Olması gereken guzel oran o iste. 265-270 gibi top speed yapıyor ki gayet yeterli bence.
Printable View
Olması gereken guzel oran o iste. 265-270 gibi top speed yapıyor ki gayet yeterli bence.
pd130 yarıotomatik bora veya passat almayı düşünüyorum dikkat edilmesi gereken özelliklerini nelerdir kronık sorunları nelerdir tavsiye edermisiniz.
Motorda yağ üflemesine kontrol bakın, turboya bakın mümkün olduğunca.. Bir de şanzımana iyi baktırın vuruntu vs var mı diye..
dün dükkanda passatın şanzımanı yaptırmışlar, araç durmadan ileri geri vitese mi ne koymuşlar birden bişey olmuş.4,5 bin e mal oldu diyordu sahibi..
ama şanzımanı ZF olduğu için kaliteli kolay kolay bişey olmaz.araç 180 binde idi.
Egr iptali için araya egr nin yerine koyulan kısmın flanş ı lazım varmıdır elinde olan ? Tornacıyla uğraşıp yine kanser olmak istemiyorum :)
http://www.mangoman.aquiss.com/www/F...EGR_Delete.jpg
Pd130 bizzat uzun sure kullandim tiptironic otomatik di cok zevkli bi sanzuman guclu ve uzun omurlu. dsg kadar kronigi yok trk sorunu sanzuman beyni mekatronik beyin hepsinde bir donem sonra sorun oluyor oda vites gecislerine yansiyor vurdurma bazen geri vitese gecmeme gibi bi prblemle gosteriyor kendini yeni beyin takinca cozuluyor. Haricinde cok guclu jatco marka japon mali :)
Ben boramda 2260 ile kullandim 2.2 barda asla problem olmadi.
sanzumanin oranlarida cok guzel 4100 gibi 220
elimde gtb2260 turbo var ihtiyacı olan varsa yazsın bmw tipi 2bar sabah akşam gazla :)
Gecen 300c ile bastik yazilimli. Yazilim oncesi cok geciyordum yazilimdan sonra saglikli deneyemedik ama 200e kadar 1 boy ondeyim. Onu kamyon gibi aerodinamik vasat.
fn2 ile ne olur meraktayim :)
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim baktığımız araçların alayı leş resmen saatli bomba gibi temiz araclara efsane fiyatlar isteniyor .piyasa alt üst olmuş resmen .
2.0 Tdi Bkd 140 motor kod. aracın orj intercooler litresini kaç acaba ?
18 yerine 16 hafif bir jant taksan nasıl olur acaba. deneme şansın oldumu hiç 18 jantların ne kadar etkilediğini. bende yaza 18 jant koymayı istiyorum. daha doğrusu 17 ile 18 arasında kararsızım. şu an 15 hafif audi jantlarından var, çok fark edermi acaba. şimdiki jant+lastik 12 kilo yaklaşık. ya 215-35-18 ya da 215-40-17 yapıcam yaza.
1.6 tdi polo (yazılım, egzoz, cooler) 17 oz jantlardan bendeki jantlara geçti. Gözlemlediğimize göre 4-5 boy hızlandı 50-220 km/h arası rollde. Jant ya bentley ya da 458 jantı (18") düşünüyorum kardeşim teşekkür ederim.
Tamamdir abi satarsan eger haberim olsun ben ariyorum su an
16 dan 15 e geçsem faydası olurmu acaba :D
Sana gelsin sanaaa :D
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=190016984
Ben aciyorum abi sorun yok
link mobil link onur ondan :)
Aynen m.sahibinden olmus duzeltsin biri :D
Aracim pd150 leon alt devirde basinca 2.2 peak 3750 gibi 1.8 1.9
4000 ve ustunde 1.7 ve daha ileriki devirlerde 1.6 ya dusuyor ancak hic duman yok. Turbo yeni olmasina ragmen balans problemi var sanirim otuyor. Manifold contasi icin sokturdugumde emme egzos gayet duzgundu ve boslugu olmasi gerektigi kadardi. Aracim kisik su anda mehmet abinin yazilim var. Acaba basinc fazlami acuator fabrikasyon konumunda. Frad %80 enj ve vb turboma gt20 billet emme dusunuyorum. Hybrid turbo, 70 diwnpipe. cooler borulama vs orj kalacak .
Turbo yeni ve orj ama otme sesi egzosdan degil emmeden geliyor gibi emin degilim
Aracda egzos yok sadece kat in icini kirdirdim. Sona kadar orj borulama sondada free flow remus susturucu var.
otme olayi her devirde var hatta motor sogukket cok cok fazla rolantide bide fazlasiyls duyuyorum. Egzos tek degismiyor diye biliyorum mil ike beraber. Ama benim problemim neyden oldugu cunki herhangi bi cisim emme yada kanatciklarin zarar gormesi mikin asinmasi gibi bir durum soz konusu degil.asinan mil bosluk yaoar ben sokturdugumde sadece yag boslugu vardi yok denecek kada.
Beyler birsey sormak istiyorum. Duzborulu megane 1.5 dCi aracınız var. Ama ses tok. Egzozda spiral yok. Ustanın dediği spiral koyarsak alt devirlerde ince cozurtulu ses olacağı. Bu doğru mudur ?
çarşı karıştı :D
arkadaşlar arabada özellikle 1. viteste sarmaya başlayana kadar gaza basınca sanki yemek yerken boğazında bişey kalınca böyle zor nefes alır ya insan hır hır, bide titrer aynı öyle oldu 1-2 defa ama gaza basınca düzeldi. ben mafdan şüpheleniyorum. aklına bişey gelen varmı filtre bakımı yeni yapıldı aracın yani 1-2 ay oldu, olay şimdi çıktı piyasaya nedendir _
Deniz bence otme sende egzoz vs olmadigindan belirgin halde bu yuzden olabilirmi?
Hocam avans olmasin o enjektor vuruntusu gibi birseymi ondada hiriltiya benzer bi ses oluyor. Arac yakit basiyor yani Duman var ve bahsettiginiz ses geliyorsa anlattigim problem olabilir. Map da cekis tamamen dusuyor yakit basmiyor arac. Olcüm yaptirarak anlarsiniz.