Teşekkür ederim sabah kahvaltımın yanında yerim öyleyse![]()
İşe yemeğimi kendim götürür ve her gece kendim hazırlarım , yarın göğüs günüm olduğu için miktarları biraz arttırdım![]()
- 150-200 gr arası kepekli çubuk makarna
- 400 gr tavuk göğsü
- haşlanmış brokoli ( zeytinyağı ve limon ile soslanmış )
- ayranla birlikte tüketirim bunları
![]()
Programi parayla yazarlar, etliye sutluye karismazlar antrenorler. Havlu falan bekleme. Salon temizdir aletler bakimlidir ama is cikis saati disinda gitmek mantikli, fiyat uygun oldugu icin asiri kalabalik. Ordaki hocalarla isim yok diyosan mantikli, o paralara temiz salon. Mall of Istanbul Macfit'teyim farksiz.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Herkese merhabalar . Haftada 6 gün antreman yapıyorum hem Cardio hem ağırlık takviye yerine keçiboynuzu pekmezi yeterli denildi düşük bütçe ile yararını görürmüyüm ? Bilgisi olan var mıdır ?
bi 15 gün daha geride kaldı. biraz koydum üstüne. Sabretmeye ve basmaya devam
http://i.hizliresim.com/QRB11v.jpg
http://i.hizliresim.com/ao3PyB.jpg
Seatclubturkey - Ibıza Loading...
mp assault sonrasi yeni tavsiyeler neler pre workout icin arkadaslar=?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Nestle resource glutamin ve nestle resource 2.0 fibre verdi doktor ameliyattan sonra. Baya kilo vermiştim iyide besleniyorum ama hala gözle görülür kilo alamadım. Günde 4 tane glutamin toplamda 20gr protein ediyor. 2 tanede fibre alıyorum oda toplamda 36 gr protein 10gr lif 800 kaloriye denk geliyor. Kilo almak için daha ne yapmalıyım anlamadım
Everyday I ** çapuling...
Ekmektir makarnadır patatestir hiç yemediğim kadar yiyorum. Pek fazla hareket de edemiyorum zaten gün içinde. Tartıya her çıktığımda moralim bozuluyor.
Everyday I ** çapuling...
Kahvaltınız nasıl günde kaç öğün yiyorsunuz aynı durum bende vardı akşam yemekte yükleniyodum ama sağlıksız kahvaltı yapıyodum şimdi besin düzenimi değiştirdim kg almamda sıkıntı yok ben besinimide söylim 3 yumurta katı 1 dilim ekmek öğle yemeğinden önce liğt sütle yulaf 4 te falan tavuk spor yaptıktan sonra ise makarna tavuk bu arada besinimi söylerken önerileriniz varsa deneyebilirim ufak yağlarım var onlardan kurtulmaya çalışıyorum![]()
Termojenik ürünlerden hangisi tercih edilmelidir? Kullananlardan yorum almamız mümkün müdür ve bu ürünlerle birlikte L-carnitine kullanmak gereksiz midir?
Ayrıca elimde 2 kutu ihtiyaç fazlası Muscletech Nano Vapor ürünü var Amerika'dan getirmiştim, açılmamış kutu. İlgilenen varsa PM atabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)