Emre araba senin :) sormana gerek mı var :) Enjektör olayına kimse inanmıyor ama benim gibi söyleyen biri daha çıktı sonunda :)
Printable View
Knka dukknlar bızım egzoz cu turbocu mekanıkcı enjektorcu bırakta oyle cıksın bu kdr ezbeyın param olsa vurucamda dıpıne :) oznm goruceksın 14 du.
Yada 2000 100. Shotmu koysak knka ne gerek war :D
Hakkımı yıyrsun bızde soyledık ya oldumu sımdı :)
Yasinim çok uzak kaldık ortamdan dimi ya :D gece hayatına vurdum kendimi bıraktım yarış islerini ahaha :)
Ibiza alacak olan vatandaslara sesleniyorum;
Uzakta aramayin benim aracim Cupra ve Sport tan dolu.
Uzerinde Cupra intake kitinden, Cupra tamponundan, Cupra cooler vs var.
Ayrica sanzimani da fabrikasyon Cupra sanzimani.
İddia ediyorum TR de ki en temiz ve dolu Ibiza Sport dusunen varsa aracimi satiyorum.
bende kısmet olursa yapıyorum arabayı satılıktan çektim bugün.yapılsın sonra bakarım herkes ön yargılı arkadaş bi yazılım bu kadarmı sorun oldu anlamadım en yakın zamanda istanbula gidiyorum yardımları desteği için mehmet abime teşekkür ederim şimdiden
Ferhat gerçekten TR deki en değerli Sport a sahip kanımca..
Bunun en önemli sebebi olarak önceki sahibinin kalitesini aracına nasıl davrandığı görüyorum..
tech soru:
2.5 tdi motoru kapağıynan beraber 1.9 tdi içine atabiliyor muyuz? çok cahilim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
şanzıman da değişiyor mu?
ne gerek var ki ismet abi ? 1.9 tdi zaten aşırı güçler alıyor istedikten sonra :)
kendime göre değil Cahit kardeş ispatlı, senin aracın hikayesini de biliyoruz çok şükür deri döşememiz sonradan değil ;)
03 le alakası yok benim araç doğuş oto müdürüne tahsis edilmiş ve o serinin en donanımlı modelini getirmişler. Kısa şanzıman da arabanın oem özelliği.
Yağ sıcaklık göstergesi de var, akü voltaj göstergesi de var.
ibizada krem rengi deri döşeme yoktu zaten dimi fet :D dağ başı spec :D
Hangı hıkayeden bahsedıyorsun?Benım aracımında olan bıtende bellı bana soylenenler servıte soylenenler expertız raporuda bellı.. Arac alırken derı doseme ıstenmıs faturanın aldıntada yazıyor derı doseme farkı dıye..
Orjıalde olmadıgını bende bılıyorum opsıyonel olrak yapılmıs dıger falılıklarıda fatura farkları mevcut.. Daha neler wardı ben soktum ve dgstırdım. Aynalarda kalanlardan bazıları
Douu ne iyi ettin de geldin ya:)) senlendi ortalik
arabayı sattıkta ruhu yaşıyor ahah :D kanka 1.7 corsa aldım şimdi arkadaki dti yazısını tdi yaptık beni de aranıza alır mısınız ? :D
ahahah bırak ya murat abi :D farkına zokayım onun ben dicem ayıp olacak :D
yok eşek niyetine aldım onu :D çıtır dumanlı 105 hp halde geziyoruz. yeterli bu hali :D şu andaki görevi sadece beni bir yerden bir yere taşımak :)
yasin sen evlen de bizim önümüzü aç hacı bağladın elimizi kolumuzu:D
bizde senden görüp evlenelim işte bide sen niyetlenmişsin şimdi ilk senin yapman lazım :D
ALLAH gönlüne göre versin kardeşim herşey gönlüne göre olsun
GTB turbo aracın üzerinde. Enjektörler de elimde ama takmadım. torpidoda duruyor. bagajda ekzantrik de var o da duruyor. Yapacak iş çok da, dediğim gibi bu aralar arabaya pek para harcamak istemiyorum.
Bayramdan sonra belki bi ihtimal Enjektörü ekzantriği takar kapağı port polish yaptırırım.O da bi ihtimal hani.
inş yasin sorunsuz güç geliyo artık :)
yasin varsa evlilik işleri eğer hiç takmadan direk sat bence malzemeleri. almak isteyen çok. :) boşver artık yeni araç yaparsın dügünden sonra :)
bana ver yasin o zaman gel sen evlencen gerek yok :D