Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
tdipower
05-10-2011, 18:42
eskişehir yolunda basık bir polo gti la karşılaştık çok şıktı :) gazlandı keyif alındı üyemidir buraya bilemiyorum ama arabasını kirlettiysem affola :D
Maxi vos u gordum pakten sanayinin catida lowridera ugradim tamponlarda ordaydi boya bekliyodu bide thollga nin kullandgi bi ibiza vardi onu gordum camurluklar sisik bbs ch li kirmizi cok begendigim bir aractir akibeti nedir suan??
hala tolgada sanayıde fiber işi var onun için bekliyor ramoda
brs_eg ve 55 plakalı mavi 206 rc görüldü :)
Musti PoweR
05-10-2011, 19:49
Maxi vos u gordum pakten sanayinin catida lowridera ugradim tamponlarda ordaydi boya bekliyodu bide thollga nin kullandgi bi ibiza vardi onu gordum camurluklar sisik bbs ch li kirmizi cok begendigim bir aractir akibeti nedir suan??
lowrider in sahibinin adı semih mi ?
CasabLanca
05-10-2011, 20:38
eskişehir yolunda basık bir polo gti la karşılaştık çok şıktı :) gazlandı keyif alındı üyemidir buraya bilemiyorum ama arabasını kirlettiysem affola :D
nerelerdesin yavrum mahalleli seni özledi :hehe:
lowrider in sahibinin adı semih mi ?
Evet semih cok sevdigim biridir tum arkadaslarimida hep oraya yollamisimdir
COOLFEAR
05-10-2011, 21:57
u 2000 plaka z4 m masaallah yol doluydu bir geldim yanlarina sonra ayrildim
Boost Up
05-10-2011, 22:13
her sabah camlıcada okula gıderken jum typer ı görüyorum camlıcada oturuyosunuz galıba:D
Hangi okula gidiyorsun?
34 bob 77 corsa atakoyde goruldu lvn rocco bahcelıevlerde otoparkta :)
serqan23
05-10-2011, 23:17
aynen abi 2 ay daha yokum , ben arayıp azarlarım abi :) bi abim daha gtms memnun kalmamıs 2 oldu abi :)) affına sıgınıyorum abi arkadasların yerine özr diliorum bn ordayken telafi ederim ;)
sıkıntı yok kardesım tekrardan cok gecmıs olsuın :) bırdahakı sefere ıkı ay sonra sen gıttıgınde gıderız artık :)
Musti PoweR
05-10-2011, 23:20
sıkıntı yok kardesım tekrardan cok gecmıs olsuın :) bırdahakı sefere ıkı ay sonra sen gıttıgınde gıderız artık :)
ben bi kaç gün içinde yeşilköyde olucam abi , tel numaranı pmle , ararım ben oralarda olursan görüşürüz :)
Tholl-ga
05-10-2011, 23:21
ozancelenk burakkirca goruldu roll yapildi falan filan :D
extra olarak rcbasaran tuner faruk emirhansph
Abi sen bizden habersiz korsan falan yapmıyosun dimi :D:D
Ben şüpheleniyorum vallahi. Yada bütün yolu 10 km ile giderken sürekli sağa sola bakıyor. Maşallah nasıl bir göz var. :D
tuner faruk
06-10-2011, 01:06
ozancelenk-burakkirca-rcbasaran-emirhansph-ramorex-thollga:)
berkayGLRN
06-10-2011, 08:25
Hangi okula gidiyorsun?
Bilfen camlıca anadolu :cool::hahaha:
dun radar ın onunde vtc30 s2000 wardı kırmızı renk, bordo bı teg wardı.masallahları vardı.
b.duzunde 55 plaka mavı bi hb EG gordum cok guzeldı. yıne b.duzunde beyaz hb eg bronz spoon jantlı.
OzanCELENK
06-10-2011, 09:36
tunerfaruk burakırca thollga görüldü Roll kol bacak yapıldı :P
Tholl-ga
06-10-2011, 09:56
dumaniniza sicam :) benim gibi olmaniz lazm hahaha :) joke machine :)
OzanCELENK
06-10-2011, 10:00
dumaniniza sicam :) benim gibi olmaniz lazm hahaha :) joke machine :)
Sessiz sedasız akbaba gibisin :D:D
sabah gks typer goruldu.
bide sefakoyde hergun mat sıyah yenı typer goruyorum drg 82 ydı yanlıs hatırlamıyorsam plakası.
BerkayKamaci
06-10-2011, 16:10
emırhan_sph goruldu sanırsam e-5te aynadan bı megane gordum cnnturk vardı on camında
OnurAvci
06-10-2011, 16:25
bayrampaşada jap 01 görüldü.
bayrampaşada jap 01 görüldü.
gecen gece senı gordum :D
trafikde değil ama Melih görüldü tanışıldı :D
mehmetRS
06-10-2011, 19:05
merkezefendiden fındıkzadeye kadar mavi bbsli german golf ile sohbet edilerek gelindi, aracı gerçekten cok güzel, bir yandan ilerlemek zorunda oldugumuz için plakaya felan bakamadım yazamıyorum o yüzden:)
bah 30 basınexpress te gordum bıraz tacız edıyım dedım baktım babası cıktı :D
sabah 7:30 gibi KJ 926 plaka 106 görüldü 205 jantlı beyaz renk
birde gece 00:30-01:00 gibi dolapdere bilgi üni.orda 07 plaka e30 görüldü
Ferhat_V
06-10-2011, 20:18
DR. Selim siyah toyota auris kartal pendik e5 de görüldü sabah 8 civarları..
yıkım yapmak için senn arabaya takmıs olabilirsnz die dusundum =) aynen ama sunu unutma abi -> çakmalar aslını yaşatır ;)
astra da yıkımı orjınal BBS lerle coktan yaptık zaten kardesım 1 yıkımı daha kımse kaldıramaz :)
otomania
06-10-2011, 20:24
dün akşam yayla mc in önnde arkalı önlü s2000 ve arkasnda bbs li gri palio
Musti PoweR
06-10-2011, 20:26
emir okulda araba burda meli abi :D
Low-Rider
06-10-2011, 20:36
bkm s2000'i gördüm
maşallah çok güzel
Jeandan-R
06-10-2011, 22:51
koz61, biince acıbadem lagünün önünde görüldü :D
bkm s2000'i gördüm
maşallah çok güzel
Dun meguiarsdan cikti boncuk gbi :)
BthnKrkt
07-10-2011, 00:00
brs_eg ve 55 plakalı mavi 206 rc görüldü :)
Vıa portta?
koz61, biince acıbadem lagünün önünde görüldü :D
Haydi bre siftah senden bereketi allahtan :D
Degisik mavi ep3 typer goruldu :) bitane daha vardi arac ama plakasini hatirlamiyorum suan biraz alkolluyum :D
Emir-Sb3R
07-10-2011, 00:24
Evet babamdaydı :) bugünde vurmuşlar ondayken :(
halilkarakas
07-10-2011, 00:51
sabah gks typer goruldu.
bide sefakoyde hergun mat sıyah yenı typer goruyorum drg 82 ydı yanlıs hatırlamıyorsam plakası.
df 9**9 ep3 tayyarıın sahibi erkan abi :) dükkanı var aydın üni yanında kaplamacı
Jeandan-R
07-10-2011, 01:42
Haydi bre siftah senden bereketi allahtan :D
Degisik mavi ep3 typer goruldu :) bitane daha vardi arac ama plakasini hatirlamiyorum suan biraz alkolluyum :D
Bi ara msne gir de muhabbet edelim mübarek :D
Low-Rider
07-10-2011, 07:41
Dun meguiarsdan cikti boncuk gbi :)
hakkaten boncuk gibi ya
darphanede öğle yemeğindeydik
s2k'in geldiğini gördüm sesi duyan herkes döndü arabaya bakıyor :D
34 YNC 34 Mat Sarı Passat Göztepe Köprüsü altında görüldü.. Bir süre peşpeşe gittik..
Fotoğraflarında vasat çıkmış ama canlı canlı hiç de fena değildi..
Resimlerin altına da yazdığım gibi resimlerde biraz garip çıkıyo
Teşekkürler bu arada:)
ErhanSerbest
07-10-2011, 10:52
34 BOB 11 plakalı beyaz focus hb bizdenmidir ? dun aksma zeytın burnu taraflarında denk geldık ıftardan once orucun verdıgı etkıyle garıp bi selamlaşmamız oldu da kendısıyle :)
merhaba 34BOB11 benim aracım bende sürekli senin aracın ile karşılaştığımı hatırlıyorum inş en kısa sürede tekrar karşılaşmak dileğiyle
Musti PoweR
07-10-2011, 10:57
merhaba 34BOB11 benim aracım bende sürekli senin aracın ile karşılaştığımı hatırlıyorum inş en kısa sürede tekrar karşılaşmak dileğiyle
BOB 11 beyaz focussa bende çok rastlıyorum yeşilköyde :)
gerçi beyaz mıydı füme tarzı bi renkmiydi çözemedim :D
SekoLive
07-10-2011, 16:06
arkadaşlar özellikle tuner faruk biraz önce bi ae101 geçti önümden spoon sarı ön kaput siyah güzel basılmıs arka plakalık iptali vardı kimindir bu araç ve fotoları varmı elinizde :) cok güzeldi.
eski bsa 49 serkan son hali sarıydı sanırım.
SekoLive
07-10-2011, 16:28
has corollacıyı unutmusuz :D
nete plakayı yazdım ama bu renk değil daha koyu bi sarı vardı y56 kodlu sarı gibiydi ve cıkan kazalı resimleri cok can sıkıcı fena dağılms ön ve arka... belki kaza sonrası koyulaşmıştır rengi.
ben ahmet abiyi gördüm bugun...
has corollacıyı unutmusuz :D
nete plakayı yazdım ama bu renk değil daha koyu bi sarı vardı y56 kodlu sarı gibiydi ve cıkan kazalı resimleri cok can sıkıcı fena dağılms ön ve arka... belki kaza sonrası koyulaşmıştır rengi.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/267596_122950707796136_122496547841552_171366_2626 319_n.jpg
bu değilmiydi gördüğün hali.
SekoLive
07-10-2011, 16:38
kafadan göremedim yandan gördüm sanrım araba bu :D cok güzeldi. basıklıgı falan.
teşekkürler batuhan varsa başka fotoları bakmak isterim :)
kafadan göremedim yandan gördüm sanrım araba bu :D cok güzeldi. basıklıgı falan.
teşekkürler batuhan varsa başka fotoları bakmak isterim :)
BSA 49 - Fotoğraflar | Facebook (http://tr-tr.facebook.com/pages/BSA-49/122496547841552?sk=photos)
rica ederim serkan ne demek :)
tuner faruk
07-10-2011, 16:43
arkadaşlar özellikle tuner faruk biraz önce bi ae101 geçti önümden spoon sarı ön kaput siyah güzel basılmıs arka plakalık iptali vardı kimindir bu araç ve fotoları varmı elinizde :) cok güzeldi.
En son güzel topladılar Havalimanı sarısı gibi bişey yaptılar yılların eskitemediği bi corolla :D İlk sahibi Serdar abideyken ağzımızın suyu akardı:)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268414_122500191174521_122496547841552_169553_5790 144_n.jpg
Tholl-ga
07-10-2011, 16:47
halorex
tombul tombul tuner
emirhan
dragger
hasan çağri
07-10-2011, 16:48
Hadi ya geçmiş olsun.
erkin006
07-10-2011, 16:54
skn typer panoranın kapalı otoparkında kuzu kuzu park halinde:)
Gecmis olsun kardesim :(
Emir-Sb3R
07-10-2011, 18:17
Hadi ya geçmiş olsun.
Gecmis olsun kardesim :(
Saolun , son anda farketmiş babam diğer arabayı çamurluğu yalamış Allah'tan bir iki ufak çizikle atlattık , vuran kaçmış zaten , aynam yoktu yerinde sadece onu da aldım bugün :)
serqan23
07-10-2011, 18:20
bir dahakı karsılasmamızda daha net selamlasırız artık :D
saat 19:20 civarında mimarobada avcılar yönüne giden beyaz typer görüldü siyah jantlı, plakasını okuyamadan kontrolünü kaybetti önümde yanlayarak hiç frensin ortalama 90 km hızla orta bariyerlere çarptı yarım takla attı içinde 2 bay birde bayan vardı, allaha şükür sadece şok yaşıyorlardı hepsi iyiydi, forumdan mı acaba araç sahibi uzun boylu bir arkadaştı zayıf.
kendisine orda söyledim ama tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakası vardı allahtan başka araba vurmadı. nasıl yaptı anlamadım önümde akıp gidiyordu birden kontrolden çıktı.
Bu taraflarda oturan yok beyaz type r' lı bende tam ters istikametten eve gidiyordum.
gördünmü kazayı tayfun peki ?
gördünmü kazayı tayfun peki ?
Yok abi trafik o kadar yoğunki nasıl kaza yapmışlar onuda anlamadım
SekoLive
07-10-2011, 21:54
HALUK abi o tarafa sıkan typer deilde bitane types var hhh plaka arac o olma ihtimali varmı acaba?
sefakoyde onurun beyaz cıvıc gordum yesıl bbs ler bomba olmus.
bu arada ardslar orj.sedan si gorursenız benım 34 evh 16 :D
HALUK abi o tarafa sıkan typer deilde bitane types var hhh plaka arac o olma ihtimali varmı acaba?
serkan araç sıkmıyordu, sanırsam ya telefonla konuşuyordu, yada tartışıyolardı, kesinlikle gazlama yoktu yani ;)
SekoLive
07-10-2011, 22:22
araç bu dediğim araçmıdır abi
araç bu dediğim araçmıdır abi
serkan o desem yalan olur çünkü araça dikkatli bakmadım siyah jantlı beyaz typer insanlara bişey olmuşmu diye baktım iyi olduklarını görünce geçmiş olsun diyip arabaya döndüm oglum tekti araçta ;)
SekoLive
07-10-2011, 22:28
kimse cok cok geçmiş olsn eğer dediğim araç ise en az 10 kere denk geldim ve 9unda birilerini sıkıstırarak geçiyordu bu konuda bile bi kaç arkadaş yazmstı....
Eyup Duygun
07-10-2011, 22:30
Dün görüldü ama genede yazayım,aksam 8 civarlarında anadolu yakası E-5'te KOZ 61 plaka m3 görüldü maşallah denildi bizim arac ahalisi tarafından :):)
Plaka HHH ise hatırladıgım kadarı ile bızım okulda okuyor. (Arel Unıversıtesı)
park halınde cok goruyordum.muhtemelen okuldan donerken olmustur.
oguzhan999
07-10-2011, 23:43
muh, hhh dır , baska o kombinasyonda araç yok bu tarafta ,
onurkara
07-10-2011, 23:46
sefakoyde onurun beyaz cıvıc gordum yesıl bbs ler bomba olmus.
bu arada ardslar orj.sedan si gorursenız benım 34 evh 16 :D
sağol kardeşim okula öle bi uğruym dedim bi sene kaldım bu senede kalmak istemiyorm :)
Dün görüldü ama genede yazayım,aksam 8 civarlarında anadolu yakası E-5'te KOZ 61 plaka m3 görüldü maşallah denildi bizim arac ahalisi tarafından :):)
allah razı olsun .. öyle komple bi maşallaha ihtiyacım vardı :) coiloverları taktırmıştım kartaldan dönüyordum :) selam verseydiniz keşke ..
serqan23
08-10-2011, 00:50
aksam 8,30 gibi merter yan yolda dragger yavuz abi ile denk geldık. selamlastık. masallah punto muhtesemdı :)
MR.TurboALİ
08-10-2011, 02:17
koz bmw ve T polo bostancıda görüldü :D
yarın tekirdağ muratlıdayım var mı bizden biri
Kfl s2000'i gördüm :) e-5 acıbadem civarında sanırım turbo'ya geçmiş.Spool sesi fenalarda.
BthnKrkt
08-10-2011, 16:05
Kaan abının orda alicanrs ve 34ac106 ile tanışıldı.
Vıa portta?
aynen kardeşim viaportta yanına çektim hatta maşallah güzel :)
BthnKrkt
08-10-2011, 19:36
aynen kardeşim viaportta yanına çektim hatta maşallah güzel :)
Bende aracın yaanına geldıgımde tech e yazacaktım kaynadı gıttı sızın aracınızda guzel duruyordu masallah
berkayGLRN
08-10-2011, 19:38
kng 55 rocco @ kavacık
KOZ 61 M3'le Arif'i Sabiha Gokcen yolunda TEM'de gordum, once hizli gectim yanindan sonra sag seritte bekledim gelemeyince emniyete gecip bekledim artik :D Sonra arkadan biraz izleyip yaninda korna caldim bakan olmadi, selamlar Arif kardesim :D
06 plaka gri Focus C-MAX vardi bende.
allah razı olsun .. öyle komple bi maşallaha ihtiyacım vardı :) coiloverları taktırmıştım kartaldan dönüyordum :) selam verseydiniz keşke ..
selam sizin eski araç leon kartaldamıydı acaba üzerinde renault orinal brandası ile duran araç mı ?
34 FU ... rakam grubunu göremedim gri 106 akşam saatlerinde havalimanı kavşağında sağ yandan tozumu aldı sağolsun sitedenmidir bilmiyorum. selam sitedense...
KOZ 61 M3'le Arif'i Sabiha Gokcen yolunda TEM'de gordum, once hizli gectim yanindan sonra sag seritte bekledim gelemeyince emniyete gecip bekledim artik :D Sonra arkadan biraz izleyip yaninda korna caldim bakan olmadi, selamlar Arif kardesim :D
06 plaka gri Focus C-MAX vardi bende.
ups çok ayıp etmişim ya .. valla hiç dikkatimi çekmedi , sağa sola bakmıyordum inan .. bi daha gördüğümde üstüne kırarim kendimi affettiririm :D çok selamlar olsun ..
selam sizin eski araç leon kartaldamıydı acaba üzerinde renault orinal brandası ile duran araç mı ?
eski aracım ümraniyedeydi .. evet renault brandası vardı üzerinde .. ama dediğim gibi ümraniyedeydi .. şuan ardahan da yada belki adanaya geçmiş olabilir ..
ss 550 clio rs foruma üyemi? arabanın baya konusu geçmişti bi ara bi arkadaş bakiodu onu gördüm bende edirnede bgn çata pata gazliodu
EMA rocco görüldü park halinde...
bykarakus
08-10-2011, 23:41
CET rocco dolapdere san sit.
Erel (er741) bahcesehir...
SHOCKİNG
08-10-2011, 23:45
1 saat evel UGK megane rs görüldü Maşallah denildi :)
Emir-Sb3R
08-10-2011, 23:59
Bütün istanbulu gezdim kimse görmedimi ya :D
Ataşehir,Shell'de olan bütün TT ekibi görüldü(TH T Typer, SUC 92, BA Typer,GNS typer, EMG GSİ,e36 m3 kor plakaydı sanırım. 61 plaka Kırmızı Evo, EH vti, EK 4417 gti,28 EE gti,AK 769, 41 clio rs, vtecburac,trendşeref,Melih abi,JDM EF9(Taylan abi) Mavi 206 rc, tek kapı beyaz 206 dizel powa, ve daha aklıma gelmeyenler :D Baya kalabalıktı panayır vardı mübarek :D
:D Polis amcalar geldi;
P:Nerde yarışcak bunlar ?
B:Ne yarışması abi benzinlikte yarışmı olur..
P:Ne için toplandınız peki
B:Abi dergi çekimi var oyüzden.
P:Ne dergisi bu ?
B:Tr tuning modifiyeli araç dergisi.(Polise sarıyoruz tabi :D )
P:Telsizden anons geçti ataşehir shell'de toplanmışlar yarışa gidicekler bi an önce gelin hepsine ceza yazın.
Millet ufaktan arazi oldu tabi, amirdi sanırım nere gitti bunlar ?
P 2:Herkez gitti amirim şurda siyah bmw var ona bakalım isterseniz ?
P:Ruhsatı ver bakalım
BMW:Genç bi arkadaş verdi ruhsatı
P:İnceledi tamam dedi verdi ruhsatı
B:Abi bütün adamlar gitti o adamada sen yol verdin ceza yazcak kimse kalmadı naptın sen falan başladık gülmeye :D
Kfl s2000'i gördüm :) e-5 acıbadem civarında sanırım turbo'ya geçmiş.Spool sesi fenalarda.
Yanlisin olmasin kfl kurtezde yatiyo siyah turbo s2k kfl cunki safak abi bu ara parca beklmekte
BerkayKamaci
09-10-2011, 01:20
BAH30 atakoy sahıl yolunda karsı serıtte goruldu
Boost Up
09-10-2011, 01:24
Alemdağ-Taksim-Gayrettepe-Ulus-Alemdağ-Cadde-Alemdağ yaptım, bir Allahın kulu görmemiş. Vay be:D
Emir-Sb3R
09-10-2011, 02:10
BAH30 atakoy sahıl yolunda karsı serıtte goruldu
Biri görmüş sonunda :D
Kaç gibi gördün ? :)
T polo bağdat caddesi
FTH bordo 106 GTİ Shell
BA Typer
BY Megane RS Shell
ups çok ayıp etmişim ya .. valla hiç dikkatimi çekmedi , sağa sola bakmıyordum inan .. bi daha gördüğümde üstüne kırarim kendimi affettiririm :D çok selamlar olsun ..
hehe estafurullah cok dikkatli kullaniyordun fazla ustelemedim zaten :icon_tup: :D
T polo bağdat caddesi
FTH bordo 106 GTİ Shell
BA Typer
BY Megane RS Shell
Amerikan parkli beyaz Jetta olabilir misiniz acaba?
hehe estafurullah cok dikkatli kullaniyordun fazla ustelemedim zaten :icon_tup: :D
Amerikan parkli beyaz Jetta olabilir misiniz acaba?
Aynen abi senin araç çok güzel duruyo Maşallah :)
S.Özeren
09-10-2011, 04:15
basın ekspreste 3 tane bmw gördüm e21 falan bide e30 vardı kaza yapmıştı forumdansa geçmiş olsun
dragger tolllga ve tombul tuner faruk kankam görüldü bahçede.. güneşli mc'deki chl 306lar vs vs 106lar görüldü biton adam gördümde hatırlamıyorm :D ayrı yetten adil akkaya crc garage ramo vs vs :D
Ema 36... Capacıty onunde park halınde bı kac araba gerıde de HG plaka polo gtı vardı. Ikısının de onunde durdm bı tane amca benı ızlıyomus sonradan farkettm. Bı anlam veremedı sanırm :))
<<buğra>>
09-10-2011, 09:02
maslak sanayi alt geçidi erel 306 ER 671
bugun yıne kımseyı gormedım allahın dagında araba yokkı tt uysı goruyım herkese hayırlı pazarlar.
tuner faruk
09-10-2011, 11:06
Gündüz:rcbasaran-day walker-corolla117-littlevo-Lowrider
Akşam:Thollga-Dragger ile birlikte Ataşehir Shellde olanlar dönüştede Zıpzıp Harun kankamla bahçe büfede karşılaştık :D
Edit: Mmustu abimi unuttum :D:D
Ataşehir,Shell'de olan bütün TT ekibi görüldü(TH T Typer, SUC 92, BA Typer,GNS typer, EMG GSİ,e36 m3 kor plakaydı sanırım. 61 plaka Kırmızı Evo, EH vti, EK 4417 gti,28 EE gti,AK 769, 41 clio rs, vtecburac,trendşeref,Melih abi,JDM EF9(Taylan abi) Mavi 206 rc, tek kapı beyaz 206 dizel powa, ve daha aklıma gelmeyenler :D Baya kalabalıktı panayır vardı mübarek :D
:D Polis amcalar geldi;
P:Nerde yarışcak bunlar ?
B:Ne yarışması abi benzinlikte yarışmı olur..
P:Ne için toplandınız peki
B:Abi dergi çekimi var oyüzden.
P:Ne dergisi bu ?
B:Tr tuning modifiyeli araç dergisi.(Polise sarıyoruz tabi :D )
P:Telsizden anons geçti ataşehir shell'de toplanmışlar yarışa gidicekler bi an önce gelin hepsine ceza yazın.
Millet ufaktan arazi oldu tabi, amirdi sanırım nere gitti bunlar ?
P 2:Herkez gitti amirim şurda siyah bmw var ona bakalım isterseniz ?
P:Ruhsatı ver bakalım
BMW:Genç bi arkadaş verdi ruhsatı
P:İnceledi tamam dedi verdi ruhsatı
B:Abi bütün adamlar gitti o adamada sen yol verdin ceza yazcak kimse kalmadı naptın sen falan başladık gülmeye :D
Bende ordaydım beni eklememişsin (SAU) :D 106 gtilar baskın yapar gibi 5-6 tane birden girdiler shell e :D
41 plaka Clio RS in sesi çok iyidi.
Yanlisin olmasin kfl kurtezde yatiyo siyah turbo s2k kfl cunki safak abi bu ara parca beklmekte
Belkide yanlıştır.Ama o kocaman kanadı ve kaputu ile ciddi dikkat çekiyordu.
Ayrıca dün gece 12 gibi emg görüldü e-5'te.
Belkide yanlıştır.Ama o kocaman kanadı ve kaputu ile ciddi dikkat çekiyordu.
Ayrıca dün gece 12 gibi emg görüldü e-5'te.
EMG cooper S mi? Olamaz cunki dun aksam saat 7 gibi garaja koydum bidahada cikarmadim?
Musti PoweR
09-10-2011, 16:39
EMG cooper S mi? Olamaz cunki dun aksam saat 7 gibi garaja koydum bidahada cikarmadim?
emre gecu olabilir..
beni görmüştür muhtemelen
beni görmüştür muhtemelen
:icon_tup: metrobüs'e inen yokuşta.
41 plaka basık fiorino görüldü otobanda...
Low-Rider
09-10-2011, 18:20
etilerde üzeri alev desenli siyah turuncuydu galiba blower lı bir camaro gördüm , sesi mükemmeldi
hddsheriff
09-10-2011, 18:26
kafers görüldü
Kağıthane kültür merkezinde FRİD görüldü kara KMZ :P
SRK laguna köprü yolunda görüldü:D
Umıtkoy ısıklarda
dogum gunu cocogu osman G60 goruldu
dtm eksozları ıle gecenın karanlıgında kayboldu s3 u ıle :)
erkin006
09-10-2011, 23:50
R typer cengo konya yolu saat öğleden sonra 3 gibiydi...
54 plaka turuncu megane rs burdan mı, temde hafif bi gazladığımız :)
TolgaEsentepe
10-10-2011, 00:06
dün gece görkem abiler parktaydı bi selam verdim :)
aynı şekilde mertcana da selam verdim tansaşın orda ama görmedi bmw den sanırım
Beyaz 106la bugün bayağı gezdik gören olmamış :D
Musti PoweR
10-10-2011, 01:41
bende bugün yeşilköyde idim , bah30 sahibi emir ' e mesaj attım , cevap gelmedi :) Oguzhan öksüz ' e attım gelmedi. emre şener de yeşilköyde olmadıgından görüşemedik :)
SekoLive
10-10-2011, 08:14
SRK laguna köprü yolunda görüldü:D
doğrudur 3-5 defa geçtik haftasonu :D
bağdat caddesinde mur_84 görüp geldi yanıma tanıstık saolsun :)
bağdat caddesinde mur_84 görüp geldi yanıma tanıstık saolsun :)
şaşkıbakkal'da sekolive görüldü SRK Laguna ile.. :D
memnun oldum kardeşim.. ;)
Tunç un rs görüldü:)
valla jant rengi de ön lip de çok beğendim
maşallahı var arcın
sesi zaten güzel
Tunç un rs görüldü:)
valla jant rengi de ön lip de çok beğendim
maşallahı var arcın
sesi zaten güzel
tesekkur ederım abı zaten renk kodunuda sen verdın bende bırazcık tonuyla oynadım sagolasın tekrar:)
Otobanda gebzeye gelmeden ZK sarı m3'ü gördüm..
dün gece görkem abiler parktaydı bi selam verdim :)
aynı şekilde mertcana da selam verdim tansaşın orda ama görmedi bmw den sanırım
görmedim valla :)
yunus_kg
10-10-2011, 11:54
Melih Ö yeni aracı ile :)
34 gnc 35 gördüm , lacivert bi araba tanıdık geldi burdan mı acaba ? aksaray yolunda gördüm :)
tuner faruk
10-10-2011, 16:01
Hahahah :D Taksiciler bile daha az geçiyomuş:hehe::hehe:
SekoLive
10-10-2011, 16:08
faruk seni okulda denk getirip çizicem gördüm diyede yazıcam :D bilgi paylaşıyoruz konuya uygun :D bunu bile dert ettiniz arkadaş :hehe:
okula gelince arayacam seni.
tuner faruk
10-10-2011, 16:10
faruk seni okulda denk getirip çizicem gördüm diyede yazıcam :D bilgi paylaşıyoruz konuya uygun :D bunu bile dert ettiniz arkadaş :hehe:
Tamam abi :D
SekoLive
10-10-2011, 16:11
faruk yeri değil ama okul cok güzel olmuş be kardeşim :) işin yoksa sabahları gitmelisin ve o d bloğun arkasını yeşil alan olarak nasıl hibe etmişler okulun harbi önü açılmıs bunu seziyorum :)
Day Walker
10-10-2011, 16:13
ahahahahah :D
Seko senin için korsan falan diyolar :D
TolgaEsentepe
10-10-2011, 16:14
görmedim valla :)
ben seni çok görüyorum kanka da sanırım megafonla falan bağırmadıkça sen beni görmeyeceksin :)
SekoLive
10-10-2011, 16:14
plakayı bilerek değişmedim müşteriler tanısın diye :p :hehe: :hehe:
vay arkadaş ne dert oldu :D :D
Korsan Spec :D
Day Walker
10-10-2011, 16:16
plakayı bilerek değişmedim müşteriler tanısın diye :p :hehe: :hehe:
vay arkadaş ne dert oldu :D :D
Korsan Spec :D
google çıkma direk dikkat et :D
ben seni çok görüyorum kanka da sanırım megafonla falan bağırmadıkça sen beni görmeyeceksin :)
geçen gordum
ben de senı
sarı cıvıc ıle bende motor vardı
sen tanımadın benı
bende forumda konuyu gorunce tanıdım :)
TolgaEsentepe
10-10-2011, 16:24
geçen gordum
ben de senı
sarı cıvıc ıle bende motor vardı
sen tanımadın benı
bende forumda konuyu gorunce tanıdım :)
motor mu :D bide kask vardır kafanda nasıl tanıyabilirim :p
YavuzNaz
10-10-2011, 17:04
c.tesi akşam 9 gibi alicanrs i gördüm seyrantepede :D
emresener
10-10-2011, 17:23
34 gnc 35 gördüm , lacivert bi araba tanıdık geldi burdan mı acaba ? aksaray yolunda gördüm :)
lacivert araba gnc15 olabilir mi acep ?
tuner faruk
10-10-2011, 18:03
Yada GCN 15 :D:D
Yarın başlıycam :D hala gitmeye üşeniyorum ama kış geldi evde olunca bi eksiklik hissediyorum :D
evet gnc15 olabilir ben karıştırmışım :D
Musti PoweR
10-10-2011, 18:09
adam kendi arabasının plakasını bilmio :D GCN GCN :D
sefaköy yanyol trafiğinde akşam 5-6 civarı YKY 33 megane RS görüldü. maşallah güzel makina
:) bugün mr garage mesut abi rns'si halo tollga abiyi gördüm =)
Ludacris kankamla uzun uzun konuştuk :Dmakara yaptık
Tholl-ga
10-10-2011, 19:26
:) bugün mr garage mesut abi rns'si halo tollga abiyi gördüm =)
Ludacris kankamla uzun uzun konuştuk :Dmakara yaptık
bende kırmızı bi yüzaltı gördüm sendin galipa :D :P :P
bende kırmızı bi yüzaltı gördüm sendin galipa :D :P :P
aynn abicim :) artık okulum açıkdı hep oralardayım bol bol muhabet sohbet yaparız :)
acelem vardı kızla papaz olduk fazla duramadım :hahaha:
low rider özgür görüldü merter efesin önünde
Tholl-ga
10-10-2011, 21:49
aynn abicim :) artık okulum açıkdı hep oralardayım bol bol muhabet sohbet yaparız :)
püskevit vaamı :D
emresener
10-10-2011, 22:07
Yada GCN 15 :D:D
adam kendi arabasının plakasını bilmio :D GCN GCN :D
harbi he yuh bana o kadar sıkılmışım arabadan işte düşünün :D
püskevit vaamı :D
:D olmamı abi :D ayıp sana :hahaha: herdaim yarın 6dan sonra ordaysan :D görüşürk
Tholl-ga
10-10-2011, 22:14
:D olmamı abi :D ayıp sana :hahaha: herdaim yarın 6dan sonra ordaysan :D görüşürk
8de ordayım inş :D püskevitimi alıp gelicem :D
8de ordayım inş :D püskevitimi alıp gelicem :D
:D eger orda olursam görüşürüz abicim :D mr garge styla
Ludacris ile :D akşam makarası
Low-Rider
10-10-2011, 22:27
low rider özgür görüldü merter efesin önünde
he ya o boktan yoldan çıkmaya çalışıyodum
AhmetYılmaz
10-10-2011, 22:29
Tolga abi... :)
Ludacris
10-10-2011, 22:31
Ludacris ile :D akşam makarası
Gülüm konustuklarimiz aramizda kalsin :(
Sen ben ellerini isintan arkidisbide saatci bilse kafii
Gülüm konustuklarimiz aramizda kalsin :(
Sen ben ellerini isintan arkidisbide saatci bilse kafii
emin ol oda bende pek bişey hatırlamıyoruz :D istersen numarasını veriym onu bir ara sor :hahaha::hahaha:
hatta o arkadaşı sonra tollga abi gördü :D halini yazsın
tollga abi halonun son durumunu görmüştün sen :D bi yazsana buraya :D :hahaha:
Ludacris
10-10-2011, 22:40
emin ol oda bende pek bişey hatırlamıyoruz :D istersen numarasını veriym onu bir ara sor :hahaha::hahaha:
Arkadasin boy-kilo ve burcu ney hacim ?
Arkadasin boy-kilo ve burcu ney hacim ?
170 vardır heralde 80 85 basar :D burcu neydi pampamın hatırlamıyorm :D :hahaha:
Ludacris
10-10-2011, 22:44
Kisaymis haci ya :(
Burcu kim haci ? Hani manita yapicaktin
Bana diyodun dag bayir redline falan noldu haci
Kisaymis haci ya :(
Burcu kim haci ? Hani manita yapicaktin
Bana diyodun dag bayir redline falan noldu haci
ortasını bulalım :D o sevdigim bana yar olsun :D sonra görüşelim :hahaha:
Ludacris
10-10-2011, 22:48
ortasını bulalım :D o sevdigim bana yar olsun :D sonra görüşelim :hahaha:
Ya semese hakkim yok hattim faturali yani kontorde yok
Evden cagri atsam anlasabilirmiyik
Cagri alfabesini biliyonmu reyizZ ?
Bide biliyosan lutfen siveli konusma ben elit turkce biliyorum :(
Tholl-ga
10-10-2011, 22:49
yaw o neyin kafasındaydı çözemedım ameke :D
Ludacris
10-10-2011, 22:51
La sana verdigim seyimi ictiniz yoksa :D
Sivi ile tuketin yoksa bilinmeyene dogru surukler ben soyliyim :hehe:
Ya semese hakkim yok hattim faturali yani kontorde yok
Evden cagri atsam anlasabilirmiyik
Cagri alfabesini biliyonmu reyizZ ?
Bide biliyosan lutfen siveli konusma ben elit turkce biliyorum :(
:D
yaw o neyin kafasındaydı çözemedım ameke :D
piskevittir piskevit :D :hahaha:
Tholl-ga
10-10-2011, 22:53
noldu sana diorum gülüo sürekli totoş :D
Ludacris
10-10-2011, 22:55
noldu sana diorum gülüo sürekli totoş :D
Soyunmadiysa sikinti yok :D
Az cekmisiniz olumm yaa
Mundar etmeyin "x" i :smokin:
oguzhan999
10-10-2011, 23:08
Kültür üni otoparkı yine sampiyonlar ligiydi :) , eray 3.20 si , umut meganecoupe , ks rcco mert :) dekordalardı
Musti PoweR
10-10-2011, 23:37
Kültür üni otoparkı yine sampiyonlar ligiydi :) , eray 3.20 si , umut meganecoupe , ks rcco mert :) dekordalardı
dün mesaj attım abi dönüş yapmadın darıldım..:o
oguzhan999
10-10-2011, 23:47
dün mesaj attım abi dönüş yapmadın darıldım..:o
doğrudur kardesm , baktım cevap yazmayı unuttum kusura bakma :) telafisini yaparız
gunde 100 km yapıyorum hıc goren yok esrarengız gıdıyorum demekkı :)
Melih Ö yeni aracı ile :)
kanka geri gelemedim yanına kusura bakma ya :)
bir p.tesi GC ile gitsene okula :)
oguzhan999
11-10-2011, 00:06
bir p.tesi GC ile gitsene okula :)
yerimde hazır herzaman , :) bi reset atalım ozaman abi :icon_tup: sen veriyorsan zevkle :) bana biraz hızlı ama sürebilirim heralde :)
Musti PoweR
11-10-2011, 09:36
doğrudur kardesm , baktım cevap yazmayı unuttum kusura bakma :) telafisini yaparız
yapalım abi ;)
DP 2255 mavı golf goruldu sefakoyde bu rengı sedeflı mavı gıbı olan.
Musti PoweR
11-10-2011, 12:00
bende bugün yeşilköyde idim , bah30 sahibi emir ' e mesaj attım , cevap gelmedi :) Oguzhan öksüz ' e attım gelmedi. emre şener de yeşilköyde olmadıgından görüşemedik :)
buna ek olarak ; Serqan23 e de sms atıldı cevap alınamadı :D
rnz16 dukkanda goruldu.. alt katta,drg 82 mat type-r,siyah rx-7(fenalarda idi)
aydın unvs.orda kırmızı sedan EK kasa beyaz jantlı sitedenmı bılmıorum.
38 plaka body kıtlı beyaz focus 2 şuan iş yerımın onunde.
hepsı sefakoyde goruldu.
BthnKrkt
11-10-2011, 14:49
Enes-X ile okulda gorustuk yemege gittik ve keyiffli bir sohbetten sonra ayrildik.
34 TE 037 mavi 106 GTİ park halinde görüldü Bağcılar ' da :)
131mirafiori
11-10-2011, 16:02
54 DD 424 106 GTI sakarya üniversitesinde limitör yaparken ve park halinde görüldü :D
Day Walker
11-10-2011, 16:04
Sekolive ı gören olmadımı yaw :D
34 söz focus pazar günü karşıyaka mezarlıkda görüldü.
SekoLive
11-10-2011, 16:06
Sekolive ı gören olmadımı yaw :D
oldumu abi şimdi?
:D :D adres ver kapından geçiyim ilk gören sen ol :p :hehe: :D
sefakoyde aydın unvs. sokagında suanda fume bi si duruyo, beyaz jantlı Time-r sametın aracı olabılır, pencereden tam kesemıyorum :D
Engin sapıkmısın sen durup durup arabalarımı kesiyorsun :)
SekoLive
11-10-2011, 16:23
engin arabanın plakasını burdan sana sölicem 34 s 5556 gibi bişey dimi :D
sametin arabası deil mert-si arabası on numaradır :D
Bayrampaşalı
11-10-2011, 16:23
UHC plaka fiesta gürüldü sitedenmı bılmıyorum :D
walla arabayı yandan goruyorum suan şirketten, ama sımdı hatırladım sametın jantlar spoondu, bunlar spoon degıl 5 kollu beyaz bı jant. dedıgın araba olabılır, saat 6 da cıkınca bakıcam :)
SekoLive
11-10-2011, 16:39
dur sana resim koyacam ordan bak :D cok kollu deil spondu en son :D
tuner faruk
11-10-2011, 16:40
sefakoyde aydın unvs. sokagında suanda fume bi si duruyo, beyaz jantlı Time-r sametın aracı olabılır, pencereden tam kesemıyorum :D
Birazdan bende okula gidicem plakamı şimdiden buraya yazın :D
Bu arada Serkan abi işler kesatmı hayırdır :D:D:D
ankara atılımdaki lacivert rol vtec siteden mi ?
snan1910
11-10-2011, 16:46
ankara atılımdaki lacivert rol vtec siteden mi ?
forumdan keremin(kerem_euk34) aracı
SekoLive
11-10-2011, 16:56
faruğum çalısıyorz bırak araba görmeyi dışarıyı göremiyorm :D yağmur çamurda cabası...
:D
eskilerden bişi yazyım shu corolla geçen sene i.a.ü. önünde görüldü :D
Musti PoweR
11-10-2011, 17:02
2 - 5 arası , bağcılar - karaköy - merter - bağcılar yaptım bi allahın kulunu görmedim :D
Musti PoweR
11-10-2011, 17:14
tramvay ile mi ? :D
yoo kanka arabayla :D arkadasım kullanıodu
hea ok :) o yoldan tramvay geçiyo da ordan aklımda kalmış :D
oguzhan999
11-10-2011, 18:03
srk laguna yine spor çıkışı , emre pesekersoy ile birlikteydik , rnz 16 besyolda mesut abi , shu corolla
melih özlem. adil akkaya.fatih kahveci. mustafa kolaylı ömer faruk h.:) 54 dd 106
dahada aklıma gelmeyen bir cok insan :)
aynen o araçmış :D çok şık masallah :)
tuner faruk
11-10-2011, 22:42
srk laguna yine spor çıkışı , emre pesekersoy ile birlikteydik , rnz 16 besyolda mesut abi , shu corolla
Görüşemez olduk kanka
Ramosi-halilkarakaş ve yeni aracı :D-emirhan sph-thollga-ramorex
22.00 sularıydı mat truncu C4 ü gördüm bizim burda VL plakaydı sanırım
halilkarakas
12-10-2011, 00:00
kızla papaz olmuşmuş :D :D :D :hahaha:
Öğlende Beykent'e giderken, mat turuncu C4'ü Avcılar yanyolda bi mağazanın önünde park halinde gördüm..
dün akşam ataköy göz hastanesinin arka tarafında srk lagunayı gördum
SS 306 mızı ve değerli jokeyi Alican abiyi :D
kavacık da tosbağaa gördüm :) plakası 34 rs 612ydi sanırım
bugun dolpdereden tunele dogru gıderken sarı vos vos gordum basık ayrıca az once merterden bayrampasa ıstıkametıne gıderken koska helvacısınn ordakı full ıstasyonunda peugeotcular toplanmıstılar sohbet edıyorlardı ama buradanlar mı bılmıyorum :)
S.Özeren
13-10-2011, 07:51
dün incirlide Melih görüldü bizim plakasız TT 'e tip tip bakıyodu :D :D
dün azizin (nires) dip basık yeni tt sini gördüm incirlide maşallah 10 numara :)
GC GTi Avcılarda görüldü :D
dun aksam saat 23 cıvarı GC 9202 dı sanırım plaka s2k basın ekspreste
GC GTi Avcılarda görüldü :D
Kardesim cok gec farkettim seni,VV yi mc disinda gormek guzeldi :)
GC uzaktan nasil duruyordu?
Kardesim cok gec farkettim seni,VV yi mc disinda gormek guzeldi :)
GC uzaktan nasil duruyordu?
GC fena uzaktan gördüm çözdüm zaten hemen.. Stoplar 10 numara durdu bu arada :D
dün incirlide Melih görüldü bizim plakasız TT 'e tip tip bakıyodu :D :D
Nerdeydi la :S Ben TT hatırlamıyorum hiç :)
Sweet Vagabond
13-10-2011, 12:21
35 hks 99 plakalı s2000'in sahibini tanıyan var mı ?
meslek yüksek okulu'nun önünde kesiciye sokarsa çok memnun olurum :D
GC fena uzaktan gördüm çözdüm zaten hemen.. Stoplar 10 numara durdu bu arada :D
2 arabada da 2 stop durmasi gerektigi gibi durdu valla yanlis adrestelermis dogruyu buldular ;)
VA plaka sıyah s2000 sefakoyde goruldu.
Sword Murat goruldu Ankarada :)
Sımdıde Erman arseven ve erhan songur yanımda :)
Sword Murat goruldu Ankarada :)
Sımdıde Erman arseven ve erhan songur yanımda :)
Nihayet gelebildilermi:D
serqan23
13-10-2011, 13:40
buna ek olarak ; Serqan23 e de sms atıldı cevap alınamadı :D
kardesım sana cevap attım ama gitmedi sanrım :)
UHC plaka fiesta gürüldü sitedenmı bılmıyorum :D
kim o terbiyesiz acaba :D
Bayrampaşalı
13-10-2011, 14:11
bılmıyorum walla arabası cok dandık pert kaydı var herhalde :D
bakındım goremedım seni kanka demirkapıda duruyodu araba kaldırımda :)
Musti PoweR
13-10-2011, 15:00
valla gelmedi abi :)
khs 40 - onur goruldu, sefakoyde, daha dogrusu o benım araca gormus telf.la arayıp arac basına cagırdı :)
khs 40 - onur goruldu, sefakoyde, daha dogrusu o benım araca gormus telf.la arayıp arac basına cagırdı :)
Engin sefakoyde nerdesin hic gormuyorum arabayi:S
Engin sefakoyde nerdesin hic gormuyorum arabayi:S
normalde iş yerım radar honda nın hemen arka caddesınde.
aracta ya o cadde uzerınde oluyo yada aydın unıvstesının arka tarafında oluyo.
gri sedan si. sadece basık arac baska bsey yok :)
2 arabada da 2 stop durmasi gerektigi gibi durdu valla yanlis adrestelermis dogruyu buldular ;)
Aynen öyle :)
dur 84 a3 siteden midir? güzel duruyodu.
CasabLanca
13-10-2011, 17:42
mertcan, erman felan görüldü :D
bilmiyorum forumdan mı ama 34 e plaka gri megane rs yanımdan geçti acıbademde 41 LL plakalı siyah civic te sitenin önünde park halinde :)
serqan23
13-10-2011, 18:44
bılmıyorum walla arabası cok dandık pert kaydı var herhalde :D
bakındım goremedım seni kanka demirkapıda duruyodu araba kaldırımda :)
sahıbınden yolda düz gidemeyen :D 156165 kere pert kayıtlı :D
kanka kardesımdedır. kım bılır yıne nereye takıldı :)
bugn bayabi gezdim :D kimsecikleri görmedim
mert_leon
13-10-2011, 21:13
bugn bayabi gezdim :D kimsecikleri görmedim
özellikle seni görmek için tükkanına uğradım ama göremeden çıktım :D
akşam saatlerinde 28 EE 106 ve 41 FL clio rs istiklal i.ö.o yanındaki jant&lastikci önünde görüldü :)
Sirasiyla fatih korkmaz (fatih28) ve kardesi faruk korkmaz,harun (zipzip),umut(16v),KS rocco bide US plaka megane3 coupe (cok begendim basikligi cok cok muazzam sahibi bizdense masallah Allah kaza bela vermesin)
S.Özeren
14-10-2011, 12:05
Sirasiyla fatih korkmaz (fatih28) ve kardesi faruk korkmaz,harun (zipzip),umut(16v),KS rocco bide US plaka megane3 coupe (cok begendim basikligi cok cok muazzam sahibi bizdense masallah Allah kaza bela vermesin)
b.evlerden bi kardeş :) forumlarda üyeliği yok
BerkayKamaci
14-10-2011, 15:49
he is RAHATSIZ :D
BerkayKamaci
14-10-2011, 15:50
YGZ Type-R. Incırlı'den Merter'e dogru yan yolda seyır halınde :)
EK kasa sedan beyaz 35 AR plaka sitedenmı acaba?? 2-3 gundur sefakoyde goruyorum + dün selamlaştık.
b.evlerden bi kardeş :) forumlarda üyeliği yok
Umut'un foruma uyeligi yok muydu ya ? Baya once vardi diye hatirliyorum :)
S.Özeren
14-10-2011, 18:23
YGZ Type-R. Incırlı'den Merter'e dogru yan yolda seyır halınde :)
seni gördüm iş yerinde masabaşı :D
Umut'un foruma uyeligi yok muydu ya ? Baya once vardi diye hatirliyorum :)
belkide vardır . .
SekoLive
14-10-2011, 20:26
biraz önce z.burnu tekzenin ön caddesinde er gti gördüm :)
berkayGLRN
14-10-2011, 21:56
jum typer @ camlıca..
jantlar cok yakısmıs :)
zıp zıp yunus :) tükkan ın onunde slmlaşıldı :)
Ertug_T.
14-10-2011, 22:10
supran =) armadanın orda
zıp zıp yunus :) tükkan ın onunde slmlaşıldı :)
zıpzıp :soru: :D derken