Abi hayırlı uğurlu olsun.Bi kaç defa kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten konforlu ve sessiz olması çok hoşuma gitmişti.Güzel tercih olmuş gerçekten.
Printable View
Abi hayırlı uğurlu olsun.Bi kaç defa kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten konforlu ve sessiz olması çok hoşuma gitmişti.Güzel tercih olmuş gerçekten.
Geçen aylarda iş yerinden bir arkadaşıma aldık aynısından executive donanım değil ama çok konforlu araba gerçekten iç hacim inanılmaz büyük.
Alırken benimde kullanma imkanım olmuştu. Hantal diyorsun ama megane RS ve DS e kıyasla hantal gelmiştir.
Benim 308 de yazılım yoktu bu arabayı arkadaşıma aldığımızda benim arabadan daha seri gelmişti şaşırmıştım hatta gidişine :)
Kazasız belasız sürüşler keyifle takipteyiz.
Hahaha süper mesaj :) ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz, yapabildiğimiz kadarı bu işte. Eyvallah daha güzeli sana nasip olsun.
Teşekkür ederim, baya sınıf atlattı rs ve ds den sonra. D Sedan = Konfor resmen. Otomatik araba da can mış.
:) Tabi şimdi hothatch den ve nothatch(ds) den inince insana bi yavaş geliyor araba. Kendi sınıfında makul olabilir.
Arabanın hakkı 2.0 hdi 163 lük olan ama dedim daha önce de onda tam oto şanzıman var o yüzden satın almam.
Buna da bir dp + remap + cooler yaparak biraz canlandırmayı düşünüyorum. Henüz çok yeni o yüzden azıcık alışalım birbirimize.
Yaş aldık diye mi bilmiyorum ama banada artık böyle büyük arabalar çok daha yakın geliyor. Ne yalan söyliyim QQ' dansa bunu almana bende çok sevindim :)
Ve alet elinde 1 günde bile can bulmuş :)
Devamını merakla bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun çok beğendiğim arabalardan ama air yok bir tek sanırım 2.0 Hdi'larda oluyordu. 5 Yıldır 1.6 e-hdi c4 kullanıyoruz aile aracı olarak dpf iptali ve yazılımla çok keyifli ve fazlasıyla yeterli oluyor :)
Sağ olasın :) Valla 1 günde baya evrim geçirttim arabaya. Bu akşam plakalıkları falan değiştiririm. Cam filmim var deneme yapacağım başarırsam ben, başaramazsam prof bir uygulama yaptıracağım.
Dp için rakam aldım şimdi, bayram sonrası yaptıracağım. Remap için de kime gitsem diye araştırıyorum.
Sizin aracı yazan kim, memun musunuz ?
Kara duman olmasın lütfen Kaan :D
Ben normalde tüm arabalarımda Bekir Abi (Paşaoğlu) veya Eyüp (Ecutuned) ile hallediyorum bu işleri. Fakat C4 için aracın yapıldığı serviste başka bir arkadaştan destek almıştım şuan Neptune olarak devam ediyor Gökhan iletişim bilgilerini iletebilirim özelden isterseniz. 2 seneyi aşkındır sorunsuz dumansız kullanıyoruz fazla da açık değil zaten araç genellikle Anne kullandığı için.
Teşekkür ettim uzak kalıyor bu firmalar bana, git gel hem zaman hem yakıt baya külfet olacak.
Bende böyle düşünüyorum açıkçası. DPF iptal + Egr iptal + Remap için daha önce c1 ve c5 i yaptırdığım yer ile anlaştım.
Firmayı duydum 1-2 de videolarını izledim. Ama yaptıracağım yeri buldum :)
Yayla gibi lafını sonuna kadar hak eden bi araç C5 x7 ler. 147 den inip her bindiğimde “Allahım konfor ne güzel birşeymiş” dedirtiyor sağolsun :) 1 günde bu kadar toplandı ise, birkaç ay sonra ne hale gelir bilmiyorum. tekrar kazasız belasız keyifle kullan. Bizde ki C5 2011 dynamic, belki onu satıp senin C5 e müşteri olurum ileride sattığın zaman
Bence de, bu hafta işi bitiririm o işi. Yarın film yapılacak, sonraki gün de yazılım için bırakırım. Farkı da yazarım, meraktayım etkisini. Şanzıman da mcp olduğundan tork artışını dert etmiyorum
140-145 hp arası değerler güzel olur gibi geliyor.
:) Ds den sonra mito bakıyorum sabahtan beri bir QV güzel olur gibi, cam tavanlı olanları çok beğendim gerçekten.
147 2.0 SS baktım ama daha güncel bir araç daha güzel olacak gibi geliyor. Bir alfa deneyimlemek istiyorum bende.
Ha yürütebileceğimi bilsem düşünmeden şunu alırım ama TB makinayla uğraşmayı göze alamıyorum şuan.
Just a moment...
Satış söz konusu olursa foruma da mutlaka ilan açarım haberleşiriz. Kafamdaki noktaya gelmesi lazım arabanın öncelikle.
Ooo zehir kanda gezmeye başlamış :)) mitoların, daha doğrusu multiairların genel olarak kronik bir arızası var ve tamir olmuyor. En son Multiair ünitelerinin sıfırı 60 bin lira civarıydı. 1.4 T-jet ler oynamaya daha müsait ve daha sorunsuz. 147 2.0 lar keyifli :D selespeed aslında ben çok severek kullandım. Sıkıntısızı çok hoş, sıkıntılı araba yaktırır :D ama aslında bazı bakımları var ss robotunun onları yapmak birçok sorunu bertaraf ediyor. Ki o bakımlar senin için çocuk oyuncağı. İlanda ki bronz Mito arkadaşımın. Yine de bi çevreme haber salayım. Belki satılık bi Qv denk gelir
dönüyor dolaşıyor soruyor yine Fransız alıyor. Dönüyor dolaşıyor yine Fransız alıyor. Hayırlı olsun :)
Arabanın kaderini değiştirdin abi maşallah. Eline emeğine sağlık.
Yazdım ya, fransızlarla bir bağım var benim kopamıyorum bir türlü :D
Daha değişecek dur, bak cam filmlerini de yaptırdım dün akşam daha da değişti. Cam filmini kim bulduysa net cennetlik. Film yokken bir istanbul sakarya yaptım yandım yandım vallahi.
https://blogger.googleusercontent.co...008.01.30.jpeg
Kıyas olması için filmsiz halini de ekleyeyim. Bizim şirket araçlarına film yapan bir yere gittim. Çocuk 1.5 saatte baloncuksuz potsuz izsiz bir işçilik yaptı, böyle el becerisi görmedim cidden. Aletin arka camı ***** tekte adam filmi çekti. Sorsan yıllardır film yapan yere gittik zamanında c1 e 2 parça film çekti adamlar. Buna yapacak olsa 5 parça çekerlerdi sanırım.
https://blogger.googleusercontent.co...020.26.03.jpeg
https://blogger.googleusercontent.co....31%20(1).jpeg
https://blogger.googleusercontent.co...008.01.31.jpeg
Aslında bu gün remap işini çözecektim ama arabayı hanıma kaptırdık. Yarın bakıcaz o işe.
Bir de çelikkanattan DP alacağım muhtemelen, bir uğrayayım al tak ürü varmış elinde.
başkanım hayırlı uğurlu olsun tekrardan maşallah çiçek gibiymiş. :)
Hayirlara vesile olsun Kaan :) QQ'dansa bunu almana cok cok sevindim. Baktigin QQ'larda kronik cok sorun var, kimisinin de cozumu yok, o sebeple almamis olmana gercekten cok mutlu oldum. Ote yandan, bu kasa C5'ler de ciktigi gunden beri begendigim, takip ettigim, ara ara acip ilanlarina baktigim bir arac. Zaten ezilmemis, hor kullanilmamis bir arac denk gelmis, senin elinde olacaklarin fragmanini da zaten ilk gunden gormus olduk. Ne diyeyim, agiz tadiyla eksiklerini gider, biz de ekran basindan takip edelim :)
Eyvallah Serdar :) güzel temiz denk geldi, biz de her zamanki gibi ufak ufak iyileştireceğiz.
Bunun en cezbeden yanı otomatik olması + içinin çok temiz olmasıydı. Biraz da benim elim değince daha hoş oldu sanki.
Fragmanı geliştirmek için airbrush boya tabancası aldım :D ufak ufak rütuşluk yerler var, fırça ile uğraşmayayım diye.
Kapı içi eşik kromları + yan cam kromları + krom bagaj çıtası + 3d paspas + havuz + egsoz sargısı yolda geliyor.
Yarın bi çelikkanat'a uğrayıp bakayım hazır al tak dp var dedi, ok ise alırım onu da mis gibi.
Remap için de bırakıcam aynı gün.
Bayramda tüm boşluklarda garajda sök tak yapacağım :)
Hızlı biticek araç ama olsun güzel 3-4 hafta sonu eğlencesi çıktı.
Güle güle kazasız belasız kulanın filmler fotğraftan mı bilmem ama bit ık koyu geldi umarım akşamları sorun yaratmaz.
Doğru aslında, filmler biraz koyu oldu. Ama dışarıdaki koyuluğa rağmen içeriden dışarısı çok güzel görünüyor, bi açık tonu da güneşi istediğim gibi engellemeyecekti muhtemelen.
Akşam tamamen ışık olmayan bir yolda test ettim görüşü kısıtlıyor, ama loş da olsa bir ışık varsa kafi geliyor.
Tamirat Tadilat Türkiye yeni sezonu ile ekranlarda :D
Basganim hayirli ugurlu olsun cok ama cok iyi bir tercih olmus, ne yalan soyliyim qq almani bende istememistim c5 i gorunce cok sevindim, cok severim x7 yi bende.
Yapacaklarini sabirsizlikla bekliyoruz eline beline kesene bereket şimdiden.
Forum ne qq düşmanıymış arkadaş :D hahah. Bence de qq yerine c5 daha iyi bir seçim oldu. Hem daha uyguna geldi hem daha konforlu ve otomatik olması en büyük artısı oldu.
qq de sanırım + olarak deri ısıtma ve bose olacaktı. Deriyi es geçersek ısıtma ve bose olsaydı iyiydi. C5 in de orj ses sistemi beklentimin çok ötesinde ama o açıdan beni mutlu etti. Tabi bir bose olamasa da bana yeterli geldi. Güzel bir kolon güncellemesi ile çok güzel işler çıkarabilir.
Evet dün yine boş durmadık, öğlen arası bir şeyler hallettik :)
Öncelikle çelikkanattan hazır downpipe aldım sonra aracı daha önceki c1 ve c5 i yazdırıp bir memnuniyetsizlik duymadığım bir arkadaşa yazdırdım.
Özellikle gidip aracı göstererek aldım zira montajı ben yapacağım, arkadaşlar baktı abi uyumlu dedi verdi, ama dpf nin sol kısmında bir giriş var dp da bunu göremedim. Umarım gol yemem.
Neyse en kötü dpf i söküp 2 sini birden götürür düzelttiririz.
https://blogger.googleusercontent.co...02-h640/DP.png
Kapı eşikleri ve cam çıtaları geldi onları taktım.
Küçük bir kelime oyunu oldu ama idare edicez. 1.6 olanlarda executive paket var, 2.0 olanlarda exclusive paket var.
Daha önce belirtmiştim tekrar etmekte fayda var 2.0 hdi özellikle almadım tam otomatik şanzıman ve hydractive süspansiyonun olası masrafları ve 100 km de 3 litre civarı fazla tükettiği için.
Eşikler şöyle oldu,
https://blogger.googleusercontent.co...008.08.35.jpeg
Araba hem pis hem de ortası delik paspası koymamak için eldeki halıları koydum ama çok da iyi durmadı, maksat paspas var mı var.
Bu gün rizline 3d ler gelir akşama takarız.
https://blogger.googleusercontent.co....35%20(1).jpeg
Arkası da böyle oldu, ürün açıklamasında bant 24 saat içinde etki ediyor falan diyordu, garanti olsun diye kağıt bant ile destekledim. 2 gün sonra çıkmasın.
https://blogger.googleusercontent.co....35%20(4).jpeg
Cam çıtaları boyları tam olmasına rağmen bitiş noktalarındaki eğimleri kötü, ufak bir taşlama görmüş parçanın kenarları ama yapılan işçilik güzel değil.
Minik bir detay ama ben takılıyorum %99 baksa görmez bile.
Şimdilik şöyle bol bantlı 2 foto atayım, bu postu güncelleyeceğim bu akşam bantları sökünce.
https://blogger.googleusercontent.co....36%20(3).jpeg
https://blogger.googleusercontent.co...008.08.37.jpeg
Yazılımdan sonra aracı aldım çıktım denk gelen ilk düzlükte yüklendim abs / esp ve motor arıza verdi. Eve geldim akü sök tak yaptım düzeldi. Bir daha çıkmadım yola.
Bu gün de arabayı almadım, tekrar deneyeceğim eğer aynı hatayı verirse mapper ile ufak bir mesaimiz daha olabilir, ona bakacağız artık.
Yazılım yapıldı dün, iş çıkışıydı çok deneme şansım olmadı. Eve yakın bi düzlükte yüklendim abs / esp + motor arıza yaktı. Sakince eve gittim aküyü söktüm taktım, geçici arıza ise silsin diye.
Arıza silindi. Bu akşam çıkıp deneyeceğim tekrar, eğer arıza yakarsa yazılımı yapan arkadaşa giderim çözeriz.
Yazıştık, görsel attım. aşağıdaki fotoda ortadaki giriş ne olacak dediğimde şöyle cevap verdi.
Dün remap yapıldı iptal et dedim yazılımcıya ama bunu teyit edecek cihazım yok, etti etmedi. Borular ve soket açıkta kalacakmış.
Alıntı:
2 si aktif
Alıntı:
Hava giriş boruları iptal
Alıntı:
Yazılımdan olcak
Alıntı:
Bağlamayacaksın
https://i.ebayimg.com/images/g/pBwAA...C/s-l1600.webpAlıntı:
Sensöre boşta duracak
Mudurum o ortadaki ve alttaki boru dpf in basinc farkini olcup doluluk oranini ogrenmesi icin.
O borular bir differantial pressure sensor une bagli, iki borudan (dpf icindeki petegin ust ve alt kismindaki) basinclarin farki ölçülüyor. Fark cok olursa regen açıyor vs. Sen dp yapinca o sensoru takmayacaksin buyuk ihtimal yazilimdanda o kapatilacak. Dpf ile birlikte kenara koyulack o parca.
gule gule kullana hakikaten citroenin en guzel 2-3 arabasindan biri olabilir bence bu.
fonksiyonel de olsa ben sanirim filmleri begenmedim, filmsiz hali daha guzel duruyormus, hafif bir mavimsi mercedes cami havasi varmis :)
Maalesef gözlerim aşırı hassas, şöyle izah edeyim siyah vizörlü motor kaskı içinde camları koyulaştırılmış bir güneş gözlüğü ile motor kullandığımda ancak rahat ediyorum.
Görsel olarak bence de 1 tık koyu oldu ama yaptığı iş ve sağladığı rahatlık müthiş.
Müthiş bir bilgi teşekkür ederim. İçim çok rahatladı şuan, ilk fırsatta dalıyoruz ve Dp ımızı takıyoruz.
Yazılım ile arbaya biraz da olsa can geldi gerçekten. Tork arttığı için daha rahat ivmeleniyor, sadece vitesleri çok düşük hızlarda attığından henüz alışamadık birbirimize.
Ya manuel ya spor otomatik modda kullanıyorum, bir zaman sonra çözerim artık. 400 km uzun yol / istanbul akıcı ve sakarya yoğun akıcı trafikte ortalamamız 6 litre oldu.
Benim tahminim 6.5 larda falan genel ortalamayla dolaşırız. Aracı ilk aldığımda 9999 km ortalaması 6.8 idi.
İlk kalkışlarda 1.5 tonluk cüsseyi hareketlendirmek için anlık tüketim 15 leri falan buluyor. Yakıtı da memnun edecek gibi duruyor şimdilik.
Tabi yaşadığım bir talihizliği de anlatayım, cam kenarı kromları yapıştırırken kağıt bant geçmiştim üzerine, nerden bulup aldıysam o bant iz bırakan tipteymiş.
Dün akşam 2 saat o bantların yapışkanlarını sökmeye çalıştım bırak bir de silerken parmağı kestik kan revan oldu her yer.
Geçmiş olsun abi. El emeğinin hakkını vermiş bedeli ödemişsin :)
DP bende takmak istiyorum Schumi söyledi egr iptal olmadan DP takılıyormuş bizim arabalara.
Bende düşünüyorum. Motorlarımız aynı sanıyorum takınca detaylı paylaşırsan bana da yol göstermiş olursun.
schumi %99 benden daha iyi biliyordur konuyu. O yüzden onun söylediğine itimat edelim.
EGR ye bakıcam daha önce 2.0 hdi de körlemiştim ama şuan 1.6 hdi de tecrübem yok araştırıyım ben de şimdi.
off baktım şimdi de sök sök sök bitmedi, bir de takması var. Ellemesek daha iyi gibi :)
Kesinlikle öyle ama bi video izledim, ruhum daraldı inan :) Onun yerine pasta falan yaparım :)
Evet evet kesinlikle öyle duruyor. Bi çılgınlık yapmazsam sökmem gibi duruyor. Ruh halime bağlı :) Ha dersen ki yazılımdan iptal ok. Hayatta ellemem :)