http://www.youtube.com/watch?v=P-aNL3Mno20
Öncelikle Herkese Saygılar dilerim. Konuyu Aralıksız takip ediyorum Bazı insanlar Hard sever Bazı insanlar daha light'dır.
Kişilerin arasındaki sorunları elbette bilemeyiz ama burada bana kalırsa Eray YUMSEL'e haksızlık yapılıyor. Üstüne basa basa söylüyorum Eray YUMSEL'le bir kere merabalaşmamız bile olmadı sadece Tekirdağ Driftte Videolarını ve Fotoğraflarını Çekmiştim Gerek Abbas Abi, Kemal abi, Volkan abi, Aykut ve Eraydan Çekimler için teşekkür aldım. Kendimde Drift Sevdalısı biri olarak Pistte gözlemlediğim ERAY biraz daha hard kullanıyor aracı buda insanların yapısından kaynaklanıyor dünyada buna benzer birçok örnek pilot bile vardır. Herşeyden önce Türkiyede Drift için uygun araç sayısı bulunmamakla birlikte Bu işe gönül verenlerin imdadına bence BMW 3.25 ler ve M3 ler yetişmiştir pistteki araçların çoğuna dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız ve bunun içinde bence BMW kullanıcılarına biraz daha saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.
Drift eğitimi alan bir arkadaşımla eğitime gitmiştim Eğitimi veren arkadaş dubaların etrafında sabit dönen kişiye devam et oğlum böyle iyi aferin demekten öteye gitmiyordu 1-2-3-4 antrenmana gittim durum hep böyleydi ve arkadaşıma sordum antrenmana ne kadar ödüyorsunuz haftalık 1500 TL deyince Bir an bişeyler dank etti kafamda Asgari ücret 850 TL iken yada orta halli bir vatandaşın aylık 2000 lira maaş aldığını düşünürsek bu sadece benim aldığım Sparco tulum ve ayakkabılardan ancak Fotoğraf çektirmekten öteye gitmeyecekti. Eğitim alanında WC yok, su yok, Yangın söndürme tüpü yok, Hava soğuk iken oturabilecek bir alan yok, Elektrik yok Vs. Vs. V.s Birçok şey eksik ama nedense Para konusunda gayet net bazı şeyler.
Birde ERAY'ın akşam yada gündüz çıkıp Sokakta drift yapması Tehlikeli olabilir ama bu işe hepimiz sokaklarda gönül verdik pistten çok trafikte cazip geliyor. Youtubede Bunun gibi illegal bir sürü drift videosu var şu egolarınızdan kurtulun artık. Burada birbirini akşam denemeye çağıranlar ROLL yapanlar video koyduktan sonra aaaa bu bunu geçmiş oluyorsa burada çifte standart olur o Trafiği tehlikeye atmıyorda sadece ERAY YUMSEL'mi atıyor ???
Uzun lafın kısası TOSFED bence daha iyi bir yapılanmaya gitmesi gerekiyor Bu işe gönül verenleri daha iyi yerlere getirmek gerekiyor Herşey PARA demek değil.....
Saygılar Herkese