:D zangildakta nasil olcakmis acaba :D
herkese merhaba bu sporu şubat ayı dahil 5 aydır yapıyorum supplement kullanmadım ve ilk başladığımdan beri aynı salona gidiyorum salonumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası yağ ölçümü dahi yapılmıyor aydan aya program değişiyor o kadar bana program ve supplement konusunda yardımcı olabilecek var mı
ölçülerim boy 1.80 kilo 71 bel 78 göğüs 103 omuz 124 kol 36 yağlı bi vücudum yok isteyen olursa fotoğraf atabilirim yardım ederseniz sevinirim
gnc nın sattıgı optimum gold protein tozlarını önerir misiniz?
Gnc harici optimum onermem. Sadece gnc de satilan optimum oneririm.
@tool pastaları hazırla başgaaan gelioz :D
181 boy 96.6 kiloydum :) zayıflayabileceğime inanmıyordum tam 3.5 hafta da diyet+spor la dün akşam spor dan önce tartıldım 86.9 kiloydum kısaca yaptığımı anlatmak isterim yapmak isteyene faydası olabilir.Birde sizden tavsiye alacağım
sabah 3 adet kayısı 1 elma uyarnır uyanmaz 500ml su
saat 10:00 da 3-4 badem
öğlen ana yemek (tavuk) çorba(kırmızı biber,kara biber,kekik,nane,limon :D),yoğurt su
4 gibi 1 elma daha 18:30 l carnitine in yağ yakıcı bi sıvısı var ondan içiyorum
7 de spora gidiyordum 6-10 KM arası ortalamam 8-9 arası olacak şekilde hızlı yürüyüş+koşu
gelince de 1 portakal
kimseden bilgi vs almadım bu şekilde kısmetse 78 kilo olana kadar spor yapacam
ben 78 olduktan sonra yani ortlaam 4 hafta sonra göğüs kol kası vs yapmak istiyorum protein tozu için erken mi olur ? yada tam anlamıyla ne tavsiye edersiniz
Bana da biri gerçek manada göbek nasıl erir onu söyleyebilir mi? 192 boy 85 kiloyum fakat göbeğim 110 kg'mışım gibi :) Şöyle yaza kadar göbeği eritebilsem de rahat etsem..
en sonunda gaza gelicem walla:)
[IMG]http://i.hizliresim.com/K6GbQl.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/KqnpYq.jpg[/IMG]
gecen sene 4 aylık süreçde çıkan sonuç ve 2 yıldır sadece kıx box olarak devam ediyorum :)şu an çok çok daha ii olan mide için definasyondayım.ve burdan teşşekkür ederim sevgilim iyki siktirolup gittin hayatımdan:)
arkadaşlar ben cok iyi degilim bu konularda cokda bilgim yok.ayrıca cogu kişiye soruyorum spor hocamda dahil herkes başka birşey söylüyor bu konuda.benim boy 1.74 kilo 79.son zamanlarda 6 kilo aldım ve spor salonuna yazıldım bende.haftada 3 gün 30 dk. kardiyo uyguluyorum.40dk kadar aletlerle çalısıyorum.sizce yeterlimi bu durum? bide spordan sonra 2 saat hicbirşey yeme diyorlar bana kilo vermek icin.nette filan bakdım spordan snra bişiler yenmeli diyor..kafam karıştı benimde? sizce hangisi dogru acaba?
spordan sonra 2 saat birşeyler yemiyoruz anladım.peki bu yaptıgım kardiyo yeterlimi kilo vermek icin
Cardio yapılıyo ama nasıl yapılıyo oda önemli. Cardio yapıyorum ama kg veremiyorum diye spor salonunda çogu kişi sitem ediyo ama bakıyosun almış 5km/s ortalama 30dk yürüyo olmazki nabız hep sabit hiç artış yok.
spor sonrası 2 saat yemek yememek nedir anlamadım kim önerir böyle şeyleri anlamam vücut katabolik olarak yıkıma geçer böyle olursa. İdman sonrası depolar azalır ve kan şekeri düşer. İdman sonrası kasların onarımı için protein (amino asit) gerekir ve bunlar içinde gerekli miktarda karbonhidrat (glikojen) bunları almaz isen vücut yıkıma geçer ve gerilemeye başlar. "kaş yaparken göz cıkarmamak gerek"
Aslında diyet yapanlarında şuna dikkat etmesi gerekir. Kortizol'u ne kadar bastırırsa idman sırasında yıkım o kadar az olur çünkü diyette depolar boş oldugu için kortizol direk proteinlerin amino asitlerini yıkıp glikoza cevirmek için uğraşır. Bunu engellemek lazım.
Aslında spor yapanlar şunu unutuyo,
"Yemegi karnınızı doyurmak için degil , vücudu doyurmak için yemek lazım."