küfür mesajlarınıda sakla bide hakaretten giydirirsin
Geçmiş olsun acı bir tecrübe olmuş sizin için. İlk günden beri takipteyim resim attığın whatsapp grubundayım bende. Gruptan konuşup orta yolu bulmaya çalıştık ama pek mümkün olmadı umarım sıkıntısız bir şekilde çözersiniz hem sizin hemde karşı tarafın iyiliği için hukuk dan başka bir yola başvurmamanızı temenni ediyorum.
1000 tl için karakterinden vazgeçen adam bir 1000 tl için sizce daha nelerinden vazgeçebilir?
Ne dersiniz aramızda toplayalım mı bir 1000 tl.
![]()
kinder nickli arkadaşın çözüm önerisi güzel
iphone 6 satsam 1500 e sonra alan memnun kalmasa üzeriinden biraz kırpıp geri alsam sonra bir başkasına 1500 e yine çaksam pardon satsam sonra ondanda kırpıp geri alsam böyle 3 iş yapsam iphone sayısını 4 e çıkarıp farklı zamanlarada piyasa yapsam alırım veririm ben seni yenerim diyerek yanım iki stajyer alıp karın tokluğuna çalıştırsam sürekli satıp kırparak geri alsam her satış 50 lira bıraksa günde 3 satış yapsam uff paraya bak
ama cry nicli şahıs bunları düşünememiştir eyvah yeni bir dolandırıcılık yöntemi buldum
CRY dikkat et AĞLATIRLAR
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
en son yazdıgımda 10 sayfa olmustu sımdı 19! Pess dogrusu!
Google aramalarında cıkıyor mu? Bu rezıllıgı ınsan sahsıyetıne nasıl yedırır? Arkadasım olsa,ınsan ıcıne cıkamıyacak hale getırırdım kendısını. Baskası yapınca cok bırsey hıssetmıyor. Haysıyet onemlı degıl mı?
konunun tamamına yakın kısmını okudum. sem2.2 benim görüşürüm haklı taraf tamamen sizsiniz koray ismindeki arkadaş biraz insanlıktan nasibini almış olsa biraz esnaflık ve ticaret bilgisi olsa böyle bir anlaşmazlıkda en azından ya hocam,abi vs bak madem böyle birşey oldu şu an param yok yeni araç aldım bi şekilde halledelim diyebilirdi. Herzaman ağzımdan düşürmediğim dua Rabbim herzaman heryerde iyi insanlarla karşılaştırsın. sizede geçmiş olsun bu arada inşallah olay çok fazla tatsızlaşmadan çözülür.
Adamın resmi cismi varsa verin ilk mesaja yapıştıralım googleden gelenler için acaba mı soru işareti olmasınŞu adamın yaptığı geçenlerde kartalda arabasını kaptıran adamlardan farklı değil yani. Böyle dolandırıcıları ifşa etmek boynumuzun borcu ki başka birileri üzülmesin.
Olay tamamen bu yaniDirek bu
Resmi koyma abi laf ediyolar nasilsa takipci icin instagram konusuna adini yazmis. Al alinti olarak koy daha iyi takibe takip en cakma intercoolerlar bizim sayfamizda diye girsinler baksinlar.
74 model sehpa...
o değilde arabayı görünce dank etti bende konuşmuştum bu arkadaşla fabia rs alacaktık o ara bu arkadaşın araçta Sunroof yok diye vazgeçtik ucuz yırtmışız desene![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Benim bir sorum olacakMakaraya vurmayayım diyorum ama dürttü şeytan ne yapayım
Intercooler a soğuk pres yapsak orjinale benzetemez miyiz?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Potansiyel olarak 1000 liramiz var
http://youtu.be/t5wb0EHhDfs
Yaw bin tl yoksa bile dersinli karsesim su an param yok sonra verecegim bende 2 el malzeme isi yapiyorum 12 yila yakindir bazen musteri aliyor 10 gun sonra geliyor ben bunu aldim ama benim parcalarima uymadi ikilemeden geri aliyorum sonucta urun 2 el yok kutusu acildi deger kaybetti derdi yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)