Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
Burak E.
02-09-2012, 12:54
hatırlamadım ..
kanka italya bayrahgını yap capraz olarak :)
SUS un sahibi foruma üye sanırım geçen bende görmüştüm işe giderken o güzergahı kullanıyorum demişti postuda yukarıda :)
Yok sus 63 ben degilim , benimkinin sonu 94.. Karsiya gecmiyorum zaten direk alirlar beni ;)
aracın sedanmı ben farketdim. sağdan makasa girdin hatta uyuz oldum peşine gelicekdim ama deneme vardı :)
Araç Leon Cupra idi.
Sedan değil yani. :)
orhan_guney
02-09-2012, 15:06
yok benım bahsetiğim auidi .
Araç Leon Cupra idi.
orhan_guney
02-09-2012, 15:07
sen siyah değilmi aracın gelişde sabiha gökçenden sonra mehmetcık vakfına kadar takıldın peşimize. siyah cam filmi.
Araç Leon Cupra idi.
bugun vb saxo yu gördüm trafikte fena gazlıyodu. şidetle kınıyorum onu
Selam veremeyecek kadar hızlıydım sanırım :D kınamanada ayrıca tükürürüm senin :D
sen siyah değilmi aracın gelişde sabiha gökçenden sonra mehmetcık vakfına kadar takıldın peşimize. siyah cam filmi.
araç siyah evet de, pek takıldım denemez, bir bakayım dedim kimler deniyo, babam küfrü basınca yürüdüm gittim :D
cam filmi de yok bu arada.. :)
orhan_guney
02-09-2012, 15:14
ben gördüm 3 kere fılan seni sağda gördüm ikikez birkezde solumdan gitdin.araba kalabalık gözüküyordu ne bilim hatırlamıyorum bukadar hatırladıgıma şükret gece 02:00 idi
:)
araç siyah evet de, pek takıldım denemez, bir bakayım dedim kimler deniyo, babam küfrü basınca yürüdüm gittim :D
cam filmi de yok bu arada.. :)
34 JA 8783 s2000 Sinop'taydı. Sahibi bizden biriyse veya tanıyan varsa maşallah demek istedim gergin görünüyordu :)
TYPERHAKAN
02-09-2012, 20:08
Araç Leon Cupra idi.
utku cupra da ne işin var hiç yakıştıramadım:)
Bugün sabah 9.30 civarlarında Merter'in biraz ilerisinde beyaz bir Scirocco patlamıştı, inşallah forumdan değildir.
34 HR 4554 Beyaz megane 3 . Basık, siyah jantlı Afyon Mc Donaldsta gördüm 2eylül pazar akşamı
anadolu yakasında FB 3222 beyaz 1.6ies hemen arkasından kırmızı bı teg, teg makas ata ata gıdıyodu.
borayuksel
02-09-2012, 22:50
anadolu yakasında FB 3222 beyaz 1.6ies hemen arkasından kırmızı bı teg, teg makas ata ata gıdıyodu.
onlar kanka Engin :D konusuda vardi yanyana fotolari filan, bende cok goruyorum anadoluda :)
22.00 sularinda istinye cetesi goruldu :) saga sola daga tasa sikiolardi, sonra ayni kafeye oturduk, aralarindan tanidiklarim Az306 Gokhan, Emr53 kardesim, abisi Evren, Emre D., daha 1 suru arkadas vardi :)
edit: yenikoy'de HL Leon goruldu :)
Onurkk06
02-09-2012, 22:52
tekirdağa giderken kırmızı galiba typerdi 34 ta plakalı typer gördüm
utku cupra da ne işin var hiç yakıştıramadım:)
heheh biladerin arabası, arada değişiklik iyidir :) :)
Hakan D.
02-09-2012, 23:08
Geçen gün Emre Demir'i görmüştüm İstinye Borusan önünden üstünü açmış gidiyordu.Gözlükleri de çok beğendim =) İkisi saat önce tekrar gördüm Yakamoz Cafe'de yanına gelip biraz sohbet etmek isterdim ama çok kalabalıktı.Arabaları dizmişlerdi çok şık görünüyorlardı.Ama Bmw cabrio'yu göremedim beyaz 106 ile mekandan ayrıldı =)
Sanıcak bu çocuk beni mi takip ediyor =) Aynı semtte olunca karşı karşıya geliyorsunuz haliyle
Dr ecu roccosu bostancida goruldu biraz zor bi durumdaydim takilamadim :)
Dün akşam Redsun megane rs ile maltepe sahilde görüldü, ses her zamanki gibi tatmin edici :)
Bir tanede 206 geçti ama Dp plaka 206rc olsa gerek :)
beni senden başkası görmüyor yahu :D
borayuksel
02-09-2012, 23:45
Geçen gün Emre Demir'i görmüştüm İstinye Borusan önünden üstünü açmış gidiyordu.Gözlükleri de çok beğendim =) İkisi saat önce tekrar gördüm Yakamoz Cafe'de yanına gelip biraz sohbet etmek isterdim ama çok kalabalıktı.Arabaları dizmişlerdi çok şık görünüyorlardı.Ama Bmw cabrio'yu göremedim beyaz 106 ile mekandan ayrıldı =)
Sanıcak bu çocuk beni mi takip ediyor =) Aynı semtte olunca karşı karşıya geliyorsunuz haliyle
sende mi maci izliyordun yoksa :) cabrio ile si-r PO da idi 11 e dogru, Evren abi hastaneye dogru iyi sikti ama (beyaz106) :)
tek takip eden sen degilsin sinsice bende takip ediyorum :D
pazar günü saat 15:15 gibi EH vtec ümraniye ikeanın civarlarında görüldü :)
pazar günü saat 15:15 gibi EH vtec ümraniye ikeanın civarlarında görüldü :)
Metinim ben aile moddaydim o ara:)
FB 3332
öyle bi stres atalım dedik yaa :))
onlar kanka Engin :D konusuda vardi yanyana fotolari filan, bende cok goruyorum anadoluda :)
kardeşiz hatta :) eyvallah belki ben de seni görmüşümdür
borayuksel
03-09-2012, 01:18
kardeşiz hatta :) eyvallah belki ben de seni görmüşümdür
valla 1 kere tam dudullu tem yanyolun alttan gecitten gecip saga kivrildiginda yaya olarak onunden gectim :D
beni senden başkası görmüyor yahu :D
RedSun merak etme ben ve ERTAN nick li kardeşimizde görüyor.. Gerçe üçümüz hergün beraberiz dolayısıyla gördükmü hep beraber görüyoruz.. Genelde Şato da terasta otururken 4 erli set halindeki egzozun patlamalarını duyuyoruz ozaman zaten bakmadan diyorum turuncu RS diye, sen geçincede "la nerden bildin?" diyen arkadaşlarıma şekli koyuyorum.. :hahaha: Geçen galiba GFJ olması lazım siyah 306 GTI ın arkasından kapatmıştın mesela :D uzun lafın kısası bizler her akşam ordayız tanışsak iyi olur :D enazından yolda boyumun yetmediğine RS veririz :D :D :D
evrendogu
03-09-2012, 07:41
kanka dün gece arıycakdım seni fırsatım olmadı vtec lerin içine götürcekdim seni :)
Tüh be bende vtec çi mi kardeşimle takılıyordum, beraber gelirdik :) Ara kanka bu tip durumlarda :D
33 HS plaka fn2 typer g.görende görüldü..
Low-Rider
03-09-2012, 08:19
gergin emg homurdana homurdana geziniyordu cevahir önünde görüldü sabah 8de:D
FB 3332
öyle bi stres atalım dedik yaa :))
düğün konvoyundaydım yoksa pesınıze takılmak ısterdım :D
SekoLive
03-09-2012, 08:32
dün altunizadede hb plaka yeşil hb civic gördm beyaz güzel bi jant vardı forumdanmıdır arkadaş arabası süper olmustu
01 SC sedan füme vtec acıbademde görüldü
borayuksel
03-09-2012, 08:34
sabah sabah yine soyleniyordu :D
sende mi maci izliyordun yoksa :) cabrio ile si-r PO da idi 11 e dogru, Evren abi hastaneye dogru iyi sikti ama (beyaz106) :)
Yok kardes benım sıktıgım falan yok Emre d kullanıyodu aracı:)Ben sureklı varex off gıdıyorum ama nafıle:)
AhmetYılmaz
03-09-2012, 14:55
Mavı fıat 500. An ıtıbarı ıle kavacık ruzgarlıbahcede :) ben 308 deydım.
.::EmrE::.
03-09-2012, 17:06
34 ZD 290 temiz ve stock otesi kirmizi sedan VTi. Yasli amca bana bakip kapisalim mi dedi sok oldum.
SekoLive
03-09-2012, 17:19
34 ZD 209 temiz ve stock otesi kirmizi sedan VTi. Yasli amca bana bakip kapisalim mi dedi sok oldum.
emre sende ona satıyomusun dayı deseydin oda bi şok olurdu :D
03-09-2012, 19:10
Turuncu CLK 63 Amg Black Edition goruldu :)
Korna calip selam verildi
bob corsa, koz m3 incirli cad.
edit:vtc 40 tayyar
BaybuRtlu69
03-09-2012, 20:22
Bugün İstanbul içi 200 km yaptım Anadolu yakasında, Bi TT ci görmezmi arkadaş yaaa :)
Emrecan-R
03-09-2012, 21:32
bayramın 1. günü küçükyalıda HYN typerı gördüm, bugün sus s2000 ni kadıköyde gördüm,çarşamba günü DBS Typrı maltepede gördüm bide küçükbakkalköy ışıklarda NV olakalı 1.4 is gördüm advan jantlı sitedendir belki
Dun gece bk m3 kirmizi e46 sakince ilerlerken mc plaka e92m3beyaz yaninda bitti adamin kiziltoprak bp nin ordan fener donduler maasallah araclara
Dün saat aksam uzeri 6 gibi cikti Gergin cocuk rodaja basladik sabaha kadar rodaj calistik sehir ici 3000 DD gecmeden gaz eze eze sabahi zor ettik suan yine devam ediyo rodajimiz :D bildigin piyasa yapan bebeler gibi aheste aheste rodaj yapiyorum :D
Musti PoweR
04-09-2012, 01:24
td smart e-5de.. JBR wento cevizlibağ e-5
halilayhan
04-09-2012, 01:46
Turuncu CLK 63 Amg Black Edition goruldu :)
Korna calip selam verildi
A.selam bende korna çaldım hemen akabinde :D
umu_vtec
04-09-2012, 01:51
Dun gece bk m3 kirmizi e46 sakince ilerlerken mc plaka e92m3beyaz yaninda bitti adamin kiziltoprak bp nin ordan fener donduler maasallah araclara
caddeden oraya gelene kadar bk baya bi kopardı arkasındanda mc yle beyaz bi e coupe skıodu bk ve mc yi izlemek keyfliydi gerçekten:)
umu_vtec
04-09-2012, 01:54
dün altunizadede hb plaka yeşil hb civic gördm beyaz güzel bi jant vardı forumdanmıdır arkadaş arabası süper olmustu
01 SC sedan füme vtec acıbademde görüldü
hb plaka civic bizde yakın bi kardeşimin aracı o janta gelene kadar baya bi jant denedik hiçbri böle olmadı teşekkürler :)
Jeandan-R
04-09-2012, 02:28
bayramın 1. günü küçükyalıda HYN typerı gördüm, bugün sus s2000 ni kadıköyde gördüm,çarşamba günü DBS Typrı maltepede gördüm bide küçükbakkalköy ışıklarda NV olakalı 1.4 is gördüm advan jantlı sitedendir belki
Adresinizi pm olarak atın, ilk defa beni gören biri çıktı plaket yollayacağım size :D
borayuksel
04-09-2012, 08:28
Adresinizi pm olarak atın, ilk defa beni gören biri çıktı plaket yollayacağım size :D
ohoooooooo plaket benim usta, sorsaydin soylerdim ben hep goruyorum seni :D
alper_pug
04-09-2012, 09:00
Bende bir kere görmüştüm fenerbahçe çıkışında :D
borayuksel
04-09-2012, 10:57
1 saat once orhan baskan kozyatagi e5 te goruldu :)
orhan_guney
04-09-2012, 10:59
benmi hacı ?
1 saat once orhan baskan kozyatagi e5 te goruldu :)
borayuksel
04-09-2012, 11:00
benmi hacı ?
evet usta :) ayni renk civic yoksa tabi :D
orhan_guney
04-09-2012, 11:01
arac benım doğru ama içindeki ben değil arkadaş cekime götürcek birazdan.
evet usta :) ayni renk civic yoksa tabi :D
arac benım doğru ama içindeki ben değil arkadaş cekime götürcek birazdan.
ne zaman başlıyor bu dizi başkan yaw? sırf senin için baştan sona izliyecem diziyi :)
orhan_guney
04-09-2012, 11:04
başkan vallah 3 gündür aralıksız cekime gidiyor. 25 eylülde stra tv de. konu acarım merak etme haberın olur türkiyede ilkdefa bir vtec dizide oynuyor :)
ne zaman başlıyor bu dizi başkan yaw? sırf senin için baştan sona izliyecem diziyi :)
başkan vallah 3 gündür aralıksız cekime gidiyor. 25 eylülde stra tv de. konu acarım merak etme haberın olur türkiyede ilkdefa bir vtec dizide oynuyor :)
Başkan aslında türk fliminde 2 tane vtı gördüm biri füme sedan biri yeşil hb :) ama flimin adı aklıma gelmiyor :( zuhal olcay ın filimiydi...sıfır VTI lardı yaw :)
pazar günü beyaz scirocco, beyaz Z4, kırmızı Z4, ve cooper s arka arkaya trafik yapıolardı kim bilmiom baya iyiydi :D
Bayrampasa civari basik falan diil direk surungen bi Hb si gordum mavi, burdan midir bilmiyorum ama Allah kasislerden gecerken yardim etsin :D
mercan_shark
04-09-2012, 16:25
Istinyede ben emre53 ve nsx goruldu :)
Bugün başakşehirden ümraniyeye gidip gelirken.
HR plakalı yeni krem rengi cooper s
UH plakalı kırmızı astra gsi
gorenlere hediyeler dagitilacaktir :D
EE plaka siyah s3 bizden birinin midir? Spordan çıktıktan sonra gördüm göz göze geldik gazladı gitti.Maşallah güzel duruyordu
Sekolive SRK 57 e5 okmeydanı sapagına girerken görüldü saat 19.05
Valla yanlışın var. Sene 2005 yada 2006da tam net hatırlamıyorum. Emret komutanım dizisinin başrol oyuncusu cocugun arabası olarak bizim TB 329 oynuyordu bilgin olsun :)
Valla yanlışın var. Sene 2005 yada 2006da tam net hatırlamıyorum. Emret komutanım dizisinin başrol oyuncusu cocugun arabası olarak bizim TB 329 oynuyordu bilgin olsun :)
sene 2005tı ;) 5:25 te cıkıyor bu bolumde :icon_tup:
oBMtaP-wjQw
İyi duruyormuş bee :) heh
EE plaka siyah s3 bizden birinin midir? Spordan çıktıktan sonra gördüm göz göze geldik gazladı gitti.Maşallah güzel duruyordu
Benim buyrun :)
Gözgöze kısmını hatırlamıyorum ama, gazlama kısmı doğrudur :D
Benim buyrun :)
Gözgöze kısmını hatırlamıyorum ama, gazlama kısmı doğrudur :D
Maşallah tekrardan.E-5 acıbadem sapağından çıkıp ışıklara gelmeden önce yokuş yukarı trafikte durdunuz sonra sağdaki sokak boş diye trafiğe girmeyip oradan gazladınız.Güzel duruyor araç maşallah.Seside güzel.
berkay_aydin
04-09-2012, 20:23
Bugün beşiktaşta 7-8 arası koyu turuncu, spoon'lu civic gördüm harika ötesi birşeydi galiba orhan abiydi :D
Maşallah tekrardan.E-5 acıbadem sapağından çıkıp ışıklara gelmeden önce yokuş yukarı trafikte durdunuz sonra sağdaki sokak boş diye trafiğe girmeyip oradan gazladınız.Güzel duruyor araç maşallah.Seside güzel.
Aa evet anladım neresi olduğunu.
Teşekkür ettim :)
aksam 7 gıbı cevızlıbag e5 te sekolıve goruldu
TuGaY_TaN
04-09-2012, 20:41
gecen gun 34 YGT 34 sarı magan trophy ı gordum bodrumda hakıkatten masallahı var yururu cok giderli.
Karşıyaka taraflarında turuncu kaplama bir Mercedes duruyordu uslu uslu.
bu akşamüstü basın expresste turuncu siyah bir ds3 gördüm,eğer buradansa sahibi maşallah harika görünüyor arabası..:)
mehmetRS
04-09-2012, 22:32
22.00 civarı e-5 de UD plakalı beyaz vtec2 görüldü, bizdenmidir bilmiyorum gerçi..:)
Jeandan-R
04-09-2012, 22:50
@borayuksel
@alper_pug
@Emrecan-R
@dodoo
Hepinize plaket ağır geldi, birşeyler ısmarlayayım bari :D
borayuksel
04-09-2012, 23:16
@borayuksel
@alper_pug
@Emrecan-R
@dodoo
Hepinize plaket ağır geldi, birşeyler ısmarlayayım bari :D
dostum varligin yeter, arkadaslik baki :D uygun zamanda atasehir de bulusalim 1 kahve ismarla yeter :)
orhan_guney
04-09-2012, 23:27
saol kardeşim teşekkür ederim. ama ben ıcınde degıldım arkadaşdaydı.bende senı sankı 2 gun once akdenız caddesınde gordum hızlı gıdıyordun :)
Bugün beşiktaşta 7-8 arası koyu turuncu, spoon'lu civic gördüm harika ötesi birşeydi galiba orhan abiydi :D
berkay_aydin
04-09-2012, 23:33
saol kardeşim teşekkür ederim. ama ben ıcınde degıldım arkadaşdaydı.bende senı sankı 2 gun once akdenız caddesınde gordum hızlı gıdıyordun :)
Cumartesi sadece karşıya geçtim, sonra bugün çıkarttım arabayı :) ben değildim galiba dumanlı değilse :)
ahmet3425
05-09-2012, 00:04
bugun aksam üzeri istinyede İTÜ icinde siyah subaru wrx ya da STİ gördüm plaka yok.
SekoLive
05-09-2012, 07:44
Sekolive SRK 57 e5 okmeydanı sapagına girerken görüldü saat 19.05
:D ben göremedim seni ama saat doğru o civarda oralardaydım saatte süper denk gelmiş :D
:D ben göremedim seni ama saat doğru o civarda oralardaydım saatte süper denk gelmiş :D
Metrobüs takılıyorum artık başkanımız öyle dedi toplu ulaşım :)
2eylül pazar günü BSG 09 fıstık yeşili s2k bostancı köprüsünde görüldü acaba sitedenmi bilmiyorum :D
Sabah sabah büyükçekmecede 61 tt plaka kırmızı evo uykumu açtı burdansa maşallah :) VE clio rs Selçuk Bey Beykent e-5de görüldünüz :)
orhan_guney
05-09-2012, 09:08
bende gordum o aracı guzel olmuş yeşil kaplama. ama sanırım siteden değil.
QUOTE=OguzU;6182490]2eylül pazar günü BSG 09 fıstık yeşili s2k bostancı köprüsünde görüldü acaba sitedenmi bilmiyorum :D[/QUOTE]
34 HH 9458 e6 da ankara istikameti yolu yara yara gidiyordu Maşallah :)
AE Nsx Istinye sahilde goruldu
borayuksel
05-09-2012, 15:38
AE Nsx Istinye sahilde goruldu
cakili zaten orda ne zaman gecsem :D haftasonu biniyor sahibi
emredağla
05-09-2012, 17:46
Bahri abinin avr integrasini gördüm şimdi project 01 civarinda maşallah çok güzel :)
bugun kartalda, beyaz renkli SAH plakalı lamborghini ve önünde sarı renkli corvette.
Jap typer şaşmaz-swap center
SekoLive
05-09-2012, 22:42
ozançelenk zan corsa goruldu
otomania
05-09-2012, 23:47
topkapı sanayide vtc 60 typer ve mnd plaka colt.
Jeandan-R
06-09-2012, 00:09
Paşaoğlunda bir dünya araba, ecufastın önünde bir dünya araba.
Adapazarina giderken Otoban'da Sus kirmizi s2000 goruldu.. Benzinci girisi
dün küçükyalıda EH vtec görüldü :)
Sabah stlegal Cem abi işe gelirken görüldü selamlaşıldı
dün küçükyalıda EH vtec görüldü :)
Sesler güzelmiydi duydunmu başkan:D
Sesler güzelmiydi duydunmu başkan:D
EH artık sesiylede nam salacak başkan :D
EH artık sesiylede nam salacak başkan :D
Su sword amcaya haber edekte gelsin :)
Ama 3. Kornada bassin :)
:D :icon_tup:
SekoLive
06-09-2012, 15:10
Etilerde forumdan hasan isimli bi arkadaşla selamlaştık ama yer aramakdan bunaldıgım bi ana denk geldi kusura bakmasın :) nicki tam hatırlayamadım. bidahakine daha detaylı sohbet ederiz inş.
Etilerde forumdan hasan isimli bi arkadaşla selamlaştık ama yer aramakdan bunaldıgım bi ana denk geldi kusura bakmasın :) nicki tam hatırlayamadım. bidahakine daha detaylı sohbet ederiz inş.
etilere geliyorsun haber vermiyorsun gel bizim otoparka çek beleş ne ugraşıyorsun
SekoLive
06-09-2012, 15:22
etilere geliyorsun haber vermiyorsun gel bizim otoparka çek beleş ne ugraşıyorsun
saolasn aslan ani gelip , geri döndük bidahakine ararım :)
orhan_guney
06-09-2012, 15:25
hayırdır egsozmu takdın :)
hayırdır egsozmu takdın :)
Videolarda var ekledim orhan
NakkaSss
06-09-2012, 15:31
Dün e-5 de sekolive göründü :D sol şeritten kapatmış gidiyordu metrobuste gördüm :D
konya M1 real avm mal kabulundeki 35 plaka mavi Eg cıvıc burdan birindemidir acaba ? çok iyiydide :D
HH jetta bodrum semalarında görüldü :)))
2 gün önce kocaelide red ekk20 Turboyu gördüm Ar plaka :) nazar değmesin
Draniela
06-09-2012, 15:48
Sticker ole reklam olarak degilde cok daha guzel değişik yapıcaz az daha sabır.
sticker olayı ne oldu acaba bilgi alabilir miyim ?
Gelseydin keşke ya :) Genelde oralarda kalabalık oturuyoruz park yeri müsait diye :) Bir daha görürsen falan beklerim, bi çay içmiş tanışmış oluruz :)
Artık gel dememe gerek yok sanırım, bi uğra da abi çay içelim :)
Yok kardes benım sıktıgım falan yok Emre D. kullanıyodu aracı :)Ben sureklı varex off gıdıyorum ama nafıle:)
Hiç yapmayacağım şeyler :D
34gs plakaydi sanırım siyah Polo gti Yıldız'da görüldü
erdi_52 nickli pampişimi gördüm ED air'lı focus , iş yerimin önünden geçerken arabama hakarette bulundu ahahah :p Maşallah yıkım spec ;)
BIG 49 plakali GP'yi gordum 1 saat once Bahcelievler talatpasada :)
berkay_aydin
06-09-2012, 20:42
sticker olayı ne oldu acaba bilgi alabilir miyim ?
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash3/41799_109097189152318_1531_q.jpg Şöyle birşey basılsa, bilmeyen anlamaz :)
OzanCELENK
06-09-2012, 21:43
ozançelenk zan corsa goruldu
Sekom kornaya bastim :) yan yoldan kapatmis gidiodun :)
07ddr89 beyaz polosuyla Alper akdeniz sanayide görüldü karşı şeritte olduğu içini yolunu kesemedim...:D
BIG 49 plakali GP'yi gordum 1 saat once Bahcelievler talatpasada :)
Vay gorulmusum:)
Bende SRK57 yi talatpasa da gordum 1 saat once falan
Deli gibi rodaj kasiyorum sehir ici ne kimseyi goruyorum nede kimse beni goruyo :D
Fatih Temizer'î gördüm sanırım, Ataköy E5 çıkışı :)
Tholl-ga
06-09-2012, 23:26
Deli gibi rodaj kasiyorum sehir ici ne kimseyi goruyorum nede kimse beni goruyo :D
bende ava çıktıydım kimseye denk gelmedim :D
Tuncer M.
06-09-2012, 23:27
erdi_52 nickli pampişimi gördüm ED air'lı focus , iş yerimin önünden geçerken arabama hakarette bulundu ahahah :p Maşallah yıkım spec ;)
Em focusun plakası junkie :D
Kerem abiyi gördüm Beykentte Perla Vista'nın arka tarafında Crv ile yenge kullanıyordu :) Bende cafedeydim :)
Tarlabasi'nda mi rodaj yapiyosun kanka,elini sallasan elbet birini gorursun normal sartlarda :D
Tarlabasi'nda mi rodaj yapiyosun kanka,elini sallasan elbet birini gorursun normal sartlarda :D
Nişantaşi etiler bebek yapiyorum ful sahil seridini komple geciyorum bide :D nisantasina gelen benim arabayi net goruyo zaten kacari yok
07-09-2012, 04:00
Fenerbahce Burj da SUS63 S2K görüldü
kaldır o tenekeyi ordan çektirrim yoksa:) bu arada öğrenle artık EM plaka:)
SekoLive
07-09-2012, 07:59
Sekom kornaya bastim :) yan yoldan kapatmis gidiodun :)
:) orası güzel oluyor ya trafik varken yandan geçmek süper :D tavsiye ederm o saate işin olursa yan yolu kullan
Vay gorulmusum:)
Bende SRK57 yi talatpasa da gordum 1 saat once falan
bende sağa sola baktım ama kimseyi göremedm :)
fatihtemizer
07-09-2012, 08:23
Fatih Temizer'î gördüm sanırım, Ataköy E5 çıkışı :)
evet yavuzum ya atakoydeydık 5 kısımda..:)
kaldır o tenekeyi ordan çektirrim yoksa:) bu arada öğrenle artık EM plaka:)
ahahah elim kaymış panpa :D teneke mekene kardeşş kırmızı anlıyomusun :hahaha:
borayuksel
08-09-2012, 01:29
Artık gel dememe gerek yok sanırım, bi uğra da abi çay içelim :)
Hiç yapmayacağım şeyler :D
bu sabah ta sipahi ocagi onunde gordum trafikte :D
insallah usta genelde hanim ile denk geliyorsunuz gelemiyorum :) Allah'tan suan İzmir'de memlekete gitti, tek tabanca takiliyorum aksamlari action yapabiliriz :) kankam Emrah'a icirmem lazim :D en son ictigimizde isten kovmuslardi bizi :D
aksam ıs cıkısı erdi_52 panpısımle beraberdık, 11 gıbı gokhan_205 panpısımı alıp ıstınye sahıle gecerken bge 01 roccoyu gorduk, emre d. grı sı olan arkadasın nıckını unuttum kusura bakma :d, donuste bıraz oncede atasehır marmarıse ugradım meh66,dou,ppr kaan,zubeyır,bora rs,sword,bge 01,emre_gunes g. abılerle bıraz sohbet ettık :)
Berent.t
08-09-2012, 03:19
Aksam saatlerinde DetailEF bostanlıda görüldü ;)
bu sabah ta sipahi ocagi onunde gordum trafikte :D
insallah usta genelde hanim ile denk geliyorsunuz gelemiyorum :) Allah'tan suan İzmir'de memlekete gitti, tek tabanca takiliyorum aksamlari action yapabiliriz :) kankam Emrah'a icirmem lazim :D en son ictigimizde isten kovmuslardi bizi :D
ahuahauhauha cok ıyı ısten cıkarım=)
aksam ıs cıkısı erdi_52 panpısımle beraberdık, 11 gıbı gokhan_205 panpısımı alıp ıstınye sahıle gecerken bge 01 roccoyu gorduk, emre d. grı sı olan arkadasın nıckını unuttum kusura bakma :d, donuste bıraz oncede atasehır marmarıse ugradım meh66,dou,ppr kaan,zubeyır,bora rs,sword,bge 01,emre_gunes g. abılerle bıraz sohbet ettık :)
Gri Si benmı oluyorum d.can :)
Dun bostanci s virajinda iki tane e36 vardi german style gibi goruntuleri vardi adeta maasallah
B.Battal
08-09-2012, 18:00
Bahçelievler talatpasada hakotech nissan micrasiyla görüldü :D
alper_pug
08-09-2012, 19:02
Turuncu GTR ve her zamanki yerinde AE plaka NSX görüldü , 2 sinede bi ah çekildi maşallah araçlara :)
Low-Rider
09-09-2012, 00:27
mangal tayfası dışında
yannis görüldü ortaköy tarafında
Merter MC kalabalıktı yine bu gece..
berkay_aydin, Musti_PoweR, AK106 Onur, yunus_kg, onurtopcu ve bi çok kişiyi gördüm.. Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın..
BaybuRtlu69
09-09-2012, 00:31
00.30 Civarlarında pendik sahil doluydu yine, tüm millet toplanmış cepte.. :)
borayuksel
09-09-2012, 00:31
nisantasi midpoint te yusuf guney reyiz goruldu, sansa geldi yanima oturdu, koltugu begenmedi basti gitti :D bizde o huzunle vurduk kendimizi besiktasa, bayrampasali ve bkm s2k koy icinde yatiyorlardi :D
Merter MC cidden kalabalıktı OnurGTI BurakE. BurkayKalyon Otomania AhmetYılmaz h.savas Musti_PoweR ve birçok kişiyi gördüm Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın
Burak E.
09-09-2012, 00:46
Merter MC cidden kalabalıktı OnurGTI BurakE. BurkayKalyon Otomania AhmetYılmaz h.savas Musti_PoweR ve birçok kişiyi gördüm Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın
yeşilköy fantezisi iyidi :) burkayım eksozun hayırlı olsun sesi guzel geliyor :)
H.savas kardeşim bugün okdar gezdik ettik teşekkür ediyorum sana okar kahrımızı cektin :)
yeşilköy fantezisi iyidi :) burkayım eksozun hayırlı olsun sesi guzel geliyor :)
H.savas kardeşim bugün okdar gezdik ettik teşekkürleri bir borç biliyorum sana :)
H.savas kardeşimize cidden teşekkürlerimizi borç biliriz sağolsun her konuda çok yardımcı oldu hakkı ödenmez :bravo: yeşilköyde tek dikkatımı çeken şey siyah R35 makine aga :allaalla:
anil_kus
09-09-2012, 01:53
Merter MC kalabalıktı yine bu gece..
berkay_aydin, Musti_PoweR, AK106 Onur, yunus_kg, onurtopcu ve bi çok kişiyi gördüm.. Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın..
beni unutdun abi :)
beni unutdun abi :)
Aynen kardeşim senide gördüm, kusura bakma :)
sinan999
09-09-2012, 02:45
oğle saatlerinde seyrantepede fur auris görüldü maşallahı var gercekten:)
airride focus berlerbeyinde görüldü
Bayrampaşalı
09-09-2012, 11:56
nisantasi midpoint te yusuf guney reyiz goruldu, sansa geldi yanima oturdu, koltugu begenmedi basti gitti :D bizde o huzunle vurduk kendimizi besiktasa, bayrampasali ve bkm s2k koy icinde yatiyorlardi :D
plakalarıda sökmüştüm tanınmamak ıcın ıyı yakaladınız :D
H.savas kardeşim bugün okdar gezdik ettik teşekkür ediyorum sana okar kahrımızı cektin :)
H.savas kardeşimize cidden teşekkürlerimizi borç biliriz sağolsun her konuda çok yardımcı oldu hakkı ödenmez :bravo: yeşilköyde tek dikkatımı çeken şey siyah R35 makine aga :allaalla:
lafı olmaz kardeşlerim siz yeterki bi alo deyin elimden ne geliyorsa anında yaparım..
oğuzum sana sözüm var onu unutturma bana ..burak senle şu dediklerimi yapalım güzel olacak aracın ...
bu arada r35 harbi çok hırçındı...
burkaykalyon
09-09-2012, 12:09
klasik mc tayfasıyla(otomania, h.savaş, Burak E., Musti Power, OğuzU, AhmetYılmaz, vs...) yeşilköy sefası :) ve dün öğle saatlerinde megane trophy rs görüldü hisarüstünde :) 34 ygt 24...maşşallahı var.
borayuksel
09-09-2012, 12:23
plakalarıda sökmüştüm tanınmamak ıcın ıyı yakaladınız :D
o jantlarla nasil yakalanamassin imkansiz :D :D
Bayrampaşalı
09-09-2012, 12:42
o jantlarla nasil yakalanamassin imkansiz :D :D
o kadar cokmu çakma duruyo :D :D
borayuksel
09-09-2012, 12:48
yok caniiiiiiiiiim aksine cok guzel duruyo :D
simdi besiktas a inecegim tekrar gormek dilegi ile :)
Bayrampaşalı
09-09-2012, 12:49
yok caniiiiiiiiiim aksine cok guzel duruyo :D
simdi besiktas a inecegim tekrar gormek dilegi ile :)
tesekkurler bı hafta gozukmem ortalıkta muayne cezası yedım :D haftaya ınsallah :)
merter mc e dısarı 2 tane hoparlor koyup club muzık calsalar tam olacak :D
aksam alkoller cerezler vs. hawada ucusuyodu :D
SekoLive
09-09-2012, 16:55
anadolu yakası e5 de spook du sanırım gördüğüm koyu renkdeki GTİ
talatpaşa cd boozer scirocco
air focus s virajında gazlarken görüldü :)
umu_vtec
09-09-2012, 17:53
saat 16.10 sıralarında e5 harem yönünde 34SRK57 laguna görüldü
Musti PoweR
09-09-2012, 18:06
onurboray , burkaykalyon , ahmetyılmaz , burakE , anılkuş , berkay aydın , Eser ayvaz , Halilkarakas , oguzu , h.savas , aklıma gelmeyenler içinde kusura bakmayın :)
merter mc
SekoLive
09-09-2012, 18:19
saat 16.10 sıralarında e5 harem yönünde 34SRK57 laguna görüldü
aynen :) ben sizi göremedm
TS Ibiza Cupra2, maviş maviş ilerliyordu caddenin oralarda... :D
airride focus berlerbeyinde görüldü
slm vereydin ya :)
air focus s virajında gazlarken görüldü :)
Air ride ile yol tutuş testi yapıoduk :P 2-3 araç eşliğinde :)
umu_vtec
09-09-2012, 19:34
aynen :) ben sizi göremedm
ben göztepeye bağlandığım an siz solda önde kaldınız o ara gördüm o yüzden selam veremedim :)
Bayrampaşalı
09-09-2012, 19:37
dün baretta karetta görüldü yeni aracı 500sec le cabrıo hemde :cool:
slm vereydin ya :)
Son anda gordum yoksa yanasirdim yanina :) bidahaki sefere artik jantlarda fena olmus bu arada masallah :)
TS Ibiza Cupra2, maviş maviş ilerliyordu caddenin oralarda... :D
Zibidilik işte :D
Son anda gordum yoksa yanasirdim yanina :) bidahaki sefere artik jantlarda fena olmus bu arada masallah :)
mutlaka beklerim bi dahaki sefere. yorumun için çok teşekkür ederim :)
dün baretta karetta görüldü yeni aracı 500sec le cabrıo hemde :cool:
ahahha :D :D Cem Abi'nin araba olm :D
Ayrıca 500 SEC değil SL500 :D :D
Bayrampaşalı
09-09-2012, 19:59
ahahha :D :D Cem Abi'nin araba olm :D
Ayrıca 500 SEC değil SL500 :D :D
bılıyoruz herhalde len :D ıbnelık olsun diye öle yazdım :D :D
tolga kaynak merterde goruldu
lafı olmaz kardeşlerim siz yeterki bi alo deyin elimden ne geliyorsa anında yaparım..
oğuzum sana sözüm var onu unutturma bana ..burak senle şu dediklerimi yapalım güzel olacak aracın ...
bu arada r35 harbi çok hırçındı...
Kardeşim o sözü unuturmuyum ben :) gtr'daki adam sesi dinliyo kardeşim sesii :D
furkancicek
09-09-2012, 21:39
oğle saatlerinde seyrantepede fur auris görüldü maşallahı var gercekten:)
Ank daydık tesekkür ediyorum sagolasın.. :)
DogukanYILDIZ
09-09-2012, 23:06
Küçükyalı-Maltepe mınıbus yolunda 34 GUR 86 goruldu..homurdanarak gdıyordu :)
Low-Rider
10-09-2012, 07:24
35kup18 clio rs buradan mı?sabah gördüm
Erdem K.
10-09-2012, 07:31
h.sonu vt 555 gri hb vti bostanlı sahilde park halinde görüldü, dikkat çekiciydi...
sabah cevızlıbaga dogru e5 ten grı bı typer gectı ama plaka filan okuyamadım.
öndeki uçağa yetısmeye calısıyodu sanırım :D
sesi fenaydı masallahh :)
c.tesi gecesi başta HalilKarakaş olmak üzere :) merter ve güneşli mc te bir çok arkadaş dost görüldü ;)
NakkaSss
10-09-2012, 09:53
Sefaköy' de dün akşam armonipark önünde 35huk clio rs görüldü :D Ara gaz ile alınan selamı ara gaz ile verildi :D
SekoLive
10-09-2012, 09:56
siyah FY plaka s2000 burdanmıdır?
Berent.t
10-09-2012, 13:27
Pazar günü Alsancak'ta basık mavi Yaris görüldü, selamlaşıldı fakat arkadaş sitedenmidir bilmiyorum. Plakayı göremedim..
kerimvtec
10-09-2012, 14:47
cumartesi gunu kartal'da kırmızı hb vb plakalı vti görüldü
Air ride ile yol tutuş testi yapıoduk :P 2-3 araç eşliğinde :)
Güzel tutuyomuymuş bari :D
Maltepe sahilde Şato Cafe de ERTAN nickli kardeşimle otururken RedSun nickli İnanç abimizi gördük, üşenmeden kalktım yolunu kestim :D davet ettim, saolsun oda beni kırmadı geldi.. Tanıştık, sohbet ettik, kısacası güzel bi vakit geçirdik.. Birlikteliğe megane rs inin patırdamalarıyla son verdik :D
BIG plaka gp , air ride'li gri focus talatpasa alpkaya onundeydi 1 saat once.
Dun de BOB Corsayi gordum Bakirkoy'de.
Hepsine kocaman birer masallah ;)
B.Battal
11-09-2012, 08:08
Pazar gecesiydi sanırım SRK 57 talatpaşada görüldü :) seko içerdeydim gördüm seni ama korna çalamadım :D
SekoLive
11-09-2012, 08:10
Pazar gecesiydi sanırım SRK 57 talatpaşada görüldü :) seko içerdeydim gördüm seni ama korna çalamadım :D
b.evlere girerken gördüm arabanı ama cıkısta göremedim :D
BaybuRtlu69
11-09-2012, 08:13
Ümraniyeye doğru kartal otobandan çıkıcam birazdann. bakalım kimler çıkıcak karşımıza :)
SekoLive
11-09-2012, 09:07
crayzdog clio görüldü sahilde içinde alican yokdu başkası vardı :D
Jön Türk
11-09-2012, 09:10
AYARRRRRRR s2k mert çok can yaktı akşam :D
33 plaka fn2 typer güngörende görüldü ...
Burak E.
11-09-2012, 09:40
drager yavuz abiyi gördüm sanırım bayrampaşa maltepe tarafında edirnekapı trafigindeydi :)
CasabLanca
11-09-2012, 10:19
fatih doğanın mk1 golfü aydoğanlarda vw servisinde denk geldi
10 bin bakımı yaptırıyordu galiba
alper_pug
11-09-2012, 15:47
Fadıl Golf , 10 dk önce bostancıda görüldü ve selamlaşıldı.
SekoLive
11-09-2012, 15:50
Furkanın FUR Aurisi gördm öğlen bakırköyde cok cok güzeldi :) maşallah
satılıklarda konusu gecen TR nın en guclu CZT si ni gordum dun topkapı sanayide.
BirkanYazici
11-09-2012, 16:55
Dragger pro ceed besiktas carsida goruldu ogleden sonra :)
Beşiktaştaki evden alacaklarım vardı yakalanmışız :D
34 vlt 87 typer camlıca ferah mahallesinde görüldü ;)
Airride focus capitolde goruldu donup donup bakiyodu millet :)
Airride focus capitolde goruldu donup donup bakiyodu millet :)
:) slm vereydin ya
furkancicek
11-09-2012, 21:23
Furkanın FUR Aurisi gördm öğlen bakırköyde cok cok güzeldi :) maşallah
Ben niye seni göremedim.. :) Tesekkür ediyorum sagolasın.. :)
:) slm vereydin ya
aracı gördüm kimse yoktu etrafta :) ama maşallahı var gerçekten kazasız belasız :)
16 LK plaka airride ies görüldü bağcılarda...
aracı gördüm kimse yoktu etrafta :) ama maşallahı var gerçekten kazasız belasız :)
he anladımm.:) Allah Razı olsun saolasın.
cıvıc_power
11-09-2012, 22:46
06 GK 555 Beyaz FN2 Type-R ı gördüm bugün kızılayda forumdan birisinin mi ?
atatürk havalimanı iç hatlar otoparkında bi kırmızı airli s2000 gördm dün gece fena duruodu ön tamponu asfalta yapıştırmış maşşallahı vardı valla :D
adanadan makat heyvanınıı godum :D
BaybuRtlu69
11-09-2012, 23:20
1 saat sonra Ankara yolundayımm.. Otobanda kimse var mı, deneriz :)
fatih doğanın mk1 golfü aydoğanlarda vw servisinde denk geldi
10 bin bakımı yaptırıyordu galiba
kanka 700bin bakımna bıraktım yarın alıcam
b.çekmece alt geçitin orada DJ plaka typer gördüm forumdanmı bilmiyorum park halinde maşallahı vardı :)
ilker AKTAŞ
12-09-2012, 02:02
yarın yine tüm gün bostancı sanayideyim yolu düşcek olan varsa tanışmak isterim aracım B blokta durur bende oralarda olurum:D
ilker AKTAŞ
12-09-2012, 02:03
Fadıl Golf , 10 dk önce bostancıda görüldü ve selamlaşıldı.
gecen hafta caddebostan vw bulusmasında uğramış mıydınız bi yerden hatırlıyorum sizin aracı ama nerden yolda ona takıldı kafam kaç dk:D
34 vlt 87 typer camlıca ferah mahallesinde görüldü ;)
aynı plaka sport var o olabilir
bu sayfayıda airride'la typer yedi :D
valla erdi focus'u sürekli görüyorum ümraniye sularında.. :)
kerimvtec
12-09-2012, 13:48
34 sau 34 vti'nin onundeyim suan sigara yaktim izliyorum.masallah allah nazarlardan saklasin.
Acıbadem caddesinde TarıkS ve EMG görüldü.CLK'daydılar Emre abi kullanıyordu Tarık abide arkadaydı. :)
Sefavts i gördüm,tarlada çalışıyordu çam dikiyordu :D Sinop erfelekde :D :D
alper_pug
12-09-2012, 21:02
gecen hafta caddebostan vw bulusmasında uğramış mıydınız bi yerden hatırlıyorum sizin aracı ama nerden yolda ona takıldı kafam kaç dk:D
Aynen hocam orayada uğramıştım bi yarım saat :)
Sus63 s2k fenerbahcede goruldu
Jön Türk
12-09-2012, 23:34
Bugün Manavgat'ta beyaz bir s2000 gördüm g3 mermisi gibiydi.
Burdan mı ?
anil_kus
12-09-2012, 23:38
az önce b.köyde arkamdan sıka sıka gelen bi s2000 vardı kesiciye gire gire gitti gri renk plkasını alamadım ama 3 haneliydi acaba forumdan mıdır bilmiyorum
airfocus maltepe süreyya plajı sahilinde yere çömmüş duruyodu :D
airfocus maltepe süreyya plajı sahilinde yere çömmüş duruyodu :D
Hfk yi gormedin yani :D vay bee ertan duymasin :D
Sureyya plajinda vardi bi hareketlilik :cool:
alikarakus
13-09-2012, 03:00
engin_ant özgür_07 :))) dünya küçük
Hfk yi gormedin yani :D vay bee ertan duymasin :D
Sureyya plajinda vardi bi hareketlilik :cool:
İçinde oturduğum arabayımı gördüm dicem :soru: sen hergün hfk yıda ery yide görüyosunda noluyo genç ;)
ilker AKTAŞ
14-09-2012, 01:27
Aynen hocam orayada uğramıştım bi yarım saat :)
pazar günü ümraniye mesire alanındaki buluşmayada bekleriz:)
https://www.facebook.com/events/275950199173350/
34 VB 8343 beyaz Honda S2000' i genelde gaziosmanpaşada görüyorum
turuncu vtec hatboyunda sıkarken görüldü. peşine düşeyim dedimde yemedi :D
SekoLive
14-09-2012, 14:30
dun sa m3 ile trafikde denk geldm
stp nin s2k
harunun clio rs , 205 gti
görüldü ama uğrayamadım korna yaptık geçerken 307 ile ama bilmiyorm gördülermi :D
borayuksel
14-09-2012, 15:01
turuncu vtec hatboyunda sıkarken görüldü. peşine düşeyim dedimde yemedi :D
:D
Orhan baskan hatboyuna gelirsen 1 daha eger, tem yanyol da Metro Turizm in arkasinda bizim sirketin mudurlugu Ozsel Ecza, haftaici 9-6 ordayim beklerim gonul koyarim baaaak :D
edit: ayip ettim ozur dilerim sadece Orhan baskan degil herkesi beklerim..
çarşamba günü bolu highway dinlenme tesisinin karşı kısmında EN plaka beyaz fd6 vardı..
Quantum'un aracıydı sanırım yanlış hatırlamadıysam.. :)
çarşamba günü bolu highway dinlenme tesisinin karşı kısmında EN plaka beyaz fd6 vardı..
Quantum'un aracıydı sanırım yanlış hatırlamadıysam.. :)
Bendim evet :) nefes alayım dedim çay kahve ile birlikte :)
gelseydin yanıma?
Bendim evet :) nefes alayım dedim çay kahve ile birlikte :)
gelseydin yanıma?
dayımlarla konyadan dönuyoduk.. çay içtik bizde.. araca binerken fark ettim sonradan jeton düştü zaten ***** yol yorgunlugu... bizim accentin yanında duruyodun :D
walla kimin yanında durdum hatırlamıyorum kafam balon olmuştu aralıksız 8 saatten sonra :D
walla kimin yanında durdum hatırlamıyorum kafam balon olmuştu aralıksız 8 saatten sonra :D
:D :D
okadar yol boyunca bildik araç görmek güzeldi yinede :icon_tup:
bidakine çaylar senden abi :D :D
:D :D
okadar yol boyunca bildik araç görmek güzeldi yinede :icon_tup:
bidakine çaylar senden abi :D :D
tamamdır anlaştık :)
SA m3 calislar caddesi
SA yi gorunce bu sefer oldu birisi tanidi dedim ama m3 müş..:D
Bayrampaşalı
14-09-2012, 16:34
yarım saat önce mami makinen geçti dükkanın önunden :)
freelife
14-09-2012, 23:24
SA yi gorunce bu sefer oldu birisi tanidi dedim ama m3 müş..:D
ben sarıyerde ara sokaklardan çıkarken görmüştüm sa yı ,maşallahı var ..benimkide saa :)
1998corsa
14-09-2012, 23:26
sasmaz da tum oto nun orda dırk nıcklı polo ıcerde 2 kısı daha vardı, turbo zone da kvc ıbıza cupra...
Beyaz ibiza bocanegra 34 ee 734
berkay_aydin
14-09-2012, 23:50
Dün Corsacı Anıl Dalga'yı turbo şahinle bostancı sanayideki göbekte yanlarken gördüm :D :D ahahha :D
ben sarıyerde ara sokaklardan çıkarken görmüştüm sa yı ,maşallahı var ..benimkide saa :)
Su an yasadigim mutlulugu tarif etmem mumkun degil :D ben sizi gormedim keske farkettirseydiniz kendinizi sizdede rs mi vardi o sirada(olsa kesin farkederdim gerci)?