Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
2 gündür SUS s2k onurcanı görüyorum kumburgaz-mimaroba orası paso yanlıyor :)
huauha mekan bizim :P sende olmasan gorenimiz yok :D
CasabLanca
16-07-2011, 13:02
dün gece saat 2de tunalı hilmide apaçilerin kralı suat göker kardeşimizi gördük selamımızı verdik
suaD (suat) göker... | Facebook (http://www.facebook.com/suatgoker)
:hehe: :D:D:D
KVB görüldü selam verildi :)
TolgaEsentepe
16-07-2011, 13:35
dün balkon cafenin önünde bi s2k gördüm de plakayı hatırlayamadım :D
CasabLanca
16-07-2011, 14:19
az önce başkent sanayide nazmitocak karnını doyururken, rserdi yağ değiştirirken görüldü :D
12.30 gbi hasanpaşada alr fn2 type r ı gördüm park halinde sabahta s.çeşmede park halinde kırmızı s2000 plakayı göremedim...
gunde minimum 3 max 500 - 750 ye kadar degisen bi scala ile uzun zamandir herkesleri yavas yavas goruyorum :D
Bugun gorduklerim bende kalsin suan konuyu okuyan dj hellifelliyi gormeyeli baya oldu kiricam kafasini :D
muhaha bende sana dalabilirim birsey olmaz :D
öglen gibi BOB corsa taksımden aşagı süzülüyodu :)
anilkarakaya görüldü korna çalındı itina ile görmedi yine küçükköy-dereyolunda :D
anilkarakaya görüldü korna çalındı itina ile görmedi yine küçükköy-dereyolunda :D
Valla duymadım :D Müziğin sesi açıktı biraz ondan olabilir :D
yanında biri vardı teybi kurcalıyordun zaten ışıklarda karşılıklı bekliyorduk :)
yanında biri vardı teybi kurcalıyordun zaten ışıklarda karşılıklı bekliyorduk :)
Kuzenimdir , çok yakın bir arkadaşımız trafik kazası yapmıştı da yaralamalı falan onla ugraştık oradan dönüyorduk , uykusuz ve yorgundum o yuzden farketmemiş olabilirim :)
çok geçmiş olsun bir dahakine üstüne kırarım :D :hehe:
RUD Czt Park caddesinde goruldu
JUM33 FN2 Kopruye dogru giderken goruldu .
emreyı gordum corsa opc le temde telde konusuyordu sonra rollıng yaptık benı gectı :D
CasabLanca
17-07-2011, 00:31
06 E 2000 plakalı siyah s2k 3 gündür ankaranın her yerinde karşıma çıkıyor :hehe: ilk defa bu kadar çok dolaşan bir s2k gördüm
akşam 7. caddede fatiii görüldü bir tane mercedesciyle tartışıyordu :hehe:
06 E 2000 plakalı siyah s2k 3 gündür ankaranın her yerinde karşıma çıkıyor :hehe: ilk defa bu kadar çok dolaşan bir s2k gördüm
Egemen benım arkadasım
Efes pılsen cankaya bolge muduru :)
CasabLanca
17-07-2011, 00:53
Egemen benım arkadasım
öğlen şaşmazda gördüm
2 gece önce bahçelide yanlıyordu :D
RUD Czt Park caddesinde goruldu
Arabayı bıraktım denemelik m3 arıyodum :D
kırmızı bbsli poloyu gördüm bahçenin önünde az ilerde bob' corsayı gördüm emre peşekersoy eser ayvaz crc garage ramazan daha vv2001 onur daha bir sürü adam :D
kırmızı bbsli poloyu gördüm bahçenin önünde az ilerde bob' corsayı gördüm emre peşekersoy eser ayvaz crc garage ramazan daha vv2001 onur daha bir sürü adam :D
Bende seni gördüm birader nasıl olacak :D
BerkayKamaci
17-07-2011, 07:56
öglen gibi BOB corsa taksımden aşagı süzülüyodu :)
Sanayiden dönüyodum deli trafik vardı ordan kaçtım :)
BerkayKamaci
17-07-2011, 08:03
Dün maslak sanayide YGZ Typer - Ottoman Typer - Dr.Ecu Scirocco ,
Yeşilköyde MAF10 s2000 ve SNR46 plaka sarı 106gti görüldü. 106gti'ın şöförü alkollüydü sanırım aracı bağlıyordu polis tek elindede cep telefonu şöförü videoya çekiyordu :D
Dün gece kumburgaz hareketliydi :)
Dün maslak sanayide YGZ Typer - Ottoman Typer - Dr.Ecu Scirocco ,
Yeşilköyde MAF10 s2000 ve SNR46 plaka sarı 106gti görüldü. 106gti'ın şöförü alkollüydü sanırım aracı bağlıyordu polis tek elindede cep telefonu şöförü videoya çekiyordu :D
bizi görmeyen kör berkay'a sevgiler :D
fatih(fb)
17-07-2011, 08:46
az önce küçük çamlıca bilfen önünden geçen BUM s2000 görüldü maşallah diyorum tek kelime:)
BerkayKamaci
17-07-2011, 09:20
bizi görmeyen kör berkay'a sevgiler :D
anam unutmusum :D
o zaman ekstra olarak ekleyelim
Kıpkırmızı cıncık polosu ıle Bilal bey ve tabanvay olarak yiğit ve samet beyler goruldu :D
SULTANOGLU
17-07-2011, 09:21
biri allah rızası için nolur gitsin garajda yatan arabamı görsün benim adıma ya daha 60 gün var onu görmeme :D
SekoLive
17-07-2011, 09:30
dün emirganda ciddi anlamda bayandan fn2 gördüm gri s plaka :) cok güzeldi griside fotoladım arabayı park halindeyken atarım birazdan :D
fatih(fb)
17-07-2011, 09:50
dün emirganda ciddi anlamda bayandan fn2 gördüm gri s plaka :) cok güzeldi griside fotoladım arabayı park halindeyken atarım birazdan :D
bende bostancıda 2tane fn2 bi gri bide bej gibi bişe gördüm bayanlarda:D
biri allah rızası için nolur gitsin garajda yatan arabamı görsün benim adıma ya daha 60 gün var onu görmeme :D
anahtarın yerini söyle abi :D
SULTANOGLU
17-07-2011, 09:58
anahtar balkona açılan kapıdan içeri girince hemen masanın yanında :D techturkey anahtarlığı ve remove before flight anahtarlığı takılı halde duruyor :D
yusufcan_k
17-07-2011, 10:12
dün gece Avcı Suat abi, DoğukanB, AhmetKadir, Rol vtec Kerem, Turbo vtec ramazan, Turbo fd2 görüldü gazlandı :)
anahtar balkona açılan kapıdan içeri girince hemen masanın yanında :D techturkey anahtarlığı ve remove before flight anahtarlığı takılı halde duruyor :D
bi koşu gideyim :D :D anahtarlıkda hediyesi
TolgaEsentepe
17-07-2011, 11:54
Egemen benım arkadasım
para çok geziyor diyorsun yani :D
İbrahim Erdem
17-07-2011, 12:01
Dün akşam sanırım romeo_er2 nickli üyeye ait puntoyu gördüm. a4 kapısından çıkıp çamlık siteside doğru döndü :)
hayırlısıyla bitir gel kardeşim kendi arabanı kendin gör :D
gsi_club
17-07-2011, 20:49
AB plakali siyah seat leon cupra mavi siyah ve beyaz S2000 çinarcikta görüldü.sanirsam bazilari TT üye olmasi lazim.
ArdaERHAN
17-07-2011, 20:51
eskişehir yolunda RS 600 audi görüldü gazlandı :) ama ne fayda
fat subaruyu gördüm haliç köprüsü üzerinde.
bugün yine olgar abinin aracı gördüm vın 08 aynı yerinde yatıyodu(atakent ışıklara gelmeden,evinin önüymüş sanırım) :D
Boost Up
17-07-2011, 21:35
35 CUF plakalı Subaru gordm, Meguiarsta
Tunc'u karsi seritte gordum bugun ben Kurucesme'den Sariyer'e dogru sahilyolundan giderken , korna caldim da sallamadi :p
Sariyer'de 34 AC 106 plaka 106 GTi ve Olgar, 335i ile yanimdan gecti
SercanTurkoz
17-07-2011, 23:07
9 civarı tem de mat sarı megan cup Jem goruldu.
Alicanrs
17-07-2011, 23:08
zm clio rs görüldü
34tb9544
17-07-2011, 23:12
puk 05 plakalı vti goruldu gri sedan ufak bı saka yaptım ona acaba sıteden mı ?
http://hizliupload.com/img/92767542106882984400.jpg (http://hizliupload.com/)
akşam üstü beykent ovalı nın önünde park halindeydi maşallahı vardı
puk 05 plakalı vti goruldu gri sedan ufak bı saka yaptım ona acaba sıteden mı ?
siteden......
kickbuttowski
18-07-2011, 00:14
HKS s14 mersin sahil yolunda görüldü, çevre yoluna kadar takip edildi ama dizel fiestayla yetişilemedi.. :D
frid ome_rs (racer) vtec manıac asmısınsan
34tb9544
18-07-2011, 00:18
siteden......
cok guzel bı vti gercekten e5 te gormustum sahıbıde makara bı arkadas
YavuzNaz
18-07-2011, 07:52
c.tesi akşam üstü silivri gişelerde ottoman typer :) u dönüşü yaptı aksiyon bekledim olmadı :)
kumbağ'da ZEN rocco dip basık park halinde duruyordu :)
Bayrampaşalı
18-07-2011, 08:01
34 zan 74 fn2 marmara forumda duruyodu yanında guzel bı coper s vardı :)
c.tesi akşam üstü silivri gişelerde ottoman typer :) u dönüşü yaptı aksiyon bekledim olmadı :)
kumbağ'da ZEN rocco dip basık park halinde duruyordu :)
Bakalim o basiklikta yuruyormu diye test edeyim dedim yazliga gittim sikinti yok yuruyor :)
BuraKirca
18-07-2011, 09:54
ZaN 74 filtresiyle kendisini görmemizi sağladı :)
35 CUF plakalı Subaru gordm, Meguiarsta
alp rica etti gel diye gittim yardım ettim millete arabayıda temizledik o arada ;)
cuma aksamı Dr.ecu yu temde gordum arkasında apacilik yaptım :D
alp rica etti gel diye gittim yardım ettim millete arabayıda temizledik o arada ;)
Cuma akşamı bende gördüm CUF'u caddede tek kol dışarda gazlıyodun kanka :)
Cuma akşamı bende gördüm CUF'u caddede tek kol dışarda gazlıyodun kanka :)
caddede gazlamam ben kanka :)
emresener
18-07-2011, 14:09
maxiwos oguzhanı gördüm 4 kişi yüklenmişler gidiyorlardı :D
Dün kartal sahilde RED 11 Kırmızı S2000 i gördüm harbiden ateş ediyor yani :)
Cufu bende gordum fenerde yine sol kol disardaydi :D
Low-Rider
18-07-2011, 16:13
cuf u bende gördüm dün karşıda:D
caddede gazlamam ben kanka :)
Bi çıtır sıktın kanka tam Havelkaya gelirken :D
Dövmelerle arabanın rengi uyumlu oldu :)
eser ayvaz :D
Aaaa nerde gordun harun ozcan,yoksa suan yanimdami oturuyorsun :)
beylikdüzü'nden E5'e çıkarken ZN plaka beyaz turbo teg görüldü sabah 1030 civarıydı bizden midir?
MehmetCanA.
18-07-2011, 18:13
Saati tam olarak hatırlamıyorum. İstinye bayırını çıktık birlikte. Daha doğrusu o kapatınca öne geçti. 106tıydı. Plakasını hatırlamıyorum, arka camında quiksilver yazıyordu :) bizden midir acaba ?
MehmetCanA.
18-07-2011, 18:14
Bu arada benim altımda da, gri tipo 1.4 vardı. Abimiz görürse mesajı hatırlar diye tahmin ediyorum :)
Hergun bostanci koprusunun altindaki lastikcinin onunde 2 tane civic goruyorum citirdan basik..
Ahmet Saraçoğlu
18-07-2011, 18:34
cumartesi akşam mecidiyeköy e5 te 3 s2000 gördüm , biri kırmızı diğeri siyah diğerini tam seçemedim.Günahlarını almayayım ben gördüğümde tehlikeki bi kullanım söz konusu değildi ama bikaç km sonra haliç bitiminde bi kaza oldu çıtırdan.Bi r9 bi c serisi....S2000 leri görüp gaza geldiler muhtemelen.
Bu bünde beylikdüzü kavaklıs ahilde keskin kt1 li bi typeR gördüm siyah.
cumartesi akşam mecidiyeköy e5 te 3 s2000 gördüm , biri kırmızı diğeri siyah diğerini tam seçemedim.Günahlarını almayayım ben gördüğümde tehlikeki bi kullanım söz konusu değildi ama bikaç km sonra haliç bitiminde bi kaza oldu çıtırdan.Bi r9 bi c serisi....S2000 leri görüp gaza geldiler muhtemelen.
gece bizdik :) ahmet 3 s2000 bir rx8 birde benim m3 :)
Boost Up
18-07-2011, 18:40
320d ile bi jip vardı, bende jipin sahibiyim:) oylum oto muhabbeti açılmıştı hatta
Bizdik muhtemelen akşam 22:00 23:00 sırasıysa biz yeşilköye doğru geçiyorduk kaza falan fark etmedik açıkcası bizle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Ahmet Saraçoğlu
18-07-2011, 19:39
aynen aynen o saatlerde , Ankaradan gelip Şişli etfale uğradım , baba ufak bi operasyon geçirmiş bizden habersiz ,,, onu görüp beylikdüzüne geçiyodum ,,,
insan istesede istemesede alakalı olabiliyor bazen.iki üç araç aynı aynda gazlamaya görsün , peşinden ne ticariler ne symboller yetişmeye çalışıyo alakasız...Arkadan sakin sakin izleyince daha iyi farkediyor insan:D
Kuk cupra maskodan asagiya dogru iniyodu
kor plakalı e36 m3 gördum levennte en iyi e46dan bile iyi duruyordu müzelik diyebilirim
gece bizdik :) ahmet 3 s2000 bir rx8 birde benim m3 :)
VD E46 M3 yokmuydu ? İki S 2000 bir RX 8 güzel bir deneme oldu.Gecenin en hızlısı VD M3 ü tebrik ediyorum :)
VD E46 M3 yokmuydu ? İki S 2000 bir RX 8 güzel bir deneme oldu.Gecenin en hızlısı VD M3 ü tebrik ediyorum :)
aynen yasin hakanı unuttuk :)))) :))))
Kankam hakanı nasıl unutursunuz ya o gecenin yıldızıydı kardeşim benim e46 vd m3 beyaz....kıng yani okadar diyorum nokta ...yolun sonu kardeşim benim 1 yan,2 yan,3 ya...4 yol bitti :)))))
Roll gecesinden aldigim haberlerden sora hakani gordum bi bugun masallah vd m3 10 olmus gidisiylede tastiklemis zaten hizliii:) yan yan yannnn:)
Gecen gun bahcelıewlerde gordum 100 kere maşallah o nasıl bı E46 M3 tür arkadaş :) acayip bi basık tam germen style bi alet gercekten hakan biliyosun kardeşm sen bu işi helal :)
oguzhan999
18-07-2011, 22:22
maxiwos oguzhanı gördüm 4 kişi yüklenmişler gidiyorlardı :D
:D korsan yaptım bugün :D , dedim biraz havanız olsun çocuklar :p :D
ama 4 kişi nasıl duruyodu yerlerdee :D
GokhanK.
18-07-2011, 22:23
bbs li beetle ı gördüm kozanın ordan köprüye çıkıyordu.
kırmızı vf plaka integra gördüm.öndeki magirus style sisler olmamış.
caddeden dönerken de 2 typer , arkalarından da 2 s2000 bir 106 sıkıyodu.fena gösteriydi.
BerkayKamaci
18-07-2011, 23:25
az önce MTH 16ydı sanırım plakası tam bakamadım ama hardtoplı füme bir s2000 ataköyde gördüm sesi harikaa :)
Cufu bende gordum fenerde yine sol kol disardaydi :D
ne kol warmış bende arkadaş :p
cuf u bende gördüm dün karşıda:D
her yerdeyim :) salı akşamıda yeşilköy semalarında olucam :) sonraki hafta uzun bi süre görülemeyebilirim :) boya şekli.
Bi çıtır sıktın kanka tam Havelkaya gelirken :D
Dövmelerle arabanın rengi uyumlu oldu :)
knka bilsem daha önce alırdım bugeye.. iyi dikkat çekio, polis konusunda rahatım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım :) dövmeler bukalemun gibi her arabaya uyum sağlıo :)
320d ile bi jip vardı, bende jipin sahibiyim:) oylum oto muhabbeti açılmıştı hatta
tamamdır şimdi hatırladım :)
8.000rpm
19-07-2011, 06:52
son zamanlarda eyüpten yukarı çıkarken şirketin yakınlarında sol tarafta tente altında bir ae86 görüyorum , henüz toplanmaya başlamamışlar
var mı bilgisi olan? servisten inip foto çekecem artık fena merak etmeye başladım
dedim gider bir iki güne , yok , haftalardır orada...
son zamanlarda eyüpten yukarı çıkarken şirketin yakınlarında sol tarafta tente altında bir ae86 görüyorum , henüz toplanmaya başlamamışlar
var mı bilgisi olan? servisten inip foto çekecem artık fena merak etmeye başladım
dedim gider bir iki güne , yok , haftalardır orada...
bizim aracımız, gerisi süpriz kalsın :)
34ysf44 3.20D idi sanırım dün akşam bahçelievler-topkapı arasında gördüm fena sıkıyordu :) arkada sıkıştıran vardı galiba :) maşallah arkadaşa...
selim bayrak
19-07-2011, 08:20
Kankam hakanı nasıl unutursunuz ya o gecenin yıldızıydı kardeşim benim e46 vd m3 beyaz....kıng yani okadar diyorum nokta ...yolun sonu kardeşim benim 1 yan,2 yan,3 ya...4 yol bitti :)))))
hakanın m3 ünün (VD) iyi yürdügünü duymuştum demekki dogruymuş ulan deli her aldıgınlada reklam olmak zorundamısın :D 1yan 2 yan 3 isyann :D :D
SekoLive
19-07-2011, 08:21
Şafak E-30 ;)
Sekolive @ Greece Border :cool:
8.000rpm
19-07-2011, 08:36
bizim aracımız, gerisi süpriz kalsın :)
tamam bekliyorum o zaman
ama gecikirse inerim servisten patlatırım flaşı benden söylemesi :D
CasabLanca
19-07-2011, 11:48
Bravo HGT Görkem görüldü şaşmazda kornaya dayandım duymadı :hehe:
eser ayvazı gene gördm :D
eser ayvazı gene gördm :D
gene görcen :) boş durma kaputa pasta cila yap bari :P
c.tesi gecesi erenköyde bağdat caddesinde kırmızı SRT4 neon gördüm . ilk defa gördüm çok güzeldi . siteden mi acep
sağdan direksiyonlu teg görüldü.. gölbaşından merkeze doğru konya yolunda sakin sakin seyir halinde idi:D
Burak E.
19-07-2011, 18:51
Beyaz Teg 34 GTC 54 Arac Mahallemden GEçerken Görüldü :)
driftboy
19-07-2011, 20:46
http://ressim.net/s/upload/31896221.jpg (http://www.ressim.net/i/4707279)
http://ressim.net/s/upload/f3131e3b.jpg (http://www.ressim.net/i/4707280)
34 SIS 57 Bursa carrefour'da görüLdü, resmi çekildi :D
Sahibindende favorilerimdeydi, canlı canlı gördüm
Volkswagen Golf 1.6 Sport 2003 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-golf-2003-hem-coupe-hemde-bu-fiyata-28421137/detay/)
Sekolive @ Greece Border :cool:
Ahah Şakamı :D
CasabLanca
19-07-2011, 23:18
7. caddede kırmızı bir typer gördüm plaka vermeyim :hehe: aracına müşteri oldum satmadı :D:D
DJ Type-R goruldu caddede, mat fume olmus guzel olmus :) Egzoz sesini merak ettim arkadan biraz itekleyerek gazlattim da cift cikis Varex var sanirim, ses cok kotuydu :(
ylt plaka siyah typer gordum ama sıtedenmı bılmıorum goptan bırı almıs heralde
CasabLanca
20-07-2011, 10:23
boyacının önünde inci beyazı bir eg gördüm araba daha yeni çıkmış boyadan komple boştu on numara duruyordu
BerkayKamaci
20-07-2011, 13:51
GP 662 cooper su an e5 bakirkoyde goruldu :)
ORKUN D.
20-07-2011, 14:34
bob 77 corsayı paso avcılarda görüyorum :D
maslak sanayide beyaz scirocco'suyla Dr.Ecu'yu gördüm aracın maşallahı vardı
BerkayKamaci
20-07-2011, 20:08
bob 77 corsayı paso avcılarda görüyorum :D
tum akrabalar orda olunca sıksık oradayız :D
otoban girişinden önceki son çıkışda lacivert CHF plaka vtec görüldü vtec açtıgı sırada dobloyla 3 korna yapıldıda kendisi burdan birimidir acaba :D :D
mert_leon
21-07-2011, 01:42
tüm tech şarköyde heralde :D turbo kırmızı vti, bal köpüğü bir ef civi, sonracımda kırmızı c kasa corsa eskiden baya basıktı ama kafa havada magurüs minübüs gibiydi(kızmaca yok). ayrıca bu akşsam dönüşte beyaz bbs rs li fena basık ve deli gibi kamberli vtec2 gördüm :D
ORKUN D.
21-07-2011, 11:20
tum akrabalar orda olunca sıksık oradayız :D
hatta bir seferinde voslu çağataylarla beraber kısa bir sohbet etmiştik. mustafa burcu parkı balkonda. orda aracıda biraz inceleme fırsatım olmuştu ;)
boyacının önünde inci beyazı bir eg gördüm araba daha yeni çıkmış boyadan komple boştu on numara duruyordu
BMS kazım abının aracı
proje konusunda var arac.
Tuzlucayır Mc De Casablanka eray goruldu EF cıvıc ı ıle
bykarakus
21-07-2011, 12:58
bende sürekli görüyorum kavaklı sahilde babamlar oturuyo bakkalın arabası R plakalı typer degil sport :D fakat herşey typer motor hariç :D
c.tesi gecesi erenköyde bağdat caddesinde kırmızı SRT4 neon gördüm . ilk defa gördüm çok güzeldi . siteden mi acep
benım arkadaşın aracı kırmızıya yeni kaplandı.. fena makina güzel gidiyor.. :icon_tup:
34 DBS 35 az önce Topkapı sanayide görüldü..
34 DBS 35 az önce Topkapı sanayide görüldü..
hayırdır inşallah bursadan istanbula geldiğine göre var birşeyler :D:D
draglara son hazırlık için gelmiş gitmiş haberini aldım...
pazar günü bakalım kaç sn ler çıkarıcak :)
CasabLanca
22-07-2011, 12:27
Sabah şaşmazda yağcının önünde onur26 görüldü
Dün akşam Bursa/Görüklede SUS Typer görüldü.
bykarakus
22-07-2011, 13:22
Dun halkali gumruk yolunda s plakali si sedan goruldu massallah tas gibiydii ;)
ArdaERHAN
22-07-2011, 22:00
Sabah şaşmazda yağcının önünde onur26 görüldü
abi sen her gun bırını goruyosun senın araç ne yakalıcam seni valla bi gun :D
CasabLanca
22-07-2011, 22:21
abi sen her gun bırını goruyosun senın araç ne yakalıcam seni valla bi gun :D
sanayide olunca tayfanın hepsini görüyorum genelde :D
sanayideyken genelde tabut citroen c15le dolaşıyorum üstünde kadirbey otomotiv yazıyor kocaman :hehe:
akşam beşevler kavşağında eski aracım ea 888 stiloyu gördüm low&family şeklinde dolaşıyordu :D
HarunToprak
22-07-2011, 23:35
Dragger merter yanyolda görüldü. :)
sıteden 8-9 arkdsla beraberdık onun dısında onurdu sanırım vv2001 106 goruldu merter mc te..
tuner faruk
23-07-2011, 00:00
RottingChrist ve Engin hocayı yolda gördüm-Özgürsi Opette aracını temizliyordu bende benzin aldım ayaküstü tanıştık sohbet ettik:)
Merter Mc tede VV2001 106 duruyordu E-5 ten geçerken gördüm.
tdipower
23-07-2011, 00:03
sanayide olunca tayfanın hepsini görüyorum genelde :D
sanayideyken genelde tabut citroen c15le dolaşıyorum üstünde kadirbey otomotiv yazıyor kocaman :hehe:
akşam beşevler kavşağında eski aracım ea 888 stiloyu gördüm low&family şeklinde dolaşıyordu :D
adam görüyor yaa :D
SHOCKİNG
23-07-2011, 08:22
Dün akşam kumburgaz'da vosvos team görüldü :)
KHS 40 Opel Astra, Haliç köprüsünü geçtikten sonra,
BOB 77 Opel Corsa, Merter Shell benzinliğinde görüldü :)
İkisine de selam verildi :)
Dragger merter yanyolda görüldü. :)
Bi korna calsaydın konusurduk zaten trafik kilitti ;)
onurunal
23-07-2011, 17:23
ankara bahçelievler metrosunn orda ışıklarda bir adet turuncu c70 gördüm abi o nedir yaa
saat 3 gibi yayla iş bankası karşısında park halinde CUM corsa görüldü
fatih(fb)
23-07-2011, 18:12
ruudvan,frid,ömer_rs,racer can görüldü gerçi canı pek görmedik arabanın içinde takılıyodu:D
BerkayKamaci
23-07-2011, 18:24
aynen bıraz gec gordum ama korna caldım :P
ruudvan,frid,ömer_rs,racer can görüldü gerçi canı pek görmedik arabanın içinde takılıyodu:D
senden sonra baya çıktı dışarı :D
Olm 2 saat uyutmadiniz arabanin icinde yok temizlik yapilcakmisda araba pismiste bi birakinda rahat rahat uyuyim :)
OnurAvci
23-07-2011, 23:48
Valla bende seni gördüm de kız arkadaşın yanındaydı sanırım yanlış anlarsın belki tanımazsın diye korna çalmadım :) Selam verdim say :)
aynen bıraz gec gordum ama korna caldım :P
Farkettim farkettim kafayı çevirip arkama baktım ben yolu bırakıp :D
Valla bende seni gördüm de kız arkadaşın yanındaydı sanırım yanlış anlarsın belki tanımazsın diye korna çalmadım :) Selam verdim say :)
Estağfurullah olurmu öyle şey :) Sıradan bi kızdı :D
OnurAvci
24-07-2011, 00:09
Birdaha ki karşılaşmaya çalarım kornayı :D
Birdaha ki karşılaşmaya çalarım kornayı :D
Çal çal :D Önüme falan kırabilirsin yolumu kesip hatta indirip dövebilirsinde :D
ARP,R TURBO ege1,çağan gordum :)
OnurAvci
24-07-2011, 00:39
Çal çal :D Önüme falan kırabilirsin yolumu kesip hatta indirip dövebilirsinde :D
Yok o derece dengesiz değilim :D
microp_ali anadolu bulvarında goruldu
Yok o derece dengesiz değilim :D
Dengesiz bir Onur tanımak sevindirici :D
BerkayKamaci
24-07-2011, 13:36
T Plaka VTEC2 ıncırlıde dukkanın onunde duruyo :D
ben görmedim bu hafta seni !
tuner faruk
24-07-2011, 14:05
Bu hafta bende seni görmedim !!
CasabLanca
24-07-2011, 14:18
spoon jantlı basık albeayı gördüm selam verdim arkadaşa :hehe: gece saat 2 gibiydi heralde :D
BuraKirca
24-07-2011, 14:20
dün akşam bursa/inegölde ZAN typerı hayırlı bi iş için gördüm :D:D:D
Aynen kanka görüşemedik bu hafta :D
bugün kartalda bir yapı marketin otoparkında ek sedan gördüm %50 bizdendir..Ön camda eksquad yazısı vtec jantı güneşlik kaplama carbon kaplama falan vardı bizdenmidir?
oguzhan999
24-07-2011, 20:56
bugun yesiköyde , tosbayla giderken birden motor durduu, :) , saolsun jackie emre benzin almaya gitti benzinden sandık sonra ramo si gördü halil"le saolsunlar yine benzin geldi çalışmadı , hep beraber vurdurduk yine yok baya bi saat yardım ettiler, sonra arabayı bıraktım eve dönüyodum babam geldi marsa elektrik gitmiyomus , amcamı aradık biyerden kablo çekmemizi söyledi :) çalıştırdık ,
vatan caddesinden düğün konvoyu şeklinde geçen ibiza cupra-2 adet S2000-prelude ve stı bizlerden birilerimidir merak ettim :D :D
Dun bakırkoyde bbslı palıo,bugun bakırkoyde uz corsa(ıncırlı cad,saat 9bck gıbı)..Fenerde offsetlı grı cıvıc,camurlugu garıp kaplı(jdm mıdır ne denıosa o) fenerde bıton kısı vardı hatrlamıorum:D
Low-Rider
24-07-2011, 21:48
dün barbarosta tayyip erdoğan ve 50-60araçlık konvoyunu gördüm:D
Mikrop_Ali
24-07-2011, 23:54
az önce bahçelide siyah s2000 gördüm 35 plakalı gazladım biraz yanında umursamadı:D
vatan caddesinden düğün konvoyu şeklinde geçen ibiza cupra-2 adet S2000-prelude ve stı bizlerden birilerimidir merak ettim :D :D
Düğün konvoyu yapmıştık urfa ben murat Ertan ve Aziz abi
34 sus 58
bursa beşyol sokaklarında dolanıyo. haberi yok beşyollu şahincilerden :D
34 ANL plaka yeni kasa beyaz Polo'yı gördüm Yeniköy'de. :)
bykarakus
25-07-2011, 11:23
ZL plakali beyaz jetta yi gordum simdi ikitelli petrol ofisinin icinde r8 jantlar cok yakismis ;)
yollarda herkez biribirini görüyor o görünmeyen cocuk soruyor neden beni hiç kimse görmüyor benim neyim eksik beni görmyorsunuz.. :D
berkayGLRN
25-07-2011, 13:36
ZL plakali beyaz jetta yi gordum simdi ikitelli petrol ofisinin icinde r8 jantlar cok yakismis ;)
araç babamda olmasaydı selamlaşırdık :D
cok saol kardesım tesekkurler :)
bugun yesiköyde , tosbayla giderken birden motor durduu, :) , saolsun jackie emre benzin almaya gitti benzinden sandık sonra ramo si gördü halil"le saolsunlar yine benzin geldi çalışmadı , hep beraber vurdurduk yine yok baya bi saat yardım ettiler, sonra arabayı bıraktım eve dönüyodum babam geldi marsa elektrik gitmiyomus , amcamı aradık biyerden kablo çekmemizi söyledi :) çalıştırdık ,
Ya sen harbiden şöför değilsen haa :D Bunu diyen adama dönüşün süperdi :)
Kanka sevindim çalışmasına , sıkıntılı bi yerde kalmıştık ***** :)
ak hısarda bır suru kısıyle tanıstım :)
Düğün konvoyu yapmıştık urfa ben murat Ertan ve Aziz abi
Nargilem bogazımda kaldı teşekkür ederim :D :D
Akşam üzeri balkonda otururken VTEC-Sedan bağırta bağırta geçti :D
SekoLive
26-07-2011, 07:56
zd plaka ep3 varmıdır? sabah yolda denkl geldim arkasına geçtim egsoz dinleyelm diye bi numara olmadı
ve merterde çok ağır bi kaza vardı sabah 27 N plaka bir kango çarpacak en kötü yere metrobus koprusunun soldaki en kalın direğine çarpmstı içindeki insanlar yollara serilmsti durumları ağırdı :( şimdi radyoda söledi 2 kişi ölmüs sanrım :(
ve sabah bir kere daha uyuz oldum... emniyete giren hayvanlar öküzler yüzünden delirdim allah belasını versn böyle durumda emniyete girenin...
34tb9544
26-07-2011, 12:23
Zen rocco türkbükünde basik basik duruyordu otelin önünde
Son anda Rıdvan abiyi gördüm.Ama o görmedi sanırım.
berkayGLRN
26-07-2011, 22:58
E plaka e46 m3 ü gördüm topkapı petrol ofısınde
bizden mi bilmiyorum ama maşallahı vardı aracın gercekten:)
dun aksam merter mc de vv2001 onur,khs40 onur ve TT vti lı kerem abı beraberdı, sonradan bnde damladım :)
CasabLanca
27-07-2011, 16:33
dün pt323 7. caddede park halinde görüldü
SekoLive
27-07-2011, 17:18
Utku görüldü :)
Farukda beni görmüş bildirdi :D
TolgaEsentepe
27-07-2011, 17:26
haftasonu kırmızı prelude görmüştüm enkei jantlı, gereksiz egzoz sesleriyle eşlik etti sahil trafiğinde. jum plakalı beyaz civic i gördüm birde
Burak E.
27-07-2011, 17:27
Taksimde Gazlayan Siyah civic blow of lu ve siyah getz burdan mıdır acaba :)
beşyol sanayide faruktu sanırım sahibi füme corolla park halindeydi..maşallahı var:)
tuner faruk
27-07-2011, 21:57
beşyol sanayide faruktu sanırım sahibi füme corolla park halindeydi..maşallahı var:)
Aynen :)
Boostup Arda geldi bugün ayaküstü kısada olsa sohbet ettik kusura bakmasın :)
thedevil Kenan abide buralardaydı onunla sohbet ettik ayaküstü :D
Dragger'ı gordum apaçi gibi gazlıyodu:D :hehe:
Detailing garaj mert görüldü(%90) bağdat caddesinde gazlıyordu :)
34 ANL plaka yeni kasa beyaz Polo'yı gördüm Yeniköy'de. :)
Doğrudur , keşke bende görseymişim , bir selam verirdim :) Kardeşim telefonunu çaldırmıştı karakolla uğraşıyorduk
Doğrudur , keşke bende görseymişim , bir selam verirdim :) Kardeşim telefonunu çaldırmıştı karakolla uğraşıyorduk
FishVar'ın balkonunda yemek yiyorduk alttan geçtin. Aracın dikkat çekiyor ve emsallerinden ayrılıyor. Maşallah.
Telefon içinde geçmiş olsun.
FishVar'ın balkonunda yemek yiyorduk alttan geçtin. Aracın dikkat çekiyor ve emsallerinden ayrılıyor. Maşallah.
Telefon içinde geçmiş olsun.
İkisi için de teşekkür ederim :)
CasabLanca
27-07-2011, 23:20
JapanvsGermany Reşo ağa görüldü 7. caddede :D
JapanvsGermany Reşo ağa görüldü 7. caddede :D
Eray 7ye pusmuş beyler dağılın :D
CasabLanca
27-07-2011, 23:54
Eray 7ye pusmuş beyler dağılın :D
hacı evim oldu 7. cadde :hehe: mekan belli street 7 :D
Boost Up
28-07-2011, 01:22
Bende Farukla görüştüm, saçmalama ne kısalığıı uzunluğu:D daha gidicem mr garage a:D.
Ekstra olarak 7.30 gibi 2. köprüde avrupa-anadolu geçişinde kırmızı bir crx ve ramo ustayı gördüm:D
tuner faruk
28-07-2011, 11:44
Melii abidir Arda sürekli bi o yaka bi bu yaka geziyo :D
Bide bu sabah Nisa hastanesinin otoparkında camıma Tuner Faruk çok geziyosun notunu kim bıraktı:D Keşke isminide yazsaydı :D
flexamin
28-07-2011, 12:40
geçende arkadaşla akut'un orda bira içmeye gittiğimizde önüme park etti tenteyi kapattı :D Piiiz time :D
senın arac arka plakalık ıptal, plaka sag kosedemı ?
dün aksam sefakoyde yanımdan bı tane corolla gectıde aksam ustu..
tuner faruk
28-07-2011, 12:49
senın arac arka plakalık ıptal, plaka sag kosedemı ?
dün aksam sefakoyde yanımdan bı tane corolla gectıde aksam ustu..
Hayır ben değildim.Plakalıklarım orjinal yerinde:D
Bende Farukla görüştüm, saçmalama ne kısalığıı uzunluğu:D daha gidicem mr garage a:D.
Ekstra olarak 7.30 gibi 2. köprüde avrupa-anadolu geçişinde kırmızı bir crx ve ramo ustayı gördüm:D
benıı gormusun yavrum cekmekoye gıdıyordum :D
Hayır ben değildim.Plakalıklarım orjinal yerinde:D
hmm tamam o zman, sen isen cok artıstsın dıycektım :D yanımdan gecerken aragazı vermeler flan olduda :D
tuner faruk
28-07-2011, 13:12
hmm tamam o zman, sen isen cok artıstsın dıycektım :D yanımdan gecerken aragazı vermeler flan olduda :D
Bu ara Sefaköy taraflarında farklı farklı corollalar türedi:D En sevmediğim şeylerdir ben sakin sakin giderim önüm boşsa 1-2 sıkar bırakırım maksamış falanmış filanmış hiç sevmem..
Alsancakta dün 35 CUK plaka gördüm , çeşme otobanında devamlı görüyorum birilerini ama plaka hafızam çok zayıf :(
Burak E.
28-07-2011, 22:29
34 JET 94 Unkapanı civarın görüldü otobüsten bagırdım ama duymadı :)
Driftteki AE86'yı gördüm 34 Z plaka olan yatıodu meğerse yakınımdaymış..
Geçen hafta fethiye ölüdenizde bir otelin otoparkında gmg garajın maviye kapladığı audi a5'i gördüm.gmg garajınki işçilik değil el emeği,sanat olmuş.
Çamurlukları aceleyle şişirilmiş ve siyaha sprey ile boyanmış kırmızı bir AE86 gördüm. Forumdan birilerinindi galiba. Merter'de.
Bayrampaşalı
29-07-2011, 08:14
arkadaslar beyaz bı vti gördüm bayrampaşada dukkanımın önunden gectı ya persembe yada carsamba gunu olması lazım yenı boyanıyodu galıba arka tampon falan söküktü sıtedenmıdır acaba merak ettım ?
Park caddesınde Ertuğ u gordum slm verdım :)
bu aralar Rturbo arıf gozukmuyor acaba ne ısler cvırıyor yıne :D
CasabLanca
29-07-2011, 12:30
parayı bulmuş her gece cebeci pavyonlarına takılıyormuş diye bir laf duyduk :soru:
TolgaEsentepe
29-07-2011, 12:38
istanbul hisarüstünde bir rx8 gördüm egzozdan mavi alevler atıyordu yan falan çok sert gidiyordu :D
Mikrop_Ali
29-07-2011, 12:54
dün gece panorada siyah 06plaka ferrari ve beyaz rx8 + olarak siyah bi araba daha vardı f1 tarzında bişeydi
bide siyah bertone var gazlayıp duruyo caf çuf
dün bir beyaz sirocco gördüm plaka aklımda değiltam kuşdilinde altına 10 lt pet şişeyi almış geliyordu :D biraz süpürge yardımı ile hallettik yolladık siteden dir heralde...
SekoLive
29-07-2011, 13:05
ae86 gördüm güngörende :D dirft aracıydı z plaka arabayı güzel açmslar maşallah iyi bişi cıkıcak sanrm
güngören cıkısındada ezn s2000 görüldü :)
köşeye çektim arabayı sinsi sinsi bekliyorum tikkatli olun :D:D
parayı bulmuş her gece cebeci pavyonlarına takılıyormuş diye bir laf duyduk :soru:
deşifre olduk mekan değişikliği yapmalıyım
ae86 gördüm güngörende :D dirft aracıydı z plaka arabayı güzel açmslar maşallah iyi bişi cıkıcak sanrm
güngören cıkısındada ezn s2000 görüldü :)
ezn yi ben hergün görüyorum güngörende,,siteden mi arkadaş ?:soru:
birde her sabah haznedar da dy 2145 symbol ve frk plaka bi mat siyah megane görüyorum (megane dip basık acayip hoşuma gidiyor)
Caddede dün aksam kırmızı rx7 gördüm.Sanırım türkiyede tek 34 FB 41..?? Unuttum plakasını.Araçta gördüğüm kadarla hks egsoz vardı. Çok güzel gidiyodu sesine kurban :(
emresener
30-07-2011, 00:31
srk lagunayı gördum göz hastanesi arkasında gölgede yatıyodu :D
Maltepe sahilde sarı EZL plaka Civic gördüm ama Type-R mıydı Sport'muydu çözemedim..
SekoLive
30-07-2011, 08:18
emre doğrudur :D
ezl sport sarı renk :)
Siyah e30 m3 gördüm çok güzeldi :)
Bu ara Sefaköy taraflarında farklı farklı corollalar türedi:D En sevmediğim şeylerdir ben sakin sakin giderim önüm boşsa 1-2 sıkar bırakırım maksamış falanmış filanmış hiç sevmem..
maksa nasıl oluyor kanka :D hzuahzauhzau :D
berkayGLRN
30-07-2011, 10:05
dün çengelköyde VTC 30 s2000 görüldü birde beyaz fn2 jum 83 dü sonu galıba typer görüldü:)
CasabLanca
30-07-2011, 10:16
Baturalp RS servisin önünde görüldü
bt 990 plaka beyaz fiesta burdanmıdır bizden birimidir acaba ? :)
oguzhan999
30-07-2011, 12:02
dün bahçelievler floryaya mevzuya geldiler :D
BerkayKamaci
30-07-2011, 12:06
Çarşamba günü GCN Ventoyu gordum uzunyusuf karakolunun karşısında yatıyodu :)
Cuma günü VV2001 106 Incırlıden ofısın onunden gectı.
BerkayKamaci
30-07-2011, 13:07
Dragger Yavuz Abinin gazimizle ilgili açtığı konuyu okurken ofisin önünden Puntosuyla geçti şaşırdım :)
yusufcan_k
30-07-2011, 13:13
dün gece panorada siyah 06plaka ferrari ve beyaz rx8 + olarak siyah bi araba daha vardı f1 tarzında bişeydi
bide siyah bertone var gazlayıp duruyo caf çuf
dün bu dediklerini bende gördüm abi :D ama seni göremedik hatta mazgalları düzeltirken arkadaşın eli parçalandı e30 la hastaneye gittik falan
bide RUD czt bide tek kapı merso vardı toplanmışlardı :) czt nin sesi mest etti catapata gitti :) :heyoo:
Çarşamba günü GCN Ventoyu gordum uzunyusuf karakolunun karşısında yatıyodu :)
Cuma günü VV2001 106 Incırlıden ofısın onunden gectı.
Sonunda beni bi gören var :D
Aynen dün akşam 9-10 civarı geçtim oradan.. Senin ofis nerede tam olarak ?
Siyah e30 m3 gördüm çok güzeldi :)
Bitane de Merter MC'te ben gördüm siyah e30 M3 :D
TolgaEsentepe
30-07-2011, 16:29
kırmızı bir colt czt gördüm.. saçları uzundu.. çok güzel bir bayandı :D
plakasınıda verde ona göre cevap verim sana pis herif:hahaha:
benim jeepimi gören olmamış hiç :D hergün avcılar fatih arası gidip geliyo sahilden babayla :) bu haftada kumburgaza gk 3286 siyah 4x4 swift :D
34GC0001 vW passat 1.8T görüldü şirinevlerde öğlen 1 gibi
Foto Alıntıdır :)
http://www.turbofsi.net/forum/members/yavuz364-albums-34-gc-0001-picture5121-sehitler-konvoyundan-eski-hali.jpg
Dragger Yavuz Abinin gazimizle ilgili açtığı konuyu okurken ofisin önünden Puntosuyla geçti şaşırdım :)
Dönerken ben de bi corsa gördüm ama hanginizdi cıkaramadım :D
3 tane siyah var af, tz bi de seninki, incirlide korna caldı karsıdan :)
CasabLanca
30-07-2011, 18:00
okurken sandalyeden düştüm güleceğim diye :hehe: :D:D:D
berkayGLRN
30-07-2011, 22:22
YGT s2000 görüldü :)
Basaksehir tarafinda oturan sari oz jantli beyaz evo x burdan mi acaba ? Bugun yanimda gaza oturdu moral falan kalmadi da bi tesekkur edicem kendisine :D
Kingpin goruldu selam verıldı :)
EBF 34 plakalı S2000'ni gördüm Bakırköy'de bizden midir bilmiyorum..
34 SS 602(rakam yanlis olabilir ama 3 basamakti) plakali siyah eski kasa Mercedes CLK tanidik midir? Gordugum yerde elini *****am, cok iyi gidiyordu masallah :D Istanbul'a girer girmez moral bozdu.
dün akşam beylikdüzü gürpınardan çıkarken kırmızı bi s2000 gördüm bodykit felan vardı plakayı hatırlamıyorum sitedenmidir acaba
emresener
31-07-2011, 00:49
SRK laguna da yay mı var yaw yoksa lagunalar dogustanmı öle aşağıdalar ?
Alicanrs
31-07-2011, 00:54
hangsini yazsam çok apachi gördüm :D bide gry tt gks fn2 typer ayf tt sohbet muhabbet gazlama=)
Kumburgaz keyif orda bircok arac gordum sciroccolar fln vardi birde kirmizi golf gti vardi berbr ciktik uzadi gitti sanrsam 35 plakydi siteye uyemi blmym
he bir dee KNG 77'yi bu gece TEM'de gordum Kavacik'a gelmeden az once, basiklik ve tamponlar iyi de cakma f1 cakar ve jantlar, kaplama falan kotu duruyor :(
S.Özeren
31-07-2011, 02:11
Dönerken ben de bi corsa gördüm ama hanginizdi cıkaramadım :D
3 tane siyah var af, tz bi de seninki, incirlide korna caldı karsıdan :)
beni ele abi ben il dışındayım :D
TolgaEsentepe
31-07-2011, 02:34
olm benim evin orada gördüm. 2haneli plakası vardı.. çok güzeldi hakikaten çok baktım ama pas vermedi bende pislik çıkarmak istemedim :D
olm benim evin orada gördüm. 2haneli plakası vardı.. çok güzeldi hakikaten çok baktım ama pas vermedi bende pislik çıkarmak istemedim :D
rahat bırak lan cztcileri pis herif :Deli:
34GC0001 vW passat 1.8T görüldü şirinevlerde öğlen 1 gibi
Foto Alıntıdır :)
http://www.turbofsi.net/forum/members/yavuz364-albums-34-gc-0001-picture5121-sehitler-konvoyundan-eski-hali.jpg
Dostum Türk demişsin ama bu zenci.. Passat mı la bu :D
TolgaEsentepe
31-07-2011, 02:48
rahat bırak lan cztcileri pis herif :Deli:
bu gecede bitane bmw ciye salça oldum.. Tam mevzu çıkıcakken bizim çöplük olan bp de oldugumuzu farkettı ve guzel bi R yaptı ahahah :D herkese salça oluyorum biyerde kırıcaklar beni
SekoLive
31-07-2011, 10:06
SRK laguna da yay mı var yaw yoksa lagunalar dogustanmı öle aşağıdalar ?
3.5 cm var önde yay arkada bi torsiyon düşük diğerleri cok yuksek duruyor arada 3.5. cm olmasına rağmen :D
Musti PoweR
31-07-2011, 10:23
c.tesi sabah emresener ' di sanırım DR 9113 Yeşilköyden ataköye kadar peşpeşe geçtik :) siyah mat siyah scooter wardı bende kornaya bastım yanından geçerken. İncirli köprüsünün üstünde EFG 17 görüldü mavi corsa karşıdan geçiodum kornaya bastım ama bakmadı. DY clioyu gördüm medicana hastanesinin önünde.
c.tesi akşam YMK 61 astra Gumball Leon Gun plakaydı sanırım. Onun hemen önünde BY palio BBS jantlı olan. @Yeşilköy.
Musti PoweR
31-07-2011, 10:28
@ TZ corsa soğanlı meydanda samet abi selam verdim sonradan tanıdın :))
Musti PoweR
31-07-2011, 10:31
bt 990 plaka beyaz fiesta burdanmıdır bizden birimidir acaba ? :)
burak tektaş önceden 106 quick wardı ZF plaka şimdide bt fiesta war. siteye takılıyo sanırım.
Bayrampaşalı
31-07-2011, 11:04
dun besıktasta 3 kere turuncu kaplamalı olan cıvıc 1.4 is i gördüm masallah cok guzel duruyodu :D