Bi Spor salonu Buldum Şöyle İyi Böyle Güzel İnanılmaz Sana da Yakın dedi Gittim Kayıt Oldum, Bildiğin FiestaSevmedim Spor Salonunu, Zaten Hadi Spor Yapak Diom Viski Alıp Gelio
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
beyler hafta başından bu yana totalde 5.5 saat yürüyüş yaptım.Genelde dikkat ettim , ara öğünü kestim.bir iki gün ofis dışında olduğum için kaçamak yapmak durumunda kaldım ama abartmadım , 101.2 den 100.1 e düşebildim anca.Eskiden bu kadar çaba göstersem günde bi kilo verirdim.Bu şekil devam etsem biyerde bırakırmı vücut direnmeyi?Ne yapabilirim metabloizma hızlandırmak için?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Sağ göğüs sol göğsün 2 katı olmuş eşit çalıştıramıyorum demek ki tavsiyesi olan var mıtek tek çalışılabilen bi göğüs hareketi mesela
gıdım gıdım 99.7 ye inebildim.Acaba sadece yürüşü yaparak hata mı ediyorum.Kas yapmadan önce mevcutu eritmek için sadece bantta yürüyüş yapıyorum evdeki bantta.5.9 - 6.1 arası bi hızla (ort. 1 saatte 5.9 km gibi bi hıza denk geliyo) göbeği eritme ve tartıda rakam olarak azalmak için yürüyüş harici evde ne önerirsiniz?
Hacı yemekten kesmeden sadece yürüyüş pek işlevsel değil, telefonda bikaç farklı programla denedim gps / eğim verilerine göre yakılan kaloriyi yaklaşık hesaplıyor, %30 u hafif tırmanış şeklindeki 32dk da alınan 3 km yolda yakılan 175 kalori diyordu ki, 1 dilim ekmek 75 kalori civarı..
Şeker, beyaz un uzaklaşılması gereken ilk maddeler yiyecekte.
levent hesaplama yaprabiliyor musun o programda detayları versem kendi cardiomla ilgili ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
alkol uzun zamandır almıyorum artk yazın haftada bir defa ideal gibi![]()
iyi iyi o şekil en iyisi
oldu oldu da benim uyku düzeni engel oldu, onu da toparlar hem
Bu nakayama Turgay'ınkinden hafif daha az şuan göbek, 190 boy 83-84 kiloyum. Vermem lazım artık rahatsız olmaya başladım, üst göbek var zaten yani direk mide![]()
Burdaki hareketleri tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=hDDYqMR4Rik
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)