olup 3.39 civarına sabitledi çoğu yer bundan aşağı düşer mi acaba? Biliyorum LPG'de fiyatlar çok oynak ama indirimin miktarı belliyse diye sorayım dedim.
İzmir in uc fiyatina bakmak gerek. Ona gore ancak yorum yapabilirim.
Sadık Özyer
21-11-2018, 21:47
Ulan ne enayi milletiz , zenciyi gösterip 20 ye razı ettiler helal be.
Bp den sabah şirkete mail geldi. içinde bulunduğumuz durumdan bla bla.. vadeleri 5 gün geriye çektik diye. Bp de bunu diyorsa sıkıntı büyük
Ankara içi güzergahınız benim gibi ayrancı esat Dikmen Bahçeli civarları (gibi) ise normal, uzun yolda da Özellikle yüksek hızlarda yüke çok bindiği için hybrid avantajını kaybediyor. Düşük hızlı uzun yol sürüşleri ve şehir içi geneli düz yol güzergahlarında avantajını görüyorsunuz zaten :)
Bahsettiğim güzergahta geneli dikkat etmeden 1.6 dizel giulietta 7-7.5 arası yakarken, dün eryamana gittim 3.6 ortalama ile :)
Mazot 5,89 TL energy yi deneyim
İst avrupa yakası mahmutbey yolu istoç mevkiinde pompacılar çok iddalı :):)
Pompacı birşey olursa beni bul döv dedi :)
ve yurtdışına kaçtı :D
En fazla para puan veren kampanya hangisi acaba bir bilgisi olan var mi?
Aynı şekilde mazot da düşmüyor mu? Aytemiz'in indirim kartı var %5 veriyor, dün 6.06'dan mı ne aldım mazotu. Tabelada 6.42 gibi bişeylerdi
LPG'ye de faydası olsa süper olacak da işte yapmıyorlar
%5'i benzine de yapıyor mu, ben de onu sorayım :D O zaman boşa BKM kullanıyorum yav :D
Mazota da yapıyor olması lazım, std fiyata göre dedim ben tabi.
Abi diğer illeri bilmiyorum ama İzmir'de bir seferberlik olup 3.39 civarına sabitledi çoğu yer bundan aşağı düşer mi acaba? Biliyorum LPG'de fiyatlar çok oynak ama indirimin miktarı belliyse diye sorayım dedim.
istanbulda b.düzü için konuşuyorum 3.39 shell 3.43 aygaz po olarak geziyor fiyatlar
Son Dakika... Bu gece, motorinde litrede 13-14 kuruş indirim yapılacak. - Haberler (https://m.haberturk.com/benzinden-sonra-motorine-de-indirim-geliyor-2229727-ekonomi)
Mazotçulara ufaksa olsa iyi haber
Ne kadar iyi gelirse artık :)
ve yurtdışına kaçtı :D
Yok artık gitmemiştir yaw :)
Dedıgım ındırım geldı, Mazotcular sevınsın,bu gece ındırım gelıyor,5krs otv ye ve 13krs cıvarı pompaya yansıyacak sekılde ındırım olucak. Benzın haftabaşı....
baskan96
22-11-2018, 09:18
Tamamen aynı güzergahlarda ( gün içi Odtü git-gel, 1.5+1.5 3 km yoğun akşam trafiği koza sokak ve uğur mumcu arası, arada bir de gop'tan ilker köprüsünden dikmene git gel) araba yazlıklarda 27-30 kuruş yakıyordu. Kışlığa geçtim ve dikmen seğmenler parkı karşısı opet kampanya yaptı 3.39'dan üst üste araba 45 kuruş yaktı gösterdi. 3 gün önce aynı güzergahlara bir de trafikli İstanbul yolu git-gel yaptım ve 3.23'den Milangaz'dan doldurdum araba 0.274 kuruş yakmış.. Opet'te bize üflemeye başladıysa yandık..
kiraccemal
22-11-2018, 09:18
Dedıgım ındırım geldı, Mazotcular sevınsın,bu gece ındırım gelıyor,5krs otv ye ve 13krs cıvarı pompaya yansıyacak sekılde ındırım olucak. Benzın haftabaşı....
Murat abi benzin 5'in altına düşer mi? Öngörülerin nedir?
Benzin 4tl olsun 2.0lt üstü arabaların piyasası canlansın!
Ben minibüse hep 2 liralık biniyorum
Ben minibüse hep 2 liralık biniyorum
160 altında gidiyorsam namerdim uzun yolda tapa gaz spec. Çift hane görmeden keyif alamıyorum hocam. Siz de gazcı bir abimize benziyorsunuz SABURU filan o şekil.
160 altında gidiyorsam namerdim uzun yolda tapa gaz spec. Çift hane görmeden keyif alamıyorum hocam. Siz de gazcı bir abimize benziyorsunuz SABURU filan o şekil.
Yaşıyorsun bu hayatı Rifat abi :D
İzmir in uc fiyatina bakmak gerek. Ona gore ancak yorum yapabilirim.
bornova kavuklar shell de 3,39, yağhaneler deki kavuklar shellde 3,29
total 3,39 bp 3,49 Po 3,37
Uc fiyat derken epdk nin yayinladigi resmi fiyat :)
Ongoru cok zor,petrol duser ama tl de deger kaybedebili.
Yada tl deger kazanir ama benzin yukselir,petrol aynı kalır...
Fiyat tahmini cok zor uzun vade de.
Uc fiyat derken epdk nin yayinladigi resmi fiyat :)
Ongoru cok zor,petrol duser ama tl de deger kaybedebili.
Yada tl deger kazanir ama benzin yukselir,petrol aynı kalır...
Fiyat tahmini cok zor uzun vade de.
uc dedın yazdık :D epdk nın belırledıgı fıyat sitelerinde yazansa.. ben o fiyatı hıc pompada gormedım.. nitekim 3.75 yazıyordu 3.49 gordum shellde en fazla..o da garıp.
mikelazi
22-11-2018, 11:44
ben fulledim ya indirim gelir
şansımı sevim...
Tholl-ga
22-11-2018, 14:00
yarın bilek firaydey epdk show yapabilir
enes_srb
22-11-2018, 14:12
ben fulledim ya indirim gelir
şansımı sevim...
Abi geçtiğimiz 2 hafta üst üste yaşadım onu cidden sinir bozucu :D
Emirhancakir
22-11-2018, 14:13
Murat abi, Benzin ve LPG'ye indirim gelme şansı var mı yine? LPG için yine demeyelim çünkü ona hiç gelmedi. O da inecek mi? Bence bayağı bir inmesi lazım çünkü Anadolu yakasında 3.56'dan aşağı satan yer daha denk gelmedim.
Erdem K.
22-11-2018, 14:58
Benzin 4tl olsun 2.0lt üstü arabaların piyasası canlansın!
Q50 piyasası başka türlü canlanmaz, haklısın ...
Murat abi, Benzin ve LPG'ye indirim gelme şansı var mı yine? LPG için yine demeyelim çünkü ona hiç gelmedi. O da inecek mi? Bence bayağı bir inmesi lazım çünkü Anadolu yakasında 3.56'dan aşağı satan yer daha denk gelmedim.
bir sürü yer sayabilirim.
Q50 piyasası başka türlü canlanmaz, haklısın ...
STİ dan 1,0 yarise geçen koca yürekli insan ülke harbiden bitmiş ya..
STİ dan 1,0 yarise geçen koca yürekli insan ülke harbiden bitmiş ya..
Adam milyonluk ev aldı ama lüks semtte 1.0 yarise binme pahasına!
Emirhancakir
22-11-2018, 15:45
Pendik, Tuzla, Kartal civarında say o zaman abi, sayabilirim deme :)
e5 yan yolda aytemizler var karşılıklı pendik-kartal arasında 3.39 idi yanlış görmediysem güzelyalı sapağını geçince de indirimli satan yerler var; Pendik itfaiyenin biraz altında TPAO da 3.29 olması lazım.
Shellden aliyorum 6.42'den bende memnun değilim fiyattan. Aytemiz hiç denemedim denesem mi diye düşünüyorum veya türkiye petrolleri nasıldır?
Carmageddon
22-11-2018, 16:59
Shellden aliyorum 6.42'den bende memnun değilim fiyattan. Aytemiz hiç denemedim denesem mi diye düşünüyorum veya türkiye petrolleri nasıldır?
Uzun bir süre Aytemiz kullandıktan sonra bir süredir Shell kullanıyorum. Gözle görülür bir verim artışı yaşadım, kesinlikle değiştirmenizi tavsiye etmem.
denizhandinc
22-11-2018, 19:00
Uzun bir süre Aytemiz kullandıktan sonra bir süredir Shell kullanıyorum. Gözle görülür bir verim artışı yaşadım, kesinlikle değiştirmenizi tavsiye etmem.
Özellikle vpower iyi hosta cok bariz sekilde 20-30 km az menzil veriyor shell. Arac 160lık Scirocco
enes_srb
22-11-2018, 19:21
Ben bildim bileli bp den alıyorum benzini ama bu depo bittikten sonra değiştiricem . Shell ilk seçenek gibi duruyor bakalım
2.5 yıl Shell kullandıktan sonra Bpye geçtim. Net 50 km fazla gitti araba bu depoda. Ben shelli tavsiye etmiyorum.Dizel için tabiki.
Depom 3 günde bir fulllüyorum
Bugün bitmesi çok iyi oldu
Sabah indirimli alacağım
Bakalım energy 5,89 tl den mazotu düşürcek mi indirimi yansıtcakmı
AhmetKadir
22-11-2018, 20:53
3.80den asagi gaz gormuyorum ben igdirda 3.56 ne guzel rakam yaa:D
Yazmıstım,benzın de hafta bası lpg de ay sonu. Lpg baya ınıcek ama 20 krs otv ye gıdecek.
Ucuz lpg aldıgınız yerı mutlaka baska yerle km olarak kıyaslayın.
Gokhan43
22-11-2018, 22:30
Yazmıstım,benzın de hafta bası lpg de ay sonu. Lpg baya ınıcek ama 20 krs otv ye gıdecek.
Ucuz lpg aldıgınız yerı mutlaka baska yerle km olarak kıyaslayın.
Benzinde indirim oranı belli mi Murat abi ortalama da olsa ?
12krs benzın,35krs lpg....
%5'i benzine de yapıyor mu, ben de onu sorayım :D O zaman boşa BKM kullanıyorum yav :D
Mazota da yapıyor olması lazım, std fiyata göre dedim ben tabi.
Evet aynı kart hem mazot hem benzin için anında görüntü yapıyor pompada :D
Tamamen aynı güzergahlarda ( gün içi Odtü git-gel, 1.5+1.5 3 km yoğun akşam trafiği koza sokak ve uğur mumcu arası, arada bir de gop'tan ilker köprüsünden dikmene git gel) araba yazlıklarda 27-30 kuruş yakıyordu. Kışlığa geçtim ve dikmen seğmenler parkı karşısı opet kampanya yaptı 3.39'dan üst üste araba 45 kuruş yaktı gösterdi. 3 gün önce aynı güzergahlara bir de trafikli İstanbul yolu git-gel yaptım ve 3.23'den Milangaz'dan doldurdum araba 0.274 kuruş yakmış.. Opet'te bize üflemeye başladıysa yandık..
Babam uzun zamandır Opet'ciydi ben Aytemiz. Hatta arabanın uzunyolda 400 km gitmediğini falan söylüyordu. Aytemiz kullandırdım bikaç kere zorla, menzilin arttığını o da fark etti nihayet. :D Daha da Opet'e gitmiyor. Çook süper araba kullanmaz bu arada, psikolojik olarak dikkat edip az yaktırma etkisi yok ki ben de çok kez karşılaştırma yaptım hem Ankara hem İstanbul'daki istasyonlarda
Ayneen _opeth 'in yazdıkları var. Pendik E5'teki Aytemiz 3.39'du en son. Ben Kozyatağı'ndan alıyorum 3.49 gibi. Koşuyolu'ndki Aytemiz, Total vb yine aynı.
Aytemiz cep app'ten bakıyorum ismine bilmediğim yerde mümkünse kendi istasyonundan alıyorum ama çok şükür hiçbirinde bir sorun yaşamadım.
Benzin mi mazot mu? Bir de belli bir istasyondan mı alıyordunuz?
E320'de yol bilgisayarındaki tahmini benzin yakış verisiyle pompadan ölçüm LPG tüketimi arası %40'a varan farklar hesapladım bu ara ama eskiden LPG çok ucuzdu diye irdelemiyordum, ne zaman istanbulda 50 kr/km yakmaya başladı o zaman uyandım. Bi değişiklik deneyeyim ben de.
kadoil hakkında ne diyosunuz peki ? İzmir'de buca köprüsünün orda yaklaşık 25-30 kuruş arası daha ucuza satıyolar açıldıklarından beri. Arada alıyorum sıkıntı yaşamadım hiç ama son alımımda daha az km gittim yaklaşık 50 km civarı
by_speedvw
22-11-2018, 23:36
Lpg yi opet aygaz aldığımda bariz çekiş mükemmel menzil uzun 3.49 dan alıyorum. arkadaşın söylediği yerden alıyorum total pendik e5 yanyol 3.35 den 1 depoda opete göre 50 km civarı düşük mevzil ve vasat bir çekiş opet fiyat farkını karşılıyor yani inş. 2.xx leri görürüzblpg de
Ucuz yerleri mutlaka baska ıstasyonlar ile kıyaslayın.
Hem aldıgınız lıtreyı,hem yaptığınız km yi...
Tabı kı aynı sartlarda kullanarak.
Her ayın 15 inde 1 depo mazot alıyorum. Euro gaz da mazot 5.88 opette 6.49. Menzil de aynı gidilen yolda aynı. Alışkanlık olmuş her depo doldurdugumda km yi sıfırlarım hep 930 km gidince menzil 50 km gösteriyor. Depoda 30 lira flan fark ediyor. 1 ayda 30 lira gözüme gelmeyince opete dewam dedim son 3 depom opetten bakalm
Emrecan-R
23-11-2018, 01:02
TarikS abi bizde yıllardır aytemizden alıyorduk, son zamanlarda çalışanların hareketleri yüzünden bp ye geçtik yanındaki.
Aspendos bulvarına Alpet açıldı fiyatlar ciddi güzel LPG 3.19, benzin ve dizel fiyatları da diğer istasyonlara göre daha uygun. Reklam yapar gibi oldum ama hiç bir bağlantım yoktur
3,79 dan gaz almaya devam.
2 aya yakındır arabayı benzinde kullanıyordum ve shell opet bp harici bir yerden yakıt almamıştım. Bir ara köye gittim, köy dediysem mahalle oldu ana yol üzerindeki bir petrol ofisinden benzin aldım. 500 mt gittim gitmedim araba ara ara teklemeye gaza bastığım halde yığılma yapmaya başladı. Söve saya o benzini bir şekilde bitirip shellden 97 aldım. Odur budur yapmadı araba aynı sorunu. Babam dizel kangoosuna aynı yerden mazot almış. ertesi sabah çalışmak bilmemiş araba aptal aptal çalışmış vs. Bahsettiğim istasyon Trabzon Akçaabat Mersin mahallesindeki po.
Ucuz yerleri mutlaka baska ıstasyonlar ile kıyaslayın.
Hem aldıgınız lıtreyı,hem yaptığınız km yi...
Tabı kı aynı sartlarda kullanarak.
tam tersi pahalı aldığım yerlerde daha az km yaptım. yalnız son lpg aldığım yerde 32Lt yerine 38Lt doldurdular eğer menzil yükselirse sıkıntı yok diyeceğim de aynı menzil olursa baybay yapacağım.
Pahalı aldığım yerlerden biri Çeşme otobandaki Shell idi bariz daha az km gitmiştim. İkinci pahalı aldığım yer Selçuk Total idi. Orada da 100bin kmde ilk kez araba stop etti ilk gaza geçişlerinde gaza dokunarak rölantiyi yüksek tuttum bitince de sorun düzeldi. Zorunlu haller dışında hep ucuz gördüğüm yerlerden aldım problem yaşamadım dün aldığım yer dışında.
Son Dakika haberler: Benzin fiyatında yeni indirim - Haberler (https://m.haberturk.com/son-dakika-haberler-benzin-fiyatinda-yeni-indirim-2230993-ekonomi)
Murat abinin haberleri tek tek geliyor
free-hifi
23-11-2018, 08:51
Yakıtı koklayan adam normal dir yani. :)
https://i.hizliresim.com/qd29OR.jpg
An itibari ile güzel güzel :)
Bu sorunlar bayıden kaynaklanıyor arkadaslar...
Serefsız çok bu ulkede,sıkayet edın hemen.
Ama cıddı ucuz gordugunuzu test edın mutlaka,sorun yoksa devam...
Indırımler guzel oldu ama şu otv belası fena....
dark_crow
23-11-2018, 10:15
İstanbul 2 yaka arasındaki 3 kuruş farkında sebebi nedir?
Yakıt Anadolu yakasından gelmiyor mu, Avrupa yakasında 3 kuruş daha ucuz :)
Motorine indirim var diyolardı radyo da, doğruluk payı nedir ?
bu bahsedilen indirimler ne zaman pompaya yansıyacak bu gece mi hepsi ? her haber kanalında, sitesinde indirim var yazıyor ama ne zaman uygulanacağına dair hiç bir bilgi yok.
GokhanRS
23-11-2018, 11:38
İstanbul 2 yaka arasındaki 3 kuruş farkında sebebi nedir?
Yakıt Anadolu yakasından gelmiyor mu, Avrupa yakasında 3 kuruş daha ucuz :)
dolum tesisi ambarlıda değil miydi?
Mazot yansıdı
Benzin geliyor bu gece itibari ile
Mazota daha çok gelmesi lazım ama neyse
Mazot yansıdı
Benzin geliyor bu gece itibari ile
Mazota daha çok gelmesi lazım ama neyse
nerde 18-20 krş mazot yaktığımız zamanlar :D
nerde 18-20 krş mazot yaktığımız zamanlar :D
Nissan Juke var 1.5 dci
Şiçi full trafik 6.2 Lt yakıyor
Eskiden mazot 3,50 larda iken 20 kuruşlarda idik
O zaman benzinli araçlarda 35/45 kuruş arasında idi
Şimdi bugün itibari ile ucuz mazot almama rağmen 36 kuruş yakıyorum
LPG 2TL Mazot 3TL Benzin 4 TL olsada bizde zevk alsak şu ülkeden
dark_crow
23-11-2018, 12:41
dolum tesisi ambarlıda değil miydi?
Mantıklı geldi ama; akaryakıt İzmit Tüpraş / İzmir Petkim üzerinden çıkışı yapılmıyor mu?
Nissan Juke var 1.5 dci
Yiğit koşturmadığın yer yok valla helal olsun bence online ucuz alışveriş sitesi filan kur biz takip edelim seni :D
GokhanRS
23-11-2018, 14:17
Mantıklı geldi ama; akaryakıt İzmit Tüpraş / İzmir Petkim üzerinden çıkışı yapılmıyor mu?
valla bildiğim biraz kısıtlı bilgiler var ancak boşuna yanlış bir bilgi vermek istemem. 997tt murat abi bu işin içinde. belki o aydınlatır bizi neden avrupa yakasında daha ucuz olduğunu. ancak ben eskiden ambarlı dolum tesisinden dolayı ucuz diye sanıyordum.
brent %5 düştü 60 dalırın altına indi, dolar 5.28
haftaya temiz bi indirim daha gelir mi ?@997TT
ÜSTÜNERC
23-11-2018, 17:07
Abi lpg ye bir indirim olur mu haftaya ?
Depo cıkış fıyatı onemlı. Ayrıca bayi de indırım yapabılır.
Bu gece ekstrem bır degısıklık daha olmazsa Pazartesı gece mazot da 16krs,Benzınde 13 krs daha ındırım var.
Bnzınde pompaya yansıyan5.,mazotda 3. ındırım olucak.
Bu gece ekstrem bır degısıklık daha olmazsa Pazartesı gece mazot da 16krs,Benzınde 13 krs daha ındırım var.
16 kuruşu direk pompaya verselerdi iyidi
2 gün sonra yine doldurcam depoyu
İndirimler iyi denk geliyor bu ara bana :)
Nissan Juke var 1.5 dci
16 yıldır hep pompa zaten ama zevk alan taraf biz değiliz:)2002 de 75liraya dolan benzinli araç deposu 4 katına çıktı...
GokhanRS
24-11-2018, 10:11
la zenginlikten, alım gücü artmasından, et fiyatları pahalılanmış memlekette hala dır dır dır. zenginiz la zenginsiniz la. çarpılacaksınız, fötöcümüsünüz, vatan haini mi, yoksa cia ajanımısınız papazmısınız anlayamadım bir türlü.
:) ayet de paylaşam mı?
[QUOTE=997TT;8527829]Bu sorunlar bayıden kaynaklanıyor arkadaslar...
Serefsız çok bu ulkede,sıkayet edın hemen.
Ama cıddı ucuz gordugunuzu test edın mutlaka,sorun yoksa devam...
Indırımler guzel oldu ama şu otv belası fena....
Teşekkürler Abi verdiğiniz bilgiler için :o
Valla Murat abi indirim indirim yazdıkça gülücükler saçarak okuyorum. İzmir-Manisa çevresinde 3 yerden LPG dolum yapıyorum herkese tavsiye ederim.
1. Limontepe BP 3.39'dan veriyolar. 25-27 litre civarına 300km yapıyorum.
2. Manisa yolu üzeri Shell 3.39'dan veriyorlar 25-27 litre civarına 250-270 yapıyor. Ama çekişte bir tık iyileşiyor.
3. Manisa OSB BP 3.39'dan alıyorum. 25-27 litreye 300-320km yol yapıyorum.
Almayın diyeceğim yerler ise Fahrettin Altay Üçkuyulardaki Shell ve yanındaki Bp miydi neydi. Alıyosun hem araba gitmiyor hem de menzil çok düşük. Sanırsam işlek yerde ve insanlar mecburen bizden alacak diye iteliyorlar.
Indırımler artık hep pompaya yansıyor kac seferdır.
Suan sansımız sıyası krız,bu baskı devam ettıkce dusus de devam.
la zenginlikten, alım gücü artmasından, et fiyatları pahalılanmış memlekette hala dır dır dır. zenginiz la zenginsiniz la. çarpılacaksınız, fötöcümüsünüz, vatan haini mi, yoksa cia ajanımısınız papazmısınız anlayamadım bir türlü.
:) ayet de paylaşam mı?
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VXQwKX0Y81g)
Leader01
25-11-2018, 17:15
Indırımler artık hep pompaya yansıyor kac seferdır.
Suan sansımız sıyası krız,bu baskı devam ettıkce dusus de devam.
Abi mazota indirim var mı yakın zamanda ?
Yazdım ya,hafta bası ıkısıne de var...
Cuma yazmıstım....
Aslında whats app de daha guncel verıyorum,foruma daha cok sabah yada aksamları gırıyorum.
RafetAraç
26-11-2018, 00:45
abi bu kadar üst üste gelen indirimler korkutmaya başladı gerçekten.
İndırım sadece peteol ve platts ların dusmesınden.
Bızımkıler yapmıyor.
Ayrıca genel gelıre bakarsak hala cok pahalı akaryakıt. Sadece ölümü gorduk,sıtmaya razı oluyoruz.
O kadar ucuzladık ki benzin, yol yapmaktan arabanın km'si artıyor keşke 10-15tl olsa.
enes_srb
26-11-2018, 13:00
Yarın depo yu fullicem gecesine indirim gelir :D
Lpg indirim olucakmı? bilgi duyum varmı
kiraccemal
26-11-2018, 15:52
Benzine 16, motorine 23 kuruş indirim geliyor. İndirim kararı 27 Kasım'dan itibaren geçerli olacak.
Benzine 16, motorine 23 kuruş indirim geliyor. İndirim kararı 27 Kasım'dan itibaren geçerli olacak.
Yani bu gece motorine 23 kuruş indirim daha geliyor :)
bunların sonu tekrar bindirim olmasın da
kiraccemal
26-11-2018, 16:06
Yani bu gece motorine 23 kuruş indirim daha geliyor :)
bunların sonu tekrar bindirim olmasın da
olmamasını ümit ediyor ve indirimlerin devamını bekliyoruz.
Arkadaslar,cuma gunu sızlere hesaplayıp haber vermeme ragmen sankı yenı duyuyormuş gıbı nasıl davranıyorsunuz? Hatta sayfaya tekrar kotalayıp yazmısım :)
Lpg yı de yazmıstım,ay sonu... 40+ krş....
Yönetimden talebim; konunun benzin indirimi olarak değiştirilmesini istiyorum...
Ne zammı hep indirim var ...
peki artma ihtimali var mı, depoyu fullemek için biraz daha bekleyeyim diyorum ama bi yandan da korkuyorum ya artarsa?
şu hale bak ya yazdığım yazıya bak neyi yaşıyoruz..
S.Özeren
26-11-2018, 21:07
Arkadaslar,cuma gunu sızlere hesaplayıp haber vermeme ragmen sankı yenı duyuyormuş gıbı nasıl davranıyorsunuz? Hatta sayfaya tekrar kotalayıp yazmısım :)
Lpg yı de yazmıstım,ay sonu... 40+ krş....
16 kuruş 23 olarak güncellenmiş heralde aynısı gelmedi bana arkadasin yazdığı
onn_dear
26-11-2018, 21:37
peki artma ihtimali var mı, depoyu fullemek için biraz daha bekleyeyim diyorum ama bi yandan da korkuyorum ya artarsa?
şu hale bak ya yazdığım yazıya bak neyi yaşıyoruz..
Ben yakitim olmasina ragmen yarını bile beklemeden bugün fulledim. 140 tl benzin ile 351 km. yol yapmışım şehir içi manuel Leon FR ile.
denizhandinc
26-11-2018, 22:18
5 e fitlesinler onada razı olduk artık
Evet, indirim gelmiş.
BP Ulimate Diesel 6,03 TL
İnşallah devamı gelir
Petrol fiyatlari sürekli düşüyor,dolarda. Fiyatlar tekrar iner mi,nedir haberler?
murat abi kızmış başkaları bişi yazınca :)
başkalarının da konu hakkında duyduklarını yazmasına neden tepki gösterilir acaba?
altugkocer
27-11-2018, 11:39
Murat abi yazıyor misal; "şöyle söyle olursa 5 gün sonra indirim gelir" aradan 4 gün geçiyor, başkası geliyor "beyler yarın indirim var haberiniz olsun" diyor :D
Murat abi bu şekilde okumadan yazanlara sinirleniyor sanırım.
https://i.hizliresim.com/YQ51RZ.jpg
Düş daha çok düşşşş :):)
TorqueTuning
27-11-2018, 12:37
Epey zenginsin 220 TL'yi benzine gömdüğüne göre!!! :D
Mazot bu :)
Sene kaç ? birim fiyatı 5.530 nasıl mümkün olabilir ki başka ?
Sene kaç ? birim fiyatı 5.530 nasıl mümkün olabilir ki başka ?
Az önce çektim :)
Merak edenlere
Firmanın adı Energy
Merak edenlere
Firmanın adı Energy
Hangi araca energyden alıyorsunuz? Ben traktörlere almaya korkuyorum yeni nesil traktörler ilerde sorun yaşarım diye düşünüyorum. Corsa 1.7 dti vardı ona genelde energyden alıyordum sorun yaşamadım ama İnsan çekiniyor zamdan önce 60 kuruş fark vardı
Hangi araca energyden alıyorsunuz? Ben traktörlere almaya korkuyorum yeni nesil traktörler ilerde sorun yaşarım diye düşünüyorum. Corsa 1.7 dti vardı ona genelde energyden alıyordum sorun yaşamadım ama İnsan çekiniyor zamdan önce 60 kuruş fark vardı
1.5 dci nissan juke
Merak edenlere
Firmanın adı Energy
internet sitelerinde böle bir fiyat yok nasıl bu kadar indirimli satabiliyorlar ?
Pompa Fiyatları, Enerji Petrol (http://www.enerjipetrol.com/pompafiyatlari.asp)
internet sitelerinde böle bir fiyat yok nasıl bu kadar indirimli satabiliyorlar ?
Pompa Fiyatları, Enerji Petrol (http://www.enerjipetrol.com/pompafiyatlari.asp)
focada calısırken menemenden alıyordum ben de.bılındık fırmalar bıle 50km otedekı ızmırden bu kadar farkla satıyorlardı.bolgedekı ıstasyonlar arasındakı rekabetten kaynaklanıyor dıyorlardı.
mikelazi
27-11-2018, 17:54
pompa hesabına göre yakıt tüketimi ne durumda.
Nakit ödeme + Ülker çikolatalı gofret mi yaptın :D
Black_Eagle
27-11-2018, 20:33
Petrol fiyatlari sürekli düşüyor,dolarda. Fiyatlar tekrar iner mi,nedir haberler?
Böyle zor olmuyor mu hayat? Herşeyin en iyisini ben bilirim, ilk once ben söylerim, en doğrusunu ben yaparım, ben ben ben.... Bence ego problemlerinizi aşacak yaştasınız. Kendi kendinize strese giriyorsunuz şu benzin konusunda. Hayır siz her konuya yazabiliyorsunuz. Baya aktifsiniz hava durumunda varsınız, ekonomi konusunda varsınız yazılımdır pisttir her konuda varsınız hatta eğer ARKADAŞINIZ değilse dolandiricilik konularında da çok aktifsiniz kimse sizin yazmanızdan rahatsız değil siz neden şu konuya kim yazarsa yazsın geriliyorsunuz
1.5 dci
Şuan 5,53 TL yakıtla
6,2 lt full trafikle
34 kuruşa düştü son indirimle
Murat abi yazıyor misal; "şöyle söyle olursa 5 gün sonra indirim gelir" aradan 4 gün geçiyor, başkası geliyor "beyler yarın indirim var haberiniz olsun" diyor :D
Murat abi bu şekilde okumadan yazanlara sinirleniyor sanırım.
Sinirlenme degılde,bu hesapları yapmak ıcın bellı bır bırıkım ve hesap bılmek gerekıyor. Bende bunu forumla paylasıyorum,yoksa sadece WA gruplarına yazarım. Burada ıstasyoncu arkadaslar vardı,genelde onlar ıstedıgı ıcın yazıyorum gunler oncesınden beklentımı.
Arkadaslar hıc okumadan yazınca,benım bu bılgılerı yazmamın anlamı kalıyor mu? Hatta aynı sayfada olmasına ragmen.
Bazı boş adamların yaptıgı saçma yorumları gecıyorum,amaçları laf olsun torba dolsun,klavyeden ates cıkarırım çabası. Onların çeşit çeşit sabunları var...
Ama anladıgım kadarıyla ıstasyon işleten arkadaslar da artık aktıf degıl,sanırım gorevlerınden ayrıldılar.
E bizim gibi son kullanıcılarda ındırımı onceden haber alsa depoda max fark edıcegı 20-30tl.
Buyuzden,bende dıger arkadaslarım gıbı soru sorabılırım,ne var bunda? Sohbete devam :heyoo::icon_tup:
Energy de pek sorun yok ama bayılerı ıcın aynı seyı soylıyemıyecegım. Ama aracının yakıtınds,cekısınde sorun yoksa devam kardesım.
Sinirlenme degılde,bu hesapları yapmak ıcın bellı bır bırıkım ve hesap bılmek gerekıyor. Bende bunu forumla paylasıyorum,yoksa sadece WA gruplarına yazarım. Burada ıstasyoncu arkadaslar vardı,genelde onlar ıstedıgı ıcın yazıyorum gunler oncesınden beklentımı.
Arkadaslar hıc okumadan yazınca,benım bu bılgılerı yazmamın anlamı kalıyor mu? Hatta aynı sayfada olmasına ragmen.
Bazı boş adamların yaptıgı saçma yorumları gecıyorum,amaçları laf olsun torba dolsun,klavyeden ates cıkarırım çabası. Onların çeşit çeşit sabunları var...
Ama anladıgım kadarıyla ıstasyon işleten arkadaslar da artık aktıf degıl,sanırım gorevlerınden ayrıldılar.
E bizim gibi son kullanıcılarda ındırımı onceden haber alsa depoda max fark edıcegı 20-30tl.
Buyuzden,bende dıger arkadaslarım gıbı soru sorabılırım,ne var bunda? Sohbete devam :heyoo::icon_tup:
Abi hep kısa vade yorum alıyoruz senden, sence 2019 sonuna yakıt ne olur? yada 2020? yükseliş eğiliminde olacakmıdır? mazot fiyatları benzini çok geçermi? 2019 sene sonuna doğru halkımız aradaki fark açılınca benzinli araca döner mi?
Uzun vade yorum yapmak dunyanin bu halinde imkansiz. 1 aydir siyasi baski var petrolde.
Ayrica tr de dovizin ne ucagi belirsiz.
Ama uzun vadede motorinli araclar tedavulden kalkicak...
Bu arada geçende bi haber gördüm, Berlin'de miydi neydi, dizeller yasaklanmış ama ölçülen bilmemne miktarının değişmediği, hatta arttığı mı ne gözlenmişti. Asparagas mıydı bilemiyorum ama doğruysa dizel muhabbeti işe yaramadı mı demektir?
Benzinli sattık 2 tane dizel aldık türkiyede ilk yaşandı. Benzin motorinden daha ucuz oldu. Gerçi litre bazında hala benzinliye göre daha ekonomik.
Bugün eurogaz da mazot 5.58 benzin 6 idi. Opette fiyat eşit
Bu arada geçende bi haber gördüm, Berlin'de miydi neydi, dizeller yasaklanmış ama ölçülen bilmemne miktarının değişmediği, hatta arttığı mı ne gözlenmişti. Asparagas mıydı bilemiyorum ama doğruysa dizel muhabbeti işe yaramadı mı demektir?
SULTANOGLU bahsetmişti bazı eyaletlerde dizel araçların şehir içine girişi yasakmış.
Arac Sahipleri Mujde! Benzin ve Motorine Bir İndirim Daha Geldi (https://m.haberler.com/amp/tp-den-akaryakitta-5-kurus-daha-indirim-11482027-haberi/)
Dizel daima pahali,alirken o farki cikartmak icin uzunn km ler gerekli. 100k km lerde sorunlar ve performans dusuklugu başlıyor. Ustune de ciddi pis bir atigi var. Sesi,devirsizligi vs ayri subjectif isler.
Almanya da bir cok yerde yasak merkeze girmesi. Yeni nesil haric. Bazi ureticiler dizel daha uretmeyecekler...
Ben dizel pek sevemedim,sadece torku guzel,o da suvlarda...
Kullanana da lafim yok, tercih meselesi.
10 sene sonra elektrik devrimi göreceğiz zaten avrupada
5 kuruş indirimcik gelmiş güldürmedi bu sefer 50 kuruş olsaydı iyidi :)
free-hifi
28-11-2018, 23:57
Tp ye özel herkese yok :)
LPG ye de gelsin artık birşeyler, iliğimiz kurudu...
S.Özeren
29-11-2018, 02:35
Ben şuan araştırıyorum da çok pahalı namussuzlar 500 k + nedir ya
tesla alıp piste çıksak 20 dakikada şarjı biter mi acaba :)
Lpg geldi.....
kaç krş geldi abi :)
Lpg geldi.....
Lpg her istasyonda farklı ben bugun gelirken Opet ,Petrol ofisine baktım rakamlar aynıydı. Nasıl yansıyor veya ne zaman yansır.
lpg dekı bu farklılık neden ? 10 kurus az da degıl
3.39dan satan var
35
30
28
29
50
Benzinli sattık 2 tane dizel aldık türkiyede ilk yaşandı. Benzin motorinden daha ucuz oldu. Gerçi litre bazında hala benzinliye göre daha ekonomik.
Bugün eurogaz da mazot 5.58 benzin 6 idi. Opette fiyat eşit
Ben de aynı sizin gibi dedim eşime :) ulan benzinliyi satıp, dizele döndük; dizel daha pahalı oldu diye insanın canı sıkılmıyor değil. dediğiniz gibi litre bazında yine ekonomik ama fiyatlara bakınca insanın içi acıyor :)
lpg dekı bu farklılık neden ? 10 kurus az da degıl
3.39dan satan var
35
30
28
29
50
Eskişehir yolu üzerinde 2 km aralıktaki opet istasyonlarından biri 3.75 TL' den satıyor biri 3.45 TL. Net 2 km var arada.
Ostim tarafından 3.20 TL' den alıyorum, arabada bi acayiplik, menzilde düşüş gibi sorunla ile karşılaşmadım.
Lpg ye bir indirim daha gelse keske....
Eskişehir yolu üzerinde 2 km aralıktaki opet istasyonlarından biri 3.75 TL' den satıyor biri 3.45 TL. Net 2 km var arada.
Ostim tarafından 3.20 TL' den alıyorum, arabada bi acayiplik, menzilde düşüş gibi sorunla ile karşılaşmadım.
Aynen Merak edilen sorulardan..
Pompaya yansımamış deniyor?
LPG'ye 6 kuruş indirim geldi! İndirim OTV'ye takıldı - Milli Gazete (https://www.milligazete.com.tr/haber/1754699/lpgye-6-kurus-indirim-geldi-indirim-otvye-takildi)
50 kr filan inse lpg ne güzel olurdu abi. Şu an 20 tl gazla tam karma kullanımda 75 km yapıyorum. Ben litreye değilde fiyata odaklandığımdan indirim olayı dilediğim gibi olursa herhalde yatarkende arabada yatarım :D
painkller
29-11-2018, 19:57
abi merhaba, var mı lpg için ufukta bir şeyler. 50-65 kuruşlarda geziyorum, ayarla oynamakta istemiyorum.
Emrecan-R
29-11-2018, 20:22
997TT ay sonu 40 kurus yazmıştı sanırım LPG için onu bekliyorum 2.80 e falan düşse çok iyi olcak
LPG indirimi mutfak tüplerine de yansıyor mu? Bilgisi olan var mı?
İndirim geldi,kucuk kismi pompaya yansidi cunku otv vardi.
Kimbilir,yine gelir...
Gelince benim de haberim olur.
burak_2885
30-11-2018, 02:17
997TT abi ekşi sözlükte şöyle bi konu var. Bi göz atar mısın sen daha iyi anlarsın meseleyi :)
5 litre pet şişeye 5.6 lt mazot doldurmak - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/5-litre-pet-siseye-5-6-lt-mazot-doldurmak--5860781)
Calan cok,size uzun zamandir soyluyorum. Menzil ve cekise bakin diye.
Mazot indirimi olsa ne guzel olur. Lpg de olsa...
painkller
30-11-2018, 11:15
Abi seni kızdırıyorlar bundan dolayı seni takip eden kemik kitleye olan oluyor.
Abi artık her mesajından birşeyler çıkartmaya çalışıyoruz :) keşke olsa derken olacak mı olmayacak mı :)
Kizmiyorum artik cunku birsey degismiyor.
Zaten istasyon isleten arkadaşlara wa dan yaziyorum. Ekon grubuna da bilgi veriyorum,zaten 1 depo da buyuk sey fark etmiyecegi icin(4 gun onceden haber) diger arkadaslqrin 1 gun onceden verdikleri internet haberleri yeterli olacaktır.
Abi artık her mesajından birşeyler çıkartmaya çalışıyoruz :) keşke olsa derken olacak mı olmayacak mı :)
Belki yarinn,belki yarindan da yakin :)
Emtialar asagida,doviz artmazsa mazotda daha fazla olma kaydiyla tum urunlerde indirim var...
ÜSTÜNERC
30-11-2018, 16:47
Zaten istasyon isleten arkadaşlara wa dan yaziyorum. Ekon grubuna da bilgi veriyorum,zaten 1 depo da buyuk sey fark etmiyecegi icin(4 gun onceden haber) diger arkadaslqrin 1 gun onceden verdikleri internet haberleri yeterli olacaktır.
Darlattılar gül gibi adamı. Abi sen yinede bizleri kırma burdan bilgilerini takip ediyoruz.
i-vtec07
30-11-2018, 16:55
Arkadaşlar lpg ve mazota indirim var kaynak sağlam :D
Arkadaşlar lpg ve mazota indirim var kaynak sağlam :D
Belki yarın belki yarından da yakınmış öyle diyorlar :D
Arkadaslara katılıyorum pazartesi yada sali akşam 15 kuruş civari mazot
slowmotion
01-12-2018, 09:19
Abi ekonomi whatsap grubuna aliminiz varmidir :)
Wa grubunun yoneticisi degilim malesef.
15 krs az bence. Keske fazla olsa hatta bugun olsaydı. Fiyatlar ne oynak. Dolar da yukari cikti,ne olur?
https://i.hizliresim.com/nQkPY0.jpg
Nightfish
02-12-2018, 00:29
wolrath attığınız fotoğrafla ilgili bilgi 573 gün önce paylaşılmıştı. Ayrıca paylaşamadan önce konunun toprak ağasından izin aldınız mı ?
cok gızlı kısılerden duydugum gıbı paylastım, faydalanın istedim
Oohh yeaa,salı ındırım varmış.
Helal... bu indirim haberını yapana soyle,lpg de otv kalmadı.
Ayrıca dolar artısı oldu dün,kopyalarken barı son hesaplamayı yapan yerden kopyalasarmıs. Hahaha...
Hatta emtıa ve dolar daha da duserse yada artarsa?
Neyse ındırım gelsınde,yanlıs haber de bizden.
cok gızlı kısılerden duydugum gıbı paylastım, faydalanın istedim
Komutanım lütfen gerekli merciden izinleri almadan böyle paylaşım yapmayın üzülüyorlar
Oohh yeaa,salı ındırım varmış.
Helal... bu indirim haberını yapana soyle,lpg de otv kalmadı.
Ayrıca dolar artısı oldu dün,kopyalarken barı son hesaplamayı yapan yerden kopyalasarmıs. Hahaha...
Hatta emtıa ve dolar daha da duserse yada artarsa?
Neyse ındırım gelsınde,yanlıs haber de bizden.
görmemiş olayım, söyle nedir? siz bana arz edeceksiniz, ben de gereğini yapacağım, hatırlatırım.
Komutanım lütfen gerekli merciden izinleri almadan böyle paylaşım yapmayın üzülüyorlar ��
https://i.hizliresim.com/Ll2P5Z.jpg
Bu konuda en başından beri bizlerin iyiliği için yorum yapan iş adamı olsun , akaryakıtı lpg yi dağıtan dağıtım şirketi sahipleri olsun , pompalayan pompacı olsun pompalatan pasifler olsun hepsine teşekkürler.
Tüm indirim haberlerini zam haberlerini dünyada herkesten önce biz duyuyoruz.
Nasıl mı ? Tabiki ulu yüce kudretli kibirsiz egosunu ayakları altına alıp nefsini terbiye edebilmiş , lider ruhunu mütevazilik ile harmanlamış insanlar sayesinde.
Ben konu açıldığından bu yana en az 30 defa zam gelmeden depomu doldurdum , indirim olacak dediler yakıt almadım.
O kadar işin gücün arasında board toplantılarından fırsat bulup whatsapp gruplarına yazan foruma yazan tüm abimgillere teşekkür ederim
.Sayenizde çok ciddi tasarruflar sağladım. İyi ki varsınız... size çok şey borçluyuz.
Şaka şaka
İlk o yazmışmış bu zaten 3 gün önce belirtmişmiş , emtia nın fiyatı bilmemnesiymiş vs vs vs . ilkokulda yapıoduk o sidik yarışını biz.
Egonuzu seveyim.
https://i.pinimg.com/originals/66/d3/1d/66d31d2e0fa369cb8478aea44bb1edbc.png
görmemiş olayım, söyle nedir? siz bana arz edeceksiniz, ben de gereğini yapacağım, hatırlatırım.
https://i.hizliresim.com/Ll2P5Z.jpg
Çok iyisin be,aşagıda ki adamdan en uzağa sen işedin!hahaha
Hacışakir de guzel marka.
Hahahahaha çiçekten soğuttun insanı wolrath teşekkürler :D
denizhandinc
02-12-2018, 11:32
benzin litrede 1 liraya yakın ucuzladı ama 50 tl alınca gene aynı menzil geliyor hava basıyolar heralde aw
rahmitanir
03-12-2018, 08:32
Qatar to withdraw from OPEC as of January 2019 (https://www.cnbc.com/2018/12/03/qatar-to-withdraw-from-opec-as-of-january-2019.html)
Katar OPEC'ten çıkıyormuş.
bu habere göre rekabetin artıp, fiyatların düşmesini beklemek, iyimserlik mi olur?
Guzel soru,bende merak ettım....
exclusive
03-12-2018, 18:21
Murat abi salıyı çarşambaya bağlayan gece motorinde 21 krş indirim dediler üstüne lpg de 14 krş ama ötv den karşılanacak dediler sonra bi bilgi daha geldi lpg de toplam 46 bunun 14 ü eşel mobile kalanı pompaya dediler
nedir aslı astarı abi rica etsem biraz bilgi verir misin ? 11.ayda çok ciddi kaybımız var indirimlerden
https://i.hizliresim.com/aljG1O.png
Bu gece toplamda 46 kurus indirim
https://i.hizliresim.com/aljG1O.png
Bu gece toplamda 46 kurus indirim
the bomb has beeb planted
Redfish16V
03-12-2018, 19:12
12krs benzın,35krs lpg....
22 kasımdaki post.. Bizim millete iyilik harbiden yaramıyor,konu ne olursa olsun :)
exclusive kardesım,sana pm attım.
Ama motorın e ındırım gelıcek dıye post atan işi bılen arkadaslar,nedır durum? Bizlerı yanlıs yonlendırmeyın,bakın merak edıyoruz.
Lpg de ındırım gelmıs,dualarımız kabul oldu.... Dua onemlı.
Motorinde 7 kuruş indirim bekliyorum, tarihi kestiremiyorum
22 kasımdaki post.. Bizim millete iyilik harbiden yaramıyor,konu ne olursa olsun :)
Mike,koy “cebine” bizi bilen bize yeter,gerisi boş laf. Gandi nın bır sozu var “eger aptala laf anlatmaya çalısırsan,dısardan bakanlar iki aptalın sohbet ettıgını zannederler” der Emrcim....
Dogru Lpg ye 40+ kurus indirim geliceğini neredeyse 1 hafta once yazmıstı
Motorinde 7 kuruş indirim bekliyorum, tarihi kestiremiyorum
İnsallah. Nasıl hesapladınız?
Kacak mazot heryerde.... Cok dusuk satan ıstasyonlara sorun.
Katılıyorum.. iyilikten maraz doğuyor :)
Kaçak köçek konuya kilit gelecek haberiniz ola
Derler bilginize
Bence konuya kilit gelsin. 997tt hariç. Ondan başkası yazınca nahoş şeyler yaşanıyor. E tabi o da haklı herkes onun kadar bilgili değil. Bilen de yazıyor bilmeyende.
Kaçağın faturası olmaz :)
Kaçak köçek konuya kilit gelecek haberiniz ola
Derler bilginize
Kitlesinler tabi bilmişlik yapma yeri değilki burası
Murat beyi (ağabeyi) uzaktan yakından tanımam keza diğer kişileride, kısaca belirtmek istediğim bu konu fazla uzatılıyor. Kendisi günler öncesinden gidişatı haber veriyordu. Yoksa zamdan yada indirimden 6 saat önce hepimizin telefonuna bildirim geliyor zaten. 6 saat önce gelen bildirimin hiç birimize faydası olmuyordur. İstasyon yönetende zaten techteki konuya bakıp ürün almıyordur amaç son kullanıcıya bir tık erken bilgi vermek.
Forumda herkes herkesi eleştirebilir tabi ancak hani bakıyorum üşenilmemiş capslar falan hazırlanmış adam her konuda bilgi veriyor işte değerlendirmek varken bu tutumu abartıp uzatmak hoş değil bence.
AhmetKadir
03-12-2018, 22:51
Yeri geldi Murat beyi ben de elestirdim. Ama suan kendisine yapilan saygisizliga giriyor. Elestirinin de bir dozu seviyesi olmali. Adam simdi ne dese hakli
Murat abi daha yazmayacak bu konuda zaten
O yüzden bu saatten sonra konuşulacak birşey yok
Haber sitelerinden haber atılır artık olur biter
Trabzon'da gurcistandan getiriyoduk da burda uzak kaldık. Var mı bildiğiniz yer ?
Biz yurtdışından gelen tırların deposundan alıyorduk kaçak mazot.
aykutsafakyaman
04-12-2018, 01:32
Biz yurtdışından gelen tırların deposundan alıyorduk kaçak mazot.
94 Şahin'in bagajını komple depo yaptırmışın bu doğru mu ?
94 Şahin'in bagajını komple depo yaptırmışın bu doğru mu ?
Güzel kazancı vardı da mazot kokuyorsun her gece adamı yoruyordu be kardeşim..
Bp'de 3.52'den 3.12'ye düştüğünü gördüm. Koşuyolu Aytemiz ise indirim diye 3.39'dan satıyordu. Tabelaları yanlış okumadıysam.
Azerbaycan yenı opec uyesı olucak gıbı duruyor,fıyatlara yansır mı acaba.?
Hazır motorın ınmısken,benzın de ınse...
Hatta mazot 2 gun sonra tekrar ınse...
Ağzınızdan bal damlıyor:D Uzun zaman sonra mazotta 5 li rakamları göreceğiz o zaman
bosuna yuzen po da calismiyoruz bir bildigimiz var :)
saka bi yana bu zam bugun yansirsa birileri istifa etsin bence. dusunsene asker gelip bana komutanim oyle selam mi verilir diyor. allahim kabus gibi...
https://i.hizliresim.com/1647nD.jpg
Murat abi daha yazmayacak bu konuda zaten
O yüzden bu saatten sonra konuşulacak birşey yok
Haber sitelerinden haber atılır artık olur biter
emin
misin
kardesim
yigity
tsk
komutan
Ağzınızdan bal damlıyor:D Uzun zaman sonra mazotta 5 li rakamları göreceğiz o zaman
Gecen hafta yazmıstım zaten,hatta bırılerı rakam da verdı ama yanlıs oldugunu belırttım.
Suan kı durum stabil,eger plattlar artmasaydı 2 gun sonra bır ındırım daha olucaktı,hem benzın de hem mazotda. Ama beklıyelım,çok bılgılı uyelerımız yıne bızı erkenden uyarırlar konuyla alakalı,uyarırlar degıl mı.
“İt ürür,kervan yürür...
biz gördük, fiyatlar baya uygun 5,98 ' den alıyoruz shell :D
Bundan bi 50 sayfa önceye gidelim bakalım kimin yorumları var,
Sonra şakk bi 50 sayfa daha gene bakalım kimin yorumu var,,
şakk bi 50 sayfa daha.. bakın şaşıracaklar.. diceklerki bağda üzüm var hadi bağcıyı dövelim..
Abi kivi piyasasından da haberler ver bakış açılarını genişletelim :)
Sorun yok sevgılı kardesım,konudan kendımı yorum içeriği acısından cekmemin tek sebebı,forumda bir arkadsında dedıgı gıbı,zaten cep telefonumuza zamdan 12 saat once haber sıtelerınden uyarılar gelıyor,yazmak manasız idi....
Yoksa herkes ısterse yakıt pahalı der,ısterse 40krs daha ınmelı der,ısterse bp nın aq,en buyuk opet der...
Benım amacım “bılgı” vermek yanı işi bılen bırının yazması. Ben sımdı ozgun e yazılım konusunda su satırı soyle yap kardesım,yanlıs olmus desem,Murat abi az oteye gıt der. Yada kaynakcıya,surayıda soyle kaynat yanlıs olmus desem?
Hayatın renklerıne saygım sonsuz. Boyle olması da guzel oldu,kimin amacı ne,ortaya cıktı.
mikelazi
04-12-2018, 13:21
perşembe-cuma fullerim artık.hep zamlı fiyattan almaktan sıkıldım.
Emrecan-R
04-12-2018, 18:51
Bostancı güney yanyol bp de lpg 3.15. Hedef 3 altı :D
Bir sure dusus yok.
Mazot daha fazka olucakti ama cuma dan yazmisim o kadar olmayacagini.
Hatta mazot da dusus oers günü tekrar olucakti.
İstikrarli ekonomimiz sayesinde dolar bir gunde 5.22 den 5.42 ye cikti...
S.Özeren
04-12-2018, 21:58
Sorun yok sevgılı kardesım,konudan kendımı yorum içeriği acısından cekmemin tek sebebı,forumda bir arkadsında dedıgı gıbı,zaten cep telefonumuza zamdan 12 saat once haber sıtelerınden uyarılar gelıyor,yazmak manasız idi....
Yoksa herkes ısterse yakıt pahalı der,ısterse 40krs daha ınmelı der,ısterse bp nın aq,en buyuk opet der...
Benım amacım “bılgı” vermek yanı işi bılen bırının yazması. Ben sımdı ozgun e yazılım konusunda su satırı soyle yap kardesım,yanlıs olmus desem,Murat abi az oteye gıt der. Yada kaynakcıya,surayıda soyle kaynat yanlıs olmus desem?
Hayatın renklerıne saygım sonsuz. Boyle olması da guzel oldu,kimin amacı ne,ortaya cıktı.
Abi sen bilgi veriyorsun eyvallah yıllardır okuyoruz haber alıyoruz hatta millete de bilgi verip nerden duydun lan deyince artistlik bile yapıyoruz doğrudur
Konunun buralara gelmesinin tek nedeni sen yazıyorsun tamam 1 sayfa sonra indirim gelcek diyen adama bildiğin sopa gösteriyorsun . Kimsenin yazmasına izin vermiyormuş gibi bir tavrın var. Bence bunu değerlendirmelisin .
Geçen 34lt LPG alan tankın 38Lt aldığını söylemiştim. menzile göre yakıt tüketimi doğru çıktı o yüzden sıkıntı yok. Dün aldığım yere denk gelemedim, ucuzken Shell'den alayım dedim. Bu sabah stop etti iki kere. Gerçi yazın Selçuk Total'den aldığım gibi bir durum değil gibi. Geçiş sıcaklığını yükseltmem gerekecek gibi diğer aldığım yerde de stop edermiş gibi yapıp kendisi gaza basıyordu ilk geçişte. Bujilerin de bitmesinden olabilir tabi. 2 haftaya bakıma gireceğim bakalım.
Motorine zam var,7-8 kurus...
Ama endise yok, ÖTV den karşılanacak...
Total den almamaya calisin....
Motorine zam var,7-8 kurus...
Ama endise yok, ÖTV den karşılanacak...
Mazot için otv indirimi yeniden mi gündeme geliyor?
Aldığım Shell'den pahalıya satıyor zaten. Selçuk'tan beri iyice irite oldum zaten. o değilde 38Lt nasıl LPG aldı ona şaşırdım.
Aldığım Shell'den pahalıya satıyor zaten. Selçuk'tan beri iyice irite oldum zaten. o değilde 38Lt nasıl LPG aldı ona şaşırdım.
fazla basan yerler var ama şamandıran bozuluyor bi süre sonra :)
fazla basan yerler var ama şamandıran bozuluyor bi süre sonra :)
Hep aldığım yer. Şamandıra zaten hiç bir zaman düzgün göstermedi :D
Petroldeki 2 günlük artış ve birde dolara gelen bugünlük %5 artışı düşününce zamlar çok çok yakınımızda gibi geliyor
BP nin dizeli nasıl ?
Doların bugün yükselmesiyle bence gelen bu indirimler olduğu gibi geri zamlanacakmış gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı :D
Abi sen bilgi veriyorsun eyvallah yıllardır okuyoruz haber alıyoruz hatta millete de bilgi verip nerden duydun lan deyince artistlik bile yapıyoruz doğrudur
Konunun buralara gelmesinin tek nedeni sen yazıyorsun tamam 1 sayfa sonra indirim gelcek diyen adama bildiğin sopa gösteriyorsun . Kimsenin yazmasına izin vermiyormuş gibi bir tavrın var. Bence bunu değerlendirmelisin .
Bende aynı fikirdeyim kim için yazıyorsunuz bilmiyorum ama sağlam dövüyorsunuz.
Benim evimin hemen yakınında Total var ancak zart petrol zurt petrolün değil Total Oil A.Ş. nin yine de sıkıntı mıdır?
BP nin dizeli nasıl ?
Valla ben özellikle hep BP' den alıyorum gayet memnunum. Araç polo 1.4 tdi
bir de evimin yanında BP'nin ana istasyonu mevcut, bir kaç kez Shell almıştım, Shell'e göre daha çok menzili var.. belki de aldığım istasyondan farkediyordur.
ama BP kesinlikle öneririm.