Orijinalini görmek için tıklayınız : Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...
Selamlar
Kendi aracım olan 2021 a3 8Y aracımın koltuklarını ve dashboard ı temizlemek hemde korumak istiyorum.Sentetic deri koltukları mevcut.
Bir diğer aracımız olan 2021 X3 Taba koltuklu (Dakota olabilir) ve dashboard ı temizleyebileceğim ürün tavsiye edebilir misiniz?
Daha önceki araçlarımda (temiz olduğunu düşündüğüm yüzeylerinde ) ara sıra auto finisse spiritz kullanıyordum.Tekrar Kullanmamı önerir misiniz dashboard için
Koltuklar ve kol dayamalar ciddi kötü durumda deri temizleyici ve koruma güncel ne tavsiye edersiniz
mirafiori
09-01-2025, 08:51
Merhabalar,
Deri temizliği için K2 Letan foam, yumuşak bir deri fırçası ile güzel sonuç alırsınız koruma için K2 Letan tavsiye ederim. Deriklinik markasının ürünlerinide tavsiye ederim onlarada göz atabilirsiniz.
Spiritz ile devam edebilirsiniz yada soft bir apcde işinizi görür, koruma olarak K2 Satina güzel üründür, kadifemsi bir doku bırakır uygulama sonrası. Hem koruma hem temizleme için ürün isterseniz. Sonax Cockpit Fpleger Matt Effect hem koruma hem temizleme özellikli kokusuda hoş.
Birkan61
10-01-2025, 12:01
Selamlar, kurulama havlusu bakıyorum
Emektar Valet Pro Drying Towel isimli yeşil kurulama havlusunu kullanıyorum uzun zamandır. Gsm değerini bilmiyorum ama iyi idare etti beni. Emekliye ayırıyorum :D
Güncel fiyatı şuan 550 TL imiş
Almayı düşündüğüm bez modeli ; Slopes Raptor Drying Towel 1400Gsm Kurulama Bezi 47x70cm
650 TL fiyatı var. Gsm değerine göre fiyatı harika geldi bana. Diğer detailing malzeme ve fiyatlarınada pek hakim değilim açıkçası.
Kullanacığım araçlar Bmw E90 ve Megane 4 sedan
İyi bir seçim olur mu? İki araçta sık sık yıkanıyor.
Selamlar, ön camımda çıkmayan lekeler ve silecek geçen yerlerde kılcal çizikler var. artık yeni silecek alsam da tam silme performansı göstermiyor. Cam için denenmiş bir dolgu ürünü yada pasta vs mevcut mu?
Amacım su iticiliği değil camı restore etmek.
Rotary cila makinem mevcut onunla da uygulama yapabilirim.
Merhaba arkadaşlar. Buradaki takiplerim ve tavsiyeler üzerine araçlarımı kendime göre orta-iyi derecede yıkıyorum yıllardır. Bu aracımda ppf mevcut. Auto glym boduwork cilalı şampuan almıştım(bitti sayılır) pre wash citrus mevcut. Kirli iken pre wash kullanıyorum. Tek kova çift eldiven çift kurutma havlu ile aracı bölerek temizliyorum. Auto glym sarfiyatı fazla oldu haziranda almışım 1lt bitti. Sanırım köpürmüyor diye fazla kullandım :). Köpük atan pompa ile ona göre bir şampuan kullanmak istiyorum. Mrs dıy da bi pompa gördüm fiyatı uygundu. Sizlerin önerisi nedir yardımcı olursanız sevinirim
131mirafiori
04-03-2025, 06:13
Selamlar; araç kaportasından ziyade jant için seramik vb gibi bir ürün önerebilir misiniz?
cabrioleter
04-03-2025, 08:06
Selamlar; araç kaportasından ziyade jant için seramik vb gibi bir ürün önerebilir misiniz?
Good Stuff Wheel Kit – Jant ve Lastik temizlik – Bakım Seti – 6 Parca Urun (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=89_122&product_id=4276)
jantlar için bu seti kullanıyorum. seramik bazlı ürün yok sette ancak çok iyi temizliyor ve parlatıyor. kirlenmeyi geciktiriyor. lastik parlatıcı da aynı şekilde sıradan ürünlerden daha dayanıklı ve güzel tavsiye ederim.
Grimlord
04-03-2025, 14:28
Merhaba arkadaşlar. Buradaki takiplerim ve tavsiyeler üzerine araçlarımı kendime göre orta-iyi derecede yıkıyorum yıllardır. Bu aracımda ppf mevcut. Auto glym boduwork cilalı şampuan almıştım(bitti sayılır) pre wash citrus mevcut. Kirli iken pre wash kullanıyorum. Tek kova çift eldiven çift kurutma havlu ile aracı bölerek temizliyorum. Auto glym sarfiyatı fazla oldu haziranda almışım 1lt bitti. Sanırım köpürmüyor diye fazla kullandım :). Köpük atan pompa ile ona göre bir şampuan kullanmak istiyorum. Mrs dıy da bi pompa gördüm fiyatı uygundu. Sizlerin önerisi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Kwazar tavsiye ederim, yaklaşık 5 yıldır içine her türlü kimyasalı attım, yeri geldi hanım evde kullandı, yeri geldi bitki ilaçladık, yeri geldi araba için kullandık
Kesinlikle öneririm, yıllardır hava kaçırmadan çalışıyor, muhakkak büyük hacimli alın derim, 2 3 kere tam pompaladığınız zaman bir arabaya fazla fazla yetiyor köpük
Hepsiburada | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/kwazar-kopuk-yapan-kimyasala-dayanimli-basincli-pompa-2lt-pm-HB00000VVCF4)
Şampuan için K2 Pro Bela kullanabilirsiniz, fiyat performans ürünü, ben de buradan tavsiye ile kullanmaya başladım
Hepsiburada | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/k2-pro-bela-pro-1l-energy-fruits-ph-notr-on-yikama-kopugu-pm-HBC00003MS2T6)
artık araba yıkamak bile ciddi pahalı hale geldi maalesef.
131mirafiori
04-03-2025, 15:13
Good Stuff Wheel Kit – Jant ve Lastik temizlik – Bakım Seti – 6 Parca Urun (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=89_122&product_id=4276)
jantlar için bu seti kullanıyorum. seramik bazlı ürün yok sette ancak çok iyi temizliyor ve parlatıyor. kirlenmeyi geciktiriyor. lastik parlatıcı da aynı şekilde sıradan ürünlerden daha dayanıklı ve güzel tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim öneri için ancak ben isteğimi tam yazamamışım, jantlar sıfır ve aracıma takmadan üzerine bir işlem yapmak istiyorum beni 5-6 ay idare etsin yeterli olur.
cabrioleter
04-03-2025, 15:59
Çok teşekkür ederim öneri için ancak ben isteğimi tam yazamamışım, jantlar sıfır ve aracıma takmadan üzerine bir işlem yapmak istiyorum beni 5-6 ay idare etsin yeterli olur.
Page Not Found - Cila Kutusu (https://cilakutusu.com/urun/gyeon-q²-rim-evo-seramik-kaplama-30-ml/)
o zaman şöyle bir şey işinizi görecektir.
tavsiyelerine bakacağım teşekkür ederim. Pahalılıktan ziyade aracı yıkattıktan sonra ben tekrar bezle geçiyorum birde benden daha çok çiziyorlar. Para verdiğim tek yıkamacı var ümraniye de doğan oto yıkama. Oraya denk gelirsem bırakıyorum yoksa 2 sene oldu tamamen kendim yıkıyorum
131mirafiori
05-03-2025, 08:55
Page Not Found - Cila Kutusu (https://cilakutusu.com/urun/gyeon-q²-rim-evo-seramik-kaplama-30-ml/)
o zaman şöyle bir şey işinizi görecektir.
Çok teşekkürler. :)
Alfistifosi
27-03-2025, 13:44
Herkese Selamlar,
Demir Tozu sökücü ürün hakkında çok ikilemde kalıyorum. Oto Finesse Iron Out kullanmıştım çok memnun kaldım. Geçenlerde cilakutusu sitesinden yanlış kategoriye konduğu için Valet Pro Bilberry aldım.
Jantlarda ve bazen boyada rahatça kullanabileceğim fp ürünü bir Demir Tozu ne önerirsiniz.
Bir de bazı ürünler seyreltilebilir diyor ama çoğu seyreltilemez formda. Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?
Herkese Selamlar,
Demir Tozu sökücü ürün hakkında çok ikilemde kalıyorum. Oto Finesse Iron Out kullanmıştım çok memnun kaldım. Geçenlerde cilakutusu sitesinden yanlış kategoriye konduğu için Valet Pro Bilberry aldım.
Jantlarda ve bazen boyada rahatça kullanabileceğim fp ürünü bir Demir Tozu ne önerirsiniz.
Bir de bazı ürünler seyreltilebilir diyor ama çoğu seyreltilemez formda. Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?
Vonix in demir tozu sökücüsünü kullandım beğendim. Parlatan adamlar satıyor
mirafiori
28-03-2025, 08:40
Herkese Selamlar,
Jantlarda sürekli demirtozu temizleyici kullanmak iyi değildir. Onun yerine her yıkamada Flowey R1 kullanabilirsiniz, 2-3 aylık periyodlarda demirtozu kullanmanız daha iyi olur, onun için önerim K2 Roton, temizleme kabiliyeti ve daha iyi kokusu ürünü öne çıkartıyor...
Selamlar
bahçede elle basınçlandırılan köpük tabancası ve şampuan önerisi var mı f/p ?
Merhaba arkadaşlar Astra l aracımın siyah tavanında kendi hatamdan kaynaklı su lekeleri olustu bunun için bir ürün tavsiyesinde bulunabilir misiniz. Psa grubu araçların boya kalitesi kötü olduğu için boyaya zarar vermeyen bir ürün tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim.
ahmetakbayir
03-04-2025, 10:24
Merhaba f/p olarak önerebileceğiniz komple set içeriği öneriniz var mı ( jant temizleme,sünger,kurulama havlusu,apc,şampuan,parlatıcı vs.)
mirafiori
03-04-2025, 19:13
Merhaba f/p olarak önerebileceğiniz komple set içeriği öneriniz var mı ( jant temizleme,sünger,kurulama havlusu,apc,şampuan,parlatıcı vs.)
Set olanlar genellikle kalitesiz markalara ait. Kaliteli markalarınki ya çok avantajlı olmuyor yada ürün içeriklerinden bazıları bize uymuyor. Tek tek toplamak daha mantıklı.
Jant temizleme: Flowey R1
Apc: K2 Neutral Apc genel temizlilk için epey başarılı...
Kurulama havlusu: Ucu çok açık büyük boy ve gsm değeri yüksek bir havlu tercih edilebilir. Koreli markalar özellikle bakılabilir.
Yıkama eldiveni: Sünger boyanıza zarar verir, o sebeple yıkama eldiveni önerebilirim. Valet pro kırmızı yıkama eldiveni kullanıyorum epey memnunum tavsiye ederim.
Parlatıcı: Ucu çok açık bir konu sıvı cilalar, katı waxlar, hızlı cilar, sık sil ürünler v.s Ben burda en verimli hem fp hem uygulama kolaylığı olarak Polytop Hybrid Conservier maximus öneririm.. Araç yıkama sonrası seyrelttiğimiz ürünü aracın tamamına uyguluyoruz. Sonra güzelce duruluyoruz, güzel bir parlaklık ve hidrofobi elde ediyorum.
Bahsi geçen bir çok ürünün incelemesi youtube kanalımda mevcut dilerseniz imzamdaki linkten bakabilirsiniz.
Merhabalar, hem kova hemde köpük atma pompalarında kullanabileceğim ppf uyumlu şampuan mevcut mudur?
kalipson
04-04-2025, 17:34
Merhabalar, hem kova hemde köpük atma pompalarında kullanabileceğim ppf uyumlu şampuan mevcut mudur?
Güzel soru. Ben de merak ettim şimdi
bebe şampuanı en ulaşılabilinir olanı.
kopuk atma pompalarında cilasız sampuanlar daha fazla köpürür.
yazlık seçim yaparsanız daha soft kımyasallar içeriri.
-Murat Özcan-
10-04-2025, 15:16
Şunu bahçede yıkamak için bende merak ediyorum..
Kaputtaki taş vurukları metale inmiş yer yer içinde yüzeysel pas yapmış yerler mevcut. Rötuş boyam var ama bu vurukların içindeki pas için ne yapabilirim? Kalem ucu şeklinde zımpara falan var mıdır, yoksa pas dönüştürücü mü almak gerek?
demirtozu sık bir nebze pası temizler.
pas dönüştürücüuyle doldurursan paslanmayı durdurursun
zımpara yapma.
herkese merhaba. Böcek temizleme ürünü olarak önerdiğiniz bir marka var mı? Ayrıca bu ürünü İstanbul anadolu yakasında gidip elden teslim alabileceğim bir yer var mı acaba?
herkese merhaba. Böcek temizleme ürünü olarak önerdiğiniz bir marka var mı? Ayrıca bu ürünü İstanbul anadolu yakasında gidip elden teslim alabileceğim bir yer var mı acaba?
Merhaba
Bizde secenekler mevcut. Dilerseniz Atasehir bayimizden veya Tuzla bayimizden teslim ettirebilirim.
kullanıma hazır spreyler
Gyeon Bocek Sinek Temizleyici - Bug&Grime Remover 1L | Detailbox (https://detailbox.com.tr/bocek-sinek-temizleyici-bug-grime-remover-1l)
Bug Remover Bocek Temizleme Sprey 500ml (https://detailbox.com.tr/bug-remover-bocek-temizleme-sprey-500ml)
konsantre olup sulandırıp kullanırım derseniz
Valet Pro On Yıkama Kopuğu - Citrus Pre Wash 5L | Detailbox (https://detailbox.com.tr/on-yikama-kopugu-citrus-pre-wash-5l)
Merhaba
Motosiklet plastik trimlerinde güneş solması var bazı kısımlarda, bu kısımları canlandıracak, mat görünümü geri kazandıracak bir ürün var mı bildiğiniz test ettiğiniz.
Mert Safa
22-04-2025, 08:09
merhaba,
formulaxstore instagram sayfasını incelemenizi tavsiye ederim, ben başka ürünlerini kullandım memnun kaldım. ama sizin istediğiniz ürünler içinde yorumları oldukca iyi.
Solmuş Plastik Onarıcı (https://www.formulaxstore.com/formulax-plastik-renk-onarici-yenileyici-kalici-onarim-yapan-formul)
Merhaba. Plastik parlatıcım var ama dış dodik plastiklerdeki beyazlamaları temizlemek için ne kullanmak gerekiyor? Araç 2024 model. Eskidiği için beyazlamamıştır. Kirlenince çok mat duruyor. Parlatınca evet güzel ama temizlenmemiş oluyor sanki. Bu arada kapı eşiklerine de kullanacağım ***** çocuk basıyor
cabrioleter
29-04-2025, 14:40
amazonda michelinin ürünleri uygun fiyatta ve ara ara kampanyalı oluyor. michelin ürünleri kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
amazonda michelinin ürünleri uygun fiyatta ve ara ara kampanyalı oluyor. michelin ürünleri kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
Ben BİM'de mi ne görünce almıştım bikaç parça, motor temizleyicisi iş görmüştü, hızlı cilası var hala birkaç yıl oldu, kişisel tatmin amaçlı kullanıyorum nadiren :D su kaydırma olarak bir etkisini gördüğümü söyleyemem ama. fiyat performans olarak fena değildi genel olarak. "ucuz" diyerek alınmalı bence beklentiyi minimal tutarak
Merhaba bahçede yıkamak için köpük sprey yapmak amaçlı f/p şampuan tavisyesi rica edeceğim.
cila özelliği olursa daha da güzel olur.
mirafiori
30-04-2025, 14:34
Merhaba bahçede yıkamak için köpük sprey yapmak amaçlı f/p şampuan tavisyesi rica edeceğim.
cila özelliği olursa daha da güzel olur.
Ön yıkama şampuanundan ziyade temaslı yıkma şampuanı için cilalı şampuan almanızı tavsiye ederim.
Ön yıkama şampuanundan ziyade temaslı yıkma şampuanı için cilalı şampuan almanızı tavsiye ederim.
tam olarak farkı nedir ön yıkama ve temaslı yıkama şampuanı ?
tam olarak farkı nedir ön yıkama ve temaslı yıkama şampuanı ?
Dilim döndüğünce cevaplayayım. Ön yıkama şampuanı köpüğün atıldığı ve beklendiği, sonrasında arabanın durulandığı, pislikleri yumuşatması ve bir nebze akıtması amaçlanan şampuan. Temaslı şampuan ise ikinci proses olarak sünger ya da yıkama bezi ya da fırça ile yumuşayan ve ön yıkamanın çıkaramadığı kirleri aracın üzerinden çıkartmayı amaçlar.
By_Carizma
15-05-2025, 22:49
newmix ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? kullananlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
dostum araç yıkamaya bir tık hassasiyet duyuyorsan kiri akıtmak aracı cizmemk için ön yıkama yapıyorsun.
aslına bakarsan su sampuan ve durulama rıtueli ama eldiven yada fırca kullanmadan.
bu yıkama sana asıl eldivenle temas ederek yıkadıgın kısım öncesine kaba pisliği atarak asıl yıkama esnasında araçını minimum çizik ile yıkamana yarayan bir metotdur.
eğer kış ayında değilsek ben kullanmıyorum.
kış ayındaysak apc sıkarım
araç seramikli kış ayındaysak standart şampuanım neyse onu sıkarım
yani her yiğidin yogurt yiyişi farklıdır.
genelde asidik olup kir çözmesiyle tanınırlar.
normal şampuan yada cilalı şampuan ise genelde ne asidik ne baziktir olması gereken ph nötr dür
veya buna yakın değer isteriz
yani zararsız olmalı ki hem boyaya hem cilaya hem plastiğe zarar vermesin
sen bunları bugüne kadar hiç merak etmediysen bence kendi tarzına göre devam etmelisin
şampuan işi biraz obsesif hastalığına göre paha kısmı değişen bir ürün
eğer hasta derecede araç boyana önem veriyorsan zaten ön yıkama nedir kısmını sormadan evvel karar verirdin diye düşünüyorum
bu sebeple yerinde olsam max 5litresine 1000tl veririm.
minimumda açıkcası 250den aşağı verme
250-500 arasındaki cogu 5 lıtre sampuan ellerini biraz kurutabilir. yani cilde bir tık nufus ediyor bilgin olsun
yani burdan sen f/p olarak değerlendirirsin
markaya pek takılma.yani en yüksek fiyatlı en iyisi demekte değil en ucuzu çok kötü demekte değil.
Codetha Plus Cilalı
Divortex WashBerry
Nanowash Fırçasız Cilalı
bunları inceleyebilirsin
ucuz olarak
hiçbir üründe kafana yatmazsa bebe şampuanı al markası farketmez. en ekonomik hangisiyse yeterli
yazın efsane şampuandır.
Grimlord
16-05-2025, 13:25
newmix ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? kullananlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
1.5 sene önce falan set halinde ( ucuz diye ) aldım, genel olarak önermem.
Lastik parlatıcı çok kötü kokuyordu, 1 gün bile parlak kalmadı neredeyse lastik. Hızlı cila fena değil ancak kaliteli marka kadar uzun gitmez yine.
Şampuan fena değil ama kokusu ciddi kötüydü. Yağsız motor temizleyici de neredeyse hiç bir işe yaramadı, daha çok toz topluyor bence. Wd40 sıkıp temizlemiş gibi oldu motor içi.
Kısacası tavsiye etmem. Ucuz etin yahnisi simülasyonu :D
dostum araç yıkamaya bir tık hassasiyet duyuyorsan kiri akıtmak aracı cizmemk için ön yıkama yapıyorsun.
aslına bakarsan su sampuan ve durulama rıtueli ama eldiven yada fırca kullanmadan.
bu yıkama sana asıl eldivenle temas ederek yıkadıgın kısım öncesine kaba pisliği atarak asıl yıkama esnasında araçını minimum çizik ile yıkamana yarayan bir metotdur.
eğer kış ayında değilsek ben kullanmıyorum.
kış ayındaysak apc sıkarım
araç seramikli kış ayındaysak standart şampuanım neyse onu sıkarım
yani her yiğidin yogurt yiyişi farklıdır.
genelde asidik olup kir çözmesiyle tanınırlar.
normal şampuan yada cilalı şampuan ise genelde ne asidik ne baziktir olması gereken ph nötr dür
veya buna yakın değer isteriz
yani zararsız olmalı ki hem boyaya hem cilaya hem plastiğe zarar vermesin
sen bunları bugüne kadar hiç merak etmediysen bence kendi tarzına göre devam etmelisin
şampuan işi biraz obsesif hastalığına göre paha kısmı değişen bir ürün
eğer hasta derecede araç boyana önem veriyorsan zaten ön yıkama nedir kısmını sormadan evvel karar verirdin diye düşünüyorum
bu sebeple yerinde olsam max 5litresine 1000tl veririm.
minimumda açıkcası 250den aşağı verme
250-500 arasındaki cogu 5 lıtre sampuan ellerini biraz kurutabilir. yani cilde bir tık nufus ediyor bilgin olsun
yani burdan sen f/p olarak değerlendirirsin
markaya pek takılma.yani en yüksek fiyatlı en iyisi demekte değil en ucuzu çok kötü demekte değil.
Codetha Plus Cilalı
Divortex WashBerry
Nanowash Fırçasız Cilalı
bunları inceleyebilirsin
ucuz olarak
hiçbir üründe kafana yatmazsa bebe şampuanı al markası farketmez. en ekonomik hangisiyse yeterli
yazın efsane şampuandır.
detaylı bilgi için teşekkür ederim.
bahçem olduğundan artık kendim yapmak istiyorum. bide yıkama sapık rakamlara geldi.
Divortex WashBerry aldım ve el pompası aldım köpük olandan bu şekilde başladım. kombinasyon deniye deniye kendime göre optimali bulup devam edeceğim. teşekkür ederim.
sünger de aldım dvx den ama kullanmadım daha. sünger çizer diye okudum. el güderi almalı mıyım sünger de olur mu kovada temizleyerek kullanmak maksadı ile ?
süngeri ben kullanırsam çizmeyebilriim ama sende emin değilim.
eldiven ali mikrofiber yada sönil farketmez. her yıkama sonunda ozellıkle kış aylarında eldivenini makinede yıkaaynı zamanda kurulama bezinide.
güderi alma twisted pile kurulama havlusu al minimum 600gsm
yaz aylarında araclar cok kirlenmiyo hadi eldiven kurulama havlıusu her yıkama makineye atıp yıkamadın 2 yıkamada bir at ama mutlaka at ki temiz yıkamaya çizmeyeye sana temel oluştursun. anadolu yakasındaysan bizim markadanda yardımcı olurum.
mirafiori
18-05-2025, 11:56
detaylı bilgi için teşekkür ederim.
bahçem olduğundan artık kendim yapmak istiyorum. bide yıkama sapık rakamlara geldi.
Divortex WashBerry aldım ve el pompası aldım köpük olandan bu şekilde başladım. kombinasyon deniye deniye kendime göre optimali bulup devam edeceğim. teşekkür ederim.
sünger de aldım dvx den ama kullanmadım daha. sünger çizer diye okudum. el güderi almalı mıyım sünger de olur mu kovada temizleyerek kullanmak maksadı ile ?
Sünger yapısı gereği, kir zerrelerini içinde tutar buda boyayı çizer, yeni nesil eldivenler, çift kova v.b yöntenlerde duruladığımıda üzerinde biriken kirlerden kolayca arınır...
By_Carizma
18-05-2025, 15:55
hem foam olarak hem de temaslı yıkama için şampuan önerileri alabilirim.
birde jant temizleyici tavsiyeleri alırım
mirafiori
19-05-2025, 12:17
hem foam olarak hem de temaslı yıkama için şampuan önerileri alabilirim.
birde jant temizleyici tavsiyeleri alırım
K2 Bela hem foam hem temaslı yıkama için uygun, foam olarak yazlık bir şampuandır, kışın iş yapmaz. Jant temizleyici olarak Flowey R1 tavsiyemdir.
GSF cok dogru bir ürün olur.
Koch Chemie GSF Gentle Snow Foam PH Notr On Yıkama Kopuğu 1L | Detailbox (https://detailbox.com.tr/gsf-gentle-snow-foam-ph-notr-on-yikama-kopugu-1l)
Jant temizlemede ise en doğru temaslı ürün
Valet Pro Jant Temizleyici - Bilberry Wheel Cleaner 5L | Detailbox (https://detailbox.com.tr/jant-temizleyici-bilberry-wheel-cleaner-5l)
cabrioleter
29-05-2025, 12:18
Just a moment... (https://www.kickstarter.com/projects/carchemist/ultimate-touchless-car-wash-active-foam?ref=discovery&term=auto%20wash&total_hits=1889&category_id=16)
adamlar vadettiğini başarırsa mükemmel ürün olur.
Vegan deri direksiyonu matlaştırmak ve diğer vegan deri aksamları korumak için hem temizleme hem koruma olarak nasıl bir ürün kullanılmalı acaba?
Grimlord
02-06-2025, 21:04
Daha önce kullandığım koch chemie pw tarihi geçtiği için bozulmuş, ben maalesef araç üzerinde kullandıktan sonra farkettim. Kaporta lekeleri çıktı da silecek ve camda çizik gibi beyaz lekeler oluştu, bunu ipa ile mi silmek lazım yoksa başka ürün mü önerirsiniz?
yıkadıkca gecer. urun bozulmamıs . uygulamayı cok bekletmıssın.
serkanOC
21-07-2025, 12:48
tanıdığınız önerebileceğiniz tampon onarımı yapabilecek bir yer var mıdır? ön tampon ortada hem alt hem de üst tarafta çiziksiz darbesiz çatlak var.. internetten bakınca Maltepe galiba işin membaı
Daha önce kullandığım koch chemie pw tarihi geçtiği için bozulmuş, ben maalesef araç üzerinde kullandıktan sonra farkettim. Kaporta lekeleri çıktı da silecek ve camda çizik gibi beyaz lekeler oluştu, bunu ipa ile mi silmek lazım yoksa başka ürün mü önerirsiniz?
Önden sulandırıp bekletirseniz veya araca sıkıp bekletirseniz su izleri oluyor. Ben sıkıp hızlıca duruluyorum. Bir şey yapmayın, bir kaç yıkama sonra azalarak kaybolacaktır.