bitter diye geçmişti bu konuda galiba , ya da okuduğum bir yazıydı :)
bitter 1 dilim yiyebilirsin..antreman önceside enerji için yenilebilir benim kahveyle beraber yiyip gitmişliğim çok..
arkadaslar bıceps ve hummer curl u oturarak mı calısmak daha etkılı yoksa ayaktamı?
6 aylık bir spor geçmişim var işimden dolayı spor salonuna gidemiyorum, bu çalışma istasyonlarından eve almak istiyorum.Önerebileciğiniz model varmi?
BCAA'yı nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar sadece antrenman öncesi ve sonrasımı?
ikisi de sana bağlı, ikisinde de hareketten çok rahat bi şekilde çalabilirsin , oturarak veya ayakta kısmına değil de ağırlığı kaldırırken belden vurdurmamaya özen gösterirsen yeterli olur, ayakta veya oturarak farketmez, tabi bu söylediklerim incline bi sehpaya oturursan geçerli değil :)
arkadaşlar bir sorum var.
büyüme niyeti olmadan yapilan bir gögüs idmaninda , (yada diger bölgeler için de geçerli biceps triceps sirt bacak vs) 4 hareket 4 setten 16 seti geçmeyecek sekilde yapilsa yeterlimidirortalama bir fitness ve agirlik calişan için?
hareketlerin dogru sekilde ve vurmasi gerektigi yeri vurdugu göz önünde bulundurulursa?
Göğüs çalıştığın zaman sırtına vuruyorsa
Presslerde dar tutup çok aşşa indiriyorsun demektir
Biraz daha geniş tutup kollarını sırtına doğru daha az esneterek yap press leri
Birde pullover yapıyorsan eger onuda muhtemelen yanlış yapıyorsun
Dirseklerini kırarak kafanın hızasında aşşa indirip kaldırcaksın
Dirseklerini kırmadan kolların düz yapıyorsan sırt hareketidir gögüse vurmaz
biceps ve tricps e hacim için en iyi antreman hareket önerisi alabilir miyim?
kolları 36cm e geldi kaldı sanki
birde şöyle bi sorun var kollar dümdüz duruyor bicepste tepe falan yok bu genetikten midir?