Guzel gidiyo simdilik zaten normal beslenme duzenime benzer bi diyet :) 5 yildir ekmek,hamurisi vs yemiyordum zaten :) ama kebaplar ruyama giriyo valla :D
ducan diyeti ile 1 haftada zayıflayan tanıdığım var sadece proteinle beslenerek mantıklı bi diyetmidir ?? zararlı yönleri varmı bilgisi olan
Dukan diyeti atak evresinde sadece protein ile beslendiginiz bir diyet. O ilk evre gectikten sonra parca parca evrelerde diger besin enstrumanlari devreye giriyor. Ikinci evrede sebzeler giriyor meyveler yok. Ucuncu evrede meyveler karbo fln giriyor devreye vs vs. 1 ay kadar uyguladim bi eksisini gormedim. Ama idman yapicam diyosan agirlik kaldircam diyosan dukan ile cok zor cbku ozellikle ilk iki evrede halsizik cok oluyor.
Ayni zamanda dukan kendisi de diyor o 1 hafta( atak evresi) nde verilen kilo yagdan degildir diye. Genelde insanlarin buyuk kismi ilk haftada bir sonuc alamadiklari icin diyeti birakiyorlar. Atak evresi grnelde 2 3 kilo verip aa bak ne guzel kilo verdim devam edeyim o zaman dediginiz evre.
Dün gece salonda baktım kimse ilk defa bir video çekeyim bari dedim :)
Aslında omuz çalışıyordum ama sırtı merak ettiğim için böyle bir video çektiK :)
Diyete biraz daha dikkat etmeliyim sanırım, boğazımı tutuamıyorum :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=634987453228765
Bol su içmeniz lazım diyet dönemlerinde. :)
Suyu hep belli oranda tutmanız lazım yalnız, bugün 2.5lt yarın 3lt ondan sonraki gün 1lt olmaz. Kendinize bi sınır çekin ve altına düşmemeye çalışmak lazım.
Tecrübeli ağabeylerimden tavsiyeye ihtiyacım var.
Öncelikle giriş olarak bir kaç bilgi vereyim.
1.87 Boylarında ve 70-72 kg arasındayım daha önce kısa bir süre spor yaptım.
Kilo alamadığımdan bırakmıştım.
Şimdi tekrar başladım amacım sadece vucudumu tekrar şekle sokmak.Şişmek falan bana ters sadece kaslarımın yerleri belli olsun sağlık sıhhat vs.
Elimde şöyle bir ürün var bu sıralar ;
http://i60.tinypic.com/zmleuc.jpg
http://i58.tinypic.com/2yyoz6d.jpg
Bu ürünü nasıl değerlendirebilirim ve nasıl bir idman izlemem gerekir.
Evimde dumble falan var.Her gün 2 kere şu programı yapıyorum .
8 Min Abs "The Classic" - Level 1 - No Music - YouTube
Ayrıca buna ek olarak sırasıyla bir gün göğüs , bir gün kol çalışıyorum .Yorgun hissetmediğim veya acı cekmediğim günlerde ikisini birlikte yaptığımda oluyor.
Şimdi sorum tam olarak şu ;
-Bu ürüne takviye olarak bir şey yapmam gerekir mi ? Veya ne kullanırsam daha iyi sonuç alabilirim ?
-Bu ürünü nasıl kullanmalıyım ölçek , öğün ve günde kaç sefer hatta idman öncesi veya sonrası olarak ?
-Spor salonuna gitmem şart mı ? Çünkü öyle şişmek vs gibi bir amacım yok sadece şekle girmek için evde de çalışabilir miyim ? (Bu soru yanlış anlaşılmaya yol açabilir ciddi anlamda soruyorum )
Yardım ve tavsiyelere için şimdiden teşekkür eder , herkese iyi çalışmalar dilerim.
Bu urunu sakin kullanma. Nitrofull markasindan uzak durun. Yapilan icerik olcumlerinde misir nisastasi ve plastik ozu bulundu. Karaciger killer.
onata katılıyorum. nitrofull beş para etmez sağlığa zararlı bir ürün..
beyler bir diyetisyene gittim,
kadın bir diyet programı yaptı , her şey güzel vs ama kan tahlili falan yaptırmadı sadece cihaza çıkardı kalp atışı vücüd ağırlık merkezi filan ölçtü?
Ben o an birşey demedim ama kafama takıldı , Kan tahlili kolestrol kan şekeri vs bunlara bakmıyor mu ?
Yoksa kuruntu mu yapıyorum?
gaspari elite nasıl kullanan varmıdır ..
15 gündür bende spor yapıyorum özel bi diyet yapmıyorum ama daha fazla dikkat ediyorum yediklerime bayaa bi sayfa yazılıp çizilmiş azcık geç kaldık ama etrafımdaki bu işten anlayanlar hata yapmamı engelliyorlar kolay gelsin keyifli forumlar
Türkiye Şampiyonası 10-13 Nisan hayırlı olsun :)