User Tag List

Sayfa 55/63 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon
1195 sonuçtan 1.027 ile 1.045 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 - 1.5 saniye eksik okuyor diye bir şey yok, lütfen bilmeden yorum yapmayınız.

Sistem drag sistemi olmadığından dolayı response time yani aracın kalkışı ile başlamıyor.

sistem şu şekilde işliyor:

1- araçlar yerlerini alıyor
    2- Start hakemi saatine bakıyor, mesela saati 17:54:30 , diyor ki 17:55:00 a kalkış ver
    3- 2 görevli iki ayrı makineye 17:55:00 kalkışı veriyor (bu arada saatler gps ile senkron)
    4- Arabaların yanındaki ekranlarda Son 5 saniye kala 1 kırmızı, yanıyor, sonra sırası ile 4 tane sarı yanıyor, hepsi yanınca süre saymaya başlıyor

Yani kalkış anı olan 17:55:00 dan itibaren süre sayılıyor, aracın geçmesi ile başlamıyor. Bunun sebebi dün kullanılan sistemin drag amaçlı değil, ralli kullanımı amaçlı olmasından kaynaklı. Fakat Türkiye'de benim diyen bir çok drag süre sisteminden güzel çalıştı. Sistemi bu şekilde ayarlamak için cumartesi günü 3-4 saat ayar yapıldı, fodepar testleri yapıldı, ki bir çoğunuz fodeparların ne kadar düzgün algılandığını görmüşsünüzdür.

Ankara yarışlarında resmi ve profesyonel olarak ilk kez süre ölçüldüğü için şu anda pist rekoru İsmail abide olarak görülebilir.

Bir sonraki yarışa VHT mutlaka dökülür diye düşünüyorum. En kötüsü Ahmet , Erkut ve ben ellerimiz ile Kola fabrikasından 2 ton süresi geçmiş kola alıp depolayacağız, VHT kadar olmasa da şimdikinden daha iyi bir asfalt yapacağı kesin..

Sınıf 1 süreler:

Msky Ismail Cam 11.055 11.115
    btu Emin Sari 11.273 11.335

Sınıf 1 seeding dereceleri :

45 İsmail Çam Msky 13,959 11,639
    39 Emin Sarı Impreza Sti 12,370

Bu arada Emin abinin seeding süresi yüksek farkettiyseniz, seedingde Launch açıkken bir tane enjektör soketi çıkmış ve 3 silindir yürümüş araba. Sonradan bu durum farkedilip düzeltildi öğrendiğim kadar ile.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben biraz daha kabaca anlattım ama siz toparladınız olayı hocam teşekkür ederim bu arada bahsettiginiz sisteme göre süreler bir saniye kadar yüksek çıkabilir ben onu anlatmaya calistim.. Sistem mukemmel işledi.. Bu nedenle zaten daha yakın olan Konya yerine Ankara'da kalkmak istiyorum bende.. Komite çok basariliydi yani tebrik ediyorum sizi tekrar

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 - 1.5 saniye eksik okuyor diye bir şey yok, lütfen bilmeden yorum yapmayınız.

Sistem drag sistemi olmadığından dolayı response time yani aracın kalkışı ile başlamıyor.

sistem şu şekilde işliyor:

1- araçlar yerlerini alıyor
    2- Start hakemi saatine bakıyor, mesela saati 17:54:30 , diyor ki 17:55:00 a kalkış ver
    3- 2 görevli iki ayrı makineye 17:55:00 kalkışı veriyor (bu arada saatler gps ile senkron)
    4- Arabaların yanındaki ekranlarda Son 5 saniye kala 1 kırmızı, yanıyor, sonra sırası ile 4 tane sarı yanıyor, hepsi yanınca süre saymaya başlıyor

Yani kalkış anı olan 17:55:00 dan itibaren süre sayılıyor, aracın geçmesi ile başlamıyor. Bunun sebebi dün kullanılan sistemin drag amaçlı değil, ralli kullanımı amaçlı olmasından kaynaklı. Fakat Türkiye'de benim diyen bir çok drag süre sisteminden güzel çalıştı. Sistemi bu şekilde ayarlamak için cumartesi günü 3-4 saat ayar yapıldı, fodepar testleri yapıldı, ki bir çoğunuz fodeparların ne kadar düzgün algılandığını görmüşsünüzdür.

Ankara yarışlarında resmi ve profesyonel olarak ilk kez süre ölçüldüğü için şu anda pist rekoru İsmail abide olarak görülebilir.

Bir sonraki yarışa VHT mutlaka dökülür diye düşünüyorum. En kötüsü Ahmet , Erkut ve ben ellerimiz ile Kola fabrikasından 2 ton süresi geçmiş kola alıp depolayacağız, VHT kadar olmasa da şimdikinden daha iyi bir asfalt yapacağı kesin..

Sınıf 1 süreler:

Msky Ismail Cam 11.055 11.115
    btu Emin Sari 11.273 11.335

Sınıf 1 seeding dereceleri :

45 İsmail Çam Msky 13,959 11,639
    39 Emin Sarı Impreza Sti 12,370

Bu arada Emin abinin seeding süresi yüksek farkettiyseniz, seedingde Launch açıkken bir tane enjektör soketi çıkmış ve 3 silindir yürümüş araba. Sonradan bu durum farkedilip düzeltildi öğrendiğim kadar ile.
    Bu sayede sürelere bakarak kimin geçtiğini anlamamız mümkün oluyor. ET ölçülseydi zamanlardan yola çıkarak kimin geçtiğini belirlemek mümkün olmazdı.

Yalnız WRC de sistemler aracın kablonun üzerinden geçmesi ile başlıyor. Öyle bişey de temin edilebilir belki.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BAR22 kardeşimizle fazla ilgilenemedik,o kadar misafir gelmişler ama sadece malzemelerini arabalarımızdan birine koyarak yardımcı olabildik.Neyse artık,umarım diğer yarıştan önce paslaşıp misafirimiz olurlar.
    Ayrıca da maaşallah çok sıkı bir makinayla karşımızdalardı,ufak tefek eksiklerini de giderdiklerinde iddialı bir yürürü olacaktır eminim
    valla kardeşim malzemeleri koymakla en büyük yardımı yaptınız zaten.106da egvtec te bizim arabamız Tuğbay kardeşime söyle okadar dedim ona yarıştan önce beni geçme misafirim diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskiden tolga savacı ,başka amerikancılarda katılıyordu ankaradaki yarışlara neden artık gelmiyorlar acaba?
    antalyadaki kazadan dolayın olsa gerek..

bll
    Misafir
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim özgün diyorki abi ne varsa yapalım hadi ama ben istemiyorum zaten anlatmaya çalıştım anlayan olmadı sanırım ben rakip endişesindeyim derece degil rakip hızlandıkça kendiliginden zaten derece geliyo ama illaki derece diyosınız msky severlere soruyorum Yani buda şu anlama geliyo derece çıktıktan sonra bir daha msky izleyemeyeceksiniz gerçekten istiyorsanız buradan yazın en kısa zamanda dereceyi çıkaralım swap center olarak yapamayacagımız iş kesinlikle yok bunu lütfen anlayın bizim garajımız isterse o iş olmuş demektir eger çok hızlı bir rakip olur ve 10 nun altına düştügü gün biz en iyi derecemizi mutlaka çıkarırız.
    Benden gerçekleri duymak istiyorsanız yazıyorum aracımız 2.5 bara kadar ayarlı fakat yarışlarda bu güne kadar en fazla 1.7 bastım benim arabam 300 hp nosu kaldırabilecek durumda fakat bu güne kadar en fazla 125 hp bastım msky ın üzerindeki turbo pt 71 msupranın eski yaralı turbosu palleri bile eksik.pistonları en az 4 senedir üstünde en son zn ile yarışırken yagını kontorol ettik yagını bile degiştirmedik ilk kez özgün ile bu yarıştan önce 3 derece avans verdik daha en az 10 derece daha veririz oktana ne ihtiyacımız var olursa neden olmasın kullanırız
    yarışta eger rakip yaklaşıyor ise nosa basarım gelmiyor ise basmam onun için saniyeler bu kadar yakın.
    Kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın
    yapabilecegim çok şey var ama şu an için bu kadar daha hızlı olabilmem için rakip lazım rakip olmadan saniye çıkarmışım hiç bir anlamı yok
    ama diyosanız burda yarışma git yunanistana diye orada yarışırım sorun degil her yarışta neden hararet sorunu yaşadıgımı bile kimse bilmiyor heyacan lazım yoksa tak bi radyotör olsun bitsin koy c16 yı tak bi gtx 4202 koy 200 hp nos tak iki tane ax bak bakayım varmı üstüne türkiyede
    inşallah bir gün dediklerimde olur
    seviyoruzz seniii dayııııı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar Herkezin ellerine kollarina saglik.
    Hic bir darginliga kirginliga asla gerek yok.tamami ile taktik isi artik en guzelide bu iste saniyeler saliseler konusurken bunun hazzini almak
    Dikkat ettinizmi eskiden fazlasi ile bagirislar cagirislar vardi simdi gayet guzel.
    36 yasinda bir insan olarak sizlerden tek dilegim Birbirinizi Asla Kirmamaniz.
    Yahu yaris yaristir utanilacak sikilacak hirs yapacak hicbirsey yok.Bizler yuzyuze bakiyoruz yeri geliyor farkli ustalarin dukkanlarinda ayni ortamda oluyoruz.
    Amac burada en guzelini paylasirken O ortamdada paylasabilmek .

Cikabildiginiz kadar YUKARI CIKIN Asil gurur yapabildiginizin en iyisi ile yarismak.
    Tabiki kupa almak guzel tabiki Alkislanmak guzel ama sunu unutmamak lazim
    Hedefi en ustlere cikarmak ve daha once verilmis bir mesajda O GRUPTA OLUP ISIN GURURUNU YASAMAKTA VAR.
    Dolayisi ile imkaniniz oldugu surece DOLDURUN NE VARSA DOLDURUN .
    Eger yarisci iseniz yapabildiginizin en iyisini yapmayi hedefleyip yukseleceksiniz.
    Asla hirsin kolesi olmayin Bizler BIR AILEYIZ HEPIMIZ BIRBIRIMIZI TANIMASAKTA. NE OLURSA OLSUN YARDIMCI ANLAYISLI CURETKAR DESTEKCI VE SAYGILI OLMAMIZ EN GUZELI.
    GELIN anlik ofkelerden hep uzak duralim UNUTALIM guzel guzel dereceleri yapalim.
    Hersey deneyim sadece deneyim ve Dinlemek bilgiye bilgi katmak.
    Bir sonrakinda DAHA IYI OLACAK ARABALAR.

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece 5 te izmit'ten çıkıp yola geldik keşke çok daha geç çıksaymışız

Bence yarış düzeni mükemmeldi beton biriyerler ambulans sayısı güvenlik sayıları e konuşlanmaları çok iyiydi kesinlikle.Org tek eksik anonsun sıfır olmasıydı hiç bir bilgilendirme olmadı kimse neler olduğunu anlamadı resmen.O olay kötü oldu.

Aradaki bekleme çok can sıktı 45 dk dendi ama 1 buçuk saat sürdü ve sıcağa yenik düştük en sonunda.43.5 derece sıcakta ayakkabılarıımz yandı aasfaltta ve yere basamaz olduk gerçekten.

MSKY'a bravo çok iyiydi yuh dedirtti bana resmen

BAR 22 arkaşımızada helal olsun maşallah kitap gibi v viteslerini çok beğendim bu arada ilk çıktığınızda.

RC talihsizlik yaşadı sanırım çk güzel gideceğe benziyordu ki kalkışıda iyiydi sonradan bişey kırdı sanırım.

Saxo bana çok güzel geldi mükemmel kalktı en son kalkışında sarnırım 4 yerine çekip 2 ye attı kırıldı.

Çoook sıcaktı ve apachi çoktu arkadaşlar e söliyim kimse alınmasın ama org %90 ı apaçi idi.O sıcakta o kadar lsatik yakılıp kesicide araba tutulmasına ben acıdım resmen.Midemiz kalkmadı değil bi ara.Techten tribünde yan yana oturan 6 7 kişiydik hepimizde iğrendik o durumdan :/

Genel olarak bence yarış düzeni çok iyiydi.Tek sorun yavaş ilerlemesi aralıklar çoktu ve anonssuz hiçbişey anlamadık.

Ama hakkını yiyemem düzenleyenlere bravo cidden güzel iş çıkarmışlar.
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o diilde yazan oldumu bilmiyorum ama o kadar lastik yakıyolar ediyolar kırılmadı arabalar biz yapsak kol çıkar şanzıman kırılır
    körler sağırlar

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o diilde yazan oldumu bilmiyorum ama o kadar lastik yakıyolar ediyolar kırılmadı arabalar biz yapsak kol çıkar şanzıman kırılır
    hahha bide bmw almayacam diyorsun arkadaş tek kırılan modeli bana denk geldi onun

TUNCAY ÖNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyon iyiydi,kendi açımızdan güzel bir gün değildi yarışmadan ve süre ölçümlerini alamadan motoru kırdık,sağlık olsun birdahaki sefere.Buradan tüm yarışmacıları ve derece alan arkadaşlarımı,ardındaki teknik ekiplerini kutluyor ve tebrik ediyorum.Kolay çaba ve emeklerle araçlar bu hale gelmiyor.Takip ettinizmi bilmiyorum kanal7 haber bülteninde bu organizasyona geniş bir yermiş tabiki ku da yapılan organizasyonun kalitesini ortaya koyuyor.Emeği geçen sn.Mustafa Göçer i Ümit bey i Ahmet Coşkunbayır ı ve kendini bu spora vermiş olmazsa olmazımız Hasan Başkarayı tebrik ediyorum.

06 HUE 52

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yemin ederim ben onu yazmak için geri döndüm bu sayfaya

Orda ikende syledim ulan dedim biz adam gibi sıkarken kırarız bular 43.5 erece sıcakta bu kadar kesici yap akşama kadar biner eve giderler

Anlamadım.Ama tekrar söylüyorum Ankara'da midem bulandı resmen çok ciddiyim...

Kapalı tribünden kalkıp gittiğim ilk saniyeye şükürler ettim 43.5 derecedeki güneşin altına çıkmama rağmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organizasyon iyiydi,kendi açımızdan güzel bir gün değildi yarışmadan ve süre ölçümlerini alamadan motoru kırdık,sağlık olsun birdahaki sefere.Buradan tüm yarışmacıları ve derece alan arkadaşlarımı,ardındaki teknik ekiplerini kutluyor ve tebrik ediyorum.Kolay çaba ve emeklerle araçlar bu hale gelmiyor.Takip ettinizmi bilmiyorum kanal7 haber bülteninde bu organizasyona geniş bir yermiş tabiki ku da yapılan organizasyonun kalitesini ortaya koyuyor.Emeği geçen sn.Mustafa Göçer i Ümit bey i Ahmet Coşkunbayır ı ve kendini bu spora vermiş olmazsa olmazımız Hasan Başkarayı tebrik ediyorum.

06 HUE 52

Geçmiş olsun abi sanşsızlık.Bizde birbirimize sizin araç çekicinin üstünde iken bu araç niye çıkmadıki hiç acaba diyorduk.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

06 HUE 52
    geçmiş olsun abi gerçekten çok merak ediyordum o gün senin dereceni kısmet değilmiş

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert bi tşk. de benden saol ilgin için..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birader düşünsün mal onun
    Birdahaki yarışa bende girecem diyo artık rakibimdir
    Müsait olurda girersem stock gelirim yine... Şehiriçinde dizel megane misali tısır tısır geziyorum

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvrenCan_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müsait olurda girersem stock gelirim yine... Şehiriçinde dizel megane misali tısır tısır geziyorum
    kac para yakıyo
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rol typer daha az yakıyodu valla

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BAR 22 arkaşımızada helal olsun maşallah kitap gibi v viteslerini çok beğendim bu arada ilk çıktığınızda.
    saolasın kardeşim...

Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mert bi tşk. de benden saol ilgin için..
    ne demek abi sanki bişey yaptık.bu arada bende sana teşekkür ederim egvtec için
    15inde izmirde görüşürüz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)