Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
Dün akşam kızıltoprak ışıklarda ben ceza yerken bi i30 gelip yapabileceğimiz birşey varmı ? diye sordu. Forumdansa kendisine teşekkür ederim.
[QUOTE=Low-Rider;5947490]gölge ağaç altı güzel oluyorda kuşların tecavüzüne maruz kalıyor:(
ordada haklısın bırde bılmem dıkkat ettın mı araba pısken kus gelıp bırseyy yapmyor ama arabayı temız gorduler mı dayanamıyorlar cok dıkkat ettım hep aynı ya
Low-Rider
13-06-2012, 15:37
[QUOTE=Low-Rider;5947490]gölge ağaç altı güzel oluyorda kuşların tecavüzüne maruz kalıyor:(
ordada haklısın bırde bılmem dıkkat ettın mı araba pısken kus gelıp bırseyy yapmyor ama arabayı temız gorduler mı dayanamıyorlar cok dıkkat ettım hep aynı ya
aynen ya şerefsiz yaratıklar:D
ben arabayı bilerek o gördüğün yere bırakıyorum artık , hem ağaca uzak hemde yaz geldi velteler 7/24futbol oynuyor uzağa çekiyorum
Burak E.
13-06-2012, 16:45
valla hiç dikkat etmedim ya , tanıdık araç falan olmayınca selektör korna sallamıyorum pek
yan yana denk gelirsek darla her türlü:D
seni her gördügümde farklı yönlere gidiyoruz merterdeyken sen düz dewam ediyosun ben davutpaşaya dönüyorum felan filan :) inş yanına denk gelirsem tanışırız :)
Turk-Look
13-06-2012, 17:08
Bu olaydan bende nefret ediyorum. Yıkatıp bırakıyorum arabayı, sabah rezalet.
Ben de senden nefret ediyorum:hahaha:
bi tur versene:D
SULTANOGLU
13-06-2012, 19:14
2.5 aydan beri ilk defa arabamla sokaklara çıktım kimse görmedimi beni :D
http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/0908/commitment-emo-knife-cut-loser-fail-owned-pain-demotivational-poster-1250001757.jpg
Bayrampaşalı
13-06-2012, 19:22
en son ben gördüm herhalde seni hakan :D
http://www.history.com
olgayı gördüm eve geldi :p :D
SULTANOGLU
13-06-2012, 19:28
http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/0908/commitment-emo-knife-cut-loser-fail-owned-pain-demotivational-poster-1250001757.jpg
abi napim :D vallahi çok özledim :D bugun trafik yüzünden terleye terleye 5 kilo verdim :D ama servise bıraktım canavarı :D
Abi aynen ya bi rçıksın servisten arabanın içinde uyuycam :D
olgayı gördüm eve geldi :p :D
çıplaksa geliyorum
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/FB425149ZZ775_250.jpg
Bayrampaşalı
13-06-2012, 19:30
Abi aynen ya bi rçıksın servisten arabanın içinde uyuycam :D
çıksında cok denk geliriz oralarda mekanımız oldu beşiktaş civarı :D
BahattinS
13-06-2012, 23:09
TAY Cupra park caddesi :D
bugn bayabirilerini gördüm :)
Res s2000 , sus 63 du sonunu pek hatirlayamadim kirmizi s2000, 06 plaka bi s2000 cadde de goruldu ..
Sus cok iyidi masallah bir bayan kullaniyodu gercekten cok orjinal muhtesem bi s2000 di steden mi acaba
Edit :kavacikta gah s2000
Aynen kardesim benim arabam
evrendogu
14-06-2012, 10:24
Ben de senden nefret ediyorum:hahaha:
bi tur versene:D
Ayıpsın kardeşim bende fotoları çekerim :)
orhan_guney
14-06-2012, 10:28
41FL plakalı gri cilo rs görüldü 2 kere ümraniyede.
Dün Emirgandan gelirken mavi vos'u gördüm, kornalaştık :)
dün akşam beylikdüzü kahvemania nın önünde 2 tane s200 duruyordu biri beyaz diğeri kırmızı plakalarını göremedim
flexamin
14-06-2012, 13:12
emek 8 de bir tane turuncu lambo üzerini açmış patlata patlata gazlıyordu valla
dün akşam koşuyolunda ezn s2k önümde yanladı bende sıktım peşinden :D
Biraz önce Bostancida fv 1100 plaka vtec görüldü..
CooLeqenD
14-06-2012, 15:48
Arkadaşlar konusu geçen mavi vos benim. Beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni yeni sokaklara çıkıyor. Görüşmek üzere..
Abicim aracına maşallah diyorum, en son gördüğümde merter mc' de sen çıkarken arkadaşla konuşuyordum çıkışta yanı verdin benim gözüm açıldı dondum kaldım arkadaşta ne oluyo lan dedi, olum az önceki vos yanlarak çıktı kanm dondu dedim inanmadı. Sonra Terse doğru bitane 106GTi' dı galiba onunla birlikte peş peşe sıkıyordunuz onu gördü onunda ağzı açık kaldı çok felaket yürüyor abicim aracın. Bir kaç arkadaş aracınız için Turbo falan dediler ? 2.0T doğruluk payı varmıdır ? Allah kaza bela göstermesin abicim çok güzeldi aracınız maşallah :cool:
Akşam üzeri Merter MC'te sanırım Yavuz abinin (YavuzNaz) 306 GTi'nı gördüm.. Plakasız, o renkte bi 306 GTi.. Sanırım oydu..
gokhan_205
14-06-2012, 22:49
Emre.d basik jetta ve si bebekte görüldü şimdi :)
Carsamba günü kırmızı 41 TC plaka vti görüldü izmit sanayi yolunda sesi cok güzel masallah
marmara forum ön yolunda şu yeni boyanan gri eg si gördüm çok iyi duruyodu :) plakası F.. li bişeydi sanırım :D
41 fl rs, rer 07 is, cafe'sde sohbet ettık bıraz .)
Emre.d basik jetta ve si bebekte görüldü şimdi :)
El falan etseydin keşke :)
bugun aksarayda AE plaka kırmızı jazz gordum masallah cok guzeldı ya. sıtedenmı acaba arkads
gokhan_205
15-06-2012, 08:46
El falan etseydin keşke :)
Yenikoyden Burak in yanından donüyodum az yoktu bende olsaydı takılırdim peşinize trafikteydim yanımdan gectiniz :)
otomania
15-06-2012, 08:52
marmara forum ön yolunda şu yeni boyanan gri eg si gördüm çok iyi duruyodu :) plakası F.. li bişeydi sanırım :D
FZG 87 füme si dir.
Arac benim sagolasin kardesim tesekkur ederim..O yolu kullaniyorum ise gidip gelirken, sen ne zaman gordun?
orhan_guney
15-06-2012, 09:00
ümraniye sanayi sitesi önünde dün akşam saat 19: 40 civarı kırmızı Pejo 106 Gti 06 plakalı içinde 3 tane arkadaş bu adamlar burdanmı ?
Akşam üzeri Merter MC'te sanırım Yavuz abinin (YavuzNaz) 306 GTi'nı gördüm.. Plakasız, o renkte bi 306 GTi.. Sanırım oydu..
evet bizdik :icon_tup:
YavuzNaz
15-06-2012, 11:22
evet bizdik :icon_tup:
Tanınmayalım diye plaka takmıyoruz yine yakalandık :D :D
aynen bizdik onur :)
evrendogu
15-06-2012, 12:56
Abicim aracına maşallah diyorum, en son gördüğümde merter mc' de sen çıkarken arkadaşla konuşuyordum çıkışta yanı verdin benim gözüm açıldı dondum kaldım arkadaşta ne oluyo lan dedi, olum az önceki vos yanlarak çıktı kanm dondu dedim inanmadı. Sonra Terse doğru bitane 106GTi' dı galiba onunla birlikte peş peşe sıkıyordunuz onu gördü onunda ağzı açık kaldı çok felaket yürüyor abicim aracın. Bir kaç arkadaş aracınız için Turbo falan dediler ? 2.0T doğruluk payı varmıdır ? Allah kaza bela göstermesin abicim çok güzeldi aracınız maşallah :cool:
Teşekkür ederim. Aracın şahsına münhasır özellikleri dışında 2.0 atmosferik makine, hafif volant ve ms beyin ile yürümektedir. O gün yürüdüğüm araba sedan vtec idi. Cumartesi günü merter mc e gelicem büyük ihtimal, görüşmek üzere.
CooLeqenD
15-06-2012, 12:57
Teşekkür ederim. Aracın şahsına münhasır özellikleri dışında 2.0 atmosferik makine, hafif volant ve ms beyin ile yürümektedir. O gün yürüdüğüm araba sedan vtec idi. Cumartesi günü merter mc e gelicem büyük ihtimal, görüşmek üzere.
Görüşürüz abicim :)
Tanınmayalım diye plaka takmıyoruz yine yakalandık :D :D
aynen bizdik onur :)
ahahaha paparazzi gibiyim abi :D
Muharrem C.80
15-06-2012, 18:12
hakikaten çok merak ettim. proje çok sofistike. cumartesi mce gelirsek incelemek isterim.
Arac benim sagolasin kardesim tesekkur ederim..O yolu kullaniyorum ise gidip gelirken, sen ne zaman gordun?
akşam üzeri gibiydi karşı şeritteydim ben.. aynı yönde olsak hertürlü gelirdim yanınıza :D
Otuz yaşına geldin MC'e mi takılıyosun hala. :D
otomania
16-06-2012, 00:15
avcılarda full basık bi vd plaka fiorino arkadaşla kornalaştk yolda ama aramızdanmıdır
SekoLive
16-06-2012, 00:29
bir saat önce uf plaka bordo 106 gti gördüm 2-3 araba öndeydi harbiyede
OnurAvci
16-06-2012, 00:41
ataşehir shell'de biraz kıpırtılar vardı gibi :D
gece sularında kandıra sapağında AE galiba toyota corolla arkadaş arabasını yıkıyodu foruma üyemidir acaba ? 18-19 jantlı basık coralla sahibi üye deilsen hemen üye ol bizi bu güzellikten mahrum etme :D
furkancicek
16-06-2012, 13:42
Az once MEC 73 s2000 goruldu selamlasildi masallah rengiyle basikligiyla cok iyi:icon_tup:
Burak E.
16-06-2012, 17:26
Merter mc gene sessiz :))
Öğlen saatlerinde şaşmaz sanayii de Serkan Okanın JB 106 görüldü.
emresener
16-06-2012, 22:48
Merter mc gene sessiz :))
şimdi ordan geçtim merter mc gayet canlı ışıl ışıl 106 kaynıyordu :D
Honda Tech garajda Mertcan ve GokhanErol ile gorusuldu
Şaşmazda UtkuSelamoglu'nun dukkanda metinalan ile tanisildi. Akabinde Utkuyla ayara cikildi :)
bugun sarı rocco görüldü nato yolunda 34 SRJ 60 . dı sanırım cok güzel araç maşallah
ümraniyede kırmızı 34 VTC 40 S2000 görüldü ,Bmw E36 nun arkasında gidiyordu 1. vitesteydı sanırım egzos sesi çok tatlıydı :)
veee Altunizade de 34 JUM 33^
http://i45.tinypic.com/2ura73r.jpg
BarışArdalı
17-06-2012, 01:06
h.savaş , ottomania , kanguru onur , engin,musti power'la görüşüldü :)
Conqueror
17-06-2012, 01:06
Sonunda forumdan birilerini gördüm. İkitane s13 teki spawn diğeri dorukky. Onlarında beni gördüğü kesin :D Yani yazılmasada birileri beni gördü..
Merter Mc te de iki dakka durdum belki orda'da gören olmuştur.
h.savaş , ottomania , kanguru onur , engin'le görüşüldü :)
hahaha :D profıl resmı ne öyle yaa :))) fena moda girmişsin ya :))
S.Özeren
17-06-2012, 01:14
GT , TR , AEE Astra J ler , basık kangoo , Gökhan corsa ,vv gti ve siteye üye olan baya bi kişi görüldü bu akşam :)
CooLeqenD
17-06-2012, 01:15
Ulen vay arkadaş Merter Mc' e gitmedim ya bu akşam bir sürü kişi gelmiş vay şansıma yanayım ya :D
S.Özeren
17-06-2012, 01:16
bugün güzeldi apaçi hareketler azdı daha azdıda olamaz sanırım :D
CooLeqenD
17-06-2012, 01:17
Zaten ben gidiyorum, Şahinciler doluşuyo bir tanesi var çatapatcı kulağımın dibinde telefonla konuşurken sıktı açık olan kulağım çınlıyordu dibimde kontak aç kapa yaptı, yarım saat sonra Polis damladı :D Abi geçen 2 hafta falan önce gördüm seni tam çıkıyordun yetişemedim :D
S.Özeren
17-06-2012, 01:18
ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğim :D:D haftaya inş dicemde ozamanda ben yokum :D
CooLeqenD
17-06-2012, 01:20
Ahahahahaha :hehe: Abi nabıyım bu gün araba bulamadık yoksa ben hazırdımda :D Hatta çocuklara baya bir sövdüm araba bulun diye oolmadı bulamadık :D Ben gelmeyince sakin geçiyor nedense oraları bakalım havalar ısınıyor haraketlilik başlar artık :D TZ' i de cilalı bir şekilde görürsem deymesinler keyfime :D En son gördüğümde 2 haftalık pisliği vardı hahaha :D
h.savaş , ottomania , kanguru onur , engin'le görüşüldü :)
:D
artı FZG samedi haznedarda ve yeşilköyde sarı s2000 görüldü plakasının sonu 3 lü bişeydi hatırlamıyorum...
edit:musti power la tanışıldı ...
S.Özeren
17-06-2012, 01:22
:D inşallah kısmet 2 haftalık değildir la o otoparkta 3 gün yatsın öyle oluyo lafta kapalı otopark dışardan daha çok toz alıyo :D bugün miss gibiydi kaçırdın ayın 30'unda cilalayıp getircem senin için :D
CooLeqenD
17-06-2012, 01:24
İnşallah abim benim hahah :D En temiz Pısık Corsa' ı yakından görelim yahu :P hahaha :D Kazasız belasız abicim nazar değdirmiyim şimdi arabaya :D
Burak E.
17-06-2012, 01:24
şimdi ordan geçtim merter mc gayet canlı ışıl ışıl 106 kaynıyordu :D
ben yanlış zmanda gitmişim saat 7 diydi ordayken bomboştu tek Sarı YGT plakalı renault tropiyi gördüm :D
bu mc in saatleri varsa söyleyin o saatlerde geleyim oralara :) tanışır muhabbet ederiz :)
Conqueror
17-06-2012, 01:33
Bazı zamanlar merter mc e gidiyorum tanıdık bir nissan çıkarmı diye ama hep hüsran.. Gece gittiğiniz oluyorsa, muhabbette iyiyse gelrim bende..
S.Özeren
17-06-2012, 01:34
valla ben 8 de gittim 7 8 araba arkadaşlarla 11.30 a kadar takıldık sonra başka yere geçtik
CooLeqenD
17-06-2012, 01:38
Bazı zamanlar merter mc e gidiyorum tanıdık bir nissan çıkarmı diye ama hep hüsran.. Gece gittiğiniz oluyorsa, muhabbette iyiyse gelrim bende..
Valla abim genellikle Merter Mc' de Cumartesi günleri genellikle 8-9' dan sonra haraketlilik başlıyor gece 1-2 ortam iyi olursa 3' e kadar gittiğini bile duydum :) Ama kimi zaman oluyor ki apaçiler basıyor onların yaptığı taşkınlık yüzünden Mc' den insanlar polisi arayıp şikayet ediyorlar onlarda gelip dağatıyorlar ortamı kuş uçuyor ondan sonra ortalıkta :)
valla ben 8 de gittim 7 8 araba arkadaşlarla 11.30 a kadar takıldık sonra başka yere geçtik
Abi ne yaptınız siz ya :D Baskın mı yaptınız 7-8 araba ile gelip oysa ben senin tek kişi gelip tek kişi gitmene alışmıştım abi :D Arkadaş açtı şimdi sövüyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı :hehe:
Jeandan-R
17-06-2012, 01:39
Clio williams'ı gördüm telefonla konuşuyordu, selamı görmedi.
Az önce eve yetişmeye çalışırken bi a4'e ayıp ettim sanırım, sitedense o da kusuruma bakmasın :)
S.Özeren
17-06-2012, 01:40
:D biraz reset attık ortamda kendini bilmeyenler çok az olunca muhabbet sardı :D iyi sövvv
CooLeqenD
17-06-2012, 01:42
Dolu abi doluuu :D Filtre takan geliyor esiyor gürlüyor orada hahahaha :hehe: Apaçilerin vazgeçilmez mekanı oldu onlar yüzünden :D Haftaya yamacıma alıyımda sövmekten beter edicem onu abi hahaha :D O reset' i göremedim ya canım sıkıldı şimdi :D
SekoLive
17-06-2012, 02:00
vv2001 gtı vardı 1 cvarı mc den gectgmde
CooLeqenD
17-06-2012, 02:03
O Merter Mc' in kadrolu uyesi serkan abi :) Gormedigim zamn olmuyor nedense :)
BarışArdalı
17-06-2012, 02:38
hahaha :D profıl resmı ne öyle yaa :))) fena moda girmişsin ya :))
:) işine gelirse kardeşim bizde böyle :hahaha:
marmaris'in önünden gecerken japantuner,zübeyir,meh66,öner,emre abilerimi görüp cektim kenara ayak üstü biraz sohbet gırgır samata yaptık :D
vv2001 gtı vardı 1 cvarı mc den gectgmde
Aynen bende SRK Lagunayı gördüm :)
O Merter Mc' in kadrolu uyesi serkan abi :) Gormedigim zamn olmuyor nedense :)
Evimin önü olunca, ben olmasamda araba orda oluyo muhakkak :)
Trance-R
17-06-2012, 08:32
sabah , değirmen sokakta ...
alper abinin RSî park halinde gördüm ...
:) maşallah.
orhan_guney
17-06-2012, 12:14
GFJ 306 gti saat 11 cıvarlarında soyak yenişehirde.akşam merter mc gelicektim ama saat 23:30 bayrampaşalıyı aradım evdeyım dıyınce geri göndüm köprüden.gelseydim keşke.
Sercan AKCAN
17-06-2012, 12:19
merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun :)
emresener
17-06-2012, 12:31
ahmet jan , furkan ve bi arkadaşı daha çınarın önunnde çekirdeğimizi çıtlattık dun akşam... yeşilköydeki 3 ferrarili apaçiyi izledik :D
ÖmerF.Bayar
17-06-2012, 12:33
Dun gece MaxiVoos once kurucesme sonra bebekde goruldu, tek kelıme masallah :)
Bayrampaşalı
17-06-2012, 12:37
GFJ 306 gti saat 11 cıvarlarında soyak yenişehirde.akşam merter mc gelicektim ama saat 23:30 bayrampaşalıyı aradım evdeyım dıyınce geri göndüm köprüden.gelseydim keşke.
başkan walla arabam yoktu çıkamadım o yuzden ama bunu telefi edicez ınsallah :)
hmm sen ne tarafdaydın abi hiç fark etmedim :)
orhan_guney
17-06-2012, 13:00
dikiz aynanı kontrol etsen görürdün :)
hmm sen ne tarafdaydın abi hiç fark etmedim :)
Muharrem C.80
17-06-2012, 13:49
2senedir boştu bu aralar yine eski zamanlarına kavuşmus gördüğüm kadarıyla dağıtırlar yine darbe gibi 2 senede bir topluyorlar polizeiler. biraz popülasyon türesin kemikleşsin diye bekliyorlardır ama ne araclar geldi gecti bi vv gtı bide bi avensis var ne hali varsa gördük onlar demirbaş yıllarıdr:)
ondertopcu
17-06-2012, 13:54
ahmet jan , furkan ve bi arkadaşı daha çınarın önunnde çekirdeğimizi çıtlattık dun akşam... yeşilköydeki 3 ferrarili apaçiyi izledik :D
dün gördüm sizi bizde kısa durup gittik ordan ;)
furkancicek
17-06-2012, 14:38
Ferro ve bilimum kiralık arac :D
erhanarici18
17-06-2012, 18:03
GUN leon'u aqua dolphinde gördüm bugün
SekoLive
17-06-2012, 19:14
acıbademde karsı yoldan korna yapan bır smart vardı gec gordum sultanoglu hakan olablr selam olsun:)
gokhan_205
17-06-2012, 20:56
Emre d. yeniköy selamlaşıldı :) adam hep basık :D
by_hayali
17-06-2012, 20:57
EmreD ile istinye selamlaşıldı :) Gri getz vardı bende
bostancı vatan pc önunde yky megane
air li jetta ve emr53 tu sanırım nıckı grı hb si gordum istinyede.
Boost Up
17-06-2012, 23:32
izmitte, izmitin çıkışına doğru altgeçitte 41 es plakalı bir vtec gördüm gri, birde gri renk 2006-7 model sanırsam wrx gördüm gri renkte, körfezin oralarda gördüm e5 te:)
Low-Rider Özgür abi görüldü Real'in otoparkında bagajı açıp bişeylerle uğraştı yanına gidicektimde tanışmak nasip değilmiş :)
biraz önce marmaris büfede 01bge01 rocco,01ayf01 dı sanırım tt,dou, nıcklerını hatırlayamadıgım bıkac kısı daha vardı :) kusura bakmayın pek sohbet edemedık arkadasım oldugundan .)
benım arabanın karşı kaldırımında 38 va plakalı vti gorundu.. jantlar dışında aynıydı bızım arabaların herseyı:)
ERY98 İdealtepe cadde civarları görüldü:)
oguzhan999
18-06-2012, 02:10
Dun gece MaxiVoos once kurucesme sonra bebekde goruldu, tek kelıme masallah :)
Tesekkurler :) ,
fatihtemizer
18-06-2012, 07:23
cuma akşamı basın ekspreste yj vtı ile peşpeşe başakşehire kadar beraber gittik..araç güzel temiz bir araca benziyor dış görüntü olarak..ve birde 212 nin orda kafa basık bir gri eg si hb gördüm..plakası nı okuyamadım trafikteydim çok ilgi çekiciydi....
Low-Rider
18-06-2012, 07:37
Low-Rider Özgür abi görüldü Real'in otoparkında bagajı açıp bişeylerle uğraştı yanına gidicektimde tanışmak nasip değilmiş :)
Kenarda arabayla uğraşanlarda sizmiydiniz:)
Genelde pazarları orda oluyorum , cila vs ufak tefek işler için.
onurunal
18-06-2012, 08:06
ODTÜ de 5 dk kadar önce anti fn2 type r ı gördüm... şimdi de matlab dersinden kaçak yazıyorum :)
ODTÜ de 5 dk kadar önce anti fn2 type r ı gördüm... şimdi de matlab dersinden kaçak yazıyorum :)
20 dk kadar önce onurunal focus'u gördüm. ben de işyerinde gizli gizli yazıyorum :D
Kenarda arabayla uğraşanlarda sizmiydiniz:)
Genelde pazarları orda oluyorum , cila vs ufak tefek işler için.
Aynen abi yıkama cilalama yaptık :) Bizde hemen hemen her pazar ordayız mesken edindik mekanı :D
Emre d. yeniköy selamlaşıldı :) adam hep basık :D
Dedim tersten kapatıp gelicek heralde kenara çekilicektim o yüzden :D
EmreD ile istinye selamlaşıldı :) Gri getz vardı bende
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için tekrardan :)
Airride jetta @ istinye
:)
air li jetta ve emr53 tu sanırım nıckı grı hb si gordum istinyede.
Evet, Emrah Silver si :)
metinalan
18-06-2012, 11:11
Honda Tech garajda Mertcan ve GokhanErol ile gorusuldu
Şaşmazda UtkuSelamoglu'nun dukkanda metinalan ile tanisildi. Akabinde Utkuyla ayara cikildi :)
Güzel gün oldu :)
Buarada nasıl oldu araba duruşu 10 numara maşşalah burdan tekrar :)
GokhanRS
18-06-2012, 11:12
bostancı vatan pc önunde yky megane
arabayı arkadaşıma ödünç vermiştim ta oraya kadar gitmiş mi be ya :D
hiçte söylemiyor burda istihbarat gelmese.
Low-Rider
18-06-2012, 12:07
Aynen abi yıkama cilalama yaptık :) Bizde hemen hemen her pazar ordayız mesken edindik mekanı :D
2-3haftadır denk geliyorum o zaman size
birdahakine gelirsin tanışırız:)
Güzel gün oldu :)
Buarada nasıl oldu araba duruşu 10 numara maşşalah burdan tekrar :)
Tekerde senden 100 hp eksiğim var ama gayet memnunum :) senin araç da çok iyi maşallah, sesi sanayiyi yıktı geçti :)
gokhan_205
18-06-2012, 13:59
Dedim tersten kapatıp gelicek heralde kenara çekilicektim o yüzden :D
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için tekrardan :)
:)
Evet, Emrah Silver si :)
Cumartesi gecesi burakla konuştuk konuştuk pat diye çıktın karşımıza :)
arabayı arkadaşıma ödünç vermiştim ta oraya kadar gitmiş mi be ya :D
hiçte söylemiyor burda istihbarat gelmese.
joyun önündende geçti :D ben selam verdimde sonradan başkası oldugunu fark ettim o bizi görmedi :D :hahaha:
cagri-35
18-06-2012, 20:24
DetailEF ile karşılaştık istaasyonaltı girişinde
Dün akşam Beylikdüzü Ramosi, pardon artık EFçi :D
Bugün Emrenin Jettayı gördüm, kendisini göremedim sahilyolunda ;)
berkay_aydin
18-06-2012, 20:33
Cumartesiydi galiba Özgür abiyi gördüm 1.köprü yolundaydı, bende beyaz proceed vardı :)
Low-Rider
18-06-2012, 20:35
Cumartesiydi galiba Özgür abiyi gördüm 1.köprü yolundaydı, bende beyaz proceed vardı :)
Doğrudur kardeşim:)
onurunal
18-06-2012, 20:37
arabamı yıkarken dark kulağında telefon yanımdan geçti :)
furkancicek
18-06-2012, 20:55
Beylikdüzüne geliyosun aramıyosun ayıp ayıpp :D
pazar öğle saatleri yıldız parkı civarında 01 C Subaru STİ
otomania
18-06-2012, 22:01
KNG77 rocco
hddsheriff
18-06-2012, 22:10
vv 2001 onur merter mc te idi bakındım göremedim
gecen bakırkoyde gks fn2 typer sanırım bı lastikçinin önündeydi 2 gun öncede malii nin kırmızı eg civici gordum yenıbosna guneslı taraflarında
Metro Grosmarket otoparkinda 06 RS... plakali Fiesta RS goruldu.
MND czt Veliefendide görüldü :)
bugramutlu
18-06-2012, 22:45
bbb plakalı BMW 8 serisi geçti zeytinoğlu caddesinde önümden burdan mıdır bilmiyorum.
cuma akşamı basın ekspreste yj vtı ile peşpeşe başakşehire kadar beraber gittik..araç güzel temiz bir araca benziyor dış görüntü olarak..ve birde 212 nin orda kafa basık bir gri eg si hb gördüm..plakası nı okuyamadım trafikteydim çok ilgi çekiciydi....
Cuma Günü O taraftaydım Benı Görmüş Olabilirsiniz işten çıkmıştım:)
fatihtemizer
19-06-2012, 08:11
Cuma Günü O taraftaydım Benı Görmüş Olabilirsiniz işten çıkmıştım:)
olabilir arkada egsoz capraz duruyordu bayağı alttaydı..arka plaka kare..o aracsa aracın harika maşallah kardeşim..
Cumartesi gecesi burakla konuştuk konuştuk pat diye çıktın karşımıza :)
Ansızın çıkabilirim :)
Aynen abicim, Sütiş'in ordaydım :)
gecen bakırkoyde gks fn2 typer sanırım bı lastikçinin önündeydi 2 gun öncede malii nin kırmızı eg civici gordum yenıbosna guneslı taraflarında
atatürk sanayiye koşturuyordum :D
olabilir arkada egsoz capraz duruyordu bayağı alttaydı..arka plaka kare..o aracsa aracın harika maşallah kardeşim..
Evet bendım anlasılan.Tesekkur ederım :)
ERY98 İdealtepe cadde civarları görüldü:)
Hee bildin, neyseki polis saolsun ERY98, HFK38 sağa çek dediğinde ortada buluşmuş olduk :D
AhmetYılmaz
19-06-2012, 14:04
Mcte hep vv 106 görülmekte.. :)
efendi minibüsçü burak kardeşimle tanıştık:D
kusura bakma giderken görüşemedik:(
daha yeni gördüm :)
sen kusura bama yolda gördük ani bi geliş yaptık
sahilden dönerken denk gelirsem uğruyorum bizden birini görürsem
sizden sonra bizde zengin kalkışı yaptık zaten :D
emresener
19-06-2012, 15:26
ev Plakalı 3 serisi bomonti tünel girişinde görüldü.
turuncu sarı karışık bi renk e90da boğaziçi bağlantı köprüsü üstünde sağsol yapmaya çalışırken görüldü :P
dün gece izmitte gazlayan ön camı stickerli type-r burdan birimidir acaba ? :)
öğlen bostancı sanayide alp2 cuprayı gördüm yanlış değilse maşallah çok güzeldi :)
dün yavuz abiyi gördüm bebekde dondurmacıda
vv 2001 onur merter mc te idi bakındım göremedim
Eve çıkmışımdır abi:)
mustafa_yaman
19-06-2012, 22:10
res s2000 üskûdar patsocudaydi galiba
oguzhan999
20-06-2012, 00:30
Yesilyurt , Selim Bayrak e93 :) masallah dekoru resmen iyiydi :)
Yesilkoydede musti :)
acıbademde karsı yoldan korna yapan bır smart vardı gec gordum sultanoglu hakan olablr selam olsun:)
Benim o :))
Hafta içi her akşam olduğu gibi 01 plaka revo tt ve 01 plaka revo rocco batı ataşehirde starbucks ta görüldü . Araç sahiplerini tanımadığım için selam verilemedi :)
SekoLive
20-06-2012, 13:10
eyv enes:)
Elpadre melii abi bakrkoy transt yol ckısnda goruldu
emresener
20-06-2012, 13:13
beni nie görmuon sen her sabah galeria ya bırakıom arabayı :D
sen o sahl yolu çıkış mevkiinde nerdesin bro ?
Ahm performance Ahmet az evvel yanımızdaydı.Yeni tanışmak nasip oldu.burdan tekrar selam olsun.
SekoLive
20-06-2012, 13:20
opetn ordaym kanka. Gorememem sabah erken gelyorum aksamda gec ckyorum muhtemelen sen gun ortasnda galerıaya gelıp gdyosundur.
Pazartesi aksami saat 23:30 gibi
Bana dalasip satasan tek kapili cabrio mercedes
El sallayip bye bye gibilerinden gazladi, sonra husrana ugrayinca ne yapti, ne dedi, ne hissetti merak ediyorum. Herkese bye bye deyip ucacakmis gibi el sallamaz umarim bundan sonra. Arkadasinada rezil oldu.
Onun haricinde dun aksam Baris Ardali ve bugun Halil Karakas ayak ustu lafladik :)
Samet Fzg Radar Hondadaydın Maşallah Boya çok başarılı olmus ;)
GFJ 306 GTI ile çok karşılaşıyorum sabahları atakentte ümraniye ye doğru çıkıyor..
41 plaka Rs görüldü ümraniye haldun alagaşta.. dün akşam da dip basık gri focus'u gördüm..
Samet Fzg Radar Hondadaydın Maşallah Boya çok başarılı olmus ;)
Sagol kardesim tesekkur ederim sen neredeydin ben seni goremedim :)
Sagol kardesim tesekkur ederim sen neredeydin ben seni goremedim :)
İşim Vardı Hızlıca geçtim Vaktim Olsaydı Uğrıcaktım Tekrar Maşallah...
life is life
20-06-2012, 17:06
ezn s2000 altunizade..
emresener
20-06-2012, 18:27
opetn ordaym kanka. Gorememem sabah erken gelyorum aksamda gec ckyorum muhtemelen sen gun ortasnda galerıaya gelıp gdyosundur.
ya nasıl bi insansın. davette etmion burdayım kardeşim buyur gel diye pehh pehh pehh.... evlilik telaşı bozdu senı bro :D
SekoLive
20-06-2012, 18:55
ya nasıl bi insansın. davette etmion burdayım kardeşim buyur gel diye pehh pehh pehh.... evlilik telaşı bozdu senı bro :D
kanka onun bozmadıgı insan yokda ben sölememişmiydim oralarda oldugumu yaw :D
merter mc caglarcoskun sedan vti görüldü araba başında 3-4 kişi vardı inceleme specdeydiler :D
VA S2000 kimindi öğlen bahçeşehir opetin orada gördüm
bağcılarda yavuz abinin eski punto görüldü ve RED plaka 207 Rc sıka sıka gidiyordu...
Hızlı dizel 206 yı gördüm süreyya plajında öğlen akşamda bostancıda takılırken denk geldi bir türlü selam veremedim:D
Hızlı dizel 206 yı gördüm süreyya plajında öğlen akşamda bostancıda takılırken denk geldi bir türlü selam veremedim:D
İki kere gordun bi korna basaydin kardesim keske :)
İki kere gordun bi korna basaydin kardesim keske :)
Süreyadayken yemek yıyorduk arkadaşla bi baktım rölantide ağır ağır geçiyosun :)Bostancıdada karsı seritimdeydin:)Bir dahaki sefere inşallah
Süreyadayken yemek yıyorduk arkadaşla bi baktım rölantide ağır ağır geçiyosun :)Bostancıdada karsı seritimdeydin:)Bir dahaki sefere inşallah
Akşam bostancıda radara yakalanmışsın öyle diyolar :cool: Neyse yaptığın ayıbı biliyosun sen ;)
Akşam bostancıda radara yakalanmışsın öyle diyolar :cool: Neyse yaptığın ayıbı biliyosun sen ;)
Sana dükkan demiştir muhtemelen :D banada bisikletle çıktım demişti. Bisikletgit Ertan yaaa :D Neyse bizde dodoo ile birbirimizi gördük bütün gece :)
Sana dükkan demiştir muhtemelen :D banada bisikletle çıktım demişti. Bisikletgit Ertan yaaa :D Neyse bizde dodoo ile birbirimizi gördük bütün gece :)
Bisikletin tekeri patlamış :D Dükkandada iş yokmuş:D
Bisikletin tekeri patlamış :D Dükkandada iş yokmuş:D
Ücretsiz stand up a başladın heralde..
Ücretsiz stand up a başladın heralde..
Fakat yaptığın yanlışın yüzünden ilk seyircilerin biz olmayacağız.. Üzgünüz.. Bi gelişme olursa biz sizi ararız..
onurunal
21-06-2012, 01:32
zız18 kırmızı evo... cebeci... akşam saat 8 suları...
Boost Up
21-06-2012, 02:02
gıs 76 plaka megane coupe var mı aramızda, kremit rengi?
SekoLive
21-06-2012, 07:29
jet37 clio forumdandı sanrm halıce dogru gordum
Seko gunaydin ama hem araba kullanip hem yaziyomusun :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
21-06-2012, 08:05
sabah sabah kavacıkta jap 01 typer görüldü ufaktan gaza dokundu maşallahh..:D:D
durdurup slm verseydın :D
SekoLive
21-06-2012, 08:20
gokhan abı metrobusteydm o ara gordum:) meli abı aramzda 3 şerit 1 refuj vardı ve ben yayaydm:D
gokhan abı metrobusteydm o ara gordum:) meli abı aramzda 3 şerit 1 refuj vardı ve ben yayaydm:D
ordan gecerken dıkkat edıcemm sana :D
8.000rpm
21-06-2012, 09:01
hani bir ara maslak'ta yapılan bir nissan laurel altima vardı , içine bmw motoru koymuşlardı , turbosu da var mıydı hatırlamıyorum...
bilen duyan var mı? aklıma geldi birden , nereden geldiyse..
Dun yesilkoyde ThollGAYla karsilastik, bide orhansah 'ti sanirim ayakustu tanisildi
GFJ 306 GTI ile çok karşılaşıyorum sabahları atakentte ümraniye ye doğru çıkıyor..
41 plaka Rs görüldü ümraniye haldun alagaşta.. dün akşam da dip basık gri focus'u gördüm..
Doğrudur iş yeri k.karabekirde :D
hepimizi ayrı ayrı görmüssün helal:)
Gfj karabekire inerken sagda yatiyor genelde kafa basik yola dogru :)
07 bgn plaka siyah evo bizden mi ? haberi olsun geri vites ışığı sürekli yanıyor.
maşallah.
Sonunda forumdan birilerini gördüm. İkitane s13 teki spawn diğeri dorukky. Onlarında beni gördüğü kesin :D Yani yazılmasada birileri beni gördü..
Merter Mc te de iki dakka durdum belki orda'da gören olmuştur.gorduk kardesım gormezmıyız :) ılk defa 3 tane s13 yan yana gorduk heralde
serqan23
21-06-2012, 11:59
drift spec leş25 bayrampaşa ara sokaklarında görüldü...
1998corsa
21-06-2012, 12:12
06 al beyaz vtec mertcan 2 gun once park caddesi
10dk önce hızlı dizel 206 e5te kadıköy yönüne giderken görüldü
Simdi geldim kadikoye :) korna bastinmi :)
Simdi geldim kadikoye :) korna bastinmi :)
basmadım tersteydim ben
orhan_guney
21-06-2012, 13:11
kartal adliyenin orda yt vtec. gri.
SekoLive
21-06-2012, 13:17
01ayk01 passat sahl yolunda goruldu
Bu arada havaalanı taksm otobusundeym adam sankı ucagı ındrp otobusun dıreksyonuna gecms sahlde estre estıre gdyoruz:D sag salim ınersek ıyi
KA®ANLIK
21-06-2012, 15:14
izmit otoban girişinde
VV Plaka ClioSport V6 görüldü.
Dudullu çıkışından çıktı.
Yanıyordu araba, gerçekten görünüşü hoşuma gitti (:
MAŞALLAH.
forumdan mıdır kendisi ?
Gfj karabekire inerken sagda yatiyor genelde kafa basik yola dogru :)
aynen işyerin önünde yatıyo :) birdahaki sefere bişeyler ikram ederim uğrarsan :)
SekoLive
21-06-2012, 17:39
hzk88 maslak sanayi ayrımında goruldu
Sercan AKCAN
21-06-2012, 18:56
Jantmax cem abinin lexus , koz m3 e6 da sikarken goruldu peslerine takildim baya :) 2 aracada masallah :)
Sahil yolunda pes pese giden 2 siyah polo
06 al beyaz vtec mertcan 2 gun once park caddesi
benım ev orada :)
bende senı gormustum bı kere gobekte yanlıyordun :)
Pesimist bmw z3 34 EM plaka silivrde gezerken goruldu :)
Jantmax cem abinin lexus , koz m3 e6 da sikarken goruldu peslerine takildim baya :) 2 aracada masallah :)
dükkana döndüğümüzde plakayı söyleyince tanıdı cem abi .. bi an fark edememiş.. yaşlılık tabi naparsın :)
rcbasaran
21-06-2012, 23:30
Ya sercan valla sen korna çalınca uyandım sen olduğuna :)
rcbasaran
21-06-2012, 23:32
dükkana döndüğümüzde plakayı söyleyince tanıdı cem abi .. bi an fark edememiş.. yaşlılık tabi naparsın :)
Evet te sen bana bunak muamelesi yapacağına teknik servis aracınla arıza şeridinde kalmış adama yardım etmedin ya, yazık sana :D
Aren @ maslak
Yasin_R @ otogar yolunda kırmızı puntoyla arkamdaydı
VTE plaka gri hb vti üye midir?
mert_leon
22-06-2012, 00:59
yeşilköyde yekta yı gördüm cooperın içinde bişiler yapıyodu düt düt yaptım ama çok konsantreydi görmedi :)
oguzhan999
22-06-2012, 01:11
Maxivos-incirli
:icon_tup:
1998corsa
22-06-2012, 01:48
benım ev orada :)
bende senı gormustum bı kere gobekte yanlıyordun :)
Dogrudur ;))
CasabLanca
22-06-2012, 02:03
değiller kanka :D
demetevlerde gördün di mi dolmuşçu o arkadaşlar
Sercan AKCAN
22-06-2012, 02:05
ehehehehehe yaşlı falan ama yolda benim diyeni cebinden çıkarır.:cool:
Ya sercan valla sen korna çalınca uyandım sen olduğuna :)
sorun değil abi geçen geldim dükkanda yoktun sl500ü almak için ankaraya gitmiştin.şimdide bi yetişiyim sana selam veriyim diye sıktım ama olmadı.bi dahaki sefere artık.oysaki yolda cruise controlde 90a sabitlemiştim ben sizi görünce dayanamadım :)
Bayrampaşalı
22-06-2012, 08:46
emre jetta ile görüldü telefondan taciz edildi :D adam harbıden full basık gezıyo arabamdan sogudum :)
değiller kanka :D
demetevlerde gördün di mi dolmuşçu o arkadaşlar
yok kanka yenimahallede park halinde
yok uye degıl ama
motoru yuklu bır vti benden soylemesı
pıston ekzantık headers fıltre eksoz :)
su an rodajda yakında rollere gelır herhalde
burada eskı 16 JDM plakalı olaran araç
emre jetta ile görüldü telefondan taciz edildi :D adam harbıden full basık gezıyo arabamdan sogudum :)
Yavrum ortaköy tarafına geçiyordum, iyi oldu telefondan taciz ettiğin :D
gece kızıltoprakta beyaz bi cupra + 2 adet body kitli astra ile karşılaşıldı.:) nedense hi. birinin plakasına bakmadım. astralardan biriyle selamlaşılıp ışıklarda kalkıldı acaba sitedenmidir arkadaş?
CasabLanca
22-06-2012, 15:44
yok uye degıl ama
motoru yuklu bır vti benden soylemesı
pıston ekzantık headers fıltre eksoz :)
su an rodajda yakında rollere gelır herhalde
burada eskı 16 JDM plakalı olaran araç
birilerine giderlenmişti bir ara :hehe:
furkancicek
22-06-2012, 17:50
Bugün e6 da bulgar plaka füme s2k görüldü selamlasıldı egzos showuyla mest olundu :D
Bugün e6 da bulgar plaka füme s2k görüldü selamlasıldı egzos showuyla mest olundu :D
Onu bende biliyorum geçen sene koşuyolunda görmüştüm.Sonra birde bayramoğlunda gördüm.Stepne ile gezdi 1 hafta.
Bugün değil ama geçen hafta, 2 kere AL Vtec. Mesa ve Park Caddesi civarı.
Bayrampaşalı
22-06-2012, 18:06
yabancı plaka ama plakası HKN olan e36 m3 goruyorum yıldırımda sureklı fena yuklu herhalde deli gibi ses cıkıyo aletten
BerkayKamaci
22-06-2012, 18:19
Aziz Serin Evo9
Dun maslakta 2 rocco'cu gordum,aralarindaki muhabbet cok iyiydi . Oz' un yaptigi bi roccoya kendi standart roccosuyla saplamis oyle diyodu,o yuzden ecufast yaptirmiyomus arkadas. :) sonra kaputu aciyim yagina suyuna bakiyim dedi,bebe daha kaputu acmayi bilmiyodu,canim skldi uzaklastim:)
07 vd 320 e36 320 akdeniz sanayide görüldü.(forumda yeni olduğum için tam emin olmamakla birlikte forumdan olduğunu düşünüyorum:D)
Snn s2000 yanımda ama sahibini tanımıyorum bakışıp duruyoruz :D
Sercan AKCAN
22-06-2012, 21:29
Arteus un corsa d sini gördüm maşallahı var.
fastchild
22-06-2012, 21:33
bugün bostancı sanayii'de "FDL" fadıl Golf ayrıca hızlı dizel mürekkep balığı 206 HDI görüldü
MCK plaka laguna acıbadem benzin muratcan'dı sanırım sahibinin adı biz içerdeyken gelmiş çıkarken fark ettim .
havaalanında yeni kasa sarı astra gtc gordum baya iyiymis
ezn s2000 ve sword az önce kapının önündelerdi:)
Arteus un corsa d sini gördüm maşallahı var.
Eyvallah Sercan kardeşim senin gti da fenaydı :)
borayuksel
22-06-2012, 22:17
az once az306 gecti, emirgan sutis'te sotedeyim :D
Zevkli oluyor bu konu paparazzi gibi kim kimi nerede yakalamış :)
bugün bostancı sanayii'de "FDL" fadıl Golf ayrıca hızlı dizel mürekkep balığı 206 HDI görüldü
Selamlassaydik kardesim :)
gokhan_205
22-06-2012, 22:45
az once az306 gecti, emirgan sutis'te sotedeyim :D
Aynen şimdi geldim eve biraz gezdireyim dedim oğlumu :D
Bende Emre D. ve Emr53 ile görüştüm yeniköy ;)
cffsymbol
22-06-2012, 23:15
vtecburak görüldü 2köprü yolunda 1000rr la uykumu açtı sabah sabah :D
Trance-R
22-06-2012, 23:28
geçen gün kozyatağı köprüsünü geçtim E-5teydim.
kardeşimiz sağdan sağdan yardıringlerdeydi :)
arkada siyah duman spec , maşallah ;) sonradan gördüm yoksa illa selamı atardım ;)
Jön Türk
22-06-2012, 23:30
Yıkımcılar hariç tektörki cemaati ve turşu typer dedemandaydı
MCK plaka laguna acıbadem benzin muratcan'dı sanırım sahibinin adı biz içerdeyken gelmiş çıkarken fark ettim .
bende acıbadem benzınde takılıyom arada burgerkıngte felan benıde gorun bazen sıyah s13 :D
Çılgın Lupo GTi'cı Volkan Kalaylı merter mc'te görüşüldü :D Daha sonra geçerken Vtec-SEDAN bize katıldı :D
geçen gün kozyatağı köprüsünü geçtim E-5teydim.
kardeşimiz sağdan sağdan yardıringlerdeydi :)
arkada siyah duman spec , maşallah ;) sonradan gördüm yoksa illa selamı atardım ;)
Bendim dimi duman spec :)
S14 gordum bende bostancida siyah advanlar vardi buradanmidir acaba
ugur_EN_
22-06-2012, 23:36
07 vd 320 e36 320 akdeniz sanayide görüldü.(forumda yeni olduğum için tam emin olmamakla birlikte forumdan olduğunu düşünüyorum:D)
bugün saat 17.00'dan sonra sanayiye gitmiştim doğrudur :)
Çılgın Lupo GTi'cı Volkan Kalaylı merter mc'te görüşüldü :D Daha sonra geçerken Vtec-SEDAN bize katıldı :D
cılgın lupocu he:D mc ıyıydı bugun vv'de orda daha ne ısterım :D
cılgın lupocu he:D mc ıyıydı bugun vv'de orda daha ne ısterım :D
VV hep orda :D
Merter de çok sayıda aracı MC Donaldsı tavaf ederken gördüm :)
Sercan AKCAN
23-06-2012, 00:13
gören görenee :)
Tunali'da son korfez time trial'ina katilan 06 YY... S2000 goruldu.Cok guzelmis,nazarlar uzak olsun.
otomania
23-06-2012, 00:49
Merter de çok sayıda aracı MC Donaldsı tavaf ederken gördüm :)
mc in içinden geçerken gördüm maşallahı var
mc in içinden geçerken gördüm maşallahı var
Eyw teşekkürler.Sanırım bende sizi gördüm orada ,fazla durmadınız bayağı honda vardı karıştırıyor olabilirimde.
bugün saat 17.00'dan sonra sanayiye gitmiştim doğrudur :)yeşil antalya sanayide kutsal otodaydım önümden geçtin..
SekoLive
23-06-2012, 09:21
dün ysn 05 görüldü mecdiyköyde biraz öncede uu plaka tsport sahil yolundaydı
bayrampaşalı mesut ayıp deilmi yaptığın:)metrobüse yetişmen lazım dimi:)
orhan_guney
23-06-2012, 11:08
dün gece koca istanbulu gezdim kimse görmemiş be :) demekki Silencerı cıkarmak gerek :)