PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

VETTE
21-03-2017, 07:47
Piyasalarla yakından ilgili bir çok kişi böyle bir supriz bekliyor valla

Anıl E.
21-03-2017, 09:03
hangi konuda abi zam mı gelecek ? petrolmü yükselecek

Diyor ki ''yes'' i bas gerisini düşünme ,ondan sonrasını hep beraber izleriz diyor :) :)

Ssamet
21-03-2017, 09:12
yes bastıktan sonra bize de basarlar gibi geliyor :D

997TT
21-03-2017, 09:38
Bu hafta stabıl kapatırız..... Zam yada ındırım sınyalı yok.

Kadyr
21-03-2017, 10:04
Diyor ki ''yes'' i bas gerisini düşünme ,ondan sonrasını hep beraber izleriz diyor :) :)

Evet hayirla ne alakasi var. en azindan adamlar oyle birsey demiyor. Evet ciksa bile 2019 dan once olumlu hic bir sey olmayacakki. Bosuna tartisma acip beni banlatma anil. Forumun hayiri savundugunu biliyoruz cunku

Anıl E.
21-03-2017, 10:49
Evet hayirla ne alakasi var. en azindan adamlar oyle birsey demiyor. Evet ciksa bile 2019 dan once olumlu hic bir sey olmayacakki. Bosuna tartisma acip beni banlatma anil. Forumun hayiri savundugunu biliyoruz cunku

Yok kardo ben tartışma çıkması için yazmadım , olumlu hiçbir şey olmayacak 2050 yılında bile o yüzden sen yes bas kardo :) :) canın sağolsun takılıyorum :) :)

Kadyr
21-03-2017, 11:18
Yok kardo ben tartışma çıkması için yazmadım , olumlu hiçbir şey olmayacak 2050 yılında bile o yüzden sen yes bas kardo :) :) canın sağolsun takılıyorum :) :)

Hayirlisi diyelim takilmamak lazim zaten dusunce ozgurlugu var da forumda pek yok neyse.
En sevmedigim kisilerdensin ama mesajin hosuma gitti seninde canin sagolsun

Grimlord
21-03-2017, 12:09
Arabasına da sevdasına da deyip 1.5 dizel fluence alıcam sonunda yakıt dayanmıyor arabaya bu benzin fiyatıyla..

Bizim Fluence de 30 kuruştan aşağı yakmıyor bu fiyatlarda O da ekonomik bir çözüm değil en iyisi bisiklet :D

997TT
21-03-2017, 16:51
Hayirlisi diyelim takilmamak lazim zaten dusunce ozgurlugu var da forumda pek yok neyse.
En sevmedigim kisilerdensin ama mesajin hosuma gitti seninde canin sagolsun

Bu forumda Turkıye'nın suan kı halınden daha cok dusunce ozgurlugu var.... Acık ara.
Hayır yada Evet partı oylaması degıl,rejım oylamasıdır. Mhp akp yada chp sı yok bu ısın,donusu hıc yok...

Kadyr
21-03-2017, 17:01
Bu forumda Turkıye'nın suan kı halınden daha cok dusunce ozgurlugu var.... Acık ara.
Hayır yada Evet partı oylaması degıl,rejım oylamasıdır. Mhp akp yada chp sı yok bu ısın,donusu hıc yok...
keşke katılabilseydim sana. geçen günkü banlanma sebebim yeterince araştırmadığımdan dolayı üstüme gelindi sonrada siyasi kışkırtma dendi. çok gülünç geldi bana. çünkü hükümete yönelik aşırı eleştiriler var ama tam tersi eleştiriler kabul görmüyor burada. bunu herkes biliyor. bir çok konuda insanlara tröl denilip ban lanılıyor

997TT
21-03-2017, 17:04
Elımıze Hayır yazan A3 kagıt alıp,taksıme yada konya,yozgat vs gezelım mı?

ghibli06
21-03-2017, 17:28
keşke katılabilseydim sana. geçen günkü banlanma sebebim yeterince araştırmadığımdan dolayı üstüme gelindi sonrada siyasi kışkırtma dendi. çok gülünç geldi bana. çünkü hükümete yönelik aşırı eleştiriler var ama tam tersi eleştiriler kabul görmüyor burada. bunu herkes biliyor. bir çok konuda insanlara tröl denilip ban lanılıyor

tam tersi eleştiri derken? CHP nin de MHP nin de HDP nin de taaaaaa ....!!!!!! hepsinin lideri vatan hainidir, hiçbiri bu ülkeyi düşünmüyor!!! şimdi kim beni banlayacak?

2jz
21-03-2017, 17:36

Hükümeti eleştirenlere ve hayır diyecek olanlara terörist diyorsunuz. Dışarıdaki hayata bakınca forum gerçekten çok demokratik :)

Cimmeria
21-03-2017, 17:43

neye katılmıyorsun mesela? oylanan şeyin rejim değişikliği olmadığına mı :) ya da hayır diyenleri terörist ilan etmelerine mi merak ettim. Hayır hepsinin videosu var sizin gibileri inandırmak için daha ne olması gerekiyor merak ediyorum bu memlekette

Kadyr
21-03-2017, 18:26
neye katılmıyorsun mesela? oylanan şeyin rejim değişikliği olmadığına mı :) ya da hayır diyenleri terörist ilan etmelerine mi merak ettim. Hayır hepsinin videosu var sizin gibileri inandırmak için daha ne olması gerekiyor merak ediyorum bu memlekette

evet buna katılmıyorum mesela rejim değişmiyor sistem değişiyor. ben bunu burada savunsam ben kötü olacağım akp yi savunsam kötü oluyorum. ama akpye atıp tutan iyi oluyor mesela:)? akp yi sevmeyen çok seviliyor. hataları vs olabilir de bukadar karalama yapmak hoş değilki. sizin akp lilerin üstüne geldiğiniz kadar onlar bukadar üzerinize gelip dert etmiyor.
chp hdp nin yıllardır çizgisi aynı teröristle yatıp teröristle kalkmak. mhp yi 15 temmuza kadar burada destekleyenler şimdi başkanlığa evet diyor diye küfür ediyorsunuz. birde güzel tarafından bakın. başkanlık yıllardır savunulan bir şey başkanlık gelsin sonra akp yi değilde mhp liderini seçin 2019 'da olmaz mı? yada başka partiyi. ben yasaları araştırdım. tek adam vs diyorlar hiç bir kanunda öyle bir şey yazmıyor bütün yetkiler başkanda da değil mecliste de gayet yetki var. bundan dolayı hayır diyenlere sorunca neye hayır dediklerini bilmiyorlar.özellikle avrupa nedense hayır çıkması için bir taraflarını yırtıyor. bu zamana kadar bize bukadar karışmazlardı şimdi ne olduda böyle karışıyorlar engel oluyorlar. biri bana anlatsın bilmek istiyorum. başkanlık gelince onlardan dahamı güçlü olacağız? değilse neden karışılıyor? ben evet-hayır konusunda kararsızdım ama bunları görünce bu saatten sonra hayır diyemem yani.
bilmediğimiz ne varki burada hayır bu kadar savunuluyor.
ayrıca her sokakta hayır şarkılı arabalar rahatça dolaşıyor. sizde biliyorsunuz ki bazen çok uç düşünen insanlar ortalığı karıştırıyor. ramazanda oruç tutmayanlara saldırmak gibi bunlar her yerde olmuyor.

Yigit-Y
21-03-2017, 19:01
Bu forumu bu yüzden seviyorum

Hz. Ali nin adaletini misyon edinmiş

Tebrikler çizginizin hastasıyım :)

997TT
21-03-2017, 19:08
Yazıya bakın,klasık beynı yıkanmıs akp lı cevapları...
Aman allahım,neresıne cevap vereyım bunun.Cok uzgunum cok.Etrafda bu adam gıbı dusunen mılyonlar var...
Sıstem dedıgın rejım be cahıl kardesım.Rejım desek,sızın guruhda dusunme yetısı olanlar hemen zıplayacak,oyuzden sızınkıler kelıme oyunuyla,sıstem dıyor...
Yahu bu kadar olumsuz sey yasadık,kımı elestrıp senın deyımınle "karalıyalım" sayın kardesım?Fatıh Uregı mı? Nasreddın hocayı mı yoksa pempe panter'ı mı?
Akp lıler bızım uzerımıze nasıl gelebılır,hangı hakla?Yahu 15 yıl,15 yıl!Ulkeyı yoneten kısıler sorumluluk duymuyorsa,hala neyın hesabı?
Terorıstle yatıp kalkan kım bılıyormusun?Pkk ıle aynı yataga gıren,sayısız hak verı,TC yı kaldıran,eylem yapmasına,sılah depolamasına goz yuman,Oslo'da gızlı pazarlık yapıp,gorusen serefsızdır dıyen!Ustune her *** ortaya dokulunce,ben gorusturdum ne var dıyen... 29 ekım gunu YPG yı Kobanı ye gecıren,2011 de davulla zurnayla karsılayan kımse,TERORISTLE YATAN KALKAN SEREFSIZ ODUR sevgılı kardesım.Ha bır sey daha,BUNLARI destekleyende "SEREFSIZDIR"
Sen ne yı arastırdın,soylesene bana,hadı? Zır cahıl nedır bılıyorsun,"yarım bılen"... Sen o sun malesef. Buraya vıdeo falan koymayı beceremıyorum,en salak adamın anlatıcagı sekılde gosteren vıdeolar var.Ama sen senın gıbılerı etkılemek ıcın yayınlanan vıdeoları seyredersen ne ogrenırsın kı....
Avrupa nıye hayır dıyor bılıyormusun ey avanak kardesım;bu halde bıle ıstıkrarlı davranmayıp,turlu yanlıs yapan,agresıf tavırlarıyla guvenlıgı etkıleyecek,1 kabul ettıgını yarın kabul etmeyen,şizofrenık tavırlarla ınsanları korkutan adamın,sınırsız yetkılerle komsu bır ulkenın basına gecmesını ıstemıyorlar.Onlar ıcın savasa tampon bolgeyız,eger bızde Esad-Kaddafı yada bu tıp ulkeler gıbı tek adamda toplanan yetkıler ıle yonetılırsek ve bu adam tayyıp ıse,akıllı her adam HAYIR der...
Bu secım degıldır,akp mhp chp vs meselesı degıldır. Bu nasıl yonetılcegını belırlıyecegın bır secımdır,hemde DONUSU OLMAYAN... Ataturk dahı toprak dogup gelse vermıyecegım yetkılerle...

997TT
21-03-2017, 19:09
Kusura bakmayın,daha uzun yazardım ama zor durdurdum kendımı. Sıyaset amacım degıl ama bu tıplerı gorunce tutamadım kendımı. Ozur dılerım...
Konuya donelım ınsallah...

Cimmeria
22-03-2017, 09:16
evet buna katılmıyorum mesela rejim değişmiyor sistem değişiyor. ben bunu burada savunsam ben kötü olacağım akp yi savunsam kötü oluyorum. ama akpye atıp tutan iyi oluyor mesela:)? akp yi sevmeyen çok seviliyor. hataları vs olabilir de bukadar karalama yapmak hoş değilki. sizin akp lilerin üstüne geldiğiniz kadar onlar bukadar üzerinize gelip dert etmiyor.
chp hdp nin yıllardır çizgisi aynı teröristle yatıp teröristle kalkmak. mhp yi 15 temmuza kadar burada destekleyenler şimdi başkanlığa evet diyor diye küfür ediyorsunuz. birde güzel tarafından bakın. başkanlık yıllardır savunulan bir şey başkanlık gelsin sonra akp yi değilde mhp liderini seçin 2019 'da olmaz mı? yada başka partiyi. ben yasaları araştırdım. tek adam vs diyorlar hiç bir kanunda öyle bir şey yazmıyor bütün yetkiler başkanda da değil mecliste de gayet yetki var. bundan dolayı hayır diyenlere sorunca neye hayır dediklerini bilmiyorlar.özellikle avrupa nedense hayır çıkması için bir taraflarını yırtıyor. bu zamana kadar bize bukadar karışmazlardı şimdi ne olduda böyle karışıyorlar engel oluyorlar. biri bana anlatsın bilmek istiyorum. başkanlık gelince onlardan dahamı güçlü olacağız? değilse neden karışılıyor? ben evet-hayır konusunda kararsızdım ama bunları görünce bu saatten sonra hayır diyemem yani.
bilmediğimiz ne varki burada hayır bu kadar savunuluyor.
ayrıca her sokakta hayır şarkılı arabalar rahatça dolaşıyor. sizde biliyorsunuz ki bazen çok uç düşünen insanlar ortalığı karıştırıyor. ramazanda oruç tutmayanlara saldırmak gibi bunlar her yerde olmuyor.

normalde sizin gibi düşünen insanlarla dialoğa girip bir şeyler anlatmaya çalışmıyorum ama burası bir forum ve bu yazıları okuyup etkilenebilecek insanlar olduğundan bir kaç şeyi yazayım.

1- Rejim-sistem değişikliği ile igili olarak 997TT isimli kullanıcı gerekli açıklamaları yapmış, bence okuyun aydınlatıcı olur. Şu an yaşanan tam olarak rejim değişikliğidir, kelimenin milyonları ürküteceğinden sistem deniyor, hatta sırf insanların tepkisini azaltmak için önce başkanlık, sonra türk tipi başkanlık, en son cumhurbaşkanlığı sistemi diyerek yumuşatmaya çalıştılar. Buna algı operasyonu deniyor genelde.

2- Chp terörsitle yatıp kalkıyor diyorsunuz, sizin oy verdiğiniz şu anki Cumhurbaşkanı olan kişi televizyonlarda açıklama yaptı çözüm sürecinde pkklı teröristlerin şehirlerde yaptıklarına göz yumduk, valilere talimat gönderdik bir şey yapmayın diye. Bu laflardan sonra ülkeyi yöneten parti chpymiş gibi chpye laf edeceğinize bence valilere pkklıların yaptıklarına göz yumun diyenlere tepki göstermenizde fayda var. Bakın şu fotoğraflar çekilirken ülkeyi chp yönetmiy

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/17434509_621008691430707_1564386176053774079_o.jpg ?oh=0d4fb6cc881ba5b919c4e20701a0d9a0&oe=59670234

3- Başkanlık gelsin başkasını seçin kadar basit değil hayat, apartmanda yönetici seçmiyoruz, bir sürü dinamiği olan dev bir makine gibi düşünebileceğiniz bir ülkeden bahsediliyor burda. Yasaları okumuşsunuz ama anlamamışsınız, bir iki basit örnekle anlatayım

a) Seçilmiş olan cumhurbaşkanı herhangi bir sebeple yurtdışına çıktığında ya da herhangi bir nedenle görevini yapamaz hale geldiğinde de yardımcısı, Cumhurbaşkanı’nın bütün yetkilerini kullanabiliyor. Bu yardımcıları kim seçiyor dersiniz? Halk mı? Hayır cumhurbaşkanı kendi atıyor. Yani ülkeyi halkın hiç bir şekilde seçmediği, seçmeyi düşünmediği kişiler yönetiyor olacaklar. Bunun yaratacağı durumları görmek için Azerbeycan örneğine bakabilirsiniz.

b) Partili Cumhurbaşkanı’nın seçtiği bakanlar, Meclis tarafından denetlenemeyecek. Meclis, hiçbir bakana hesap soramayacak. Meclis’in denetim yetkisinin kaldırıldığı bir düzende, halkın iradesinin her şeye hâkim olmasından söz edilebilir mi?

c)Partili Cumhurbaşkanı, Anayasa Mahkemesi üyelerini ve HSK üyelerini seçecek. Partili Cumhurbaşkanı’nın seçtiği HSK üyeleri de partili yüksek yargıçları tayin edecek. Danıştay, Yargıtay partinin emrine girecek.

d)Partili Cumhurbaşkanı, ülkeyi Meclis’in çıkardığı kanunlara gerek duymadan kararnameler ile yönetecek. Olağanüstü hal ilan ettiğinde ki şu anda 1 yıldır var, kararnamelerle kişisel haklarımızı ve özgürlüklerimizi de askıya alabilecek.

Bir kişiye bu kadar çok yetki verilir mi? Meclis’i neden seçiyoruz o zaman?

Son olarak avrupa bize neden bu kadar karışıyor biliyor musunuz, sürekli avrupaya gidip gelen ve bir çok insanla iş yapan bir kişi olarak söyleyeyim korkuyorlar, ama korkmalarının sebebi bizim ekonomik olarak onları bitirecek olmamız, adamların 50 yıl önce yaptığı ve konuyu kapattığı köprülerimiz ya da çılgın projelerimiz metrolarımız değil.

Korkmalarının sebebi ülkenin son 10 yılda sürekli geri gitmesi, demokratik modern bir ülke olmaktan uzaklaşım, tutucu, demokratik olmayan, insan haklarını umursamayan, islami teröre destek olan, sınırını korumayıp terörist geçişlerine izin veren bir ülke konumuna gelmesi. Korkuyorlar çünkü bu ülkenin yöneticileri zamanında işide öfkeli bir kaç genç dedi, avrupada yaşanan terör olaylarından sonra demek ki orda güvenlik zaafiyeti varmış diyip kendi ülkesinde her ay bomba patlayan yöneticilerin bizde güvenlik zaafı yok demelerinden korkuyorlar.

Ha bu korkularının sebebi doğrudur yanlıştır o ayrı bir konu, ama avrupanın bizden korkmasının sebebi bu, sen kalkıp nazilerden binlerce insanını kaybetmiş korkunç acılar çekmiş bir ülkeye nazi artıkları dersen o ülkenin senin dostun olmasını mı beklersin?

Son olarak sokakta hayır şarkılı arabalar rahatça dolaşıyor diye yazabilmeniz aslında bilinçaltınızda buna şaşırdığınızın, bunun böyle olmamasını beklediğinizin ifadesi. Hayır propogandalarının kolay yapıldığını sanıyorsanız hızlı bir google aramasıyla iptal edilen konuşmaları, geri alınan salonları, izin verilmeyen mitingleri öğrenebilirsiniz.

Ha diz yine de evet diyebilirsiniz, belki bu yazıyı okuyup aydınlanan birileri olur da çoluğumuzun çocuğumuzun modern bir hayat yaşamasını engelleyecek sizin gibi kararlar almasına engel olmuş olurum.

GokhanRS
22-03-2017, 09:44
ben bu kadar karaktersiz insanlar topluluğu görmedim. halâ chp ye pkk yandaşı muamelesi yapıyorlar. akpnin pkk düşmanı olupta chp nin pkk yandaşı olduğunu düşünen beyni yıkanmışlar kusura bakmayın.

açılımda sizden çıktı, davulla zurnayla terorist karşılamakta sizden çıktı. chpye o kadar laf ediyorsunuz da, chpnin eski başkanı Deniz baykal şerefsizlik yapmasaydı bizi satmasaydı, sizin o asrın lideriniz muhtar bile olamıyordu, nasıl olduysa kaç milyon dolarsa artık bir şekilde satın aldılar ve yahudi lobisi liderinizi başımıza çıkardı.

Quantum
22-03-2017, 10:37
Şu Benjamin Franklin.. Namı diğer, Benjamin.. Çok kötü çok..

İnsanları zıvanadan da çıkarır, hiç yapılmaması gereken şeyleri de yaptırır, sidik yarıştırttırır, karakterini de sattırır, karaktersiz kadınların kocalarının başlarının etini yedirtir, çocukların geleceğini de sattırır, manevi değerleri ve minnet duygularını sildirir, gerekirse taş üstünde taş bırakmaz.. O kadar yani..

Hepsi şu sıcak sıcak yeşil benjaminlerin yüzünden..

exclusive
23-03-2017, 11:03
yarın geceden geçerli motorinde 7 krş indirim bekleniyormuş

free-hifi
23-03-2017, 16:09
Stok zararı yaptık maalesef

free-hifi
23-03-2017, 16:15
Bu arada Turkpetrol tekrar sahaya dönüyor 2 sene içinde dönüşüm tamamdir

sekizsilindir
23-03-2017, 16:40
Bu arada Turkpetrol tekrar sahaya dönüyor 2 sene içinde dönüşüm tamamdir

Hollandalı vitol iptalmi oldu, yoksa sahnede TP, kasada vitol şeklimi?

free-hifi
23-03-2017, 16:46
Hollandalı vitol iptalmi oldu, yoksa sahnede TP, kasada vitol şeklimi?

Vitol po da , Hollanda tepkisi ile litre kaybı var diyorlar ama bilmiyorum.

TP Türkiye Petrolleri ni Turkuaz Zülfikar i ler aldı.

Bu TURKPETROL eskiden şapkası ile meshurdu. Şimdi demirören gruba geçti iki seneye kalmaz her yerde görürüz hele Yenisahra dan tuzla ya kadar e5 üstünde olmak üzere

MertSerhanÖ.
23-03-2017, 20:28
hala ***** partililere laf anlatmaya calisan ve bunda basarili olabilecegine inanan kisilermi var ya:D
yahu bosa sinirlerinizi bozmayin.100 paragraf aciklayin isterseniz adam tek bir cumleyle karsilik verecek :)

997TT
23-03-2017, 21:39
Rte nın yenı kasalarından bırı oldu demıroren....

free-hifi
23-03-2017, 22:00
Rte nın yenı kasalarından bırı oldu demıroren....

Murat abi mevcut Türk petrol e dönerse excellium formülü bunda mi kalır yeni bir şey mi geliştirirler

997TT
23-03-2017, 23:29
Yahu oyle formul yok :)
TP nın sadece ısım kullanım hakkını aldı,yanı alakası olmayacak.
Amac sırketı canlandırıp satmak...

darkmoon
24-03-2017, 00:18
maksat dostlar alışverişte görsün.

powERS
24-03-2017, 09:30
beton yoldakı total opet olmus dun aksam gordum. sasırdım.

Bu aksam mazota ındırım varmıs sanrım 997TT

evren22
27-03-2017, 13:15
bu hafta fiyatlarda değişiklik olur mu?

997TT
28-03-2017, 19:44
Zam'lara hazırmıyız beylerrr? Ellerı gorelım... Oooooooo,bır ıkı uc!

Anıl E.
28-03-2017, 20:15
Yolla abi ordan 1.5 porsiyon

Jön Türk
28-03-2017, 20:16
Mazot ne durumda abi ? bu hafta içinde bekliyormuyuz :D

997TT
28-03-2017, 20:22
1,5 yetmezzz....
Bu haftayı kacırmayız...

Yigit-Y
28-03-2017, 20:33

Bugün hissettim abi ve fullledim :)

Tunacan
28-03-2017, 20:35
Dış mihraklar dimi ://

yiiter
28-03-2017, 20:41
açaydım gollarımı mazota zamma gelme diyeydim....

Cuma ya kadar gelmese bari maaş alınca fulllerim

Anıl E.
28-03-2017, 23:12
1,5 yetmezzz....
Bu haftayı kacırmayız...

Abi daha vale'ye verecektik :(

ulas79
28-03-2017, 23:57
Dün fulledim 51 lt 230 tl 1 ay idare edeceği artık.

Ome_RS
29-03-2017, 08:28
Kk extresi kesileydi iyiydi. Depoda yarimin altina dusmusken fullerdik ne guzel.
İndirim haberi beklerken bindirim geldi oda ayri sok tabi

salih_560
29-03-2017, 08:37

Zam ne zaman abi ?

i-vtec07
29-03-2017, 08:55
Bu günde avrupayı kıskandırdık çok şükür :D

Gıybeetttt cekemiyolaaar bizi

Anıl E.
29-03-2017, 09:06
Bu günde avrupayı kıskandırdık çok şükür :D

Gıybeetttt cekemiyolaaar bizi

ulan ne para var bunlarda ,adamların benzine verdiği paraya bak.. heyt beee

ver ordan mehteri ver.

997TT
29-03-2017, 09:39
Cuma kesınlesır.
Bugun ku kapanıs onemlı

GokhanRS
29-03-2017, 09:53
ulan ne para var bunlarda ,adamların benzine verdiği paraya bak.. heyt beee

ver ordan mehteri ver.

Al Mehteri :D

https://www.youtube.com/watch?v=2GlcZqv5Tls

KÖROĞLU
29-03-2017, 10:00
Adam yanlış mesleği seçmiş 32. saniye arasında öyle bir "dönün artık" diyor ki.

Sanarsın 10 yıldır görmediği babasını çağırıyor. O duyamadığı .... çocukları kısmında da sanırım kendisini betimliyor arkadaş :D

Süper video, yuvarlanarak saraya kadar gider bu topaç gibi.

tayreep_john
30-03-2017, 09:47
ben 50 lira alıyorum bana bişey olmaz diyenler nooldu acaba :D 50 km gidebiliyolar mı

yilmazcatalbas
30-03-2017, 14:10
ben 50 lira alıyorum bana bişey olmaz diyenler nooldu acaba :D 50 km gidebiliyolar mı

Bu iş zihniyet meselesi sorsan tabiki gidiyorlar da neyle gidiyorlar orası meçhul :)

painkller
30-03-2017, 14:43

abi elli liralık veremiyoruz. referandumdan sonra pompacılarda..

Bugraaa
30-03-2017, 15:52
Lpg hala 2.95 yokmu indirim :D :D :D

Shifter
30-03-2017, 15:55
Türkiyenin Hali Degişmez İşte :)

KÖROĞLU
30-03-2017, 16:21

Ortalama olarak her yakıt aldığımda istasyon girişindeki tabelaya bakıp sövüyorum. Ne hikmetse bu 50 lafına takılmışım sanırım,

40 ya da 40 lpg 40 benzin şeklinde 80 tl lik alıyorum.

Geçen 50 alayım dedim psikolojik olarak kötü hissettim :D

997TT
30-03-2017, 17:34
Lpg hala 2.95 yokmu indirim :D :D :D

2,65 var anadolu yakasında,bugun gordum. Bedava anasını satım... Opet PO vs vardı.

free-hifi
30-03-2017, 20:58
2,65 var anadolu yakasında,bugun gordum. Bedava anasını satım... Opet PO vs vardı.

Abi kartal e5 pendik arası 2.51 milangaz Aytemiz total full savaş içinde benden 2.69 a alan taksici İsyanda yüzde 3 kart verip 2.60 a aldiriyorum

free-hifi
30-03-2017, 20:59
Bu arada bu gece total 1 er kuruş yaptı

997TT
31-03-2017, 09:06
Pazartesıye kadar rahatız....
Dovız dustu,petrol atak yapamafı.

LnchCntrl
31-03-2017, 09:20
100 kişi kadar ortaklaşa benzin istasyonu açsak daha hesaplı olur..

997TT
31-03-2017, 14:19
Eger bugun sert hareket olmazsa pazartesi 7-11krs arasi zam bekliyorum mazot ve benzinde....

997TT
31-03-2017, 14:20
Lpg ise indirim olur...

997TT
31-03-2017, 16:25
Lpg de 19-22 krs arasi indirim bekliyorum...
Sabredin sonra alin.

Hondafatih
31-03-2017, 16:31
şuan şişli bomanti arasındaki aytemizde 2.75 civarı yarın o halde alayım indirime göre murat abi eve gidicek kadar gazım benzimi var

mikelazi
31-03-2017, 17:08
pazar günü mazotu fullicem.o zamana kadar zam gelmez dimi :D

speed_emre
31-03-2017, 17:21
Lpg de 19-22 krs arasi indirim bekliyorum...
Sabredin sonra alin.

Ne zaman abi depoyu fullucektım

997TT
31-03-2017, 17:47
Pazar yansir. Daha ucuza satan yerler olucaktir ama dikkat edin.

free-hifi
01-04-2017, 07:36
22 kuruş dersen abi tavan 2.84 olur bu 2.50 Tayfası indirmez sanirim sadece tavancilar indirir

997TT
01-04-2017, 09:44
Indirim kadar olmasada kesin inerler.

mikelazi
01-04-2017, 17:29
anadolu yakası e-5 teki benzinciler bir anda total oldu...

e-5 maltepedeki shell den aracımı fullerdim hep orasıda total oldu.nerden fullicem şimdi

varmı bildiginiz sağlam shell :)

yiiter
01-04-2017, 17:39
mikelazi Ataşehir de Develi restorantin yanındaki Shell. Shell kendi işletiyor orayı

exclusive
01-04-2017, 17:42

e-5 maltepedeki shell den aracımı fullerdim hep orasıda total oldu.nerden fullicem şimdi

e5 te Zeynep kamil sapağından girince 300 metre sonra soldayız Shell Karacaahmet beklerim. Sizin tabirle sağlam Shell iz 2016 yılı gold bayi :)

997TT
01-04-2017, 17:50
Benzınde Bp ve Shell ıyıdır...
Total artık bıttı,aman dıyım...
Mazot da sahtekar olmayan ındırımlı yerlerde alabılırsınız.Yazarsanız yerler hakkında bılgı verırım...

oğuz
01-04-2017, 20:05
Mazot da sahtekar olmayan ındırımlı yerlerde alabılırsınız.Yazarsanız yerler hakkında bılgı verırım...

Pendik bp kendi isletmesi diye %5 indirimli satiyor bir problem yasamadik mazotu guzel. pendikte aytemiz var biraz uygun oluyor kullananlar iyi diyor ama guvenemiyoruz.

997TT
01-04-2017, 20:17
Aytemiz buara pek saibesi yok. Bp'nin isletme kurallari katidir. Ama mazotu dengesiz. Benzin iyi. Mazot'da yerli ve guvenilir markalari tercih edin.

oğuz
01-04-2017, 20:30
Aytemiz buara pek saibesi yok. Bp'nin isletme kurallari katidir. Ama mazotu dengesiz. Benzin iyi. Mazot'da yerli ve guvenilir markalari tercih edin.
Yerli olarak opet var ondada siz sorun yasamistiniz. Bide sesli calisiyor geliyor bana

darkmoon
01-04-2017, 20:31
bu leventteki bp mi maslak daki bp mi ..

free-hifi
01-04-2017, 22:36

Abi 23 gün önceden yazmıştım. :)

free-hifi
01-04-2017, 22:37
Maltepe ilerde opet i geç gulsuyu Köprüsün den aşağı in soldaki shell de kendi istasyonu

İbrahim33
01-04-2017, 22:48
Opet ve shell dışında akaryakıt almıyordum , murat abinin tavsiyesi ile petrol ofisinide ekledim listeye. petrol ofiside iyidir.

mikelazi
03-04-2017, 07:38
e5 te Zeynep kamil sapağından girince 300 metre sonra soldayız Shell Karacaahmet beklerim. Sizin tabirle sağlam Shell iz 2016 yılı gold bayi :)

yeri dogru anladıysam yeni açıldı orası

mikelazi
03-04-2017, 07:40
Maltepe ilerde opet i geç gulsuyu Köprüsün den aşağı in soldaki shell de kendi istasyonu

e-5 ten minübüs yoluna inerken soldakini diyorsun dimi aklımda bulunsun.

free-hifi
03-04-2017, 07:43
e-5 ten minübüs yoluna inerken soldakini diyorsun dimi aklımda bulunsun.

evet karsısında po var

mikelazi
03-04-2017, 07:46
evet karsısında po var

orda bir araç yıkatma gafletinde bulunmuştum :)

pazar sabahları yıkatır fulletirim.dediğin yer bana uyar.sağol dostum

mikelazi
03-04-2017, 07:56

evime çok yakın bp var.scooterıma hep ordan alırım.geçen yaz benzindeki pislik yüzünden yolda kaldım.
daha önceki yazılımlı aracım maltepe e-5 teki shellden mazot aldıgımda kesinlikle duman atmıyordu.ama yanlışlıkla veya acelem varsa bp den aldıgımda tampon bile kararıyordu.

mecbur kalınca 50tl lik alıyorum.ama fulleme işi kesinlikle shell den yapmaya çalışıyorum.

total le işim olmaz zati :)

997TT
03-04-2017, 09:27
Kotu tecrube olmus.... Istasyon temızlıgı kotu demek kı.

AliGizda
03-04-2017, 10:04
Sürekli Opet' ten yakıt alırdım, geçen Aytemiz' den aldım araba gaz kesmeye, silkelemeye başladı. Shell istasyonunu hiç sevmem ama Shell' den fulleyince arabanın gidişi bile değişiyor. Bundan sonra Shell' den fulleyeceğim sanırım.

peace
03-04-2017, 10:08
Aytemiz 5 lira altına veriyodu litresini ne kadar güvenilir bilemem.

Sezgin
03-04-2017, 10:35
LPG ' de beklenen indirim gelmiş. 20 kuruş civarı.

speed_emre
03-04-2017, 11:28
İndirim geldiyse bende alayım

997TT
03-04-2017, 12:16
Size 5 gun onceden yazmistim...
Indirimli yerlerden alin ve yerli marka olsun fakat guvenilirlik onemli.

KÖROĞLU
03-04-2017, 12:20
Lpg de 2.62 ve 2.56 gördüm 2 farklı markanın istasyonunda. Bu durum kalıcı mı bilen var mıdır ?

Bu gün 3 indir yarın 5 bindir sistemine mi girdik yoksa yine.

free-hifi
03-04-2017, 14:11
Şimdi pendik total 2.51 ben kaynarca total olarak 2.69 a satiyorum total sana o fiyata inemem diyor e5 üstünde rekabet var ben o fiyata satarsam para kazanmam

free-hifi
03-04-2017, 14:12
Eger bugun sert hareket olmazsa pazartesi 7-11krs arasi zam bekliyorum mazot ve benzinde....

Murat abi gelişme var mi

exclusive
03-04-2017, 15:16
yeri dogru anladıysam yeni açıldı orası

evet abi 2 sene felan oluyor sektörde eski bu adreste yeniyiz.

Bu arada yarın geceden geçerli 8 krş motorin ve benzine zam var

emrese
03-04-2017, 17:40
Benzine 8krş motorine 9krş gelmiş yazıyor internette doğrumudur acaba?

997TT
03-04-2017, 19:51
Yahu sızlere onceden yazıyorum,okumak yerıne yıne hep soru postları atılıyor.
Kac sefer soyledım,onceden yazmamın bır anlamı kalmıyor,yıne zam gunu,sankı yenı ogrenılmıs gıbı yazılıyor. Ne yapayım sasırdım....

Redfish16V
03-04-2017, 20:26
Yahu sızlere onceden yazıyorum,okumak yerıne yıne hep soru postları atılıyor.
Kac sefer soyledım,onceden yazmamın bır anlamı kalmıyor,yıne zam gunu,sankı yenı ogrenılmıs gıbı yazılıyor. Ne yapayım sasırdım....
hahah :D Abi hava durumu konusunda da aynı duyguları paylaşıyorum seninle :D Bilgilendirmeler çok yerinde ve cidden baya erkenden söylüyorsun tekrarda çok teşekkürler abi konuya ilgi alakan için :)

997TT
03-04-2017, 22:15
hahah :D Abi hava durumu konusunda da aynı duyguları paylaşıyorum seninle :D Bilgilendirmeler çok yerinde ve cidden baya erkenden söylüyorsun tekrarda çok teşekkürler abi konuya ilgi alakan için :)

Malesef durum bu,ne dıyım...
O kadar hesap yap,ızle. Cıkardıgın sonucları buraya yaz ama her defasında aynı durum.... Okumayı sevmıyoruz eyvallah ama barı yukarıya bakın....
Lpg de sonatrach kontratlarımız dusuyor,yakında bır bu kadar daha ındırım gelır(dovız kopmazsa)

CNR
03-04-2017, 22:34
Ben cevizlibağ podan alıyorum benzini evimin dibi diye, istasyon güzel temiz, benzinide iyi gibi

Birde po'nun öde geç sistemi çok rahat arabadan adımımı atmadan alıyorum yakıtı

Geçenlerde rölantide bi aşırı ötesi titreme falan yaşadım ama buji değişim zamanım geliyor ondanda olabilir

free-hifi
03-04-2017, 23:01
Malesef durum bu,ne dıyım...
O kadar hesap yap,ızle. Cıkardıgın sonucları buraya yaz ama her defasında aynı durum.... Okumayı sevmıyoruz eyvallah ama barı yukarıya bakın....
Lpg de sonatrach kontratlarımız dusuyor,yakında bır bu kadar daha ındırım gelır(dovız kopmazsa)

Sonatrach olayı detayı nedir abi

salih_560
03-04-2017, 23:58

Classdan alıyorum son 1 aydır güzel benzini var indirimde kendi kartına yapıyor en son aldığım rakam 4.91 benzin olarak daha önceden shellden alıyorum yorumun nedir abi class olarak eğer kötü ise değiştireyim ???

997TT
04-04-2017, 01:45
Gazda hıle yapılmaya baslandı 5-6 aydır. Ozellıkle asırı ucuz satanlar.... HDE maddesı koyuyorlar. En cok kullanan Yurtgaz...
Hem sahtekarlık hemde menzıl dusuyor. Ama kullanan fena para kullanıyor.
Class hakkında yorum yapmaya degsmez. Benzın dehıle yapmazlar suan,cok yenıler. Mazotuna bırsey dıyemem...
Sonatrach fıyatları cekıyor,devamı gelır.

burakgunay
04-04-2017, 07:12
Murat abi benzin mazot için yok mu bi güzel haber

Sezgin
04-04-2017, 07:54
Murat abi benzin mazot için yok mu bi güzel haber

geçen hafta zam geleceğini söyledi , bu hafta geldi :)

220T
04-04-2017, 09:09
Benzine 15,motorine 13 kuruş zam geldi.

Dağhan
04-04-2017, 09:12
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorine-zamgeliyor,VhBxvjWMbE2v0AxxINIDSQ

Ben de benzine 12 kuruş, motorine 8 kuruş olarak okudum gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde ama?

Gerçekten battı diye dalga geçilen Yunanistan, İspanya, Portekiz, İtalya vs gibi ülkelerde tüm borç yükü devlet üstünde ancak yine de böyle vergiler vs yok.
Çünkü insanlar hakkını aramayı biliyor.
Bizde ise devletin borcu almış yürümüş, üstüne kamu borcu almış yürümüş, hala da devlet bizden alınan fahiş vergilerle dönüyor.
Gerçekten insanlar teknoloji, otomotiv ve akaryakıt alışverişine ara verse ekonomi bıçak gibi kesilecek.

ahmet3425
04-04-2017, 09:16

Murat abi misal hafta sonu ist-erzurum git gel yaptim aracla. Kadoil, bpet, moil, vs ucuz mazot reklamlari dolu yollarda bu tarz akaryakit sirketlerinin mazot kalitesini diger firmalarla kiyas edebilir misin ?

997TT
04-04-2017, 11:38
Kadoil genelde durusttur ancak ıs yıne bayıde bıtıyor.
Zam gelmıs mı,hemen alalım bugun ozaman.

Yigit-Y
04-04-2017, 13:11
Yarımdı fulledik 3,5 lira ekmek parası :)

Allah belalarını versin :)

Kullanıcı
04-04-2017, 13:41
Yarımdı fulledik 3,5 lira ekmek parası :)

Allah belalarını versin :)

Başkanım yakın bir tanıdığın arkadaşı bu hastaneler vb. Yerlere devletin tankerini çekiyor tankerin dibinde hortumlarında mazot kalıyor yaklaşık 60-100 litre arası

Her hafta adamdan nasipleniyordum. Fulleun deposu 45 litre alıyor bir hafta yetiyordu 150 Tl'ye mal oluyordu şimdi adamın iş bölgesimi ne değişmiş mahrum kaldım istasyonlara 4.5 litresi koyuyor artık:)

Yigit-Y
04-04-2017, 13:46
Başkanım yakın bir tanıdığın arkadaşı bu hastaneler vb. Yerlere devletin tankerini çekiyor tankerin dibinde hortumlarında mazot kalıyor yaklaşık 60-100 litre arası

Her hafta adamdan nasipleniyordum. Fulleun deposu 45 litre alıyor bir hafta yetiyordu 150 Tl'ye mal oluyordu şimdi adamın iş bölgesimi ne değişmiş mahrum kaldım istasyonlara 4.5 litresi koyuyor artık:)

Ne güzelmiş keşke bizim köydede olsaydı :)

darkmoon
04-04-2017, 14:10
ucuza yağ bulun alın eski dizel bir merso bakın keyfinize.. ejnektörlü yeni nesil araçlar içinde oil kitler vardı.. yağ dizelden pahalı..

997TT
04-04-2017, 14:18
Zam varmıs,dogru mu? Oyle okudum ınternette.

Evrenoz
04-04-2017, 14:39
6 liraya ne kaldı...

özcan07
04-04-2017, 18:48
5 ti 6 idi derken 10 liraya doğru gidicek galiba

free-hifi
04-04-2017, 19:04
Zam varmıs,dogru mu? Oyle okudum ınternette.

Abi vatandaş zam haberi almış istasyonlar kilitli 18 den sonra büyük kar edecekler :)

NakkaSss
04-04-2017, 19:05
Çıkayımda fulliyeyim bari

997TT
04-04-2017, 22:10
Abi vatandaş zam haberi almış istasyonlar kilitli 18 den sonra büyük kar edecekler :)

Amacım ıronı yapıp dert anlatmaktı aslında :)

free-hifi
04-04-2017, 22:25
Amacım ıronı yapıp dert anlatmaktı aslında :)

Kar edecek vatandaş demek istedim virgül koymayı unuttum :)

997TT
04-04-2017, 22:31
Kar edecek vatandaş demek istedim virgül koymayı unuttum :)

Zammı 3 onceden yazdıgım halde yıne zam var mı yada bu aksam zam varmıs dıyenlere ıdı....

dahan
05-04-2017, 08:57
Gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş, motorine ise 13 kuruş zam yapıldı.ntv

mikelazi
05-04-2017, 09:08
hayırlı olsun :)

sirhot
05-04-2017, 09:59
lpg de 25 kuruş indirim vardı direk gittim fulledim depoyu.. lpgyle öldürüyoruz arabaları maalesef.. hedef 2023 tabi.

dkaya87
05-04-2017, 10:00
oyy yakalayamadık zammı, kaçtı bize.

997TT
05-04-2017, 10:27
Zam mı gelmıs? Hayırlısı olsun....

EREN34
05-04-2017, 10:29
Zam mı gelmıs? Hayırlısı olsun....

İnsan bir haber verir dimi? Ayıp ettik :)

powERS
05-04-2017, 10:33
huloooggg uzuuun uzuun offflar çekeceğiz seninle... o yeee zammıda kaçırdık yanı zammı ıcerı kacırdık.

turbo&quattro
05-04-2017, 10:43
Tamam tamam saymayin :D

http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/IMG_6074_zpsaa4gminm.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/IMG_6074_zpsaa4gminm.jpg.html)

bad cat
05-04-2017, 10:48
Gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş, motorine ise 13 kuruş zam yapıldı.ntv

Şaka de hayde şaka de 🤡

Sezgin
05-04-2017, 11:14
Tamam tamam saymayin :D

http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/IMG_6074_zpsaa4gminm.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/IMG_6074_zpsaa4gminm.jpg.html)

ooo texaco mu abi orası :D

997TT
05-04-2017, 14:43
Gecen haftadan yaptıgım tahmınler yıne tuttu. Istasyon ısleten ınsanlara satısına gore hatırı sayılır paralar kazandırmısımdır.
Sımdı bır tahmın daha yapayım;pıyasalar karısık ve stabılıte bulamadı. Benzın ve petrol de artıyor dovız ıle bırlıkte. Genelde dolar endeksı ıle petrol aykırı gıderdı. Yon yukarı...
Garıplık var ama malesef durum bu. Teknıge aykırı...
Eger bu yukselıs bugun boyle kapatıp yarında devam ederse cmtesı yada pazartesı zamlar gelır. Her urune....

Dağhan
05-04-2017, 15:33
Gecen haftadan yaptıgım tahmınler yıne tuttu. Istasyon ısleten ınsanlara satısına gore hatırı sayılır paralar kazandırmısımdır.
Sımdı bır tahmın daha yapayım;pıyasalar karısık ve stabılıte bulamadı. Benzın ve petrol de artıyor dovız ıle bırlıkte. Genelde dolar endeksı ıle petrol aykırı gıderdı. Yon yukarı...
Garıplık var ama malesef durum bu. Teknıge aykırı...
Eger bu yukselıs bugun boyle kapatıp yarında devam ederse cmtesı yada pazartesı zamlar gelır. Her urune....

Abi globalleşen dünyada tüm emtialar yatırım aracı olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle de forexin dünya çapında çok yaygın hale gelmesiyle birlikte.
Aynı durum altın, gümüş gibi emtialarda da mevcut.
Tabi petrol fiyatlarında OPEC'in dansöz hamlelerinin de epey etkisi var. Bir de önümüzdeki bir kaç yıl içinde ABD'nin de artık petrol ihracatçısı olma durumu söz konusu olduğundan bu duruma yavaş yavaş alışmamız gerekiyor sanırım.
Hiçbir şey üretmeyen aynı zamanda hiçbir emtiaya da sahip olmayan bir ülke olarak çok riskli konumdayız. Hem döviz hem emtia fiyatlarının yükselmesi hem tüfeyi daha sıkıntılı yerlere getirecek hem de hammaddeyle üretim yapanları zorlayacak.

997TT
05-04-2017, 15:52
Teknolojı uretemıyoruz,ustune hep cepten yedık ve kara gorundu....

free-hifi
05-04-2017, 22:20
TÜPRAŞ’ta çalışan işçiler, toplu sözleşme görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık üzerine dört rafineri de üretimi durdurdu. İşçiler, TÜPRAŞ yönetimine de bir uyarıda bulundu.

Bizde sıkıntı yok Gebze den geliyor :))

997TT
05-04-2017, 22:22
Kımse yazmıyor bu grevı....
Ama anlasıcaklar.

997TT
06-04-2017, 22:25
Eger bu yukselıs devam ederse,sıze daha once yaptıgım tahmın gerceklesır.
Belkı cmtesı ama kesın pztesı 9-11krs zam beklıyorum....

bad cat
07-04-2017, 01:06

Önce benzinde biniyordum sonra lpg ye geçtim. Güneş yüzünü gösterince motora geçtim. İş dönüşü komple rampa olmasa bisiklete binicem ama böyle giderse sonunda yalın ayak spec :D

darkmoon
07-04-2017, 01:32
en güzeli motor .. güzel bir pcx iş tamam ..

Yigit-Y
07-04-2017, 07:29
Zam kesin gelir kur kafayı yedi yine :)

DKB34
07-04-2017, 08:45
Mazota 9 kuruş zam bekleniyormuş
Twitter (https://mobile.twitter.com/undefined/status/850224958483517440)

Yigit-Y
07-04-2017, 08:47
Daha bu yakıt çok zamlanır :)

997TT
07-04-2017, 09:18

Sımdı bakalım kac kısı zam gelebılır-geldı-gelmıs yazıcak...

Nightfish
07-04-2017, 10:33

Hemen ben yazayım :P Pazartesiye kalmamış tabi ki...

Motorine zam bekleniyor – Sozcu Gazetesi (http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/motorine-zam-bekleniyor-1779645/)

powERS
07-04-2017, 11:05

Murat abi bu aksam zam gelcekmıs diyolar. Ne kadar olur acaba ? :D

997TT
07-04-2017, 12:31
1krs ile 25krs arasi olur :)

GokhanRS
07-04-2017, 12:32
1krs ile 25krs arasi olur :)

:D :D :D :D :D :D :D

sözcü gece yarısı 9 kuruş bekleniyor dedi.

arda35
07-04-2017, 14:46
Önce benzinde biniyordum sonra lpg ye geçtim. Güneş yüzünü gösterince motora geçtim. İş dönüşü komple rampa olmasa bisiklete binicem ama böyle giderse sonunda yalın ayak spec :D

Kaç km ki rampa? İyi bi bisikletle gayet rahat tırmanırsınız aslında.

bad cat
07-04-2017, 20:55
Kaç km ki rampa? İyi bi bisikletle gayet rahat tırmanırsınız aslında.

6 km rampa var malesef. İşim tekstil üzerine biraz amelelik içeriyor :D İşe gidiş rampa, dönüş yolu iniş olsa hiç sıkıntı yok ama dönüşte yorgunlukla beraber çekilmiyor :(

dahan
08-04-2017, 02:49
9 kuruş geldi bile

997TT
08-04-2017, 08:32
9 kuruş geldi bile

Zam ne zaman geldı? Fıyatlara yansıdı mı?

muratburunce
08-04-2017, 08:36
Zam ne zaman geldı? Fıyatlara yansıdı mı?

dün hbr'ler dolanıyordu gece gelecek diye zam olunca anında yansır ama indirim gelirse son ana kadar beklerler

Onurkk06
08-04-2017, 08:38
Arkadaşlar bakırköy incirli cad kadoilden benzin alınır mı diğer yerlerden 12 13 kuruş aşağıya veriyor benzini

emrese
08-04-2017, 10:23
Murat abi benzin bu gidişle 6 lirayı geçermi indirimler 3-5 krş geliyor zamlar maşallah 10-13 krş arabadan soğuttular resmen :ofk:

muratburunce
08-04-2017, 13:47
Murat abi benzin bu gidişle 6 lirayı geçermi indirimler 3-5 krş geliyor zamlar maşallah 10-13 krş arabadan soğuttular resmen :ofk:

hep 50'liralık al etkilemiyormuş öyle alınca :D

asscutter
08-04-2017, 14:06
Arkadaşlar bakırköy incirli cad kadoilden benzin alınır mı diğer yerlerden 12 13 kuruş aşağıya veriyor benzini
3-4 defa c4 e mazot aldım sonuncu alıştan 1 hafta sonra egr arızası verdi günahı boynuna artık 90k da araç..

darkmoon
08-04-2017, 14:26

bu eski esnaf taktiğidir.. hani vitrinlerde yazarya 10 tl lik ürüne 9.90 aslında o 10 tl dir ama biz otomatik 9 deriz.. 1 tl amortismanı aslında o dükkan değil biz yaparız kafamızda..

buda aynısı 10 kuruşluk zam mı yapılıcak yap 15 kuruş 5 kuruşunuda bir hafta iki hafta sonra indirim olarak yansıt millet koşa koşa benzinliklerin önünde kuyruk olsun..

emrese
08-04-2017, 14:54
hep 50'liralık al etkilemiyormuş öyle alınca :D

Yok ben 100,liralık tayfadanım :D

muratburunce
08-04-2017, 16:58
Yok ben 100,liralık tayfadanım :D

ooo seni 10 lira olsada etkilemez o zmn :D

Yigit-Y
08-04-2017, 17:03
ooo seni 10 lira olsada etkilemez o zmn :D

101 lira olursa etkilenir ancak :D:D:D:D

997TT
08-04-2017, 18:00
dün hbr'ler dolanıyordu gece gelecek diye zam olunca anında yansır ama indirim gelirse son ana kadar beklerler

Yıne mı zam arkadas.... Barı haber verselerdı...

painkller
08-04-2017, 20:29

Yıne mı zam arkadas.... Barı haber verselerdı...

abi senin bu konudaki tutumun beni mahfediyor, deli üzülüyorum.

Var ol, eline diline bizi düşünüp yazmana sağlık. Seni anlayan bir kitle var bunu unutma. Haberlerini bekliyoruz takip ediyoruz. Çok çok teşekkürler.

997TT
08-04-2017, 23:23
abi senin bu konudaki tutumun beni mahfediyor, deli üzülüyorum.

Var ol, eline diline bizi düşünüp yazmana sağlık. Seni anlayan bir kitle var bunu unutma. Haberlerini bekliyoruz takip ediyoruz. Çok çok teşekkürler.
Ben son 1 haftadır ısı toschack a vurdum... Anlamadı bazı arkadaslarım,bende bozmuyorum....
Istasyon sahıbı varsa aramızda,ıyı para kazandırmısımdır ama kısısel kullanımda 5-10tl anca fark eder.
Eskısı gıbı yaptıgım analızlerı pek yazmıyorum cunku yorumları okudukca keyfım kacıyor.
Senede 75.000ton mal sattıgım ıcın %1 bıle bende buyuk fark ettırıyor...

Redfish16V
08-04-2017, 23:28
Ben son 1 haftadır ısı toschack a vurdum... Anlamadı bazı arkadaslarım,bende bozmuyorum....
Istasyon sahıbı varsa aramızda,ıyı para kazandırmısımdır ama kısısel kullanımda 5-10tl anca fark eder.
Eskısı gıbı yaptıgım analızlerı pek yazmıyorum cunku yorumları okudukca keyfım kacıyor.
abi seni çok iyi anlıyorum ama emin ol burda ciddi bir kitlen var gerek forumda gerek reel hayatda eminim seni önemsiyorlar.Bu yüzden okumayı sevmeyen,idrak edemeyen,verilen emeğin kıymetini anlamayan kişi/kişiler içinde konuyu yakmaya değmez.. :) sen yazmaya bizde okumaya bilgilenmeye devam abi

mstfcn28
09-04-2017, 11:34
Abi evet bir depoda 10 15 farkeder ama servis işi yapıyorum, senin verdiğin bilgilere göre en az 10 arabayı fulletiyorum arkadaşlarım dahil verdiğin bilgiler yararlı oluyor :) Teşekkürler takipteyim.

S.Özeren
09-04-2017, 13:24
100 -110 TL arası depoyu fulledigimiz gunler gelmez dimi geri :)

CemBerk
09-04-2017, 13:40
dün aracımın el freninin altında eski bir fiş buldum. sene 2007 aracın ilk sahibi arkadaş 2.45'ten mazot almış 50 liraya yarı depo neredeyse valla hüzünlendim.

Emre İlbi
09-04-2017, 20:53

Abi bende yorumlarını takip ediyorum, eş-dost çevremdekilerde nasipleniyor, yorum kirliliği olmaması adına yazmıyorum, yorumlarını bizden esirgeme, teşekkürler :)

997TT
10-04-2017, 09:08
Bugun Bezın alın....

GokhanRS
10-04-2017, 09:10
o değilde burada benzin mazottan daha ucuz.

belki 7-8 ülkede bu durumu gördüm, benzin hep mazottan ucuz.

bizim türkiyede mi terslik var yoksa bu ülkelerde mi terslik var?

Anıl E.
10-04-2017, 09:15

Bizim ülke zaten ters abi

emir91
10-04-2017, 09:20
Bugun Bezın alın....

Arabayı sattırmaya yemin ettiler...

GökhanO
10-04-2017, 09:23

Bu bizde devletin politikası, yoksa rafineri cıkıs fiyatlarına baktıgımızda benzin mazot'dan bizde de baya ucuza cıkıyor, işin ilginici devlet dizel kullanımını öznediriyor, elde kalan benzini de iç pazarın çok altında yanlış bilmiyorsam 1,5 lira gibi birşeydi dışarıya satıyor.

rebelh
10-04-2017, 09:42
Bu bizde devletin politikası, yoksa rafineri cıkıs fiyatlarına baktıgımızda benzin mazot'dan bizde de baya ucuza cıkıyor, işin ilginici devlet dizel kullanımını öznediriyor, elde kalan benzini de iç pazarın çok altında yanlış bilmiyorsam 1,5 lira gibi birşeydi dışarıya satıyor.

sanırım bunun sebebi dizelin yurt dışında talep görmemesi
dizeli yurt içinde özendirip eritip benzini yurt dışına satıyor

Yigit-Y
10-04-2017, 10:01
Marinada 1.95 tl diye bir facebookda foto gördüm

Yat sahipleri ne kadar fakir bakın devlet baba kıyak yapıyor :)

Nightfish
10-04-2017, 10:06
Marinada 1.95 tl diye bir facebookda foto gördüm

Yat sahipleri ne kadar fakir bakın devlet baba kıyak yapıyor :)

Yatlar, yelkenliler vs bizim aldığımız fiyattan alıyor yakıtı. Balıkçılar, tur firmalarına ait gemiler vs ÖTV'siz yakıt alıyor.

997TT
10-04-2017, 10:48
Istikhak ile otv siz alabilirsiz.
MaZot da subvansiyon var. benzin mazot yakinda ayni olur ama secmenlerinden korkuyorlar.
Evet verin duzlesin fiyati,ne oyle fakir gibi 5,20 falan?? 5'den sonra 6 olmali direk.
Avrupa kiskaniyor bizi,fakir davranislari sergilemeyelim.

muratburunce
10-04-2017, 11:42
Istikhak ile otv siz alabilirsiz.
MaZot da subvansiyon var. benzin mazot yakinda ayni olur ama secmenlerinden korkuyorlar.
Evet verin duzlesin fiyati,ne oyle fakir gibi 5,20 falan?? 5'den sonra 6 olmali direk.
Avrupa kiskaniyor bizi,fakir davranislari sergilemeyelim.

bizim klasımıza 10 yakışır bence o kdr fakırmıyız biz :D

VETTE
10-04-2017, 12:18
100 -110 TL arası depoyu fulledigimiz gunler gelmez dimi geri :)

2002 yılı Ekim ayının 10 u sıfır km vtec 2 yi Ankara Efe hondadan alıp hemen yanındaki PO da depoyu fullemistim 71 küsür tutmuştu :)Dün lamba yeni yandigi halde FB7 CIVIC in depo 225TL ye doldu 43lt yakıt aldı.Tarih aralığı manedar:)

darkmoon
10-04-2017, 12:46
3 kürüş aşağı 10 kuruş yukarı diye oynıycaklarına adam gibi delikanlı gibi yapsınlar 1 tl zam en azından 2-3 sene zam yemeyiz milletin kafası kulağı rahat eder ne aldığını bilir.

mikelazi
10-04-2017, 15:18
bagdat caddesi feneryolu sol tarafta 2 tane shell var.hoş biri kapandı.otel olucakmış galiba

digeri hakkında bilgisi olan varmı.motora şimdilik ordan fulluyorum.araç içinde orayı kullanabilirmiyim.shellin kendi yerimidir

GokhanRS
10-04-2017, 15:22
vay bee o zamanlar sti sürerdik (benzin 2.50 2.60 tl filandı) şimdiyse hayallerim ford 1.0, reno 0,9 araçlar :D

Yigit-Y
10-04-2017, 22:10
3 kürüş aşağı 10 kuruş yukarı diye oynıycaklarına adam gibi delikanlı gibi yapsınlar 1 tl zam en azından 2-3 sene zam yemeyiz milletin kafası kulağı rahat eder ne aldığını bilir.

Benzine zam geldi, işte yeni fiyatlar! | İş-Yaş** Haberleri (http://m.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1457048-benzine-10-kurus-zam-yapildi)

Seviyorlar bu hayatııııı :)

Sipariş usulü 10 kuruş hayırlı olsun hanemize :)

Dahaaa çokl koyarlarr bize :)

B.Koçer
10-04-2017, 22:47
2014 de benzinli araba aldım bu fıyatlar böyle tavana vurdu

2017 yine aldım yine yukarlarda kendımden kıl kapıyorum a*k sınırlerım oynadı :D

darkmoon
10-04-2017, 22:49
vay bee o zamanlar sti sürerdik (benzin 2.50 2.60 tl filandı) şimdiyse hayallerim ford 1.0, reno 0,9 araçlar :D

ben o kadar küçük hacminde ekonomisi olucağına hiç inanmıyorum hatta belki 1.6 araba gibi yakar.. nedenine gelince gitmiycek gitsin diye gazlıycaksın motoru sıkıştırıcaksın bu seferde deli gibi yakıcak.. dik yokuşda dur kalkda totosunu kaldırsın diye kökliyceksin gazı yani bir ekonomisi olsa olsa dur kalkda olur başkada normal şehir içi sürüşde bence çokda bir avantajı olmaz yakıtta bu kadar aşırı küçük hacimlerin bana göre.. gözlemlediğimde o yönde bu tip 1.0 ve altı aracı olan kimle konuşsam insanların çoğu yok abi az yakmıyor öyle falan diyorlar..

fthdrn
10-04-2017, 23:11
ekonomi yapmak isteyen symbol alsın. Hafta içi 30 lira koyuyorum istanbul benim :D
Hafta sonu için sahil moduna benzinli araba almak için çabalıyorum. benzin zammı vergi vergi vergi vergi vergi... Allah sonumuzu Hayır etsin.

darkmoon
10-04-2017, 23:25
olay aracın az yakması değil ki yakıtta fiyat arttıkça arabanın az yakmasınında bir ekonomisi kalmıyor.. yada tam ters mantık anlatıyım bir araba düşün 12 litre yaksın ama benzinde şu anda 1 tl olsun misal.. o araca hepimiz ekonomik deriz o kadar çok yakmıyor deriz.. o zamanda çok yakan araç algımız değişir benzinin fiyatına göre..

dizelin litresi misal 5 tl yi vurursa bana göre en az yakan şu an piyasadaki dizel aracın bile bir ekonomisi kalmaz.. Garibim arabanın ne suçu var ne yapsın :)) ..

fthdrn
10-04-2017, 23:53
darkmoon abi dur kendimizi kandiriyoruz niye bozuyorsun :D

GokhanRS
11-04-2017, 07:55
ben o kadar küçük hacminde ekonomisi olucağına hiç inanmıyorum hatta belki 1.6 araba gibi yakar.. nedenine gelince gitmiycek gitsin diye gazlıycaksın motoru sıkıştırıcaksın bu seferde deli gibi yakıcak.. dik yokuşda dur kalkda totosunu kaldırsın diye kökliyceksin gazı yani bir ekonomisi olsa olsa dur kalkda olur başkada normal şehir içi sürüşde bence çokda bir avantajı olmaz yakıtta bu kadar aşırı küçük hacimlerin bana göre.. gözlemlediğimde o yönde bu tip 1.0 ve altı aracı olan kimle konuşsam insanların çoğu yok abi az yakmıyor öyle falan diyorlar..

tüp candır, + vergisi ucuz :D en kötü 1.3

Ome_RS
11-04-2017, 11:03
Arabaya kıyamadığımdan tüp taktırmam diyordum ama 6 yı gördüğü an ya satacam yada gidecem tüpcüye. 9lt yakan araç km de 0,5krs tüketiyor.

enes_srb
11-04-2017, 11:06

Sırbistan öyle abi Kanada da öyleydi sanırım Türkiye de bi terslik olması muhtemel ama yinede kesin bişey diyemicem :D

Karakuş
11-04-2017, 12:49
Rafineri çıkışı benzin, dizelden daha ucuz diye biliyorum. Türkiye'de terslik var

darkmoon
11-04-2017, 14:42
Sırbistan öyle abi Kanada da öyleydi sanırım Türkiye de bi terslik olması muhtemel ama yinede kesin bişey diyemicem :D

aslında onlar normal terslik bizde onlara göre dizel yakıt ağır vasıta ticari yakıtı normal binek araçlar suvlar falan gündelik hayatta kullanılan araçlar benzinli.. bu açıdan bakarsan dizelin pahalı benzinin ucuz olması çok mantıklı..

bizdede aynı değilmi niye dizel benzine oranla ucuz en çok satan tüketilen ticaride binekde sivilde heryerde dizeller.. bana kalırsa ben yakında dizel benzin arasında fark kalıcağınıda sanmıyorum.. iyicene aradaki fark kapanıcak..

GokhanRS
11-04-2017, 16:35
aslında onlar normal terslik bizde onlara göre dizel yakıt ağır vasıta ticari yakıtı normal binek araçlar suvlar falan gündelik hayatta kullanılan araçlar benzinli.. bu açıdan bakarsan dizelin pahalı benzinin ucuz olması çok mantıklı..

bizdede aynı değilmi niye dizel benzine oranla ucuz en çok satan tüketilen ticaride binekde sivilde heryerde dizeller.. bana kalırsa ben yakında dizel benzin arasında fark kalıcağınıda sanmıyorum.. iyicene aradaki fark kapanıcak..

1ncisi dizel arabalar daha pahalı, bu da daha çok ötv kdv demek. aradaki fark kalkarsa benzinli arabalar zaten daha ucuz, bakımıda daha ucuz. kimse dizel almaz herkes ucuza kaçar. bu yüzden dizel hep daha ucuz satılacak türkiyede bence. adamlar işi emin ol senden benden çok daha iyi biliyor. hepimiz az yaksın diye dizele yükleniyoruz, oysaki bir mazot pompası fiyatına benzinli arabanın komple bakımını yapıyoruz. en kötü sıfır alırken 5-10 bin tl daha ucuz alıyoruz arabasına göre. yani ben hükümetin bu güzel vergi sisteminden vazgeçmeyeceğine eminim. dizelin satılması işlerine geliyor. hem alırken, hem yakarken, hemde yedek parçadan kol gibi vergi kaldırıyorlar dizelde.

997TT
11-04-2017, 17:12
Subvanse aradaslar yazmıstım oysa kı,garıp cıkarımlar yapmayın :)

darkmoon
12-04-2017, 13:25
1ncisi dizel arabalar daha pahalı, bu da daha çok ötv kdv demek. aradaki fark kalkarsa benzinli arabalar zaten daha ucuz, bakımıda daha ucuz. kimse dizel almaz herkes ucuza kaçar. bu yüzden dizel hep daha ucuz satılacak türkiyede bence. adamlar işi emin ol senden benden çok daha iyi biliyor. hepimiz az yaksın diye dizele yükleniyoruz, oysaki bir mazot pompası fiyatına benzinli arabanın komple bakımını yapıyoruz. en kötü sıfır alırken 5-10 bin tl daha ucuz alıyoruz arabasına göre. yani ben hükümetin bu güzel vergi sisteminden vazgeçmeyeceğine eminim. dizelin satılması işlerine geliyor. hem alırken, hem yakarken, hemde yedek parçadan kol gibi vergi kaldırıyorlar dizelde.

zaten şu anda benzinle dizel arasında şu anda bile öyle ibr uçurum fark yok ki..
benzin 5.35 ise dizel 4.61 ..

arada 1 tl bile oynamıyor .. kuruşlar oynuyor.. bu fark ilerde iyicenede kapanıcak bence..

geri kalan dizelin masrafları ağır bakımı alırken fazla ödenmesi ben bunları hep yazıyorum zaten dizel bir yandan alıyor bir yandan veriyor.. kısa vadeli ve yüksek km li kullananlar dizelde kar ediyor ama uzun vadeli yada yüksek km de dizel alanların elinde dizel araç saatli bomba gibi ciddi büyük bakımını yapmassan enjektörlerin revize edilmesi mazot pompası revizesi dpf revizyonu yada varsa katların v.b ki buda ikinci elde bir araba parasına geliyor diğer türlü alırım öyle sürerim ben masraf yapmam dersen her an bir yerinden sıkıntı verebilir bildiğin saatli bomba verirsede güzel verir..

emrese
21-04-2017, 09:44
997TT murat abi durumlar nedir varmı yakın zamanda indirim bindirim
Hani 17 nisan sabahı herşey güzel olacak diyorlardıya nedir seçim maliyetinin zammı :D

beetle
21-04-2017, 10:41
neyse Cuma vakti bela okumiyim..

free-hifi
21-04-2017, 10:47
neyse cuma vakti bela okumiyim..

zam haberİ mİ var

Mutu
21-04-2017, 11:03
ekonomi yapmak isteyen symbol alsın. Hafta içi 30 lira koyuyorum istanbul benim :D
Hafta sonu için sahil moduna benzinli araba almak için çabalıyorum. benzin zammı vergi vergi vergi vergi vergi... Allah sonumuzu Hayır etsin.

Ben pcx i fulledim(40 tl), 200 km oldu hala yarım depo var. ARadan 20 gün geçti. ARabalarımız artık ne kadar az binersek ona orantılı az yakmaya başladı. =) Otomobilimle seyaset etsem şimdi 100 tlden fazla yakıt tüketmiştim rahatlıkla. =) Bu süreçte hiç benzin almadım arabama. =)

beetle
21-04-2017, 11:05
zam haberİ mİ var

yoktur insallah , 997TT Murat'ın uzmanlık alanı o daha iyi bilir. Ben emrese nin dediği gibi 17 nisan sonrası için herşey cok güzel olacak diyenlere sövesim geldide o bakımdan :)

fthdrn
21-04-2017, 11:10
Ben pcx i fulledim(40 tl), 200 km oldu hala yarım depo var. ARadan 20 gün geçti. ARabalarımız artık ne kadar az binersek ona orantılı az yakmaya başladı. =) Otomobilimle seyaset etsem şimdi 100 tlden fazla yakıt tüketmiştim rahatlıkla. =) Bu süreçte hiç benzin almadım arabama. =)

Ben 106 gti aldım hafta sonu 100 tl koyuyorum cuma cumartesi pazar biniyorum 100 tl bitiyor :( Benim motorum yok kalan günler symbole biniyorum onuda babam şirkette fullüyor. hafta içi de 106 ya binsem 100 liradan fazla yakmış olucam haftalık. Dediğin gibi ne kadar binmezsek o kadar az yakıyor arabalar :)

free-hifi
21-04-2017, 11:13
yoktur insallah , 997TT Murat'ın uzmanlık alanı o daha iyi bilir. Ben emrese nin dediği gibi 17 nisan sonrası için herşey cok güzel olacak diyenlere sövesim geldide o bakımdan :)

Tamam anladım :)

997TT
21-04-2017, 16:23
Suan ıcın yok ama yenı vergıler gelebılır.
Isker pek ıc acıcı degıl...

Seyfettin777
21-04-2017, 16:34
Yeni vergiler sadece petrol mamullerine mi yoksa diğer tüketim kalemlerine de mi gelebilir abi?

997TT
21-04-2017, 17:43
Bır cok seye....

Seyfettin777
21-04-2017, 17:51
Çarşı pazar karışacak öyleyse abi...

emrese
21-04-2017, 17:58
Motoru çıkarıp arabayı garaja bağlamanın vakti yaklaşıyor demekki son güzel günlerimizi yaşıyoruz anlaşılan

997TT
21-04-2017, 19:16
Hafta basındsn ıtıbaren hem benzın hem mazota ındırım var,yaklasık 7-12 krs beklıyorum...
Petrol ve doların kuresel deger kaybı dolayısıyla oluyor.

EREN34
21-04-2017, 19:49
Hafta basındsn ıtıbaren hem benzın hem mazota ındırım var,yaklasık 7-12 krs beklıyorum...

Teşekkürler abi.

ottoman32
22-04-2017, 18:20
3. kopruye saplamislar zammi %23

emrese
22-04-2017, 18:53
997TT Murat abi 7-12 krş indirim gelecekse 2 ay sonra 35-40krş tekrar zam gelmesi mümkündür herhalde :D
Artık iyice psikolojimiz bozuldu indirim dediklerinde otomatik zam kaç krş olacak diye düşünüyoruz :D

salih_560
24-04-2017, 10:09

Abi bugün indirim gözükmüyor ne zaman olur acaba indirim ona alayım ??

AşkınS.
24-04-2017, 15:45
Elektriğe,benzin,mazot vr lpg ye zam geleceği söyleniyor acaba ne kadar doğru?

sinan3405
24-04-2017, 18:25
Elektriğe,benzin,mazot vr lpg ye zam geleceği söyleniyor acaba ne kadar doğru?

ana muhalefet sayfalarında boyle bır dedıkodu var ama hukumet kanadı sessızlıgını koruyor :o :D

i-vtec07
24-04-2017, 19:14
Ekstra vergi söylentisi var

AşkınS.
24-04-2017, 20:14
ana muhalefet sayfalarında boyle bır dedıkodu var ama hukumet kanadı sessızlıgını koruyor :o :D

Sessiz giydirme operasyonu yani :))

KOSEREN
24-04-2017, 20:18
Ben şu ara vergi filan getireceklerini düşünmüyorum.Referandumdan sonra sihirli değnek bekleyenleri derinden üzer.Olurda gelirse kasa suyunu çekti demektir..

dahan
24-04-2017, 20:58
100 tl yi 150 tl olarak degiştirdim, zamı hissetmezsiniz daha cok km gidersiniz:)

darkmoon
24-04-2017, 21:16
Ben şu ara vergi filan getireceklerini düşünmüyorum.Referandumdan sonra sihirli değnek bekleyenleri derinden üzer.Olurda gelirse kasa suyunu çekti demektir..

daha ne vergisi getiricekler.. köprülere zam yapıldı %23 , benzin dizel lpg ye %3 zam geldi ,elektriğe %10 zam geldi,emlak taşıt vergisine %8 zam geldi , hastanelerde muayene katkı payına %60 zam yapıldı ilaç katkı payına %70 zam yapıldı hayır daha ne zam mı yapılabilirki .. :)

free-hifi
25-04-2017, 08:07

15 kuruş benzin indirimi benzin alan arkadaslara hayırlı olsun :)

Dağhan
25-04-2017, 08:46
Benzine indirim geliyor | NTV (http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-geliyor,az10Ee_hhUKqPtv-wrUcUw)

Murat abi :)

fussy
25-04-2017, 09:24
haberde mazota yok mk o da akaryakıt değil mi benzinin aksine değerini mi koruyor :/

997TT
25-04-2017, 09:32
21 nısan da yazmısım,daha ne yapayım arkadaslar...
Forumun petrol ıslerı sorumlusu oldum,nıck'ım altına benzını koklayan adam yazacaklar yakında.
Mazot da ınıcek yakın oranlarda....

tayreep_john
25-04-2017, 09:39
21 nısan da yazmısım,daha ne yapayım arkadaslar...
Forumun petrol ıslerı sorumlusu oldum,nıck'ım altına benzını koklayan adam yazacaklar yakında.
Mazot da ınıcek yakın oranlarda....

mazot un 4 tl nin altına inmesi hayal olur artık murat abi ??

free-hifi
25-04-2017, 09:56
haberde mazota yok mk o da akaryakıt değil mi benzinin aksine değerini mi koruyor :/

Mazot yarına bekleniyor

Yigit-Y
26-04-2017, 08:39
SON DAKİKA! Motorine 12-14 kuruş civarında indirim yapılacak | Enerji Haberleri (http://m.haberturk.com/ekonomi/enerji/haber/1474104-motorine-12-14-kurus-civarinda-indirim-yapilacak)

Lö mazot :)

997TT
26-04-2017, 09:56
Lpg de iniyor.

Rockford
26-04-2017, 10:31
997TT Murat ağabey hakkın ödenmez ufak tefek ufak tefek epey bi avantajımız oldu sayende depoları doldururken.

speed_emre
26-04-2017, 11:53
Murat abi çok tşkler lpg ne kadar inecek bellimi

emrtgb
26-04-2017, 12:25
Murat abi bende teşekkür etmek isterim,saygılar..

i-vtec07
26-04-2017, 12:42
997TT teşekkürler :)

Eyüp
26-04-2017, 12:50
997TT Pazartesi gününden beri indirimi bekliyorum :)

997TT
26-04-2017, 14:05
Hadi mujdeleri ikiliyelim o zaman...
Lpdg 13-15krs bekliyorum ve olum vurusu yapiyorum. Haftaya benzinde indirim tekrar olur...

bahadirhan2023
26-04-2017, 14:13
murat bey saygılar

Hondafatih
26-04-2017, 14:15
Hadi mujdeleri ikiliyelim o zaman...
Lpdg 13-15krs bekliyorum ve olum vurusu yapiyorum. Haftaya benzinde indirim tekrar olur...

murat abi bir önceki lpg depomu 125 liraya son doldurduğum depoyu 106 lira fulldim inşallah bir dahaki depomu 90 küsürlere doldurum inşallah sağol varol bilgilendirmeler için 997TT

mertrs
26-04-2017, 16:30
Murat abi sagolsun yazdigini gorunce isik yanarsa idareten 10 lira atiyorum pompacida alisti artik nasil ogreniyorsun diyor sen 10 lira atinca 2 gun icinde indirim oluyor fullemeye geliyorsun biz bilmiyorken sen nasil biliyorsun kardesim diyor :)

997TT
26-04-2017, 16:37
Hesaplama kolay ama alısmak ve pıyasayı yakından takıp etmek gerek,bırazda onsezılerı koyduk mu,ış tamamdır. Allah'a sukur,45-50 zam yada ındırımı %90 olasılıkla bıldım...

muratdogan
26-04-2017, 16:40
Hesaplama kolay ama alısmak ve pıyasayı yakından takıp etmek gerek,bırazda onsezılerı koyduk mu,ış tamamdır. Allah'a sukur,45-50 zam yada ındırımı %90 olasılıkla bıldım...

Çok Sağol Abi Sürekli Takibindeyim :)

powERS
26-04-2017, 16:40

Sen mühemmel bir detaysın.. :D 997TT

997TT
26-04-2017, 18:55
Mujdelerı ardı ardına verdım,agır gelmemıstır ınsallah 21 nısan'dan berı... :)

free-hifi
26-04-2017, 21:34
Vatandaşa indirimle gel abi :)

wolrath
26-04-2017, 22:04
Mujdelerı ardı ardına verdım,agır gelmemıstır ınsallah 21 nısan'dan berı... :)

scmaya panıgale ıle gıtmeyı dusunuyorum, agzından bal damlıyo. masallah suphanallah :D

Ome_RS
27-04-2017, 16:50
Dün star haberde iki haber dikkatimi çekti kafayı yedirtir insana.
benzinde büyük indirim herkes akaryakıt istasyonlarında üşüştü, halk çok memnun, depoda 5-6 tl cepte kalıyor.
bizden söylemesi depoları ucuz ucuz doldurun flan sanarsın benzin 1tl birden düşmüş. bu kadar taraflı haber yapılmaz. sürücülere soruyorlar indirimden memnunmusunuz diye çok memnunuz diyorlar. 5-6 tl ile ne yaparsınız diye soruyor muhabir, sürücü eve giderken 1-2 kilo muz alırız flan diyor. n.h alır orası ayrı konu.
ardından kiraz haber yaptılar. 1 kasesi 150 tl imiş. manavdan 1 kase yerine 150tl ye ne alırıza geldi haber. 2 kg elma 2 kg armut 2 kilo mandalina 1 kilo muz 1 büyük karpuz 1 kilo portakal mı çıktı. belki 1 çeşit daha vardı hatırlayamadım.
muhabir diyo 1 kase kiraz yerine bu kadar meyve alabilirsiniz diye.
ulan 150tl ye 10-12 kilo meyve zorla almıssın bu mu senin kıstasın. çok mu uygun yani.
habercilik de bitmiş ekonomi de sıçmış.

997TT
27-04-2017, 17:20
Ohoo,dolar parıte kaynaklı dustu ama yavs-ak medya,evet cıktı dıye dolar dustu yazdı....
Neden euro dusmedı dıye soran olmadı...
Adamlar tam manset cıktı pazartesı gunu.... Tek elden servıs.

997TT
01-05-2017, 17:36
Otogazcilar,1 hafta once verdigim mujde 10krs civari gerceklesicek. Biraz sabir,1 gun kaldi.
Istasyon sahipleri varsa,son 10 gunde iyi para kazandirdim,eger dinledilerse beni...

free-hifi
02-05-2017, 07:58
Murat abi benzınde 11 kuruş indirim beklentisi var diye mesaj geldi

mikelazi
02-05-2017, 09:30
ben takmıyorum artık.giren çıkan hep bize

dpf yi söktürdüm daha az yakıyorum :)

997TT
02-05-2017, 09:48
Tabi tabi,benzin de dusecek....
Yazdim ya,haftaya benzin de tekrar dusus bekliyorum diye.10-11 krs duser.

AliGizda
02-05-2017, 09:58
mikelazi performans artışı gördünmü peki abi?

Mazota bi indirim yok sanırım.