maşallah araçlara![]()
Dr.Ecu AntaLya
8. sayfadan snra takip edemedim ben SS'in YENİ SAHİBİ yazdı mı hiç konuya ? araç sahipleri hariç herkes konuşuyo valla ki şimdi hiç ss bizim arabamız yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez falan yapmayın, ne kadar çevrede adam varsa sadece onlar yazıyo ve ilk sayfadaki videoda ss ile m3 gayet beraber gazlamışlar, maşallah araçlara demek bu kadar mı zor ? illa ss'in önde olması mı gerekiyo ? ss ibizanın 106nın gerisinde olsa nolcak bişey mi olcak ne yani bu büyütmeler ? her konuda mı tartışma çıkarmak zorundasınız
Kardeşim hızlısı ile denemek paha biçilmez diyorsunda ,neden yanına 2 defa yanaşan kobalt 106 ile denemedin seni orda yarım saat bekledikte neden basmadın ?çok merak ediyorum f7r la denedn m3 le denedn rsle bastın herneyse artık neden 106 ile denemedn ? Denemeye 106 aradığını söylemişin bekledik yanına yanaştık sen oralı bile olmadın ,sen arabanı stocktanmı sayıyorsun ? Biz çok merak ettik neden bizle denemediğini duruma açıklık getirirsen sevinirim ,geldik yanaştık kimse denemedi? Şaşıtıcı![]()
Tuned by ARP Garage
Ben arabami stocktan saymiyorum sizlerin araclariyla alakasiz bir ton eksik var emme orjinal headers orjinal egsoz araborularina kadar.Rs le m3 le basmaya geldim diger arabalarla degil ama burdanda istiyenle deneyecegimi soledim peki sen bana stock mu zannediyorsun diye soruyorsun senin araban benim arabamin setup la birmi.Bu ne emrivaki kardesim.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
demekki sıkıntı okan da değil arabadaymış.lanetli SS
) her konusu karışık.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
setup bir olması gerekmiyor o gün telefon geldi bize , yana yana 106 arıyormuşun denemeye seni bekledik otobanın kenarında yarım saat kadar ama bizle denemedin, ıtb li beyinli 2.0 cc f7r la aynı setupta değilsin deniyorsun,ama bizle basmıyorsun bizde ıtb de yok beyinde pistonumz egzantriğimz var ,arabanın dyno verisini koymuşun güzelde beygir almışın maşallah aracına çeşke o kadar yolu boşuna gelmiş olmasaydık bi deneme gerçekleşseydi..
Tuned by ARP Garage
@emrekrgz
Kardesim oncelikle 106 na nazar degmesin guzel yuruyor.
Benim merak ettigim rs le denemeye geldim demissin sana kim soledi rs var seninle denemek istiyor yada bi anlasma haberlesme falan var mi?
Sakin yanlis anlama bizim hic biseyden haberimiz yok 106 ile deniyecegimizden falan sadece ole seyler duydum rs icin geldik falan
İnstagram:
guven_arabacioglu
Size rs var diyen kisi bize neden dememis acaba boyle bi 106 var denermisin falan diye.neyse ki insanlari kirmak bizim kisiligimizde yok 106 nin speclerini bile bilmeden ciktik denedik tek gordugumuz sökük fiber bagajli bi 106.
Birden bire rs icin geldik muhabeti donunce sasirdim etrafta baska bi rs aradim
İnstagram:
guven_arabacioglu
M3 le basmaya yelteniyosun 106 gelince specleri bahane ediyosun adamlara bosuna benzin yaktiriyosun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)