Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
yunus_kg
15-10-2011, 09:31
zıpzıp :soru: :D derken
hahah zıpzıp yunus mu:hahaha::hahaha:
yağmurdan kimseyi göremedim :D
AhmetYılmaz
15-10-2011, 10:10
Sabah basıh vivaroyu gördüm sanırım.
06 NNN 90 subaru ankara cebeci hastane onunden gecti masallah guzel gozukuyordu
mehmetRS
15-10-2011, 10:42
Trafikte değil ama çalıştığım hastanede Cliosportve "selcuk" görüldü:) kapı önünde sigara içildi, birer tanede rs'in başında içildi:) ilerleyip gitti sonra deyyus:))
EV evo görüldü.detailing yapılıyordu
Low rider Özgür görüldü , Beşiktaş'ta :)
hahah zıpzıp yunus mu:hahaha::hahaha:
bende şaşırdım pampa :D
melih özlem eser ayvaz 16v ve emin abiyi gördüm =) başka bikaç kişiye gördümde hatırlamıyorm :D tam :hahaha:
Low-Rider
15-10-2011, 20:13
Low rider Özgür görüldü , Beşiktaş'ta :)
Sendij dimi korna calan:)aynaya bakiyodum saga gectiktrn sonra gordum beyaz golf kesin anil dedim:D
Sendij dimi korna calan:)aynaya bakiyodum saga gectiktrn sonra gordum beyaz golf kesin anil dedim:D
Evet bendim :D , müziğin sesi açıktı bende sanki sende de açıkmış gibi 50 kere bastım camış gibi :D
tuner faruk
15-10-2011, 22:03
Evet bendim :D , müziğin sesi açıktı bende sanki sende de açıkmış gibi 50 kere bastım camış gibi :D
Polo satıldımı? Bugün Floryada yanımdan geçti baktım plaka 07
Halilkarakaş-ramosi-ramorex-Dragger-thollga
otomania
15-10-2011, 22:45
güngörende bosch servsnde lowrider korna çaldm ama duymadn
CasabLanca
15-10-2011, 23:20
dün emekde park halinde siyah s2k yatıyordu tozlu tozlu
az önce stlegall, mmuştu, imhotep, erdem, erkan, serdar, sütlüce çınaraltı uykuluk önünde görüldü, korna çalındı, slmlaşıldı ;)
Polo satıldımı? Bugün Floryada yanımdan geçti baktım plaka 07
Halilkarakaş-ramosi-ramorex-Dragger-thollga
Doğrudur satıldı 07 plaka oldu alan arkadaş kültür üni de okuyordu sanırım , 34 ANL 12 bende yine beyaz Golf oldu plaka :)
Boost Up
16-10-2011, 01:35
34 MCK 31 i gördüm kalamış kahvenin önünde, biraz rahatsız oldum açıkçası dibime dibime girdi, sonra bende gazlayaraktan gittim:)
tuner faruk
16-10-2011, 01:36
Doğrudur satıldı 07 plaka oldu alan arkadaş kültür üni de okuyordu sanırım , 34 ANL 12 bende yine beyaz Golf oldu plaka :)
Hayırlı olsun :)
kadry passatıyla görüldü :)
34 MCK 31 i gördüm kalamış kahvenin önünde, biraz rahatsız oldum açıkçası dibime dibime girdi, sonra bende gazlayaraktan gittim:)
Caddede bende gördüm onu park ediyordu :)
erkin006
16-10-2011, 02:55
konut kentde mertcan görüldü kornalandı:D
Bayrampaşalı
16-10-2011, 06:57
bkm sarı sk2 göruldu ortakoyde yeşil hb vti 34 szs galıba beyaz jantlı beşıktasta goruldu sıtedenmıdır
oguzhan999
16-10-2011, 10:55
bugun büyükçekmeceye giderken , tam küçükçekmeceden asıya doğru inerken ters istikamette e5 de kırmızı makyajlı kasa rx8 kötü bi kaza yapmıstı , çekilirken gördüm , geçmiş olsun
bugun büyükçekmeceye giderken , tam küçükçekmeceden asıya doğru inerken ters istikamette e5 de kırmızı makyajlı kasa rx8 kötü bi kaza yapmıstı , çekilirken gördüm , geçmiş olsun
her yere git bize ugrama
Dun aksam Çayyolunda Roll vtec goruldu
gece yıne goruldu :)
SS 306 mızı ve değerli jokeyi Alican abiyi :D
SS 306mız çok güzel olucak :D:D:D
SS 306mız çok güzel olucak :D:D:D
İnsan gibi değil hayvan gibi SS 306 mız :D
yavuz364
16-10-2011, 16:34
az önce göztepeden geldim..
Yağmurdan dolayı saçma sapan giden insanlar arasından ancak saçma makaslarla kurtulabildim :)
gören duyan varsa kusura bakmasın... 34 KG 888
Quattro saolsun :)
Yağmurdan dolayı saçma sapan giden insanlar arasından ancak saçma makaslarla kurtulabildim :)
Reklam yapma abi :D:D
Cliosportve
16-10-2011, 18:54
Trafikte değil ama çalıştığım hastanede Cliosportve "selcuk" görüldü:) kapı önünde sigara içildi, birer tanede rs'in başında içildi:) ilerleyip gitti sonra deyyus:))
Aynısını ben yazıcaktım :D
MehmetRs görüldü selam verildi makara yapıldı sigara içildi defoldum gittim sonra :D
selim bayrak 16v ümit tür eser ayvaz ve daha aklıma gelmeyen :) tt üyesi
ayrı yetten ramo si ramazan abime :D teşekkrlerimi sunuyorm ziyaretime geldi aheuah :D
Göztepe mi?
nerdesin la sen ben görmedim :D
selim bayrak 16v ümit tür eser ayvaz ve daha aklıma gelmeyen :) tt üyesi
ayrı yetten ramo si ramazan abime :D teşekkrlerimi sunuyorm ziyaretime geldi aheuah :D
bende sizi gördüm çok memnun oldum :)
bi kırmızı bi sıyah corsa gordum bgn galleriada ama plakaları unuttum sitedendi sanırım :)
cumartesi günü LowRider
Yıldızda :)
corsa'nın maşallahı var
dün akşam ygz typerın videolarını izledim enson pcyi kapattım yola cıktım. feriköyden sarıyere geliyodum aslan tepenin oraya gelirken bi gürültü duydum :) geldi geçti ygz arkasındada siyahbi s2000 vardı. sarıyer dönüşündeki ufak tünelde yan yana geldik aragazı yaptı aklım cıktı cocukta arkada uyuyodu yerinden zıpladı. maaşallah ygz ye
Plaka güzelmiş :D
öğlen 12 gibi bum 86 plakalı gri s2000 hasanpaşa da görüldü...
206RCCLUB
18-10-2011, 01:02
O arabayı araştırdım benim bahsettiğim o değilmiş , ya bulabilirmiyiz acaba onu satarsa almayı düşünüyoruz ciddi ciddi.
Yine yazıyorum , plakayı hatırlamıyorum , beyaz renk , orjinal mercekli farlı , ledli gündüz farları olan , oz jantlı , beyaz 206 rc varmı tanıyan ???
Gördüğünüz araç bu muydu?
http://img163.imageshack.us/img163/1244/dsc0561x.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/dsc0561x.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ennn sevdigim :hahaha: kapisalim mi birader :D
CasabLanca
18-10-2011, 01:25
cumartesi günü eskişehir yolunda armada önünde bykral görüldü :D
ayrıca fotodaki 206 erdem abinin aracı mı
Hergün Merter - Beylikdüzü arası gidip geliyorum, kimse mi görmez ya :D
206RCCLUB
18-10-2011, 01:47
cumartesi günü eskişehir yolunda armada önünde bykral görüldü :D
ayrıca fotodaki 206 erdem abinin aracı mı
Evet benim aracım.
Hergün Merter - Beylikdüzü arası gidip geliyorum, kimse mi görmez ya :D
herkez seni mc te görmeye alıştı,farklı yerde görünce yadırgıyor baknz ben :D
herkez seni mc te görmeye alıştı,farklı yerde görünce yadırgıyor baknz ben :D
İşin ilginç tarafı artık MC'e hiç çıkmıyorum, geçen kulağıma geldi arkamdan laf dönüyomuş "VV2001 patladı o yüzden çıkmıyo piyasaya" falan :D Sonra tabi çıkardım otoparktan gözüne gözüne soktum o arkadaşların :D
İşin ilginç tarafı artık MC'e hiç çıkmıyorum, geçen kulağıma geldi arkamdan laf dönüyomuş "VV2001 patladı o yüzden çıkmıyo piyasaya" falan :D Sonra tabi çıkardım otoparktan gözüne gözüne soktum o arkadaşların :D
öle şerefsizlerin nazarına geliyoruz işte bırak görmesin itneler arabayı :@
öle şerefsizlerin nazarına geliyoruz işte bırak görmesin itneler arabayı :@
Arabalarımızda gözü olanın gözü çıksın, onlara yetti cumartesi akşamı o kapak :)
Boost Up
18-10-2011, 03:09
Abi plaka iyi güzelde yağmurlu havada arkamda gereksiz hareket yaptı, dayanamayıp bende hepten gereksiz bi hareket yaptım:D
Musti PoweR
18-10-2011, 03:18
MCK 10 da bi arkadasımda e36 cabrio mavi :D
Tholl-ga
18-10-2011, 06:27
tariks emg @ bostanci sanayii
dün aksam sefakoyde mert ın S plaka fume Sİ yı gordum aydın unvstenın orda.
izmir gediz üniversitesinde 48 plakalı bi tane mavi subaru vardı karbon kanat var burdan mı acaba ?
NTK 44 M3 ve 17 plaka beyaz Europa park halinde Erad Tuning'in alt sokağında..
sabah Erdi goruldu selam verıldı
dun taksimde ugk74 goruldu ;)
kerem_euk34 + rol vtec .. maaşallahı var rol ün
59 plaka siyah spoon jantlı beyaz honda görüldü zeytinburnunda
otomania
18-10-2011, 20:19
erad tuning in sokağnda b.evlerde beyaz europa.
yavuz364
18-10-2011, 21:11
Yolda görmiyim :P Acımam.. (orjinal ve boyanması gereken bi tampon olması araba ittirirken çok ii oluyomuş ;) )
ennn sevdigim :hahaha: kapisalim mi birader :D
TolgaEsentepe
18-10-2011, 21:15
Kastamonu'da 07 va plakalı kırmızı bi sti gördüm. Sağa sola sıkıyordu.. Birde kırmızı hb vti gördüm park halinde, sitedenmidir bilmiyorum maşallah güzel dururyor..
Emir-Sb3R
18-10-2011, 22:07
Gördüğünüz araç bu muydu?
http://img163.imageshack.us/img163/1244/dsc0561x.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/dsc0561x.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Evet buydu , maşallah :)
206RCCLUB
18-10-2011, 22:29
Evet buydu , maşallah :)
Teşekkür...
Şuayip beyin dediği araç bu araç.
Tekrar görürseniz, araçtan inip uzaklaşmamı beklemeyin, gelin tanışalım :)
Emir-Sb3R
18-10-2011, 22:34
Teşekkür...
Şuayip beyin dediği araç bu araç.
Tekrar görürseniz, araçtan inip uzaklaşmamı beklemeyin, gelin tanışalım :)
Zaten arabaya yaklaştıktan sonra pişman oldum sizi kaçırdığıma :)
O yağmurda 10 dk falan döndüm etrafında :D Bidahaki sefere tanışırız abi :)
Ben hergün evreni goruyorum biktim artik baska TT uyesi yokmu :D
Ertug_T.
18-10-2011, 23:09
bahçelide lupo gti ı gördüm. 2 gün önce de odtü kampüste siyah grande punto görüldü. romeo er2 nun aracı olması lazım.
odtüde oturuyorum =)
NGR plaka 3.35 sanırım forumdan olması lazım .. eminde değilim .. haliç üstünde denk geldim bi bakış attım ama emin olmadığımdan selam vermeye çekindim .. eğer bizdense farkettiyse kusura bakmasın..
Bugün temde Gürkan ile karşılaştık, 01 BGE 01 :)
anıl eskı poloyu gordum az once florya da.
İstasyona m3 geldi su 5.0 motorlu olan sahibiyle tanışmıyoruz ama maşşalahı vardı arabanın
FiReWaLL
19-10-2011, 12:34
Ramide ZJ plaka Lacivert sedan vti yatıyodu köşede TT den mi ?
oguzhan999
19-10-2011, 14:25
cliogt range i ile , crazzydog , beşyol sanayide selamlasıldı :)
oguzhan999
19-10-2011, 14:26
valla bende sık sık görüyorum floryada 07 plaka olmuş , heralde gurbetci bi öğrenci kardesimiz aldı
Ramide ZJ plaka Lacivert sedan vti yatıyodu köşede TT den mi ?
ramiden misin?
rami köşe kalmasın :D
valla bende sık sık görüyorum floryada 07 plaka olmuş , heralde gurbetci bi öğrenci kardesimiz aldı
Doğrudur , Antalya'dan bir arkadaşımız aldı Kültür'de okuyordu sanırım ama emin değilim :)
oguzhan999
19-10-2011, 15:29
bugun kültürdede gördüm,muhtemelen dediğin gibi
SekoLive
19-10-2011, 15:49
biraz önce bi siyah z4 gördüm bakırköyde FB plakalı arkasında türk bayrağıyla sahil yolundaydı, aracı park etti arkadaki bayrağı aldı tavana koydu tenteye sıkıstırdı arkadaş sitedenmi değilmi bilmiyorm anlından öpmek istedim... tanıyan varsa iletsin....
az once vatan caddesıne dogru gıderken mat sıyah honda cıvıc gordum typermıdır nedır bılmyorum cok anlamam :) sıteden mı acaba
SULTANOGLU
19-10-2011, 20:14
dün ataşehir shell de 300zx li kişiyi gördüm acil gitmem gerekiyordu oyüzden onlar beni görsede tanımamıştır
bugun bizim okulun otoparkında bilgi üniversitesi kırmızı alev alev 34 EZN plaka honda s 2000 ve yıne otoparkta türkiyedeki katliam arabalarda resmı olan kırmızı beyaz RCZ gordum arac ınanılmaz dıkkat cekıyordu sahıplerı nedır kımdır bılmıyorum tanıyan var mı
snan1910
19-10-2011, 22:22
vrc plaka beyaz 106 görüldü gazi iibf de burdanmıdır? :)
kng77 mat lacıvert rocco
bdy33 skoda superb ne o modelden kırımızı bı arac ama fenalardaydı kadıkoyde
bap10 s2000 kırmızı renk kamberlı maltepe cıvarında
r3301 sarı 106 kartal tarafında
apf51 i30 basın expr.
gs7028 sıyah 1.4 basın expr.
skoda ve bap10 s2000 tek kelıme ıle mukemmeldi.
CooLeqenD
19-10-2011, 23:11
Sabah Teksil Kentte Park Halinde 34 YUM 32'di galiba sürekli karıştırıyorum bu plakayı :D 1.4 Civic Pembe Jantlı Camber'li Bayrampaşa aracı denk geliyorum ara ara bizim oralarda :) Sahibi siteye üyemi bilmem :) Her gördüğümde arka Camberi ile Jantlar bir garip geliyor gözüme nedense :) Allah kaza bela vermesin yinede:)
bi 20 dk filan önce ALG 11 typer olcay abiyi gördüm(mustafa kemal)
bykarakus
20-10-2011, 07:28
kng77 mat lacıvert rocco
bdy33 skoda superb ne o modelden kırımızı bı arac ama fenalardaydı kadıkoyde
bap10 s2000 kırmızı renk kamberlı maltepe cıvarında
r3301 sarı 106 kartal tarafında
apf51 i30 basın expr.
gs7028 sıyah 1.4 basın expr.
skoda ve bap10 s2000 tek kelıme ıle mukemmeldi.
R3301 benim eski gti kartala satmistim ;)
FiReWaLL
20-10-2011, 07:44
ramiden misin?
rami köşe kalmasın :D
ordan bayrampaşaya doğru iniyodum aralardan baktım sanruuf açık yatıyo orda ;)
selçuğun eski efsane EK648 106 GTI libadiyede görüldü.. bizden birinde mi acaba baya yan yana gittik..
mert_leon
20-10-2011, 08:20
şirinevlerde 17 plaka beyaz renault 19 gördüm bronz spoonlu şu hızlı 19 du sanırım :D
R3301 benim eski gti kartala satmistim ;)
2 serıtlı yolda sag serıdın ortasında durmus,ıcınde rahat rahat takılıyo trafıgın a.koymustu. :)
bykarakus
20-10-2011, 08:58
2 serıtlı yolda sag serıdın ortasında durmus,ıcınde rahat rahat takılıyo trafıgın a.koymustu. :)
ö..z :) herkez söylüyo arabanın anasını ağlattı die tel yağıyooo :) neyse 16 nın hatırı olmasa vermezdim böyle tiplere ;)
YavuzNaz
20-10-2011, 09:16
Dün akşam low-rider, dragger yavuz abiyi gördüm :D
tuner faruk
20-10-2011, 11:46
Dragger-sanırım yanındaki Ahmet GMS ydi:)-Melih Ö.-Emrhan sph
Tuner faruk emirhan sph dün floryada ): Yavuz abiyide gördüm :)
şirinevlerde 17 plaka beyaz renault 19 gördüm bronz spoonlu şu hızlı 19 du sanırım :D
Mert şirinevlerde maxi hifinin ordan geçtin beni görmedin lan :D
34 UGK plaka mavi megane rs gordum samatya oralarda siteden birinindi sanirsam
Cumadan sonra karşıya geçicem hayırlısı :)
Dün AC sülü tubi kadavra stlegal vs...
az önce vtc plaka kırmızı s2000, sefakoyde.
berkayGLRN
21-10-2011, 20:07
tarık abı nın poloyu gördüm fenerde ve cengelde fb plakalı beyaz cvc ı ..
yusufcan_k
21-10-2011, 22:31
etn88 tsi jetta otobanda görüldü :) nt cupra da benzinlikte görüldü :)
merter tıklım tıklım, saat 23 ten sonrda ramo si, timer samet goruldu.arabasıyla gazlanıldı :D masallah sesi fena :)
SUS S2000 o nasıl gitmek öyle :D
SUS S2000 o nasıl gitmek öyle :D
Biraz stres attim ne olduki cokmu hizli gectim :)
sus plaka s2000 bahçeşehir BPde goruldu cok guzel duruyo aracın masallah :)
sus plaka s2000 bahçeşehir BPde goruldu cok guzel duruyo aracın masallah :)
He sizmiydiniz valla plaka tanidik diyorum ama jeton dusmedi o an ileride kosedeydik bizde, tesekkurler cok sagol :)
Biraz stres attim ne olduki cokmu hizli gectim :)
Abi Maşallah sağ şeritten gidiyodum yanımdan geçtin kalbim yerinden çıktı:D
Egsoz seside süpermiş :)
Tekrardan Allah kaza bela vermesin abi
Jeandan-R
22-10-2011, 14:30
rob34 düz gidiyordu, garipsedim :D
Bayrampaşalı
22-10-2011, 15:41
beyaz integra DL plaka biraz önce dukkanın onunden gectı yeşil advand gibi jant vardı ıyı yardırdı sıteden bırımı acaba :)
by serçe
22-10-2011, 16:40
http://img14.imageshack.us/img14/6050/resimjj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/resimjj.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
tuner faruk dükkanımın karşısında arabasını gördüm bir kaç günden beri görüyorum denk gelmişken foto layım dedim :)
otomania
22-10-2011, 17:32
bahçelievlerde lowrider
Su an balat da 34 ak 3555 plakali lacivert bir civic var bizden midir acaba muhtemelen nev-i cafe deyiz ikimizde :)
Musti PoweR
22-10-2011, 20:41
Su an balat da 34 ak 3555 plakali lacivert bir civic var bizden midir acaba muhtemelen nev-i cafe deyiz ikimizde :)
yeşilimsi bi lacivert , site üyesi fuat diye bi arkadastı sanırım.
ArdaERHAN
22-10-2011, 21:40
batıkentte sarı civic görüldü tolgaesentepnin aracımıydı :)
Yaklasik 20 dk once EMG CooperS ile maslakta yan yana geldik bi ara .Damali esek sirket araci + validelerle olunca arka koltuktan bi selam verdim gormedi sanirim . Boslugu gorunce de yapistirdi uzadi . Sesine de gidisine de masallah :)
yeşil sedan vtec, fuat sattı arabayı arkadaşımız aldı. siteye üye değil.
TolgaEsentepe
22-10-2011, 21:58
batıkentte sarı civic görüldü tolgaesentepnin aracımıydı :)
bugün öğlen vakti o taraflardaydım muhtemelen benimdir :)
ArdaERHAN
22-10-2011, 22:01
bugün öğlen vakti o taraflardaydım muhtemelen benimdir :)
2 kişiydiniz şu batı sitesinin orda pazar yerinin tam yanında ford p100 komyonetle gectim yanınızdan :D araç çok güzel maşallah
b.ewler yayla fuar alanı gıbıydı, s2000ler,R8 ler,lambo lar,civicler, masallah fenalardaydı hepsi.
TolgaEsentepe
22-10-2011, 22:03
2 kişiydiniz şu batı sitesinin orda pazar yerinin tam yanında ford p100 komyonetle gectim yanınızdan :D araç çok güzel maşallah
teşekkür ederim beğenmene sevindim :)
tuner faruk
22-10-2011, 22:21
http://imageshack.us/photo/my-images/14/resimjj.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6050/resimjj.jpg
tuner faruk dükkanımın karşısında arabasını gördüm bir kaç günden beri görüyorum denk gelmişken foto layım dedim :)
Babannemler oturuyor o sokakta oraya gelmiştim dükkanın adı nedir?
tarık abı nın poloyu gördüm fenerde ve cengelde fb plakalı beyaz cvc ı ..
fb civic bnim.. sende ne vardı kardeşim??
mert_leon
23-10-2011, 00:24
Mert şirinevlerde maxi hifinin ordan geçtin beni görmedin lan :D
kanka valla koştura koştura uğrasıodum o gun kusura bakma :(
berkayGLRN
23-10-2011, 15:38
fb civic bnim.. sende ne vardı kardeşim??
gri polo vardı :)
Sercan AKCAN
23-10-2011, 17:07
ugk rs zeytinburnunda görüldü yaşlı biri sürüyodu sanırım babaydı. :)
su vtec görüldü,adanadan izmire satışı yapılmış, alan arkadaşa hayırlısı olsun
bır suruu ınsan gordum korfezde :)
Tum tech korfezdeydi giderken 06 plka bi e90 jap 01 type R ba type R emg gsi ve sanirim er 306 gti
GokhanRS
23-10-2011, 17:12
çok adam gördüm saysam parmaklarım yorulur. güzel konvoydu güzel dualar edildi şehitlikte sonra iyi gösterdik kendimizi yollarda. insanlarda geçerken destek oldular kornaları patlayana kadar.
benim kornada pert
içim gitti yaa görev yazmasalar bende ordaydım tüm giden arkadaşları kıskandım valla ne yalan söyliyim
Musti PoweR
23-10-2011, 18:07
şimdi körfezden eve geldim , bayağı bi yorulmuşum yaa :) şimdi yazmaya başlıyacagım :D
öncelikle skyhawk34 furkan kardesim , yogi arda abim , oguzhan öksüz , sekolive , layfstronk :D , boozer bilal abim , mert ünal , mert songül , ukku , safak-e30 , lowrider , sefa , nires aziz abim , uTKu veee son olarak tabikide BAH 30 Emir kardeşim.. :)
Bah30 emir kardeşime teşekkür ediyorum sabahtan beri beraberdik , bu arada otobanda rahatsızlık verdiysek özür dileriz , tiguan la kapısmaya girdik biraz saka yaptık :D yanlıs anlasılma olmasın , utku abi bu arada ufaktan bi ekşın yaptık kusura bakma sende :)
ve bugun sunu ögrendim ben 5 yıldır falan bi cok kisinin modifiyeli arabasına biniyorum , BAH 30 kadar yol tutan araba görmedim. Otobandan körfez sapagına yaklasık bi 140la falan girdik , araba hiç mi kopmaz arkadas yaa :D
S.Özeren
23-10-2011, 18:08
şimdi körfezden eve geldim , bayağı bi yorulmuşum yaa :) şimdi yazmaya başlıyacagım :D
öncelikle skyhawk34 furkan kardesim , yogi arda abim , oguzhan öksüz , sekolive , layfstronk :D , boozer bilal abim , mert ünal , mert songül , ukku , safak-e30 , lowrider , sefa , nires aziz abim , uTKu veee son olarak tabikide BAH 30 Emir kardeşim.. :)
Bah30 emir kardeşime teşekkür ediyorum sabahtan beri beraberdik , bu arada otobanda rahatsızlık verdiysek özür dileriz , tiguan la kapısmaya girdik biraz saka yaptık :D yanlıs anlasılma olmasın , utku abi bu arada ufaktan bi ekşın yaptık kusura bakma sende :)
o ne la ? :D:D
Musti PoweR
23-10-2011, 18:10
o ne la ? :D:D
şey pardon abi el alışkanlıgı :D :D livestrong olcaktı ahahaha :D
Emir-Sb3R
23-10-2011, 18:17
ve bugun sunu ögrendim ben 5 yıldır falan bi cok kisinin modifiyeli arabasına biniyorum , BAH 30 kadar yol tutan araba görmedim. Otobandan körfez sapagına yaklasık bi 140la falan girdik , araba hiç mi kopmaz arkadas yaa :D
140 mı :hahaha:
Musti PoweR
23-10-2011, 18:18
140 mı :hahaha:
ben öyle hatırlıyorum , tiguana o makastan sonra dengemi kaybettim sanırım :D
Emir-Sb3R
23-10-2011, 18:19
ben bişey yapmadım :eek: :D
Forumdan körfezde kim varsa hepsini gördüm..
çok adam gördüm saysam parmaklarım yorulur. güzel konvoydu güzel dualar edildi şehitlikte sonra iyi gösterdik kendimizi yollarda. insanlarda geçerken destek oldular kornaları patlayana kadar.
benim kornada pert
Kornasi en son 250 kagit filandi rs in-p
dün a.gökçe ve emre d. ile tanıştım memnun oldum
bugün 61 plaka evo vıaport'un orda görüldü
Boost Up
23-10-2011, 19:11
bi dolu insan gordum:)
CasabLanca
23-10-2011, 20:37
körfezde gördüklerimiz dışında sabah otobanda sakarya tarafında gri e46 ve basık partner vardı selam verdik daha sonra onlarda körfezdeydi
pegeout 106
23-10-2011, 21:41
VE Plaka RS ßakırköy
VV onur Gti merter mc arka tarafta park halinde
RX 8 tamer otoparkta kendisi yok :D
TolgaEsentepe
23-10-2011, 22:17
Tolga Esentepe göruldu
sanırım bende seni gördüm :)
Jeandan-R
24-10-2011, 00:22
Maltepede 58 plaka polo gti gördüm, sanırım JOCCO nickli üyenindi.
Alp2 abi su an siyah polo kullaniyosa bu sabah basin ekspreste gordum . Uyku sersemligi de olabilir emin diilim :D
Benim acilen gebzeden-izmite kadar bizimle içinde 6-7kişiyle beraber sıkan civic sport sahibi arkadaşla tanışmam lazım.
Kardeşim eğer sesimi duyyosan, sen yanımızdan öle harrrrr die :D geçince serdara(EH vtec) gel takılalım şunun arkasına dedim o ana kadar 120 den yukarı çıkmayan biz 160dan aşaa düşmedik:hahaha: Senin sayende çok eğlendik :D Bende (SAU vtec)
Cliosportve
24-10-2011, 10:03
VE Plaka RS ßakırköy
VV onur Gti merter mc arka tarafta park halinde
RX 8 tamer otoparkta kendisi yok :D
Sanırım VE RS i park halinde gördün ?
pegeout 106
24-10-2011, 13:25
Sanırım VE RS i park halinde gördün ?
Aynen kartaltepede tavukçunun önündeydi ßakındım da sahißini göremedim :D
S.Özeren
24-10-2011, 13:37
arkadaş orda oturuyo :D
kavacıkta pistin gözdelerinden bmw 1M i gördüm :)
Maltepede 58 plaka polo gti gördüm, sanırım JOCCO nickli üyenindi.
Evet, Kentucky'ye geçiyoduk. :)
Musti PoweR
24-10-2011, 18:46
ben bişey yapmadım :eek: :D
araba kendinden giderli sıkıntı yok :D
merter tıklım tıklım, saat 23 ten sonrda ramo si, timer samet goruldu.arabasıyla gazlanıldı :D masallah sesi fena :)
Bende seni gordum :D Ramosi, mesut abilerde ordaydi lafladik ayak ustu
Halorex'ide cuma aksamindan gordum sagolsun kardesim beni yanliz birakmadi yardimci oldu sefakoye kadar birakti
16 plaka s13 edirnekapı.çuflattı iyi geldi :)
Dudlukta Tolga Esentepe goruldu
u plaka basık vtec2 z.burnu demircilerde görüldü selamlaşıldı siteden midir bilmem...
thedevil kenan,sağ olsun ziyaretime geldi oturduk çayımızı içtik muhabbetimizi ettik maşallah 41 kere maşallah si'ın fotograflarla alakası yok çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
S.Özeren
24-10-2011, 23:46
150 km yol yaptım ist içi kimseyi görmedim :D
darkmann
24-10-2011, 23:51
150 km yol yaptım ist içi kimseyi görmedim :D
başkan bende bugün okulda senin corsanın AU plakalı olanıyla selamlaştım basıklığa kadar aynıydı kimin arabası?
S.Özeren
24-10-2011, 23:52
başkan bende bugün okulda senin corsanın AU plakalı olanıyla selamlaştım basıklığa kadar aynıydı kimin arabası?
au plaka benden 3 cm falan yüksek kardeşim :D karşıdan bi arkadaş
Cliosportve
24-10-2011, 23:53
arkadaş orda oturuyo :D
Livestrong işini biliyor :D
Tavukçunun 2 üst katındayım zaten :D
darkmann
24-10-2011, 23:54
au plaka benden 3 cm falan yüksek kardeşim :D karşıdan bi arkadaş
valla dururken bakamadm yolda gördüm :)o zmaan senin araba ciddi basık
S.Özeren
24-10-2011, 23:59
daha payım var :D
halilkarakas
25-10-2011, 00:25
Halorex'ide cuma aksamindan gordum sagolsun kardesim beni yanliz birakmadi yardimci oldu sefakoye kadar birakti
rica ederim kardeşim yaa lafı olmaz :icon_tup:
bykarakus
25-10-2011, 07:44
GFU 106 istoç...
by serçe
25-10-2011, 12:11
Babannemler oturuyor o sokakta oraya gelmiştim dükkanın adı nedir?
iddaa bayii hemen bakkalın karşısında zaten ..
TolgaEsentepe
25-10-2011, 12:22
Dudlukta Tolga Esentepe goruldu
kasap erayı aratmıyorsun kanka maşallah :D
CasabLanca
25-10-2011, 12:23
kasap erayı aratmıyorsun kanka maşallah :D
tolga esentepe gölbaşında görüldü
TolgaEsentepe
25-10-2011, 12:24
buraya yazcanıza satılık araba konuma yazında satalım sarı yı :D
sefakoyde az once sıyah s2000 gordum ama plakayı unuttum :D
dün gece ataşehirde ice suprayı gördüm, göbekten gayet temkinli dönerek rodaj kmlerini dolduruyordu yavaş yavaş, maşallah :)
06 AS 9595 kırmızı crx incek yolunda görüldü. maaşallahı var
Musti PoweR
25-10-2011, 15:13
dün emreşener görüldü limonata içildi :D
FiReWaLL
25-10-2011, 16:02
cyc RS çeliktepe rampadan iniyodu dereye doğru
dün akşam halilkarakaş ı gördüm şirinevlerde urfalımda yemek yiyordu ;)
sefakoyde mertın s plaka fume si, aracımn onune park edıcektı,vazgecıp dewam ettı :)
e5 den H.. plakalı mavi bi 106 gidiyodu karşı şeritten son anda gördüm harika gözüküyodu :)
tuner faruk
25-10-2011, 22:01
Zıpzıp harun -halilkarakaş-emirhan sph-ramorex
06zzz Armegedon Armagan goruldu :)
CasabLanca
25-10-2011, 23:41
tolga esentepe görüldü bahçeli park etmiş ara sokağa çakal
TolgaEsentepe
25-10-2011, 23:43
tolga esentepe görüldü bahçeli park etmiş ara sokağa çakal
hahahahaha olm dedektif gibisiniz tee ebesinin şeyine bıraktım yine mi görüldüm :D
CasabLanca
25-10-2011, 23:44
hahahahaha olm dedektif gibisiniz tee ebesinin şeyine bıraktım yine mi görüldüm :D
değnekçilere para vermeyim diye taa nerdeyse anıttepeye koyacan la arabayı :hehe:
TolgaEsentepe
25-10-2011, 23:47
değnekçilere para vermeyim diye taa nerdeyse anıttepeye koyacan la arabayı :hehe:
etiket olmaya gerek yok kanka gizli saklı takılıyoruz zaten sarı araba almakla hata yapmışım haahahha :D
dün gördügüm faruktan başkası degildi... ramorex :D
CasabLanca
27-10-2011, 15:54
30 saniye önce gtr32 turan abi carrefourun köşeden döndü :D
06zzz Armegedon Armagan goruldu :)
camaro ile mi yoksa corvettele mi? :D
radar honda da onur kara ile görüşüldü.
aydn unvs orda sıyah s2000 goruldu, plaknın ortası 2 harftı ama hatrlamıyorum.
BKM S2000 Halıcıoğlu yolunda usul usul gidiodu..
camaro ile mi yoksa corvettele mi? :D
corvett ıle
camaro cıkmadı daha herhalde
RED plakalı s2000 cennette göründü..
_cAgdAsH_
27-10-2011, 20:50
sbl 306gti maltepe sahil ögle 2 gibi.
baya bi TT üyesi gördüm beylikdüzünde :)
baya bi TT üyesi gördüm beylikdüzünde :)
Bizde seni gorduk gardas,ömer sari cocugu bir cekti off diorum
Bizde seni gorduk gardas,ömer sari cocugu bir cekti off diorum
maşallah sarı cocuga kırmızı noktanın canı sıkkın :)
zıp zıp ee 106 maslakta görüldü :D
zıp zıp ee 106 maslakta görüldü :D
ben neden seni görmedim :) selamlaşır muhabet ederdik :beuj: kusura bakma :) ayrı yetten
maşallah sarı cocuga kırmızı noktanın canı sıkkın :)
İyi oldu iyi nazarligi cikti ;)
İyi oldu iyi nazarligi cikti ;)
sikinti yok yola devam :) gözü olann gözü cıksın bizim kimsenin malında gözümüz yok =) içimiz temiz
sikinti yok yola devam :) gözü olann gözü cıksın bizim kimsenin malında gözümüz yok =) içimiz temiz
Aynen aynen,Allah herkeze daha iyilerini versin insallah
Tarik ve kocaman bi masallahi hak eden polosu goruldu karsiyi pek bilmiyorum ama karslastik sanirim e5 ustu:)
Tarik ve kocaman bi masallahi hak eden polosu goruldu karsiyi pek bilmiyorum ama karslastik sanirim e5 ustu:)
dün gece biraz parlattık ondan güzel duruyodur yoksa bişeye benzemiyor :p
Musti Power la tanışıldı , fizyo terapiye girildi :D
tozkopranada beyaz fd6 selam werdı bana GK plakaydı sanırım, eger okuyorsa kornam calısmıyo yanlıs anlama :D
basın expresste eserın sarı cıvcıvı gordum, y.bosnaya kadar peşpeşe geldık.
ama eserı tanımadgm ıcın ıcındekı esermıydı bılmıyorum :)
tozkopranada beyaz fd6 selam werdı bana GK plakaydı sanırım, eger okuyorsa kornam calısmıyo yanlıs anlama :D
Si mi wardi sende?
Radar'da Onur Kara ile gorustuk :)
Engin keske sellektor falan yapsaydin,masallah kafadan cok iyi duruyor ;)
Si mi wardi sende?
Gri sedan si olmasi lazim
Si mi wardi sende?
aynen sedan Sİ bendim :)
aynen sedan Sİ bendim :)
Anlasilmistir :)
Engin keske sellektor falan yapsaydin,masallah kafadan cok iyi duruyor ;)
Gri sedan si olmasi lazim
tşkr ederım :)
senın arac ıcınde soylenıcek bsey yok zaten bilen biliyo :D
bu arada sag tarafta sıkışmadan önce guzel bi makasın wardı :D
Begendigine sevindim :D
Radar'da Onur Kara ile gorustuk :)
onurda radar dan cıkmıyo herhalde, dünde ben radar da onurla görüştüm :D
mehmet abı ona yatak yapmıs orda, orada yatıp kalkıyo :D
Keske uyandirsaydin da beni hic ole actionlara girmeseydik,rx8 di amacim ama kaile almadi ahahaha
meLaNchoLic
28-10-2011, 17:08
pek kimseyi tanımadıgımdan kimi gördüm görmedim bilmiyorum :D araçların kenarına köşesine tanıtıcı bi sticker yapmak lazım :D
Ramorex ramo si mrgarage stp eren cagaty eser ayvaz daha aklima gelmeyn biton adam bide gt plaka 106yi gordm okulun onnde
Keske uyandirsaydin da beni hic ole actionlara girmeseydik,rx8 di amacim ama kaile almadi ahahaha
olsun olsun sakın sakınde bi yere kadar, gercı HB ten sonra sedana daha alısamadım ama alıştırma oluyo :D
r8 le kasmaya hıc gerek yoktu yaa:D
Musti PoweR
28-10-2011, 17:49
Musti Power la tanışıldı , fizyo terapiye girildi :D
eheheheh aynen 106 GTİ görüldü :D mehmet kardeşim tekrardan teşekkür ediyorum çok saol =)
SekoLive
28-10-2011, 18:57
livestrong sameti gördm ters yolda :D
Tholl-ga
28-10-2011, 18:59
sanayideydim kimseyi görmedim :D
sanayideydim kimseyi görmedim :D
:D bilseydim piskevit alır gelirdim
onurkara
28-10-2011, 19:26
onurda radar dan cıkmıyo herhalde, dünde ben radar da onurla görüştüm :D
mehmet abı ona yatak yapmıs orda, orada yatıp kalkıyo :D
hiç sorma kardeşim yaa sonunda yayları hallettim artık işim olmaz orda :D
bugun böle entresan bir yaratık gördüm ama çözemedim ne olduğunu :)
http://img7.imageshack.us/img7/2431/joyteam005.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/7/joyteam005.jpg/)
olsun olsun sakın sakınde bi yere kadar, gercı HB ten sonra sedana daha alısamadım ama alıştırma oluyo :D
r8 le kasmaya hıc gerek yoktu yaa:D
:) alışırsın alışırsın sedan daha zevkli daha keyifli oluyor bir dahaki sefere durup 2 sohbet ederiz inşallah
bugun böle entresan bir yaratık gördüm ama çözemedim ne olduğunu :)
http://img7.imageshack.us/img7/2431/joyteam005.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/7/joyteam005.jpg/)
2'ye al pampa :hahaha::hahaha:
2'ye al pampa :hahaha::hahaha:
kardesim senn rolla falan işin olurmuydu ya :)
benimde olmaz kanka ama arada bir geyiğine birbirimize takılıoruz :) bazen Harunun dukkanda al 2 ye dıyıp gazladıgımız oluyor (koşarak) :D
biz yeşilçamcı degiliz abi o yüzden rolle falan işimiz olmaz :hahaha:
benimde olmaz kanka ama arada bir geyiğine birbirimize takılıoruz :) bazen Harunun dukkanda al 2 ye dıyıp gazladıgımız oluyor (koşarak) :D
:D sesi birebir aynısını yaptıgımı söylüyorlar :hahaha: viraj yapalım viraj :D by U.Ö
olum şu U.Ö den kurtulmam lazım :)
Tholl-ga
28-10-2011, 20:17
:D bilseydim piskevit alır gelirdim
maslak sanayideydim panpi :D
akşam istoç karşı yolda sarı 106 sağa çekmiş kaput açık ugraşıyolardı soldaydım geçmeye çalıştım yardımcı olmak için ama geçemedım burdanmıdır acaba ?
olum şu U.Ö den kurtulmam lazım :)
ondan kurtuluş yok
maslak sanayideydim panpi :D
dün ordaydım abicim :) bende bizim burdasın sandım :hahaha:
akşam istoç karşı yolda sarı 106 sağa çekmiş kaput açık ugraşıyolardı soldaydım geçmeye çalıştım yardımcı olmak için ama geçemedım burdanmıdır acaba ?
sitede sarı 106 birkaç tane var ben değildim UG de değil :S H olabilirmi acaba inşallah değildir
sitede sarı 106 birkaç tane var ben değildim UG de değil :S H olabilirmi acaba inşallah değildir
yok H de değildi tırlardan göremedim plakasını :beuj:
bykarakus
28-10-2011, 20:33
Bu aralar istocun oralarda bi sari 106 goruluyodu odur kesin arac yorgun biseydi !!!
evet çok diri durduğu sölenemezdi :)
yok H de değildi tırlardan göremedim plakasını :beuj:
iyi iyi H ın olmadığına da sevindim
B.Battal
28-10-2011, 20:47
livestrong sameti gördm ters yolda :D
Kötü yakaLandik
Kötü yakaLandik
Nezaman duz gidiyorsun ki zaten ? :D
Bilal
Edt: ulan kendime alinti yapmak ilginc oldu :dd
B.Battal
28-10-2011, 20:53
Nezaman duz gidiyorsun ki zaten ? :D
Bilal
Edt: ulan kendime alinti yapmak ilginc oldu :dd
Hatirlamiyorum kanka hehe
halilkarakas
28-10-2011, 21:10
tunerfaruk sanayide m3 le yanlarken gördüm
@pakten sanayi
akşam saat 9a doğru koz 61 arfy abiyi ümraniye kavaklıdere cd. seyir halinde görüldü :D
kırmızı bi s2000 maslak tarafındaydı. Baya bir ses var maslak tarafında bu akşam.gazlaya gazlaya geçti 4-5 arac az önce.
Kesin denemeye gidiyorlar diye içimden geçirmedim deil :D
bahçelievler'de Boozer'i gördüm :) maşallah
B.Battal
28-10-2011, 23:57
bahçelievler'de Boozer'i gördüm :) maşallah
Eyvallah keşke bende seni görseydim yav :)
hatta durdun kenarda :) ben ışıklardaydım
Eyvallah keşke bende seni görseydim yav :)
otomania
29-10-2011, 00:03
merter mcde beyaz europa.
eheheheh aynen 106 GTİ görüldü :D mehmet kardeşim tekrardan teşekkür ediyorum çok saol =)
ne demek kardeşim lafı mı olur ;):)
Ferhat_V
29-10-2011, 09:58
dün akşam bağdat caddesinde BRN80 c200 le yan yanaydık..
sonra NK m3 park halinde görüldü..
tuner faruk
29-10-2011, 11:33
tunerfaruk sanayide m3 le yanlarken gördüm
@pakten sanayi
Herkese etiket etmesene olum :D
Üsküdar da EH vti park halinde gördüm halil karakaş- emirhan sipahi-saro-ş-ramorex
CasabLanca
29-10-2011, 15:52
TarikS polo şu anda tam önümde cafenin önünde park halinde duruyor çizsem mi çizmesem mi bilemiyorum :hehe:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304270_10150388898289897_705154896_8071926_3660068 4_n.jpg
cagatay ve eray goruld :)