Leg presste kilo basılır. Squatlardan haber verin :D
Leg presste kilo basılır. Squatlardan haber verin :D
toplam 26 kg dambıl seti satın aldım
hangı harketlerı onerırsınız netten gordgum harkeetlerı set set yapmaya calsıyorum
sızın tecrubelerınıze dayanarak onerebılcegınız hareket ve kac set yapmam hakkında bılgı verırmısınız ?
Ben de serbeste devam ediyorum 3 aydır.
http://www.gymsa.com.tr/visual/urunl...ine/BCL580.jpg
Barı dips sehpasına koyuyorum devam.
Bende bu aralar tekrar spora başlamayı düşünüyorum. Kortizon tedavisi nedeniyle bırakmıştım 1.5 yıldır hem kortizon kullanıyorum hem spor yapamıyorum. Haliyle 10 kg aldım :)
Eklem yerlerimde ilaç nedeniyle sıkıntılar oluştu sanırım ilaç kullanırken sıkıntı yoktu ancak şimdi çömeldiğim zaman kendi bacak kuvvetimle kalkamıyorum biryerlerden destek almam gerekiyor. Antrenmanda nelere dikkat etmem gereklidir. Kendimi sakatlamadan nasıl antrenman yapabilirim
Beyler biraz fotoğraf ekleyin de gaza geleyim :D
abi her hafta genelde arttırıyorum kg ımı.. İlk başladığım kiloları yazsam gülmekten ölürsünüz :D en basitinden bench press, sadece bar ile çalışıyordum :D 1.5 ay öncesi yani..
kağıtta yazıyordu aslında kaç yaptğım genelde 4x12 çoğu.. 1 dk yı geçirmemeye çalışıyorum, bazen bacak çalışırken lunge da süre uzuyor dinlenme için..
Beslenmeye çalışıyorum sorun zaman problemi, keşke yemeği ısıtabileceğim bir yer olsa okulda falan yanımda taşırım aslında..
Teşekkür ederim cevap için
kepek, çavdar vesaire bu tip ekmeklerden bahsediyorum. antreman sonrası 3-4 saat aç kalmaktansa yarım ekmek yemeyi tercih ederim şahsen.