bende 1 kutu bitirdim hiç yan etkisi olmadı.
bende de uyku sorunu hariç sıkıntı olmadı.
Hydroxycut son iki kutu kaldı elimde arkadaşlar haberiniz olsun şansıma erken geliyo.
Arkadaşlar full body antreman programı hakkındaki fikirleriniz neler ?
Yanlis post
http://i59.tinypic.com/2814x0x.jpg gokiye merhaba diyin
122 sayfaya soyle bir göz gezdirdim ama aradığımi bulamadim varsa simdiden kusura bakmayin :) ben spora yeni basladim boy 1.81 kilo 111 ilac harici onerileriniz nelerdir? Yemek icmek spor taktigi her ne olursa :)
Yayınlanması yasak olan soruların sınavına girdik, bitirdik :) 1 haftalık ısınmanın ardından sahalara geri döneceğim.
Döviz arttığından mıdır ney dendir bilmiyorum, dymatize iso 100 alacaktım fiyatları görünce tekrar düşünme kararı aldım :D
Şuan Musclepharm - Arnold Series Iron Whey ve bir kutu bitirdiğim kabak tadına sahip optimum - gold whey arasında kaldım.
Ölçek miktarından ötürü optimum daha hesaplı, musclepharm ın 5 libreliği 10 lira daha pahalı. Hangisini alsam iyi?
Mp: 22 gr protein, Lösin, İzolösin, Valin 3:1:2 = 6 gr. bcaa (32.4 gr ölçek) 180 tl
On: 24 gr protein, 5.5 gr. bcaa, 4 gr glutamin (30.4 gr ölçek) 170 tl
yenı bı programa ıhtıyacım var ayfon da fıtnees poınt var orda ayarlayacgım var mı tavsıyesı olan? ozellıkle @onat
Yolladım Onat pm :)
Göki maşallah boyut degiştirdi epey kg almış :)
kür yaramış göki ye maşallah
maşallah gökimm..
nisan ayı için güzel bir idman programı hazırladım kendime :)
uzatılmış set sistemi ve fst7 sistemini içeriyor. bakalım 2 ay uygulayacağım..
1. gün sırt- triceps
behind the neck lat pull down 3x15
geniş tutuş öne lat pull down 3x max
reverse grip lat pull down 3x max
one arm db row 3x10
cable row 3x12
straight arm pull down 3x10
lying triceps extansion 3x 12
overhead db extansion 3x12
kickback 3x8
push down 7x8
2. gün omuz biceps
seated military press 3 x12
db front raise 3x8
upright row 3x 12
db lateral raise 7x8
db curl 3x 8
barbell curl 3x8
hammer curl 7x8
3. gün göğüs
Incline db press 3x12
flat db press 3 x12
incline db fly 3x12
machine fly 7x8
4. gün bacak.
Leg extansion 3x8
front squat 3x8
walking lunge 3x8
leg press 7x8
Ben yaklasık 7-8 sene önce ilk kez NYC alıp kullanmıştım hydroxy cut serisini. Hatta shredded diye bir kit vardı onu bitirmiştim ve inanılmaz memnundum, sonra hardcore aldım kullandım ama pek faydasını görmedim, en son elite aldım hatta siteden bazı arkadaşlarda kullandık aynı anda ilk onlar başladı, yok fena oldum yok elim ayağım titriyor falan diyip brıaktılar iki günde. Bende 3-4 gün sonra alışıyorsun diyerek devam etsinler dedim taa ki kendim içene kadar :eek:
İki gün kullandım ve hemen bıraktım. Tansiyon, çarpıntı, huzursuzluk vs vs kullanamadım. Sanırım sende de aynı durum var bence devam etme ;)
Ben bi cesaret bi daha deniycem farklı olursa yazarım burdan :icon_tup:
Yarım kutuda şuan 79kgdan 69kg ye kadar düştüm diyebilirm :) Tabi çok katı bi diet ve sabah akşam sporla :)
http://i.hizliresim.com/KlajAJ.jpg
http://i.hizliresim.com/wjk3dm.jpg
sürekli gelen sorulara istinaden. güzel bir paylaşım.