arkadaşlar GOLF 4 110 LUK MODELLERİN HANGİ motor kodluların alınması gerekir? ayriyetten 110 luklardan en fazla nekadar güç çıkartılabilir
Printable View
arkadaşlar GOLF 4 110 LUK MODELLERİN HANGİ motor kodluların alınması gerekir? ayriyetten 110 luklardan en fazla nekadar güç çıkartılabilir
AFN, AHF, ASV, AVB, AVG
Bunlardan birisidir. Genelde AFN gördüm ben.
Ne kadar güç çıkarabileceğin para ile alakalı direk.
200 de olur 300 de. tdipower Serdar'ın önceki aracı AFN Passat idi. gündelik modda 200 üzerindeydi gücü mesela.
şöyle diyim.
0.26 enjektör 11 mm pompa 2260 ile 240-250 hp alınır rahat rahat.. gerisi bilinen şeyler, cooler egzoz vs
Pompa rotari degisiyor bosio nun nozzleleri var fakat fiyatlari pahali onun yerine 0.216 mm nozzleler var elimde 1 takim mevcut bu arada.
Sanziman cok kisa son disliye el atilsa cok iyi olur
yurt disinda 300+ ornekleri mevcut motor ici konusunda bilgim yok fakat kollar ve krank pd den farkli yabanci bi forumda kollarin olculeri vardi ve baya inceydi pd 130-150 ye gore.
Motor icine bisey olacagini sanmiyorum hunharca gazlamadiktan sonra 1.7 corsalar bile +200 sikintisizlar.
Su an icin fiyat-performans en mantikli motor vp37 ler bana kalirsa. 5 bin lirayi gozden cikardiktan sonra kaliteli bi sekilde guzel biseyler cikar ortaya :)
nozzle lar çok para değil aslında.
pd ile kıyaslarsak özellikle 600-700 liraya bulunur ortalama. 0.216 lar da vw t4 lerden çıkanlara denk geliyor diye biliyorum o yüzden daha ucuz ve bulunma şansı daha yüksek.
Evet t4 lerdekinin aynisi. Ebayda bi ara cok ucuzdu bosio pahali eger isterseniz pp764 diye geciyor.
ya beyler pd130 da ne yakıyosunuz şehir içi
60 litre depoyla 650-700 km yapıyorum sanki birazcık fazla mı ne
Ben 50 liraya 150 km yi geciyorum ve altlarda duman var ayagimin ayari bazen kaciyor haliyle :)
Bu arada arabami satabilirim isteyen olursa su an icin herseyi tamam hic bir sorunu yok esp li.
1.8t almayi dusunuyorum
Bir de Ankara - İstanbul trafiği farklı.
Yol pc deki ortalama hızlarınızı yazın beyler şu tüketimlere :) Bir de lt bazı lütfen, ***** hergün kur değişiyor.
ben 1.6 poloyla 400 zor yapiyorum sakin kullanarak.nasıl 500 yapiyosunuz anlamıyorum
arkadaşlar selam 2002 model pd 130 avf motor turbosunu rektifiye ettirmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?Ankara yada İstanbul olabılır
avf motorun turbosunu buraya yaptırmıştık,araç yazılımlıydı
G
Jettalardaki 2.0 TDI ların hangileri PD motordur? Ve 1.9 lar kadar sağlam mıdır?
100tl ye 500km şaka gibi gerçekten :)
2.0 tdi lar yazilimla cok cani oluyor benden soylemesi :)
araç yazılımlı değil sanırım,nerede yaptırdınız turbonuzu?
Link eklemiştim,
İstanbul güney turbo.adresi topkapı diye geçiyor
Teşekkür ederim oğuz
beyler elimde fırat yüzde 80lik enjektör var toplam 5bin km kullandım 750 tl ye vercem bir üst kademeye geçtim isteyen olursa yardımcı olurum .yenisi ***** 1400tl civarı kacırmayın malları.;)
Ankara'da stock PD130 var mı ?
2.0 bitdi ile oynayan oldu mu ?
Dün amarok 2.0 bitdi aldım altlar biraz ölü nasıl canlanır
Jetta ve golflerin 2008 e kadar bkd kodlu pd motoru vardır 2008. den sonra cr. Motor sağlamdır yurtdışında çok örnekleri var, ama kendi turbosu çok da sağlam değil mutlaka ötme yapıyor. Yüklemeyi düşünüyorsanız Mutlaka manuel alın. dsg kavraması 430 nm torktan sonra kaçırdığı için 220 bg in üstüne çıkmak sıkıntılı . çok keyifli güzel araçlardır tavsiye ederim
Arkadaslar Merhabalar
Aracım 1.9 Golf 5.daha önce de yazdım sanırım üst devirlerde gazı bırakınca yada yüksek devirde vites değiştirince turbo dan ses geliyordu.gidiste pek bi sıkıntı yoktu.
Daha sonra yine önceki sayfalarda yazmıştım dik bir rampa çıkarken 3 devirde kesme yaptı birkaç defa.bilgisayarda turbo arizasi çıktı.
Son 15 gündür araba çok hantal artık gitmiyor resmen.turbo iyice su koyverdi muhtemelen.simdi yakın zamanda detaylı bir bakıma girecek araç.
-turbo revizyon veyahut değişecek
-egr temizliği, muhtemelen iptal ettiririm
-emme kurum temizliği yapılacak işlemler.
Bakılmasını önerdiğiniz başka bişey var mı? Birde turbo değişimine gidersek Orj turbo Dan mı Devam edeyim yoksa muadili başka bişey mi takayim? Araç dsg bu arada yazılım vs şuanda yok.km 210 bin civarı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80524079/detay
bu arac hakkında bilgisi olan varmı almayı düşünüyorum