Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
orhan_guney
30-03-2013, 00:48
olum ne bicim adamsın baykuş gibisin :) herşeyden haberin var a.q
orhan kuzey elınde benzın pompasıyla gorulduu :D
aliergun
30-03-2013, 04:06
Bizim dükkanın ordan geçtin sanırım sende yanlış görmediysem.
Haftada 2 gun ordan geciyorum. Bakiyorum gecerken oralardamisin diye goreydim dururdum. Atpazarina cikiyodum :)
tamam o zaman ama sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi davranalım, bide mesela ben seni görmüşümde sen beni görmemişsin gibi olsun sonra ben buraya yazarım şu plaka aracı gördüm tech'tenmi arkadaş? diye, ( sanada özelden yazarım bak seni gördüğümü yazdım hadi cvp ver) diye, sende evet araç benim dersin işte neden ogün orda ne amaçla bulunduğunu falan yazarsın öle takılırız... :D
heycanlandım şimdi ne zaman yapıyoruz ?
huehuehuehu alem adamsın yaa.. =) vaLLA bugun Başakşehir yönünden Otobandan Sariyer tarafına gidicem saat 5 gibi çıkıcam =) :)
2 gündür Kırmızı 207GT yada RC görüyorum B.düzünde. LEV 08
KGüneyli
30-03-2013, 11:04
başakşehir tarafında 1 haftadır düzenli olarak önümden gecen plakasız bitane vtec2 var. beyaz renk hep gece denk geliyorum adam ön farların düzenini değiştirmiş C4lerdeki gibi uzunlar en sagda yanıor baya hoş olmuş kim acaba:)
Dün akşam orhan güney görüldü. Pilav yiyordu :D
çağlarcoskun
30-03-2013, 12:09
usta bişi dicem la bu kadar insan birbirini nasıl görüyor yahu ben kimseyi göremiyorum:(
bigün sırf birini görmek için çıkıcam bütün avrupa yakasını dolaşıcam anasını satim :D
Bugun sirf seni goreyim diye floryaya geldim resmini bile cektim hacı :)))) aksama eklerim kirmizi can yakiyooo guneste vuruyo. Floryayi japonya yapan tek insan. Senin arabayi gordugumde japonyadayim gibi hissediyorm masallah :D
sabah fat 72 evoyu gördüm maslakta
thedevil
30-03-2013, 12:28
Bugun sirf seni goreyim diye floryaya geldim resmini bile cektim hacı :)))) aksama eklerim kirmizi can yakiyooo guneste vuruyo. Floryayi japonya yapan tek insan. Senin arabayi gordugumde japonyadayim gibi hissediyorm masallah :D
Şuan mutluluğumu anlatmam için kelimeler kifayetsiz kalır bana bu mutluluğu yaşattığın için bu duyguyu tattırdığın ve ayrıca güzel kelimeler kullandığın için teşekkür ederim çağlar ,umarım bigün bende seni görürüm (çaktırma seni görmemiş gibi yapıyorum :D)
sarıkamış eleşkirt ayrımında basık bi unimog gördüm siteden birinin mi ?
Boost Up
30-03-2013, 13:03
GV plaka(app plakası yok dışardan biraz orjinal gibi duruyordu) fırtına mavisi scirocco burdan mıdır? dün öğlen 12.30-1 gibi temde denk geldim
orhan_guney
30-03-2013, 13:06
sende izliyordun nargile fenaydı ama.
Dün akşam orhan güney görüldü. Pilav yiyordu :D
Beyaz GEL ibiza cupra serifalide yikamacida goruldu
SBL plaka 306 gti gordum, kazlicesme sahilyolu, muhtemelen kendisi beni gorememistir, sag seritteydim.
inan_hndn
30-03-2013, 16:49
Dün gece Şirinevler E5 te 34 SUS 69 siyah S2000 göründü :) Egzoz sesi ortalığı yıkıyordu :) Bugünde BG 4982 Gri VTİ bakırköy adliyenin kapısındaydı resmen parıldıyordu :)
otomania
30-03-2013, 18:04
ümraniye carrefour'un orda kırmızı ciddi basık ek honda vb 9357 ydi sanırım tümsekden gecmesn bayağa bi bekledk arkada aramızdanmıdır :)
Karaman'da arada bina camlarında kendimi görüyorum :D
Zannedersem başka üye yok Karaman'dan :D
tamam o zaman ama sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi davranalım, bide mesela ben seni görmüşümde sen beni görmemişsin gibi olsun sonra ben buraya yazarım şu plaka aracı gördüm tech'tenmi arkadaş? diye, ( sanada özelden yazarım bak seni gördüğümü yazdım hadi cvp ver) diye, sende evet araç benim dersin işte neden ogün orda ne amaçla bulunduğunu falan yazarsın öle takılırız... :D
heycanlandım şimdi ne zaman yapıyoruz ?
ben seni gördümmü o anları unutmaya çalışıyorum birde gelip burayamı yazıcam :D
ataşehir inönü mahallesinde ess 20 s2000 gördüm yeditepe üniversitesinin karşısındada güzel bir cooper vardı sesi güzeldi
BirkanYazici
30-03-2013, 20:18
jbr87 az önce gülbağda
34 gkz 97 rsi kırmızı gny arksimla Büyükdere nargile keyfindeyiz buyrun gelin
Dün gece 3 30 gibi suadiye yada bostancı taraflarında sahil yolunda 27 plaka turuncu bi 350z gördüm aheste aheste ilerliyodu ama siteden mi bilmiyorum :)
Dün gece 3 30 gibi suadiye yada bostancı taraflarında sahil yolunda 27 plaka turuncu bi 350z gördüm aheste aheste ilerliyodu ama siteden mi bilmiyorum :)
27 Z 350 ise siteden değil ama semtten :)
CasabLanca
30-03-2013, 21:00
cnk50 dookan az önce dükkanın önünden geçti
emreaydın
30-03-2013, 21:04
uf 666 tayyar sahil yolunda görüldü
Karaman'da arada bina camlarında kendimi görüyorum :D
Zannedersem başka üye yok Karaman'dan :D
dün gece karamanda kaldım seni göremedim
kayışdağında kırmızı fn2 typeR civicSİ bitanede e36 cabrio yukarı geçtiler beni evde dört döndürdüler :D
beyaz air jetta , mavi vosvos , kırmızı erd(plaka yanlış olabilir) kırmızı r56 cooperS kuruçeşme de görüldü
BıD-Clio
30-03-2013, 22:37
EV lat clıoyu rumelı hısarı cay bahcesının onundekı kaldırımda gordum gun boyu
EV plaka gri ep3 typer ve eski kasa mavi ibiza dizel rolling yaparken denk geldi 1'de TEM Cakmak mevkiinde :)
Kavacik'tan girerken de NIF M3
Unverdide yasam hastanesinin orada onume fren yapip birden duran gaza gelmis fd6 buradansa bizzat tanismak istiyorum.
dün gece karamanda kaldım seni göremedim
Haberleşme durumumuz olsaydı misafir ederdim sizi,bir dahaki geldiğiniz de beklerim mutlaka.
EV lat clıoyu rumelı hısarı cay bahcesının onundekı kaldırımda gordum gun boyu
Ev lat clio yu gordum daha sonra floryada egzoz bagirtan siyah bir corsa kng plka corvette low rider baskanmzn le mans otoparkta :)
Yeni sahipleri üye değil :) Ula bendeyken kimse görmüyordu he :D
Haftada 2 gun ordan geciyorum. Bakiyorum gecerken oralardamisin diye goreydim dururdum. Atpazarina cikiyodum :)
Geçtikten sonra gördüm kardeşim bende sokağı dönüyordun.
Haberleşme durumumuz olsaydı misafir ederdim sizi,bir dahaki geldiğiniz de beklerim mutlaka.
her ay geliyorum iş için görüşürüz inş.
34 JJ plaka siyah Golf 6 TSI burdan mıdır? :)
Dun gece Sapancada SK plaka Gti evinin onunde yatiyordu..:)
Boost Up
31-03-2013, 12:14
EVN fn2 si ile vtec king Egemen abiyi gördüm
Yarim saat once B.kocer goruldu :) .Eve donerken kozyatagi koprusu altinda park halinde 20 tane filan arac vardi hepsi yeni astra
Musti PoweR
31-03-2013, 12:43
AG polo c.bağda yanyolda bekliyordu.
Şuayb abi şu motorcunun videosunu bekliyoruz :) Saygılar.
Suan gop Avrupa konutlarındayım zn plakalı siyah bi evo9 bi aşşa bi yukarı geçip duruyor :D
BurakYozgat.
31-03-2013, 15:05
Dün akşam Maltepe sahilde park halinde VB Vti'yı gördüm. Maşallah tertemizdi :)
her ay geliyorum iş için görüşürüz inş.
Mesaj yazıyorum iletişim bilgilerimi,kesinlikle beklerim.
Ben olabilirim belki :)
Lacivert 3.20 ci u plakaydı snrm airli istinyede park hakinde görüldü maşalhhı vardı
1.5 saat önce beykentte 06 VTC 98 gri ep3 gördüm. typer mı yoksa ep3 mü bilmiyorum :)
Dün akşam orange vtec orhan abiyi gördüm galiba küçükyalı sahilde, bi an gözüm aracın rengine ilişti ama ters yöne gittiği için net göremedim. :)
Ali Burak Şık
31-03-2013, 19:05
Dh plakalı çıtırdan basık gri es7 vtecII burdan mıdır ? Şehitlik yakınlarında görüldü de yazayım dedim :)
1.5 saat önce beykentte 06 VTC 98 gri ep3 gördüm. typer mı yoksa ep3 mü bilmiyorum :)
Her sabah 07:25 te beykentte görüyorum gri beyaz jantlı aama sanırım typer değil sanırım :D
Srk lagunayi ilk once feneryolundan gecerken gordum sonra cadde cikisi ara sokakta park halinde gordum yine piril pirildi..
Her sabah 07:25 te beykentte görüyorum gri beyaz jantlı aama sanırım typer değil sanırım :D
büyük ihtimal ama plaka yabancı gelmiyor. yeşilkentte oturuyor sürekli görüyorum :D
beykoz da VA vtec uguru gordum ayak ustu lafladık
beykoz da VA vtec uguru gordum ayak ustu lafladık
Hımmm tamam..
SekoLive
31-03-2013, 21:38
Srk lagunayi ilk once feneryolundan gecerken gordum sonra cadde cikisi ara sokakta park halinde gordum yine piril pirildi..
emre bende senın aracı hem caddede hemde feneryolunda gördm :) maşallahı vardı c6nın
ondertopcu
31-03-2013, 22:18
vtc typer degil siteye uyedegil sahibi isyerinden arkadasimin kuzenin araci
34 ESS gri s2000 Pendikte görüldü selamlaşıldı.:)
YunusAydn
31-03-2013, 22:33
bugün etilere emg cooper arkasından bkm s2k görüldü.. bi kaç saat sonrada civciv TP gti usul usul süzülüyodu :)
Basaksehir Mado'nun onunde HY plaka rocco r jantli Polo goruldu, burdansa basikligi tam kivamiydi masallah. Ayrica Oyakkent girisinde beyaz bi Hayabusa'yla selamlasildi egzozu dinlendi :)
TunayK
Dodo Hamman
KOP42
Serkanokan
göruldu bugun :)
emre bende senın aracı hem caddede hemde feneryolunda gördm :) maşallahı vardı c6nın
Eywallah saolasın :)
Dün akşam bostanlıda Berent abinin Celica yı gördüm, bi süre sonra kendisini de gördüm :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581407_10151404696983237_26793716_n.jpg
Dün akşam bostanlıda Berent abinin Celica yı gördüm, bi süre sonra kendisini de gördüm :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581407_10151404696983237_26793716_n.jpg
Hey maşallah. :)
Muharrem C.80
01-04-2013, 00:06
Dün akşam şirinevler mevkiinde çıtırdan gıdıklanmış beyaz sciroccolu kalabalık çok haneli plakalı HM'li bişeyler sanırım. arabada 60la sızmak üzereyken cevizlibağa kadar eşlik etti sağolsun sesi güzeldi cihazın.
Bugün Edirne'de Balta Otelin oralarda kırmızı bi CRX gördüm, her viteste kesiciye sokarak gidiyordu maşallah. :) Buradan Na Crx'ti sanırım.
umu_vtec
01-04-2013, 03:14
Mac saati fenerde et jetta Y.guner nickli arkadasin beyaz s2000 i ve cdu cooper goruldu
Berent.t
01-04-2013, 08:08
Bir dahaki sefere beraber bi nargile yapalım ;)
Hey maşallah. :)
Teşekkür ederim kardeşim :)
Schecter
01-04-2013, 08:14
dün gürpınar sahile inen herkesi gördüm. :D
Bir dahaki sefere beraber bi nargile yapalım ;)
Yapalım abi :) Ben (ae101) Cem abiyle Surf Way deydim sen Diva daydın sanırım :)
th 9620 astrayı gördüm emirganda
anti dj type r trafikte goruldu slm verıldı :)
bi kaç gündür ıspartakule efes evlerinin içinde siyah e36 turuncu jantı bu siteden mi acaba?
Erdem K.
01-04-2013, 09:59
c.tesi günü siyah hardtoplu 07 plaka s2k antalya deepo'nun önünde görüldü, uzunca baktırdı, maşallah...
anti dj type r trafikte goruldu slm verıldı :)
güzel denk geldik combo :) kitlendim kaldım o trafikte :mad:
dün gece beylikdüzü mc capcanlıydı herkes ordaydı :D
avatardaki araç seninse biz yemek yerken önümüzden geçtin o zaman
avatardaki araç seninse biz yemek yerken önümüzden geçtin o zaman
senin arabayı gördüm ama seni göremedim oradan geçen bendim :) maşallah çok tatlı duruyordu
güzel denk geldik combo :) kitlendim kaldım o trafikte :mad:
valla cok kotuydu trafık
bende aynayı vurdum bırıne korna caldı ama ıyı kufur etmıstır arkamdan :D
scooter candır trafıkte typeR fln dınlemez :P
Ben olabilirim belki :)
Okmeydanı ile İkinci köprü bağlantı yolundaki ?
Stp kehribar dün Alibeyköyde görüldü FENAA Maşallah.
valla cok kotuydu trafık
bende aynayı vurdum bırıne korna caldı ama ıyı kufur etmıstır arkamdan :D
scooter candır trafıkte typeR fln dınlemez :P
olur öyle ufak kazalar, kendine dikkat et :)
Okmeydanı ile İkinci köprü bağlantı yolundaki ?
Yok o ben degilim :)
cem_subasi
01-04-2013, 14:10
Az önce akmerkez girişinde RED 11 i gördüm maşallah hardtop takılıydı ama genede güzeldi :)
Yarim saat once B.kocer goruldu :) .Eve donerken kozyatagi koprusu altinda park halinde 20 tane filan arac vardi hepsi yeni astra
Eyvalllah müdür senide yorduk :))
SVY plaka beyaz rocco buradan mı ? Tanıyan var mı ? Egzoz sistemi nedir ? Çok güzel çatırdıyordu seside tam kıvamındaydı.Arkadaşın full stock roccosu ile çıkmıştık karşılaştık korna çaldık egzozu epey bi merak ettik.
Ali Burak Şık
02-04-2013, 07:25
BHD13 si bugün tekrar Aynalıkavak'ta görüldü :D
zıpzıp görüldü yenibosnada selamlaştık
Mac saati fenerde et jetta Y.guner nickli arkadasin beyaz s2000 i ve cdu cooper goruldu
Trafik mağduru olduk :)
zıpzıp görüldü yenibosnada selamlaştık
Ozlemisim bebegim seni :)
otomania
02-04-2013, 18:07
BHD13 si bugün tekrar Aynalıkavak'ta görüldü :D
bhd 13 eski aracım
BerkayKamaci
02-04-2013, 18:18
Dragger Yavuz abi yeni A3üyle incirlide görüldü ama yenge kullanıyordu heralde :)
bugün kayserideydim çok modlu araç görüldü ama biri vardı yeni astra opc kırmızı 4 sefer tanponuma kadar geldi ben tabi şirket aracı ile (linea ) tintin
Demin istoç yolunda gri as 8434 görldü ama bizim sitedenmi çıkaramadım slm veremedim ailem vardı
otomania
02-04-2013, 20:15
dün floryadan haliç'e kadar kırmızı hb jf plaka vti ile gttk sonradan kornalaşp ayrıldık arkadaş aramızdanmıdır
Burak E.
02-04-2013, 20:38
dün floryadan haliç'e kadar kırmızı hb jf plaka vti ile gttk sonradan kornalaşp ayrıldık arkadaş aramızdanmıdır
aynen cok sıkı duruyordu VTI.
Bugün bayabirilerini gördüm say say bitmez heralde :) B.evler vs istinye tayfası :)
Ali Burak Şık
02-04-2013, 23:09
bhd 13 eski aracım
Biliyorum hocam :D yeni sahibi burdan mı acaba :D
otomania
02-04-2013, 23:15
Biliyorum hocam :D yeni sahibi burdan mı acaba :D
hayır yeni sahibi üye değil
Kartal sahilde sanırım FAT evo ile turuncu bi 350 Z'yi gördüm. Peşinden de Tsi siyah bi Golf 5(galiba) gazlıyordu.
BerkayKamaci
02-04-2013, 23:53
Bugün bayabirilerini gördüm say say bitmez heralde :) B.evler vs istinye tayfası :)
Onun gorduklerini valla billa bende gordum :)
S.Özeren
02-04-2013, 23:54
Onun gorduklerini valla billa bende gordum :)
hadi sayalım :D
hadi sayalım :D
:D Üşeniyorum kanka :hahaha:
Zıpzıp ve sabah furkan çiçek görüldü
Hub rocco kucukyalida park halinde goruldu
Besyol sanayide Stp nin eski Vti TB yi gordum
Fn2 Drg Type r i gordum
Fn2 Drg Type r i gordum
06 plaka mı, ve ne renk?
SekoLive
03-04-2013, 19:10
ery98 406 kucukyalı
Hub rocco kucukyalida park halinde goruldu
selamlar :):):)
gece gunduz demeden yol yapıyoruz yıne goren yok :)
arkadaslar bu aralar bahcelıevlerde mat kahverengı bır ınsıgnıa cıkmıs kımdır sahıbı fotoları varmı arac baya baya hos duruyor :)
selamlar :):):)
Selamlar :) Yakın zamanda küçükyalı buluşması yapalım :)
06 plaka mı, ve ne renk?
İstanbuldayim ben kanka
34drg
Yeşil İntegra üye mi siteye
Arabaya asık oldum cok guzel duruyordu
aynen cok sıkı duruyordu VTI.
aynen abi altında VTI olmasına rağmen o kadar sakin gidebiliyodu pes dedim :D
siyah mk5 golf gti yazılı 06 u plakalı ve r32 difüzörlü vatandaş bizden mi acaba ? (ne tanım be)
S.Özeren
04-04-2013, 03:33
aklımda kalmış yanılmıyorsam geçen hafta sonu Godless Commie nickli abimizi mx5 ile gördüm kornada bastım selamlaştık tabi eğer oysa :)
aklımda kalmış yanılmıyorsam geçen hafta sonu Godless Commie nickli abimizi mx5 ile gördüm kornada bastım selamlaştık tabi eğer oysa :)
bende gecen senı metroport otoparkında gordum :)
dün akşam M U R A T ve aslan görüldü selamlaşıldı alışveriş yapıldı :D
aliergun
04-04-2013, 09:53
Tj plakali siyah rcz burdan mi? O kadar makas atti onumde yinede ilerleyemedi :)
S.Özeren
05-04-2013, 00:27
bende gecen senı metroport otoparkında gordum :)
uğrasaydın keşke 20 dakka orda takıldım :D
bugün akşam saatlerinde js galiba golf gördüm metroport un yan yolda kaliteli duruyordu maşallah
gecede tayfa
burkay (bitmeyen e34)
ahmet yılmaz (mini corsa)
emirhan tr tek connect (ishal sarısı :D )
Akın yılmaz (berlingo)
Melih Özlem (kokucu :D )
Mert sözge
Hüseyin Şahin
Onur boni bon :)
unuttuğum yok galiba :D
anil_kus
05-04-2013, 00:35
bugün akşam saatlerinde js galiba golf gördüm metroport un yan yolda kaliteli duruyordu maşallah
gecede tayfa
burkay (bitmeyen e34)
Akın yılmaz (berlingo)
Mert sözge
Hüseyin Şahin
9 9.30 gibi çalışlar caddesinden geçen kırmızı astra j sizdiniz galiba füme e90 la korna caldım size duymadınız galiba :)
S.Özeren
05-04-2013, 00:40
9 9.30 gibi çalışlar caddesinden geçen kırmızı astra j sizdiniz galiba füme e90 la korna caldım size duymadınız galiba :)
duydum duydum :) bende bastımda biraz geç oldu sanırım :)
SUS 65 polo caglayan civarinda kopru yolunda oglenleyin
C.Okan Everest saat 12 gibi Yenibosna'da selamlastik, adamla Anadolu yakasinda oturuyoruz hic karsilasmayip denk geldigimiz yere bak :D
Sercan AKCAN
05-04-2013, 01:55
SUS 65 polo caglayan civarinda kopru yolunda oglenleyin
C.Okan Everest saat 12 gibi Yenibosna'da selamlastik, adamla Anadolu yakasinda oturuyoruz hic karsilasmayip denk geldigimiz yere bak :D
valla bende güzel bi clk gördüm ama sizin olcagınızı tahmin etmedim.plakayı falanda bilmediğim korna falan calmadım.calsaydın keske tanısırdık zaten biton trafik vardı :D
A.B.Battal
BOB Berkay
Emre Pşk.
Burak
ABC
Hakan F
CEF plaka bordo ek sedan schmidt vardı güzel basık.Bostancı sanayide görüldü.
VD plaka siyah S2000 dün e-5 te avc parseller tarafında sıkarken görüldü, ayıptır sölemesi çiğ köfte alıyordum da :D
gecede tayfa
burkay (bitmeyen e34)
Akın yılmaz (berlingo)
Mert sözge
Hüseyin Şahin
Ahahahah abi Akin'in soyadi Yilmazmi oldu :D :D
AhmetYılmaz
05-04-2013, 09:27
Samet özeren görüldü trafikte. Sonra maç izlendi. :D
emresener
05-04-2013, 09:40
JET94 görüldü sabah yeşilköyden çıkarken ;)
CasabLanca
05-04-2013, 14:36
sabah şaşmazda ghibli06 görüldü
S.Özeren
05-04-2013, 15:01
Ahahahah abi Akin'in soyadi Yilmazmi oldu :D :D
Ahahahaa diger Akin ile karistirdim gokce olcakti :D
SekoLive
05-04-2013, 15:51
air beyaz jetta bakırköy sahilde görüldü
mert_leon
05-04-2013, 17:50
YNK 76 plaka siyah fn2 typer forumdanmi acaba. Komsuyuzda kendisiyle :)
spree1903
05-04-2013, 17:53
forumdan mı bilmiyorum ama 34 cız 79 kırmızı typer r konyada görüldü
Dj typer öğlen turan güneşte görüldü
Beyaz air Jetta satildi mi ? 3 gibi İstanbul Unv. Fen Fakultesi'nin onunde gordum ben de.
yeşil src 28 s2000, yeşil 31 plakalı scırocco. forumdanmı araçlar kendileri komşum olur :D
Dj typer öğlen turan güneşte görüldü
keşke görmeseydin, leş gibiydi :) ben cuprayı fark etmedim kafa dalgındı heralde.
Ahahahaa diger Akin ile karistirdim gokce olcakti :D
abi şu astranın fotolarınıda alalım artık maşallah cincik gibiydi be :)
edit: dün akşam 19.00 gibi beykentte GKT Mert Ünal'ı gördüm sotede manzara seyrediyordu kornaya basarak yanından geçen caddy bendim :D
by_speedvw
05-04-2013, 22:55
burak yozgat 34 JP 2661 Sohc Vtec EF görüşüldü muhabbet edildi hafifde gazlandı :)
15 dk önce zeytinburnundan e5'e bağlanırken SKN typer görüldü. çekici üstünde bile baktırıyor kendine :)
edit: umarım bi problemi yoktur çekicide bile maşallahı esirgemedim :)
siyah SA plakalı 520 bmw ile götgöte trafik yaptık zevkliydi :D buradaysa selam olsun
S.Özeren
05-04-2013, 23:25
edit: dün akşam 19.00 gibi beykentte GKT Mert Ünal'ı gördüm sotede manzara seyrediyordu kornaya basarak yanından geçen caddy bendim :D
daha işleri bitmedi , bi bitsin ağız tadıyla ondan sonra gelicek inşallah :)
alg tayyyar elıt semt umranıye :D
EKK2 K24A Civic ***** yerde görüldü , izmire satıldı sanırım araç?
LVL plaka astra - mavi body kitli insignia - kırmızı bi astra beyaz jf plaka a3 merter de görüldü sonra cevizlibağda arkamızdan geldiler bayağı iyi giriyolardı bizde arkalarından gittik biraz burdansa abiler arkadaşlar selam olsun :)
keşke görmeseydin, leş gibiydi :) ben cuprayı fark etmedim kafa dalgındı heralde.
Cupra yeni sahibinde abi zaten artik arkadasin arabasindaydim gordugum sirada :)
SUS gtı marmara forum önünde görüldü...
pesimist206
06-04-2013, 16:29
keske dursaydın kardesım kafam bozuktu hıc duymadım bıle :)
Siyah Sus s2k Maslak'ta goruldu
Dün BA s2000 i bizimkentte gördüm
Birkaç araba daha görmüştüm ama unuttum :D
keske dursaydın kardesım kafam bozuktu hıc duymadım bıle :)
Acil bir yere gitmem lazimdi duramadim pek zamanim yoktu yoksa durucaktim :)
Cupra yeni sahibinde abi zaten artik arkadasin arabasindaydim gordugum sirada :)
Yeni sahibide birlik mahallesi civarlarindan mi 34... Plakali
MertSerhanÖ.
06-04-2013, 20:46
Yenikoy sahilde Emre D beyler goruldu:)
içerenköyde siyah golf R görüldü
mert_can 41
06-04-2013, 23:56
41 fl clio rs full ün önünde görüldü sabah saat 12:30 civarı falandı maşallah çok temiz duruyodu :)
berkay_aydin
06-04-2013, 23:59
Arabasına baktık diye gaza gelen dengesizleri kınıyorum burdan :)
ali_utku
07-04-2013, 00:09
Melih-ö , burkaykalyon ,AhmetYılmaz görüldü tanışıldı,guzel bı muhabbet edildi :)
Tekrardan memnun oldum beyler,Metin Usta'nin ellerine saglık.
şahinimiz guzel olacak:cool:
Kng s2-air us megane- air siyah polo bi kaç arkadaş daha sariyer sahilde
Ymk yerken manzaranın tadını çıkarıyolardı korna çaldım geçtim
Yeni sahibide birlik mahallesi civarlarindan mi 34... Plakali
Yok araç hala aynı plaka
Aynada kendimi gördüm sivilcemi sıkıp selamlaştım
Suadiye sahilde akşam saat 11 12 arası gri bi ep3 gördüm makyajsızdı.Turboydu sanırım yanımızda bi vites bitirdi ses çok güzeldi maşallah.
burkaykalyon
07-04-2013, 00:53
Melih-ö , burkaykalyon ,AhmetYılmaz görüldü tanışıldı,guzel bı muhabbet edildi :)
Çok memnun oldum bende kardeşim. Passat'ımız (.) oldu :cool:
:D :D
vtc plakalı kırmızı s2k tem de gördüm bu sabah
umu_vtec
07-04-2013, 01:16
cdu ayf kardeşler fenerbahçe sbah ve akşam görüldü :)
Beyaz megan rs idealtepede görüldü :)
Sercan AKCAN
07-04-2013, 03:00
SUS gtı marmara forum önünde görüldü...
57 plaka tempra sendin galiba topraam diye baya bi muhabbet geçti :D
sendikadan arkadaslar la gorusuldu :D
onursumer
07-04-2013, 08:58
dun akşam baltalimanı oba kafe çıkışı aslan'ı gordum c4 u ile :)
ayrıca hisarda melih in clio park halindeydi :D
eyvallh Onur cikista air vos berkayla kafa kafaya giriyorduk az kalsin
berkayGLRN
07-04-2013, 11:07
eyvallh Onur cikista air vos berkayla kafa kafaya giriyorduk az kalsin
Aslan abı kusura bakma valla emre d le bı hata yaptık cok pardon valla :o
Laaan berkayyyyy bu ıyıdı amam:D:D:D
Yanindaki Emre miydi senin?Valla esim ciklik atti karsimizde bir anda belirince
berkayGLRN
07-04-2013, 11:46
Evet abı emre abi kullanıyodu ..kusura bakma abi valla:(
dün aksam h.savasın egsozu benı cok etkıledı, bı ara temde catara patara oldu, bnde arkadsındaydım dedım ya motoru alıyo elıne suan :D yada show yapıo ama showmuşş :D
Kusura bakma tekrardan Aslan abi, acelemiz vardı Berkayı yetiştirmeye çalışıyordum o arada sana denk geldik :)
Kusura bakma tekrardan Aslan abi, acelemiz vardı Berkayı yetiştirmeye çalışıyordum o arada sana denk geldik :)
Onemli degil Emrecim kazasiz atlaktikya o yeter
ama ugrassak o sekilde denk gelmezdi ;)
yusufcan_k
07-04-2013, 12:52
34BR6018 BEYAZ ecufast stickerlı cupra kızılayda görüldü maşallahı var sahibi burdansa
Heheheheh sağolasın Ali memnun oldum bende :)
Benim değil artık ya :D :D
Bayrampaşa Merter tayfası dün gece tem avrupa konularından önce ET jetta sonra ZNR s2000 :rolleyes:
potter744
07-04-2013, 13:16
valla bizim otopartada siyah 34 plaka bir s2000 var sag arkada bagaj ecufast yazılı kımıdır acaba ? incekde
dün aksam h.savasın egsozu benı cok etkıledı, bı ara temde catara patara oldu, bnde arkadsındaydım dedım ya motoru alıyo elıne suan :D yada show yapıo ama showmuşş :D
Hahaahah abi cok sagol,ALLAH'a cok sükür bi sıkıntı yoktu buraga tedavi uyguluyordum :D
WarmongeR
07-04-2013, 15:25
15 dk önce zeytinburnundan e5'e bağlanırken SKN typer görüldü. çekici üstünde bile baktırıyor kendine :)
edit: umarım bi problemi yoktur çekicide bile maşallahı esirgemedim :)
yazını daha yeni gördüm, ufak bir şanzıman sorunu vardı riske etmemek için çekiciyle götürdük dükkana, teşekkürler.
Burak E.
07-04-2013, 16:08
Hahaahah abi cok sagol,ALLAH'a cok sükür bi sıkıntı yoktu buraga tedavi uyguluyordum :D
tedavilerin sonucu gece atomu parcaladım.. :D
Musti PoweR
07-04-2013, 16:11
kuk 40 sahilyolunda görüldü. ekşınları arkasından izlendi :)
sen gelme zaten. :ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
:D
tabi tabi herkez de yedi şimdi:D
onursumer
07-04-2013, 20:33
o tosba sizmiydiniz arkadanda kırmızı şahin geliyordu aslana laf diynde iniym dalıym diye bekledim 2 araba arkadaydım :D
Bugün Fındıkzade'den aşağı Vatan Caddesine mavi bi m3 ile beraber indik A ile başlıyodu plaka burdansa selamlar güzel oynadık Vatanda :) Sonra Edirnekapı tarafına döndü :)
Dun gece 34F sıyah s2000 i gordum gormez olaydım keşke
Maşallahı var arabanın kazasız belasız :)
CasabLanca
07-04-2013, 21:33
valla bizim otopartada siyah 34 plaka bir s2000 var sag arkada bagaj ecufast yazılı kımıdır acaba ? incekde
artık 34 plaka değil
artık 34 plaka değil
aynı arabadanmı bahsedıyoruz pampa ?
benım gordugum ıle
CasabLanca
07-04-2013, 21:49
aynı arabadanmı bahsedıyoruz pampa ?
benım gordugum ıle
yok abi senin dediğin aracı bilmiyorum
az önce çukurambarda 3 tane gtr35 vardı birisi yabancı plakalıydı
Bi yarim saat once enesTI2'nin Corsa'yi Vadi Cafe'nin onunde yatarken gordum. Benim arabanin 2 yaninda duruyodu mekandan ciktigimda :)
yok abi senin dediğin aracı bilmiyorum
az önce çukurambarda 3 tane gtr35 vardı birisi yabancı plakalıydı
Bunun gibi mi ? :D
http://c1304.hizliresim.com/18/7/lvvsz.jpg
CasabLanca
07-04-2013, 22:15
aynı yer aynı kadro ahhahahaha :hehe:
kng ve ep plakalı sıyah s2000 ler goruldu bugun
bıd clioyu gördüm korna bastık hiç oralı olmadı :D
çağlarcoskun
08-04-2013, 01:29
tiner faruğun delsol görüldü avcılarda yol üstünde :)
BıD-Clio
08-04-2013, 01:30
bıd clioyu gördüm korna bastık hiç oralı olmadı :D
nerde acaba :) bugunkı trafkte kafayı yemek uzereydım de :D
tiner faruğun delsol görüldü avcılarda yol üstünde :)
Bende gördüm o tineri bütün gün :D
Cumartesi günü 3 S2000 gördüm. Hepsi siyah.
Mer91, Fly84, Kes55. 3ününde inanılmaz sesi vardı.
K.çekmece-Avcılar rampasını bi çıkışları vardı ki görmeniz lazımdı :)
Ayrıca HH plaka Air Jetta'yı gördüm.. Siyah
merterden e5'e bağlanırken mat kahverengi insignia gördüm vossen takılıydı on numara görünüyordu araç...
nerde acaba :) bugunkı trafkte kafayı yemek uzereydım de :D
mezarlığın alt tarafında kırmızı honda ile
bebekte cumartesı aır megane coupe vw polo s 2000 falan park halındeydı megane coupe tas tus ınıp kalkıyordu trafıkte :)
cumartesi akşamı kocaeline geçerken arka arkaya 206 ve clio gördüm ama plakalarını alamadım. maşallah iki aracada.
Erdem K.
08-04-2013, 10:07
B.Koçer'in siyah cupra2'sini cuma akşamı bostanlıda park ederken gördüm, maşallah dedirten cinstendi.
Dün de bornova otobanında siyah megane rs gördüm ama sahibi siteye üyemiydi bilemiyorum...
BıD-Clio
08-04-2013, 11:15
mezarlığın alt tarafında kırmızı honda ile
hmmm gordum ama degıdım gıbı trafık ve yolda onca yolu katledenler yuzunden bayabı sınırlenmıstım sorry :D
Suleyman
08-04-2013, 11:22
34 Dm cooper s ve 34 fly s2k iau nun onundeydi de forumdan mi bu arkadaslar ?
DCA vtec2 halkali caddesinde goruldu. Masallah.
35 AR integra, avcilar tepe home onunde goruldu. Bakislari cok guzel.
16 jdm plakalı kırmızı typer warsa onu gordum. koltuklar typer koltuguydu ama emn degılım.
otomania
08-04-2013, 20:20
florya sanayide 55 ar corsa masalahı vardı, ömer bekiroğlu
çağlarcoskun
08-04-2013, 23:56
hafta sonu yazlık dönüşü tekirdağda murat özcan'ın KK vti görüldü. karşı yolumda direk dikkatimi çekti üstüne kırcaktım baktım babası kullanıyodu. amcadan full orj spec :D maşallahı var yaaa harbi direk dikkat çekiyo :icon_tup:
-Murat Özcan-
09-04-2013, 00:08
hafta sonu yazlık dönüşü tekirdağda murat özcan'ın KK vti görüldü. karşı yolumda direk dikkatimi çekti üstüne kırcaktım baktım babası kullanıyodu. amcadan full orj spec :D maşallahı var yaaa harbi direk dikkat çekiyo :icon_tup:
Babamın o gün işi vardı kanki aldı aracı o gün full ondaydı görmen çok normal olmuş :D
Suleyman
09-04-2013, 07:39
34 GKS type r goruldu .
iki gündür benim evin sokağına 41 UC plakalı kırmızı ep3 typeR geliyor sahibi bizdenmi?
CasabLanca
09-04-2013, 18:12
dikmen kavşağında dirk rocco ile görüldü :D
Dj typer trt ışıklarda görüldü
Dj typer trt ışıklarda görüldü
Hangi aractan takip ediyorsun, selam vereyim bir dahaki sefer :)
Hangi aractan takip ediyorsun, selam vereyim bir dahaki sefer :)
Şuan için arabam yok arkadaşlarımdan hangisinin arabasını alırsam bu ara sürekli değişiyor o yüzden :D
incirli caddesinde dip focus emre peşekersoyu gördüm bip bip selam verdim görmedi :D
incirli caddesinde dip focus emre peşekersoyu gördüm bip bip selam verdim görmedi :D
allahtan o sana bip bip die selam vermemiş dua et :D
SOMEONESPECIAL
10-04-2013, 10:03
Kırmızı JET plakalı corsa kimin ?
allahtan o sana bip bip die selam vermemiş dua et :D
ha ha ha: :DD:D bu çok iiydi ya:)
Dün 35 RR 306 Typer görüldü, Kup Del Sol Gökhan abiyle sanayide karşılaşıldı.
Kırmızı JET plakalı corsa kimin ?
B. düznde oturuyor hergün bende görüyorum
Biraz daha basmışlar Birde Mini jantı takmışlar
SOMEONESPECIAL
10-04-2013, 10:22
2. GÜNDÜR SANAYİDE... JANTLAR GÜZEL DURMUŞ AMA :icon_tup:
Adakent tarafında oturuyor. Bende görüyorum arasıra
GokhanK.
10-04-2013, 13:43
melih özlem geldi saolsun kokuları bıraktı gitti :)
01 bks clio rs satıldımı şimdi gördüm
GokhanK.
10-04-2013, 14:45
unutmadan birde saroyla tanıştık :)
2 gündür üst üste doğuş üniversitesinin oradan e5'e çıkıp kesicide gazlaya gazlaya giden gri clio rs görüldü.
01 bks clio rs satıldımı şimdi gördüm
evet pazartesi günü
melih özlem geldi saolsun kokuları bıraktı gitti :)
Zor da olsa sözümü tuttum abi :)
GokhanK.
10-04-2013, 18:48
Zor da olsa sözümü tuttum abi :)
problem yok kardeşim :) bilmediğimiz biri değilsin ki ;) kokular da sağlammış hani, köprüde trafikte beklerken bayılmışım :D
Melih-Ö uğradı yan tükkana geçti birazdan yine gelicek :D
R56 sı karşımda maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Jeandan-R
10-04-2013, 21:53
2 gündür üst üste doğuş üniversitesinin oradan e5'e çıkıp kesicide gazlaya gazlaya giden gri clio rs görüldü.
Alisamadim vitesine kesicide kaliyorum hep. yoksa hic sevmem arabayi kesicide birakmayi :D
Alisamadim vitesine kesicide kaliyorum hep. yoksa hic sevmem arabayi kesicide birakmayi :D
Adam bks yi almış gelmiş :D kardeşim tekrardan hayırlı olsun :) rs iyidir :D
Bugun beni gormedinmi? :)
Jeandan-R
10-04-2013, 23:18
Beklediğimden iyi valla, ufak tefek işleri var ben kılım biraz ondan olsa gerek :D
problem yok kardeşim :) bilmediğimiz biri değilsin ki ;) kokular da sağlammış hani, köprüde trafikte beklerken bayılmışım :D
hehehehhe beğenmene sevindim abi :)
Melih-Ö uğradı yan tükkana geçti birazdan yine gelicek :D
R56 sı karşımda maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkürler :)
cagri-35
10-04-2013, 23:48
B.koçer ile Ata alfa muhabbeti yaparken bostanlı sahılde yakalandı.
Onurun a3 ude gordum zaten onlara katılmıs donus gec oldu haberlesıp roll yaparız demıstım ama :D
otomania
11-04-2013, 00:32
mc'de şans eseri (yogi) arda abi ile tanıştık ve beyaz leon (aem) eray.
34 RMZ 57 plaka s2000 burdansa selam olsun İncirli'den Levent'e kadar arka arkaya gittik :) Memurlar vardı her yerde fazla sıkamasada kulağımızın pasını sildi ara ara.
İlk gün değilde 2.gün daha iyi attın 2'ye tecrübeyle sabit :D Maşallah.
cem_subasi
11-04-2013, 08:04
Hayırlı olsun bende geçen gün gördüm okulda :) Allah kaza bela vermesin :)
Salı günü HKN71' i gördüm. Koltuklar devasaydı..
Eser kardeşim görüldü ecufast :D
Gördüm tabbiiiiiiiii :) plakamızda fenayydı :D
Yeditepe univ otoparkinda UZ beyaz vteci gordum burdan midir sahibi?
Yeditepe univ otoparkinda UZ beyaz vteci gordum burdan midir sahibi?
burdandır evet :)