ya hacı hemen olume goturur falan dıye mılletı korkutma. ıyı bırsey degıl tamam ama ınsulının cesıtlerı var.
3 tıp ınsulın ıgne cesıdı satılmakta.
anında etkı eden
8-10 saat etkılı
24 saat etkılı
bunun tehlıkelı olanı ve pankreas ı (eger saglıklıysanız) bozan ınsulın dırencınızı 0 a ındıren anında etkı edenı.
ben onu da denedım ve bıraktım. cunku dıyet yaparken kullanmak ımkansız. mınımum dozaj bıle sankı 3 gun yemek yememıssınız hıssı uyandırıo ve enjeksıyondan 5 dk sonra yapıyor bunu.
solostar ın quick enjektelerı var. yedıgınız karbonhıdrat ve seker degerıne kılonuza gore ayarlayıp enjekte edıyorsunuz. 8-10 saatlık olanını kullandım ben.
ınsulın kullanmanın GH kurunde amacı seker sevıyesını vucutta mınımum tutmak.
dıyet ın amacı da bu degıl mı ?
zaten dıyette 0 seker (meyve dahıl) almıyoruz yanı vucutta sekerı 0 lıyoruz. gerıye kalan alınan karbonhıdratın sekere donusmesı. bunun ıcınde vucuda haddınden fazla karbonhıdrat yuklemek gerekır. dıyet donemınde bunun tam tersı zaten karbonhıdrat mınımum sevıyede.
yanı ben de yaptıgım hatanın farkına varıp 2 hafta sonra ınsulını bıraktım.
ve dıaformın kullanmaya basladım. dıaformın alınan karbonhıdratı ınsulın sevıyesını dengeleyerek kaslara tasımaya yardımcı oluyor. bosuna ınsulın yapıp dengeyı bozmaya gerek yok.
HGH yapıcaksan ınsulın yerıne dıaformın kullanabılırsın kı dıaformını HGH yapmayıp bulk donemı herseyı tuketenler de genelde kullanıyor.
Allah korusun pankreas ın bozulması omur boyu ınsulıne baglı kılar.
AHMET
Diaformin'i nasıl kullandın dozaj olarak ve ne sıklıkta