Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte hangi TT uyesini gordunuz ?
SekoLive
11-02-2014, 07:32
YUK Ep2 Sport sabah bizim sokakdaydı maşallahı var canlı canlı cok güzeldi
Foruma üye olduğunu hiç zannetmiyorum ama 1.kopruden anadoluya geçerken, aksi yönde bi s2000 gördüm kırmızı üzerinde 1 karış toz,gördüğüm ilk full stok s2000 di.Ne bi egzoz ne bi spor yay, toz içindeydi ama ne kadar kirli de olsa,hatlarını kamufle etmeye yetmiyordu, dibim düştü :o
Sefaköy kapatılan Full'deki işkembecinin önünde bi siyah S2k, K.çekmecede de AF plaka siyah Golf IV görüldü. Sanırım 6664..
NakkaSss
11-02-2014, 22:29
Boğaz içinden, anadoludan avrupaya geçerken 41 plaka turuncu mrs görüldü. Selam verildi :D
Dun Bahcesehir'de kirmizi 3K Clio 3 gordum burdandi sanirim arac fakat orta yaslarda bi' amca kullaniyodu selam vermedim :)
Dun Bahcesehir'de kirmizi 3K Clio 3 gordum burdandi sanirim arac fakat orta yaslarda bi' amca kullaniyodu selam vermedim :)
benim araba :) peder almış arabayı bak sen :D
Sinyaller turuncu sanirim bende bu sabah gordum arabayi orta yaslarda birinde
Dün akşam maslakda selam verdiğim vb plaka kırmızı 106gti burdandı sanırım :)
serkanaygün
13-02-2014, 11:16
İku otoparkinda sari e46 m3, jl plakali polo gti, mat lacivert 5 serisi. M3 cok guzel duruyordu.
yusufcan_k
13-02-2014, 13:10
3. caddeden kırmızı 458 geçti.Güzeldi senfonisi. :D
Araba şu 1 ay önce falan gallardo ile gezen arkadaşın aracı :) bizim ofisin yanına geliyorlar bi tanede s600 var yanında beraberler genelde
Bugünde 3. ve 7. caddede bol bol gördüm.Sanırım yeni almış arabayı:D
şuan kapının önünde yatıyor :) :o
BirkanYazici
13-02-2014, 14:10
01hh s2000 capacity otoparkta goruldu onumuzde ufak ufak yan verdi :D
Octavia RS
13-02-2014, 17:27
Set plakali yeni kasa leon lacivert renk forumdandi galiba masallah guzel duruyo kosuyolunda gördüm dün
Kutluhan
13-02-2014, 18:14
alk kırmızı ibiza cupra, göktürkte gördüm.
eskiden hergün fabergeyi gorurdu adam askere gitti techden kimseyi goremez oldum :)
JR Sarı typar arkasındada mavi megane feneryolunun ara sokagında nakla kafenın yan sokagındaydı :) masallah 2sıde cok ıyı duruyor
otomania
14-02-2014, 01:26
koctas otopark VL plaka ep3, haznedar time-R
Konya yolunda hamzast ket ibiza ile goruldu selamlasildi :)
Risendark
14-02-2014, 17:07
ivedikte MGR 03 plakalı 350z görüldü forumdansa selamlar :)
Konya yolunda hamzast ket ibiza ile goruldu selamlasildi :)
RUN corsa görüldü yazmak için girdim konuya sen hızlı davranmışsın :)
34 SIE plakali FN2 buradan mi, gri renk sevmeme ragmen aracin masallahi var :)
serkanaygün
14-02-2014, 22:23
Sabah M.A.D ile görüşüldü sticker alındı :)
esmerhan
14-02-2014, 22:54
kanka nerde duruyor bilmiyorum da araç bu
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1510391_504286486335503_70695590_n.jpg
bende bugun gordum arkasındada 350 z duruyodu :)
Risendark
15-02-2014, 18:14
Aydınlık çevreli caddesinde 1 saat önce AE plaka beyaz vtec2 yle ara sokaklarda peşpeşeydik burdansa selamlar :)
RUN corsa görüldü yazmak için girdim konuya sen hızlı davranmışsın :)
unutmayım diye görür görmez yazdım :D
Birkan61
15-02-2014, 23:22
Merter Shell'de Burger King'in orada bir sürü opel corsa vardı, önlerine park ettik kusura bakmasınlar :D
serkanaygün
16-02-2014, 10:16
AJ plakalı corsa D sport forumdan mıdır? Dün yaylada görüldü :)
37 plaka beyaz scirocco forumdanmıdır ? etlik bentderesı yolunda goruldu...
yusufcan_k
16-02-2014, 13:39
dün RUN plakalı corsa yı akay caddesinden bulvara bağlanırken gördüm trafikte duruyordu baktım baya bi ama :) camlar filmliydi (elinde beyaz dogosu olan kişi ben ) :)
jum fn2,gza 106gti beylikdüzü,merter mc sarı ek civic vs vardı en önemliside polis vardı birşey yoktur umarım.
Yeni rs6 si.ile elpadre tekrardan goruldu . Firindan ekmek almaya gidiyormus :D
Sanırım 1 hafta önce falan sizi gördüm minibüs caddesinde bi ufak gaz açtınız akşam 10 gibi :) Maşallahı vardı :)
Sanırım 1 hafta önce falan sizi gördüm minibüs caddesinde bi ufak gaz açtınız akşam 10 gibi :) Maşallahı vardı :)
Eyvallah kardesim. Teaekkur ederim. :)
dün RUN plakalı corsa yı akay caddesinden bulvara bağlanırken gördüm trafikte duruyordu baktım baya bi ama :) camlar filmliydi (elinde beyaz dogosu olan kişi ben ) :)
camlar zindan spec :D
yusufcan_k
16-02-2014, 15:08
aynen :D baktım ama sadece baktım :D :D
ulu_cupra
16-02-2014, 16:56
Yaklasik yarim saat once Mahmutbey TEM de 3 tane Honda Civic vardi 2 tanesi o kalabalik trafikte rolling yapmaya calisiyodu...
ALLAH akil fikir versin
TL Corsa Forum Istanbul otopark, ROH Sedan Ek Bayrampasa'da goruldu.
07 ARP plaka gti burdanmıdır :))
low&slow
16-02-2014, 21:14
34 GTR 35 - 33 GP 3433 Fn2 tayyare yeşilköyde misafir ettik :)
sizin araç gtc ise eğer 2 gün önce sefaköyde önümde el freni ile köşeyi dönen sizmiydiniz? ben s2000 leydim
Ferhat_V
16-02-2014, 21:59
maltepe sahil yalı cafe otoparkında bir sürü polo vardı..bi kaç tanede golf..vw ciler buluşma yapmıştı herhalde 20 25 kişi masa etrafındalardı..
sizin araç gtc ise eğer 2 gün önce sefaköyde önümde el freni ile köşeyi dönen sizmiydiniz? ben s2000 leydim
Evet aracim gtc fakat otaraflarda degildim :)
GuneyOnur
17-02-2014, 09:18
Sabah Esatpaşa yanyoldan geçen Ciğerli Fiesta forumdanmıdır ? Çok tok bir sesi vardı...
dün imes baraj yolunda 1 vette 1 bocanegra 1 astra 1 de rocco goruldu aynı anda gazladılar , onlar her kimse selam olsun :D
BirkanYazici
17-02-2014, 11:02
61DN plaka polo gti iku incirli
Merter Shell'de Burger King'in orada bir sürü opel corsa vardı, önlerine park ettik kusura bakmasınlar :D
kusura bakmiyoruzda punto forumnda, corsacilari bastik bi puntocu wardi aralarnda onada sticker verdik diye yazilmis bastik falan demeseydi arkads keske :)
Beyaz rocco gordum forumdan mi acaba :)
Beyaz Roccoysa kesin forumdandır :D :D
http://m.friendfeed-media.com/162c916a87e53f33f0721354a6995ad102be66e0
Paris'te gördüysen ben olabilirim.
havaalanından zeytinburnu sahil yoluna kadar izlediğim bi e28 5,35 var maşallah burdansa selamlar :)
Engin G.
17-02-2014, 17:33
34 BK 7829 Olması lazım gri corsa kapımın onündeydi aracın arkasındaki duman izlerinde belliki araç baya ciğerli
Hemen hemen hergün evinin önünde "ilker yusuf"un corsasını görüyorum maşallahı var :)
serkanaygün
17-02-2014, 19:18
BOB corsa çobançeşmede e5teydi opet civarında :)
burakcan
17-02-2014, 20:04
yav dün ankara içi 150 km yaptım bütün şehri gezdim benzinim bitti beni neden kimse görmedi ?
Suleyman
17-02-2014, 20:10
Anlaşılan app plaka takmadan kimse beni farketmeyecek :hihih:
Kırmızı Corsa D sport, cam tavan, tatlı basık, ön tamponda dr.ecu stickerli, sanırım VL plakaydı
Cibali de sık sık park halinde görüyorum, buralarda mıdır acaba?
Birkan61
17-02-2014, 20:35
kusura bakmiyoruzda punto forumnda, corsacilari bastik bi puntocu wardi aralarnda onada sticker verdik diye yazilmis bastik falan demeseydi arkads keske :)
denk gelmedim forumda o yaziya, yazan kiside kötü niyetle yazdigini zannetmiyorum o aksam gelen herkesi asagi yukari gayet iyi taniyorum :) corsacilara denk geldim anlaminda yazmistir yazan.. Rahatsiz olduysaniz yinede düzelttiririm o yaziyi bulup no problem :)
Baska bir aksam denk gelirsek hep beraber tanisip muhabbet edelim, o aksam biraz yorgunduk yemek yiyip kactik hepimiz..
Bu arada bugün yayla bp'de Ege'yi gördüm 16 EGE 94, arabayimi degismis napmis arabanin rengi degisikti :D hardcore bi egsoz sesi geliyordu :)
Kırmızı Corsa D sport, cam tavan, tatlı basık, ön tamponda dr.ecu stickerli, sanırım VL plakaydı
Cibali de sık sık park halinde görüyorum, buralarda mıdır acaba?
Bizim mah.nin arabası o ama kime ait bende bilmiyorum :D Dr.Ecu stickerini görmemiştim ben :D
Bizim mah.nin arabası o ama kime ait bende bilmiyorum :D Dr.Ecu stickerini görmemiştim ben :D
ara sıra bizim kapının önünde yatıyor, hatta şu an yan apartmanın önünde :) bende daha denk gelemedim, bu sıralarda zaten non stop şehirdışındayız seninle bile yüzyüze tanışma fırsatım olmadı :)
chopstick
17-02-2014, 21:27
SSD s2k Bostancı'da görüldü. Maşallah
..
Bu arada bugün yayla bp'de Ege'yi gördüm 16 EGE 94, arabayimi degismis napmis arabanin rengi degisikti :D hardcore bi egsoz sesi geliyordu :)
Baskan sagolasın. 1.3'ü sattım 1.7 aldım,plakamı buna taşıdım.Aracın rengi Moonrock :) Bi süredir uğraşıyoruz,hem görsel olarak hem güçlendirmeler olarak çok güzel ve özel bir dti yapmak istiyorum.Görseli bittiğinde konusunu açacağım :icon_tup:
aykutsafakyaman
17-02-2014, 22:28
Bendim o kardesim hani 5500 den sonra fitek acan :D
Baskan sagolasın. 1.3'ü sattım 1.7 aldım,plakamı buna taşıdım.Aracın rengi Moonrock :) Bi süredir uğraşıyoruz,hem görsel olarak hem güçlendirmeler olarak çok güzel ve özel bir dti yapmak istiyorum.Görseli bittiğinde konusunu açacağım :icon_tup:
Kardesim senin corsa cok hosuma gidiyodu bunu bekliyoruz cabucak biter inşallah :)
Kardesim senin corsa cok hosuma gidiyodu bunu bekliyoruz cabucak biter inşallah :)
Teşekkür ederim,az kaldı :)
07 ARP plaka gti burdanmıdır :))
arap 58 burdayım kardeşim :)
denk gelmedim forumda o yaziya, yazan kiside kötü niyetle yazdigini zannetmiyorum o aksam gelen herkesi asagi yukari gayet iyi taniyorum :) corsacilara denk geldim anlaminda yazmistir yazan.. Rahatsiz olduysaniz yinede düzelttiririm o yaziyi bulup no problem :)
Baska bir aksam denk gelirsek hep beraber tanisip muhabbet edelim, o aksam biraz yorgunduk yemek yiyip kactik hepimiz..
neden olmasın güzel olur önemli olan birlik beraberlik :)
BerkayKamaci
18-02-2014, 07:53
BOB corsa çobançeşmede e5teydi opet civarında :)
Dogrudur eve gitmeye calisiyordum :)
altugkocer
18-02-2014, 08:37
yav dün ankara içi 150 km yaptım bütün şehri gezdim benzinim bitti beni neden kimse görmedi ?
Abi ben de ayda 2000 km yapıyorum beni de kimse görmüyor :D
Sed plakaydi sanirim beyaz S2k Bahcesehir'de testiliyi birbirine katip devam etti.
serkanaygün
18-02-2014, 18:00
22 plakalı koyu gri corsa d sport forumdan mıdır? Halkalı caddesinde bir şirketteydi, iş için ziyaret ettiğimde gördüm. Gayet güzel basılmıştı.
Elpadre goruldu :D takipteyiz
16 JA plakalı corsa dün floryada görüldü:)
Siyah DK S2K Pelican Avm'de. :)
Her ne kadar sk2 da olsa tampondaki o yama boyama cok.kotu olmus :(
Öveçlerde S plaka leon görüldü. Işıklardan badiniş attıraraktan kalktı gitti :D
Akşamda aynı mevkide ANL plakalı porsche turbo gördüm. Öldüm bittim yıkıldım oraya :(
tuner faruk
19-02-2014, 20:20
Dün Barış abiyi 007 siyle Sultangazi Kültür Merkezi şantiyesinin önünden geçerken gördüm :D
rre79 kirmizi cupra dun sasmazda goruldu
Öveçlerde S plaka leon görüldü. Işıklardan badiniş attıraraktan kalktı gitti :D
Akşamda aynı mevkide ANL plakalı porsche turbo gördüm. Öldüm bittim yıkıldım oraya :(
Kiz arkadasima launch control kalkmayi ogretiyodum :D
rre79 kirmizi cupra dun sasmazda goruldu
75 :) yanımdan gazlayarak geçen sendin sanırım, ses çok iyi.
Elpadre görüldü :D rs6 ile kopa kopa gidiyordu
75 :) yanımdan gazlayarak geçen sendin sanırım, ses çok iyi.
Aynen bendim acelem oldugu icin selam veremedim
Egzozda sadece son iptal ama herkes begeniyor bi ben duymadim sesi...
Emre Ekrem
20-02-2014, 15:31
Beni bir Serdar görmüş "Flexamin" onu da ben görmemişim, kör talih.
dasemert
20-02-2014, 16:42
b.evler fizik tedavi önünde siyah s2k plakasını göremedim asfalta kaygan yol tabelasını çizdi gitti :D
desci gördüm valla czt ruhsatı gelinde sallaya sallaya mecidiyeköy alemine aktı :D
Birkan61
20-02-2014, 19:24
dün stickercı mehmet aliyi (m.a.d.)ziyaret ettik ufak bi alışveriş yaptık kendisinden bi abim ile tanıştığıma memnun oldum :)
Ferhat_V
21-02-2014, 20:23
DEA plaka yeni kasa beyaz gallardo..bercestede aynı zamanlarda yemek yedik çarşamba akşamı..
serkanaygün
21-02-2014, 20:47
59 YD beyaz cupra, 35 CZT kırmızı colt çorluda görüldü :)
low&slow
21-02-2014, 21:27
16 JA plakalı corsa dün floryada görüldü:)
Ben sizi göremedim :)
aykutsafakyaman
21-02-2014, 21:40
Bugun iyiydi ya EH plaka Colt Czt yi varlibasta . DK Cooper ve ZOR GTC yi kalkinmada gördüm
MertSerhanÖ.
22-02-2014, 00:03
desci gördüm valla czt ruhsatı gelinde sallaya sallaya mecidiyeköy alemine aktı :D
Ahahah bileydim nargileyi poloya akabilirdim bende :D:D
34 esp plaka a5 görüyorum güzel basık.Bahçelievlerde reno servisinin yanına park ediyor.Reno servisindede z4 vardı geçen gün :)
Yakınlarında bir binanın otoparkında gümüş gri 350z var,daha önce hiç fotoğraflarını vs görmemiştim.Oda iyiydi maşallah.
Birkan61
22-02-2014, 17:54
34 esp plaka a5 görüyorum güzel basık.Bahçelievlerde reno servisinin yanına park ediyor.Reno servisindede z4 vardı geçen gün :)
Yakınlarında bir binanın otoparkında gümüş gri 350z var,daha önce hiç fotoğraflarını vs görmemiştim.Oda iyiydi maşallah.
ESP 12, Mert Ünal'ın arabası :) Açıkel otomotivin sahipleri
Mavi z4 ise eski arabasıydı EM 035di sanırım plakası bahsettiğin bu araçsa
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/602796_10151836159529002_873110031_n.jpg
Bu arada öğlen 34 TL 7735 plakalı kırmızı corsa kale center güngörende görülmüştür :)
ESP 12, Mert Ünal'ın arabası :) Açıkel otomotivin sahipleri
Mavi z4 ise eski arabasıydı EM 035di sanırım plakası bahsettiğin bu araçsa
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/602796_10151836159529002_87311003n.jpg
Bu arada öğlen 34 TL 7735 plakalı kırmızı corsa kale center güngörende görülmüştür :)
Tanışırız birgün umarım,bende sürekli onların dükkanının az ilerisine park ediyorum kırtasiyenin önüne falan. Em değildi ern idi yanlış hatırlamıyorsam siyahtı araç.
34 HOR plaka siyah Z4 Yakupluda yanlaya yanlaya geziniyodu.
Cok tok ve hos bi sesi var.
Tanışırız birgün umarım,bende sürekli onların dükkanının az ilerisine park ediyorum kırtasiyenin önüne falan. Em değildi ern idi yanlış hatırlamıyorsam siyahtı araç.
ESP Mert'in arabasi.
ERN dediginiz Z4 siyah 2.5 cabrio olmasi lazim, eski sahibi foruma uye.
CasabLanca
22-02-2014, 21:03
dün gece tavanı alkantra kaplı ibiza cupra ile denk geldik batıkentte
fifteenli bi polo gördüm gop da forumdandı sanırım.
dün gece tavanı alkantra kaplı ibiza cupra ile denk geldik batıkentte
cok komık bence :D
o ne abı alkantra nedır ben onu anlamadım :D
SekoLive
22-02-2014, 21:38
Oglen Bostancida 4gsi vardi ikisi astra biri kadet biri corsa goruntu guzeldi burdansalar selam olsun . Biraz oncede abc alfa onumdeydi mecdiyekoyde
CNK golf gtı dun bahcelı 7 de goruldu :)
ProdriveSTI
22-02-2014, 21:54
Bu forumdan mıdır ? Dün k.karabekirden 3.caddenin sonuna beraber gittik. :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/p180x540/1656075_10152188453013236_1673902815_n.jpg
CasabLanca
23-02-2014, 00:52
cok komık bence :D
o ne abı alkantra nedır ben onu anlamadım :D
dün gece alkantrası biraz kirlendi, is çekti :D
serkanaygün
23-02-2014, 15:50
Dün gece istinye baya hareketliydi. Corsacılar her zamanki yerinde sohbetteydi :D Ayrıca yeni fotoğrafları düşen airride passat o civardaydı, efsane duruşu var. Yanında air clio3 de vardı.
Bugün e5 ataköye gelmeden yanyolda beyaz ibiza cupra gördüm kaza yapmıştı, 06 plaka. Geçmiş olsun buradansa.
Dün gece istinye baya hareketliydi. Corsacılar her zamanki yerinde sohbetteydi :D Ayrıca yeni fotoğrafları düşen airride passat o civardaydı, efsane duruşu var. Yanında air clio3 de vardı.
Bugün e5 ataköye gelmeden yanyolda beyaz ibiza cupra gördüm kaza yapmıştı, 06 plaka. Geçmiş olsun buradansa.
Passatın rengi nedir acaba? İbizaya geçmiş olsun ayrıca.
serkanaygün
23-02-2014, 19:04
Passatın rengi nedir acaba? İbizaya geçmiş olsun ayrıca.
Passatın rengi laciverte yakındı. Trdeki air süspansiyonlu araçlar konusuna dün konulmuştu sanırım fotoğrafı.
Dün gecenin en hareketli grupları corsalardı sanırım, heryerde gözüktük belli aralıklarla :D
Bu ara beni görmez oldun bi aksilik yoktur umarım :D :D
serkanaygün
23-02-2014, 19:13
Dün gecenin en hareketli grupları corsalardı sanırım, heryerde gözüktük belli aralıklarla :D
Bu ara beni görmez oldun bi aksilik yoktur umarım :D :D
hahahahah :D Vallahi tek kırmızı gördüm senin arabadaki jantlar yoktu :D Sahiplerini de hep birbirine karıştırıyorum zaten, berkay aydın olabilir mi :D Onun arabasını gördüm. Seni de göremiyorum evet, bi enteresanlık var bu işte :D
hahahahah :D Vallahi tek kırmızı gördüm senin arabadaki jantlar yoktu :D Sahiplerini de hep birbirine karıştırıyorum zaten, berkay aydın olabilir mi :D Onun arabasını gördüm. Seni de göremiyorum evet, bi enteresanlık var bu işte :D
Berkay'ın beyaz ER plaka teneke jantlı, fardan filtre portu çıkıyor :D Baltalimanına yetişemedim ben o başka kırmızıdır, ama nasıl denk gelemiyoruz bu aralar anlamak zor :D :D
7.cadde mertcan abi görüldü
birde beyaz ibiza cupra gördüm rot plaka burdanmı?
VV2001 106GTI. Türksan tarafında sıka sıka gidiyodu. Maşallah ;)
BN7320 Punto. Beylikdüzü Kuba'da görüldü ;)
civic@ef
23-02-2014, 19:22
chn53 ile elizabeth run corcide görüldü
chn53 ile elizabeth run corcide görüldü
nerde gördün abi :D
civic@ef
23-02-2014, 19:24
chn garagenin en tenha köşesinde araba sallanıyordu bedenlerinizlemi savaşıyordunuz ?
chn garagenin en tenha köşesinde araba sallanıyordu bedenlerinizlemi savaşıyordunuz ?
ince ayar yapıyodum :D camlar neden zindan spec şimdi anlaşılıyodur :p
serkanaygün
23-02-2014, 20:19
Berkay'ın beyaz ER plaka teneke jantlı, fardan filtre portu çıkıyor :D Baltalimanına yetişemedim ben o başka kırmızıdır, ama nasıl denk gelemiyoruz bu aralar anlamak zor :D :D
Dedim ya karıştırıyorum :D Bidahaki sefer yanınıza yanaşıcam zaten :D
GuneyOnur
23-02-2014, 21:43
Akşamüstü Çekmeköyde ard arda giden Civic,Corsa GSİ,Megane RS forumdanmıdır ?
Murat Ç.
23-02-2014, 22:35
bugün degişik mavi tonlarında air passat ve mavi ba clio 3 görüldü :) peşpese baya iyiydiler :)
Birkan61
23-02-2014, 23:52
34 CUK 88 plakalı Honda S2000 Yeşilköy Röne park - Polat Otel arası önümdeydi. Arkasındaki kibar beyfendi bendim :D
34 BUF 80'di sanırım kırmızı ibiza cupra, biz arkadaşla ufak ufak giderken yardırıyodu oda ufaktan ilerledi geçti :D E5 merter civarında
Türksan yanyola kadar sakin geldim, yanyol girişinde önümdeki araba yol ortasında sağa geçmek için on saat durdu :) Ona sinirlendim biraz sert kalktım :) Teşekkürler.
Türksan yanyola kadar sakin geldim, yanyol girişinde önümdeki araba yol ortasında sağa geçmek için on saat durdu :) Ona sinirlendim biraz sert kalktım :) Teşekkürler.
Tam Koska'nın önünde :p Maşallahı var ama Pug'un :icon_tup:
Bu arada sabah Sefaköy yanyol'da ES7 kasa Civic gördüm. Beyaz buz mavisi stickerlı. Araç gayet güzel duruyordu ;)
Emre Ekrem
24-02-2014, 10:26
Dün Antares önüde ki düzlükte 2 rocco fena kapışıyordu, mülayim spec giderken bir baktım ışıklarda yunuslar çevirmiş, iyi ki gaz olup gitmedim peşlerinden, sonu fena bitti, bu arada sesler çok iyiydi, roccolara maşallah.
Tam Koska'nın önünde :p Maşallahı var ama Pug'un :icon_tup:
Eyvallah teşekkürler tekrardan :)
SekoLive
24-02-2014, 11:49
RS942 plaka Mavi octavia rs gördm maltepe civarında görseli cok güzeldi. octavia baktırdı bana :)burdansa selam olsun
DEA plaka yeni kasa beyaz gallardo..bercestede aynı zamanlarda yemek yedik çarşamba akşamı..
Ankaraya ulaşmaya çalışıyodum afiyetle yedik valla keşke gelseydin beraber yerdik.
Avcılar tarafında furkan skyhawk görüldü. :D
Skyhawk34
24-02-2014, 18:19
Avcılar tarafında furkan skyhawk görüldü. :D
yolları karıstırdım :D
Low-Rider
24-02-2014, 18:22
ziya görüldü tekrar bu sefer akşam e5 dönüş yolunda :D
Ferhat_V
24-02-2014, 20:07
Ankaraya ulaşmaya çalışıyodum afiyetle yedik valla keşke gelseydin beraber yerdik.
o ara bende yemeğe geldim içerdeydim ama aile üyeleri vardı memlekete gidiyoduk..tam yanına park eden gri renk cruzeydik..
Yakalanmışız :)
Suleyman
24-02-2014, 20:19
Lambonun plakasının sonu 22 ile mi bitiyor?
ziya görüldü tekrar bu sefer akşam e5 dönüş yolunda :D
Yahu bi kerede ben seni göreyim bi dıt olsun çuff olsun selam vereyim :D sakindim akşam tühh yakışmadı böle gözükmek :D
Low-Rider
24-02-2014, 21:25
Yahu bi kerede ben seni göreyim bi dıt olsun çuff olsun selam vereyim :D sakindim akşam tühh yakışmadı böle gözükmek :D
ahah 1 araba arkadandaydım arkadaşın arabasında :D
ahah 1 araba arkadandaydım arkadaşın arabasında :D
Bir dahakine bende görecem inş. :D
fasterhan
24-02-2014, 21:34
Dün Antares önüde ki düzlükte 2 rocco fena kapışıyordu, mülayim spec giderken bir baktım ışıklarda yunuslar çevirmiş, iyi ki gaz olup gitmedim peşlerinden, sonu fena bitti, bu arada sesler çok iyiydi, roccolara maşallah.
aynı roccolar eryamana giderkenki 70 radarının orda benide fena silme geçtiler hatta roccolardan biri yanlış görmediysem batıkentde jantları çalınan arabaydı , üzerindeki şeritler felan aynıydı... ama dedigin gibi sesler fenaydı :cool:
aynı roccolar eryamana giderkenki 70 radarının orda benide fena silme geçtiler hatta roccolardan biri yanlış görmediysem batıkentde jantları çalınan arabaydı , üzerindeki şeritler felan aynıydı... ama dedigin gibi sesler fenaydı :cool:
Abi o şeritler sonradan degil scirocco gts lerde oluyor o serit fabrikasyon yani :)
Cumartesi gecesi 7.caddede 2 rocco peş peşe epeyi dolandı sıkarak.Biri gts idi.Aynı roccolar mı acaba?:D
Ayrıca Antares önünde ışıklarda ne zaman ilk sıraya gelsem istemsizce biriyle kalkıyorum.Değişik bir atmosferi var oranın:D
CKL 92 miydi yanlış mı hatırlıyorum saat 12.15 gibiydi BMW beyaz coupe 3kasa kapalıda bı gıttık trafık acıldı 210a kadar tutunabıldım e5te ondan sonra dörtlüyü yaktım burdansa selam olsun :)
42 AN Civic Davutpaşa önünde görüldü.
hakansonmez
25-02-2014, 21:07
Mahallede park halinde 34 HP 0434 vti görüldü maşallahı var
34 dv plaka turuncu meg rs alper abinin değilmiydi ? Akşam üstü lagündeydi. Maşallah güzel araç biliyoruz zaten.
34 dv plaka turuncu meg rs alper abinin değilmiydi ? Akşam üstü lagündeydi. Maşallah güzel araç biliyoruz zaten.
Ben de şimdi batı ataşehirde hareket halinde gördüm
Jeandan-R
25-02-2014, 21:55
Bende dv mrs :)
Bende dv mrs :)
Yahu seninki siyah değilmiydi. Takas mı ettiniz ? Hayırlı olsun,güle güle kullan :)
BirkanYazici
26-02-2014, 00:53
Jr typer fsm kopru yolunda
Jeandan-R
26-02-2014, 02:05
Yahu seninki siyah değilmiydi. Takas mı ettiniz ? Hayırlı olsun,güle güle kullan :)
Yok siyahta duruyor :D Dv'yi bir abime aldık ama bende bayadır
SekoLive
26-02-2014, 07:20
Ufuk focusu ile cevizlibagda goruldu metrobsdeydim hayrli olsn kardesm
Emre Ekrem
26-02-2014, 08:27
evet beyaz olanda şeritler vardı, sesler enfesti.
Ufuk focusu ile cevizlibagda goruldu metrobsdeydim hayrli olsn kardesm
Sağol abi sabah okula giderken gördün heralde :)
sarı opel corsa ön dip basık jantlar siyah araç üstünde istanbul silueti var buradan mıdır
Brky77 nin gt si yeditepe ünide görüldü maşallah iyi duruyor :)
Aksaray , Yeni kapı duragında Furkan görüldü. Otobüs bekliyordu :D
Skyhawk34
27-02-2014, 12:18
Aksaray , Yeni kapı duragında Furkan görüldü. Otobüs bekliyordu :D
Beyaz rustan dönüyordum :D :D
beyaz rustan dönüyordum :d :d
красивый :d
Skyhawk34
27-02-2014, 12:23
красивый :d
Davay davayy :D
hacettepede 34 plaka gri scirocco R görüldü
SekoLive
27-02-2014, 13:21
Sağol abi sabah okula giderken gördün heralde :)
sanırım öyle oldu :) biraz öncede b.evlere gittim park halindeydi acıkel renonun sokağında kadir has'da mı okuyorsun
geçenlerde ramide EC leon eray görüldü selamlaşıldı:)
sanırım öyle oldu :) biraz öncede b.evlere gittim park halindeydi acıkel renonun sokağında kadir has'da mı okuyorsun
Evet abi,okulun önünde yer yoktu,otoparkta çok pahallı bende oraya park ediyorum sakin yer.
Konya yolunda plakasız beyaz corsa makas attı geçti beni.Forumdansa selam olsun araba beyaz olmasına rağmen güzel parlıyodu.
Aşkın Ersoy
27-02-2014, 16:11
41 VE 944 Typer Bayramoğlunda görüldü :)
SekoLive
27-02-2014, 16:19
Evet abi,okulun önünde yer yoktu,otoparkta çok pahallı bende oraya park ediyorum sakin yer.
iyi yapmssn orda kolay kolay bişi olmaz. her gün otopark yapsan okul parasını katlar masrafın.
ProdriveSTI
27-02-2014, 17:01
3.caddeden 34 plaka mavi yeni m6 cabrio gitti,o nedir öyle öküz gibi. :D
Şuan tem'de peak garajın çekicisinde sıfır s320 var :D onun arkasında da vg plakalı lancer vardı yeni kasa jantlar yeşil :)
Gaziosmanpaşa'da Bjk plaka simsiyah bir Gallardo gördüm. Yazıktır günahtır o araba sokulur mu Gop'a. :D
Gaf yada gap 50 plaka yeni kasa sti goruldu
CasabLanca
27-02-2014, 19:42
Konya yolunda plakasız beyaz corsa makas attı geçti beni.Forumdansa selam olsun araba beyaz olmasına rağmen güzel parlıyodu.
hangi kasaydı?
hangi kasaydı?
Corsa C hocam.Tek kapı.
GuneyOnur
28-02-2014, 00:15
JR1003 Typer sabah Samandıra Muayene İstasyo'nunda park halinde görüldü.
Ayrıca 34 S Plaka Bordo Pontiac Muayeneye gelmişti.Sesi fenaydı gerçekten.Forumdansa selamlar...
15 dk önce öveçlerde RS 600 ü görüldü.
Edit: saat 15 de şimdi 34 R 0099 mavi golf 6 R gördüm. Öfff dedirtti maşallah
CasabLanca
28-02-2014, 15:35
Corsa C hocam.Tek kapı.
yakalanmışız demek :D
dün akşam 34 P 8822 Beylikdüzü bauhaus otoparkında görüldü =)
yakalanmışız demek :D
Aynen hocam :) Normalde makas atanın peşine mutlaka takılırdım ama o sıra 5.vites 80km hız ile 3,2 ortalamayla seyir halindeydim.O ortalamayı bozmaya gönlüm el vermedi.:D
booster da vtf corsa görüldü.ayrıca günün bombası dg supra görüldü.:D yanından hafif dumanlı geçtik, sol şeritte 160 la geçerken arkadan çata pata çuff tarzı sesler duydum yanımızdan sara sara geçti.50-60 la gidiyormuş gibi hissettim.maşallah :D
CasabLanca
28-02-2014, 20:37
booster da vtf corsa görüldü.ayrıca günün bombası dg supra görüldü.:D yanından hafif dumanlı geçtik, sol şeritte 160 la geçerken arkadan çata pata çuff tarzı sesler duydum yanımızdan sara sara geçti.50-60 la gidiyormuş gibi hissettim.maşallah :D
senin plaka yt miydi?
Ferhat_V
28-02-2014, 21:32
kartal soğanlıkta siyah ep3 typer ve mavi saxo vts güzel egzoz dinlettiler kimlerse artık..:D
CasabLanca
28-02-2014, 21:33
Aynen abi yt 712
dökmeciler sanayide yanımızdan geçtin bugün öğlen
Doğrudur abi 3 tane corsa gördüm plakalar tanıdık olmayınca direk devam ettim bilseydim dururdum.:)
CasabLanca
28-02-2014, 22:28
Doğrudur abi 3 tane corsa gördüm plakalar tanıdık olmayınca direk devam ettim bilseydim dururdum.:)
onlar bizdik işte :D
Aksaray' da Furkan skyhawk goruldu. :D
bu akşam soğanlıkta 21 22 gibi burak yozgat JT clio4 ile görüldü :)
Görülmüşüz :D şaşırdım :D :hahaha:
Dün gece gürpınarda tekelin önünde clio görüldü plakasını unuttum 34 hob du sanırım :D
Booster' erhan abinin orda gerilmiş tüzemen :D ve yeni tanıştığımız anti.
2dir bostancı sanayi tarafında yeni megane rs beyaz renk avrupa rs plakalı gazlarken görüyorum maşallah burdanmıdır
Booster' erhan abinin orda gerilmiş tüzemen :D ve yeni tanıştığımız anti.
ahah :D valla iki gündür sanayide sorunu aradık sonunda bulduk ama artık çıldırmak üzereydim.senin arabada turbo büyütülüyormuş sanırım pek dikkat edemedim.en son yan dükkanı dumana boğmuştu :D büyütüldü mü turbo? ne kadar güç verdi?
Engin G.
01-03-2014, 22:23
34 cuk 88 gri s2000 suanda kapimda duruyo siteye uyemi yada siteden taniyan biri varmi
Birkan61
01-03-2014, 22:26
34 cuk 88 gri s2000 suanda kapimda duruyo siteye uyemi yada siteden taniyan biri varmi
bende geceleri yeşilköyde görüyorum en son gördüğümde yeşilyurt manzara cafe tarafına doğru ilerliyodu :)
Si-White
01-03-2014, 22:39
havaalanı yolunda 41 pm 528 sedan vtec görüldü. Maaşallah subanallah çekildi.
SekoLive
01-03-2014, 22:51
Abb plaka kirmizi e36 coupe buradan mi ara gazi senfonisi iyidi:)
Engin G.
01-03-2014, 22:55
bende geceleri yeşilköyde görüyorum en son gördüğümde yeşilyurt manzara cafe tarafına doğru ilerliyodu :)
Bende yesilyurtta oturuyorum cocukluk arkadasimda z4 vardi satip s2000 alacam diyodu o mu merak ettim burdan tasindi bayador goremiyorum merak ettim body kiti felan cok degisikti
chopstick
01-03-2014, 23:12
Brkyy77 nickli arkadaş golf gt 'siyle ateş ederken görüldü. Maşallah.
ahah :D valla iki gündür sanayide sorunu aradık sonunda bulduk ama artık çıldırmak üzereydim.senin arabada turbo büyütülüyormuş sanırım pek dikkat edemedim.en son yan dükkanı dumana boğmuştu :D büyütüldü mü turbo? ne kadar güç verdi?
Sorun çözüldü ya asıl önemli olan o. Bunla geçmiş olsun :)
Turbo önceden büyütmüştük yazılım eksiğimiz vardı anca yapabildik. :)
Gideri daha çok varda dyno üzerinde 137 hp aldık. 8 hp arttı ama yolda çok fena değişti olaylar :D
Basınç sıkıntımız var hala basınç gelmiyo :( 1.3 bar, 2 bar basabilsek ***** yere çadır kurdurtacak araba :D
jet corsa merter mc te görüldü muhabbet edildi :D
GuneyOnur
02-03-2014, 07:31
Akşam Fenerbahçe hareketliydi.350z'ler vardı.Forumdan gelen varmıydı.
Akşam Fenerbahçe hareketliydi.350z'ler vardı.Forumdan gelen varmıydı.
Ondeki benimdi :D onunda onunde benimeski rx8 di arac yine el degistirmis tanidik mi alan acaba :D ??
korkmazz
02-03-2014, 16:14
01 ayk plaka bmw 4.28 havalimanı istikametinde görüldü :)
07 FRR plaka beyaz-kırmızı 207rc-acıbadem maşallahı vardı
ali_utku
02-03-2014, 19:05
Aksam Merter mc de bayagi forumdan araba vardı gördüğüm kadarıyla.Aklımda kalanlar TL Corsa ,SNR idi sanırsam 106 bide ekip arabaları :D
GuneyOnur
02-03-2014, 20:58
Ondeki benimdi :D onunda onunde benimeski rx8 di arac yine el degistirmis tanidik mi alan acaba :D ??
Ama nedense fazla kalabalık değildi dün akşam abi fenerin maçıda vardı anlam veremedim yani :) Bende delfino'da takılıyorum genelde, burjada nadir geçiyorum.
chopstick
02-03-2014, 21:11
Bugün Bakırköy'de Mini buluşması vardı sanırım. Bi çok mini ve bi adette turuncu 350 z görüldü.
çengelköy civarı smt palaka 207 lemanstı sanırım, maşallah gayet şıktı :)
Kumburgaz Marın otelin orada YSN 01 sciroccom Yasin gecti yanımdan ama bende gri Toyota corolla vardı gösteremedim kendimi :)
Kumburgaz Marın otelin orada YSN 01 sciroccom Yasin gecti yanımdan ama bende gri Toyota corolla vardı gösteremedim kendimi :)
kardeşim senın araba olsa mutlaka gorurdum cok dıkkat ederım geçerken arabalrı ama Toyota hıc dıkkat etmemsım :)
Demet 12. Cadde de CTR typer önümdeydi kırmızıda Dün gördüm ama bu gün anca yazdım
Erdem K.
03-03-2014, 07:37
Dün öğlen, İzmir Bostanlı'da Eren Bey s2k'nin üstünü açmış geziyordu :)
Maşallah dedirtti ...
SekoLive
03-03-2014, 07:45
SS plaka s2000 kazlıcesmede görüldü :) renk falan değişmiş ilgi cekici duruyordu
Bugün Bakırköy'de Mini buluşması vardı sanırım. Bi çok mini ve bi adette turuncu 350 z görüldü.
Marinada vardi bulusma :)
bahçeşehirde dün plaka göremedim sahibi burdansa son kasa kodlamayı bilmiyorm mk3 phase 3 mü :) beyaz rx8 köküne köküne aragazlar bagırtmalar egzozunada maşallah parke taşta yazık günah aracına .
cumarteside caddede maşallah polo gti va ibiza cupra okdr cok varmıski nereye dönsen cıkıyor :D
ayrıca alptugun evo 'da :icon_tup::angel::surucu::allaalla:
bahçeşehirde dün plaka göremedim sahibi burdansa son kasa kodlamayı bilmiyorm mk3 phase 3 mü :) beyaz rx8 köküne köküne aragazlar bagırtmalar egzozunada maşallah parke taşta yazık günah aracına .
cumarteside caddede maşallah polo gti va ibiza cupra okdr cok varmıski nereye dönsen cıkıyor :D
ayrıca alptugun evo 'da :icon_tup::angel::surucu::allaalla:
Aynen oyle parke tas su yagmur camur demeden heryerde yanliyordu. En son goletin alt girisindeki yoldda gordum gobekten yan cikiyordu. Yeni alinmis arac sanirim
kardeşim senın araba olsa mutlaka gorurdum cok dıkkat ederım geçerken arabalrı ama Toyota hıc dıkkat etmemsım :)
Aynen orjinal araba pek dikkat çekmez :D Dikkat çekici tek kapı astra vardı arkadaşın Astra G :)
Aynen oyle parke tas su yagmur camur demeden heryerde yanliyordu. En son goletin alt girisindeki yoldda gordum gobekten yan cikiyordu. Yeni alinmis arac sanirim
Seni de gördüm koku sattım :heyoo: :D
GokhanK.
03-03-2014, 10:04
İnancı gördüm sanırım dün sahilde. Rs le bi gitti geldi. deneme yapıodu sanırım :)
Çağlar Çoşkun airmass VİTİAYıyla kumburgazda kafamızı .ikti :D
tuner faruk
03-03-2014, 10:20
Çağlar Çoşkun airmass VİTİAYıyla kumburgazda kafamızı .ikti :D
Hauhauahua :D Vtec aldı ya totosu yerinde durmuyo :D
bvr typer cevizli opette duruyordu akşam.
korkmazz
03-03-2014, 13:24
Sivasta Anil-E nickli uyenin type-r i goruldu.masallah cok iyi duruyo
cumartesi gecesi temde beyaz bmw 6.30 la rol yapmaya çalıştık ( : burdanmıdır acep ?
JET06 Corsa bizdense Enbey'den slmlar :)
Rotiformlar cikmis ama :(
geçen gece C180 beyaz sarışın bir bayan kullanıyordu çengelköyden gelirken deli gibi gazlıyordu makas falan atıyordu virajlara içten giriyordu gece saatleri olduğu için yol boştu. Kimse selamlar iyi gazlıyodu ablamız :D
KYR 47 le mans esenyurt fatih sanayide görüldü :)
Mc'e ordan gecerken bi uğradım Otomania Eray kankam ve Corsa'cı tayfa görüldü .. Corsaların masallah'ı var ..
geçen gece C180 beyaz sarışın bir bayan kullanıyordu çengelköyden gelirken deli gibi gazlıyordu makas falan atıyordu virajlara içten giriyordu gece saatleri olduğu için yol boştu. Kimse selamlar iyi gazlıyodu ablamız :D
büyük ihtimalle liseden arkadaşım anlatıyolardı inanmıyordum burda görünce inandım hakkını yemişim :D
Boost Up
03-03-2014, 23:11
büyük ihtimalle liseden arkadaşım anlatıyolardı inanmıyordum burda görünce inandım hakkını yemişim :D
Berkin tahmin ettiğim kişi mi? E.Y?
_driver_
03-03-2014, 23:16
JET06 Corsa bizdense Enbey'den slmlar :)
Rotiformlar cikmis ama :(
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/178445-4x100-17-inc-rotiform-nue.html
:)
Berkin tahmin ettiğim kişi mi? E.Y?
galiba o arda, kombinasyonu duyunca o geldi aklıma kendisi de başkaları da hızlı olduğunu anlatıyolardı.
Boost Up
03-03-2014, 23:24
galiba o arda, kombinasyonu duyunca o geldi aklıma kendisi de başkaları da hızlı olduğunu anlatıyolardı.
şaşırdım epey, öyle birinede benzemiyodu hiç ama:D
şaşırdım epey, öyle birinede benzemiyodu hiç ama:D
valla ben de bu kadarını beklemiyodum. :D
GuneyOnur
04-03-2014, 02:12
valla ben de bu kadarını beklemiyodum. :D
Geçen hafta benim gördüğümle aynı kişimiydi acaba ? Ama Toyota Auristi araç ben Rio'yla gidiyordum.Ablayla biz Tuzla Köprüsün'den Kartal Köprüsü'ne kadar baya bi uzadık maşallahı vardı allah kaza bela vermesin :)
Yenikapı'da Furkan Skyhawk görüldü :D
34 JA plaka fb7 kasa Civic buradan mı? Zeytinburnu'nda gördüm aracı, maşallah basıklığı egzozsu çok iyiydi.
dün akşam batıkent meydanda casap erayla kollarla selamlaştık :D
Veliefendi girisinde siyah bir Renault Fluence. Buradan midir? Pek buradan gibi durmuyordu ama. Sakin sakin giderken birden onume makas atmalar falan. :)
BEEPower
04-03-2014, 19:15
Veliefendi girisinde siyah bir Renault Fluence. Buradan midir? Pek buradan gibi durmuyordu ama. Sakin sakin giderken birden onume makas atmalar falan. :)
BEnide gören gaza geliyor anlamıyorum 70le giderken. silme geçiyorlar falan . bi gün ayarım kaçıp patlatıcam birine.
Suleyman
04-03-2014, 19:20
siyah mı yoksa füme renk + app plakalı basık bi fluence miydi?
İkitelliden otobandan Aksaray Vatan caddesine doğru saat 6 civarında gazlayan siyah renk Mercedes C kasa buradan mı. AZ gibi bir plakası vardı sanırım. :D
Birkan61
04-03-2014, 20:25
koyu füme renkli app plaka amerikan parklı falan basık bi flunce görüyorum bende bu aralar iş yerimin orda. Güngören stadından e5 istikametine doğru giden yolda denk geliyorum hep
kendisimi olur :D
Geçen hafta benim gördüğümle aynı kişimiydi acaba ? Ama Toyota Auristi araç ben Rio'yla gidiyordum.Ablayla biz Tuzla Köprüsün'den Kartal Köprüsü'ne kadar baya bi uzadık maşallahı vardı allah kaza bela vermesin :)
değildir, siz başka bir hızlı bayana denk gelmişsiniz :)
Suleyman
04-03-2014, 22:58
koyu füme renkli app plaka amerikan parklı falan basık bi flunce görüyorum bende bu aralar iş yerimin orda. Güngören stadından e5 istikametine doğru giden yolda denk geliyorum hep
2 kez gördüm birincisin de ufaktan makaslara giriyordu ekonomi kastığım için her zamanki gibi yoluma baktım :D. İkincisinde yine denk geldi ortalama falan dinlemedim :D.Aynen bu araç :))
Dn plaka golf r ile beraber geldik fsm den mecidiyekoye kadar masallahi vardi :)
ProdriveSTI
05-03-2014, 01:21
16 ka plakalımıydı neydi hatırlayamadım corsa c meydan avm'nin göbekte görüldü.
2 kez gördüm birincisin de ufaktan makaslara giriyordu ekonomi kastığım için her zamanki gibi yoluma baktım :D. İkincisinde yine denk geldi ortalama falan dinlemedim :D.Aynen bu araç :))
Evet fume app plaka basik fluence.
an itibariyle 2tane biri kirmizi digeri siyah arka arkaya gtr 35 eskisehir yolunda goruldu saygi durusunda duruldu :)
hatta otobusteydim yanimizdan gectiler o ara anammn gtr 35 diye bagirmisim millet mal mal bna bakiuodu en son:)))))
Söylemiş olduğunuz Fluence'da bu jantlardan mı vardı? Eğer bundan ise bizim bankada çalışan bi elemanın olabilir. Daha kapıdan çıkar çıkmaz gazlama peşinde çünkü. Tarife uyuyor :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-opc-18-5x120-insignia-arceo-2-yil-garantili-156264119/detay)
CasabLanca
05-03-2014, 23:36
dün akşam batıkent meydanda casap erayla kollarla selamlaştık :D
o gün mini corsa meeting oldu :D sen dahil 8 tane yapılı corsa gördüm
o gün mini corsa meeting oldu :D sen dahil 8 tane yapılı corsa gördüm
Ben corsacı değil miyim beni niye çağırmıyonuz :( saksı değilim ben :D :hahaha:
Biraz önce west.27 oğuzhan a çay ısmarlattım :D