Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
CasabLanca
02-05-2014, 19:55
1 saat kadar önce eskişehir yolunda selamlaştığımız M 2441 plakalı E serisi forumdan mı?
Sağolun arkadaşlar :) imza: WTF Corsa :D
Selam sallasaydınız keşke :)
ceyhun737
02-05-2014, 20:01
Ess 20 s2000- 07 GT plaka beyaz proceed gt
2 saat önce sahilde süreyyapaşada görüldüler :)
Kardeşim biz göremedik seni keşke bi selam verseydin:)
hakansonmez
02-05-2014, 21:30
kartal oto sanayide evlaTD R19 görüldü gündüz gözüyle gördüm bu sefer araç her şeyiyle çok iyi olmuş Allah kaza bela vermesin
Dd3000 sari astra goruldu incekden umitkoye giden yolda.
Bu arabayi herkes goruyo yaziyoda sahibi foruma uyemi bilen varmi :D
run corci şaşmazda goruldu :)
Korna calsaydin keske goremedim ben seni :)
Birkan61
02-05-2014, 21:54
34 CUM plaka gri s2000 sarıyer taraflarında görüldü :) yanlış hatırlamıyosam :D
Eva35 ibiza haznedarda görüldü
ProdriveSTI
02-05-2014, 22:21
Üye değil devamlı bizim mekanda,tanıdık yani.İstanbuldan yeni aldı arabayı. :D
Vtf corsa emre aires arenada goruldu sonrasinda camda gameland ps kartviziti bulundu :D
Yaşasın kötülük ben yaptım hepsini. :D
banada aynısı oldu :D
Sen ordamıydın dikkat etmedim hiç. :D
Korna calsaydin keske goremedim ben seni :)
benim eski arabam ben sattıktan sonra bidaha satıldı
son sahibi üyemi bilmiyorum
kvc cupra lalegul tarafında goruldu :)
Yaşasın kötülük ben yaptım hepsini. :D
lan işsiz geldin o kadar bi gel dedimde gelmedin ya ne diyim sana :D
Sonra pistte aradım durdum seni :)
Yeni maviş minisi ile KIVANC atilimda goruldu oglen
kvc cupra lalegul tarafında goruldu :)
:hahaha:
Üye değil devamlı bizim mekanda,tanıdık yani.İstanbuldan yeni aldı arabayı. :D
Bugun biraz dumanladimda :D burdan degilse sorun yok :D
i-vtec07
02-05-2014, 22:35
akf plaka beyaz rx8 görüldü bu gün :)
ProdriveSTI
02-05-2014, 22:44
lan işsiz geldin o kadar bi gel dedimde gelmedin ya ne diyim sana :D
Sonra pistte aradım durdum seni :)
Yanınız kalabalık gibiydi biraz utandım o yüzden gelmedim ajsgfjashgkf abinle görüştüm nasılsa sıkıntı yok ha o ha sen. :D Bi de fazla durmadık erkenden döndük dükkanı 12'de açtık hımmına. :D
Bugun biraz dumanladimda :D burdan degilse sorun yok :D
Du gelince sorayım corcik naptı sana diye :D
thedevil
02-05-2014, 23:16
Vay arkadaş birisi beni görsün yaa ulan sırf görünmek için bi çıkıyorum Ortaköy Sarıyer Maslak Mecidiyeköy Beşiktaş Tophane Eminönü kabataş Topkapı Topkapı Topkapı haydi Topkapı Topkapı
JG plaka airli mavi Asta J bi saat once falan Basaksehir'de oturdugum cafenin onunde duruyodu.
YH hb VTI ümraniyede görüldü...
bugün saat 9:30 gibi basın ekspreste iki s2k biri siyah biri sarı kulak paslarım silindi vallahi :) arkalarındada beyaz bi golf vardı. ses duyim diye siyah s2k ya makasa girerken bile yol verdim :)
06zha plakalı cupra tunalıda görüldü sahibi forumdan mı bilmiyorum
Ees s2k yı Maslak tarafina ayrılırken gördüm. Canım cok cabrio çekti oyle görünce :D
dasemert
03-05-2014, 01:14
beyaz vg focus forumdan mı 2-3 gündür evimin önünde görüyorum park halinde :)
Vay arkadaş birisi beni görsün yaa ulan sırf görünmek için bi çıkıyorum Ortaköy Sarıyer Maslak Mecidiyeköy Beşiktaş Tophane Eminönü kabataş Topkapı Topkapı Topkapı haydi Topkapı Topkapı
senı gordum :D
bu aralar sefakoyde gezınıyourm bırıne cokucem daha denk gelemedık
thedevil
03-05-2014, 11:47
senı gordum :D
Yavru ciddi ciddi gördün mü laaa nerde gördün Allah senden razı olsun :D
Kardeşim biz göremedik seni keşke bi selam verseydin:)
Yemek yiyordum arkadaşlarla ondan dolayı selam veremedim birdaha görürsem selamlaşırız :)
ceyhun737
03-05-2014, 15:20
Yemek yiyordum arkadaşlarla ondan dolayı selam veremedim birdaha görürsem selamlaşırız :)
Tamamdır :icon_tup:
16EC813 Gürsel abinin rexi gordum bursa fomarada. Araba açıktı ama içinde değildi :D
akf plaka beyaz rx8 görüldü bu gün :)
Sahibi burdan değil nasipse haziranda çökecem araca :D
Yavru ciddi ciddi gördün mü laaa nerde gördün Allah senden razı olsun :D
adam mutlu olduya ben seni hep görüp görmemezlikten geliyorum kenan abi :D:D bide o sürdüğün ne öyle çin arabası falanmı çok çirkin
http://i.imgur.com/bjTNKlk.jpg
BirkanYazici
03-05-2014, 22:44
bu akşam NIF typer nişantaşı
dün gece DK s2000 istinyede görüldü
Suleyman
03-05-2014, 23:12
NIF typer ı ben de gördüm :)
maltepe sahilde, vw ciler toplanmıştı, bi ara maltepe sahilden caddeye doğru bi e36 coupe rengi bile seçemedim ama çok fena sıkıyordu ses müthiş ti :)
bu akşam NIF typer nişantaşı
dün gece DK s2000 istinyede görüldü
Dk'yla sozlendik 2-3 gundur bizde. Arkadaslar arasi satis olucagi icin bikac gun test spec, kismetse haftaici alir satisini bizimki :)
Engin G.
04-05-2014, 01:00
Aksam 10 11 gibi melih abinin golfu gördüm yesilyurtta valla jantli hali halini ilkkez canli gördüm bi kez daha moralim bozuldu :D
thedevil
04-05-2014, 01:15
adam mutlu olduya ben seni hep görüp görmemezlikten geliyorum kenan abi :D:D bide o sürdüğün ne öyle çin arabası falanmı çok çirkin
http://i.imgur.com/bjTNKlk.jpg
aaaa ne zaman gördün beni bak bide foto çekmiş hiç haberim yok :D araba ne arabası belli değil heralde hint olması lazım :D
Aksam 10 11 gibi melih abinin golfu gördüm yesilyurtta valla jantli hali halini ilkkez canli gördüm bi kez daha moralim bozuldu :D
Allah razı olsun kardeşim teşekkürler :)
BirkanYazici
04-05-2014, 01:46
Dk'yla sozlendik 2-3 gundur bizde. Arkadaslar arasi satis olucagi icin bikac gun test spec, kismetse haftaici alir satisini bizimki :)
Hayirli olsun kazasiz belasiz :)
Ruj rocco, run dti gölbaşında görüldü :)
heyt be maşallah eg ye :) bi kere dünyagözüyle görmek nasip oldu onda da görmez olaydım :D
Hayirli olsun kazasiz belasiz :)
Eyvallah saol :)
yıne her zamanki gibi travestı kovalıyorlardı şişlide hımına mına
Dün Berk abiyi gördüm (Berk007) TT ile Girne Caddesinde karşı yönden geliyordu :)
mec plaka s2k seğmenler parkında görüldü bayaa iyi duruyodu maşallah
34 gns 05 rx8 bağdat caddesinde görüldü . Önümde seyrediyor burdansa selam
serkanaygün
04-05-2014, 21:04
EEZ s200 rumeli kavağı yol ayrımında, EMA scirocco sarıyerden madene giden yolda.
Suadiye caddesi karlitepe sokakta sıkan vte plaka sanirim hb vtec burdan mi? Ayiptir daracık sokakta yapistirmak bebeler geziyo her yerde..
35 plaka beyaz sedan vtec,34 jet 06 Corsa kirmizi, 41 ga 333 e46 m3, siyah gc8 su plaka , izmitte görüldü m3 tavaf etti izmiti resmen :D burdan midir?
Birde izmit ncity goldda calisan var mi techten ? Surekli ekranlarda yurtdisi arac videolari geciyor honda ve e36 agirlikli :)
Fub 79 si bahcelievlerde park halinde görüldü.
Dk s2000 bebek çevirmede görüldü
Bu ara Ankara iyi R35 yaptı Maaşallah.34 plaka beyaz Turan Güneş'te,06 plaka füme (kaplama galiba) Behzat otoparkında görüldü.
İbrahim33
05-05-2014, 19:35
33 hd 75x plakalı s2k forumdan mıdır ? 3.çevreyolunda usul usul gidiyordu bugün :)
Kamuflaj kaplama accord şerifali özsüt'de görüldü
BKM S2K Bebek'te görüldü..
EserBodrum
05-05-2014, 21:44
Airport avm migros otoparktaki herkese selamlar kafalar keyifler guzel herkesin
59 fa cupra serhan ile Yeşilköy oturuldu caylar icildi :) adam gibi adam selam olsun
Maslak Sanayide DOA29 Mini ile Arenimo goruldu :)
7. Caddenin sonunda bi 10 dk bekledim baya bi kişi gördüm ümit abiyi gördüm 06 u plakalı crossfire , 68 plakalı bi 207 rc gecti siteden mi bilmiyorum , roccolar zaten peynir ekmek oldu :) plakalara bakmıyorum bile
06 LOG S2000 üstünü açmış,şöyle inceden 1-2-3 yaptı Ziaür Rahman'da.Keyifler yerinde belli.
fasterhan
06-05-2014, 19:22
06 BN 123 beyaz corsayı etimesgutda köprünün kenarında park halinde gördüm , maaşallahı vardı....
AydinTech
06-05-2014, 20:24
35 plaka beyaz sedan vtec,34 jet 06 Corsa kirmizi, 41 ga 333 e46 m3, siyah gc8 su plaka , izmitte görüldü m3 tavaf etti izmiti resmen :D burdan midir?
Birde izmit ncity goldda calisan var mi techten ? Surekli ekranlarda yurtdisi arac videolari geciyor honda ve e36 agirlikli :)
ga 333 eski 61 ap m3 kendisi ncity simit sarayının sahibi
MertSerhanÖ.
06-05-2014, 21:10
qatrio Melih kankam maslak oto sanayide görüldü,Dia'dan v2 yapıldı :)
BKM s2000 etiler
qatrio Melih kankam maslak oto sanayide görüldü,Dia'dan v2 yapıldı :)
BKM s2000 etiler
Aem *** yemis hahaahaa v3 oldu o
07 ayr s2k dün Bayrampaşa'da görüldü . giresundaydı en son istanbula gelmiş :)
şu konununadını BUGÜN TRAFİKTE HANGİ S2000 GÖRDÜN yapalım bence ( :
güneşbalkan
10-05-2014, 10:14
Beyaz Bk corsa dti yenibosna tarafında görüldü
e5 Merter'de Kırmızı VM plaka Ibıza cupra gördüm. Sanırım Orçun'un aracı :)
dogicavmon
10-05-2014, 19:57
Izmir guzelyalida beyaz 350z gordum ama plakayı falan goremedim kirmizida beklerken onumuzden gecti
şu konununadını BUGÜN TRAFİKTE HANGİ S2000 GÖRDÜN yapalım bence ( :
güzel bi öneri :)) yada hangi arkadaşını gördünde olabilir :)
SercanTurkoz
10-05-2014, 22:36
59 FA cupra tem -edirne istikametinde..
İbrahim33
11-05-2014, 09:07
Çerkez kral , e90 la kuşimato sokağında tümseğin üstünden yan yan geçerken görüldü :D
yusufcan_k
11-05-2014, 12:46
Karum un karşısında siyah oz jantlı evo tech sticker lı polo gti
Şuan da seğmenlerde Mec s2000 sıkılmadan gazlıyor :)
Zabakleyin TEM i dumana boğdum kimse görmedimi la :D
Dün bizimkent köprüsünün orda mavi golf ile Melihi gördüm canlı dahada güzel arabası maşallah
Dün bizimkent köprüsünün orda mavi golf ile Melihi gördüm canlı dahada güzel arabası maşallah
Sağolasın abi teşekkürler :)
Bende yazmak doğru mu bilemedim ama Ba idi yanlış görmediysem arka tamponu difüzörlü falan kırmızı s2000 haramidere yanyolda gördüm troların orada :D
Şu air li siyah focus vardı tc plakalı sahibi burdansa eğer, öyle milletin yanından bomboş yolda sıfır geçmesin gazlıyosa adam gibi gazlasın her şeyin bi adabı var amk, bi daha denk gelirsek bariyere sokarım !! Tanıyan eden varsa söylesin kendisine, gitsin dengi arabalarla aşk atsın nasılsa it gibi yürüyor gelip benim 90 beygirlik arabamın içinden geçipte hesapta ezdiğini zannediyor ! Hey Allahım piyasa kimlere kaldı ya
bykarakus
12-05-2014, 01:19
Beyaz golf R goruldu beylikduzunden mimarobaya kadar yuruduk ufak bi kac deneme oldu masallah :)
Beyaz golf R goruldu beylikduzunden mimarobaya kadar yuruduk ufak bi kac deneme oldu masallah :)
Senin arabanı alkent yolunda bikaç kez görmüş olabilirmiyim.
Bende yazmak doğru mu bilemedim ama Ba idi yanlış görmediysem arka tamponu difüzörlü falan kırmızı s2000 haramidere yanyolda gördüm troların orada :D
Bizim ordan araba, geciniz :)
:D Mavi Clio 172 Çorlu Kahve deryası önünde görüldü.
Bizim ordan araba, geciniz :)
Trolara takılıyordu la :D :D
Trolara takılıyordu la :D :D
Valla tanimiyorum Allah'tan da tanimiyomusum :D Ama arabanin arka tamponun bantla durdugu zamanlari gordum biliyorum :D
Bugun bi sure yan yana gittik puntoyla :)
http://img495.yukle.tc/thumbs/859910294312_10203281436372270_5061077761793756494 _n.jpg (http://img495.yukle.tc/image.php?id=859910294312_10203281436372270_506107 7761793756494_n.jpg)
eticet06
12-05-2014, 23:31
az önce istanbul yolunda bir opel astra gsi gördüm sıkı makineydi hafiften gazladık beraber selamlaştık forumdansa selamlar plakayı tam alamadım ama koyu lacıvert jantları turuncuydu maşşalah diyelim
Sabah Konya yolunda eg corsa ron polo gti görüldü her ikisine de maşallah :)
Sağolasın abi teşekkürler :)
s2000 ve trolar bence gidip körüden atsın kendini :)
sabah 08,10 da ankara yozgat bulvarından ve oradan da cevre yolunda pd130 görüldü inceden dumanlı :) maşallah abı cok guzel arac. cok masum ve okadar hırcın
edemirbas
13-05-2014, 11:47
Dün 5:15 gibi İzmit Çarşı'da mk4 ibiza gördüm. Rengi maviydi ve sanırım PlastiDip'ti. Eğer burdansa araç gerçekten çok güzel, arabaya bakmaktan plakaya bakmayı unuttum :D
Dün öğle saatleri maltepe köprüsünde dumanlı ts corsa görüldü
Aşkın Ersoy
13-05-2014, 23:48
RED 11 plakalı kırmızı 106 dudullu bağlantı yolunda görüldü..
bykarakus
13-05-2014, 23:55
Senin arabanı alkent yolunda bikaç kez görmüş olabilirmiyim.
Ewet olabilir pelikanda oturuyorum...
BlackGetz
13-05-2014, 23:59
Dün öğle saatleri maltepe köprüsünde dumanlı ts corsa görüldü
:D arkama düşme yanarsın
ulan kapımın onunde gazlamayın sıkarım
Ewet olabilir pelikanda oturuyorum...
Babam orda oturuyor.Henüz bende gidemedim ama karşılaşırsak selam veririm
http://i.hizliresim.com/aq1RN4.jpg
bykarakus
14-05-2014, 00:16
Babam orda oturuyor.Henüz bende gidemedim ama karşılaşırsak selam veririm
http://i.hizliresim.com/aq1RN4.jpg
Benim blokda muhtemelen :))))
bir kaç gün önce kavacıkta ziya şarksofrasının önünde koz plakalı e36 m3'ü gördüm
Yan apartmanım da her gün 34 VL 2471 Honda typer veya ep2 duruyor tam çıkaramadım ama forumdan mı hiç bi fikrim yok
Melih görüldü golfüylen vatan başı b.paşa sapağında selamlaşıldı
Maşallah kardeşim 1 km den gördüm bu ne lan diyip gaza bastım ;)
Tt uyesımı bılmıyorum ama yalnısta gormus olabılırım kanyon avm de smarta benzer bı aston martın gordum
Tt uyesımı bılmıyorum ama yalnısta gormus olabılırım kanyon avm de smarta benzer bı aston martın gordum
ESE66 ?Aston Martin Cygnet :)
Cok sasırdım gorunce acaba sahıbı bılerekmı aston amblemı yapıstırdı dıye dusundum sırın bı aractı:)
Melih görüldü golfüylen vatan başı b.paşa sapağında selamlaşıldı
Maşallah kardeşim 1 km den gördüm bu ne lan diyip gaza bastım ;)
Eyvallah Abi'm çok sağolasın :)
Cok sasırdım gorunce acaba sahıbı bılerekmı aston amblemı yapıstırdı dıye dusundum sırın bı aractı:)
O araci alabilmek icin ayni zamanda aston sahibide olmak gerekiyor
Yani kirmizi sahinin bagajina ayni renk ferrarimde var demek gibi :D
chopstick
15-05-2014, 05:57
Dün Maltepe'de RS 058 megane rs sahile çıkan alt geçitte kulaklarıma işlem yaptı.Maşallah :))
Fatihöztürk
15-05-2014, 06:48
34 HAD 32 gri scirocco pendik sahilde görüldü bizim servisin önünde gazlıyordu :))
Emre Ekrem
15-05-2014, 08:30
Sarı bir clio rs gördüm 59 plakalı, sahibi buraya üye diye hatırlıyorum, canlısı daha güzelmiş.
Yan apartmanım da her gün 34 VL 2471 Honda typer veya ep2 duruyor tam çıkaramadım ama forumdan mı hiç bi fikrim yok
ep2 o VL çok güzel duruyor :icon_tup: :)
ep2 o VL çok güzel duruyor :icon_tup: :)
Bencede çok güzel, maşallahı var :)
muratburunce
15-05-2014, 11:16
Sarı bir clio rs gördüm 59 plakalı, sahibi buraya üye diye hatırlıyorum, canlısı daha güzelmiş.
aynı clioyu geçen hafta sonu bahçelide görmüştüm yırta yırta geziyodu :)
Bugun havalani yesilkoy sahil baglanti yolunda 34 BG 9081 plakali polo gti gordum arabasinin sesi cok guzel masallah
mehmetRS
15-05-2014, 14:42
T plakalı 8L kasa mavi bir s3 gördümki şişlide,işte o an bittim :) Buradansa arkadaş selamlar, çok çok ama çok güzel bir arabası var :)
Hadi İstanbul'da kimse farketmiyor, antalyaya geldim, 5 sehir üzerinden geçtim kimse "o güzel egzoz sesli lancer buradan mi?" Dememiş :(
Bugun havalani yesilkoy sahil baglanti yolunda 34 BG 9081 plakali polo gti gordum arabasinin sesi cok guzel masallah
Oooo eyvallah kanka senin arabanin cilasida kör etti dikkat cekti:icon_tup:
59 yf plakali corsa c masallah ses fenaydi bide saga kacmasam duman oluyodum :D
Ali Burak Şık
15-05-2014, 17:05
Burak abi karayollarinda marmaris bufenin orda goruldu, 1433 degil bu sefer lineayi gordum :D
T plakalı 8L kasa mavi bir s3 gördümki şişlide,işte o an bittim :) Buradansa arkadaş selamlar, çok çok ama çok güzel bir arabası var :)
Arkadasin araci gercekten masallahi var :)
Dün Maltepe'de RS 058 megane rs sahile çıkan alt geçitte kulaklarıma işlem yaptı.Maşallah :))
Istemeden oldu kusura bakma :D
Eyvallah
srkn.ylc
15-05-2014, 21:43
Beykoz civarında umr sarı si görüldü korna çalıp selam veremedım yanında bayan vardı sanırım eğer forumdansa selam olsun.
snan1910
15-05-2014, 23:13
aynı clioyu geçen hafta sonu bahçelide görmüştüm yırta yırta geziyodu :)
Bende aynı clio yu kızılayda gördüm yırtıyordu baya :)
Burak abi karayollarinda marmaris bufenin orda goruldu, 1433 degil bu sefer lineayi gordum :D
Normalde bu konuya pek bakmam ama içime doğmuş bugün :)
Aynen linea etiler marmarisin ordaydı , işletmecisi çok yakın tanıdığım haftanın bir kaç günü orada oluyorum nişanlımla
şirket spec lineayıda ilk gören sensin üç senede :D
Gorulmedik gitti ahahha :)
Ali Burak Şık
15-05-2014, 23:45
Normalde bu konuya pek bakmam ama içime doğmuş bugün :)
Aynen linea etiler marmarisin ordaydı , işletmecisi çok yakın tanıdığım haftanın bir kaç günü orada oluyorum nişanlımla
şirket spec lineayıda ilk gören sensin üç senede :D
Abi hatta araca uzun uzun baktim sahibi bana bakar da ne bakiyosun falan filan der diye :D icerdeydin galiba musteri falan vardi orda ben gecerken cunku
Matchless
16-05-2014, 01:13
34 MTN 81'di sanırım mavi hb megane şu 120bg olanından
Pendik sahil cepte görüldü egzoz sesin giderken cok tatlı geliyordu :))
Dun benzinlikte arabayi yikatirken onundeydi. Forumdan mi bilmiyorum, burdansa selamlar
http://lh3.ggpht.com/-10J9B_w9hxY/U3WSF-E-naI/AAAAAAAAARY/XgPWoVwu6WI/20140515_211523_Night.jpg
Gorulmedik gitti ahahha :)
Seni gören görüyo rahatta kal.
Şu air li siyah focus vardı tc plakalı sahibi burdansa eğer, öyle milletin yanından bomboş yolda sıfır geçmesin gazlıyosa adam gibi gazlasın her şeyin bi adabı var amk, bi daha denk gelirsek bariyere sokarım !! Tanıyan eden varsa söylesin kendisine, gitsin dengi arabalarla aşk atsın nasılsa it gibi yürüyor gelip benim 90 beygirlik arabamın içinden geçipte hesapta ezdiğini zannediyor ! Hey Allahım piyasa kimlere kaldı ya
Abi şuan üzerime alındım ama aynı belirriğin araba bende mersinde olmadı değilmi bu :beuj:
33 hd 75x plakalı s2k forumdan mıdır ? 3.çevreyolunda usul usul gidiyordu bugün :)
Yok sanırım değil bayadır bende takip ediyorum konu açarmı diye nedir ne değildir diye ama bi ses çıkmadı çok sakin kullanıyorlar aracı :)
_driver_
16-05-2014, 07:17
Abi şuan üzerime alındım ama aynı belirriğin araba bende mersinde olmadı değilmi bu :beuj:
forumdan bektaşın eski aracı
http://www.techturkey.com/forum/7096222-post48.html
Hayır kardeşim istanbulda bu araba
Ttdenmi bilmiyorum ama 15 dakka once yeditepe uni yolunda yasli gozluklu bi amcanin kullandigi 2002 turbo gordum sanirim trde baska o temizlikte yoktur roll barli krem renk ve ters turbo yazisiyla beni öldurdu resmen.selam olsun taniyan varsa
http://img855.imageshack.us/img855/1071/78259344.jpg
Bu arabamı :)
Jant sanirim gri alpinaydi 15 inc falan cok kollu bisiydi bu olmasi lazim ama onunde turbo yazisi vardi akici trafikte gordum araba cok guzeldi ya vallahi dibim dustu.baska resmi varmi bu aracin ?
Az önce merter mc de VV2001 106 görüldü, Maşallah diyim boncuk gibi :)
dasemert
16-05-2014, 23:14
1,5 saat önce şirinevlerde 35 plakalı sarı leon park halindeydi forumdanmıdır bilmiyorum ama baya dikkat çekiyordu maşallah. + meydanda otobüs duraklarının orda mavi basık eksozlu 106 gördüm içinde memur vardı :D
Abi hatta araca uzun uzun baktim sahibi bana bakar da ne bakiyosun falan filan der diye :D icerdeydin galiba musteri falan vardi orda ben gecerken cunku
bakmam bakmam ; alıp gitselerde fsi comfortline passat alsam derim hatta :D
Az önce merter mc de VV2001 106 görüldü, Maşallah diyim boncuk gibi :)
Eyvallah kardeşim sen nerdeydin :) Tanışsaydık :)
Eyvallah kardeşim sen nerdeydin :) Tanışsaydık :)
Bende yanyoldan ilerliyodum abi :) Bir akşam kesin gelicem tanışalım muhabbet edelim :)
Bende yanyoldan ilerliyodum abi :) Bir akşam kesin gelicem tanışalım muhabbet edelim :)
Beklerim kardeşim hemen hemen her akşam ordayım :)
Hacettepede 06RS600 plaka kırmızı Audi 80-Quattro görüldü. Dinamit gibi duruyo namussuz :)
Jant sanirim gri alpinaydi 15 inc falan cok kollu bisiydi bu olmasi lazim ama onunde turbo yazisi vardi akici trafikte gordum araba cok guzeldi ya vallahi dibim dustu.baska resmi varmi bu aracin ?
Pek fotoğrafı yok bendede takvim çekiminde 1-2 pozunu almıştım bunun 2-3 sene oluyor makyaj değişikliğine gitmiş olabilir çok tarz bi amca bunun sahibi,senin tarifine uyuştuğu için paylaştım :)
Ayrıca benim bi tane flaşımı ezmişti bu amca çekimlerde,hiç unutmam :D
Birkan61
17-05-2014, 09:51
34 FLY s2000 dün uefa tarafında görüldü bahçelievler :)
Seni gören görüyo rahatta kal.
Rahatim ben sen genis ol
06 EA 416 plaka tork garage stickerlı slick lastikli sti,acıbademde benim yerime park etmiş aracını çekerse sevinirim :)
Şaka şaka hep parkedebilir yerime :D
Backstage
17-05-2014, 12:07
Biraz once ihsaniyede 16 FR 549 mirafiori goruldu :)
Erdem K.
17-05-2014, 12:17
Dun selcuk abinin ea s2k bostanlida goruldu... sanirim oydu :)
fotolardan daha da guzeldi.
BirkanYazici
17-05-2014, 14:03
Maslak sanayide bordo tenteli v3 jantlı siyah s2000 görüldü plakasızdı bizden mi acaba
İstanbul yolunda yenimahallenin ordaki mobeseden gimat kavşağına kadar makasa kalktığım mavi cabrio BMW burda mı? Arkadaş çok eğlendim ayağına sağlık çiftlik kavşağından dönmedim sırf yarım kalmasın diye :D ( Beyaz Corci 1.7 )
Rahatim ben sen genis ol
O zaman sıkıntı yok bi görülmedik yazınca ortaya cevap verdik ayrıca o jantları değiştir.
Yarım saat önce yayla ışıklarda 3 ibiza cupra peşpeşe gidiyordu, biri FVM17 plakaydı. FVM önceden beyazdı ama şu anki değişik mavisi kırmızıya bile bedel :icon_tup:
turbo&quattro
18-05-2014, 01:23
Izzet i ( izo ) gordum :D
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/0E2638E1-01C8-42C0-87E5-47803EB0C8E1-3127-000002C27B76E150_zps5921ddba.jpg
Gece 12 den sonra rahmanlar mc de, VT plakalı lacivert vtec li abilerle muhabbet ettik :) 01 bks plakalı rs mc teydi :) maşallah çok temiz duruyor :) vw ciler maltepede sahildeydi tam takım yine :)
Izzet i ( izo ) gordum :D
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/0E2638E1-01C8-42C0-87E5-47803EB0C8E1-3127-000002C27B76E150_zps5921ddba.jpg
Her cesit V8 sesine doyduk elhamdillulah. Nsx supra gtr da bonus oldu
turbo&quattro
18-05-2014, 04:03
Bumu bonus olan :D
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/4F38D877-1DA5-4F98-8E0E-B11EB3F86834-2114-000001E0A83A438B_zpsc6eed4fc.jpg
GuneyOnur
18-05-2014, 07:53
Gece 12 den sonra rahmanlar mc de, VT plakalı lacivert vtec li abilerle muhabbet ettik :) 01 bks plakalı rs mc teydi :) maşallah çok temiz duruyor :) vw ciler maltepede sahildeydi tam takım yine :)
Saat 10 gibi Maltepe ışıklardan sahile dönüyodunuz 3 araba :D Sonra cebe girdiniz.
Saat 10 gibi Maltepe ışıklardan sahile dönüyodunuz 3 araba :D Sonra cebe girdiniz.
Tanımıyorum onları denk geldik vallahi :D
Erdem K.
18-05-2014, 13:18
Bj plaka audi ile kel alper abi @cesme otobani :)
Shinigami
18-05-2014, 13:51
Geçtiğimiz perşembe ve cuma günü İstanbul ve İzmit civarlarındaydım... Sabah 6 gibi Salacak sahil yolunca Füme bi Teg Gördüm viper jantlı... Sonra akşam üzeri Bağdat caddesinde Full stock görünen 200sx gördüm o da füme :) Buradansalar selamlar diyelim :) Maslak sanayide 2 İstinye park kapalı otopark girişinde 1 kez olmak üzere 3 kez de askıda kaldım :hahaha: O kadar da dikkat çektim halbuki ama benide gören olmamış :(
aksamüstü BA s2000 görüldü
by_speedvw
18-05-2014, 20:00
Az once cevizli yeni ust gecit yolunda e plaka gsi i gaza getiren 200sx guzel arac keske basmadan korna calsaydin
Burdansa selam olsun
O zaman sıkıntı yok bi görülmedik yazınca ortaya cevap verdik ayrıca o jantları değiştir.
Jantlarim iyidir
kvc cupra batıkent meydanda görüldü gazlıyordu :D
ZOR 49 opel bugün riva, off road yarışındaydı :)
Aşkın Ersoy
18-05-2014, 22:52
aksamüstü BA s2000 görüldü
aynen kanla kornaya bastım :)
C.tesi akşam Tufan JOB34 ve Arenimo (ki) İzzet efsane - onu söyliyim, dün akşam da M.köy'de DN plaka GolfR görüldü..
burak_2885
19-05-2014, 09:49
Kimseyi görmedim de buara şey sorcam. Neden tech hiç bi buluşma yapmıyor ? Yapıyor da benim mi haberim yok :D
Cumartesi 20:00-21:00 civari bir scricco guzel tehlike yaratti kopru uzerinde, buradansa tekrar kulaklarini cinlatiyorum. Koprude sag seride gecerken kamyonun arkasindan mi nereden ciktigini bile gormedim, yok yani bir korna cal yada frene bas birsey yap.. Oradan illa gecmek zorunda da degilsin, sanirsin olumune yarisiyor kesin gecmesi lazim.
O arkadas kimse dua etsin arabanin ustu acikti ve turbo sesine uyandim yoksa sag bariyerler hareketlenirdi.
PiscocuK
19-05-2014, 10:34
Bk 0893 yada 0983 beyaz corsa eger forumdansa umarim yanimda kimsenin olmadigi zamana denk geliriz pkalani ve seni tretuardan kazirlar
Cumartesi 20:00-21:00 civari bir scricco guzel tehlike yaratti kopru uzerinde, buradansa tekrar kulaklarini cinlatiyorum. Koprude sag seride gecerken kamyonun arkasindan mi nereden ciktigini bile gormedim, yok yani bir korna cal yada frene bas birsey yap.. Oradan illa gecmek zorunda da degilsin, sanirsin olumune yarisiyor kesin gecmesi lazim.
O arkadas kimse dua etsin arabanin ustu acikti ve turbo sesine uyandim yoksa sag bariyerler hareketlenirdi.
pazar akşamı merter mc,de bir beyaz rocco vardı
içerde dönerken 10 km hızda redline gazliyodu ben burdayım hesabı
ne gerenk var böyle şeylere
Suleyman
19-05-2014, 15:25
ROL plaka corvette c6 buradan mı?
Burak E.
19-05-2014, 15:32
cuma gunu 17.30 civarı leventte HIS plaka vento duruyordu is parkta :D
SekoLive
19-05-2014, 16:30
35 ap vti bakırköy sahildeydi cok güzel gözüküyordu maşallah
ROL plaka corvette c6 buradan mı?
Oturduğum caddede görüyorum sürekli
Birkaç hafta önce pazar akşamı ben F30'la çıkarken sende Fors'a girmek için çapraz cebelleşen jetta mısın Anıl ? Jantlardan benzettim de.
Tufan Job34
19-05-2014, 17:30
C.tesi akşam Tufan JOB34 ve Arenimo (ki) İzzet efsane - onu söyliyim, dün akşam da M.köy'de DN plaka GolfR görüldü..
Kardesim bi slm verseydin ben göremedin;) tanışırdık.
Birkaç hafta önce pazar akşamı ben F30'la çıkarken sende Fors'a girmek için çapraz cebelleşen jetta mısın Anıl ? Jantlardan benzettim de.
eet o benım :)
Aşkın Ersoy
19-05-2014, 20:01
LAK VTI - TT TYPER - BFA S2K - VE 944 TYPER - BA S2K tuzlada buluşup güzel bi sohbet edildi :)
bugun ba airclio dursun abi ile selamlastık
bide lancer vardi e-5 de yenibosnada gördum fume gri plaka hatırlamıyorum dn miyidi neydi burdansa slm olsun ;)
Run DTI şaşmazda görüldü =)
PiscocuK
19-05-2014, 22:39
bugun ba airclio dursun abi ile selamlastık
bide lancer vardi e-5 de yenibosnada gördum fume gri plaka hatırlamıyorum dn miyidi neydi burdansa slm olsun ;)
maça gidiyorduk :)
arsenikli
19-05-2014, 22:45
bostancı sahilde act armalı peugeot gördüm
cvk rs
ee 106 gti
megane f7r :)
Forumdanmı bilmiyorum ama,
Pazar günü Konya'dan geçerken 42EP plakalı beyaz ep3ü gördüm beyaz rpf1 li.
Park gibi biryerdeydi yeşilliklerin arasında Maşallah.
pazar akşamı merter mc,de bir beyaz rocco vardı
içerde dönerken 10 km hızda redline gazliyodu ben burdayım hesabı
ne gerenk var böyle şeylere
enteresan insanlar..
Sabah Ümitköy incek yolunda son kasa siyah 320d görüldü.saçma sapan hareketleri vardı 2.0 dizelinle 1.4 hdi arabamı geçtin aferim sana şampiyon
Saat 06.50 sultangazi otogar baglantısı Stlegal Cem abi integrayla görüldü
muratburunce
20-05-2014, 10:10
Sabah Ümitköy incek yolunda son kasa siyah 320d görüldü.saçma sapan hareketleri vardı 2.0 dizelinle 1.4 hdi arabamı geçtin aferim sana şampiyon
çok var o tarz hareketler yapanlar genelde bana yaklaşıyorlar aracı 1.6 sanıyorlar sanırım f7r yazmıyor hiçbir yerinde biraz sıkıştırıyorlar bakıyorum olacak gibi değil biraz uzayınca sessiz sessiz sağa yanaşıyorlar :)
furkanskyhawk görüldü. sagdan tın tın gidiyordu :D
furkanskyhawk görüldü. sagdan tın tın gidiyordu :D
ben nıye gormedım ?
ben nıye gormedım ?
sen esnaf toplantısındaydın :D
sen esnaf toplantısındaydın :D
esnaf toplantısından geldım ben yanınıza :D
Elpadre esnaf toplantısında görüldü :D
Elpadre esnaf toplantısında görüldü :D
berabermı gıttık esnaf toplantısınaa ben nıyı senı gormedım evde ?
meraba cnm :D
berabermı gıttık esnaf toplantısınaa ben nıyı senı gormedım evde ?
Ben diğer toplantı odasındaydım obey :D
maça gidiyorduk :)
Doğrudur Senin önündede siyah corolla vardı park sis gidiyordu
bugunde Kırmızı 34 HV 8401 beetle kırmızı yenibosna da trafikte gördüm sitedenmi bilmiyorum.
meraba cnm :D
meraba canım benım amcam savcı ayık ok
Ben diğer toplantı odasındaydım obey :D
sıee nan :D
plakasını hatırlıyomusunuz?
plakasını hatırlıyomusunuz?
valla o sinirle dikkat etmedim ama yazılım egzoz falan vardı sanırım değişik bi turbo sesi geliyordu..
bu arada başkent oto sanayide ERS s2000 görüldü maşallahı var kazasız belasız :)
valla o sinirle dikkat etmedim ama yazılım egzoz falan vardı sanırım değişik bi turbo sesi geliyordu..
bu arada başkent oto sanayide ERS s2000 görüldü maşallahı var kazasız belasız :)
Benim araba dby detailingte diye bikac gundur ERS ye biniyorum.
Benle karşılaştın hatta gozgoze geldikte sonradan hatirladim techten oldugunu.
Bidahakine selam veririm :)
Dün kozyatağı carrefourun oralarda 34 ull 74 clio williams görüldü
emreaydın
20-05-2014, 22:35
AC delsol çanakkalede görüldü. Canlı canlı daha güzel maşallahh diyelim
dasemert
21-05-2014, 00:46
bugün değil ama cumartesi aksamı sanırsam forumdandı beyaz evo şirinevler kavşağında görmüş annem şirket spec linea ile giderken aynalar tokusmus sanırsam dedi aynayı düzeltti camdan köpeği sevdi gitti jantlar renkliydi tam göremedim ama çift eksoz vardı falan filan anlattı :D :D
Benim araba dby detailingte diye bikac gundur ERS ye biniyorum.
Benle karşılaştın hatta gozgoze geldikte sonradan hatirladim techten oldugunu.
Bidahakine selam veririm :)
aynen göz göze geldikte bende arabayı forumdan hatırlamayınca geçtim direk.bi dahakine selamlaşırız artık :)
GokhanK.
22-05-2014, 10:18
sabah bv typer ı gördüm. çevirmedemiydi çevirmeden yırttımı anlamadım ama :) önümdeki bmw coupe li kızı aldılar :)
çatalca / kabakça köyünde CGN plaka Carrera GT görüldü. grimsi değişik bi renk. Bu arada yanlış yazmadım, Carrera 4S falan değil. bildiğimiz Carrera GT :)
çatalca'da aylardır olduğu söylenen araç sanırım. 12 villalar diye bir sitede şuan
Sabah galleria nın önünde forester gördüm forumdan mı bilemedim sonra trafiktekilerden sinir bastı sağdan dumanlıyarak gittim
1 saat önce falan dragostan kartal sahile doğru giden beyaz hafif basık fd6 burdan mı acaba :) selamlar mavi19 dan :D
GuneyOnur
22-05-2014, 20:51
Sabah Kartal Oto Sanayi'de Kırmızı 41 TT Typer'ı gördüm maşallahı vardı.
çatalca / kabakça köyünde CGN plaka Carrera GT görüldü. grimsi değişik bi renk. Bu arada yanlış yazmadım, Carrera 4S falan değil. bildiğimiz Carrera GT :)
çatalca'da aylardır olduğu söylenen araç sanırım. 12 villalar diye bir sitede şuan
Tamamini neydi plakanin acaba ?
Bugün eb plaka e250 sanirim brabus komple karbon yan çamurluk vs vardi otobanda denk geldim ayrica 81 dd typer 06 ae 106 gti izmitte cafe de vista onunde gordum..duzcede de tek kapi bi 206nin kazasina denk geldim 81 plaka tam yanımda oldu Allah rahmet eylesin sonradan haberini aldigimda öldüğünü duydum
Dün kozyatağı carrefourun oralarda 34 ull 74 clio williams görüldü
Plakayıda ezberlemişsin :D
GökhanAkarsu
22-05-2014, 23:07
benim gibi aramızda beylikdüzü mimaroba arası BRH plakalı turuncu lamborghini gören varmı ?? :):):) muhtesem bir sesdi
YunusAydn
22-05-2014, 23:13
GFU plakakı kırmızı sedan vti haliçte gazlarken görüldü
Plakayıda ezberlemişsin :D
sorma abi yarım saat düşündüm yazmadan önce sonra bi abimiz var senden iyi olmasın baktım olmuyo sordumda anca yazdım :D :D :D :D
serkanaygün
23-05-2014, 07:53
SUS 94 s2000 ve 34 P plakalı gc8 beylikdüzü bauhaus tarafındaydı.
sabah SUS M3'ü gördüm Basın Ekspreste..
benim gibi aramızda beylikdüzü mimaroba arası BRH plakalı turuncu lamborghini gören varmı ?? :):):) muhtesem bir sesdi
Lambo değil ama ara ara ben de beyaz F458 görüyorum. May plaka olabilir..
SUS 94 s2000 ve 34 P plakalı gc8 beylikdüzü bauhaus tarafındaydı.
Genelde oralardayim, park halinde gordun sanirim
serkanaygün
23-05-2014, 10:06
Genelde oralardayim, park halinde gordun sanirim
Hayır. Bauhaus'un yanındaki yoldan e5'e çıkıyodun :)
CasabLanca
23-05-2014, 11:32
dün akşam gölbaşında 35 plakalık basık kırmızı corsa c görüldü park halinde
sabahda taurus kavşağında fn2 ile Burak abi görüldü
mdn60 leon forumdan mı?Konya yolunda gördüm bugün geçende park caddesinde görmüştüm ciddi ilgi çekiyor.Maşallah.Adama leon aldırtır:D
serkanaygün
23-05-2014, 14:42
SUS 21 m3 kuyumcukent kapalı otoparktaydı. Maşallah o nasıl bir güzellik öyle :)
Hayır. Bauhaus'un yanındaki yoldan e5'e çıkıyodun :)
O zaman sanirim bende seni gordum :D
Redfish16V
23-05-2014, 18:35
YS beyaz corci ostim göbekte görüldü :D
YS beyaz corci ostim göbekte görüldü :D
Bizi gördügünü niye yazmiyon mubarek :)
CasabLanca
24-05-2014, 00:39
panora tepede koray görüldü ve rın plakalı corsa ile emre uzun görüldü
emirarslan34
24-05-2014, 15:19
Kurtkoy mehmetcik opette F 306 GTi goruldu..
Zor 49 hatboyu
Kırmızı 3000gt kalamış. Tek kelimeyle mükemmel duruyordu maşallah
Güneşli Wyndham mado önünde sarı s2k ve gri fn2 görüldü.😊
Ferhat_V
24-05-2014, 20:33
1 ay kadar önce e5 kartal taraflarında cekici üstünde mavi yada mor gibi bir s2k gördüm yarışmı vardı ne vardı ordan dönülüyordu galiba..
diyarbakırda kim varsa bana bi mesaj atsın sıkıldım burda yokmu filtreli egzozlu arabası olan gezdirsin beni :D
Güneşli Wyndham mado önünde sarı s2k ve gri fn2 görüldü.😊
Sarı s2k sürekli oralarda. Bi de siyah ekürisi var. İkisi gazladımı gökgürültüsü halt yemiş:D
Bayrampaşalı
24-05-2014, 22:19
Yeşilköyde melih özlem görüldü aklımı çıkardı :D
Yeşilköyde melih özlem görüldü aklımı çıkardı :D
Üç kağtıçı orası şirinevler olimpiyat eviydi bi kere :D
Yavuz abiyle selamlaştık Bakırköyde, Jantmaxda Enes,Emre,Faruk,Anıl :)
Bayrampaşalı
24-05-2014, 22:32
Üç kağtıçı orası şirinevler olimpiyat eviydi bi kere :D
Yavuz abiyle selamlaştık Bakırköyde, Jantmaxda Enes,Emre,Faruk,Anıl :)
hahahahahaha :D ne bılım la senın semtın orası
Bir saat kadar önce de ataşehir balkon ess20
mea cooper s forumdan ise selam olsun
YunusAydn
25-05-2014, 01:51
bc 0089 plaka moonrock s2000 bomontide görüldü
Burak E.
25-05-2014, 01:58
34Va typer sbl 306 gtı topkapıda goruldu selam verıldi.
Va typer sonra ortalıgı yaktı :D
carbon vtec görüldü Atatürk oto sanayide :D
GuneyOnur
25-05-2014, 13:10
34CKM73 s2k Kartal'da görüldü.Ses tatmin edici köprü altında iyi yankı yapıyordu
Cuma günü avk serviste çatışma vardı :)
Bugun camberli mamberli beyaz civic gordum, pek bakmadi bende gectim. Biraz artistlik yapmis gibi algilanmasin standart rotamda rutin gidiyordum, buradan selamlar :)
Bugun camberli mamberli beyaz civic gordum, pek bakmadi bende gectim. Biraz artistlik yapmis gibi algilanmasin standart rotamda rutin gidiyordum, buradan selamlar :)
ES7 kasa mı? Beyaz renk mavi çizgili :D
ali_utku
25-05-2014, 17:06
Dün 22:30 civarı Haliç'te 01 AYK plaka 428i görüldü.selam verdim geçtim :)
ES7 kasa mı? Beyaz renk mavi çizgili :D
Kasa kodlarini bilmiyorum da yenilerden, aynalari maviydi, cizgi var mi emin degilim
42 EP plaka beyaz typer ile selamlaştık az önce bostancıda. Buradansa selam olsun :)