Yaş 31,boy 181,kilo 71 yediğim yemeğin hesabı yok,ekmek fazla tüketmiyorum(son 1 yıldır).
Troid,kan testlerinde bir sorun gözükmüyor.
Kilo alamıyorum doktor yorumu vücudun fazla enerji harcıyormuş 1.8T gibi yakıyormuşum
Ayrıca ağırlıksız egzersiz başlangıçlı sonrasında sabah akşam 30'ar dakika kadar şınav barfiks,mekik çalışıyorum.Şuan sağ dizimde sorun var o sebepten koşu ve bisiklet çalışamıyorum.
Bana bu konuda yol gösterecek varmı yada önerisi olan.
Yoksa benim yol yol değil mi
Amacım öyle aşırı boyutta olmasada biraz kas yapabilmek.
Eyv.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
ciddi küre basladım 91 kıloyum ama yag oranı cok az adele yapım biraz büyük yakında fotolarım ınsallah hedefim 88 fıtt olmak bu arada weider 3050 ıle ılgılı fıkırlenız nedir...
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Pizza hamburger dieti bizdeki![]()
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Aminolari yutamayanlar toz haline getirsin kahve parcaliyicida ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
amino haplarının amacı yavaş ve uzun vadede salınım yapmak. toz halinde emilimi hızlanır anlamı kalmaz. zaten whey proteinin işlenmiş ve presslenmiş hali gibi düşünün.
Önerebileceğiniz en iyi yağ yakıcı nedir ?
kilo vermek isteyenler sabah idman varsa eger gece yatmadan once amino almasinin mantigi nedir?
Experience is what you get when you don't get what you want.
amino 3050 bende yarım kutu civarındayım suan etkisi tabiki her supplement gibi çok farkedilebilir boyutta değil ama yutma konusu benim gibi animal pakın nerdeyse yarısını birarada yutan birini bile zorluyor![]()
500 kilo deadlift. Kimdi hatırlamıyorum burda biri 250 kilo deadlift videosu mu vardı var mı onun linki falan ?
New World Record Deadlift 1155 pounds World's Strongest Man - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)