Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
otomania
13-03-2013, 01:37
sabah efes pilsenin orda sarı 06 plaka hb ek fatih abinin eski araba ve aksam üzeri time-R pazar yolu no:1480 :D
sabah işe gelırken metrıs cezaevının ordan g.o.p sapagına kadar beyaz bı s2000 gordum sankı vb plakaydı. sabah sabah iyi tedavı ettı masallah :)
sarı beyaz jantlı teg gördüm mükemmeldi cidden plakasını göremedim 2. köprü yolunda nurtepe tarafında gördum
Emre.D - Emr53 :)
Birde ümraniye sularında kırmızı bi yeni kasa polo görüldü 17'' interlagos jantlı apachi apachi el freni çekip duruyodu :D
Birde ümraniye sularında kırmızı bi yeni kasa polo görüldü 17'' interlagos jantlı apachi apachi el freni çekip duruyodu :D
Air Focus umranıyede kızlara korna calarken gormustum sızı :D
Air Focus umranıyede kızlara korna calarken gormustum sızı :D
Senin yüzünden kornayı sökücem zaten sınırdayım :)
bugün panorada 41 nz 020 plakalı turuncu sarı gibi rengi çok güzel 98 hb ek gördüm çok güzel duruyodu sitedenmi sahibi
B.basot florya besyolda vosvosuyla pıyasa yaparken goruldu :) masallah bu arada ;)
Harun S.
13-03-2013, 17:01
ET plaka, Vossen'li mavi jetta. Alibeyköy. Melihin EV Clio Şişli Cevahir Otel önü (Dün)
Harun S.
13-03-2013, 17:10
Bugün Beykent Ünv. Ayazağa civarında 17" interlagos'lu kırmızı yeni kasa cam tavanlıydı. Aynı araç herhalde. Sakin gidiyodu :D
Znr 51 s2000 arenanin orda görüldü, maşallah kalem gibiydi seside çok iyiydi
cRc Ramo
13-03-2013, 18:13
dün eyüpde ur plaka sarı 172 rs i gördüm, sotede park halindeydi. bugünde e.kapı da jjj plaka taypR görüldü.
umit.bozkurt
13-03-2013, 18:39
dün, bugün, yarın, öbürgün, gelecek günler SDR_07 yi görüyorum çünkü o benim eniştem :)
Musti PoweR
13-03-2013, 18:56
Emre ud focus şirket arabası dobloyla e5de görüldü :)
EVlat Clio Hb Eyüp İslambey anladım zaten seke seke geliyodu :D
Araç sahibi siteye üye değil eski sahibi yapan benim ama :) Şuan sekmemesi lazım :D
Araç sahibi siteye üye değil eski sahibi yapan benim ama :) Şuan sekmemesi lazım :D
Araç semtimize geldi abi gördüm bende sektiğini :)
Bugün yine gördüm Beykent'in önünde :/
serkanaygün
13-03-2013, 23:50
Marmara forumda evoque jantlı air astra J yi görmüş olabilirim. Ya da çok benzettim :)
Araç semtimize geldi abi gördüm bende sektiğini :)
Bugün yine gördüm Beykent'in önünde :/
EVlat geziyor :D
fatihtemizer
13-03-2013, 23:55
Zannedersem bakırkoy ıncırlı caddesınde ottomanıa eray ve burakk ef lerı gordum pespese ıyı duruyorlardı
otomania
14-03-2013, 00:01
Zannedersem bakırkoy ıncırlı caddesınde ottomanıa eray ve burakk ef lerı gordum pespese ıyı duruyorlardı
evet abi bnde seni gördüm korna çaldım ama duymadın heralde :)
Lastikleri deniyordum canım ne el freni lütfen :D
Bugün Beykent Ünv. Ayazağa civarında 17" interlagos'lu kırmızı yeni kasa cam tavanlıydı. Aynı araç herhalde. Sakin gidiyodu :D
Aynen kardeşim bendim, bi arkadaşımı almıştım beykentten :)
fatihtemizer
14-03-2013, 00:13
evet abi bnde seni gördüm korna çaldım ama duymadın heralde :)
Duydum erayım duydum elımı cıkardım camdan :)
L plaka siyah 207rc sitedenmı bılmıyorum ama aracın masallahı wardı.
sakin anına denk gelmişsin :)
Marmara forumda evoque jantlı air astra J yi görmüş olabilirim. Ya da çok benzettim :)
Aynen doğru görmüşsün :)
Lastikleri deniyordum canım ne el freni lütfen :D
Aaa o senmiydin inanmam :D
dün akşam GS arenanın ordan avrupa evlerine kadar yeni kasa nehir grisi corsa UL plakaydı sanırım jant vardı bide yere basık amerikan park xenon vardı sis lambası yoktu boş paketti onun sahibi burdamı ?
ilkerist
14-03-2013, 10:11
41 AR 225 Maltepe sahilyolunda görüldü,sağdan ince ince gidiyordu,çok güzel,maşallah...:)
Turuncu bi accord gordum 34 SLC 84 plakasi galiba turuncu siyah kombinasyonlu bi araba fena durmuyor.
Yaklaşık 2 saat kadar önce GMG 37 plakalı subaruyu gördüm :)
38 VT plaka vtec, egzoz cikisi 100mm civari. Gölbaşında gördüm forumdan midir?
birlik mah. 06 L 3434 vosvosu gördüm park halinde maşallah o ne güzellik oyle
Şişli'de CNK plaka beyaz Scirocco - E.kapı'da şehitlik'te FF plaka kırmızı Leon..
38 VT plaka vtec, egzoz cikisi 100mm civari. Gölbaşında gördüm forumdan midir?
ne renk abi hb mi sedanmı
ne renk abi hb mi sedanmı
hb kasa koyu bi renk lacivert gibi
hb kasa koyu bi renk lacivert gibi
38vt444 koyu yesıl araba:icon_tup:
mutant e39 u gördüm same'in önünde tt'den olduğunu anlamadım başta bilsem tanışır sohbet ederdik
fasterhan
14-03-2013, 21:25
26 UK 731 plakalı gti yada quik herhalde balkonda otururken an önce bizim sokaktan geçti..
38vt444 koyu yesıl araba:icon_tup:
bizim yakin akrabaya kiraci olmus evin onunde duruyordu :)
FK plaka basık,beyaz renk fluence burdanmıdır bilmiyorum ama muazzam bi güzelliği vardı...
BarışArdalı
14-03-2013, 22:46
STP ' Selçuk'laydık ..
Cnk49forumda olacagini zannetmiyorum arkadasimin araci
Bu arada bakalim biz ne zaman gorunecegiz
bizim yakin akrabaya kiraci olmus evin onunde duruyordu :)
http://c1303.hizliresim.com/17/h/l29lz.jpg
Saygılar kankacım :D
CasabLanca
14-03-2013, 23:15
dün akşam batıkentte ev plakalı kırmızı vtec görüldü
Saygılar kankacım :D
combo tam gezici istihbaratsin ameke :)
aliergun
15-03-2013, 00:02
Cnk49forumda olacagini zannetmiyorum arkadasimin araci
Bu arada bakalim biz ne zaman gorunecegiz
Haftada 2 gün görüyorum arabayı karagumrukte ara sokakta :)
Bende arabamı o aralarda boş bulduğum yere parkediyorum
Boost Up
15-03-2013, 00:50
12 -12.30 arası arasokaktan ethem efendiye döndün mü? sağda polis vardı motorlu, uzun uzun baktın sonradan döndün ethem efendi caddesine:D
aliergun
15-03-2013, 13:28
12 -12.30 arası arasokaktan ethem efendiye döndün mü? sağda polis vardı motorlu, uzun uzun baktın sonradan döndün ethem efendi caddesine:D
o sokaktan ethemefendiye doğru egzoz açık 1-2-3 sıkmıştım bi çıktım polis var:)
polisi keserken egzozu susturudum o arada bi siyah kia selam verdi sendin heralde:)
saat 5-6 gibi mavi rs2 fatih abi istanbul yolunda sıkarken görüldü yanımızdan baya bi hızlı geçti arkadaş korktu o neydi lan diye :D
corsa c spoon jantlı araç sizinmi?
BirkanYazici
15-03-2013, 20:09
U plaka air e46 istinyede
Yarım saat önce ataşehir'de RJH 99 turuncu vti görüldü selamlaşıldı.Maşallah sesi çok güzelmiş :D
(Kırmızı fk2 civic)
orhan_guney
15-03-2013, 22:57
eywallah bende seni gördüm eve gidiyordum Maşallah kırmızı civic +10 :) birde ataşehir temde gök mavısı 35 plaka bir hyundaiy görüldü maşallah rengine.
Yarım saat önce ataşehir'de RJH 99 turuncu vti görüldü selamlaşıldı.Maşallah sesi çok güzelmiş :D
(Kırmızı fk2 civic)
BarışArdalı
16-03-2013, 01:15
çağlar coşkun , otomania eray , onur , time-R
aliergun
16-03-2013, 02:23
corsa c spoon jantlı araç sizinmi?
Aynen benim arabam (http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/146568-hizli-dizel-hbb-corsa-c-17-dti.html) :)
Boost Up
16-03-2013, 02:26
o sokaktan ethemefendiye doğru egzoz açık 1-2-3 sıkmıştım bi çıktım polis var:)
polisi keserken egzozu susturudum o arada bi siyah kia selam verdi sendin heralde:)
yok, ben 320d de iyim, selam verebilcek pozisyonda değildim. beyfendi cezayı kitlemekle meşguldü
aliergun
16-03-2013, 03:13
yok, ben 320d de iyim, selam verebilcek pozisyonda değildim. beyfendi cezayı kitlemekle meşguldü
Yapma ya geçmiş olsun o zaman. Allahtan polis sokak arasındaki redline seslerini duyup peşime gelmedi :)
Godless Commie Hakan abi Beylerbeyi tarafında 2 araç önümüzde görüldü, ses çok iyiydi caddeye çıkarken :)
hergün akşam 19:00 21:30 arası kayışdağı yolunda siyah ep3 typeR görüyorum siteye üyemi bilmiyorum ama kullanan arkadaş gümrükten yeditepeye kadar gazlıyo valla :D
Musti PoweR
16-03-2013, 20:21
GR 206+ küçükçekmece yanyolda..
sinan999
16-03-2013, 21:09
Dev20 plaka cooperi koşuyolunda suanda trafik çekiyor sahibi Burdandı galiba oyaladım biraz ama yemediler çektiler aracı:(
Offliner'in air Golf Istinye'de bizim evin onunde, ERM MCS Mini Auto'nun onunde, Kekuti R56 MCS ve Escobar Mert abi F10 5 ile ayni sokaktan onlu arkali cikarken goruldu :)
Koçtaşta bim le corsa yı yanında subaru ve hondaları gördüm sanırım onlarda foruma üyeler :)
otomania
16-03-2013, 22:56
Koçtaşta bim le corsa yı yanında subaru ve hondaları gördüm sanırım onlarda foruma üyeler :)
evet doğrudur koçtaşda çalışıyorum, diğer arkadaşlarda foruma üyeler
dün F plaka beyaz jetta istinye sahilde,SEC plaka mini cadde de görüldü..
edit:birde stock bi VTI görüldü caddeye çıkan yoldaki benzin cafenin yanında...
fastchild
18-03-2013, 08:44
SRK Laguna Serkan abi sabah E-5 maltepede görüldü
MOH ek civic ytu kmb onunde goruldu. bikac seferdir goruyordum ancak aramızdan bi arkadas oldugunu bilmiyordum. muhtemelen aynı fakultedeyiz
NA plaka CRX yorulmaz büfenin önünde görüldü
maslak sanayide KES s2k, GUL a5, te37li mazda 3(plakasını alamadım),bir kaç kişi daha gördümde hatırlamıyorum :)
Boost Up
18-03-2013, 23:15
maslak sanayide KES s2k, GUL a5, te37li mazda 3(plakasını alamadım),bir kaç kişi daha gördümde hatırlamıyorum :)
GUL a5 ile te37 li Mazda foruma üye değiller, belirtmek istedim:)
MOH ek civic ytu kmb onunde goruldu. bikac seferdir goruyordum ancak aramızdan bi arkadas oldugunu bilmiyordum. muhtemelen aynı fakultedeyiz
Siz hangi fakültedesiniz? Benim derslerim genelde o civarlarda.
S.Özeren
18-03-2013, 23:56
Aziz Serin (Nires
Bilal Battal (B.battal)
Yiğit-Y
anıl37
hddsheriff
18-03-2013, 23:57
bım corsa görüldü
orhan kuzeyı gordum el salladı :D
Öğlen ayf01 ttyi gördüm Atasehir civarında
Ataköy-bakırköy yan yolda Eser ayvaz Furkan Çicek :) Bakırköy Carousel önü Badi Emre Peşekersoy
Ataköy-bakırköy yan yolda Eser ayvaz Furkan Çicek :) Bakırköy Carousel önü Badi Emre Peşekersoy
hacı hayırlı olsun kırmızı corsayı senmı aldın :)
hacı hayırlı olsun kırmızı corsayı senmı aldın :)
Aynen bende :) Huzura geçtim
sabah beykent kavşakta beyaz ek civic hb ile yanyana geldik ama kafasını çevirip bakmadı :D
cumartesi sabahı e5 tüyap önünde lacivert PIN plakalı ek civic sedan ile selamlaştık.
Siz hangi fakültedesiniz? Benim derslerim genelde o civarlarda.
kimya-metalurji fakultesindeyim ben. metalurji muhendisligindeyim.
senin bolum ne
Ferrari 458 gördüm havaalanı yolunda 34 mak 17 diye hatırlıyorum. 1km mesafede 30 kere vites değiştirdi sanırım:D
Aynen bende :) Huzura geçtim
hayırlı olsun tekrardan, benım aracla garaj arkadsydı onlar :D
hayırlı olsun tekrardan, benım aracla garaj arkadsydı onlar :D
Dogrudur :) (MAD) MehmetAli görüldü Hediye alındı :) Melih özlem görüldü hediye alındı. Sametgsi Caner fjk görüldü :)
Dogrudur :) (MAD) MehmetAli görüldü Hediye alındı :) Melih özlem görüldü hediye alındı. Sametgsi Caner fjk görüldü :)
Maşallah bebişim Allah kaza bela göstermesin Mal on :)
Sabah ENG vti ve tuncay abi yi gordum.
+ siyah bn plakali typer sitedenmi acaba.onunlada sabah arkali onlu gittik baya
eyvallah kanka,
dün beyaz bi golf gördüm arkadan selektör çaktı baya bi, sonra trafik yaptık bi daha göremedim arkadaydı en son ama noldu bilmiyorum :confused::hahaha:
Cevizlibağda sanayide SUS S2k.
ataşehir inönü de yeşil src s2000
61 rd. kırmızı hb vtec dün kağıthane yahyakemalde arkadaşın çalıştığı yerdeydi kısa bir süre inceleme fırsatı buldum Maşallahı vardı aracın +1.4is yazısı güzel olmuş :)
Yeşil src s2000 köprü yolunda solu kapamış gidiyordu :)
serkanaygün
21-03-2013, 08:54
Dün akşam saat 8 gibi maslak bp'de JA corsa sport görüldü. Maşallahı var basıklığı güzel.
umu_vtec
21-03-2013, 08:58
Evn type r atasehir hal yolu
Görkem@ni@
21-03-2013, 09:13
Dün akşam saat 9 gibi Göztepe' de İstanbul stickerlı beyaz fiesta görüldü :)
Dün akşam Avcılarda zıpzıp,ultraleggera,hakan güçlü, caner demirbag, ali musa @ orta kahve :)
HOE plakali gri clio rs siteden mi? Sabah bostanci total de denk geldik. Egzozu cok sesli :)
Evn type r atasehir hal yolu
gördüğünüz evn typer siyah ep3 mü :soru:
Dün akşam Avcılarda zıpzıp,ultraleggera,hakan güçlü, caner demirbag, ali musa @ orta kahve :)
keyifli bi akşam geçirdik :))
keyifli bi akşam geçirdik :))
İyi güldük panpa :)
Dun gece Sariyer de plakasi yanlis hatirlamiyorsam gz s2000.Bizim bulundugumuz arac benim degil stok oglu stok megane rs di arkadasimin araci bide 3 kisiydik ;) sellektor yaptik dursun muhabbet edelim diye ama arkadas durmadi tanismak istemistik.Burdan sanirim..
Gece bostanlıda sureklı 17 plaka basık beyaz auris gördüm bizden midir :)
Tarık V.
22-03-2013, 10:11
Yanlış görmediysem 34TH.... Siyah AstraAir i gordum bi on dakika once bogaz koprusunde :)
delsolemrah
22-03-2013, 12:53
Dun gece Sariyer de plakasi yanlis hatirlamiyorsam gz s2000.Bizim bulundugumuz arac benim degil stok oglu stok megane rs di arkadasimin araci bide 3 kisiydik ;) sellektor yaptik dursun muhabbet edelim diye ama arkadas durmadi tanismak istemistik.Burdan sanirim..
bendim o:D :heyoo: araca dandik bi egsoz taktık o aksam arac gitmiyodu bide acma kumandası bozuldu aradan 1 saat sonra egsoz acık kaldı kompile amele isi oldu rezil olmayalım dedim moralim bozuk eve gidiyodum neyseki mugen headers mugen egsoz sistemi aldık bn aracı bayaga guç kaybı ile kulanıyomusum :)
umu_vtec
22-03-2013, 13:00
gördüğünüz evn typer siyah ep3 mü :soru:
Yok fn2 siyah vtec_king nickli arkadasin sanirim:)
iki gün önce ataköyden 1 km önce özgün abiyi gördüm yanından geçtim o da sağımdan uzadı gitti :D
bendim o:D :heyoo: araca dandik bi egsoz taktık o aksam arac gitmiyodu bide acma kumandası bozuldu aradan 1 saat sonra egsoz acık kaldı kompile amele isi oldu rezil olmayalım dedim moralim bozuk eve gidiyodum neyseki mugen headers mugen egsoz sistemi aldık bn aracı bayaga guç kaybı ile kulanıyomusum :)
Zaten öyle bi gidiyordun ki bir an evvel eve varayım dercesine :) neyse birdahakine durursan tanışırız muhabbet ederiz
Musti PoweR
22-03-2013, 16:17
55 LZ clio e5de görüldü
tam o sırada karşı taraftan tz corsa geçti yine e5
mustafa_yaman
22-03-2013, 22:01
07 ddd corsa opc şişli
yeditepede uzaktım ama galiba DBS taypaR ı gördüm
delsolemrah
22-03-2013, 22:54
Zaten öyle bi gidiyordun ki bir an evvel eve varayım dercesine :) neyse birdahakine durursan tanışırız muhabbet ederiz
Nerde oturuyosun
F10 M5 gördüm beyaz, moralim bozuldu :D
HOE plakali gri clio rs siteden mi? Sabah bostanci total de denk geldik. Egzozu cok sesli :)
kuzenımın aracı duz boru bide varex var
Dün akşam Burak E. trafik spec :D
Serhat'la beraber önce kahve sonra boğaz-ortaköy turu :)
Palladiumda beyaz airli corolla poz verdirmis halde goruldu. masallah :)
mert_can 41
23-03-2013, 14:52
sabah kursa yetişmeye çalışırken saat 12 sıralarında ap vtec görüldü park halinde maşallah güzel duruyodu :)
BerkayKamaci
23-03-2013, 15:02
34 ROB 34 e36 M3 E5 Merter'de görüldü. Roll Bar,stickerlar falan millet şaşkın şaşkın bakıyordu :)
sabah 10 gibi ostimde gmg plaka r35 i gördüm renk duruş noktaydı maşallah
@action88 ile aksaray....
SekoLive
23-03-2013, 20:09
sabah 55 plaka clio görüldü haliç yönünde
öğlen b.evlerden cıkarken hc plaka kırmızı astra j gördm basıkdı sametin arabasımı diye aklımdan geçdi :) samet görüyosan ses ver :)
Low-Rider
23-03-2013, 21:29
kelalper görüldü e5'te, çine gidiyormuş garibim :D
alg plaka gri ep type-r gördüm bizim mahallede kenarda park etmiş duruyordu.
kemal_koker
23-03-2013, 21:45
zenon sisli bi fiorino gördüm topçuoğlu camiisinin orda selektör yaptı geç farkettim rıdvan sen miydin :D
34 AGA 18 "RR" sahibi forumdan mıdır beyler :D
Köprü yolunda arkada koruma aracı ile gidiyordu :)
S.Özeren
24-03-2013, 00:45
öğlen b.evlerden cıkarken hc plaka kırmızı astra j gördm basıkdı sametin arabasımı diye aklımdan geçdi :) samet görüyosan ses ver :)
Sesssss :)) guzel tahmin serkanim :)
ne ara bastın arabayı la :D
55 LZ clio e5de görüldü
tam o sırada karşı taraftan tz corsa geçti yine e5
e5ten cıkamıyorum bu aralar :D
yahu goren bi selam caksın yolda, mahcup oldum
S.Özeren
24-03-2013, 00:53
ne ara bastın arabayı la :D
Kanka pazartesi bastim sanirim :)
06 VNS.. X5 Oyak sitesi'ne girerken goruldu.
Tholl-ga
24-03-2013, 01:35
Atasehirde cok kişiyi gördüm :D
Sefaköy oto pazarına gelen sıyah s2000 nasıl bir sesdir o
KGüneyli
24-03-2013, 11:46
Kırmızı astralı leylek samet bey:D
berkay
burkay
eray
öteki eray
onur
Emre.D
mumin
Burak çakalı :D
Engin
Ahmet
SekoLive
24-03-2013, 11:49
guzel olmustu:) iyi tahmn etmısım
Burak E.
24-03-2013, 11:52
Kırmızı astralı leylek samet bey:D
berkay
burkay
eray
öteki eray
onur
Emre.D
mumin
Burak çakalı :D
Engin
Ahmet
Cakalı ney lann :D
KGüneyli
24-03-2013, 11:53
Cakalı ney lann :D
Soy ismini değiştirdim yavrum :D
bıd clioyu gördüm focus vardı bnde yanımdan geçti korna bastım ama başka tarafa baktı :D
S.Özeren
24-03-2013, 11:57
guzel olmustu:) iyi tahmn etmısım
Sagolasin serkanim :) daha isi bitmedi :)
Kâmil dua et foton yok hala bende ;);)
KGüneyli
24-03-2013, 12:06
;) Sıkıntı yok, kafam cok güzeldi:D
Burak E.
Barisardali,
Otomania,
TameR,
Atom Karinca Sezer,
Orcun,
Livestrong,
Onur_Gti,
Burkay
otomania
24-03-2013, 15:48
carrefourda burak e,ahmet,burkay, aslan abi,emirhan, merter mcde ve pazar yolunda tamer,barışardalı,time-R,atom karınca sezer,orcun
S.Özeren
24-03-2013, 17:23
Burak E.
Barisardali,
Otomania,
TameR,
Atom Karinca Sezer,
Orcun,
Livestrong,
Onur_Gti,
Burkay
Livestrong kim la :)
Dünkü MC tayfasından herkesi gördüm işte yazmıyım tek tek :D
Livestrong kim la :)
Kanka sen ne zaman nick degistin ya. Pardon S.Özeren :)
Bu arada masallah coiller super olmus Samet.
eu 6990 olması lazım kırmızı gti-6 tatlı tatlı ortaköyde duruyordu
63owen63
24-03-2013, 18:55
dün gece ataşehir kalabalıktı.
Dönerken de e5'de mecidiyeköyden bakırköye dogru kng 63 s2k, sıka sıka gidiyordu. Saat 3. sularında
Hakan Girginer
24-03-2013, 19:29
Dün gece hem alternatörü, hem de hidrolik direksiyon pompasını söküp dağıttım, kasnak ve braket ayarlarını sıfırdan yapıp tekrar monte ettim. Yoksa ben de Ataşehir civarında olabilirdim.
Arabayı ve motorunu o kadar ezberlemişim ki, tüm işi gecenin karanlığında sadece bir fener ile, ekseriyetle el yordamı tekniği ile yaptım. Tüm civataların, vs. yerlerini ezbere bilmeme kendim de şaşırdım.
TEM de 34t plaka Q4 Maxi Hakan abiyi gordum :)
Su an Florya Besyol sanayi deyim gece icinde bakalim kimleri göreceğim :)
cRc Ramo
24-03-2013, 20:07
dün yenibosna: çağlar,ufuk,onurk,ceco ve hatırlıyamadığım 3-5 kişi. e-5 de onur topçu :)
63owen63
24-03-2013, 20:23
Dün gece hem alternatörü, hem de hidrolik direksiyon pompasını söküp dağıttım, kasnak ve braket ayarlarını sıfırdan yapıp tekrar monte ettim. Yoksa ben de Ataşehir civarında olabilirdim.
Arabayı ve motorunu o kadar ezberlemişim ki, tüm işi gecenin karanlığında sadece bir fener ile, ekseriyetle el yordamı tekniği ile yaptım. Tüm civataların, vs. yerlerini ezbere bilmeme kendim de şaşırdım.
Gizil öğrenme - biliş haritası kombinasyonu olmuş :icon_tup:
cuma günü topkapı tarafında 4 veya 5 tane s2k yan yana dizilmiş yatıyodu
S.Özeren
24-03-2013, 21:38
Kanka sen ne zaman nick degistin ya. Pardon S.Özeren :)
Bu arada masallah coiller super olmus Samet.
ohooo :) eyvallah yavrum
07 dbs 16 polo gti Serdarı ı ışıklarda,06 ruh 21 plakalı kırmızı colt czt yi dedeman don kişot un önünde gördüm...
S plaka sarı s3'ü gördüm kızıltoprakta , hatta yol verdi :)
Oglen EES20 plaka S2K once Ortakoy'de sonra da Kurucesme Opet'te benzin alirken, aksam ERM R53 Mcs Baltalimani Oba'nin onunde ve JET Corsa Mecidiyekoy'de goruldu. Istinye sahilde de 2 tane E36 Sadik'in onune cekmis muhabbet ediyolardi burdan midirlar bilmiyorum.
Ben de c.tesi akşamı Firuzköy'de bi Clio RS gördüm. 34 HV plakalı gri. Araçtaki ses ve görüntü güzeldi. Siteden mi bilemiyorum ama :)
burkaykalyon
25-03-2013, 07:48
Dün akşam Beylikdüzü Ovalı Lokantası tarafında 34 SUS 94 plakalı S2000 görüldü. Sesi iyiydi :D
Dün akşam Beylikdüzü Ovalı Lokantası tarafında 34 SUS 94 plakalı S2000 görüldü. Sesi iyiydi :D
Parlaklıgı nasıldı?
emresener
25-03-2013, 08:04
Sokağımız bugun hızlı idi :D
Pederin deyişiyle hızlılar toplanmış sokakta :D
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/2E58C6BC-5031-4529-A8A1-43BBC3F906A9-1278-0000007A5F6A1DFF_zps7fc05fe6.jpg
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/2AFB2D25-9132-4890-A053-F64C801F7567-1278-0000007A5B0E683B_zpsa10c261d.jpg
berkayGLRN
25-03-2013, 08:07
Dun cadde evn taypar airli cabrıo audı :)
burkaykalyon
25-03-2013, 08:08
Parlaklıgı nasıldı?
Bi senin C4 kadar değil :D Şaka bir yana görüntüsü ve sesi gayet hoştu.
Dün Torium'da Evo8 gördüm. Gri- yeşil volk jantlı olan..
sabah şahin gencoğlu JM typerla karşılaştık selamlaştık
Dun cadde evn taypar airli cabrıo audı :)
Bende saskin vodafone un onunde park halinde gordum.
Ali Burak Şık
25-03-2013, 11:29
sabah aynalıkavakta kafadan dip arkadan hiç basılmamış gri sedan si gördüm sahibi siteden ama nickini hatırlamıyorum :D
otomania
25-03-2013, 12:35
sabah aynalıkavakta kafadan dip arkadan hiç basılmamış gri sedan si gördüm sahibi siteden ama nickini hatırlamıyorum :D
kasımpaşa tarafındaysa bnm eski aracımdır
Hergun o kadar cok uye goruyorum ki yaz yaz bitmez :)
Bi senin C4 kadar değil :D Şaka bir yana görüntüsü ve sesi gayet hoştu.
Tesekkur ederim ;) Bugun yarin yazlik jantlara da geri donuyorum sonunda. Aslan sende cakalsin :D
Tesekkur ederim ;) Bugun yarin yazlik jantlara da geri donuyorum sonunda. Aslan sende cakalsin :D
EE olsun o kadar Onurcan :icon_tup:
arsenikli
25-03-2013, 13:42
tt üyelerinin araçlarında falan bi sticer varmı nasıl tanıyosunuz _?
sticker yok, araçları tanıyorsak yazıyoruz
BıD-Clio
25-03-2013, 15:21
bıd clioyu gördüm focus vardı bnde yanımdan geçti korna bastım ama başka tarafa baktı :D
:D:D hadı ya nerde gordun
Ali Burak Şık
25-03-2013, 16:46
kasımpaşa tarafındaysa bnm eski aracımdır
tam kasımpaşa değil de hasköy tarafında hocam :)
otomania
25-03-2013, 17:32
tam kasımpaşa değil de hasköy tarafında hocam :)
doğrudur o taraflarda zaten plakası bhd 13 se odur
:D:D hadı ya nerde gordun
Yukarki happy centerin az yukarsında bizim sokağın başında :D
CasabLanca
25-03-2013, 19:10
hergün aynı saatte dükkanın önünden zp plakalı 206 geçiyor
kozyatağı carrefour un otoparkında sürekli park halinde duran FB plaka ep2 var çok şık druyor sagibi bizdenmi
saat 1-2 gibi küçükyalıdan petrol ofisine cıkan yolda karşı şeritten zınk diye önüme kıran bordo kahverengimsi ön tamponu olmayan basık eski honda civic buradan sa hakkında hiç iyi konuşmayacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saat 1-2 gibi küçükyalıdan petrol ofisine cıkan yolda karşı şeritten zınk diye önüme kıran bordo kahverengimsi ön tamponu olmayan basık eski honda civic buradan sa hakkında hiç iyi konuşmayacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spoon jantı filan varmıydı acaba bronz renkte filan ?
arka jantlarda kamber vardı onu hatrlıorum jantların rengine bakamadım
Bende öğlen 1 gibi küçükyalı mutluhanın ordaki shell de ek sedan gördüm,rengi bordo gibiydi basıktı saatlerde uyuşunca belki o araç olabilir diye düşündüm.
BerkayKamaci
26-03-2013, 00:30
Emre Demir
Emrah Kabil
Bahcelievler'de.
OnurAvci
26-03-2013, 00:54
Emre Peşekersoy Bakırköy'de.
Berk7767
26-03-2013, 00:55
Geçen haftaydı sanırsam haliç üniversitesi gayrettepede EV plaka gri type r gördüm
Schecter
26-03-2013, 06:53
sefaköy halhalı caddesinde 35RH054 görüldü.
ek kasaya spoon jant çok yakışıyor.
54 plakali kirmizi air li astra gebze centerda goruldu tatli arac masallah ;)
Selamını ileteceğim :) bizim mahallede kendisi...
CasabLanca
26-03-2013, 14:02
sabah 8:23de oran kavşağında DJ typer görüldü :D
Mert Arıkan görüldü,muhabbet edildi,dertleşildi,sövüldü,marangoza gidildi :D Adamsın abi :) Sağol.
sabah 8:23de oran kavşağında DJ typer görüldü :D
Sabahın köründe yakalandık desene :D artık her gün o taraflardayım, yeni iş durumu :)
Sahingenc
26-03-2013, 19:08
Ptesi trafignde mücadele ediyoduk MehmetALİ kardşmle selamlaştk :)
Dud plaka rocco siteden mi sabah 8.30 civari konya yolunda gordum aslinda 8.23 gibi de oran kavsaginda olma ihtimalim yuksek ben neden kimseyi gormedim :D
KGüneyli
26-03-2013, 19:16
S plaka bitane s2000 gördüm yenibosna tarafında. Kimse benim arabam basık demesin. Düz yolda kıvılcım cıkıyor aractan:) eger burdansa arkadas masallah iyi cesaret.
Boost Up
26-03-2013, 19:24
Acıbademin ara sokaklarında mert arıkanın Borasını gördüm. ve öğlen 12.30 civarı ZOR 49 plaka gtc yi gördüm, küfür etmene gerek yoktu, bende camı açıp küfür etmesini bilirim:)
BthnKrkt
26-03-2013, 19:41
Acıbademin ara sokaklarında mert arıkanın Borasını gördüm. ve öğlen 12.30 civarı ZOR 49 plaka gtc yi gördüm, küfür etmene gerek yoktu, bende camı açıp küfür etmesini bilirim:)
camı açmak küfür etmek? nerde ne zamn kime?
Eğer siyah merso ise küfür etmedim ama kırmzııda önüme dönmene kızdım devam ettim yola o kadar.
Sabah erken saatlerde bostancı sanayide sarı 207 görüldü renk yakışmış.Ama araba basık değil tümseklerden çok yavaş geçmek falan.Basık olsa neysede :)
Boost Up
26-03-2013, 19:53
camı açmak küfür etmek? nerde ne zamn kime?
Eğer siyah merso ise küfür etmedim ama kırmzııda önüme dönmene kızdım devam ettim yola o kadar.
evet siyah mercedesteydim. küfür eder gibi bi halin vardı, farkındaysan yüzüne bakıp cevapta vermedim araba tanıdık geldigi icin
BthnKrkt
26-03-2013, 19:56
evet siyah mercedesteydim. küfür eder gibi bi halin vardı, farkındaysan yüzüne bakıp cevapta vermedim araba tanıdık geldigi icin
O kavşak trafık lambalarından sonra o kadar sinir bozucu hal aldıki istem dışı geriliyorum hemen kırmızıda dönenler yeşil yanarken salak salak bekleyenler. Yukarı istikamette yanyana 2-3 şerit yapıp dönmeyi bekleyenlerden dolayı.
KanGo'HeaD
26-03-2013, 22:14
Araçlarda sticker olmadıgından kimseyi göremiyorum
Selamını ileteceğim :) bizim mahallede kendisi...
bugün yine gördüm galerinin önünde duruyordu plakay 34 D idi sanıyorsam, Neyin kafasında arkadaş merak ediyorum.
bugün yine gördüm galerinin önünde duruyordu plakay 34 D idi sanıyorsam, Neyin kafasında arkadaş merak ediyorum.
O araç bizim mahalledeki araç değil kardeşim :( bizim mahalledeki Z** plakalı :) Neyin kafasını yaşadığını sorabilirsin :D
çağlarcoskun
27-03-2013, 09:17
55 LZ clio bogaz koprusu :)
dün tolga kaynağı gördüm benim işyerimdeydi akşama kadar selamlaştık :D:D
O araç bizim mahalledeki araç değil kardeşim :( bizim mahalledeki Z** plakalı :) Neyin kafasını yaşadığını sorabilirsin :D
bugün tekrar geçicem resmini çekip koycam buraya :D
çorlu bp de ag polo goruldu :) bir hafta öncede totaldeydi :) benzinlik köşelerine saklanmış şekilde görüyorum çok sinsi bakkıyor ;)
az önce 1.8T li krem renk 131 ist. Yolu hipodromun yanından geçerken görüldü. Çatarapatara etti bıraktı. :)
bugün tekrar geçicem resmini çekip koycam buraya :D
Küçükyalı buluşması yapacaktık noldu :D ??
55 LZ clio bogaz koprusu :)
10:15 gbi gectim sabah kopruden, koprude durup post mu attın hacıı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-5kapi-182-rs-104127218/detay/
Bu ilan çok ileri derecede favorim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-5kapi-182-rs-104127218/detay/
Bu ilan çok ileri derecede favorim :)
59 kisiden birini buldum sanırım :P
Tesekkurler :)
59 kisiden birini buldum sanırım :P
Tesekkurler :)
Böyle araç yapan sahiplere hem özeniyor hem gıptayla bakıyorum. Allah kaza bela vermesin..
Böyle araç yapan sahiplere hem özeniyor hem gıptayla bakıyorum. Allah kaza bela vermesin..
Amin cumlemize.
Boyle cevreden olumlu tepkiler almak mutlu ediyor gercekten.
Amin cumlemize.
Boyle cevreden olumlu tepkiler almak mutlu ediyor gercekten.
Sitede aracın konusu var mı?
Sitede aracın konusu var mı?
evet, sayfalara dagınık olsa da bi konu var. link:
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/112438-12-finduk.html
Musti PoweR
27-03-2013, 18:05
e5ten cıkamıyorum bu aralar :D
yahu goren bi selam caksın yolda, mahcup oldum
ben sütaş kamyonuylaydım.. :D selam verip tanınmamak olur diye vermedim :) Leonla olsaydım selam verirdim :)
otomania
27-03-2013, 21:57
cevizlibağ e5 de SS 243 S2k'yı kullanan ve makas atarak egzosu patlatan abla aramızdanmıdır :D bütün gün bostancı sanayide berkay aydınla beraberdik.
çağlarcoskun
27-03-2013, 23:53
yok ben metrobüsteydim sabiha gökçen gümrüğünde işim vardı öyle bakınıyodum sağa sola bi baktım yanımızdasın beraber geçtik köprüyü :D güzel aracın ama maşallahı var :icon_tup:
ben sütaş kamyonuylaydım.. :D selam verip tanınmamak olur diye vermedim :) Leonla olsaydım selam verirdim :)
sıkıntı yok dolmuscu hesabı yine bi korna yapardım ben kamyona :P
yok ben metrobüsteydim sabiha gökçen gümrüğünde işim vardı öyle bakınıyodum sağa sola bi baktım yanımızdasın beraber geçtik köprüyü :D güzel aracın ama maşallahı var :icon_tup:
tesekkurler sagolasın:))
her gun annemi fiziktedaviye goturuyorum goztepeye. o metrobusu hatırlıyorum sinir etmisti beni, sollama da sollayamıyorum zıplamaktan, kaldım orta seritte :D
Biraz önce nispetiye caddesinde 34 bkm 94 sarı s2000 görüldü birde CMYLMZ gördüm porchesi ile
aliergun
28-03-2013, 14:32
beşyolda sanırım n plakalı bi clio rs gördüm. güzel geldi gozume.
Bizim dükkanın ordan geçtin sanırım sende yanlış görmediysem.
kale center ın o tarafta 07 dv plakalı kırmızı s2000 gordum kafadan cok ıyı duruyordu masallah
kale center ın o tarafta 07 dv plakalı kırmızı s2000 gordum kafadan cok ıyı duruyordu masallah
Kerestecilerdeki sanayideki dukkanlardan birinin s2000'i kanka. :)
Bugün saat 4-5 civarı Basın Express'te gazlayan beyaz Mercedes C'li elemanlar burdan mıdır ?
otomania
28-03-2013, 21:10
marmara forumda burak E.
ANIL ERCAN
28-03-2013, 21:53
Bugün alibeyköy silahtar'ta arkamdan selektör yapan,korna çalan bi Beyaz linea vardı Plakaları App plakaydı lakin plakasını hatırlamıyorum simdi J Harfi vardı sanırım içinde plakanın Burdanmıdır ?
çağlarcoskun
28-03-2013, 22:51
zıpzıp harun yeni corsasıyla durmadan geziyo heryerde karşıma çıkıyo :)
Gimifayf
28-03-2013, 23:02
Urla'dan Konak'a gelirken RS 161 plakali Focus RS görüldü yaklasik 10 dakika önce. Video aldim ama arrgo konusmalar gectigi icin ve telden girdigim icin koyamiyorum.
Araç benim eski aracım güzeldir..
zıpzıp harun yeni corsasıyla durmadan geziyo heryerde karşıma çıkıyo :)
:) heheh aynen bebegim
cevizlibağ e5 de SS 243 S2k'yı kullanan ve makas atarak egzosu patlatan abla aramızdanmıdır :D bütün gün bostancı sanayide berkay aydınla beraberdik.
bndde gordum abla bı sinirli bir gazlı gıdıyordu sormayın egzoz yere degıcek sekılde gorunce baya sasırdım :)
dun gece ud focus bebekte ortalıgı bırbırne kattı 4-5 sefer zırıltılı egzoz sesıyle bı ılerı bı gerı gıttı durdu kornasıda ayrı bır olaydı :) basıklıgı hayret verıcıydı
orhan_guney
29-03-2013, 09:36
ümranıyede Ap plakalı typer görüldü ayrıca gkn plaka polo .
BEmre0075
29-03-2013, 09:48
dun gece ud focus bebekte ortalıgı bırbırne kattı 4-5 sefer zırıltılı egzoz sesıyle bı ılerı bı gerı gıttı durdu kornasıda ayrı bır olaydı :) basıklıgı hayret verıcıydı
orda bir mekanda yemek yedim ordan istinyeye geçtim dogrudur :-)
yeditepe üni. gelen varmı veya o bölgede oturan
yusufcan_k
29-03-2013, 14:49
dün gameland in önüne R plakalı fırtına mavisi rocco görüldü :)
Bugun Basın expres saat 4:30-5 arası Kırmızı tek kapı 207 gördüm egsoz fallan beni görünce gazlamaya başladı burdamıdır sahibi.
RottingChrist
29-03-2013, 18:24
GUR 86 etilerde dolanip duruyor. Sesi guzelmis. Siteden yanlis hatirlamiyorsam.
thedevil
29-03-2013, 19:25
GUR 86 etilerde dolanip duruyor. Sesi guzelmis. Siteden yanlis hatirlamiyorsam.
usta bişi dicem la bu kadar insan birbirini nasıl görüyor yahu ben kimseyi göremiyorum:(
bigün sırf birini görmek için çıkıcam bütün avrupa yakasını dolaşıcam anasını satim :D
=) dert etme bukadar bi saatte anlaşlım :P gör beni ehhehe
53 dr subaru ve bmv 25 m3 sanirim. Duduzara gelmisler.bmv yi bilmemde subaruyu 53 diye forumdan aklimda kalmisti guzel duruyorlar:)
çağlarcoskun
29-03-2013, 20:36
usta bişi dicem la bu kadar insan birbirini nasıl görüyor yahu ben kimseyi göremiyorum:(
bigün sırf birini görmek için çıkıcam bütün avrupa yakasını dolaşıcam anasını satim :D
ben seni 2-3 günde bir mutlaka görüyorum :D
thedevil
29-03-2013, 20:39
=) dert etme bukadar bi saatte anlaşlım :P gör beni ehhehe
tamam o zaman ama sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi davranalım, bide mesela ben seni görmüşümde sen beni görmemişsin gibi olsun sonra ben buraya yazarım şu plaka aracı gördüm tech'tenmi arkadaş? diye, ( sanada özelden yazarım bak seni gördüğümü yazdım hadi cvp ver) diye, sende evet araç benim dersin işte neden ogün orda ne amaçla bulunduğunu falan yazarsın öle takılırız... :D
heycanlandım şimdi ne zaman yapıyoruz ?
ROR plaka Cabrio E36yı gördüm. 6silindiri 2-3bin devirde bile hissettiriyodu...
RottingChrist
29-03-2013, 21:13
:D görüşmeyeli baya oldu. sen gel de bir akşam görelim birbirimizi. ;)
thedevil
29-03-2013, 21:19
:D görüşmeyeli baya oldu. sen gel de bir akşam görelim birbirimizi. ;)
Pazar günü geldim aslında sizin oraya hatta oturduğumuz Kafe'ye doğru baktım gezdiğimiz yollarda yeniden gezdim ama seni göremedim hiç birşey eskisi gibi değil :D çok duygulu oldu dimi o zaman bi hafta sonu toplantı uygun olur hatta yarın akşam ne dersin :D
35 hub kırmızı şarokko küçükyalı poda görüldü
RottingChrist
29-03-2013, 21:48
haber verseydin keşke benim ev yakın oraya. şu yağmur çamur kalksın da görüşelim valla. arabacı adamların muhabbet güzel oluyor zaman çabuk geçiyor.
Pazar günü geldim aslında sizin oraya hatta oturduğumuz Kafe'ye doğru baktım gezdiğimiz yollarda yeniden gezdim ama seni göremedim hiç birşey eskisi gibi değil :D çok duygulu oldu dimi o zaman bi hafta sonu toplantı uygun olur hatta yarın akşam ne dersin :D
thedevil
29-03-2013, 22:02
haber verseydin keşke benim ev yakın oraya. şu yağmur çamur kalksın da görüşelim valla. arabacı adamların muhabbet güzel oluyor zaman çabuk geçiyor.
Aynen aynen havalar düzelsin daha iyi olur haberleşiriz gene
Muharrem C.80
29-03-2013, 22:58
tamam o zaman ama sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi davranalım, bide mesela ben seni görmüşümde sen beni görmemişsin gibi olsun sonra ben buraya yazarım şu plaka aracı gördüm tech'tenmi arkadaş? diye, ( sanada özelden yazarım bak seni gördüğümü yazdım hadi cvp ver) diye, sende evet araç benim dersin işte neden ogün orda ne amaçla bulunduğunu falan yazarsın öle takılırız... :D
heycanlandım şimdi ne zaman yapıyoruz ?
Alem adamsın vesselam buda güzel olmuş :D
orhan kuzey elınde benzın pompasıyla gorulduu :D
Ev lat clio yu gordum daha sonra floryada egzoz bagirtan siyah bir corsa kng plka corvette low rider baskanmzn le mans otoparkta :)