İntibakta ders bırakma diye birsey yoktu sanırım tam hatırlamıorum ama
bide intibak suresince tecilli gozukmuyorsunuz bence en detalı bilgi için aof bürosunu aramanız
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
bende direkt geçiş var pazarlamadan işletmeye intibak yok yani en azından geçen sene okuyanlar böyle okumus![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Serkan abi ben muayenede olmamıştım Bakırköy askerlik şubesine gittim saat öğlen 3 gibi dediler yarın sabah erkenden gel ertesi gün sabahın 4 ünde gittim muayene falan oldum ( muayene dedikleride sağlık ocağında doktor bulaşıcı veya kronik hastalığın varmı diye soruyo o yani) 11 gibide işim bitti.
senin yaşdan dolayı bu olaylar doğrudurda bizde bi 3 sene fazlalık oldugundan durum böyle soft olmayabilirdediklerini daha önce 2 kez yaptırdım tecil olurken
ya zaten anıl eğer intibak bizde varsa beni inzibat ederleraskere giderim 2 sene neysede bi 3 sene daha bekleyemeyiz
anıl haberleşelim seni msne eklemsitim geldmi istek bi ara eklersn aksam konusalım
temmuzun ortasında adres değişikliği yaptığım için geç kalmışım eski adresime göre gelmiş sınav yerlerim. haliyle bütlere giremiyorum 3 dersten son sınıfı uzatıyorum ilk defa kalıcam seneye harç ne olur bu durumda bilgisi olan var mı?
1.sınıftayım tek dersten geçtim diğerlerinden büt.gircem
ders çalışmaya çalıştım ama beceremedim sonumuz ne olacak bilmiyorum![]()
tabi ya ...
2. üniversite için kayıt tarihleri ne zamandır acaba
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
1.sinif dis ticaret final de cikmis sorulari nerden bulabilcegimi bilen varmi aramizda?Biraz google ozurluyumdeindirebilcegim site onerebilirmisiniz?
birde davranis bilimleri, genel muhasebe ve genel iktisattan nasil gecicez varmi tiyo vercek olan suna suna calis vs diye? Matematigi zaten saymiyorum bile2 tanesini vermem lazim 2.sinif oliyim bari
seko 29 yaşına kadar okuma hakkın var benim bildiğim, hani en en kötüsü ssye girecem di,ğ belgemi gösterip tecil edersin gbiime gel,iyor. tabi eğer okumaya niyetın varsa
yoksa eğer 15 ay olarak ne kadar çabuk gidip gelinirse o kadar iyidir diye düşünüyorum.
sen bırak bu işleri de bence yavaştan yollan askere
kasma
bitiremeezsin![]()
goktug okumaya niyetim kesinlikle var farkında olmadan geç kaldıgımada yanıyorum. 8senelik iş tecrübemiz var ama okul bitirememek can sıkıcıydı.
şu askerlik olayında 25 yaşında ve sonrasında aöfden 3-4 e geçen kimse yokmu aramzda nasıl hallettiler yol yordam nedir? cok makbule geçicek
Serkan bu topici actığımda intibaktaydım ve dediğin gibi 3-4 yapıp bitirdim ve kısmetsede aralıkta askere gidiyorum.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)