Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
Ben Farketmemiştim ... Nasıl Olur Lan Bende Diyodum Bunun Bizim Okulda İşi Ne...
Tanımıyormuş ayağına yat :) kafayı çevir. :D
megu öncesi sonrası fotoları yarın görmiyim burda valla bütün cizmlerini koyarım :D
Tanımıyormuş ayağına yat :) kafayı çevir. :D
megu öncesi sonrası fotoları yarın görmiyim burda valla bütün cizmlerini koyarım :D
Kanka O Pazar Akşamı .... Tanımıyormuş Ayağına Yatmamın Sebebi Seni Tanımaktan Utanıyorum ... Kusura Bakma....
Fotoları bekliyoruz unutma bak.Ah birde biraz dönseydin makinayla e30tc toplantısında :)
hazır eke ordayken denerdiniz :D :D :D
Oldu 3.20i lemi :D denicezz
Oldu 3.20i lemi :D denicezz
Ne var saplanırsan(ki öyle olmamasına ihtimal yok) fake attım dersin :D
SekoLive
14-10-2010, 08:16
sekolive yaaa butun gun trafıktemsın anamadım gunde 50 kısı kesın goruyon taksıcıler senden az gezıyodur :P
en az 50km var günlük yaptıgım :D ve genelde gözüme takılıyorlar gel bigün şehir turu yapalım :D
Salı günü Konya Eski sanayide selman'ın aracı gördüm 42eg..Tenekeleri geçirmiş yatıyordu bi dükkanın önünde :)
vtec® clioyu gördüm pazar günü :)
beni nerde gördün :S çalışıyordum pazar günü ben :) herhalde şirketin oralarda falan gördün kardeşim :)
SekoLive
14-10-2010, 09:36
beni nerde gördün :S çalışıyordum pazar günü ben :) herhalde şirketin oralarda falan gördün kardeşim :)
aynen :) şirketin üst tarafında tek başına çapraz şekilde durup e5i izliyordu clio :D
aynen :) şirketin üst tarafında tek başına çapraz şekilde durup e5i izliyordu clio :D
O zaman tamam :) doğrudur yatıyordu kuzucuk kapıda.
Ludacris
14-10-2010, 23:15
muştu beni gördü :D
:D
Dün yan masamda casablanca vardı :D
ahmet3425
15-10-2010, 18:04
az once e-5 merter civarında EK plaka Corsa OPC gordum bu emrenin aracı mıdır ?
evett.....................
Bugün 00:45 de Merter Mc 'te hanımla bi gece ziyafeti yapalım dedik. Tam arabayı park ettim e-5 ten gürleyerek Hakotech geçti %95 oydu kendisi yazar zaten. Maşallah sesi yıkılıyor.
15 20 dakika önce acıbadem semalarından geçti bir cas 20 inlete inlete :D
Tholl-ga
16-10-2010, 13:54
dün yasin vtc typer la şirinevlerde sıkıodu :D
CasabLanca
16-10-2010, 14:49
G60 Osmanı gördüm :D ama camları çok buharlıydı aracın içindeki o muydu emin değilim :D
Alicanrs
16-10-2010, 15:17
bu günde alicanrs sıkıodu bişilerle yan veriodu :D
ahmet3425
16-10-2010, 15:22
bu günde alicanrs sıkıodu bişilerle yan veriodu :D
reklam yapma len totoş :D
Alicanrs
16-10-2010, 15:24
reklam yapma len totoş :D
ahaha yarın forsa bbeklerim :D:D denicek araç getirin ama:D
ahmet3425
16-10-2010, 17:20
az once veliefendide BOB u gordum selamlastık :)
DogukanB
16-10-2010, 17:36
ben bazılarınızdan şüpheleniyorum korsan taksi mi yapıyosunuz napıyosunuz bu kadar kişiyi bir günde nası görüyosunuz :D
Boost Up
16-10-2010, 18:40
Caddede ESN plakalı beyaz S2000i ve Özgün abiyi gördüm:).
Biraz önce Onurcanı gördüm sus2000 ile ensesine vec açtım :)
B.Battal
17-10-2010, 00:37
Bu gün ahmet342365419'yı :D, GökhanRS'i, Yiğit-YE'yi, Livestrong'u, pessimist206'yı ve
MertS'i gördüm :) daha başka birilerini de gördüm ama isimlerini bilmiyorum. (Nires efendiyi de göremedim!)
hasan çağri
17-10-2010, 00:41
S virajında birileri vardı ben geçerken baktılar bi sesten sanırım ama kimdiler bilmiyorum :)
yaşar ve ahmet28 i gördüm ikiye almış denıyolardı aralarından sıktım gectim :) puahhahah
cıla gununde herkezı gordum en son gordugumde polısler baglıyordu gorduklerımıde :(
Ertug_T.
17-10-2010, 18:48
Fiat takimi olarak bulusma halindeyiz :)
cıla gununde herkezı gordum en son gordugumde polısler baglıyordu gorduklerımıde :(
valla ben o kadar konuya yazdım gelenler egzosları bağırtmasınlar diye ama kimse ipledi böyle olucağı belliydi allahtan kimsenin arabası bağlandı herkes ceza ile yırttı sorunsuz günü bitirdik :)
Alicanrs
17-10-2010, 18:52
herkesi, gördümde buluşma yapıyoruz herkes egsoz bağırttırıo bahçelievleri karakolunun tam önünde helal olsn nasıl bi anlayışınız var .. polisler bile t..k geçti :D resim çekilcez abi diorz karkolun önünde çekilin face koyarsınız dedi :D o öttürenler rahat rahat gitti olan bize oldu a...
Low-Rider
17-10-2010, 18:54
valla o civarda oturanlar sabırlıymış
ben orda oturuyo olsam 50kere arardım polisi
herkesi, gördümde buluşma yapıyoruz herkes egsoz bağırttırıo bahçelievleri karakolunun tam önünde helal olsn nasıl bi anlayışınız var .. polisler bile t..k geçti :D resim çekilcez abi diorz karkolun önünde çekilin face koyarsınız dedi :D o öttürenler rahat rahat gitti olan bize oldu a...
sen allah için öttürmüyordun ben sana dedim :) daha sağlam bas diye
adamlar en azından yolda bastı sen ara sokakta basıyodun :)
Low-Rider
17-10-2010, 18:57
ahaha sen mi öttürmüyodn:D
sokağın içinde kesiciye giren bendim dimi:D
sen allah için öttürmüyordun ben sana dedim :) daha sağlam bas diye
ben forsun önünde bi kere redline yaptm diğerlerine ne demeli bilmiosun sanki kanka polis bide dedi bu cesareti nerden alıosnz karakol önünde redline yapıosn dio helal olsn... millet caddee üzerinde redline yapıo sinirlenirler tabi
@alican
adamlar en azından yolda bastı sen ara sokakta basıyodun :)
@alican
sabricim karakol sokak arasında deil cadde üzerinde adam karakolun yanından geçenlere kızdı amir orda knştuk adam söledi peugeotlar filan dedi 205 gti bazı 106cılar
ahaha sen mi öttürmüyodn:D
sokağın içinde kesiciye giren bendim dimi:D
oh be gören duyan biri var sonunda :) çok yaşa :) ben söylüyordum o kadar sende gördün :)
azız hersey bu gurayın basının altından cıktı gazladı kac kere sora bıde arabayı ara sokaga cekıyo anlamasınlar dıye :)
valla yasinim bu gry varya :) scirocco :) sonrada arabayı saklıyor ah güray ah :)
o değilde en çok üzüldüğüm nokta hiç suçu olmadan ceza yiyenler oldu sokakta adamlar abalarını parketmişler sohbet ediyorlar polis geldi onların ruhsatlarını aldı karakola götürdü hepsine 62 tl yazdı trafikte riskli araç kullanmaktan adamların aracı park halindeydi :(
Herkes acıbademde gördüm :D
Bravo sercan sercan abiyi ve GKR 71'i gördüm acıbadem ışıklardan yukarı devam etti.
Sonra KFL 93 ve laguna blue s2K ve CAS 20'yi arka arkaya sarayardı caddesi ile acıbadem caddesinin kesişiminde ışıklarda gördüm.Hatta çiçekçi felan geldi yanlarına..Işıklardan sonra hafiften bir resital yaşattılar.
Sonra 34 JAD 41 type-r'ı gördüm.Badem tat pastanesinin ordan çıktı.Hava kararınca bir daha gördüm otobüs durağını önünde duruyordu.Hatta jad'ın sahibi ile aramızda 1 metre yoktu :) :D
Bugün gözlerime şölen oldu :D
Serhat Y.
17-10-2010, 19:12
alican varsa herzaman bağlanma tehliken vardır diyorlar hakkında haberin olsun:D
Boost Up
17-10-2010, 19:14
Galiba OPC nin patırdamalarını duydum ama emin değilim:D
valla yasinim bu gry varya :) scirocco :) sonrada arabayı saklıyor ah güray ah :)
o değilde en çok üzüldüğüm nokta hiç suçu olmadan ceza yiyenler oldu sokakta adamlar abalarını parketmişler sohbet ediyorlar polis geldi onların ruhsatlarını aldı karakola götürdü hepsine 62 tl yazdı trafikte riskli araç kullanmaktan adamların aracı park halindeydi :(
bazılarıda vardı kırmızı corsa caddede yanlıyodu go cart arabası gıbı mılletın canını tehlıkeye atıyordu onlar yuzunden ceza yedıler ah ah allhtan ben arka yoldan gıttım
bazılarıda vardı kırmızı corsa caddede yanlıyodu go cart arabası gıbı mılletın canını tehlıkeye atıyordu onlar yuzunden ceza yedıler ah ah allhtan ben arka yoldan gıttım
ahahahahah kim o ya :) sen msn gel şu fotoyu at anladın sen onu :)
Alicanrs
17-10-2010, 19:38
alican varsa herzaman bağlanma tehliken vardır diyorlar hakkında haberin olsun:D
nie abi senle 2 miz kaldık ya gebzede polis vardı bağlamadı :D:D demekki bende deil sorun ahaha:D
@alican
sabricim karakol sokak arasında deil cadde üzerinde adam karakolun yanından geçenlere kızdı amir orda knştuk adam söledi peugeotlar filan dedi 205 gti bazı 106cılar
gözümle gördüm low rider de yanımdaydı söylemiş zaten :)
bi de sokakta bi aile bebeğiyle giderken dbs type r geldi gazladı gitti artık orda küfür mü ettiler meddua mı Allah bilir
herkese gecmış olsun ama biz kalabalık oldu işi olmayan real e gelsın dedık takmadı kımse bız yıgıtle gıttık baktık gelen eden yok bı dbs ıle tur atalım ugrayalım dedık aıle kufur falan da etmedı bu arada sıkıntı yok ;)
herkese gecmış olsun ama biz kalabalık oldu işi olmayan real e gelsın dedık takmadı kımse bız yıgıtle gıttık baktık gelen eden yok bı dbs ıle tur atalım ugrayalım dedık aıle kufur falan da etmedı bu arada sıkıntı yok ;)
bende ordaydım küfür eden yoktu sıkıntı yok yiğitte araba çok biri mimlense diğerini alır çıkar :) yakışır yiğitime :)
bende ordaydım küfür eden yoktu sıkıntı yok yiğitte araba çok biri mimlense diğerini alır çıkar :) yakışır yiğitime :)
aynen hepsının bı pasını attırdık :D:D ama haberı alınca hemen karakola geldık sankı bı pok yapıcaz :D:D
dün gece ıspartakule cıkısında 5-6 arac gördüm ama plakalrını falan göremedm..beyaz is bide 307 mavi gözüme carptı..
dün gece ıspartakule cıkısında 5-6 arac gördüm ama plakalrını falan göremedm..beyaz is bide 307 mavi gözüme carptı..
mavi 206 idi de :) asker konvoyu beklıyorduk uhahahahauhamuha :D:D
hadı yaaa :D:D bende mahmutbey yönüne gidiyordum yoksa yanınıza gelirdim
İncirlide Ek plaka Emrenin OPC yi gördüm sonra Topkapıda Sarı Jantlı Fn2 Type R 'ı gördüm bostancıdada Tigra Jantlı Gri Sedan ies 'i gördüm bugünlük yeter bu kadar.
bir sürü adam gördüm hepsi bağlanmış elinde sarı kağıtlar 7 gün izinli...
geçmiş olsun o arkadaşlara...
Alicanrs
17-10-2010, 21:42
ahahaha ulan yiğit iyi kırmızı kart yemedik :D
ahahaha ulan yiğit iyi kırmızı kart yemedik :D
ben maç esnasında oyunu okudum kanka ve söyledim ordaki herkese aşağı yukarı
gidelim diye :)
Alicanrs
17-10-2010, 21:44
ben maç esnasında oyunu okudum kanka ve söyledim ordaki herkese aşağı yukarı
gidelim diye :)
walla benim arkadaşta medicananın ordan gidelim dedi dinlemedik herkes aşağıdan gitti game over oldu =) cana oyun bitti demiş polis ahaha:D
walla benim arkadaşta medicananın ordan gidelim dedi dinlemedik herkes aşağıdan gitti game over oldu =) cana oyun bitti demiş polis ahaha:D
puhahahaha :hehe:
can daha öncede game over olurduda neyse...
7 gün boyunca istediğini yap moruk :)
B.Battal
17-10-2010, 21:47
İçinemi doğdu la? Demekki gelmesek bizde yiyecektik. Film bile yok ama adamlar
yoktan yere kesmişler tuttuklarına.
Neyse geçmiş olsun tüm arkadaşlara.. Kaput bagaj demolarınız iyi oldu ama en güzel Ahmet'in orada Gökhan'ın RS'e yaptığım oldu :D ısınma turları bunlar arabalarımız çok güzel olacak :D:D
Not: Aziz araban yol tutuyor kardeşim :D
Iyi ki erken çıkmışım ya :) 1 hafta içinde 2 kere ceza yemek koyardı yoksa :D
Alicanrs
17-10-2010, 21:48
puhahahaha :hehe:
can daha öncede game over olurduda neyse...
7 gün boyunca istediğini yap moruk :)
ahaha o güzel ya 7 gün rahatız :D rahat durmuosunuzki olm dbs ile vs bağırtırıonuz sizin yüzünüzden :D:D:D:D
ER 741 bordo 306 gtı cadde de kaldırımın üstünde duruyordu..
S.Özeren
17-10-2010, 21:53
ben kaçtım agaa durmadım :D dur dur diyo sağ çek diyo nerdee hacıı abi gitti :D
bi srü kişiyi gördük buluşmada
akşamleyin jfknın caddesinde gry 85 scirocco ile selamlaştık maşallah çok iyi duruyor :)
bugün buluşmada çok güzel arabalar gördüm. saymakla bitmez :) hepsine maşallah diyorum ;)
bi srü kişiyi gördük buluşmada
akşamleyin jfknın caddesinde gry 85 scirocco ile selamlaştık maşallah çok iyi duruyor :)
melihm senin arabanında masallahı var cok tatlı duruyor bende bulus
madaydım ama orda karsılasamadık ordan cıkarken caddede selamlasabildik=)
iyiki cila atmak için kalmamışım :D
Güray kardeşim senin arabana önce maşallah tekrar. sonra da detaylı temizlemene de helal olsun kardeşim. Seni tanımak güzel :icon_tup:
Tholl-ga
17-10-2010, 23:04
bügun R nin kralını gördük azizzzz :D ajhahhahhahahha
emre opc yekta emrefocus saroş emirhan oged çınar önündeydik :D
Low-Rider
17-10-2010, 23:06
meridyenim şaştı bugün bi oraya git bi buraya git
S.Özeren
17-10-2010, 23:07
bizim lahmacunlar yalan oldu ya harbiden :D
allah razı olsun çok sağolasın :) ben geç geldim bütün hafta erken kalkmıştım dedim biraz uyuyayım :) tekrardan maşallah ben dedim devam etmesin deam etmesin yanyana gelelim :D yanyana geldik selamştıkeyvallah sağolasın :D
abi ben geçtim çınardan yoktunuzu emre saroş emirhan falan waflle houseda oturuyolardı bende eve döndüm yorgunluk çöktü :)
Tholl-ga
17-10-2010, 23:08
meridyenim şaştı bugün bi oraya git bi buraya git
statik elektrikten kaynaklanıo o ahhahahhahahhaa yörünge deiştiren ztyla
C.tesi Sercan (Sekolive) Gördüm :) Dün Forsta Tanımadığım TT Üyelerini Gördüm :) Sabah ve Akşam Arasıda Tholl-Ga Emre Opc Yekta Sabri Özgür Okhan Emre Emirhan_sph :)
+++ Ekliyim Aziz Lahmacunların ÜStüne Yattın KAçtık Thollga özgür Sabri Geldik Yicez diye Burger ısmarlarım dedin Debriyaja Basmadan R Yaptın,Güzel Bir Buluşma Düşündün ama bence bidaha yapma derim forsunda başı belaya giricek ilk olarak polis oradaki oturan insanların şikayeti üzerine geldi çünkü hakkınıza şikayet var dedi ilk geldiğinde sokkak arasında sıkan basan normal birşey bu polisin ceza yazması ama kurunun yanında yaşın gitmesi üzücü
SekoLive
18-10-2010, 09:12
saro yu gördüm taciz ettim selamlastık :D c.tesi ve bişey daha farkettim arabasını hep görüyomusum nedense çıkaramıyordum bu kimin diye :D
edit: saroyla aynı andayazmısız ama sercan deil kanka serkan olacakdı :D :D :D
saro yu gördüm taciz ettim selamlastık :D c.tesi ve bişey daha farkettim arabasını hep görüyomusum nedense çıkaramıyordum bu kimin diye :D
nasıl çıkaramazsın sercn ya :D ben kafayaı çeviridm plakadan tanıdım :D
sabah merter trafiginde eke 30 görüldü :) sagdan sakin sakin ilerliyodu ...
edit: saroyla aynı andayazmısız ama sercan deil kanka serkan olacakdı :D :D :D
ben hep öle diyodum geçen biri uyardı beni sercan diye:D ama kimdi hatırlamıyorum cila bulşmasındaydı snrm :D
SekoLive
18-10-2010, 09:30
nasıl çıkaramazsın sercn ya :D ben kafayaı çeviridm plakadan tanıdım :D
hacı araba okadar tanıdık ki diyorm bizim orda çalısan birsinin herhalde :D :D
sercan yok serkan kanka c ile deil k ile :D :D :D :hehe:
hacı araba okadar tanıdık ki diyorm bizim orda çalısan birsinin herhalde :D :D
sercan yok serkan kanka c ile deil k ile :D :D :D :hehe:
ben ing olarak söyledim bee :D
B.Battal
18-10-2010, 09:59
sabah merter trafiginde eke 30 görüldü :) sagdan sakin sakin ilerliyodu ...
Alican okula gidiyordur ekonomi spec :)
Dün ahmet3425 gördüm motorla forsa gelmişti çok şaşırmıştım...
Dün Alican'ı gördüm EKE ile forsa gelmişti çok şaşırmıştım...
Dün Yasin'i gördüm VTC26 ile forsa gelmişti hiç şaşırmadım :D
Dün Adana Team de oradaydı onlarda BMW 3.20d ve şikirocco ile forsa gelmişti onlarada hiç şaşırmadım ama üzüldüm pok yoluna ceza yediklerine :(
Dün Can'ı gördüm ZY Typer ile havada karada denizde en hızlı olan typerı ile forsa gelmişti bu konuşmalarına hiç şaşırmamıştım.Bağlandıktan sonraki surat ifadesini görülmeye değerdi :)..
Güray'ımada kıydılar TT'si ile Fors'un sahibide allah rızası için sıkmayın deyişide güzeldi.
Pug tayfasının deneme yapmasıda üstüne kaymak olmuştu ...
Fors'da bir daha cila filan olmayacak sanırım sahibi Aziz'e "S.... G... a.g dükkan kapatılcak gibi şeyler söylerken aziz'in surat ifadesini gördüm çok üzüldüm :hehe:"
Samet kardeşim ile bir dayı kapıştılar.DAyı silahına sarıldı bir an korkulu anlar yaşandı.Bu arada kötü haber almışsın sanırım samet allah rahmet eylesin kardeşim...
Onun dışında Faruk kardeşim (34AKN44) onlada askerlik üstüne bir muhabbet döndürdük.Askerlik hikayelerini dinledik beraber fena bir yemek yedik :)
Valla uzun zamandır görmedim adamları gördüm sevindim.Daha sayamadığım bir çok arkadaşlarda mevcut....
Aziz'ime teşekkür ettim buradan ;)
Bu saaten sonra aziz forsa yanında gürltülü bir araba ile giremez herhalde
Bu saaten sonra aziz forsa giremez herhalde:D
süresiz ban sanırım :D:D:D
SekoLive
18-10-2010, 10:09
alican EKE30 u mu almıs?
alican EKE30 u mu almıs?
hikaye bilinmiyor devlet sırrı olduğu söyleniyor :D
süresiz ban sanırım :D:D:D
aynen adam baya zora girdi orda yinede mümkün olduğunca güldü sahibi:) polis içeride yarışyapılıyomuş gibi birşeyler söyledi thollga sabri ben özgür duruyoduk köşede ne yapıyosunuz dedi araba yıkatıyoruz ne yapıcaz dedim :)
aynen adam baya zora girdi orda yinede mümkün olduğunca güldü sahibi:) polis içeride yarışyapılıyomuş gibi birşeyler söyledi thollga sabri ben özgür duruyoduk köşede ne yapıyosunuz dedi araba yıkatıyoruz ne yapıcaz dedim :)
içerde wax yarışları düzenleniyor deseydiniz illegal :D:D:D:D
içerde wax yarışları düzenleniyor deseydiniz illegal :D:D:D:D
ne yazık ki o bile yoktu :D Bmw'nin sahibi cila atıyoduk birde uygulamada araba vardı başkada birşey görmedim :)
Neysee AZİZİDE TANIDIK TEKRAR BEN ÖZGÜR TOLGA VE SABRİ LAHMACUN VAR DEDİLER GELDİK :)
Low-Rider
18-10-2010, 10:50
he ya lahmacun var dediler geldik aziz yok dediler gittik:D
he ya lahmacun var dediler geldik aziz yok dediler gittik:d
harbiden adam debriyaja basmadan r yaptı tanesi 2 liradan 16 tl için yaptığı şeylere bak yaa
SekoLive
18-10-2010, 10:56
yaw arkadaşlar bu lahmacun muhabbetinde aklıma lahmacun yiyip midesini bozanlar geldi geçen organizasyonda :D aziz bunu düşünüp R yapmıstır yaptıysa :D :D
hatta kapıda polis sorduğu zman lahmacun var dediler geldik bile dedim :D
yaw arkadaşlar bu lahmacun muhabbetinde aklıma lahmacun yiyip midesini bozanlar geldi geçen organizasyonda :D aziz bunu düşünüp R yapmıstır yaptıysa :D :D
azizz bunu düşünüp R yapıcak :D
Tholl-ga
18-10-2010, 12:54
Basık R king azis :D
Basık R king azis :D
aynen öylee :) Basık arabayla o hızla R Yapıp dönüp gitmek büyük yetenek :)
yeni satin alinan 0944 pug 306 gti'i gordum uskudar yolundaki opette fakat isim vardi kactim hemen selamlasamadik bile, birde uskudarda beyaz vtecII gordum korna caldi, bende ona caldim. :)
Alicanrs
18-10-2010, 17:19
Alican okula gidiyordur ekonomi spec :)
ahahaha aynen öle kanka okula gidiyodum ekonomi spec tabi çok yakmasın die yavaş sakin gidiodm :D
hikaye bilinmiyor devlet sırrı olduğu söyleniyor :D
sır kanka sır :D
Alican o arabada ne var öyle 3 kişi ile 2 boy önümde gidiyordu.
Alicanrs
18-10-2010, 17:27
o arabanın en gitmeyen hali :) 3 kişi bide eray abi var içinde düşün :) egsoz yok cai yok :) şansadır:P
Eray Yümsel
18-10-2010, 17:29
bana ezilmeye mahkumsun tayfun çünkü sen fiskiye yi havuz sanan masum bir köylüsün
bana ezilmeye mahkumsun tayfun çünkü sen fiskiye yi havuz sanan masum bir köylüsün
Olm sen benimi takip ediyon lan bi git hadi gitt senlemi uğraşacam. Sanki uçmuş gitmiş gibi yazıyorsun bide 2 boy açtın anca.
Eray Yümsel
18-10-2010, 17:41
kanka sana bide gözlük almak şart oldu :hehe: kaç 2 boy koptum gittim yanından utanmazzzz
bir sürü kendini ferrari sanan transporter gördüm eve giderken kulak çınlattım :D
S.Özeren
18-10-2010, 20:51
Dün Adana Team de oradaydı onlarda BMW 3.20d ve şikirocco ile forsa gelmişti onlarada hiç şaşırmadım ama üzüldüm pok yoluna ceza yediklerine :(
Dün Can'ı gördüm ZY Typer ile havada karada denizde en hızlı olan typerı ile forsa gelmişti bu konuşmalarına hiç şaşırmamıştım.Bağlandıktan sonraki surat ifadesini görülmeye değerdi :)..
Güray'ımada kıydılar TT'si ile Fors'un sahibide allah rızası için sıkmayın deyişide güzeldi.
Fors'da bir daha cila filan olmayacak sanırım sahibi Aziz'e "S.... G... a.g dükkan kapatılcak gibi şeyler söylerken aziz'in surat ifadesini gördüm çok üzüldüm :hehe:"
Samet kardeşim ile bir dayı kapıştılar.DAyı silahına sarıldı bir an korkulu anlar yaşandı.Bu arada kötü haber almışsın sanırım samet allah rahmet eylesin kardeşim...
Onun dışında Faruk kardeşim (34AKN44) onlada askerlik üstüne bir muhabbet döndürdük.Askerlik hikayelerini dinledik beraber fena bir yemek yedik :)
Valla uzun zamandır görmedim adamları gördüm sevindim.Daha sayamadığım bir çok arkadaşlarda mevcut....
Sağol kanka Allah sizlere versin ömür inş zaten o haber yüzünden öyle agresifleştim silahı falan görmedim ben görseydim sokardım onu bitarafına
aksam 7 gibi 18 jantlı megane 3 gördüm başakşehir 5.etapta....başakşehirde birde süreklı gördüğüm gri mini var ama siteden mı bilmiyorum
jet 94 corsa sportu gördüm altunizadede yunus ordusu geçti yanından herhalde bizden biri
ahmet3425
19-10-2010, 19:35
jet 94 corsa sportu gördüm altunizadede yunus ordusu geçti yanından herhalde bizden biri
boozer nickli bilali gormussun :)
okanturan
20-10-2010, 11:33
Ak vti fuat ve fjk vti caneri gördüm
Ak vti fuat ve fjk vti caneri gördüm
onlar zaten karı koca gıbıler, hiç ayrılmazlar :D
B.Battal
20-10-2010, 14:25
boozer nickli bilali gormussun :)
iş dönüşü lanet köprü trafiğine girmek üzereydim evet :) 2 saatte Bahçelievler'e geldim.:(
Tholl-ga
20-10-2010, 14:28
iş dönüşü lanet köprü trafiğine girmek üzereydim evet :) 2 saatte Bahçelievler'e geldim.:( bende o lanet trafıkte altunizadeye gidiodum kopru üstünde gördüm seni
Sierra Rs
20-10-2010, 16:58
Sağol kanka Allah sizlere versin ömür inş zaten o haber yüzünden öyle agresifleştim silahı falan görmedim ben görseydim sokardım onu bitarafına
Başınız sağolsun,iyi ki görmemişin silahı boşver etraf manyak kaynıyor uzatmaya gerek yok bence..
olm forsun sahibi bana öyle birşey demedi nerenden uyduruyorsun :) cila buluşmasını yapmam tamamen benim elimde sadece adam gibi adamlar gelsin dedi bazı arkadaşlar işin bokunu çıkarıyor adamlara dedik egzosları bağırtmayın diye kıçımızı yırttık ne oldu sonrasını gördünüz forsu etkiliyen birşey olmaz bir tel biz bütün işimizi çözdük :) sıkıntı yok otoparkın arkası sağlam :) sadece dedi birdahakine çağırıcağın adamları iyi seç onada birşey diyemedim haklıydı çünkü zaten birdaha olmıycak adam gibi adamları tel çağırıcam sessizce adam gibi yapıcaz ciilamızı kalabalığa gerek yok
olm forsun sahibi bana öyle birşey demedi nerenden uyduruyorsun :) cila buluşmasını yapmam tamamen benim elimde sadece adam gibi adamlar gelsin dedi bazı arkadaşlar işin bokunu çıkarıyor adamlara dedik egzosları bağırtmayın diye kıçımızı yırttık ne oldu sonrasını gördünüz forsu etkiliyen birşey olmaz bir tel biz bütün işimizi çözdük :) sıkıntı yok otoparkın arkası sağlam :) sadece dedi birdahakine çağırıcağın adamları iyi seç onada birşey diyemedim haklıydı çünkü zaten birdaha olmıycak adam gibi adamları tel çağırıcam sessizce adam gibi yapıcaz ciilamızı kalabalığa gerek yok
:D:D:D:D
lip den haber ver sen
:D:D:D:D
lip den haber ver sen
senin lipine sokam kanka sen bak adamlar gitmiş normal civic lipini söylüyor ep3 typer diyiyorum var diyiyor bugün resim atıyor civic lipi :) sen bak ama işin zor gibi :)
kumburgaz tarafında bi turuncu s2000 gordum bızdendı heralde gazlıyodu:)
okanturan
20-10-2010, 20:34
onlar zaten karı koca gıbıler, hiç ayrılmazlar :D
yok bu sefer ayrılardı fuatı sanayide caneride dükkanda gördüm:D:D:D
ali_utku
20-10-2010, 20:53
saat 10:30 gibi yıldız parkının orda sonu 777 olan füme s2000 i gördüm yardıra yardıra gidiyodu maşallah çok tatlı duruyor aracı.
akşam üzeri arka kanadı kuzu çevirme boyutlarında olan siyah kirli :D bir s2k geçti sıkaraktan.Sanırsam 7 civarındada uzaktan görkem abinin arabayı gördüm.Acıbademde ışıklara gidiyordu.(o muydu emin değilim)
Bugun sabah SRK gördüm bakırköy sahilinde
selim bayrak
20-10-2010, 21:03
kumburgaz tarafında bi turuncu s2000 gordum bızdendı heralde gazlıyodu:)
egehan olsa gerek turuncuya kaplamıştı...
fatih(fb)
20-10-2010, 21:07
sabah 9.30 gibi göztepe soyağın orda jem plakalı megane 3 coupe gördüm siyah jantları vardı sitedenmi bilmiorum güzel duruyordu
S.Özeren
20-10-2010, 21:10
Başınız sağolsun,iyi ki görmemişin silahı boşver etraf manyak kaynıyor uzatmaya gerek yok bence..
dostlar sağolsun aynen gerek yoktu o anlık bişeydi sadece
B.Battal
20-10-2010, 21:43
bende o lanet trafıkte altunizadeye gidiodum kopru üstünde gördüm seni
bob yoktu herhalde olsa fark ederdim :)
Tholl-ga
20-10-2010, 22:22
bob yoktu herhalde olsa fark ederdim :)
önde plaka yoktu ve araba kahverengiydi ondan görmemişindir :D
sabah 9.30 gibi göztepe soyağın orda jem plakalı megane 3 coupe gördüm siyah jantları vardı sitedenmi bilmiorum güzel duruyordu
34 jem 84 siyah ac schnitzer var önde plaka yok plaka camda kapıdaki çıta ön tampon ve tavan karbon kaplı olan araba ise siteden değil.. :D :D :D
acıbademin arabası sanırsam acıbademde arada piyasya çıkıyordu yazın..Güzel araba chıp felan var.Ama sahibini bir bulsam çok sorum var valla makinayı çok beğeniyorum :D
Alicanrs
21-10-2010, 12:32
E plaka typerace nickli arkadaşı gördüm bahçelievler karakolunun orda gazlıodu amir yine küfür etti sölim :D Jet cupra yiğit sanada bi küfür geldi =)
akşam üzeri arka kanadı kuzu çevirme boyutlarında olan siyah kirli :D bir s2k geçti sıkaraktan.Sanırsam 7 civarındada uzaktan görkem abinin arabayı gördüm.Acıbademde ışıklara gidiyordu.(o muydu emin değilim)
ehehe safak arkadasimizin superchargerli s2k i olmakta :D
34 jem 84 siyah ac schnitzer var önde plaka yok plaka camda kapıdaki çıta ön tampon ve tavan karbon kaplı olan araba ise siteden değil.. :D :D :D
acıbademin arabası sanırsam acıbademde arada piyasya çıkıyordu yazın..Güzel araba chıp felan var.Ama sahibini bir bulsam çok sorum var valla makinayı çok beğeniyorum :D
acıbadem'in arabası çok görüyorum oralarda geçen okulun orqada duruyordu park halinde..
mayamiyi gordum gecen gun.. selam vermeyip yanimdan asilip gitti serefsiz :D
sali aksami merterdeyim, hicbi arac goremedim
dun gece rottingcristleydik, denemeler yaptik kibrisli si ile :)
dun aksamda melihin guzel aracini gordum unverdide bi clio ile onlu arkali park etmis, durdum bi 2 sniye ama birazda isim vardi ugrayamadim yanlarina :)
acıbadem'in arabası çok görüyorum oralarda geçen okulun orqada duruyordu park halinde..
Acıbdem mekanım :D Marmara güzel sanatlar da mısınız?
Jem 84 hukukçuların önünde oluyor genelde...
ehehe safak arkadasimizin superchargerli s2k i olmakta :D
Sesinden belliydi.Kanat çok dikkatimi çekti.Yanlız sesi gerçekten fenalarda..
Şimdi şuanda cas 20 ve mavi renkte s2k'yı gördüm arka arkaya e-5telerdi...
mayamiyi gordum gecen gun.. selam vermeyip yanimdan asilip gitti serefsiz :D
Ee olm sinyal verdin girdin çat diye bide utanmadan kim olduğumuzu bilmeden yanlıyorsun önümüzde. Dedim bende ensesine bi vtec açayım hazır arabanında üstünü açmış :) .
dun aksamda melihin guzel aracini gordum unverdide bi clio ile onlu arkali park etmis, durdum bi 2 sniye ama birazda isim vardi ugrayamadim yanlarina :)
Kardeşim yarın izmire gidiyorum yarışa yine yattı bizim buluşma :(
Dün JET plakalı kırmızı Corsa Sport'u gördüm.
bende gördüm kardeşim seni durdun sonra devam ettin. arabanın önündeki cafedeydik alaturkada :)
Kardeşim yarın izmire gidiyorum yarışa yine yattı bizim buluşma :(
Tayfun abi sorun degil gorusuruzzzzz, sana iyi yolculuklar kendine iyi bak selametle geldiginde goruselim ama mutlaka :)
bende gördüm kardeşim seni durdun sonra devam ettin. arabanın önündeki cafedeydik alaturkada :)
Melih gordugumu yazmasam sende yazmicaksin he millet bizi gezinmiyo zannetcek :D
Bu arada egzoz nasil olmus ???
fatih(fb)
21-10-2010, 19:00
aynen jem 84 plaka yok turuncu :D hoş araba valla denk gelir bi kaç kere daha denk gelmiştim sanırım dediğin gibi acıbadem tarafında:)
fatih(fb)
21-10-2010, 19:04
bu sitede çalışan okuyan yok sanırım:D herkes full time geziyo valla:D
aynen jem 84 plaka yok turuncu :D hoş araba valla denk gelir bi kaç kere daha denk gelmiştim sanırım dediğin gibi acıbadem tarafında:)
Araba turuncuda
bn siyah diye ac schnıtzerlera demiştim cümlem devrik olmuş kusura bakmayın.
Tayfun abi sorun degil gorusuruzzzzz, sana iyi yolculuklar kendine iyi bak selametle geldiginde goruselim ama mutlaka :)
Melih gordugumu yazmasam sende yazmicaksin he millet bizi gezinmiyo zannetcek :D
Bu arada egzoz nasil olmus ???
ben dün akşam girmedimki siteye timur ya :D yazmak için girdiğimde senin yazdığını gördüm ona alıntı yaptım :) egzoz iyiydi maşallah :icon_tup:
bu sitede çalışan okuyan yok sanırım:D herkes full time geziyo valla:D
hem okuyoruz hem çalışıyoruz :D akşamları gezmektende geri kalmıyoruz yaşasın dizel power :D :D
bugün CUM 82 azizi gördüm LAHMACUN ısmarladı :D:D:D
güray ve adanalımı da gördüm bu arada :D
E plaka typerace nickli arkadaşı gördüm bahçelievler karakolunun orda gazlıodu amir yine küfür etti sölim :D Jet cupra yiğit sanada bi küfür geldi =)
söyle ona müdürünü tanıyor kulağına ığdırın doğusunu üfletmesinler :D
Dün JET plakalı kırmızı Corsa Sport'u gördüm.
nerede görüldüm acep ?
ry m3 ü gördüm sanayide yatıodu , e21turbo musatafa abiyi ve flonky nin e21 i gördüm kullanan o muydu bilmiyorum. :)
ben görünmemek için arkayolları kullanıyorum, o nedenle göremiyorsunuz yoksa gezerim çok şükür:)
ben dün akşam girmedimki siteye timur ya :D yazmak için girdiğimde senin yazdığını gördüm ona alıntı yaptım :) egzoz iyiydi maşallah :icon_tup:
samet ben girgir spec bilo :D
samet ben girgir spec bilo :D
tamamdır samet :D :D
kanka yarasın afiyet olsun :) lahmacunda sana sınır yok her zaman seni beklerim :)
bende hakotech-zafer abi cupra-adanalı rocco-güray tt hep beraber sohbetimizi yaptık dağıldık sonra :)
Acıbdem mekanım :D Marmara güzel sanatlar da mısınız?
Jem 84 hukukçuların önünde oluyor genelde...
kız arkadaşım orada oturuyor ***** sürekli gidip geliyorum.. :)
Ee olm sinyal verdin girdin çat diye bide utanmadan kim olduğumuzu bilmeden yanlıyorsun önümüzde. Dedim bende ensesine bi vtec açayım hazır arabanında üstünü açmış :) .
haha sen bizim kim oldugumuzu biliosun ama :D top always down yahu :D
kanka yarasın afiyet olsun :) lahmacunda sana sınır yok her zaman seni beklerim :)
bende hakotech-zafer abi cupra-adanalı rocco-güray tt hep beraber sohbetimizi yaptık dağıldık sonra :)
akşam tekrar uğradık vette nin tamponu bitmek üzereydi...
Lahmacun çok güzeldi soğuk sütaşla beraber şugar oldu valla :)
nerede görüldüm acep ?
Hmm hatırlamaya çalışayım. Sanırım Haznedar geçidine doğru giderken. Şu Balıkçıların olduğu yere.
SekoLive
22-10-2010, 12:17
jem84 cidden çok başarılı haftada 1-2 görüyorum acıbademe çok geçtiğimden bi ekürisi var jad plaka beyaz megane ile peşpeşe dururlar hep aynı yerde ve arkadaş siteye üye idi sorna kayboldu :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=43238
Geçen hafta cadde sonundan kadıköy üstünden e-5 köprü bağlantı yoluna seyir ettiğim sırada maksa ata ata arkadan gelip yanımda duran yeni kasa beyaz megane hb ve gri çift çıkış egsoz yapmış lagunadaki arkadaşlar bizim sitedenmi kusura bakmayın biraz uzadım gittim ayıp oldu diyecektim gelemediler :p :p
B.Battal
22-10-2010, 14:07
eyvallah forumda olmasa öğrenemeyeceğiz ne kadar sevildiğimizi
S.Özeren
22-10-2010, 14:10
kanka onlar aşk çiçekleri oldular ahahahhaha :D Aziz'e bize ısmarla desek 1 ısmarlar 2.de sıra sende der ibiş herif =)
ahmet3425
22-10-2010, 14:42
kanka onlar aşk çiçekleri oldular ahahahhaha :D Aziz'e bize ısmarla desek 1 ısmarlar 2.de sıra sende der ibiş herif =)
Kardesim yigitede 1 kere yemek ısmarla yanından ayrılmaz :D yemek vakitleri ac oldugu zamanlar hep senin yanına gelir :)
beleşci ibişş :D
jem84 cidden çok başarılı haftada 1-2 görüyorum acıbademe çok geçtiğimden bi ekürisi var jad plaka beyaz megane ile peşpeşe dururlar hep aynı yerde ve arkadaş siteye üye idi sorna kayboldu :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=43238
Vay be burdada epey acıbadem civarında adam çıktı :D
SekoLive
22-10-2010, 14:49
Vay be burdada epey acıbadem civarında adam çıktı :D
kader acıbademe sürükledi beni :D yoksa bilmezdim :D
nitrO_Oxide
22-10-2010, 15:14
Gecen salı aydın unv semalarında ramo-si gordum ortam yapmıslar takılıolardı :D
baran @ bostancı estremo
dd typer @ acıbadem
B.Battal
22-10-2010, 16:23
Kardesim yigitede 1 kere yemek ısmarla yanından ayrılmaz :D yemek vakitleri ac oldugu zamanlar hep senin yanına gelir :)
vay be! tamam o zaman kanki giller'i bırakalım aşklarını yaşasınlar. bu akşam ben
salınıyorum ben talatpaşa gecelerine bakalım kim kime neler ısmarlıyor :D
carsamba aksami jad typeri gordum realin otoparkinda yatiyordu 2. katta :)
Aykut106
22-10-2010, 17:04
En civic beyaz FD6 sabah saat 8' e gelirken Üsküdara iniyordu.Canlı canlıda iyi duruyodu.
Low-Rider
22-10-2010, 20:27
yarım saat önce cevizlibağ tarafında e5te polis bi vti bir 106gti'ı paket yapmıştı ,siteden mi acaba onlar
lan kıskanmayın adam gibi muhabbet edin ciddi olun ısmarlar sizede ;)
azizime geçmiş olsun bu arada operasyon geçirmiş sanırım ....
SekoLive
22-10-2010, 22:20
emreşenerdi sanırım gördüğüm transtporter 3-4 sellektör yaptım arabayı süren garpisedi baktı geçti :D
ahmet3425
23-10-2010, 14:23
dun aksam alicanrs'i gordum hatta dukkana geldi birlikte cay ictik sabahleyinde evine gonderdim :D :D :D
http://img204.imageshack.us/img204/8021/dsc0133p.jpg
Sefa_vts
23-10-2010, 14:28
yarım saat önce cevizlibağ tarafında e5te polis bi vti bir 106gti'ı paket yapmıştı ,siteden mi acaba onlar
Hakem tutmuşlar devletten kim kimi geçer diye :)
SekoLive
23-10-2010, 14:29
sefa tebrik ediyorm çok iyidi :D :D
Alicanrs
23-10-2010, 16:39
dun aksam alicanrs'i gordum hatta dukkana geldi birlikte cay ictik sabahleyinde evine gonderdim :D :D :D
http://img204.imageshack.us/img204/8021/dsc0133p.jpg
olm ahmet o nasl bakış benimi s... :D:D tartışıyoruz:D:D
ahmet3425
23-10-2010, 16:41
olm ahmet o nasl bakış benimi s... :D:D tartışıyoruz:D:D
o resimden sonra ustune atlamıstım olm hatırlamıyor musun :D:D
Alicanrs
23-10-2010, 16:42
o resimden sonra ustune atlamıstım olm hatırlamıyor musun :D:D
ahahaha tersi olmuştu diye hatırlıyorum :D yiğiti gördüm dün sinemada:D maç yapıodu :D
BerkayKamaci
23-10-2010, 18:43
Az Önce Beylikdüzü 5M Migros'un Otoparkında Sahibinin Adını Unuttum Ama Bu BMW'yi Gördüm :D
http://img145.imageshack.us/img145/9687/snc00079qf.jpg
Tholl-ga
23-10-2010, 18:48
ahmetyılmaz-ramo-selimbayrak-ahmet1907-emirhansph-ozancelenk
emirhan sph
23-10-2010, 18:53
Yazim hatasi ....
emirhan sph
23-10-2010, 18:55
Ben bunlarin ustune bde thollgayi gordum burnunu cekiyodu :D
AhmetYılmaz
23-10-2010, 18:58
Ramaza abiyle tolga abi. Akşama halısahada kalecimisin gibi espriler. :D
haydogan
23-10-2010, 19:00
Benide görün :D
Tholl-ga
23-10-2010, 19:01
bi ara b.evlerde hakoo ile görüştük nie görüştük bende bilmiorum :D
BoBu Gördüm yetim gibi duruyodu :D
Boost Up
23-10-2010, 20:14
Killahı gördüm:)
selim bayrak
24-10-2010, 00:42
BOB 'u gördüm vee istedigini yaptım arka çıtayı ve tanponun alt kısmını piano black yaptım :)
deli gibi gazlıyan bi tayyar gördüm oda sus'R mehzent ayak üsttü geyikte yaptık...
ramosi tunerfaruk halokarakaş
B.Battal
24-10-2010, 00:45
Bugün trafikte çok sayıda TT uyesini gördüm. :D
Tholl-ga
24-10-2010, 00:53
BOB 'u gördüm vee istedigini yaptım arka çıtayı ve tanponun alt kısmını piano black yaptım :)
deli gibi gazlıyan bi tayyar gördüm oda sus'R mehzent ayak üsttü geyikte yaptık...
hayırlı olsun güzel olmuştur :D
S.Özeren
24-10-2010, 01:57
kimseyi görmedim :D
cok kalabalikti hatirlamamiyorum :D hahahahha
Sercan AKCAN
24-10-2010, 02:42
bi tayyar gördüm sanki evet evet bi tayyar :) bugün cevizlibağda gördüm 34 vtc 26 bu foruma üyedir sanırım.
çağlarcoskun
24-10-2010, 03:38
bi tayyar gördüm sanki evet evet bi tayyar :) bugün cevizlibağda gördüm 34 vtc 26 bu foruma üyedir sanırım.
totalin orda kulağımızın pasını iyi sildi SC typeR :icon_tup:
30 dan fazla üye görüldü TT Ataşehir Rolling Şubesinde :D
Typer
ALG 11
HD
ZY
SUS
GNS
BA
Cupra
TM
BKR
CooperS
SS
megane rs
aklımda kalan araçlardı muhabbet güzeldi.Uzun zamandır görmediğim dostlarıda görmüş oldum :)
Alicanrs
24-10-2010, 09:26
bide jet cupra vardı :D:D
Sercan AKCAN
24-10-2010, 12:03
totalin orda kulağımızın pasını iyi sildi SC typeR :icon_tup:
ama benim gördüğüm plaka vtc 26 olması lazımdı :) eminim yani :D
çağlarcoskun
24-10-2010, 12:39
[QUOTE=Sercan AKCAN;1780990]ama benim gördüğüm plaka vtc 26 olması lazımdı :) eminim yani :D[/QUOTE
plaka doğru yaa =) SC derken SuperCharger demek istedim
Oğuzhan Ç.
24-10-2010, 19:15
SRK şahini gördüm yeniköyde =)
Az Önce Beylikdüzü 5M Migros'un Otoparkında Sahibinin Adını Unuttum Ama Bu BMW'yi Gördüm :D
http://img145.imageshack.us/img145/9687/snc00079qf.jpg
Yusuf Batırel abi :)
B.Battal
24-10-2010, 21:42
Melih-Ö her zamanki gibi yoldan geçerken gördüm :D talatpaşa cad. caddemde oturuyorduk BON kangoo ve birde basık bir clio vardı yanında da.
Daha sonra zıplayan focusla emreyi gördüm, köprü altında egzoz sesi iyiydi :)
S.Özeren
24-10-2010, 22:58
Melih-Ö her zamanki gibi yoldan geçerken gördüm :D talatpaşa cad. caddemde oturuyorduk BON kangoo ve birde basık bir clio vardı yanında da.
bende ordaydım :p araba yoktu ama :D
Boni bon , kilyomen :D , stork focus , melih
emir_hks
24-10-2010, 23:21
Korupark -2 otoparkında 22b kitli siyah gc8'i gördük,dibimizde düştü tabi :D Kocaman Maşallah :)
fastchild
24-10-2010, 23:24
ekerayı gördüm perşembe günü yedek parçacımızda görüştük abimle
"naber lan fastchild"
"ii abi"
emresener
24-10-2010, 23:26
kırmızı VCB hb vtec kımse merter yokuşu ınerken çok sağlam koptu :D
adana team,alican,bilal gördüklerim idi....
Tolga ve Zann Zan Ozannnn :D
34 VAF 38 i gördüm dün :)
SekoLive
25-10-2010, 08:24
SRK şahini gördüm yeniköyde =)
:) doğrudur
sarı bi supra gördüm emirgan civarlarında zz plaka heycanlandım :D :D
yektayı gordum
ur plaka rs
jet plaka fıat brava sanırım
kırmızı bı 206 rc gordum:)
ahmet3425
25-10-2010, 10:53
yektayı gordum
ur plaka rs
jet plaka fıat brava sanırım
kırmızı bı 206 rc gordum:)
jet plaka fiat brava mı sakın kanka o Corsa yada Cupra olmasın :D:D
jdm-fuat
25-10-2010, 11:59
kırmızı VCB hb vtec kımse merter yokuşu ınerken çok sağlam koptu :D
esat yaa sıkıntılı cocuk :D
Jön Türk
25-10-2010, 12:27
34 VAF 38 i gördüm dün :)
Bize nasip olmadı :D
K gti ı , ctz vti ı gördüm bi ışık gördüm :D
jet plaka fiat brava mı sakın kanka o Corsa yada Cupra olmasın :D:D
hava karanlıktı jet plakayı gordum sadece olabılır:D
basık füme renkli astrayı gördüm ama tam hatırlamıyorum merterden aksaraya doru gidiyordum ama tam nerde emin değilim :)
tuner faruk
25-10-2010, 17:28
Beni görmedinmi aaabeeey:D
bahçelievler team auhauah :D maçı izledik hep beraber :D
Alicanrs
26-10-2010, 01:19
01 rocco gry86 rocco 3.20td bmw burak1818 nickli arkadaşı gördüm
01 rocco gry86 rocco 3.20td bmw burak1818 nickli arkadaşı gördüm
ben seni gördüm Alican :D
Hatun kişi yanımda olduğu için stabil gidiyordum Alican ufaktan tatlı tatlı uzadı gitti :)
Alicanrs
26-10-2010, 07:58
ben seni gördüm Alican :D
Hatun kişi yanımda olduğu için stabil gidiyordum Alican ufaktan tatlı tatlı uzadı gitti :)
ahaha evet sen gördün beni :D:D:D:D
SekoLive
26-10-2010, 10:37
Beni görmedinmi aaabeeey:D
faruk ve ramo yu gördüm :D trafikde olmasada
gurkan evrn
26-10-2010, 20:29
30 dan fazla üye görüldü TT Ataşehir Rolling Şubesinde :D
Typer
ALG 11
HD
ZY
SUS
GNS
BA
Cupra
TM
BKR
CooperS
SS
megane rs
aklımda kalan araçlardı muhabbet güzeldi.Uzun zamandır görmediğim dostlarıda görmüş oldum :)
AHT 01 beni nasıl unutursun terbiyesiz :D
AHT 01 beni nasıl unutursun terbiyesiz :D
özür kardeşim ADANALI TEAM de vardı o akşam :D:D:D
gurkan evrn
26-10-2010, 21:02
özür kardeşim ADANALI TEAM de vardı o akşam :D:D:D
teşekkür ederim kardeşim :D:D:D nerdesin şu anda
bugün ümraniyede hepsiburada'nın otoparkında ömer'in eski lacivert AK plaka civic gorulmustur :)
Acıbadem e-5 civarlarında neredeyse hergün aşırı büyük spoilerlı siyah hardtoplu kirli :) s2000'i görüyorum daha doğrusu duyma hissim ağır basıyor ama :)
B.Battal
26-10-2010, 21:55
Koşuyolu taraflarında KFL s2000'i gördüm mody'ydi galiba nick
teşekkür ederim kardeşim :D:D:D nerdesin şu anda
şuan evdeyim :)
crv plaka ceyaz corsa sport gordum bugun ama forumdan mı bılmıyorum
crv plaka ceyaz corsa sport gordum bugun ama forumdan mı bılmıyorum
satılık tı o en son ...
S.Özeren
26-10-2010, 22:28
lafta satılıktı diyelim ona :)
8.000rpm
26-10-2010, 22:28
cumartesi akşamı atatürk caddesinde 3 tane s2000'e denk geldik
üçünde de egzoz vardı , trafik sıkışıktı ama güzel homurdanıyorlardı
mavi-siyah-gri
ben de aralarında mütevazi mütevazi ilerledim :D
bende gormsutum sahıbındende :)
ayrıca bugun mecıdıyekoyde bır peugeot partner gordum arac german style dedıklerı muhabeet gıbı yapılmaya calısılmıs degısık tarz bır arabaydı merceklı farlar serıtler falan :)
Murat Süslü
26-10-2010, 22:57
şişliye yolu düşenler yada şişli endüstri meslek lisesine yolu düşenler yanıma uğrayabilir :D 1 çay ısmarlamak garanti :D ***** okulumda siz üyelerimizi görmek bana şeref verir :)
Sercan AKCAN
26-10-2010, 23:43
şişliye yolu düşenler yada şişli endüstri meslek lisesine yolu düşenler yanıma uğrayabilir :D 1 çay ısmarlamak garanti :D ***** okulumda siz üyelerimizi görmek bana şeref verir :)
benim okulun hemen ora :)
cumartesi akşamı atatürk caddesinde 3 tane s2000'e denk geldik
üçünde de egzoz vardı , trafik sıkışıktı ama güzel homurdanıyorlardı
mavi-siyah-gri
ben de aralarında mütevazi mütevazi ilerledim :D
KFL CAS HH plakalardı :) bizde seni gördük BPnin ordaydık sanırım ;)
Low-Rider
27-10-2010, 09:19
selim bayrak astrayı gördüm
B.Battal
27-10-2010, 09:23
KFL CAS HH plakalardı :) bizde seni gördük BPnin ordaydık sanırım ;)
Dün kartingdeyken gelen sendin o zaman. Maşallah güzel ateş ettin bize doğru çocukların aklı çıktı :D
Bu arada içerideki evo fena görünüyordu.
M///Maniac'la birlikteydik oglen 14:20 siralarinda, sohbet ettik akincilar gungorende :D
Hemen hemen her gün KFL s2000 i görüyorum okulda :)
emresener
27-10-2010, 15:51
kendı arabamı gördüm ,:D:D:D
Dün kartingdeyken gelen sendin o zaman. Maşallah güzel ateş ettin bize doğru çocukların aklı çıktı :D
Bu arada içerideki evo fena görünüyordu.
:D yeni egzos taktım launch ne alemde dedik :D
Hemen hemen her gün KFL s2000 i görüyorum okulda :)
senin aracı göremedim ben bu aralar, devamlı çıkarmıyosun sanırım? bi tane daha ep3 var, o turbo mu çok dikkatli bakamadım ama sanki intercooler gördüm önünde??