Omuzun neresi bu zedeledigin ve hangi harakette merak ettimm dogrusu.
Omuzun neresi bu zedeledigin ve hangi harakette merak ettimm dogrusu.
Daha doğrusu sırt bölgesi işaretlediğim yerler dumbbell pullover hareketi sonrası oldu sanırım. 2-3 sene aralıklarla çalıştım ancak ilk defa böylesi oldu. Isınma hareketleride yaptım öncesinde..
http://i.hizliresim.com/eyWo50.jpg
Pulloverbiraz tehlikeli bi hareket aslında çok aşağılara indirildiğinde sırtı ve omuzları zorlayıp sakatlık riski artıyor, buradada böyle olmuş olabilir.
Ya arkadaşlar bi danışman gerekiyor size. Boyum 194 kilo 85 spora gidiyorum 3 senedir ama doru düzgün çalışmıyorum yalan yok. Bu sezon randımamımı yakaladım güzel idmanlar atıyorum ama iş vs dolayısıyla beslenmeyi düzgün yapamıyorum. Sabah kalktığımda kahvaltıyı özellikle güzel yapamıyorum. Takviye almam lazım, bana en uygun gidecek olan sanırım karborhidrat. (Kilo aldırsın biraz). Siz ne tavsiye edersiniz ?
Bence orası yattıgın yere sürtünmekten derin sıkışmış sırt kısmında. Bana öyle geldi.
ankara kecıoren tarafında spor salonuna gıden varmı?
idmanlarını aksatmayan herkese gelsin.
Güzel geldi Onat ama off günümde bunları izlemek olmadı hahahha :)
off gününde izleyince insan koşa koşa idmana gitmek istiyor :D kötü bir duygu.
Link koysanıza moruk bacak var yarım saate gaza gelelim biraz
Hahhaha ya sorma aynen öyle gitsem şimdi şunu çalısırm hafif yarında şunu demeye başladım :)
Hadi beyler ON PRE içtim 2 ölçek elim ayağım durmuyor link alalım :D
Link pls.
Benim de bilek düzeldi artık acayip gaza geldim bu aralar. Kreatinimi de aldım ama protein kaldı sadece karboyla olmuyor.
Onat abi artık yavaştan yaz hazırlığına başlamam gerek ama ben karbosuz yapamıyorum. Yaşam isteğim kayboluyor karbonhidrat almadığım gün. Sikilasmak için illa bırakmak mı gerekiyor? Bunun optimum ayarını bulmanın yolu yok mudur?
ya şöyle şimdi kardeşim,
herkesin genetik yapısı farklı. ben her kaçamakta kilo alıyorum, göki 15 ıslak hamburgerde kilo almıyor. bu işler genetiğe bağlı olduğu için net birşey diyemem ama ben kuruma evresinde complex karbo alımını max 100gr veya mümkünse almamayı öneriyorum. tabi bu öneriler nature kişiler için.
karbo almazsan enerjin düşüyor tabi ama burada herkesin sürekli yanılgıya düştüğü bir durum var. herkes yağdan korkuyor belki ama karbo almayıp doymamış yağ alırsanız, vücut karbo yerine yağı kullanıyor. dolayısı ile enerji düşüklüğü olmuyor. birçok kez dedim benim kaşık kaşık mayonez ile yarışma çıkartan arkadaşım oldu :) doymamış yağ ve salata günlük enerji alımını karşılar. çünkü salata da karbo var. vücut onuda kullanıcaktır.
Katılıyorum Onat'a, ne zaman kilo vermek istiyorum diyen birisi çıksa, yağı keseceksin diyen birisi de mutlaka çıkıyor, ama neden??? Yağ olmadan beslenme eksik olur. Karbonhidrat azaltıldığı zaman oluşan enerji eksikliği en güzel sağlıklı yağlar ile gideriliyor. Spor olmayan günlerde hiç karbonhidrat almam, yerine ceviz, badem, keten tohumu, fıstık yerim, hatta biraz hatları belirginleştirme kararı versem yine karbonhidratı azaltıp yağ alımını arttırırım, her zaman da işe yarar bu tarz beslenme.
Malesef yağ tüketimi bende bazı yan etkilere yol açıyor. . Ben sanırım yine aynı şekilde devam edip ciddi bir kardiyo programını ağırlık çalışmasına ekleyecegim