User Tag List

Sayfa 192/498 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.630 ile 3.648 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim Berkan,iyi aciklamaydi.
    Ben GT pack'i pist yada daha agresif bir set up sanmistim...

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Murat abı mutevazılıgın ıcın tebrık edıyorum o gun pistteykendr dedım Murat abı ıcın bence gayet keyıf verıcı herkesın agzında Murat Engin in rekoru kırıldı dıye eskı postlarında dıkkatımı cektı Typer daha full standart bır arac daha ıyılerı cıkıcaktır demişssin 👍🏽

Yenı Typer cıdden Honda ıcın gurur verıcı olmus ben cok begendım kırmızısına asık oldum almak ıcın cok mantıklı cunku en buyuk avantajı Allah korusun kaza bıle yapsanız sıfırını alma sansınız var

Ben cunku cok severek bındıgım ep3-s2k ve m3 ıcın bısey olsa yenisini bulamama kaygısıyla bındım ve bınıyorum inşallah yeni Typer ile bu kaygıyı yasamadan gazlamak ıstıyorum
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "park sensörü serit takip ,kör nokta, yagmur/far sensorü tek seferde acılan/kapanan camlar, yok 8 hoparlör, navigasyon tarzı ıvır zıvır tarzı eklentiler"

Nasil yani Turkiyedekilerde bunlar yokmu simdi?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden.comdaki Type-R'a baktım da park sensörü göremedim ben cidden. 160 mı 170 mi neydi fiyatı, park sensörü, otomatik far falan opsiyonsa helal olsun.

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öncelikle bilmediğimden ve gerçekten çok merak ettiğimden soruyorum. Stok araçlar içerisinde en iyi dereceyi yapan araç hangisi şimdi İstanbulpark'ta? Önden çekişli standart araçlardan bahsediyorum. Type r en iyi sürede mi şuan? Araştırma yaptım google'dan ama net bi bilgi bulamadım. Bi RCZ R var ama ondan da emin değilim çok tartışılmış. Megane RS, Leon CUPRA, Mini CW vs. hangisi?

Birde 4 çeker ama GOLF R ile kıyaslanırsa daha mı iyi süre çıkarıyor Type r? Golf R'ı hiç bulamadım. Teşekkürler şimdiden.
    eleştiri gizli hayranlıktır.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra abi biseyin kafasiyla yazmiyorum.Yazdiklarim tabiki ciddi degil ancak 3 turda bu sure geldi daha denenseydi soyle sure gelirdi boyle sure gelirdi demeye gerek yok.Denenmis ve bu sure cikmis honda diye abartmaya gerek yok yani.Cikabilen en iyi sure bu arabanin stock haliyle alanlara hayirli olsun demek bu kadar zor olmamli.
    Canim benim bu islerde tur sayisi cok degerlidir.
    Otomobile alisman , frenini suspansyonunu cozmen sana pistte en degerli bilgi olur . Bu nedenle tecrubelerime dayanarak bu otomobil ile jason un max. 1-1.5 saniye daha zamanı var diyorum bende . Ilerde dener goruruz aslinda biraz zaman gecsin eglenceli oldu bizler icin baya Bu arada adamin yazdigi ile dalga gecmek icin once bu islere bukadar emek vermek lazim yakistiramadim sana söliyim ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.comdaki Type-R'a baktım da park sensörü göremedim ben cidden. 160 mı 170 mi neydi fiyatı, park sensörü, otomatik far falan opsiyonsa helal olsun.
    Geri viteste ekranda kamera vardi ben kullanirken sanirim ibo yazmamis sahibindene
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle bilmediğimden ve gerçekten çok merak ettiğimden soruyorum. Stok araçlar içerisinde en iyi dereceyi yapan araç hangisi şimdi İstanbulpark'ta? Önden çekişli standart araçlardan bahsediyorum. Type r en iyi sürede mi şuan? Araştırma yaptım google'dan ama net bi bilgi bulamadım. Bi RCZ R var ama ondan da emin değilim çok tartışılmış. Megane RS, Leon CUPRA, Mini CW vs. hangisi?

Birde 4 çeker ama GOLF R ile kıyaslanırsa daha mı iyi süre çıkarıyor Type r? Golf R'ı hiç bulamadım. Teşekkürler şimdiden.
    Evet resmi listeye göre şuan önden çekiş birincisi Type-R.
    Golf-R listede yok ama Auto Bild'in testine göre Type-R'dan daha yavaş. Süreler şu şekilde:

Type-R: 1:36:37
    Bmw 135i : 1:36:68
    Golf R : 1:37:38

Süreleri şu videodan aldım: https://www.youtube.com/watch?v=1qwKFGUip4U
    "life is too short to drive boring cars"

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....edit: BMW M135i olacaktı
    "life is too short to drive boring cars"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geri viteste ekranda kamera vardi ben kullanirken sanirim ibo yazmamis sahibindene
    Yeni Toyota'lar gibi o zaman. Toyota'da geri görüş kamerası var ama park sensörü yok.

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canim benim bu islerde tur sayisi cok degerlidir.
    Otomobile alisman , frenini suspansyonunu cozmen sana pistte en degerli bilgi olur . Bu nedenle tecrubelerime dayanarak bu otomobil ile jason un max. 1-1.5 saniye daha zamanı var diyorum bende . Ilerde dener goruruz aslinda biraz zaman gecsin eglenceli oldu bizler icin baya Bu arada adamin yazdigi ile dalga gecmek icin once bu islere bukadar emek vermek lazim yakistiramadim sana söliyim ...
    Bugra abi ilk basta yazdiklarin dogru oyle oldugunu bende biliyorum.Ama kendi fikrimce 25 in altini zor gorur diyorum typer icin.Ayrica Jason in aciklamalarini okumadim ne dedigini de bilmiyorum benim yazdiklarim geyik amacliydi Pilotlara her zaman saygim var yaptiklari is benimde ozendigim bir is

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet resmi listeye göre şuan önden çekiş birincisi Type-R.
    Golf-R listede yok ama Auto Bild'in testine göre Type-R'dan daha yavaş. Süreler şu şekilde:

Type-R: 1:36:37
    Bmw 135i : 1:36:68
    Golf R : 1:37:38

Süreleri şu videodan aldım: https://www.youtube.com/watch?v=1qwKFGUip4U
    Teşekkürler bilgi için. Güzel denemeler olmuş. Tabi burada nasıl olacak görmek lazım Birde fiyatları yazıyordu videoda Golf R ve 1.35'e göre baya ucuzmuş Tabi burada Golf R'la aynı gibi fiyatları.

Alan herkese hayırlı olsun Type R'lar güzel araç çıkarmışlar
    eleştiri gizli hayranlıktır.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu arabadaki rüzgarlığı, difüzörü, tampon eklerini biri normal bir vatandaş takmış olsa katliyam konusunda paylaşılırdı. Şu kasayı beğenmeyen apaçi işi gören bir benmiyim?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Murat abı mutevazılıgın ıcın tebrık edıyorum o gun pistteykendr dedım Murat abı ıcın bence gayet keyıf verıcı herkesın agzında Murat Engin in rekoru kırıldı dıye eskı postlarında dıkkatımı cektı Typer daha full standart bır arac daha ıyılerı cıkıcaktır demişssin 👍🏽

Yenı Typer cıdden Honda ıcın gurur verıcı olmus ben cok begendım kırmızısına asık oldum almak ıcın cok mantıklı cunku en buyuk avantajı Allah korusun kaza bıle yapsanız sıfırını alma sansınız var

Ben cunku cok severek bındıgım ep3-s2k ve m3 ıcın bısey olsa yenisini bulamama kaygısıyla bındım ve bınıyorum inşallah yeni Typer ile bu kaygıyı yasamadan gazlamak ıstıyorum
    Tesekkur ederim dusuncelerin icin. Bunaracin update versiyonu alinir. Sanirim 1 sene sonunda bazi seyleri elden gecer.
    Kim bilir eylul ayinda pistte onden cekerle cikarim

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Toyota'lar gibi o zaman. Toyota'da geri görüş kamerası var ama park sensörü yok.
    Malesef . anca full donanimda var on arka park sensoru

ya da aldigin pakete ilave istiyosun sensörü. kendilerine 20 30 tl ye mal olacak seyden para kirpma pesindeler
    TB4BSA

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firmaların pist denemelerinde pro pilot kullanması gayet doğal ki her firma aynı uygulamayı yapıyor. stock araçlar içinde rekoru kırdımı kırdı. Adamlar ring araç çıkartırken yoldan geçen vatandaşa mı kullandırtıyor? ister hızlı ister yavaş ister beğenilir ister beğenilmez bir type r ilk defa bu kadar yol odaklı pist odaklı oldu. o dönmez durmaz karalamalar artık iş yapamaz diye mi gitmiyor araç deniyor şimdi de.. İlla ki eksik yönleri vardır ilk seri de ama araç gerçekten çok şık ve gayette başarılı olmuş tebrik etmek bu kadar zor olmasa keşke. kaldı ki bu arada bu kadar güzel bir performansı çok kasmadan yapıyorsa aftermarket parça destekleri vs ile ileride muadillerinden çok daha ilerde olacağı belli bence.

Murat abi keşke alsan senin parkta type r la videolarını görmek isterdim.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Firmaların pist denemelerinde pro pilot kullanması gayet doğal ki her firma aynı uygulamayı yapıyor. stock araçlar içinde rekoru kırdımı kırdı. Adamlar ring araç çıkartırken yoldan geçen vatandaşa mı kullandırtıyor? ister hızlı ister yavaş ister beğenilir ister beğenilmez bir type r ilk defa bu kadar yol odaklı pist odaklı oldu. o dönmez durmaz karalamalar artık iş yapamaz diye mi gitmiyor araç deniyor şimdi de.. İlla ki eksik yönleri vardır ilk seri de ama araç gerçekten çok şık ve gayette başarılı olmuş tebrik etmek bu kadar zor olmasa keşke. kaldı ki bu arada bu kadar güzel bir performansı çok kasmadan yapıyorsa aftermarket parça destekleri vs ile ileride muadillerinden çok daha ilerde olacağı belli bence.

Murat abi keşke alsan senin parkta type r la videolarını görmek isterdim.
    Kasmadan derken sçylemiş olduğum şey daha hızlı bir pilot ve süre odaklı bir organizasyon... her türlü şartlar uygun hale getirilip.

Bir örnek vermek gerekirse, lansman ve teslim organizasyonu mu? taxi drive yapılarn araç mı? Hava şartları vs aynı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni typer rakiplerine gore basarilidir , pist rekoru kirmis da olabilir fakat lanse edilenin altinda oldugunu neden kimse kabullenmiyor ? Honda fanatikligini bi kenara birakirsaniz herkes de biliyor arac basarili ama vaad edilen kadar degil . Ayrica hep pist uzerine konusuldu ama bunlar gunluk hothach degil mi ? Bakalim gunluk kullanimda ne sorunlari var ya da digerlerine gore artilari var mi ? Benim gorusum ic mekan kalitesi golf cupra ya da s3e yaklasamaz hele o ekran daha beter olamazdi sanirim . Kullanicilarin 2500 km kullandiktan sonraki yorumlari da onemli bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)