Başlayın tabi yaw lazım artık senin fideoları görek birasfena gidiomuş senin canavar
![]()
Başlayın tabi yaw lazım artık senin fideoları görek birasfena gidiomuş senin canavar
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
ne esnafı yaw seninki piyasa arabasıhatunları getir götür yapıosundur
![]()
Ben baskı balatayı yaptımAklından Ctr ile denemeyi geçiren varsa,ya ben aslında geçerim,geçerdim vs.diye düşünen varsa bu hafta deneyelim yoksa tayyar gidiyo
![]()
serkan koş bak hem ankarada düz yolda var sen uzun basmak istiyosun![]()
valla ist de olsan bişiler ayarlardık,bnm elimden bişi gelmez aranızdan bulcaksınız artık![]()
Team PAŞAOĞLU
kaan sende ctr ile egvtec videoları vardır![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
var abiFn2 le bastığımızı diosun dimi
hemen upload ediim yada msnden atim istiosan
fena uzamışın ztn
[QUOTE=hsyn_çvk;580057]arkadaşlar panik yok geldimserkan illa seni geçeyimmi istiyon bekle gelsin şu 4,785 4'ün sonuna kadar bascaz seninle
erdem gelelim sana sen dua etki 100 oktan kalktı kalkmasaydı 4,785'ten sonra senide harcardım şaka bi yana güzel izmirimizin arabalarıda güzel insanlarıda : birbirinizi kırcağınıza motor kırın ama siz bekleyin coming soon stage2 QUOTE]
adamım denıcez senle sevdım seni makara muhabbet
oooo çok bilmiş bay profesor konustu, yuce fan typer alayına gıder ulan, el tokadını yemıyen kendınınkını.. anladın sen.. beyınsız typerlarınızı ucak gormeye devam edın sız. tabı hersey 215 e kdr sora forsu sonuverır
evt öle olur ztn dedımya typerlar ucak dıer gecılırsede bozuk olur ztn dıer arabalar mantar.
ıllakı yazdırıolar bunu yaa..
olay 250 260da gecmek deıl ztn 230 240da hersey bıter
senın öle bı rakıbın varki uf kı ne uf, +320hplerde ufak bılgı verıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)