Pendik-Kartal-Maltepe civarlarında spor aletleri bulabileceğim bir yer var mıdır ?
Pendik-Kartal-Maltepe civarlarında spor aletleri bulabileceğim bir yer var mıdır ?
cevizliye gelmeden lukoil var karşında var
Aydinoglunda olan varmi
79-80 kiloyum ve göbeğim var bunu eritmek için nerden başlamalıyım ?
Saka yapiyorsunuz artik
optimum lean whey protein tozu duyan, bilen, kullanan var mı? hydroxycut elite ile birlikte diyet döneminde kullanıcam. tek amacım yağ oranını düşürmek. fiyatı normal optimum gold a göre biraz daha pahalı. değer mi değmez mi?
Diyorum bizim kadro niye yazmiyor PARDON...
başlık konusundan çok saptı..
Zayıflamak isteyen tecil bozup askere gelsin :) 4kg verdim 32günde
yanlış bişey söyledim galiba pardon
Askerde düşeceğin yere birliğe bağlı.. Ben karakolda görev yaptım 5-6 kilo aldım. :)
Ya valla şimdi nasıl besleniyosunuz bilmiyorumda benim beslenme tempomda askerde kilo verdim burdaki düzene ayak uydurunca. Gerçi ilk zamanlar spor yapıyodum bıraktım vücud yorulmaya başladı çünkü. Çok dikkat etmek gerekir nisanda tekrar yarışma var mesela :)
Almaya gayret et o zaman :)
siz şaka mısınız gençler :D
ilk 25 günde 9 kg verdim. 40 günüm var şuan toplamda ve 90 kg ile başladığım askerlik macerasına şuan 75 kg devam ediyorum.
sayfa iyice p.ç olmuş bu arada.
günceldir.
ilaveten bir sorum daha olacak. hydroxycut ı 1 tablet kahvaltıdan önce, 1 tablet de öğle yemeğinden önce alsam (üstünde öyle yazıyor), antrenman öncesi de bsn-noxplode kullansam. sıkıntı olur mu? diğer kafein içeren içecekler ile birlikte kullanmayın yazıyor üzerinde o bakımdan sordum.
2 aydır salmıştım tatile gittiğimden beri. dönüştede efsane yoğun bi tempodan haftada max 1 gün ya gittim ya gidemedim. soğukta ortalama 2cm ufalmışız her bölgeden :)
normal midir 2 aylık bir dönemde bukdr kayıp.