User Tag List

Sayfa 38/326 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
6190 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hacı hemen olume goturur falan dıye mılletı korkutma. ıyı bırsey degıl tamam ama ınsulının cesıtlerı var.

3 tıp ınsulın ıgne cesıdı satılmakta.

anında etkı eden
    8-10 saat etkılı
    24 saat etkılı

bunun tehlıkelı olanı ve pankreas ı (eger saglıklıysanız) bozan ınsulın dırencınızı 0 a ındıren anında etkı edenı.
    ben onu da denedım ve bıraktım. cunku dıyet yaparken kullanmak ımkansız. mınımum dozaj bıle sankı 3 gun yemek yememıssınız hıssı uyandırıo ve enjeksıyondan 5 dk sonra yapıyor bunu.

solostar ın quick enjektelerı var. yedıgınız karbonhıdrat ve seker degerıne kılonuza gore ayarlayıp enjekte edıyorsunuz. 8-10 saatlık olanını kullandım ben.
    ınsulın kullanmanın GH kurunde amacı seker sevıyesını vucutta mınımum tutmak.
    dıyet ın amacı da bu degıl mı ?
    zaten dıyette 0 seker (meyve dahıl) almıyoruz yanı vucutta sekerı 0 lıyoruz. gerıye kalan alınan karbonhıdratın sekere donusmesı. bunun ıcınde vucuda haddınden fazla karbonhıdrat yuklemek gerekır. dıyet donemınde bunun tam tersı zaten karbonhıdrat mınımum sevıyede.
    yanı ben de yaptıgım hatanın farkına varıp 2 hafta sonra ınsulını bıraktım.
    ve dıaformın kullanmaya basladım. dıaformın alınan karbonhıdratı ınsulın sevıyesını dengeleyerek kaslara tasımaya yardımcı oluyor. bosuna ınsulın yapıp dengeyı bozmaya gerek yok.

HGH yapıcaksan ınsulın yerıne dıaformın kullanabılırsın kı dıaformını HGH yapmayıp bulk donemı herseyı tuketenler de genelde kullanıyor.

Allah korusun pankreas ın bozulması omur boyu ınsulıne baglı kılar.

AHMET

Diaformin'i nasıl kullandın dozaj olarak ve ne sıklıkta

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GH konuşabilirsiniz GH nin bir yasak sınırlaması yok. Roidleri konuşmak yasak. Anabolik roidler ve diğer türevleri birbirine karıştırmayın. Eczanede yasal olarak satılan herşeyi burada tartışmak serbest ilk mesajda yazdık zaten.
    Selam,
    Düşüncemi dile getirmek istiyorum, tr'de yasaların çok saçma yasaklar getirdiğini biliyoruz. Bu yasaklar birilerinin işine gelmediği için de yasak oalbiliyor, yada gerçekten zararlı olduğu içinde yasak olabiliyor. Yasaklanan internet siteleri birilerinin işine gelmediği için yasaklanıyor, uyuşturucu gibi şeylerin yasak olması ise gayet normal. Modifiye üzerine teknik bir forum olan techturkey de yasal olmayan bir işlem olan modifiye üzerine kurulmuş bir site. Türkiyede araç modifikasyonu yasal değil, heleki project cars bölümünde swap üstüne swap yapılıyor
    Gelmek istediğim nokta, spor başlığı altında özgürce neden konuşamıyoruz, geçen beni banladın anabolizan kelimesini ettim diye. Bence steroidlerin konuşması bu şekilde yasaklanmamalı, çünkü kullanan bir çok üye var eminim. Fikir paylaşımı olabilmeli. Eczanelerden çoğu temin edilebiliyor zaten (primo, deca vs).
    Vucut geliştirme forumlarında da çok sohbetleri geçiyor, böyle yasak gelmesi bunların kullanımı azaltacak değil. Bence böyle bir yasak gelmesi herşeyin tartışılabildiği forum ortamında biraz yanlış olmuş diye düşünüyorum.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama 2 aylık bi aradan sonra bende bu akşam başlıycam
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    omuzda 2 press gereksiz zaten küçük kas grubu ve sakatlanmaya en müsait bölge.

2 press yapacağına arka omuz çalış.
    Hiç sevmiyorum arkaomuz çalışmayı ya, ne ya yapayım hareket olarak önerin nedir ?

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gh girmeden önce kanser markerlarına baktırmak gerekiyor sanırım, bu konuya hangi branşın doktorları bakıyor?
    Anıl Atabey

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahali, bim, Banvit hindi göğüs getirmeye başlamış haberiniz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu düzenli takip ediyorum, maşallah çok güzel vucutlara sahip ve çok bilgili arkadaşlar var.

Ancak bazı mesajlarda bazı şeylerin zararsız olduğunu söylerken gözünüzü seveyim dikkatli olun. Biri sizin burdaki bir mesajınıza güvenir ve kullanmaya başlar. Sonuçlarının ne olacağını kimse bilemez.

En basitinden hepimizin kullandıığı ve zararsız olduğunu iddaa ettiğimiz protein tozunun içindeki proteinin sıcaklıkla bozulmaması için içeriğine konan maddeleri hiçbirimiz bilmiyoruz. Protein kendini en çabuk bozan, yapısını kaybeden yapılardan biridir. Ancak protein tozlarında bunu kaybetmemesi için hangi kimyasallar kullanıldığını bilmeden belki de hepimiz su gibi tüketiyoruz.

Kısacası en basit maddenin bile bu kadar zararlı olabileceği yerde onun zararı yok, hiçbirşey olmaz gibi şeyler yazmanız genç 16-17 yaşında ve hevesli bazı arkadaşları çok ciddi sağlık sorunlarına itebilir.

Herkese iyi sporlar, bol ağırlıklı günler

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilo alamıyorum ben 2 öküzün yediğinden fazlasını yememe rağmen. üniversite zamanlarında 1 yıldan sonra her akşam içmişimdir bir ara 90 kg olmuştum şimdi 74 kg geliyorum. istiyorum ki göbeksiz 80 olayım ama yok

Bu arada efor sarfetmem yasak kalbimde ritm bozukluğu var üstüne kapakçık gevşek ve göçük var. Beslenmekle ilgili bilgi sahibi olan var mı aramızda?

Not: Evde 2 tane dambılla aşırı zorlamadan çalışabilirim şınav mekikte olur koşu hariç tempolu yürüyüşte yapabilirim. İşte yediklerim yaramıyor.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    idmana girmeden önce bir poz vereyim dedim

durmak yok pompaya devam

Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,
    Düşüncemi dile getirmek istiyorum, tr'de yasaların çok saçma yasaklar getirdiğini biliyoruz. Bu yasaklar birilerinin işine gelmediği için de yasak oalbiliyor, yada gerçekten zararlı olduğu içinde yasak olabiliyor. Yasaklanan internet siteleri birilerinin işine gelmediği için yasaklanıyor, uyuşturucu gibi şeylerin yasak olması ise gayet normal. Modifiye üzerine teknik bir forum olan techturkey de yasal olmayan bir işlem olan modifiye üzerine kurulmuş bir site. Türkiyede araç modifikasyonu yasal değil, heleki project cars bölümünde swap üstüne swap yapılıyor
    Gelmek istediğim nokta, spor başlığı altında özgürce neden konuşamıyoruz, geçen beni banladın anabolizan kelimesini ettim diye. Bence steroidlerin konuşması bu şekilde yasaklanmamalı, çünkü kullanan bir çok üye var eminim. Fikir paylaşımı olabilmeli. Eczanelerden çoğu temin edilebiliyor zaten (primo, deca vs).
    Vucut geliştirme forumlarında da çok sohbetleri geçiyor, böyle yasak gelmesi bunların kullanımı azaltacak değil. Bence böyle bir yasak gelmesi herşeyin tartışılabildiği forum ortamında biraz yanlış olmuş diye düşünüyorum.
    İnsan modifiyesi ile araç modifiyesi farklı bir olaydır. Araçta motor kırmakla, kalp patlatmanında sonuçları daha farklı olacaktır.

Malınıza ne yaparsanız yapın gık çıkarmaz kimse ama kendinize yapmaya calıştığınızda;

Bunun yeri burası değil işte.

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sevmiyorum arkaomuz çalışmayı ya, ne ya yapayım hareket olarak önerin nedir ?
    arka omuz olmadan sırtın iri ve hacimli gözükmez.

arka omuzda girebildiğin kadar ağır kilolar ile rear lateral raises yap. 3 set 12 tekrar
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tane de ben önereyim. Face pull hareketi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diaformin'i nasıl kullandın dozaj olarak ve ne sıklıkta
    karbonhidrat aldıgım her ogunumle bırlıkte 1 adet (1000mg) 100kg den hafıf olanlar 500mg alabılırler.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karbonhidrat aldıgım her ogunumle bırlıkte 1 adet (1000mg) 100kg den hafıf olanlar 500mg alabılırler.
    İnsülin direnci ve şeker ölçmeden başlanmaması gerekiyor. Ayrıca her öğünle beraber değil sabah akşam tok karnına alınması daha uygun olur. mg dozu kg ile alakalı değil, insülin direnci ve şeker düzeyi ile ilgilidir.

Az ye az istagramda karnımı acıktırıyosun
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah akşam ve de spor sonrası ben de kullanıyorum metformini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GH konuşabilirsiniz GH nin bir yasak sınırlaması yok. Roidleri konuşmak yasak. Anabolik roidler ve diğer türevleri birbirine karıştırmayın. Eczanede yasal olarak satılan herşeyi burada tartışmak serbest ilk mesajda yazdık zaten.
    Steroidler ve anabolizanların hepsi eczanelerde satılır ve aynı GH gibi ithalatı serbest preparatlardır. GH serbest diğerleri neden yasak ?
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metformin kullanmıştım, karbonhidrat öğünlerinde 500mg alıyordum, günde 1500mg ı geçmiyordum, antrenmandan önceki ögünde almıyordum.. Vucuda alınan karbonhidrat sadece kaslarda kullanılıyor ve vucut enerji verici olarak yağları kullanıyor sanırım ? En azından ben o amaçla kullanmıştım
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Steroidler ve anabolizanların hepsi eczanelerde satılır ve aynı GH gibi ithalatı serbest preparatlardır. GH serbest diğerleri neden yasak ?
    Onu tam bir araştırabilir miyim. Anabolik steroidlerin yasaklı olduğunu biliyorum özek reçete dışında satılmıyor satanada cezası var diye biliyorum.

Tam bir araştırayım dediğin gibi her konudan serbestse tabii ki burada da izin veririz.

Metformin benim bildiğimde sabah yemekle birlikte birde akşam öğününde yemekle birlikte alındığını biliyorum. 500 mg, 850 mg ve 1000 mg olarak 3 şekilde satılıyor. Kilonuz ile alakalı kullanıyorsunuz.

GH kullanıyorsanız kullandığınız ui başına almak gerekiyor ama gh a çok etkili olmadığını biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu tam bir araştırabilir miyim. Anabolik steroidlerin yasaklı olduğunu biliyorum özek reçete dışında satılmıyor satanada cezası var diye biliyorum.

Tam bir araştırayım dediğin gibi her konudan serbestse tabii ki burada da izin veririz.

Metformin benim bildiğimde sabah yemekle birlikte birde akşam öğününde yemekle birlikte alındığını biliyorum. 500 mg, 850 mg ve 1000 mg olarak 3 şekilde satılıyor. Kilonuz ile alakalı kullanıyorsunuz.

GH kullanıyorsanız kullandığınız ui başına almak gerekiyor ama gh a çok etkili olmadığını biliyorum.
    Eczanede yasal olarak satılan yazmıştın ya ben onun için dedim. Zaten tüm bu preparatlar eczanelerde satılıyor. Özel reçete gereken hangisi bilmiyorum sormak lazım ama gene eczaneden alıyorsun yani yasa dışı bir ürün değil

Primobolan yada testo gibi tüm preparatları eczaneden reçetesiz temin edebilirsin. Yeni yasa çıkana kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)