User Tag List

Sayfa 608/1195 İlkİlk ... 1085085585986066076086096106186587081108 ... SonSon
22691 sonuçtan 11.534 ile 11.552 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeş,boost control valve Stelios un yazılımdan sonra uyardığı bir konuydu ürünün fiyatı nedir değişimi ne kadar tuttu onu merak ettim

Arkadaşlar 208 ile deneme sürüşü yaptım hoşuma gitmeyen tek şey direksiyonun çok aşağıda olmasıydı koltuğu indirdim öyle yaptım böyle yaptım kurtaramadım - benim boyum 1.86 ben bu araçla güvenli sürüş pozisyonu alamayacağımdan emin oldum hangi yarış kategorisinde bu kadar alçak direksiyonla verimli sürüş olabilir? tek ihtimal 208 gti koltuklarının daha alçak olması:bu da kulağa komik geliyor
    Mehmet hocam dun 2 arkadasa aynisini soyledim aracin oturma pozisyonu cok yuksek ve direksyon gostergeleri perdelemesin diye mecbur en asagiya aliniyor o zaman da dizime degiyor benim boyum 1,78 ama bacaklarim uzun
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
    Geçmiş olsun, tamiri falan yok mu?

Yazılım yaparken mi uçtu ne oldu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet nasıl uçtu beyin ?

inşallah tamir olur yahutta çıkma bir beyin bulursunuz sıfırı 1900 TL civarı

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisten mutlu haber geldi Elektrovana değişmiş problem giderilmiş test etmişler kısa mesafe problem yokmuş.

Yardım eden fikir veren herkese teşekkürler
    geçmis olsun ama ben genede aracin sentesini kontrol ettirirdim ne olur ne olmaz.bakmakta fayda vardir diye düsünüyorum.

208 gti benim hosuma gitti.fiyati uygun olursa bayagi bi satar diye düsünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, tamiri falan yok mu?

Yazılım yaparken mi uçtu ne oldu?
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet nasıl uçtu beyin ?

inşallah tamir olur yahutta çıkma bir beyin bulursunuz sıfırı 1900 TL civarı
    Arıza ışığı yakmış araba sebebini bilmiyorum arabada cok uzun zamandır yazılım vardı zaten.Arkadaşımda akü kutuplarını söküp takmış arıza ışığı gitsin diye sonrasında araba marş falan almamaya başlamış zorlamış bizim arkadaş olmayınca cekiciyle sanayiye 1 haftadır ugrasıyolar arabayla tam olarak bilmiyorum ama diotlar yanmış sanırım baya ugrasıldı olmadı sonra beyin tamir oldu denildi araca bagladılar tekrardan yaktı yeni beyine gerek var dediler benim bilgim bu kadar
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet hocam dun 2 arkadasa aynisini soyledim aracin oturma pozisyonu cok yuksek ve direksyon gostergeleri perdelemesin diye mecbur en asagiya aliniyor o zaman da dizime degiyor benim boyum 1,78 ama bacaklarim uzun
    Özgürüm sen bu olayların takipçisisin dikkat et ileride net bir şekilde görecez bu araçların rally versionlarında stock tüm modeller ile alakası olmayan makul direksiyon mesafeleri ile karşılaşacağız diye düşünüyorum bu bana hiç adil gelmiyor - bu hareket gti ruhuna aykırı değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Gökay,inşallah en yakın zamanda hallolur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgürüm sen bu olayların takipçisisin dikkat et ileride net bir şekilde görecez bu araçların rally versionlarında stock tüm modeller ile alakası olmayan makul direksiyon mesafeleri ile karşılaşacağız diye düşünüyorum bu bana hiç adil gelmiyor - bu hareket gti ruhuna aykırı değil mi?
    Ya benim anlamadigim 2007 den buyana 6 sene gecmis , tamamen yeni bir arac cikariyorsun tum rakiplerin piyasada var ve en son sen cikariyorsun , isminde gti logosu var be arkadas hic mi bu konuda arastirmadin basiretsizlik var .benim bildigim bir arac ciktiktan sonra bu tarz bir degisiklik (direksiyon pozisyonu degisikligi)mumkun olmuyor ve satislara negatif etkisi cok olacaktir bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim anlamadigim 2007 den buyana 6 sene gecmis , tamamen yeni bir arac cikariyorsun tum rakiplerin piyasada var ve en son sen cikariyorsun , isminde gti logosu var be arkadas hic mi bu konuda arastirmadin basiretsizlik var .benim bildigim bir arac ciktiktan sonra bu tarz bir degisiklik (direksiyon pozisyonu degisikligi)mumkun olmuyor ve satislara negatif etkisi cok olacaktir bence..
    söylediğin gibi ne yazık ki direksiyon konumu update edilebilecek birşey değil - tek bu sebeple araçtan soğudum.mitsubishi evo da eleştirilen bir yön vardı:direksiyonun pilota uzak olması - 208 açık farkla evoyu sollamış bulunuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar downpipe aldım ama daha montajını yaptıramadım iş yoğunluğundan dolayı..
    Montaj sırasında nelere dikkat etmek gerekir. Bide kesin 2. sensöre yanıltıcı kullanıyoruz değil mi??

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    208 direksiyon olayını baya merak ettim ogün o kadar detaylı bakmamıştım ama oturuş pozisyonu kötü gelmemişti bana. Ctesi bakiyim tekrar.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyinin üzerindeki 0 281 ile başlıyan 10 karakter numarayı benimle paylaşırsan size yardımcı olabilirim..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar downpipe aldım ama daha montajını yaptıramadım iş yoğunluğundan dolayı..
    Montaj sırasında nelere dikkat etmek gerekir. Bide kesin 2. sensöre yanıltıcı kullanıyoruz değil mi??
    Downpipe ın üzerine sıcaklığı dışarı vermeyen , ısı kalkanı vazifesi gören egzost sargılarından sarmanız gerekir (çevresine aşırı ısı vermemesi için)

Yanıltıcı kullanın ama yazılımla arıza ışığı yakması engellenmediği sürece arıza yakacaktır ısınınca - önemli değildir performansa etkisi olmaz ama sinir bozar az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Downpipe ın üzerine sıcaklığı dışarı vermeyen , ısı kalkanı vazifesi gören egzost sargılarından sarmanız gerekir (çevresine aşırı ısı vermemesi için)

Yanıltıcı kullanın ama yazılımla arıza ışığı yakması engellenmediği sürece arıza yakacaktır ısınınca - önemli değildir performansa etkisi olmaz ama sinir bozar az
    Tamamdır sargı var sararız.. Yazılım işini de çözerim. Ama yazılıma kadar arıza yaktığında kendi siler mi yoksa illa cihaza bağlamak gerekir mi?? Eğer gerekirse arıza silmek için bi program alalım..

Cevap için teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun dp öncesi ve sonrası arkadan video cekebilirmisin benim için ?
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyinin üzerindeki 0 281 ile başlıyan 10 karakter numarayı benimle paylaşırsan size yardımcı olabilirim..
    Akadaşım göndermiş size cevap bekliyoruz
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende iki gün oldu takalı DP'yi şimdilik arıza yok yazılımda yok.
    Farklı bi soru bende sormak istiyorum gaza bastığım zaman (turbodan ben öle hissediyorum) üst devirlere gelmeye başlayınca ıslık sesi gibi bişey gelmeye başladı çekişte falan bi sıkıntı yok gibi iyi yani normalmi bu ses acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trky_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende iki gün oldu takalı DP'yi şimdilik arıza yok yazılımda yok.
    Farklı bi soru bende sormak istiyorum gaza bastığım zaman (turbodan ben öle hissediyorum) üst devirlere gelmeye başlayınca ıslık sesi gibi bişey gelmeye başladı çekişte falan bi sıkıntı yok gibi iyi yani normalmi bu ses acaba ?
    Aynısı bana olmuştu geçen gece fazla sıkıstırınca sonradan hava filtresi turbonun oldugu yerden cıkmıs onu geri takınca düzelmişti bir bakın derim
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)