Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
dün akşam oradaydım :icon_tup:
Harun S.
28-02-2013, 14:51
Atatürk Sanayide Beyaz 206. 34 BP görüldü.
berkayın AV cülyettasını gördüm :D
BerkayKamaci
28-02-2013, 20:25
Çarşamba sabahı Halkalı'da DEV 20 plakalı cooper s, bugün EKN Garage'da hh jetta bartu, oguzhan ve kocamustafapaşa'da eot s2000 görüldü.
berkayın AV cülyettasını gördüm :D
Opp nerde gördün :D
edit : Buca konyalı :D
serkanaygün
01-03-2013, 16:16
saat 3 gibi 55 ar plakalı beyaz corsa e5 çobançeşme civarında görüldü. Maşallahı var :)
Musti PoweR
01-03-2013, 19:36
saat 3 gibi 55 ar plakalı beyaz corsa e5 çobançeşme civarında görüldü. Maşallahı var :)
Bende akşam saatlerinde gördüm , Floryada. Zaten haberleştik bunun altına niye alıntı yaptığımı bende bilmiyorum :D
sevgili oglum makat i gordum babacim diyerek elimi optu :D
dün akşam Melih Ö. perlavistanın önünde koku satarken yakalandı :D
dün akşam Melih Ö. perlavistanın önünde koku satarken yakalandı :D
Zaaaaa :D :D
Bugün yuns kgnin önüne atladım fatihde eziyordu beni :D Varex iyidi :)
BerkayKamaci
01-03-2013, 20:11
55 ARda'yı Kültür Üni. de gördüm
tdipower
01-03-2013, 20:12
batıkentte chn53 görüldü :D
freelife
01-03-2013, 21:03
ruudvan görüldü kangooruyla selamlaşıldı :) ( en sonuna nihayet :)),
ruudvan görüldü kangooruyla selamlaşıldı :) ( en sonuna nihayet :)),
Tabiki saa megane rs. Kapidan ciktim ulan dedim bu megane rs mi sonra plakaya baktim karsilikli slmlasma. Abi orasi isyerim aklinda olsun
SekoLive
01-03-2013, 22:01
dolapdereden okmeydanına kacar eh vtec görüldü maşallah :)
incirli cad ud focus emre
dolapdereden okmeydanına kacar eh vtec görüldü maşallah :)
Kulak pasini silmisimdir insallah :)
freelife
01-03-2013, 22:12
Tabiki saa megane rs. Kapidan ciktim ulan dedim bu megane rs mi sonra plakaya baktim karsilikli slmlasma. Abi orasi isyerim aklinda olsun
biliyorum, bende bir arka sokaktayım :)
Suleyman
01-03-2013, 22:17
Ben eh vtec i hep görüyorum :D
SekoLive
01-03-2013, 22:24
Kulak pasini silmisimdir insallah :)
cok acarak gıttın :) sadece duz boru var sanrm egsoz oem midir
cok acarak gıttın :) sadece duz boru var sanrm egsoz oem midir
60 lik duz ep3 son susturucu var
06efe07 rcz
sahıbı uyemedır sıteye acaba
makas atmaya calsıtı ama pek beceremedı sanırım :)
Haliç üzerinde bi kırmızı J ile başlayan corsa sanırım kırmızı arkama geldi geri gitti burdansa selamlar aracım kahverengi i30 du gidiyoduk çıtırdan.
biliyorum, bende bir arka sokaktayım :)
komsuymusuz :D
Boost Up
02-03-2013, 01:49
saat 1.30-2 arasında (bu gece) 34 HP plakalı bi tane mini cooper s gazlıyordu. siyah tavanı kırmızı. burdansa dikkatli gitsin:)
edit; uykulu halimle yeri yazmayı unutmuşum:D caddebostan büyük klüp civarında gazlıyordu
Bugun avcılar pelican mall avm in önünde 4 tane civic gördüm siyah olan bomba gibiydi burdansa selam olsun hepsine
yarım saat kadar önce bursa'da mudanya yolundaki beyaz 3coupe sahibi buradan birisi mi? güzel oldu 3 coupe vs a5 coupe görmüş olduk :))) (plaka vermek istemedim çünkü tanımıyorum kendisini...)
meşhur istinye geceleri air e46 fat plakalı evo air golf hepsi ordaydı gene :)
incirli K plakalı bi s2000 baştan sona yardırdı maaşallah.
basın ekspres ayrımında da (uykusuzluktan hatırlayamıyorum tam ama ROB plakalı bi type R onun da sesi iyiydi =) ama uykumu kaçırmaya yetemediler :P:P
dragger yavuz abi dün beşyolda görüldü korna çaldımama ayıkmadı sanırım :D
na plakalı crx görüldü akşam
Tom plaka gc8 yildiz kavsagi gece bekcisinde goruldu
umu_vtec
02-03-2013, 09:29
Dun aksam Uskudar sahil ee plaka moonrock s2000 ardindan kirmizi bir s2000 dha ama plakasini net goremedim
meşhur istinye geceleri air e46 fat plakalı evo air golf hepsi ordaydı gene :)
counter yapıyoduk :D :hahaha:
BurakUckun
02-03-2013, 10:12
zıp zıppppppppppp :)))) adamsınn kanka :)
tuner faruk
02-03-2013, 10:17
Sabah Edirnekapıda Varexli mavi bi S2000 geçti ama kim olduğun çözemedim öyle geçti yani :D
zıp zıppppppppppp :)))) adamsınn kanka :)
Sana bilendim ogggggggglummmmmmmmmmmm :D
q7Y62FOUYMU
Saygılarım la qanqaaaaaaaaaaaaaaaaa :hahaha:
BurakUckun
02-03-2013, 11:15
Sana bilendim ogggggggglummmmmmmmmmmm :D
Saygılarım la qanqaaaaaaaaaaaaaaaaa :hahaha:
olm sen delisin :D hahhahha
Yeni kasa kırmızı ön cam filmli amerikan parklı egzozlu opel astra gtc burdan mı ? Burdansa selam olsun..Sağ sol yapıp 1'de oturan bendim. O arkadaş görünce hatırlar beni :) Acıbademde gazladık.
Emre Ekrem
02-03-2013, 12:02
Mertcan beyaz vti gördüm gibi oldi galiba :) şaşmaz semalarında, atas plak2 almaya gidiyordum
fatih(fb)
02-03-2013, 13:08
low-rider bostancı köprüsü e-5 harem istikametinde
Mesut-RR
02-03-2013, 20:15
berk (berk34) ile birlikte bizimkent medicana'nın arkasında kuk leon cupra görüldü,sakin sakin ilerliyordu,forumdan sanırım araç.Aynı yerde JM plaka siyah S2000'de görüldü ama burdan mıdır bilmiyorum.
Mertcan beyaz vti gördüm gibi oldi galiba :) şaşmaz semalarında, atas plak2 almaya gidiyordum
bugunse ben degılımdır abı 2 gundur ofiste duruyor araba kullanmadım :)
hava guzel motora bınıyorum :)
berk (berk34) ile birlikte bizimkent medicana'nın arkasında kuk leon cupra görüldü,sakin sakin ilerliyordu,forumdan sanırım araç.Aynı yerde JM plaka siyah S2000'de görüldü ama burdan mıdır bilmiyorum.
7.30 gibi de KUK Bahcesehir'de goruldu
Az önce semtte ceviz ağacındaydık.CVL 52 plaka ep3 typer'da oradaydı.Maşallah filmlerle çok yırtıcı duruyor.
Cem abi'de az önce acıbadem ışıklarda czz 10 1.16d ile görüldü maşallah onada jant basıklık yakışmış.
emresener
02-03-2013, 21:02
Merter Mc karışmış sanırım ekipler vardı baya. çekici üstünde duran çözemediğim bi araba ile..
can yakmışlar aynasızlar
Ali Burak Şık
02-03-2013, 21:07
dün kasımpaşada ET Jettayı gördüm :D
emreaydın
02-03-2013, 22:40
Siyah turbo s2k kaptan civarlarında sakin sakin seyir halindeyken görüldü sanırım ardacngns aldı aracı
E plakalı kırmızı ewo sitedenmi acaba baya bi şakalaştık bu akşam gecenin bonusuda bu jetta normal bi jetta değil demesi nokta oldu :)
forumdan Serhat ile birlikte Güzel bi Deniz havası aldık, demirkapıda rol + drag yaptık zevkliydi eğlendim :) teşekkürler onada geldiği için.
fatihcakin
03-03-2013, 01:02
Sarı renk EG, k20 swaplıydı galiba, İzmit civarında görüldü.
bugun bı s2000 gordum km sı cok dusuk 6000 gıbı bırseydı grı renk karbon kaput karbon camurluklar yıkılıyordu ınceledım makınayıı masallah
forumdan Serhat ile birlikte Güzel bi Deniz havası aldık, demirkapıda rol + drag yaptık zevkliydi eğlendim :) teşekkürler onada geldiği için.
Sağol kardeşim, güzeldi benim içinde. Aracının tekerine taş değmesin maşallahı var. :)
NakkaSss
03-03-2013, 01:16
Merter mc e uğradık acıkınca gene doluydu maşallah ama bizden sonra gene olaylar olmuş sanırım.
YunusAydn
03-03-2013, 01:29
bu gece bebekte Air tayfa görüldü fakat kalabalık olduğundan durmadım görüntü güzeldi :)
evet dün akşam mc baya hareketliydi . 5-6 aracı bagladılar gene şikayet ettiler galiba baya bi eksoz patlatmaya çalışan kontak kapamaya çalışan :D bu arada Suh corsa dün akşam mc de görüldü gerçekten yakından dahada güzel maşallah kalabalıktı başı ugramak istemedim :)
Musti PoweR
03-03-2013, 10:34
Evet siteden bi çok arkadaş olarak bağlattık bütün arabaları. yaklaşık 15 araba bağlandı , onur vv106 , suh ahmet , burak e flash , arda K. 55 ar corsa , ze106 tarık , n ef tamer aklıma gelenler bunlar bayağı bağlananlar oldu.
Evet siteden bi çok arkadaş olarak bağlattık bütün arabaları. yaklaşık 15 araba bağlandı , onur vv106 , suh ahmet , burak e flash , arda K. 55 ar corsa , ze106 tarık , n ef tamer aklıma gelenler bunlar bayağı bağlananlar oldu.
yazık olmuş gerçekten üzüldüm :( iki üç tane kendini bilmez yüzünden onca insan maadur oldu .
AhmetYılmaz
03-03-2013, 11:05
evet dün akşam mc baya hareketliydi . 5-6 aracı bagladılar gene şikayet ettiler galiba baya bi eksoz patlatmaya çalışan kontak kapamaya çalışan :D bu arada Suh corsa dün akşam mc de görüldü gerçekten yakından dahada güzel maşallah kalabalıktı başı ugramak istemedim :)
Allah razı olsun sağolasın. Araç şuan otoparkta. :D
Kanka artık yeni mekan davutpaşa. :) geçmiş olsun herkese yapıcak bişey yok.
Musti PoweR
03-03-2013, 11:16
Allah razı olsun sağolasın. Araç şuan otoparkta. :D
Kanka artık yeni mekan davutpaşa. :) geçmiş olsun herkese yapıcak bişey yok.
Aynen öyle kardom :)
Cumartesi günleri Davutpaşa otoparkındayız artık.. Çay falanda var nasıl olsa..
Benim arabayı çekiciye yüklerken mahvettikleri sol jantın hesabını kim verecek acaba ?
Sağol kardeşim, güzeldi benim içinde. Aracının tekerine taş değmesin maşallahı var. :)
Çok sağolasın :) senin aracında geleceği parlak :)
Çok üzüldüm ya gereksiz yere bağlanmış, gene şikayet etmiştir birileri.. Tam MC ye geçicektik aradılar bastılar diye bizde vazgeçtik.. Geçmiş olsun..
NakkaSss
03-03-2013, 11:34
Off çok kötü olmuş bende sağı sollu belli olmaz bunların diye yemeği yiyip kaçtım hemen iyiki kaçmışım bide bağlamayla falan uğraşamazdım :D
Musti PoweR
03-03-2013, 11:38
Off çok kötü olmuş bende sağı sollu belli olmaz bunların diye yemeği yiyip kaçtım hemen iyiki kaçmışım bide bağlamayla falan uğraşamazdım :D
otoparktan beyaz bi accent çektiler , bizim arabaların yanındaydı.. adam doktor , park halinde plakayı sorgulatıyolar men i var trafikte diyip bağlıyorlar , adamın merter mc ile bi alakası yok , park halinde duruyor araba :D
şaka gibi , burası TÜRKİYE..
Musti PoweR
03-03-2013, 11:40
Çok üzüldüm ya gereksiz yere bağlanmış, gene şikayet etmiştir birileri.. Tam MC ye geçicektik aradılar bastılar diye bizde vazgeçtik.. Geçmiş olsun..
Bende uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görüşmek için oraya çağırmıştım , Çocuğun arabasınıda bağladılar. APP Plaka'dan. Onada ayıp oldu , tabiki orayı polis bascağını bilseydim çağırırmıydım. (: Biz sadece muhabbet amaçlı gidiyoruz , ki arabalar üst otoparktaydı. :) Canları sağolsun, Problem yok yarın arabamız trafikte inşallah :)
otoparktan beyaz bi accent çektiler , bizim arabaların yanındaydı.. adam doktor , park halinde plakayı sorgulatıyolar men i var trafikte diyip bağlıyorlar , adamın merter mc ile bi alakası yok , park halinde duruyor araba :D
Bizimkilere benim arka camın orda MDF'de duran kapasitörü gösterip, bakın bu araba modifiyeli diyomuş.. Artık kapasitörü ne sandıysa.. NOS falan sandı heralde..
Focus air i gördük küçükköy shell de maşallah temizdi ama havadaydi taniyamadik.tekrar k.bakma erdi kardes :)
Focus air i gördük küçükköy shell de maşallah temizdi ama havadaydi taniyamadik.tekrar k.bakma erdi kardes :)
ET jettayı gördüm kadıköy tarafında film şeridi gibi geçti önümden :) yanlız o jetta normal bi jetta değildi :)
Musti PoweR
03-03-2013, 11:45
Bizimkilere benim arka camın orda MDF'de duran kapasitörü gösterip, bakın bu araba modifiyeli diyomuş.. Artık kapasitörü ne sandıysa.. NOS falan sandı heralde..
alıp kendine bağlıcaksın onu , dengesizler ya , belki dengeleri yerine gelir. forum ortamı küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bu arada dün Fenerbahçe'ye giderken bende çevirmeye girdim Saolsun memur arkadaşlar durumu izza etti.genel olarak modifiyeli araba çevirip baglamaya niyetlenmisler.biz kazasiz belasiz sikintisz ayrıldık memurlarin yanindan.arabasini bağlatan ceza yiyen arkadaslara geçmiş olsun. Allah sabir versin diyorum
ET jettayı gördüm kadıköy tarafında film şeridi gibi geçti önümden :) yanlız o jetta normal bi jetta değildi :)
Aga evo,9 r8 e yazildi.r8 pek orali olmayinca ben yürüdüm evo yla gzel de yürüdük.baya sasirdi arkadaşlar :)
Boost Up
03-03-2013, 11:50
Bu arada dün Fenerbahçe'ye giderken bende çevirmeye girdim Saolsun memur arkadaşlar durumu izza etti.genel olarak modifiyeli araba çevirip baglamaya niyetlenmisler.biz kazasiz belasiz sikintisz ayrıldık memurlarin yanindan.arabasini bağlatan ceza yiyen arkadaslara geçmiş olsun. Allah sabir versin diyorum
fenerbahçede sizin arabayı gördüm. herşey iyi hoş ama difüzörü pek yakıştıramadım:) dikkat çekiyor ama, maşallah
Aga evo,9 r8 e yazildi.r8 pek orali olmayinca ben yürüdüm evo yla gzel de yürüdük.baya sasirdi arkadaşlar :)
aynn öle :icon_tup:
şu difizörüde kır artık benden başkada beğenmeyenler var :soru:
Emre Abdik
03-03-2013, 12:08
Dün gece optimumun orda baya bi hareketliydiniz Evo 9 ile... Aman dikkat :) Maşallah Jetta şaka makinası gibiydi :D
Bayrampaşalı
03-03-2013, 12:13
bende yemek yemeye geldim ana baba günüydü herkezi baglıyolardı ben şanslı çıktım ehlıyet ruhsat evde kalmıştı hiçbişey sormadılar seni göremedim ama ahmet i gördüm :D
fenerbahçede sizin arabayı gördüm. herşey iyi hoş ama difüzörü pek yakıştıramadım:) dikkat çekiyor ama, maşallah
Eyv.saolasn difüzörü beğenmeyenler çoğalıyo :) az kaldi onuda degistiricem nasib olursa
Dün gece optimumun orda baya bi hareketliydiniz Evo 9 ile... Aman dikkat :) Maşallah Jetta şaka makinası gibiydi :D
Saolsun arkadasla denk geldik iyi şakalaştık :)
MazdaSpeed
03-03-2013, 12:22
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295513_488465947876702_1440005453_n.jpg
kaynak:facebook
Gngren'in Sesi - EMNYET MODFYEL ARALARA AMAN VERMED (http://www.gungoreninsesi.com/haber/emniyet-modifiyeli-araclara-aman-vermedi-2049.html)
EMNİYET MODİFİYELİ ARAÇLARA AMAN VERMEDİ
Gngren'in Sesi - MERTER MAGANDALARI TEMZLENYOR (http://www.gungoreninsesi.com/haber/merter--magandalari-temizleniyor-2106.html)
MERTER MAGANDALARI TEMİZLENİYOR
thedevil
03-03-2013, 12:39
merter mc'mi kaldı artık ya hala varmı orası :D
Gngren'in Sesi - EMNYET MODFYEL ARALARA AMAN VERMED (http://www.gungoreninsesi.com/haber/emniyet-modifiyeli-araclara-aman-vermedi-2049.html)
EMNİYET MODİFİYELİ ARAÇLARA AMAN VERMEDİ
Gngren'in Sesi - MERTER MAGANDALARI TEMZLENYOR (http://www.gungoreninsesi.com/haber/merter--magandalari-temizleniyor-2106.html)
MERTER MAGANDALARI TEMİZLENİYOR
Gazeteninde aq. Park halindeki araclari bagliolar.e5 te tehlikeli arac kullanmktan baglannn araclar yazmis.gazeteyi arayip bi sormak lazim neyin kafasindasinz die :)
BirkanYazici
03-03-2013, 13:09
Th plaka air astra gultepede kaldirimda dip basik sekilde goruldu masallah cok hos duruyor :))
Dün lüleburgazdan misafirlerimiz geldi ataşehire gelmişkende roll night yapalım dedik ufak çaplı :) kutsal,güven,kaan, 39 su clio rs, 39 tc f7r, gfj 306 gti, gc,rm,evn fn2-R,gkh,red,by s2k,gns t typer,umu_vtec yr rocco,vb saxo vts,eh,pr,rjh vti,gs,k 206 gti ve aklıma gelmeyen araçlar bayağı kalabalıktı ***** yer :)
Basaksehir Shell'den cikarken Harun'u yeni 350Z'iyle gordum sıka sıka yurudu :)
Şu merter mcde güzel bir şaka yapmak lazım polislere. Şöyle bir hevesle kalabalığı görüp gelecekler hiçbir araç bulamayacaklar falan.
Az önce Atasehir bilfenin orada sanırım jeandan-r i gördüm yeşil EK
Şu merter mcde güzel bir şaka yapmak lazım polislere. Şöyle bir hevesle kalabalığı görüp gelecekler hiçbir araç bulamayacaklar falan.
olsun walla ne guzel olur :)
Valla abi ben varım :)
Anaa ahmet benim gitmemi beklemişler polisler içime dogdu allahtan çıkmışım benden sonra karışmış ortalık
Musti PoweR
03-03-2013, 17:15
bende yemek yemeye geldim ana baba günüydü herkezi baglıyolardı ben şanslı çıktım ehlıyet ruhsat evde kalmıştı hiçbişey sormadılar seni göremedim ama ahmet i gördüm :D
insan bi alo yapar. koşuşturma içersindeydim abi göremedim inan.
Muharrem C.80
03-03-2013, 17:33
İncee.. Çok inceee:D
Bayrampaşalı
03-03-2013, 17:54
insan bi alo yapar. koşuşturma içersindeydim abi göremedim inan.
acelem vardı yemegi bile arabanın içinde yedim çıktım hemen bidakine ayazla gelcem ararım seni
Musti PoweR
03-03-2013, 17:56
acelem vardı yemegi bile arabanın içinde yedim çıktım hemen bidakine ayazla gelcem ararım seni
polisler aramızı bağlasada bizi yıldıramazlar haftaya cumartesi 8de görüşmek üzere :D
Bayrampaşalı
03-03-2013, 17:59
polisler aramızı bağlasada bizi yıldıramazlar haftaya cumartesi 8de görüşmek üzere :D
polislerle işim yok la benım babamın dobloyla geliyorum karışmıyo kimse ona :D
Jeandan-R
03-03-2013, 18:17
Aynen o civardan geçtim bugün ama seni görmemişim yoksa selam verirdim :)
otomania,tamer,burak.e, kadyr, yunus_kg, skyhawk34, engean, sagi
umu_vtec
03-03-2013, 19:27
Uskudar sahil oglen iki adet cooper s pespese turluyordu
Sali derste gorusuruz dogan odevi yaptiysan bi alo cek bana:D
Uskudar sahil oglen iki adet cooper s pespese turluyordu
Sali derste gorusuruz dogan odevi yaptiysan bi alo cek bana:D
Ahaha yok umut yapmadım. Gecen donem de ilk soruyu yapmamıştım cok karışık o Bosver :D
8.30 civarı incirli e5 ten cevizlibağ yönüne doğru füme GTR geçti çok hızlıydı plakayı seçemedim sağlam sıkıyordu egsozuna bittim ya o nasıl bir sestir öyle maşallah :) 11.15 civarı merter mc te yanlış görmediysem astrair duruyordu jantlardan tanıdım oda çok iyiydi maşallah :)
S.Özeren
04-03-2013, 00:06
@melih
Ahahaha :) aslinda arabayla gelinip sotelencek cok guzel yer var pis saka yapabilrizde mc donalds sikayet ediyormus
Ben artik gitmem telefondan yer bildirimi yapcam :)
BarışArdalı
04-03-2013, 00:24
otomania :)
otomania
04-03-2013, 00:34
çalışlarda barış ardalı,atom karınca, 06 sarı hb honda, tz corsa
ya üstad asıl sen kusura bakma ben tanıdım fakat çok acelemiz vardı arkadaşım yolda kalmıştı pek bilmiyo oralarıda o yüzden jip moda geçtik paldır küldür gidiyoduk:) yalnız o jetta sıkıntılı bi jetta sadece sesi yetti buna emin ol Maşallah :)
OnurAvci
04-03-2013, 08:07
KGüneyli bir rahat bırak be kardeşim sabah sabah tepeme binilmez ki :)
KGüneyli
04-03-2013, 08:09
KGüneyli bir rahat bırak be kardeşim sabah sabah tepeme binilmez ki :)
Kahve var dedinde gelmedikmi :D
cumartesi günü FURkan çiçeği gördüm yolda aurisiyle, selamlaştık,
dün hakan kolayca yı avc sahil yolunda gördüm selam verdim aldı mı bilmiyorum :D
Emre Ekrem
04-03-2013, 09:04
bugunse ben degılımdır abı 2 gundur ofiste duruyor araba kullanmadım :)
hava guzel motora bınıyorum :)
plaka göremedim, benzetmişim demek :)
Tuncay abi, - EH vtec, ENG vtec..
Burak E.
04-03-2013, 22:53
gene tayfayla beraberdik iyi gulduk :D
@ahmetyılmaz@arda 55 ar corsa@onur boray @burak e.
öğlen ataşehirde NK e46 M3ü gördüm. sitede fotograflarını görmüştüm maşallah canlısı da ayrı güzel
otomania
04-03-2013, 23:34
Time-R haznedar shell
Basın ekspreste scd 56 plakalı beyaz rocco goruldu bızdenmıdır
NakkaSss
05-03-2013, 07:21
Dün gri opel astra sedan bi arkadaş fark etti selam etti bize. Kusura bakmasın biraz geç farkettik yol yorgunuyduk şehir dışından dönüyoduk :D
Burak E.
05-03-2013, 07:29
Sekolive serkan abiyi halicioglunda gordum otobusteydim selam veremedim :)
Bende su dk itibari ile halic te gordum Sekolive i :) hep omu gorucek biraz da biz gorelim :D
Burak E.
05-03-2013, 09:48
Bende su dk itibari ile halic te gordum Sekolive i :) hep omu gorucek biraz da biz gorelim :D
aynen abi
serkan abi 2 kişi tarafından görüldü :D
Yunus Kgnin tükkandayım eleman çalışıyor ben takılıyorum :D
MazdaSpeed
05-03-2013, 14:47
Jgf czt mecidiyekoy de goruldu
SekoLive
05-03-2013, 14:53
eser seni farketmedim burak zaten otobusleymis :) selam olsun burdan size :)
Bahçeliden Gordion avm'ye kadar koşturduğumuz e90 3.20d sahibi arkadaş burdansa selam gönderiyorum :) araç güzel maşallah
serkanaygün
05-03-2013, 16:14
Florya mez önünden sahil yoluna doğru JA plaka siyah basık corsa sport görüldü. Maşallahı var :)
sabah merterde kırmızı bı polo gordum rota jantlı cok guzeldı masallah.
SekoLive
05-03-2013, 17:06
tt plaka app plakalı gri e39 kasa bmw gördüm acıbadem caddesınde araba cok guzel basık ofsetlı jantları falan vardı arac buradansa bı kaç fotosunu rıca ediyorum cok hoşuma gitti maşallah:)
tt plaka app plakalı gri e39 kasa bmw gördüm acıbadem caddesınde araba cok guzel basık ofsetlı jantları falan vardı arac buradansa bı kaç fotosunu rıca ediyorum cok hoşuma gitti maşallah:)
senı gordum acıbagdem caddesınde
umu_vtec
05-03-2013, 18:11
Buyuk ihtimal desibel garage volkanin aracini diyorsun cok basik kamberli falan eger oysa gercekten yine nokta atisi yapmis harika olmus arac jantlar falanda cok iyi:)
Jumboyla waffle yenildi :D
etlikte hb sti gördüm park halinde idi.Siteden midir bilmiyorum ama maşallah
Musti PoweR
05-03-2013, 20:04
çağlar coşkun yürüyerek görüldü cennette :D
SekoLive
05-03-2013, 21:27
senı gordum acıbagdem caddesınde
ya meli abi bırak gördüm ayağını :D
Buyuk ihtimal desibel garage volkanin aracini diyorsun cok basik kamberli falan eger oysa gercekten yine nokta atisi yapmis harika olmus arac jantlar falanda cok iyi:)
cok basık kamber de var jantlar bbs rs olabilir yürürken gördüğümden net seçemedim
,fotosu denk gelirse bana atabilrmisniz
:)
umu_vtec
05-03-2013, 21:35
ya meli abi bırak gördüm ayağını :D
cok basık kamber de var jantlar bbs rs olabilir yürürken gördüğümden net seçemedim
,fotosu denk gelirse bana atabilrmisniz
:)
Jantlarida cok farkli guzel bi jant resmi var ancak telden foruma foto paylasmayi beceremiyorum pmle mail falan resmi gonderebilecegm bi adres verirseniz atarim resmini:)
uluckaban
06-03-2013, 05:53
gece 3 te başka yerde sabah 6 da başka yerde ibrahim abim piyasalarda :D
http://c1303.hizliresim.com/17/6/ksuq0.jpg
snan1910
06-03-2013, 12:51
Rs561 plakalı clio rs forumdanmıdır? Komşuyuz sanırım :D
Emir-Sb3R
06-03-2013, 14:10
dün gece istanbul-izmit otobanda bt plaka füme beyaz tavanlı r53 cooper s :)
Tholl-ga
06-03-2013, 14:12
dün gece istanbul-izmit otobanda bt plaka füme beyaz tavanlı r53 cooper s :)
Dun aksam border line da degilmiydin :D
etlikte hb sti gördüm park halinde idi.Siteden midir bilmiyorum ama maşallah
sahibi siteye üye ama bir yöneticiyle tartıştığı için süresiz banlı
can abinin kuzenindeydi araba sattı jantları falan maviydi şimdi altın sarı tüplü rs :D
BerkayKamaci
06-03-2013, 14:18
AP plaka Clio RS pazartesi günü cevizlibağ E5te,
Onur Topçu,Murat Kahraman,Ozan,Tamer Ekinci Ekinci Garage'da, CVK RS,NNC T-Sport,zıpzıp ve forumdan iki tane cooper s dün güneşli Mc'te görüldü.
benle aynı üniversitede okuyor ıspartada sahibi galiba
çağlarcoskun
06-03-2013, 14:24
çağlar coşkun yürüyerek görüldü cennette :D
ahahahaahaha ulan mustii :D napalım olm aradığımızı daha bulamadık yayan spec :D
dün akşam zıpzıp görüldü muhabbet sohbet edildi :)
Eh vtec, eng vtec, otomania
M U R A T
06-03-2013, 14:32
Onur Topçu,Murat Kahraman,Ozan,Tamer Ekinci Ekinci Garage'da, CVK RS,NNC T-Sport,zıpzıp ve forumdan iki tane cooper s dün güneşli Mc'te görüldü.
bu forumda 2. murat kahraman hee:D
BerkayKamaci
06-03-2013, 15:37
bu forumda 2. murat kahraman hee:D
:) (10karakter)
aliergun
06-03-2013, 17:34
Hbb corsa e-5 de görüldü
bende bugun iki corsa gordum biri 34 gc diğer 55ar.
gc güzel basıktı, arninde jantları hoşuma gitti. maşşallah:)
Burak E.
06-03-2013, 18:56
otomania eray ramide görüldü bi kaç satılık arabaya bakıldı :D
Emir-Sb3R
06-03-2013, 19:03
Dun aksam border line da degilmiydin :D
kalkınca izmite geldim bugun dersim vardı :)
CasabLanca
06-03-2013, 19:35
dün bursada 06 vtc vti görüldü
bende bugun iki corsa gordum biri 34 gc diğer 55ar.
gc güzel basıktı, arninde jantları hoşuma gitti. maşşallah:)
Saolsın gc sahibi bnm bn sni grdm gzl egsoz sesî vardı selektr yaptım ama görmedin sanırım basamadım radar var diye yanına gelip selam vercektim 2 kişi vardı arabada
bc plaka silverstone s2000 forumdan mi? selamlastik
CVK RS yanimdan gecti, beni taniyamadi herhalde, sellektor attim ama arkasindan :)
NakkaSss
06-03-2013, 21:16
Bende seni gördüm sağ şeritte çıtırdan ilerliyodun corsanın maşallahı var direk göze çarpıyo :D
v plaka 4 kapı polo gti burdanmıdır konya yolundan birlik mahallesine kadar beraber geldik görürse hatırlar zaten :)
dün aksam b.evler yaylada pembe e36 coupe yı gordum. arkdsn nick ini unuttum.
BarışArdalı
06-03-2013, 22:28
dün aksam b.evler yaylada pembe e36 coupe yı gordum. arkdsn nick ini unuttum.
anıl kuş sanırım
Geçen sabah okula giderken bizim sokakta JDMWorks'un Ae86'sını gördüm, şaşırdım birden görünce. Kimin kullandığını göremedim ama bizim semtte ya ben alırım, yada Halil abi. Ben almadığıma göre Halil abi'ler almıştır büyük ihtimal. :) Hayırlı olsun.
otomania
07-03-2013, 00:15
otomania eray ramide görüldü bi kaç satılık arabaya bakıldı :D
her yerde karşıma çıkıosn ulan :D
BerkayKamaci
07-03-2013, 00:32
Bende seni gördüm sağ şeritte çıtırdan ilerliyodun corsanın maşallahı var direk göze çarpıyo :D
Tesekkur ederim bende rs'i direk farkettim :)
ahahahaahaha ulan mustii :D napalım olm aradığımızı daha bulamadık yayan spec :D
dün akşam zıpzıp görüldü muhabbet sohbet edildi :)
bende sizleri gördüm :D canlarım
+ Bugün Selim bayrak Melih Özlem vs vs
umu_vtec
07-03-2013, 10:55
Tl plaka mat siyah clk gise yolu karsi seridimden gecti sesi cok hos:)
burkaykalyon
07-03-2013, 11:00
her yerde karşıma çıkıosn ulan :D
Allah kurtarsın. Allah başka dert vermesin...
Yavuz kardeşim (TONY) ziyaretimize geldi sağolsun.
http://img824.imageshack.us/img824/5218/fotoraf0022l.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/fotoraf0022l.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Burak E.
07-03-2013, 14:58
Allah kurtarsın. Allah başka dert vermesin...
bu sefer güldürmedi.
erayımda ordaymış muhabbet ettik ne guzel..
Miniks Ahmet abi görüldü arabanın aküsü bitmişti okulda dükkanlarına yakındı.Ara kablo lazımdı yardımcı oldu sağolsun :)
burkaykalyon
07-03-2013, 15:07
bu sefer güldürmedi.
erayımda ordaymış muhabbet ettik ne guzel..
Git poliçemi al! :D
c2vts batuyu gördüm.trafik yaptık.Nigga müzikleri açıp kafa sallaya sallaya gezdik ;)
Yavuz kardeşim (TONY) ziyaretimize geldi sağolsun.
Eyv. abi, bende uzun zamandır uğramamıştım yanınıza iyi oldu... :)
34 V plaka Kia ceed sarı Spardon Quartz Girişinde epey bi bekledıkten sonra ıcerde goruldu. Muhtemelen forum uyesıdır sarı jantlı falandı.
34 V plaka Kia ceed sarı Spardon Quartz Girişinde epey bi bekledıkten sonra ıcerde goruldu. Muhtemelen forum uyesıdır sarı jantlı falandı.
Dragger Yavuz abinin eski aracı Sezgin :)
umu_vtec
07-03-2013, 18:45
Mcm plaka turuncu megane rs baglarbasnda yanimdan gecti simdi:)
Dragger Yavuz abinin eski aracı Sezgin :)
Abi ulasabiliyorsanoz soyleyin, egzosu paket tasli yolda fena sallaniyordu :)
JA 0082 ydi sanırım siyah corsa.
aliergun
08-03-2013, 00:41
Ja plakali siyah corsa d yi bugun yenibosna e5 taraflarinda bende gordum
umu_vtec
08-03-2013, 18:45
01 cdu cooper aksamustu atasehir gobekte goruldu
EFM plaka siyah s2000, medicana onu
burakalan
08-03-2013, 18:51
EFM plaka siyah s2000, medicana onu
dün gördüm abi seni ömürün arkasında selam verdim :)
yeşil jaguar bendim.
Emir-Sb3R
dün gördüm abi seni ömürün arkasında selam verdim :)
yeşil jaguar bendim.
Emir-Sb3R
Tamamdir simdi cikardim, hatta bende selamlamistim sizi :) Buradan olacaginizi tahmin etmemistim kardesim.
AhmetYılmaz
08-03-2013, 20:44
Adamın hası melihö görüldü tükkan kapatıldı. :D
Izmirde RR 306 type r isiklarda redline yapti sonra sika sika gitti :)
otelde uzaniodum sesi duyunca kalkip cama ciktim ;)
Adamın hası melihö görüldü tükkan kapatıldı. :D
Eyvallah kardeşim benim :)
orhan_guney
08-03-2013, 23:05
34gel98 seat ibiza ümranıyede görüyorum bu 2 nci görüşürüm güzel plaka .
34gel98 seat ibiza ümranıyede görüyorum bu 2 nci görüşürüm güzel plaka .
99 olmasın abi :)
orhan_guney
08-03-2013, 23:11
:) hatırlamıyorum 99 olabilir ama sanırım cupra hatta bagajda değişik bişeyler yazıyordu.
99 olmasın abi :)
Cupra abi. Facede gördüm Sametin aracı. Samet Alkan sarı 106sı vardı. İbiza ararken seat forumuna üye olmuştum bu araç hakkında iyi şeyler yazmamışlardı.
34 kng 63 beykozda görüldü virajda yanlıyarak gidiyordu:D
BarışArdalı
09-03-2013, 01:39
vtiaras,otomania,güngörenin sesi Tamer :D , skyhawk , timeR samet dağbaşında buluştuk :D
Ali Burak Şık
09-03-2013, 12:30
ANL12 Air'lı golf6 ile yan yana gidiyoruz şuan :D sahibi üye mi bilmiyorum ama yazayım dedim :D
otomania
09-03-2013, 12:37
vtiaras,otomania,güngörenin sesi Tamer :D , skyhawk , timeR samet dağbaşında buluştuk :D
dağbaşı tuning :D
alper_pug
09-03-2013, 13:22
nk 991 m3 , bostancı köprüsünde gördüm. Maşallah fotolardan daha güzel gözüküyor.
Dün akşam Ümitköy Shell'in orda 34 HKS plaka Evo VI
dağbaşı tuning :D
Butun yol, surtme ve polis stresine ragmen gercekten keyif aldik, fakat dondugumuzde perttim :D
CasabLanca
09-03-2013, 15:49
1 dakika once besevlerde Omer-Fe goruldu
ilkerist
09-03-2013, 19:59
E5'te Maltepe-Bostancı guzergahında KD vti Metin Abi aile spec goruldu :D Hos once o selam verdi :D
Musti PoweR
09-03-2013, 21:17
ert90 görüldü app plakalarım teslim alındı.. :)
bora1311
09-03-2013, 22:01
kentpark avm kapali otopark da 06 DAF subaru göruldu...
Low-Rider
09-03-2013, 22:28
bs serhat, maşallah abi jantlar 10numara olmuş
maslak sanayide ABB fotografi, hayırlı olsun kanka yeni araban
birlas motorsport akın gürçay panpiş
birde emre demirin eski arabası jettayı bebekte polis çevirmişti ön ve arkada plaka yoktu, sıkıntı olmoamıştır inşallah
34BR plaka beyaz ıbıza cupra ecufat stıckerlı
cayyolunda goruldu
casablanca eray Omer-FE sattı arabayı ankaraya gerı geldı 306
Jb vti Çayyolu Camii tepede goruldu
E5'te Maltepe-Bostancı guzergahında KD vti Metin Abi aile spec goruldu :D Hos once o selam verdi :D
ilkerim karbonking etrafi yakiyordu MASALLAH.
ilkerist
09-03-2013, 23:46
ilkerim karbonking etrafi yakiyordu MASALLAH.
Abi eyw. o senin güzelliğin :)
snan1910
09-03-2013, 23:55
can abinin kuzenindeydi araba sattı jantları falan maviydi şimdi altın sarı tüplü rs :D
Aynen cihan, sarı jantlı , 2 yan apartmanın otoparkında duruyor hep
benle aynı üniversitede okuyor ıspartada sahibi galiba
Doğrudur, çünkü brandalı felan gördüm bir kaç kez
34 ef 2187 kırmızı 2007 opel corsa burdan mıdır ?
CasabLanca
10-03-2013, 00:50
34BR plaka beyaz ıbıza cupra ecufat stıckerlı
cayyolunda goruldu
casablanca eray Omer-FE sattı arabayı ankaraya gerı geldı 306
Jb vti Çayyolu Camii tepede goruldu
uzaktan gördüm karşı şeritteydi abi direksiyondaki arkadaşda ömere benziyordu :D yanlış görmüşüm demek
berkay_aydin
10-03-2013, 14:01
Hbb dün bostancı sanayide görüldü :)
Z plaka Audi TT, bostancı maltepe arası iyi sıkıyordu :D
Bursa inegölde mutant 5.20 yi gordum sanki
SRK 57 Kartal arastirma hastanesinin orda goruldu hastanelik bir durum yoktur ins varsa gecmis olsun , Jetta ileydim anlasilmaz diye korna olayina girmedim ...
Dj İdo Tatlises :) bagdat caddesinde goruldu mercedes sls amg ,foruma uye deil ama kil oldum :)
Otomania dun haznedar shell
SekoLive
10-03-2013, 19:04
SRK 57 Kartal arastirma hastanesinin orda goruldu hastanelik bir durum yoktur ins varsa gecmis olsun , Jetta ileydim anlasilmaz diye korna olayina girmedim ...
Dj İdo Tatlises :) bagdat caddesinde goruldu mercedes sls amg ,foruma uye deil ama kil oldum :)
eyv saolasın hastamz vardı
Oglen Istinye yokusunda UD Focus, aksam Hisar'da Umut'un eski US Megane Coupe ile KNG S2k arka arkaya gecerken goruldu
07 bvh 37 zalim ies bizim dükkanın karşısında park halinde durmakta galiba evren büfede yengen götürüyor :)
S.Özeren
10-03-2013, 22:42
dün ahmetimle güzel stress attık :)
yeşilköyde siyah FE ve JE s2000 ler görüldü selamlaşıldı :) (plakaları yanlış görmüşte olabilirm )
kng s2000-US megane III sariyerde görüldü garipçeye gidiyolardı sanırım.
Bizimkent köprüsünde beklerken JM s2000 geçti Tugut kardeşlerindi sanırsam :)
yeşilköyde gazlayan ibiza cupra gördüm plakasını alamadım :)
he birde Melih-Ö dü herhalde biri dükkanın önünden selam vererek geçti ama seçemedim :D
Oglen Istinye yokusunda UD Focus, aksam Hisar'da Umut'un eski US Megane Coupe ile KNG S2k arka arkaya gecerken goruldu
akşam üstü gibi bende istinyede bi focus gördüm amerikan park falan vardı plakayı göremedim hızlı geçtiğim için sanırım oydu
büfenin önüne bakındım ama bu akşam air ride ler yoktu :D
dj_batukaan
11-03-2013, 01:01
DBS tayyar Topkapı sanayide görüldü sakin sakin yatıyordu...
Burak E.
11-03-2013, 09:47
benim Flas s olaydı daha cok eglenirdik :D
Cupra abi. Facede gördüm Sametin aracı. Samet Alkan sarı 106sı vardı. İbiza ararken seat forumuna üye olmuştum bu araç hakkında iyi şeyler yazmamışlardı.
aynen plaka GEL99 lakin araç sametin deil bi arkadaşımızın bi kaç gün sametteydi:)
AhmetYılmaz
11-03-2013, 12:39
İzlemek keyifliydi abi. :D :icon_rule
Tholl-ga
11-03-2013, 13:40
halil karakaş
laz ramo @ pakten sanayi
Harun S.
11-03-2013, 14:57
Seyrantepe eski sanayi. BOB 77 Corsa.
tuner faruk
11-03-2013, 15:26
Yeşilköyde Siyah bi Polo gördüm sanki yıkanmış gibiydi ama parıl parıl parlıyodu arkasında 1.4 yazıyodu ama GTİ ın bütün parçalarını opsiyonel olarak almıştı sanırım :D
+turgay.özgür-Crisis-Thedevil @Yeşilköy
Ataşehirde sus s2000 va ekk24 :)
halilayhan
11-03-2013, 16:46
Tl plaka mat siyah clk gise yolu karsi seridimden gecti sesi cok hos:)
valla fark etmedim yoksa roccoların çoğunu tanıyorum diye selam veriyorum hep bi daha ki sefere daha dikkatli bakıcam bizim muhitte roccolara selamımızı veririz :D
umu_vtec
11-03-2013, 17:17
valla fark etmedim yoksa roccoların çoğunu tanıyorum diye selam veriyorum hep bi daha ki sefere daha dikkatli bakıcam bizim muhitte roccolara selamımızı veririz :D
Sora bide uskudar fistikagacinda karsilastik ayni gun bu sefer yine ben asagi sen yukari gidiyodun ayni gunun aksami benmde korna arizalandi basamadim kornaya :D
aliergun
11-03-2013, 17:54
Hbb dün bostancı sanayide görüldü :)
ben görmedim seni. el etseydin tanışırdık:)
Emir-Sb3R
11-03-2013, 18:38
Yeşilköyde Siyah bi Polo gördüm sanki yıkanmış gibiydi ama parıl parıl parlıyodu arkasında 1.4 yazıyodu ama GTİ ın bütün parçalarını opsiyonel olarak almıştı sanırım :D
+turgay.özgür-Crisis-Thedevil @Yeşilköy
Tholl-ga :) TN plakaydı sanırım :)
DF 9999 Type-R atatürk sanayi ayar yapılıyodu galiba
Eser ayvaz, otto985, ali ergün @ecufast :)
Tholl-ga görüldü :) Cıtır gazlandı apacilere ders verildi polo gti sınıfı geçti begendim maşallah iyiki görmüşüm ya la seni :D :)
+ olarak Saro-Ş ve Selim bayrak :)
umu_vtec
12-03-2013, 00:08
Carbon vtec maltepe sahil yolunda citir gaz acarken goruldu
ilkerist
12-03-2013, 00:16
Carbon vtec maltepe sahil yolunda citir gaz acarken goruldu
Uzun zaman binmeyince bir de oem egzosttan kurtulunca terapi baabında...:D
Tholl-ga
12-03-2013, 07:35
Tholl-ga görüldü :) Cıtır gazlandı apacilere ders verildi polo gti sınıfı geçti begendim maşallah iyiki görmüşüm ya la seni :D :)
+ olarak Saro-Ş ve Selim bayrak :)
irem arabada sağda oturdu inerken solda :D hahaha
la o astralı neyin kafasındaydı harlem shake dinliodu kesin birbirlerine patlıodu sığırlar hahaha
Tholl-ga + ZIpZIp
gece geldiğin iyi oldu ameke :D
BerkayKamaci
12-03-2013, 08:06
Aziz Serin A5
Samet Özeren Astra
Bilal Battal JCW
Emre Abdik Jetta
Florya'da görüldü.
irem arabada sağda oturdu inerken solda :D hahaha
la o astralı neyin kafasındaydı harlem shake dinliodu kesin birbirlerine patlıodu sığırlar hahaha
gece geldiğin iyi oldu ameke :D
Onuda geçtim evo'ya ben ne diyim :D
Tholl-ga
12-03-2013, 08:30
Onuda geçtim evo'ya ben ne diyim :D
arka difüzör çook başarılıydı ama frenleri zayıftı :D
unuquel, onurgti merter mc
arka difüzör çook başarılıydı ama frenleri zayıftı :D
Nedense hep arka koltugumuzda hissettim :D :hahaha:
Umu_vtec goruldu okula kadar seke seke gidildi sonra birlikte derse girildi :)
Dün gch ep3 type r ayazağada görüldü burdan mi acaba?
NFT 46 Cooper Countryman'ı önce göztepede 1 saat sonrada bostancı traffic'ın orda gördüm maşallahı var :)
34 ju 24.. gri hb vti basın expres
KGüneyli
12-03-2013, 18:06
Emre.D maslak tarafında:)
EVlat Clio Hb Eyüp İslambey anladım zaten seke seke geliyodu :D
öğlen florya yanyolda turuncu 350z gördüm yanlış görmediysem te37 jantları vardı birazcık basıktı seke seke gidiyordu :) plakayı alamadım
YunusAydn
12-03-2013, 23:22
34GUR86 amg etilerde görüldü kabuğundan çıkmış beyaza dönüş yapmış araç maşallah :)
unuquel, onurgti merter mc
uniquelle tanışmamız çok acayip oldu ahahah :D