yürüyen arbanmı var derdin var![]()
yürüyen arbanmı var derdin var![]()
Konuyu baştan sona okudum 24 sayfasının her bir postunu.. Tamamen tarafsız olarak yazıyorum..
Aranızda anlaşırsınız video çekmek koymak zorunda değilsiniz.. Birbirinizi ararsınız kimse yokken ikiniz denersiniz karşı tarafın istediği gibi sonrada el sıkışıp eve dönersiniz.. Kimsenin haberi olmaz.. Senin diğer postlarında dediğin gibi arkadaşlıklarada gölge düşmez dimi ama![]()
![]()
hondacı anatomisi,
bir hondacı gelir vts sahibine der : 60-170 basalım 4te devir kesere girelim bırakalım.
vts ci : tamam kabul eder.
başka bir hondacıda derki : o hız aralığında vtec seni geçer durur bir kez daha geçer.
daha sonra kalkarlar vts önde tamamlar. sonra neler mi olur?
geçilen vtecci gelir : 60-170 basmayı kabul etmişken. neden 5 te basmıyosun, gel 5te basalım. farını kapattın vsvs tarzında amatör ve lafından dönen bazı hareketler sergiler
başka bir hondacı topluluğuda gelir : neden 5 te basmıyorsun yok vtec altı basıyorsun yok şöle yapıyorsun uyanıksın vs diye arkadaşın üzerine giderler
tartışmaya gerk varmı? yarışcak arkadaş 60-170 basmayı kabul etmişler ortada bi hız aralığı bulmuşlar ve vts önde tamamlamış burda sölenmesi gereken nedir biliyor musunuz? öncelikle 2 aracı tebrik etmek. ardından keşke 5 te veya şu aralıktada bir deneseniz iyi olurdu demektir. ama hondacılar bunu hiç bir zaman yapmazlar![]()
benim şahsi fikrim bende 0-400de ne olur merak ediyorum. deneme fırsatınız olursa dener misiniz.
erdinç arkadaşım sanada bir lafım var. arkadaşa demişsin şehir içinde vs yakalamıyım. terbiyesizliğe gerek yok bence. bu lafından sonra bana sorarsan vtec altı gezme şehir içinde(sadece bir tavisye)
ak hepiniz vtec cimi oldunuz anlamadımki ben vtec in yapılma amacı neymiş
ulanm adam yüksek dereceli egzantirik takmış güç almak için ama kullnımda kullanıcı rahatsız olmasın diye bu şekilde bişey yapmışlar adamlar şuanda mivecler gibi
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Dr.Ecu AntaLya
İlk okulda hani hepimiz birbirimizin kafasına silgi fırlatırdık ya ben böyle sahneleri görünce o anlar aklıma geliyor...
Vw Cc & Mk 5 Gti
onur sınırlarını zorluyosun canım surda laf soledıgın adamları hıc tanımıyosun ayrıca bu sekılde konusmaya devam edersen bıdaha antalya ıl sınırları ıcerısınde bırak rolıng yapmayı huzurlu bır sekılde tur bıle attırmazlar bu yarıs ıslerı fanı seyler gecmekte var gecılmekte ama sen gecılmeyı hazmedemıosun senı gectımmı gectım kı arayada 2,5 3 boy sıgarmıydı sıgardı vıdeoda varmı var sen bunu bıle kabullenmıosun car car yazıosun ben senı cozdum ınsanların yuzune burda atıorum 2 dıosun bu foruma gelıosun 4 dıosun 2 yuzlu hareket etme akıllan bence bıraz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)