Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
dün gece koca istanbulu gezdim kimse görmemiş be :) demekki Silencerı cıkarmak gerek :)
Duman en guzeli bence kizilderililer gibi oluyo dumanla haberlesiliyo :D
otomania
23-06-2012, 11:49
Eyw teşekkürler.Sanırım bende sizi gördüm orada ,fazla durmadınız bayağı honda vardı karıştırıyor olabilirimde.
evet köşedeydim doğrudur.
emg yine bilindik yeşil tişörtünü giymiş gazlıyordu gsı ile.
Berk7767 goruldu egzozu test edildi kahveler icildi selamlasildi :D
fatihtemizer
23-06-2012, 22:49
Atakoyde dragger yavuz.b.evlerde fta boozer bilal.autojoy zipzip harun.eser..
Berkay görüldü :) Yeni jant rengiyle Giulietta muhteşemdi :)
öğlen ikitelli basıkaracda anıl ayvazla beraberdik sonradan emre abi(badi) uğradı
Btu kankam goruldu yolda selamlastik :)
meh66 kardesimle karsilastik iyide oldu gorememistim uzun zamandir :) az kaldi aradigimiz kani bulucaz kardesiiiim :)
Boost Up
24-06-2012, 04:28
dün gece cem36 ile laklakladık:D cuma gecesi işte:D
barisardali, otomania, mustipower ve siteden bir cok arkadas...
Bayrampaşalı
24-06-2012, 08:00
bayrampaşalı mesut ayıp deilmi yaptığın:)metrobüse yetişmen lazım dimi:)
kanka izinliydim dün buralarda degılım o yuzden :)
dün gece koca istanbulu gezdim kimse görmemiş be :) demekki Silencerı cıkarmak gerek :)
abi bizim adamdan saymıyomusun o kadar muhabbet ettık gazladık :D
mc te orhan abı ve onur göruldu
dün gece marmariste bge01,Leande-R,sr vti,fv vti,japantuner,bar22,tolga-R,gunes g,meh66,alican,ss rsin sahibi ramoydu sanırım :D Bora rs,sword, nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha =) yanlız kaan abi öldürdün gülmekten auhauhauh :D iki busuk saaat
tam çıkarken kafalar bi tirilyon şeklinde vatandaşlar geldi osırada bge 01e sordu bu rocco seninmi ? bge- evet karşı tarafın cevabıda yıkımdı neden ? ahahahaha :hahaha:
15 dk önce Haliç'in üstünde KOZ 61 görüldü maşallahı vardı :)
dün gece marmariste bge01,Leande-R,sr vti,fv vti,japantuner,bar22,tolga-R,gunes g,meh66,alican,ss rsin sahibi ramoydu sanırım :D Bora rs,sword, nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha =) yanlız kaan abi öldürdün gülmekten auhauhauh :D iki busuk saaat
tam çıkarken kafalar bi tirilyon şeklinde vatandaşlar geldi osırada bge 01e sordu bu rocco seninmi ? bge- evet karşı tarafın cevabıda yıkımdı neden ? ahahahaha :hahaha:
neden dedi yaa kadın kafayı yicektim :D
O arada sen bi duruldun zaten şaşırdın ahahah =)
O arada sen bi duruldun zaten şaşırdın ahahah =)
kafaları fenaydı hepsinin
Sercan AKCAN
24-06-2012, 14:01
dün ataşehir baya kalabalıktı.Elpadre Melii abiyle tanışıldı.
Fog,H s2000
Melii abinin crx
Birkaç astra gsi
Kadett gsi
baya araba vardı.
dün ataşehir baya kalabalıktı.Elpadre Melih abiyle tanışıldı.
Fog,H s2000
Melih abinin crx
Birkaç astra gsi
Kadett gsi
baya araba vardı.
bende menmun oldum kardesım bu arada melih deyıl melii :)
Nerde oluyosa bu mevzu haftaya ordayım !!!
Sercan AKCAN
24-06-2012, 14:06
bende menmun oldum kardesım bu arada melih deyıl melii :)
hemen düzelttim abi :)
modify34
24-06-2012, 15:11
silivri civarında 34 GKS 43 görüldü. bide foto yapayım dedim :)
http://img201.imageshack.us/img201/9185/fotoraf0004pz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/201/fotoraf0004pz.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Tholl-ga
24-06-2012, 17:34
dün gece
onurcan
arenimo
yekta
buruno
yiit
ccs s2k turkkan malikanesinde mangal keyfi
muhabbetin dibiydi onurcan uyumasaydı ii olucaktı :)
Btu kankam goruldu yolda selamlastik :)
meh66 kardesimle karsilastik iyide oldu gorememistim uzun zamandir :) az kaldi aradigimiz kani bulucaz kardesiiiim :)
Valla seni gordugumde iyi oldu kanka musait bir gunde saglam muhabbet edelim su araba kriZinide cozelim bulalim bana yaw:)))
1 saat sonra baya birini görücem sanırım merterde:)
dün gece
onurcan
arenimo
yekta
buruno
yiit
Hahahha cok gulduk onurcan oldu ya resmen haftaya telafi edicekmis kanka haftaya agar program var :) BKm s2k emrede gelicez hizli bi hafta sonu bekliyo bizi :D
Dun maslakta 2 rocco'cu gordum,aralarindaki muhabbet cok iyiydi . Oz' un yaptigi bi roccoya kendi standart roccosuyla saplamis oyle diyodu,o yuzden ecufast yaptirmiyomus arkadas. :) sonra kaputu aciyim yagina suyuna bakiyim dedi,bebe daha kaputu acmayi bilmiyodu,canim skldi uzaklastim:)
O rocco benim araba dv kaciriyodu duzelttik simdi iii oldu :)
Beyaz ef plakası 34 N .... devamını hatırlamıyorum mc çıkışında hızını alamayıp çok kötü bana patlıyodu son anda kendimi sağa attım gereksiz bi hareketti bi özür bile dilemeden bastı gitti
bende bı 15 dkya merter mc'e gıdım :) kımler varmıs kımler
01 plaka beyaz rocco acıbademde benim evin sokağından geçti balkonda oturuyordum maşallah sesi güzelmiş.
ya gürkan ortalarda fin fin geziyosun bak almışın rocconu uzaktaydım selam sallayamadım :D
dün gece
onurcan
arenimo
yekta
buruno
yiit
Ben uyumamisim, ölmusum ya... :D Cok hizli tempodan metabolizma kaldiramadi, haftaya cmtsi tatil yapip aksam agir program yapicaz :D
Ha ayrica, haftaya bilimum detailing malzemeleri + fotograf makinasini unutmayalim lutfen ;)
Hahahha cok gulduk onurcan oldu ya resmen haftaya telafi edicekmis kanka haftaya agar program var :) BKm s2k emrede gelicez hizli bi hafta sonu bekliyo bizi :D
Hahaha aynen kanka ya, hazirlikli olucam bu sefer :D Hatta önlem alip sabah uyuyacagim :D
Ben uyumamisim, ölmusum ya... :D Cok hizli tempodan metabolizma kaldiramadi, haftaya cmtsi tatil yapip aksam agir program yapicaz :D
Hahaha aynen kanka ya, hazirlikli olucam bu sefer :D Hatta önlem alip sabah uyuyacagim :D
yaa bırak olm cacık adamsın :) abi kasap a gittik 4 kilomu 5 kilomu alsak diye kaga ediyoruz kasap kaç kişisiniz diye sordu :hahaha::hahaha:
yaa bırak olm cacık adamsın :) abi kasap a gittik 4 kilomu 5 kilomu alsak diye kaga ediyoruz kasap kaç kişisiniz diye sordu :hahaha::hahaha:
hauha 50 kere anlatmisim sanirim, bilgim yok , hatirlamiyorum, hukmsuzdur :D
dur olm bide slick takıp 48 yapıcan valla ben seninle 1000 tl sine iddiaya girdim herkes şahit :)
az once thollga gordum :D pis herıf :D:D:D
hddsheriff
24-06-2012, 21:23
Saat 15 civari jap 01 kalecenter onunde goruldu
Tholl-ga
24-06-2012, 21:25
cd takıldı resmen lokomotif kömürü nasıl yanar onu izletti :D
dur olm bide slick takıp 48 yapıcan valla ben seninle 1000 tl sine iddiaya girdim herkes şahit :)
he birde oem conta :D
cd takıldı resmen lokomotif kömürü nasıl yanar onu izletti :D
he birde oem conta :D
topspeed nasıl gitmez bana niye kimse sormuyor abii:hahaha:
Tholl-ga
24-06-2012, 21:30
topspeed nasıl gitmez bana niye kimse sormuyor abii:hahaha:
turkkan konaklarında mangal keyfi sabaha kadar sürer bilmiomusun :D
turkkan konaklarında mangal keyfi sabaha kadar sürer bilmiomusun :D
aynen aynen kaç yıllık gizem sonunda çözüldü(meğersem mangala et atmak lazımmış)
Tamam olm haftaya dalga gecersiniz ulu orta yere yazmayin, hic hatirlamiyorum hukumsuzdur :D
Kanka biz bi mangal yapiyoruz ates 3 gun yaniyo
Sebep mangalin ates Omru 5 parca sucuk kadar
Kasaba gittik 4 kilo mu alalim 5 kilo mu alalim 5 alalim kasap ben yardimci oliyim dedi kac kisisiniz 2 kasap bakti yan komsu var ya bizim cocuklari beni gorunce mama diyolar yemek saniyolar beni
Abi slikleri takiyim 46 donmezsem ne oliyim hrak abi
Mini nasil top speed gormez abi bana sordunmu sordun mu contani ne kullandin
Olm sen nasil vites dusuruyosun bi anlat bi anlat bana hayir abi
Alo Yekta nerdesiniz gelin abi goki abiyide al gel gel abi camiye gelmeden bizim ev
Onurcan kaseti takti tum gece aynen devam:D
Kanka biz bi mangal yapiyoruz ates 3 gun yaniyo
Sebep mangalin ates Omru 5 parca sucuk kadar
Kasaba gittik 4 kilo mu alalim 5 kilo mu alalim 5 alalim kasap ben yardimci oliyim dedi kac kisisiniz 2 kasap bakti yan komsu var ya bizim cocuklari beni gorunce mama diyolar yemek saniyolar beni
Abi slikleri takiyim 46 donmezsem ne oliyim hrak abi
Mini nasil top speed gormez abi bana sordunmu sordun mu contani ne kullandin
Olm sen nasil vites dusuruyosun bi anlat bi anlat bana hayir abi
Alo Yekta nerdesiniz gelin abi goki abiyide al gel gel abi camiye gelmeden bizim ev
Onurcan kaseti takti tum gece aynen devam:D
Ulan dilinize dustuk ayvayi yedik ya : D Haftaya sek salgam suyu icicem :D
not:46 imkansiz :D
et 4 kilo mu 5 kilo mu onurcan
Ustume oynamayin :D
5 e fit olmuslar abi sen yan komsuyu biliyo musun :D
yok bilmiyom kız mı :D
ateş almaya geldik zaten yarım saat sonra kalktık, sen farkına varmadın gittiğimizin hoş geldiğimizinde farkına varmadın ahuhauhauha
onurcanı kanepe ile bahceye koyucaktık aslında :D
Tholl-ga
24-06-2012, 22:31
yattigi yerde mescid gibi he :D
sabit kanca
huzur irfan bunlari unutmayalim :D
neyse adamın üstüne oynamayalım haftaya süt içcek yoksa :)
Tholl-ga
24-06-2012, 22:32
jansetin abisi jan :D ahhahahaahaha
yok bilmiyom kız mı :D
ateş almaya geldik zaten yarım saat sonra kalktık, sen farkına varmadın gittiğimizin hoş geldiğimizinde farkına varmadın ahuhauhauha
onurcanı kanepe ile bahceye koyucaktık aslında :D
hahhahha ya koptum o olaya, efsane bir hareket olurdu ama cok efsane yanardim :D Neyse haftaya tamam miyiz, bu sefer insan isi mangal yapacagiz :D
hahaahahah :D butun mangal ekibi konuyu okuyor ahhaha haftaya ickinizin icine birseyler mi atsam ne yapsam, bir sekilde koz sahibi olmam lazim artik :D
ataköyden şirinevler e5'e bağlanan lamborghini-ferrari ikilisi arabamdan sogutmasaydınız beni iyiydi :D
CasabLanca
24-06-2012, 23:40
gece beşevler kavşakta vın vtec görüldü
orhan_guney
25-06-2012, 03:12
fog s2000 cadde de.
TheKaptan
25-06-2012, 06:12
dün akşam 10 11 gibi civic coupe gördüm kadiköyde siteye üye mi acaba sahibi.
http://d1206.hizliresim.com/y/t/8p5fy.jpg
34 GC 8741 (eser)f.s.m köprü girişinde gözüktü
cem36 az önce e5te kadıköy yönüne giderken görüldü
Gecenlerde e 5 te gur86 yı görmüştüm
Tholl-ga
25-06-2012, 09:14
Tunc emre abdik ile silivri garden da
gorusuldu kunefe yendi :D
M U R A T
25-06-2012, 13:31
az önce seyrantepede air li jetta yı gördüm ciddi güzel di
az önce seyrantepede air li jetta yı gördüm ciddi güzel di
Şirketteydim abi, gelseydin bi çay ısmarlasaydım :)
34 GC 8741 (eser)f.s.m köprü girişinde gözüktü
ama ben degıldım yıne sıte uyesı olan kardesim AnılAyvazdı ;)
34 FUR 96 sciroccoyu izmir şirinyerde görüldü.
ama ben degıldım yıne sıte uyesı olan kardesim AnılAyvazdı ;)
Hım 2 kişi vardı araçta zaten ama plakadan tanıdım servisle gidiyorduk yoksa keserdim önünü ;)
M U R A T
25-06-2012, 13:58
Şirketteydim abi, gelseydin bi çay ısmarlasaydım :)
bidahakine inşallah:)
Hım 2 kişi vardı araçta zaten ama plakadan tanıdım servisle gidiyorduk yoksa keserdim önünü ;)
nasıl bari olmuşmu araba,beğendinmi?
nasıl bari olmuşmu araba,beğendinmi?
Valla sabah güneşi öyle bir vurmuştuki üstüne göz alıyordu rengi
ama sanki arkası biraz yüksek geldi bana egsoz sürtmesin diyemi öyle
Valla sabah güneşi öyle bir vurmuştuki üstüne göz alıyordu rengi
ama sanki arkası biraz yüksek geldi bana egsoz sürtmesin diyemi öyle
arkayı bir kademe indirdiğimizde çok düşüyor 3-4 cm torsiyonu komple söküp öle ayarlamak lazım daha fırsat olmadı,yoksa bende 1-2 cm düşürmek istiyorum
olum kadın sana yazılmış resmen :D
bahçelievlerde US megane - basık focus
ikisinede korna çaldım ama görmediler sanırım :D
ataköyden şirinevler e5'e bağlanan lamborghini-ferrari ikilisi arabamdan sogutmasaydınız beni iyiydi :D
Sen nerede çalışıyorsun hangi araba ile geziyorsun. Marka model plaka nedir ya. :D
hddsheriff
25-06-2012, 22:52
Adapazarinda pembe yeni kasa E coupe ve honda fd6 civic goruldu. Arabalari rezil etmisler
Sen nerede çalışıyorsun hangi araba ile geziyorsun. Marka model plaka nedir ya. :D
şirket tekstilkentte ama ben teknik servis olduğum için sürekli hareket halindeyim, akşamlarıda kız arkadaşımla bahçelievler bakırköy taraflarında oluyorum :D
araç şirket style gri linea bilindik GG plakalardan :D :D
otomania
26-06-2012, 01:09
serhat ve timer
GokhanE.
26-06-2012, 01:13
ANIL ve CGR328 ile votka içiyorduk :)
Adapazarinda pembe yeni kasa E coupe ve honda fd6 civic goruldu. Arabalari rezil etmisler
öle deme bugune bugun tuningcan onlarda.
SekoLive
26-06-2012, 08:16
8.30gbı zk m3 topkapı e5de goruldu.
SS246 s2k bakrkoyde goruldu
Tunc emre abdik ile silivri garden da
gorusuldu kunefe yendi :D
kanka o r32 neydı öyle :)
İstinye sahilde Emre Demir ve Emrah ile buluşuldu tanışıldı çaylar içildi sohbet güzeldi.Teşekkürler arkadaşlar.
http://e1206.hizliresim.com/y/v/8t6nf.jpg
VV aynı yerinde, Onur ortalarda yoktu.. Sonra geldi yine kayboldu falan :D
VV aynı yerinde, Onur ortalarda yoktu.. Sonra geldi yine kayboldu falan :D
paparazzimisin olm sen :D
16,30 sularında yine Altunizade de JUM33 görüldü , ahesli ahesli gidiyordu :)
paparazzimisin olm sen :D
yemek yerken VV'yi izlemek güzel oluyomuş :D sonra sen geldin sigara yaktın ben arabaya geçtim döndüm çıkıyodum yine yoktun :D :D
yemek yerken VV'yi izlemek güzel oluyomuş :D sonra sen geldin sigara yaktın ben arabaya geçtim döndüm çıkıyodum yine yoktun :D :D
Beni anında yakaldın yakaladın, bulamazsın sonra :D
bidakine biliyorum yapacağımı :D :D :D
cem36 az önce e5te kadıköy yönüne giderken görüldü
Muhtemelen bmw yı gormussundur, ıkı gundur abımdeydı araba gezıyor :)
İstinye sahilde Emre Demir ve Emrah ile buluşuldu tanışıldı çaylar içildi sohbet güzeldi.Teşekkürler arkadaşlar.
http://e1206.hizliresim.com/y/v/8t6nf.jpg
O fotoğrafı keşke biraz küçültseydin :D
Yine bekleriz Emrah abi :) Memnun olduk bizde.
FZG Si görüldü park halinde maşallahı vardı ama ön lip biraz garip duruyodu sanki..
Boost Up
27-06-2012, 12:39
Muhtemelen bmw yı gormussundur, ıkı gundur abımdeydı araba gezıyor :)
bizde eşşek başı:hehe:
FZG Si görüldü park halinde maşallahı vardı ama ön lip biraz garip duruyodu sanki..
Valla oyle haklisin onden bakinca duzgun duruyor astra h lip ama yandan bakinca siritiyor kardesim soksem mi sokmesem mi karar veremedim gozum alisir diye bekliyorum..
Neredeydi park halinde?
h.karakası gordum trenden sarkıyordu agzında sıgarayla :D
Valla oyle haklisin onden bakinca duzgun duruyor astra h lip ama yandan bakinca siritiyor kardesim soksem mi sokmesem mi karar veremedim gozum alisir diye bekliyorum..
Neredeydi park halinde?
Valla onun yerine tam oturan Oem bi lip daha iyi olur gibi :)
Belediyenin yanındaki yokuştaydı..
Valla onun yerine tam oturan Oem bi lip daha iyi olur gibi :)
Belediyenin yanındaki yokuştaydı..
Mugen on ek var zaten, onun altinada lip koydum iste :)
E5'de sarı renk 34 plaka mr2 spyder gördüm :) daha önce gören duyan varmı acaba ?
BarışArdalı
27-06-2012, 23:24
E5'de sarı renk 34 plaka mr2 spyder gördüm :) daha önce gören duyan varmı acaba ?
var :D genelde yaylada olur
var :D genelde yaylada olur
bahçelievler yan yol ayrımlarında gözden kaybettim zaten :D aynadan çok sevimli gözüküyo :D :D
Jön Türk
27-06-2012, 23:35
ocean0636 ve nakayama ayar2k ile gazlıyorlar-dı :D
O fotoğrafı keşke biraz küçültseydin :D
Yine bekleriz Emrah abi :) Memnun olduk bizde.
Acemilik işte benimkisi senin kadar yetenekli değilim Emre :D.Bende çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma.
Bende geçen hafta görmüş ve bakakalmıştım :)
tuner faruk
28-06-2012, 00:30
Tanıdık birinde :) Duydum gördüm :D
Tanıdık birinde :) Duydum gördüm :D
şanslısın ozaman :D yabancı plaka görmüştüm ama 34 olması şaşırttı beni :D çok iyiydi ya maş. :D :D
Acemilik işte benimkisi senin kadar yetenekli değilim Emre :D.Bende çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma.
En kısa zamanda Temiz halinle fotolarını çekmek isteriz bekletme bizi:D
İbrahim Erdem
28-06-2012, 17:59
bugün bizim kampüste 06 uz 400 aurisi gördüm. fitness salonu önünde duruyordu çalışmaya mı geldi bilmiyorum ama o saatte ben de oradaydım.
SekoLive
29-06-2012, 12:12
dun caglayandan kagthaneye ınerken 5serısı sıyah bmw ıle selamlastk camlar koyu ve hızlı gectgmden arkadası tam tanyamadm burdansa selam olsun:)
sakarya da grı bı ımpreza ve 206gtı dı sanırım arka arkaya gordum,zonguldakta da 2 hb siyah civic, 1 kırmızı hb cıvıc gordum modlu sitedenmıler bılmıorum ama :)
bide gri 106 gtı, masallahı wardı :)
Burak E.
29-06-2012, 16:09
sakarya da grı bı ımpreza ve 206gtı dı sanırım arka arkaya gordum,zonguldakta da 2 hb siyah civic, 1 kırmızı hb cıvıc gordum modlu sitedenmıler bılmıorum ama :)
bide gri 106 gtı, masallahı wardı :)
bütün türkiyeyi gezmişsin nerdeyse :)
bütün türkiyeyi gezmişsin nerdeyse :)
hehehe :) ist.dısına cok cıkıyorum genelde gezmeye ama bu sefer araba almaya gitmiştim,o zamn denk geldı :)
Selim bayrak topkapi sanayi
Emirhan sipahi bahcelievler ( yemek guzeldi )
BerkayKamaci
29-06-2012, 18:20
CVK Rs'le turlarken Moonrock si görüldü selamlaşıldı
Burak E.
29-06-2012, 18:23
hehehe :) ist.dısına cok cıkıyorum genelde gezmeye ama bu sefer araba almaya gitmiştim,o zamn denk geldı :)
hayırlı olsun :)
Mcn alfa dizel power :) gorusuldu sohbet edildi can kankis :)
Gy basik megane her zamanki gibi beraberdik masallah :D
Kirmizi bi saxo vts beyaz jantli
mec s2k goruldu
34 FB 3332 görüldü 2 kere :)
Bugün ögleden sonra seytantepede park halinde JettAir ı gördüm. Resimlerden çok daha güzel görünüyordu maşallah.
Emre D. Istinye'de goruldu
S.Özeren
29-06-2012, 20:27
Tekirdagda sari basik bi 106 plakasini unuttum
çağlarcoskun
29-06-2012, 20:33
birazdan bende yola çıkıyorum tekirdağa yazlığa geççem kenks benide gör hatta görüşelim :D öpüldün
olum halüsülasyonmu gördün :) güneş geçmiş başına ajhahaha yoksa sen bahçeşehire geldin de size uzak diye tekirdağ falanmı sandın aahahaha
supran ı gördüm anıttepede
GKS görüldü z.burnunda...
bykarakus
29-06-2012, 23:28
dun caglayandan kagthaneye ınerken 5serısı sıyah bmw ıle selamlastk camlar koyu ve hızlı gectgmden arkadası tam tanyamadm burdansa selam olsun:)
Serkan kardes gene bendim :))
çağlarcoskun
30-06-2012, 00:53
tekirdagda gorulen 106 ek plakali griden sari olan
takribi 1saat önce fln ataköy camii'nin orda kaza yapmıs bır rx8 vardı..burdansa gecmıs olsun ordada gecmısolsun dıleklerımızı ılettık su falan goturduk herkes ıyıdı ama araba bıraz kotu duruyodu..
dün akşam orange vtec,kırmızı sus s2000,vtc s2000 ve cuk s2000 görüldü
oguzhan999
30-06-2012, 08:21
takribi 1saat önce fln ataköy camii'nin orda kaza yapmıs bır rx8 vardı..burdansa gecmıs olsun ordada gecmısolsun dıleklerımızı ılettık su falan goturduk herkes ıyıdı ama araba bıraz kotu duruyodu..
renk ? .
SekoLive
30-06-2012, 09:39
Serkan kardes gene bendim :))
eyvallah ozaman :) saolasn arabayı tanıyamadım virajda oldugumuzdanda anlık kayboldun :)
orhan_guney
30-06-2012, 10:02
nerelerde gördün başkan yakalandıkmı ?
dün akşam orange vtec,kırmızı sus s2000,vtc s2000 ve cuk s2000 görüldü
Cliosportve
30-06-2012, 10:04
Dün gece yalandan Güneşli Mc yaptık
UE 106 ordaydı
Kucaklarına düşmeme ragmen rolling yapmadan uzaklaştım yanlarından :D
renk ? .
kırmızı(hani bordo gibi olan :D)
biraz önce Baştaşa uğradım 2 tane kırmızı 207 rc vardı 07 ctm 91 ve 07 gt 088 forumdan olabilirler mi acaba..?
E.Bozoglu
30-06-2012, 23:29
Bu aksam Mudanyada kırmızı scirocco sanırım Semii nickli üyenın aracıydı Masallah
S.Özeren
30-06-2012, 23:31
birazdan bende yola çıkıyorum tekirdağa yazlığa geççem kenks benide gör hatta görüşelim :D öpüldün
kanki seni harbiden görmek lazım ya geldin görüşemedik :D
olum halüsülasyonmu gördün :) güneş geçmiş başına ajhahaha yoksa sen bahçeşehire geldin de size uzak diye tekirdağ falanmı sandın aahahaha
yok la sen değildin :D seninki artık leylek deilmiydi zaten ahahah :D
16ac791 yesil sedan vti hürriyette park halinde görüldü :)
SRK laguna caddeci olmuş diyorlar :D
çağlarcoskun
01-07-2012, 02:55
samet kumbagdayim yazlikta. yolun duserse mutlaka ugra.
az once tekirdagda galiba ak 106 kanguru onuru gordum :))
Kumburgazda keyfin onunde 3-4 tane s2000 biris sari bkm bmk mi ole bisey digeri ccs 05 bide sus plaka vardi arabdan buyuk kanat vardi ustunde :) sonra sari renk m3 daha sonra mercedes slr jantli kirmizi seat leonu gordum ama tum bunlarin ustune igrenc egzos sesiyle mavi beyaz mini cooper gordum bu kadar kotu egZos sesi duymamstm
:)
Murat Özcan
01-07-2012, 03:30
DD vtı yı gördüm meguiars yaptık dimi çağlar :D ayrıcada sarı EK 106 gelmiş onu gördüm :D
Bayrampaşalı
01-07-2012, 10:12
ZD sarı cupra bomontide dün gorüldü
bebekte YGT megan sarı fenalarda
SCM sk2 bebekte oda
bı kaç kişi daha gördum ama şimdi aklıma gelmıyo :)
SekoLive
01-07-2012, 11:09
SRK laguna caddeci olmuş diyorlar :D
Aynen ya bızı caddeye dusurenler saolsunlar:D dun ukku ıle ts cupra2 gordum . Sohbet muhabbet ıcn saolun pampalar.
tuner faruk
01-07-2012, 11:14
Dün akşam Eser Ayvazla Florya ışıklarda karşılaştık Yeşilköy ve Floryada görülen çok kişi oldu görende olmuştur :D
1998corsa
01-07-2012, 12:23
Dun gece gene tum asaleti ile al vtec mertcan goruldu. Sonrasinda da inceden bir uzadi sesi cok hosuma gitti headers var mi aracta birde egzoz capi ve susturucu ne var acaba??
Dün gece yalandan Güneşli Mc yaptık
UE 106 ordaydı
Kucaklarına düşmeme ragmen rolling yapmadan uzaklaştım yanlarından :D
seni benim kucağa alıcaz ona göre başka kucaklarda gezme hauhauha :D
CVK Rs'le turlarken Moonrock si görüldü selamlaşıldı
Bir dahakine bence planli birseyler yapalim :)
Bilecik yolunda 41 LV plakali hatch eg goruldu selamladim kornayla. Bir tanede izmit otoyolda DM plaka vtec II..
çağlarcoskun
01-07-2012, 13:38
DD vtı yı gördüm meguiars yaptık dimi çağlar :D ayrıcada sarı EK 106 gelmiş onu gördüm :D
aynen adas :)) cila yaptikta park yeri yoktu evin ilerisine biraktim muhtemelen hortumla su tutmuslar yada belediye sulama yapmis... baya bi kufur ettim su lekesi olmus araba
nerelerde gördün başkan yakalandıkmı ?
zeynep kamilde gördüm :)
Sabiha gökçen yolunda gişelerden sonra turuncu megane rs uçarak gidiyordu 34 RS sonunu hatırlayamadım.
anil_kus
01-07-2012, 22:05
dün gece 2.5 gibi maltepe yolu üzerinde beyaz rx8 ile yarış motoru fena gazlıyolardı. saat gece 2 gibide tam yanımda corolla taksiye patladı az kalsın bana patlıyodu yaralı varmı bilmiyorum maddi hasar büyüktü Allah yardımcısı olsun
1998corsa
01-07-2012, 22:35
Az once beysukent yolunda al vtec mertcan goruldu gene ;))) beyaz on numara duruyo. Guzel tercih olmus
Onur nihayet aracı başında yakalandı ayakkabı üstü sohbet edildi :D
BK typer'a teksiltkent önünde selam veren bendim :D
Onur nihayet aracı başında yakalandı ayakkabı üstü sohbet edildi :D
BK typer'a teksiltkent önünde selam veren bendim :D
Ayakkabı üstü ne lan :D
YC rs görüldü kornayı yaktım duymadı :D ve gazladı gitti :D
YC rs görüldü kornayı yaktım duymadı :D ve gazladı gitti :D
nerde kanka vallaha görmedim :D
FiReWaLL
02-07-2012, 08:06
Harun Dün izinliydi galiba GTİ ile avcılar sahildeydi :)
vdk sti bostancıda park halndeydi maşallah çok beğendim :)
Arabanın içinde arka koltukta uyuyan senmiydin Mc'de :)
emresener
02-07-2012, 08:40
ahaha VV 106 dimi bende gördüm arka koltukta biri vardı :D dedim noluyorz
Dun gece gene tum asaleti ile al vtec mertcan goruldu. Sonrasinda da inceden bir uzadi sesi cok hosuma gitti headers var mi aracta birde egzoz capi ve susturucu ne var acaba??
dc headers duz boru 63 luk Hks Hı Power Var benım araçta
tşk ederım :)
Harun Dün izinliydi galiba GTİ ile avcılar sahildeydi :)
Arabayı yıkadık. Hem su akıtalım hemde bi tur atalım yandaki arkadaşında orda arkadaşı vardı bi parça aldık geldik :) :icon_tup:
semih1469
02-07-2012, 11:14
Tunç yeni sevgilisi z4 ile Kumburgaz'da görüldü hayırlı uğurlu olsun tekrardan :)
dün bahçeşehir F&F car clean GC 106 yıkanmış maşallah eski halinden daha güzel duruyordu orjinal olmuş
Tunç yeni sevgilisi z4 ile Kumburgaz'da görüldü hayırlı uğurlu olsun tekrardan :)
saolasın senınde gtı ıyı duruyor :)
1998corsa
02-07-2012, 12:57
dc headers duz boru 63 luk Hks Hı Power Var benım araçta
tşk ederım :)
Guzel bir 3 lu olmuslar ;))
otomania
02-07-2012, 13:27
bahçelievler istanbul evlerinde lne 22 basık lada
bahçelievler istanbul evlerinde lne 22 basık lada
yavru,sabah bende gördüm onu çok güzel görünüyordu...
Burak E.
02-07-2012, 13:35
semih görüldü kumburgaz semalarında ama o beni görmedi :)
semih1469
02-07-2012, 14:08
semih görüldü kumburgaz semalarında ama o beni görmedi :)
vay burak sen yaşıyomusun yüzünü gören cennetlik :)
yok ya uyumuyodum, amfiden hoparlorlerin kablosu çıkmış onları bağlamaya uğraşıyodum :D
nerde kanka vallaha görmedim :D
saat 9'da kandıra sapağında :cool:
B.İçi Köprüsü, Fenerbahçe stadı güzergahında Uzunçayır mevkiinde,
YGT Megane Rs Trophy sol şeritten sakin sakin gidiyordu.. Çok şık nazar değmesin.
Bayrampaşalı
02-07-2012, 19:23
bugun jantmax ta low rider özgur erk rs rıza anıl karakaya mnd czt göruldu muhabbet edıldı :)
Sen ne jant taktin onu sole :D
Bayrampaşalı
02-07-2012, 19:50
Sen ne jant taktin onu sole :D
konuya bak gor foto ekledım :D
pegeout 106
02-07-2012, 22:03
38_RS plaka Clio Görüldü İncirli ßurger king de..
ZK Kirmizi E36 Sirinevler E5'de goruldu
ayak üstünde duruyoruz ama ayakkabılarla basıyoruz sonuçta :D espri anlayışın yok Onur :D :D :D
Edit: harbi onu hangi kafayla yazdım acaba :D :hahaha:
ayak üstünde duruyoruz ama ayakkabılarla basıyoruz sonuçta :D espri anlayışın yok Onur :D :D :D
Edit: harbi onu hangi kafayla yazdım acaba :D :hahaha:
ben içtim senmi sarhoş oldun lan :D
Ataşehir marmaris, 01 bge 01 rocco LeandeR, tolga_R,01ayf01 birkan,MC'de eski aracım GFJ,DP,HP 206 RCler,DT 820 306 biraz sohbet edildi =)
ben içtim senmi sarhoş oldun lan :D
rüzgar vardı kokusu çarptı :D
rüzgar vardı kokusu çarptı :D
ahaha pardon o zaman :D
Burak E.
03-07-2012, 08:19
vay burak sen yaşıyomusun yüzünü gören cennetlik :)
tabi olum :) yaşıyoruz sen yaşıyomusun delikli şeker polo güzel duruyor :) yere yaklaşmıs gibi araba :)
Az once mehzent talatpasa isiklardaydi,mendilci cocuklardan mendil almadi.
Berk7767
03-07-2012, 19:51
Kavacık car peeling oto yıkamada TarıkS in polo görüldü:)
Dun mkoy cıvarında sarı eg basık plaka malesef aklımda değil..
uskudar 07 plaka impreza(wrx,sti) bilemicem..
bide gecenin biyarısında biri takıldı peşime forumdan diye tahmın edıyorum ama aynadan arabayı cıkartamadım k.bakmasın :D (yada kendi kuruntum sıkıstırdım bılemıyorum:D)
Kavacık car peeling oto yıkamada TarıkS in polo görüldü:)
Bi ara 3kapi egzozlu bi Audi ugradi gitti gibi hatirliyorum son anda gordum, o muydun sen?
SekoLive
03-07-2012, 22:00
bugün bitane m6 gördüm alman plaka arabanın kapı ve camurluklar koyu sarı kaput tavan bagaj kapağı siyah acayip değişik bi arçdı varmı bunu gören fotolayan :)
Bayrampasalinin audi a3 goruldu jantlar resimde hic yakismamsti ama canli daha guzel duruyor fakat herseye ragmen bbs ch la kesinlikle degsmli :)
hddsheriff
03-07-2012, 23:14
yenibosna serhan citroenin oralarda eray yümseli siyah bir busanın üzerinde gördüm sanırım.
meLaNchoLic
03-07-2012, 23:15
VAV vtec ve BID poloyu gördüm denize giderken ama BID polo burdanmı bilemedim =)
Berk7767
03-07-2012, 23:17
Bi ara 3kapi egzozlu bi Audi ugradi gitti gibi hatirliyorum son anda gordum, o muydun sen?
aynen 1 saat dedi arabaların bitmesi bende biraz dolaşıp gittim:)
Boost Up
04-07-2012, 02:28
fenerbahçede SUS2000 ve CCS plakalı s2000 i gördüm
Bayrampaşalı
04-07-2012, 07:00
Bayrampasalinin audi a3 goruldu jantlar resimde hic yakismamsti ama canli daha guzel duruyor fakat herseye ragmen bbs ch la kesinlikle degsmli :)
nerde gördunkı dün dükkandan dısarı cıkmadım :D
araba suan yuksek o yuzden o kadar ıyı durmuyo dün 6 kişi bindik arabaya o zaman kendını gostermeye basladı :D :D
nerde gördunkı dün dükkandan dısarı cıkmadım :D
araba suan yuksek o yuzden o kadar ıyı durmuyo dün 6 kişi bindik arabaya o zaman kendını gostermeye basladı :D :D
Zaten bnde dukkanin onunde gordum :)
çağlarcoskun
04-07-2012, 08:34
fur79 fume toyota forum
danmidir acaba.. o.nasil bi guzelliktir tedavi style..
Fur auris forumdan canli gormek kismet olmadi ama gerckten guzel bol bol resmi var :)
Senin plaka BZ ise kumburgazda gördüm bende seni :)
SHOCKİNG
04-07-2012, 12:35
Bende sizin aracı gördüm celaliyede pazartesi günü park halinde Maşallah'ı var canlı dahada güzel geldi. gözüme.. Bu arada benim araçta 2010 mondeo gri renk HE plaka belki görenler olmuştur..:)
Burak E.
04-07-2012, 12:37
evet plaka bz seyran veya keyife yakın bir yerdeydi arabası :)
Az once mehzent talatpasa isiklardaydi,mendilci cocuklardan mendil almadi.
Sen o masaj salonu kartı dağıtan çoçukmuydun camlara sıkıştıran ahahahah :)
La madem gordun nıye gelmedın bu arada özgur sensın değilmi :D
SekoLive
04-07-2012, 14:05
SRN S2000 yeni sahbı forumdan mıdır
BurakYozgat.
04-07-2012, 16:04
34 DV 1920 Megane RS - Kelalper abimi maltepe sahilde gördüm korna çaldım duymadı :)
pegeout 106
04-07-2012, 18:40
ßeyaz Golf 34-ANL-12 Maltepede Gördüm Sitedenmidir ßilmiyorum Maşallah :)
ßeyaz Golf 34-ANL-12 Maltepede Gördüm Sitedenmidir ßilmiyorum Maşallah :)
Doğrudur benim aracım , iş yerim orada , her zaman beklerim bir çayımı içmeye :)
Doğrudur benim aracım , iş yerim orada , her zaman beklerim bir çayımı içmeye :)
iş yeri bayrampaşa mezarlığıydı sanırım ?:confused:
Low-Rider
04-07-2012, 19:10
Arkadaş mezarcı mı?
Arkadaş mezarcı mı?
aynen, part time olarakta bi cafede dj'lik yaptığını duydum.
YSN plaka beyaz corsa merter metro market önünde görüldü...
Bayrampaşalı
04-07-2012, 19:16
anılın dukkanın orası maltepe gıye gecıyo :D
pegeout 106
04-07-2012, 19:21
inş. ßir gün Kısmet Olursa Uğrarım Czt ile Geçiyorum,Arada Dikkatimi Çekti Kafa ßasıklığı :)
Low-Rider
04-07-2012, 19:23
cafe şanzelize sanırım , methini çok duyduk kendisinin.
BerkayKamaci
04-07-2012, 19:43
emresener'in ventosu annesi ve babasıyla atakent'te görüldü :)
bizde beyaz bir impala vardı babanın baya ilgisini çekti :D
YSN plaka beyaz corsa merter metro market önünde görüldü...
Baska yoksa bendim herhalde ysn plaka beyaz corsa ama merter metro market nere cikartamadm bi korna yapydniz keske :)
Baska yoksa bendim herhalde ysn plaka beyaz corsa ama merter metro market nere cikartamadm bi korna yapydniz keske :)
kale center'in onunden bahsediyor :)
kale center'in onunden bahsediyor :)
Him dgru simdi anladim yeri yarim saat trafikte kaldik :)
16gu424 hgt punto emirsultanda görüldü :) Günahlar affedilmiştir inş :D
dün öğlen eray abiyle ve hayabusasıyla buluştuk :D
bi kaç saat önce t plakalı kırmızı polo görüldü
kırmızı 1.7 corsa bow lu görüldü selamlaşıldı :)
Bende sizin aracı gördüm celaliyede pazartesi günü park halinde Maşallah'ı var canlı dahada güzel geldi. gözüme.. Bu arada benim araçta 2010 mondeo gri renk HE plaka belki görenler olmuştur..:)
Teşekkürler park ettiğim yer sitemizin önü, yıllık izinde orda takıldım :)
evet plaka bz seyran veya keyife yakın bir yerdeydi arabası :)
Aynen seyranın orda gördüm arkadaşın scirocco ile geldik pazar gündüzdü :)
Arkadaş mezarcı mı?
cafe şanzelize sanırım , methini çok duyduk kendisinin.
Totoşlar :D
otomania
05-07-2012, 00:59
haznedarda pz plaka woswos
Dün akşam keçiören şelale önünde 61 plaka s2000 görüldü. Forumdan biri mi acaba ?
orhan_guney
05-07-2012, 09:39
merter mc de gece 01:15 fılandı 2 tane civic vardı biri beyazdı diğeri ya siyah ya lacivertti. yoldan gecerken gördüm.
Low-Rider
05-07-2012, 10:26
Totoşlar :D
hacı iş olmuş galiba
ctesi açık büfe tost partisi istiyorum:D
Low rider corsa herzamnki yerinde on jant yoktu ama lastik patladi herhalde :(
Low-Rider
05-07-2012, 14:52
Low rider corsa herzamnki yerinde on jant yoktu ama lastik patladi herhalde :(
yok kardeşim,konfor spec geziyorum böyle:D
hddsheriff
05-07-2012, 14:57
haznedarda pz plaka woswos
Derin uykuda yatiyor :D
yok kardeşim,konfor spec geziyorum böyle:D
Abi bi rahat duramiyorsun illa arabanin
Bi yeriyle oynicn :)
otomania
05-07-2012, 15:35
Derin uykuda yatiyor :D
çalışlar sok da gördm önmden gçtnz.
hacı iş olmuş galiba
ctesi açık büfe tost partisi istiyorum:D
Aynen yavrum , tostlar benden , devamı da gelsin mangal partisi de yapalım :D :icon_tup:
Low-Rider
05-07-2012, 15:46
Aynen yavrum , tostlar benden , devamı da gelsin mangal partisi de yapalım :D :icon_tup:
Gelir gelir sıkıntı yok , abi bizden :)
S.Özeren
05-07-2012, 16:30
dün kalamış kahvede emir b1631 a ve burak seferoğlu ile oturuldu muhabbet edildi :D
furkancicek
05-07-2012, 16:32
fur79 fume toyota forum
danmidir acaba.. o.nasil bi guzelliktir tedavi style..
Fur auris forumdan canli gormek kismet olmadi ama gerckten guzel bol bol resmi var :)
Tesekkür ediyorum sagolun :)
çağlarcoskun
05-07-2012, 16:38
Tesekkür ediyorum sagolun :)
havalimani kimyanenin orda duruyodu. gumrukcumusun sende ? bu yaziyi yazdim ordan ciktim b kapisinin orda polis cevirdi bagliyodu zar zor ufak bi cezayla kurtardim valla bu egsoz nedir yaaa ne cesaret var sizde diyo :) tamda dolduruyodum vtec acicaktim bide oyle gorseydi napardi acaba :)
furkancicek
05-07-2012, 17:07
havalimani kimyanenin orda duruyodu. gumrukcumusun sende ? bu yaziyi yazdim ordan ciktim b kapisinin orda polis cevirdi bagliyodu zar zor ufak bi cezayla kurtardim valla bu egsoz nedir yaaa ne cesaret var sizde diyo :) tamda dolduruyodum vtec acicaktim bide oyle gorseydi napardi acaba :)
Thy Teknik de calısıyorum otopark sıkıntılı oldugundan ispark a bırakıyorum..
Gecmis olsun.. :)
çağlarcoskun
05-07-2012, 17:24
Thy Teknik de calısıyorum otopark sıkıntılı oldugundan ispark a bırakıyorum..
Gecmis olsun.. :)
anladim arabana masallah cok iyi Allah kaza bela vermesin. sagolasin :)
ahmet3425
05-07-2012, 17:28
bugun antalya da 2 tane s2000 gordum bitanesi beyaz body kitli aracın sahibi kusuruma bakmasın cok kaba duruyordu.
diğeri serbest bolgede gri orjinal sade bir s2000 di...
bıraz önce bodrumdan gelen bı kırmızı s200 grdum 34 bap plaka arka tampon 28o le gıderken ucmus elemanlarla sohbet ettık :)tanıyan varmı
Jeandan-R
05-07-2012, 17:58
bıraz önce bodrumdan gelen bı kırmızı s200 grdum 34 bap plaka arka tampon 28o le gıderken ucmus elemanlarla sohbet ettık :)tanıyan varmı
Ben az birsey muhabbet etmistim, ama isimlerini bilmiyorum
aynen atatsehırlı ler soyledı:) fatıh adı otobanda adres sordular bende bornovayada kadar getrdım :)
czt 73 plaka colt czt küçükyalıda objektiflere yakalandı.. sanıyorum forumdandı..
hddsheriff
05-07-2012, 18:40
çalışlar sok da gördm önmden gçtnz.
Yanimda oturan cocuk aliciydi , gordugunde el et bisey yap ta tanisalim
Tholl-ga Basin ekspreste goruldu
bugun antalya da 2 tane s2000 gordum bitanesi beyaz body kitli aracın sahibi kusuruma bakmasın cok kaba duruyordu.
diğeri serbest bolgede gri orjinal sade bir s2000 di...
bende görüyorum beyaz olanı abi ışıklarda dönerciler çarşısında o araca yakışmamış body kit
Emir-Sb3R
05-07-2012, 19:05
akşam 7 gibi ataköyden bahçelievlere giderken Time-R görüldü maşallahı vardı si'ın çok iyi duruyordu :)
ahmet3425
05-07-2012, 20:43
bende görüyorum beyaz olanı abi ışıklarda dönerciler çarşısında o araca yakışmamış body kit
ben şarampol de gördüm...
akşam 7 gibi ataköyden bahçelievlere giderken Time-R görüldü maşallahı vardı si'ın çok iyi duruyordu :)
Senin aracininda masallahi var kardesim, gorebilecegim en iyi smart'lardandi, bi smart'a gore iyi sesi vardi ama forumdan olcagini dusunemedim calsaydin ya bi korna selamlassaydik :)