Orijinalini görmek için tıklayınız : Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...
Tholl-ga
23-11-2009, 14:34
bi getirse :D
yok abi siz kafayı iyicene kırdınız :D
camlara su kaydırıcı ne tavsiye edersiniz suan camlarda 4 kat nxt uqd var fakat hiç sperm gibi kaymıyor:D takılıyor biyerlerde sanırsam camlarda mum kalmıs olabilir simdi aklıma geldi bi clay yapim camlara
ne kadar süre oldu son uygulamadan beri ?
clay camları çizebilir mert, quik sık iyice sil üzerine bir kat nxt at , varsa ultimate quik waxla bir kat daha geç , yoksa nxtden iz kalmaması için bir daha quik detailer ile geç :)
uygulamalı foto çekim bari :D
:icon_tup: işte bu :) Birde detailer bölümümüz gelse tam süper olacaq :D
3.haftaya girdik:) 7 yıkama oldu, 4.yıkamada komple camlar fln nxt+uqd yaptım sora her yıkamadan sonra camlara nxt yaptım su kaymıyor yani görkem senin youtube daki video gibi hic değil gecen gün öğrendim meguiars ın su iticisi varmıs ama adını unuttum yaptırmak istiyorum en kötü
Tholl-ga
23-11-2009, 14:57
bi yerde hata var :D
doktor bey bi çare bulalım:D
Tholl-ga
23-11-2009, 15:05
akşama hallederük :D
cam sil ve normal bir bezle geç istersen sonra dediğim uygulamayı yap, birşeylerin değişmesi gerekicek . Colinite geldiğinde onlada geçersin bişiciği kalmaz :)
bi yerde hata var :D
Sevgisini katmamış :D:D:D:D
Tholl-ga
23-11-2009, 15:09
Sevgisini katmamış :D:D:D:D
uahehuaehae
görkem musa dedenin künefeyi tarifi gibi
abi bu nie bukadar güzel
aşkla sevgiyle içimden bişiyler katarak yaptım ondan D:
thollganın sihirli parmaklarını değdirelim bakalım nolcak arabaya :D arabanın üstüne yağmurda yağmıyormus falan
omercanilica
23-11-2009, 15:18
quıkdetaıler kullan var mı ?
cabriolet
23-11-2009, 15:19
özgür o sünger pedlerden var mı elinde?
geçerken alıyım 3-5 tnae
pedlerden kalmadı ozan ama yarın uğrarsan yarın gelicek pedler :)
"Detailing Day" ne oldu yahu :beuj: Öyle bişiler yokmuydu :rolleyes:
quıkdetaıler kullan var mı ?
kullanıyoruz , mutluyuz ya siz ? :rolleyes:
Antalyalogy
23-11-2009, 15:27
Taktik istiyoz dayıı..Taktikkkkkkkkkk :D:D:D
-Dayı taktik şu UQD ı iki haftada bir yeniliyorsun (Tolga bol bulunca hesabı) oluyür bütüyür :p:p:p
Hadi hayırlı olsun :D Hangi satıcıdan almıştın ?
her zamanki gibi jbtools :D
bu adamdan nasıl mal alcaz bi kaç tane alırsak kargo parasını nasıl bir tutucaz bu ebay konusunda çok bilgm yok araştırdm ama gene kafamı karıştıyor bilen birisi yardımcı olablr mi yada yeni alıcak biri varsa bende versem siparş birlkte alsak vs yardımlarınızı bekliyorum =)
Tholl-ga
23-11-2009, 18:11
ne alıosun sen bakiim gel msn e :D
bu adamdan nasıl mal alcaz bi kaç tane alırsak kargo parasını nasıl bir tutucaz bu ebay konusunda çok bilgm yok araştırdm ama gene kafamı karıştıyor bilen birisi yardımcı olablr mi yada yeni alıcak biri varsa bende versem siparş birlkte alsak vs yardımlarınızı bekliyorum =)
lütfen dikkatli olalım o adam deil bayan :D:D
lütfen dikkatli olalım o adam deil bayan :D:D
Eminmisin.Jason erkek bence.:D
omercanilica
23-11-2009, 18:34
kullanıyoruz , mutluyuz ya siz ? :rolleyes:
sahsen daha hıc kullanmadım kaybım var gıbı hıssettım nedır olayı onu ogrenmek ısıtyorum anladıgım kadarıyla tozluyken sıkıp sılebılmem ıcın yanlısmıdır?
sahsen daha hıc kullanmadım kaybım var gıbı hıssettım nedır olayı onu ogrenmek ısıtyorum anladıgım kadarıyla tozluyken sıkıp sılebılmem ıcın yanlısmıdır?
Saadece tozluyken değil,Aracı yıkadın.kuruladın.araç üzerinde kireç lekeleri oluşabiliyor.yıkama sonrası kullanıp hem aracı temizlemiş hem biraz koruyucu olmuş oluyor.
omercanilica
23-11-2009, 18:55
Saadece tozluyken değil,Aracı yıkadın.kuruladın.araç üzerinde kireç lekeleri oluşabiliyor.yıkama sonrası kullanıp hem aracı temizlemiş hem biraz koruyucu olmuş oluyor.
sorun su benım derdım araba sıyah oldugundan masallah anında tum tozlar sanıyede yapısıyor bana ... bu yuzden bende bunları dırek bezle sılmek ıstemıyorum onun yerıne kullanabılcek bırseyler arıyorum:soru::beuj:
Böyle salak bi uygulama görmedim hakkikate kendime çok ama çok kızıyorum vay salak aklım gidip böle hükümetinin garip kurallarını okumadan ticaret yaptıgıma, aldıgım cila makinesini gümrükte takıldı ve geri alınamıycagını sölemişler bu gün dayıma sanayi bakanlıgı el koymuş, gerekçe neymiş bu makinan yedek parçasının olmadıgı için bu ürünler çöp olarak görülüyomuş ve ürün gümrükte takılıcakmış. varmı böle şaçma bi adalet yaaa acayip sinirlendim ilk ankaraya gittigimde epey bi sert girişicem sonucu ne olursa olsun hukuksa hukuk böle adalet varmı hangi ürünü siz çöp mallar katagorisine koyup gümrükte bırakıyosunuz anlamadım? illa bu ürünün yedek parasımı olması lazım türkiyede, gerizekalıyım bennn ciddi ciddi aklım almıyo yada
Böyle salak bi uygulama görmedim hakkikate kendime çok ama çok kızıyorum vay salak aklım gidip böle hükümetinin garip kurallarını okumadan ticaret yaptıgıma, aldıgım cila makinesini gümrükte takıldı ve geri alınamıycagını sölemişler bu gün dayıma sanayi bakanlıgı el koymuş, gerekçe neymiş bu makinan yedek parçasının olmadıgı için bu ürünler çöp olarak görülüyomuş ve ürün gümrükte takılıcakmış. varmı böle şaçma bi adalet yaaa acayip sinirlendim ilk ankaraya gittigimde epey bi sert girişicem sonucu ne olursa olsun hukuksa hukuk böle adalet varmı hangi ürünü siz çöp mallar katagorisine koyup gümrükte bırakıyosunuz anlamadım? illa bu ürünün yedek parasımı olması lazım türkiyede, gerizekalıyım bennn ciddi ciddi aklım almıyo yada
yapılan şey cok sacma.gümrük memuru diye cahili oturturlarsa oraya böyle şeylerin olması cok doğal.gecmiş olsun umarım ürününü alırsın.istanbulda olsaydı yardım ederdim.
Sagol Turgay, ya böle el koyma görmedim türkiyeye girişini izin vermedin tamam anladımda ordan malı neden çekemiyorum onu anlamıyorum ben o malı orda yedirmem kimseye gerekirse bıraksınlar ateşe veriyim yakıyım onu orda kimse kullanmasın atsınlar nereye atıyolarsa, ilk iş viyanaya yollayıp kuzenim kendi bavulla getiricek tak yapıcagım bu off off nelerle ugraşıyoruz yaa şu güzel dünyada, çöpten bişi
Sagol Turgay, ya böle el koyma görmedim türkiyeye girişini izin vermedin tamam anladımda ordan malı neden çekemiyorum onu anlamıyorum ben o malı orda yedirmem kimseye gerekirse bıraksınlar ateşe veriyim yakıyım onu orda kimse kullanmasın atsınlar nereye atıyolarsa, ilk iş viyanaya yollayıp kuzenim kendi bavulla getiricek tak yapıcagım bu off off nelerle ugraşıyoruz yaa şu güzel dünyada, çöpten bişi
Keşke istanbul gümrüğüne gönderseydiniz.Orda takılmazdı,Ankara anladıım kadarıyla herşeye takıo
Low-Rider
23-11-2009, 19:32
jbtoolsales güzel kazık attı benim ürünler hala yok:Deli:
anlam veremediğim olay senin malına nasıl el koyuyor:soru:bence sen Ankaraya gelince bi güzel gümrükcülere bağır kesin malını alırsın.
Valla elimden ne gelirse yapıcam, söledigim gibi ya makinayı alıcam yada onların elinde kalmasına izin vermiycem. Yok kesin ordan birisi o makinayı güzel güzel alıcak ve kullanıcak.
jbtoolsales güzel kazık attı benim ürünler hala yok:Deli:
Gelen ürünlerde traking number gönderiyor kendisi.ordan takip etmedinizmi
Low-Rider
23-11-2009, 20:15
Gelen ürünlerde traking number gönderiyor kendisi.ordan takip etmedinizmi
2kere alışverişim oldu 2sindede tracking number istedim ama usps'te tracking number yok dedi bana.
dispute açtım biraz önce aslında açmıyacaktım ama faberge'nin ürünleri gelmiş benimkiler hala ortada yok.
faberge benden 2gün sonra sipariş vermişti ve kütahya da yaşıyor.
Tolga telefonun cekmio ulas banaa bi sekilde yarin erken saatte duzmek lazim benim seti telde solerim nedenini:)
2kere alışverişim oldu 2sindede tracking number istedim ama usps'te tracking number yok dedi bana.
dispute açtım biraz önce aslında açmıyacaktım ama faberge'nin ürünleri gelmiş benimkiler hala ortada yok.
faberge benden 2gün sonra sipariş vermişti ve kütahya da yaşıyor.
2 çeşit gönderiyor,eğer kargom ucuz olsun dersen traking number göndermiyo.USPS le gönder ama traking number olsun dersen ona göre kargosu 15$ artar.Benim şuana kadar yaptığım bütün alışverişlerde geldi ve hepsinin traking numberı vardı.
Low-Rider
23-11-2009, 21:29
Kargo seçimi yapmadım hiç , direk alışverişi yaptım o şekilde de en ucuz kargoyla yolluyor herhalde o yüzdne tracking no yok.
İlk siparişim 8günde gelmişti , 2.sipariş çok gecikti 29ekimde vermiştim.Var bir sorun ama nerde bilmiyorum
Ya şöyle parlayan bi kırmızı araç koyun aşka gelim diyorum kime diyorum. Ohoo ses yok. :)
cabriolet
23-11-2009, 21:35
özgür bazen usps ile 1 haftada gelir bazen 1 ayda normal yani ucuz etin yahnisi style :D
Low-Rider
23-11-2009, 21:36
Ya şöyle parlayan bi kırmızı araç koyun aşka gelim diyorum kime diyorum. Ohoo ses yok. :)
Daha önceden koyulmuştu istedğin üzerine ama takip etmiyosun :D
Şöyle KIRMIZI renk parlayan cilalı ama show car olmayan Türkiye'den cilalı araçlar görelim. Belki heves ederim bende.
http://img267.imageshack.us/img267/3364/dsc01173z.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/5917/86558430.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/9587/dsc01180h.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2206/kaput2jpg.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/3741/kaput3.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/7544/kaput5.jpg
cabriolet
23-11-2009, 21:37
hazır bahçelievlerdesin dükkanda var kırmızı parlayan bi araç gerçi sen krom parlaklığı istiyosan o standart bi boyada olmaz :)
Low-Rider
23-11-2009, 21:37
özgür bazen usps ile 1 haftada gelir bazen 1 ayda normal yani ucuz etin yahnisi style :D
kanka 1ayda gelsin önemli değil ama kafamın attığı nokta benden sonra sipariş veren ve kütahyada yaşıyan fabergenin siparişleri geldi:D
yurtdışından mallar önce istanbula gelip sonra dağılmıyor mu? benimkininde gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum
hazır bahçelievlerdesin dükkanda var kırmızı parlayan bi araç gerçi sen krom parlaklığı istiyosan o standart bi boyada olmaz :)
hangi araba o yaa :D:D iyice parlasın
valla çok saol özgür elinize sağlık :)
Evlendim artık Bahçelievlerde değilim ama genede giderim. Yanlız işte böyle araba parlayınca morumsu yada pembemse hale geçiyo bende onu istemiyorum. Yoksa fotoğraf makinası ayarlarından felan mı kaynaklanıyo ?
http://img510.imageshack.us/img510/6013/es3k.jpg
Evlendim artık Bahçelievlerde değilim ama genede giderim. Yanlız işte böyle araba parlayınca morumsu yada pembemse hale geçiyo bende onu istemiyorum. Yoksa fotoğraf makinası ayarlarından felan mı kaynaklanıyo ?
gercekte yok oyle bir sey :) ben sadece geceleri turuncu isikta renkten rahatsiz oluyorum, onun disinda golgede olsun guneste olsun gec karsisina cay demle spec :D ki benim arabam henuz 10 uzerinden 5'tir bu konuda :)
cabriolet
23-11-2009, 22:18
gökyüzü mavi haliyle gökyüzünün yansıdığı fotolarda kırmızıyla mavi karışınca mor tonları oluyo kırmızının üstünde :)
Golf çok güzelmiş. Yani fotoğrafın azizliği o mor tonlar dime. Hmm sanırım bende artık şu parlatma işine el atayım. :)
Low-Rider
23-11-2009, 22:37
gel şumi parlatalım seninkinide:D
gel şumi parlatalım seninkinide:D
Ön tamponu boyatayım hemende araba meggy ürünleri ile bir tanışsın. :D
imprezaWRC
23-11-2009, 23:05
Ulan onlara ne, yedek parçası yoksa yok, varsa var; sen bunun ticaretini yapmıyorsun ki, kendine malzeme almışsın.
Antalyalogy
23-11-2009, 23:18
Ön tamponu boyatayım hemende araba meggy ürünleri ile bir tanışsın. :D
Geç kaldın sen geçç..:D:D:D
Tholl-ga
23-11-2009, 23:27
hangi araba o yaa :D:D iyice parlasın
valla çok saol özgür elinize sağlık :)
oldumu tamammı :D
yarın test edicem :D
cabriolet
23-11-2009, 23:55
oldumu tamammı :D
yarın test edicem :D
olma mı :D
kanka 1ayda gelsin önemli değil ama kafamın attığı nokta benden sonra sipariş veren ve kütahyada yaşıyan fabergenin siparişleri geldi:D
yurtdışından mallar önce istanbula gelip sonra dağılmıyor mu? benimkininde gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum
bir sıkıntı var sanırım
6 7 parça ebayden aldığım ürün var
hiçbiri gelmedi... 1 aya yakın oldu neredeyse... farklı ülkelerden kıtalardan hepsi de...
Low-Rider
24-11-2009, 00:04
biraz daha mı beklesem , dispute'u geri mi çeksem kararsız kaldım..
Antalyalogy
24-11-2009, 00:15
Dispute açık kalsın gelirse çekersin para ödemesinden sonra 45 gün geçmeden claime çevirmen lazım ÖZgür unutma..
Eminmisin.Jason erkek bence.:D
jason mu :confused:
ben hep susan petta ile yapıyorum alışverişi :D
Ulan onlara ne, yedek parçası yoksa yok, varsa var; sen bunun ticaretini yapmıyorsun ki, kendine malzeme almışsın.
Valla abi nasıl düşündüklerini hiç bilmiyorum, ben bunlar para kazanıcak veya bu malı satıcak degilim kendime evime biblo olarak getirdim sayalım budamı suç?:Deli:
biraz daha mı beklesem , dispute'u geri mi çeksem kararsız kaldım..
dispute açsanda kargon Türkiye içinde kaybolmuştur.Karşı taraf kargonu göndermiştir.Bende ebaydan alışverişlerimde ilk başta ucuz kargo olsun die traking number istemiyordum 3-4 kargom Türkiye içinde takipsiz olduğu için kayboldu.Buda bana ders oldu.Artık kimden alışveriş yapıosam traking number istiyorum.Sizde isteyin.
bob collinite 915 :)
qGGzjWf_JQA&fmt=18
http://www.youtube.com/watch?v=qGGzjWf_JQA&fmt=18
Alperen-B
24-11-2009, 12:37
bu iyiymiş işte :)
Low-Rider
24-11-2009, 12:42
dispute açsanda kargon Türkiye içinde kaybolmuştur.Karşı taraf kargonu göndermiştir.Bende ebaydan alışverişlerimde ilk başta ucuz kargo olsun die traking number istemiyordum 3-4 kargom Türkiye içinde takipsiz olduğu için kayboldu.Buda bana ders oldu.Artık kimden alışveriş yapıosam traking number istiyorum.Sizde isteyin.
Bir şanssızlık var bende heralde çözemedim:D
Ebayden verdiğim ilk sipariş sorunsuz geldi , sonra farklı bir kullanıcıdan fakrlı bir ürün sipariş ettim 40gün falan oldu gelmedi satıcı ben söylemeden kendisi iade etti parayı.Ve 3.olarak bu siparişte gelmdi,yeni sipariş vermeye korkuyorum:D
kıllandım bu jtool dan:D 9gun oldu 915 gelmedı
Antalyalogy
24-11-2009, 13:42
Diğer forumda sordum :
-Tech den bir arkadaşımın arabasında (kendisi biraz rahatsız olduğu için):D:D
Mirror glaze 34 , NXT 2.0 , UQW , 3 kat da 915 ve UQD var ben kendisini ikna edemedim.Tam olarak bu kadar waxlanmış bir araçta ne gibi problem olabilir?
İrfan Hoca dan cevap gecikmedi :
Üst üste çok tabaka wax atılırsa o tabakalar katman yapar, sarı renkli bir yağlı görünüm olabilir.
http://img25.imageshack.us/img25/5679/yellowing8bj.jpg
İdeal olan, eski wax(lar)ı önce temizlemek:
Bunun için
- Tüm waxlı yüzeyler izopropil alkolle silinir, veya
- Cleaner özellikli bir ürün uygulanır (AG SRP, Dod Lime Prime), veya
- Kille temizlik yapılır...
Ve aklınızda hangi wax varsa uygulanır
Dayıı yapma etme bak :puha::puha:
3-4 kat wax yapılmadan önce yüzeydeki eski wax temizlenirse bi zararı olcağını sanmıyorum ben
Bir şanssızlık var bende heralde çözemedim:D
Ebayden verdiğim ilk sipariş sorunsuz geldi , sonra farklı bir kullanıcıdan fakrlı bir ürün sipariş ettim 40gün falan oldu gelmedi satıcı ben söylemeden kendisi iade etti parayı.Ve 3.olarak bu siparişte gelmdi,yeni sipariş vermeye korkuyorum:D
benim 117 alışverişimde sadece 1 kere ürün elime geçmedi... onda da paramı aldım ki adam gönderdiğine rağmen makbuzunun resmını filan yollamıştı claim sonrası...
yani paranın kalması çok zor bir şekilde alırsın da... tabi malı almak daha iyi:)
ya varya içime dert oldu göki bile yaptı ben yapmazsam çatlarım :D
şimdi standart bi cile işlemi için hangi malzemeyi nerden alacam ben :)
bende makinası bile var boyamda çiziklerde var onlar için ne kullanacam anlatın hele :D
3-4 kat wax yapılmadan önce yüzeydeki eski wax temizlenirse bi zararı olcağını sanmıyorum ben
Evet o şekilde birşey olmaz bencede, sadece eski waxı temizlemeden üzerine kat kat geçmemek lazım diye düşünüyorum :icon_tup:
bu arada ben meguairs polish aldım ne işe yarıyor o
http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-Polish-Step-2-Deep-Crystal-System_W0QQitemZ350137010605QQcmdZViewItemQQptZUK_ CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5185cac9ad
bende makinası bile var boyamda çiziklerde var onlar için ne kullanacam anlatın hele :D
Abi önce git güzel bi yerde boya korumanı yaptır ondan sonra malzeme al şimdi ne kadar uğraşsanda kusursuz olmaz. Boya korumadan sonra 2-3 malzeme alsan çok sıyrık değilsen yeterli olur:D
Abi önce git güzel bi yerde boya korumanı yaptır ondan sonra malzeme al şimdi ne kadar uğraşsanda kusursuz olmaz. Boya korumadan sonra 2-3 malzeme alsan çok sıyrık değilsen yeterli olur:D
ya emre benim boyanın korunacak bi yeri kalmadı olum sanayilerde :D
araba boyandıktan sonra neredeyse pasta cila bile yapılmadı ama tamponum çamurluklarım falan hep çatladı :) e bide orda burda çizildi :)
benim ki sadece merak :icon_tup:
ya emre benim boyanın korunacak bi yeri kalmadı olum sanayilerde :D
araba boyandıktan sonra neredeyse pasta cila bile yapılmadı ama tamponum çamurluklarım falan hep çatladı :) e bide orda burda çizildi :)
benim ki sadece merak :icon_tup:
Sen bilirsin abi o zaman al bi nxt 2.0 wax bi de bez gitsin:D
nerden alacam olum onu söyleyin bana ebay falan demeyin de :D
bence öncesinde başka birşeyler sür
cleaner wax filan
En kolay uygulayabileceğin ve güzel sonuçlar verecek kombinasyon, önce AutoGlym SRP (çizikleri maskelemek için) sonrada NXT 2.0 ohh mis :icon_tup: NXT yi elle uygulamak daha iyi makineyle homojen olarak dağıtmak elle yapmaktan daha zor ;)
nerden alacam olum onu söyleyin bana ebay falan demeyin de :D
Hallederik:D
Antalyalogy
24-11-2009, 14:23
Selamlar ihtiyaç klasik birşeyler ise iyi bir wax ( NXT 2.0 -hepsiburada da var ) , sünger uygulama pedi (hepsiburada da var 5 TL meguiars) , 2-3 mikrofiber bez (bim de satılanlar ideal)
Bir de kil lazım (şart bu bir arkadaşım satıyor -100 gram 25,00 TL + 1 adet mikrofiber bez hediye (30x30 cm) )
Kili kaydırmak için Quick Detailer yada sulandrılmış sıvı sabunlu su kullanıyoruz..
clay bar uygulama
yfEfLGL59GI
http://www.youtube.com/watch?v=yfEfLGL59GI
NXT 2.0 ve diğerleri için ise ;
lH4t-LZOFQA
http://www.youtube.com/watch?v=lH4t-LZOFQA
Antalyalogy
24-11-2009, 14:28
bu arada ben meguairs polish aldım ne işe yarıyor o
http://cgi.ebay.co.uk/Meguiars-Polish-Step-2-Deep-Crystal-System_W0QQitemZ350137010605QQcmdZViewItemQQptZUK_ CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5185cac9ad
Bu pure polish .Çizik gidermeden ultra parlak bir yüzey yaratıp son kat olan wax a hazırlıyor yüzeyi..Bir nevi glaze yani (ama çok çok az aşındırıcı özelliği var - glaze de o da yok)
Yani çiziği olmayan yüzeyler için ideal..Örn yeni pro işlemden geçmiş bir araca (4-5 hafta sonra bununla bir geçip üstüne wax atılabilir) sonra sadece wax a devam...
böyle cayır cayır parlaması için aracın... sırayla alınıp uygulanması gereken ürünler neler?
özet olrak geçebilir mi biri? çok sayfa olmuş konu...
Antalyalogy
24-11-2009, 14:40
böyle cayır cayır parlaması için aracın... sırayla alınıp uygulanması gereken ürünler neler?
özet olrak geçebilir mi biri? çok sayfa olmuş konu...
Kil , yıkama için cilalı bir şampuan (iyi kalite) , çzmeden yıkamak için çift kova , Mikrifiber eldiven , Megy Water magnet tarzı (çizmeden durulayacağımız bir durulama bezi) ,üstüne mutlaka kireç kalıntılarını önleyen hidrofobik(su kaydırıcı) Ultimate Quick Detailer , üstüne AG SRP gibi elle yapılabilen temizleyici ve çizikleri dolgulayıcı bir Polish ya da yine hafif bir polish olan Megy M83 , üstüne sıvı ya da katı bir wax (NXT 2.0 yada Collinite 915 veya FK1000 ) 3-4 sünger uygulama pedi 4-5 mikrofiber bez ve bolca zaman..
Araçla bu şekilde ilgilenmek inanın insanı rahatlatıyor ve stresini alıyor..Ve işe yaradığınızı hissettiriyor..:):) Az biraz da bağımlılık yapıyor ;);)
Özgür
nxt şampuan kullanarak 2 kova sistemlı mıkro yıkama sungerli ve kurulama,siyah plastıkleri(far stop dahil) kagıt bantla kaplayarak kil uygulamak.ve en son nxt 2.0 wax uygulamak yeterlı bı uygulama secenegi mıdır? AG SRP kullanmalıyım?kullansamda kullanım sırasında yerı neresidir?
nxt şampuan kullanarak 2 kova sistemlı mıkro yıkama sungerli ve kurulama,siyah plastıkleri(far stop dahil) kagıt bantla kaplayarak kil uygulamak.ve en son nxt 2.0 wax uygulamak yeterlı bı uygulama secenegi mıdır? AG SRP kullanmalıyım?kullansamda kullanım sırasında yerı neresidir?
Kil uygulamasından önce bantla maskeleme yapmanıza gerek yok, hatta tam tersi kilden sonra yapabilirsin maskelemeyi (kil uygulaması sırasında qucik detailer veya sabunlu su sıkacağından bantlar kalkabilir).
Diğer soruna gelince (nxt 2.0 wax uygulamak yeterlı bı uygulama secenegi mıdır? AG SRP kullanmalıyım?)
Sadece parlaklık amaçlıyorsan nxt yeterlidir, AG SRP aracında kılcal çizikler varsa kullanmalısın ;) Sıralamadaki yeri ise kilden sonra nxtden öncedir :icon_tup:
Kolay gelsin.
Low-Rider
24-11-2009, 17:24
benim 117 alışverişimde sadece 1 kere ürün elime geçmedi... onda da paramı aldım ki adam gönderdiğine rağmen makbuzunun resmını filan yollamıştı claim sonrası...
yani paranın kalması çok zor bir şekilde alırsın da... tabi malı almak daha iyi:)
yani gönlüm malı almaktan yana, gelmezse aynı siparişi bir daha vericem napiyim:D
BlackEmperor
24-11-2009, 17:28
Kil , yıkama için cilalı bir şampuan (iyi kalite) , çzmeden yıkamak için çift kova , Mikrifiber eldiven , Megy Water magnet tarzı (çizmeden durulayacağımız bir durulama bezi) ,üstüne mutlaka kireç kalıntılarını önleyen hidrofobik(su kaydırıcı) Ultimate Quick Detailer , üstüne AG SRP gibi elle yapılabilen temizleyici ve çizikleri dolgulayıcı bir Polish ya da yine hafif bir polish olan Megy M83 , üstüne sıvı ya da katı bir wax (NXT 2.0 yada Collinite 915 veya FK1000 ) 3-4 sünger uygulama pedi 4-5 mikrofiber bez ve bolca zaman..
Araçla bu şekilde ilgilenmek inanın insanı rahatlatıyor ve stresini alıyor..Ve işe yaradığınızı hissettiriyor..:):) Az biraz da bağımlılık yapıyor ;);)
Özgür
olay budur kısaca Sağol dostum :icon_tup:
şimdi ben bi kc soru sorucam ama belki forumun içinde cvpları vardır.fakat 174 sayfa içinden nasıl bulucagımı bilemiyorum.sorumu yoneltym
-bayramda pasta cila atmayı dusunuorum aracıma.daha once maguilars plastix i kullanmıstım cok memnun kalmıstım.
-peki dogru pasta cilalama için ne malzeme almam gerekiyor?tavsiyelerinizi alabilir miyim?
-yarın almayı dusunuorum malzemeleri yardımcı olan arkadaslara şimdiden tesekkurler...
Antalyalogy
24-11-2009, 19:25
şimdi ben bi kc soru sorucam ama belki forumun içinde cvpları vardır.fakat 174 sayfa içinden nasıl bulucagımı bilemiyorum.sorumu yoneltym
-bayramda pasta cila atmayı dusunuorum aracıma.daha once maguilars plastix i kullanmıstım cok memnun kalmıstım.
-peki dogru pasta cilalama için ne malzeme almam gerekiyor?tavsiyelerinizi alabilir miyim?
-yarın almayı dusunuorum malzemeleri yardımcı olan arkadaslara şimdiden tesekkurler...
Bu sayfada daha yeni anlatmıştım.;)Pasta konusunda bilgim yok. Ama cila ve wax için önerim bir kaç post önceki mesajım ve sayfa 120 den sonrasını 1-2 saat ayırıp okuman olacak çünkü çok yoğun bilgi alışverişi yaptık kafandaki tüm sorular cevaplanacaktır..:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Antalyalogy
24-11-2009, 19:26
olay budur kısaca Sağol dostum :icon_tup:
Ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır...:icon_tup::icon_tup:
Sahip olduğum tüm bilgiler başkasının paylaşımlarından oluşuyor..;)
$u klasik sorularin cevaplarini konunun ilk mesajina yapistirsaniz iyi olur gibi :)
Antalyalogy
24-11-2009, 22:30
Kil isteyenler Murat arakdaşımızın PM i şu şekilde..
Bildiğiniz üzere kilin 100 gramını 20 TL ye satıyorum. 1 kilo kil için; 180 gramlıklarda %20 indirim, 100 gramlıklarda %15 indirim yaparım.
1 kilo kil (5adet x 180g + 1adet x 100g) = 200 TL - 40 TL indirim = 160 TL
1 kilo kil (10adet x 100g) = 200 TL - 35 TL indirim = 165 TL
2 kilo kil için (5adet x 180g + 11adet x 100g) = 160+165 - 5 TL indirim = 320 TL
2 kilo kili toplamda 400 TL yerine, %25 indirimle 320 TL'ye alabiliyorsunuz.
En geç perşembe gününe kadar kargoya verebilirim, cevabınızı bekliyorum.
Toplu da alabilirsiniz 100 gr lık porsiyonlarda da ..Bende almıştım sorunsuz..;)
Not : Kargo ücreti alıcıdandır.
Kil meguiars değil sanırım?
Selamlar ufaktan bir set duzcem yakin tarihte kendime olgacimin yardimlariyla bi eksigim var mi sizde solein :D
clay bar 50gr
yikama eldiveni
nxt
3-5tane ped
wm kurulama bezi
kolinit 915:D
Aracim ilk aldigimda resmen bazi bolgeleri zimpara gibiydi,simdi nispeten daha iyi , ilk basta clay sonrasinda nxt ve kolinit ile son olarak uygulama yapsam bebek poposu kivamina erisebilirmiyim?uygulamalari el ile yapicam makinem uok suan icin,birde 50gr clayi kac kez kullanabilirim?aracim a6/s6 c5 biraz fazla zimpara gibi yqni uzerinde katman pislik bilimum yanlis uygulama soz konuusu, tesekkur ederim.bu arada tazzikli yikama makinem ve biton mikrofiber bezimle kovam mevcut:D
M_PROJECT
24-11-2009, 23:34
klayi uygularken , uyguladigin her bolgeden sonra guzelce yogurup temiz yuzeyi elde etmek gerekli . cok cok kirli bir aracsa ugrastiricaktir seni . ilk once kirin cok oldgu yerlerden basla ve kil kirlendikce aninda yuzeyi temiz tarafini getir . 100 gr kil yeterli olur ciddi kirli ise .
klayi uygularken , uyguladigin her bolgeden sonra guzelce yogurup temiz yuzeyi elde etmek gerekli . cok cok kirli bir aracsa ugrastiricaktir seni . ilk once kirin cok oldgu yerlerden basla ve kil kirlendikce aninda yuzeyi temiz tarafini getir . 100 gr kil yeterli olur ciddi kirli ise .
Tesekkur ederim canimcim,tolgacim o zmn 100gr istiyorum kili:D birde mustafa daha 1kusur ayim var donmeme bosnaya gidiim direk giriscem bakalim bi aliim mlzemeleri yollim bosnaya ,bende gittikten sonraertesi gunu ztn detyli foto ve video cekimi yapicam bolge bolge:)( bu arada 100gr bencede daha mantikli gibi geliyor) tesekkurler
Antalyalogy
24-11-2009, 23:53
Kil meguiars değil sanırım?
Yok Emre made in Chaine büyük ihitimal ama ben daha önce aldım iş görür..
Tholl-ga
25-11-2009, 02:26
gece 1 itibariylen aracıma glaze7 uyguladım
saolsun özgür(cabriolet) ben tivi izlerkene kaputun yarısında denemiş gözleri parlamış.
beni çağırdı ve sonuc cidden çok farklıydı.bu sırada lowyardır da ordaydı ve o da sonucu gördü ve şaşırdı.
tabi kaputun yarısı öyle kalamazdı :D
saat 1 de başlayan glaze7 serüveni 2.30 da bitti
sonuç göz alıcıydı.tek kat glaze7 bile çok etkili onu gördük :D
Low-Rider
25-11-2009, 02:27
ahah tam gider ayak glaze7 sürülür mü:D
cidden etkisi çok büyük , kaputun sürülmeyen tarafı sürülen tarafa göre mat kaldı diyebilirim
Eray Yümsel
25-11-2009, 02:34
bigün bende cila yapcam çok kıskanıyorum sizi :(
ben neler sürdüm sayamadım artık özgür habire sürdürdü saolsun ama glaze 7 harbiden iyimiş
Tholl-ga
25-11-2009, 02:42
artık kapalı garajda tut o arabayı :D
artık kapalı garajda tut o arabayı :D
içerisi harbiden iyimiş bu arada alt kat amerikan cenneti yan yana süperdi valla :D:D
saolsun özgür(cabriolet) ben tivi izlerkene kaputun yarısında denemiş gözleri parlamış.
beni çağırdı ve sonuc cidden çok farklıydı.bu sırada lowyardır da ordaydı ve o da sonucu gördü ve şaşırdı.
En üste mi attınız glazeyi :confused: Üzerine nxt fln geçtiniz mi Tolga ?
Antalyalogy
25-11-2009, 10:26
ahah tam gider ayak glaze7 sürülür mü:D
cidden etkisi çok büyük , kaputun sürülmeyen tarafı sürülen tarafa göre mat kaldı diyebilirim
ben neler sürdüm sayamadım artık özgür habire sürdürdü saolsun ama glaze 7 harbiden iyimiş
glaze07 kırmızı,siyah,lacivert gibi orta koyu ve koyu renklerde çok etkili derin parlaklık vermeye yarıyor..En doğrusunu yapmışsınız tüm syah arabaların hakkı zaten 07..
Bende bayram tatilinde girişicem de 7 inch pedlerimin alt tablası gelmedi..Bakayım birinden fazladan varsa ödünç alırım..
Plan tüm araca SRP + glaze07 +nxt 2.0 + 2 kat da 915 (24 saat arayla atılacaklar)+ UQD ...Bunu yapınca yaza kadar ara ara NXT atsam yeterrli olur..
Zaten Ultimate Shine Interior ve Quick Interior um da gelmişti onu da yaparım..
Asıl projem şirketin siyah focus u ( cincik gibi dairesel çizikleri var-fırçalı yıkama sağolsun) 2007 model daha bir kere bile detail yüzü görmemiş :hahaha::hahaha::hahaha:
Ama buna menzerna alacağım 106FA ve 203S ..106FA şu an sadece cleanyourcar da olduğu ve kargosu pahalı kaçtığı için diğer sitelere girmesini bekliyorum..
Sitemizde daha önce çizik içindeki bir aracın hayata dönüş hikayesi yayınlanmadı..Zaten plastik aksam ,motor bölmesi falan bitik..Tavan vb...:icon13:
Antalyalogy
25-11-2009, 10:27
En üste mi attınız glazeyi :confused: Üzerine nxt fln geçtiniz mi Tolga ?
Aydın hertürlü glaze i direk polish li yüzeyin üzerine atılıyorsun...Üstüne de koruyucu olarak wax atmazsan ilk yıkamada gidiyor :D:D:D
Aydın hertürlü glaze i direk polish li yüzeyin üzerine atılıyorsun...Üstüne de koruyucu olarak wax atmazsan ilk yıkamada gidiyor :D:D:D
Evt onun için dedim ztn yazık olmasın glaze e :D
Tholl-ga
25-11-2009, 10:49
gece 3 olmuştu artık yuh dedim atmadım nxt yi :D
iner şimdi atarım :D
olum sizin işiniz gücünüz yok mu yaw pislenmesin diye arabaya binmiyosunuz :D
gecenin bir körü cilalar falan ne işinize yarayacaksa :D
Araç parlatma çok değişik bir fantazi tavsiye ederim. Birde en çok sevdiğim meg ürünleri kullanıldığı zaman arabaya dokunduğumda kadifeye dokunmuş gibi oluyorum.
Low-Rider
25-11-2009, 10:58
patrona ver gazı otomobil bakım işine girsin 1-2şey ürettimi yeter bize:D
patrona ver gazı otomobil bakım işine girsin 1-2şey ürettimi yeter bize:D
Banat Jant fırçası mesela :D
microfiber bez verelim :D
Tholl-ga
25-11-2009, 11:37
glaze 7 üstü nxt 2.0 da tamamdır :D
Antalyalogy
25-11-2009, 11:40
Dayıı öğle yemeği arasında NXT atan bir sayko arkadaşım olarak adına Meguiars ın ürün çıkartması için mail atacağım...:hahaha::hahaha::hahaha: :icon_tup:
glaze 7 üstü nxt 2.0 da tamamdır :D
Şimdi tamam oldu işte :icon_tup: :D
cabriolet
25-11-2009, 12:18
ama süper olmuştu ya cidden nazar değmesin simsiyah oldu araba :D
Tholl-ga
25-11-2009, 12:39
sıra E de :)
sıra GP de bugun lutfen:D
şu glaze7 ne zamandır almak istiyorum ya demekki geç bile kalmışız:D
dün benim aracıma işyerinde vernik tozu ve ağac altında durduğu için reçine ve saçma sapan nokta nokta pislikler bulunduğu clay yapma gereği duydum:) Thollga yı aradım yardıma gelirmisin diye sağolsun kırmadı geldi ve basladık 1 saatte bitti sükür arada resimde cektik bikaçtanesinide asağıda buyrun:)
http://img81.imageshack.us/img81/9938/tt13y.jpg (http://img81.imageshack.us/i/tt13y.jpg/)
http://img686.imageshack.us/img686/9248/tt5.jpg (http://img686.imageshack.us/i/tt5.jpg/)
http://img265.imageshack.us/img265/9664/tt24.jpg (http://img265.imageshack.us/i/tt24.jpg/)http://img148.imageshack.us/img148/8986/tt12k.jpg (http://img148.imageshack.us/i/tt12k.jpg/)
http://img268.imageshack.us/img268/2065/tt3h.jpg (http://img268.imageshack.us/i/tt3h.jpg/)
http://img80.imageshack.us/img80/3149/tt7f.jpg (http://img80.imageshack.us/i/tt7f.jpg/)
çıkan kirler:
http://img28.imageshack.us/img28/6375/tt1s.jpg (http://img28.imageshack.us/i/tt1s.jpg/)
http://img697.imageshack.us/img697/5275/tt2k.jpg (http://img697.imageshack.us/i/tt2k.jpg/)
http://img405.imageshack.us/img405/6851/tt4i.jpg (http://img405.imageshack.us/i/tt4i.jpg/)
http://img231.imageshack.us/img231/446/tt10x.jpg (http://img231.imageshack.us/i/tt10x.jpg/)
http://img6.imageshack.us/img6/8207/tt11.jpg (http://img6.imageshack.us/i/tt11.jpg/)
http://img686.imageshack.us/img686/441/tt9.jpg (http://img686.imageshack.us/i/tt9.jpg/)
Güray'ın NXT sorası
http://img214.imageshack.us/img214/5120/tt17.jpg (http://img214.imageshack.us/i/tt17.jpg/)
http://img231.imageshack.us/img231/7356/tt28.jpg (http://img231.imageshack.us/i/tt28.jpg/)
http://img402.imageshack.us/img402/3393/tt20n.jpg (http://img402.imageshack.us/i/tt20n.jpg/)
http://img402.imageshack.us/img402/7654/tt22.jpg (http://img402.imageshack.us/i/tt22.jpg/)
http://img515.imageshack.us/img515/7531/tt26.jpg (http://img515.imageshack.us/i/tt26.jpg/)
http://img22.imageshack.us/img22/2023/tt30.jpg (http://img22.imageshack.us/i/tt30.jpg/)
mert ne kir çıkmış arabadan ya hayret ettim valla:D
sabunlu su mu kullandınız, quick mi ?
Antalyalogy
26-11-2009, 20:34
Quick vardı dayının elinde ama bilemem için belki çakmıştır sabunu :D:D:D
Quick vardı dayının elinde ama bilemem için belki çakmıştır sabunu :D:D:D
bende quick gördüm ama araç üstündeki sıvı sabunlu gibi geldi :D
Antalyalogy
26-11-2009, 20:47
Arkadaşlar bugün öğleden sonra arife günü vesilesiyle eve erken gelince makinamı test etmek istedim..Öncesi ve sonrası çekmedim direk sonrsı var ama 150 mm lik tablam gelince komple girişiceğim..
Araç 2007 Focus Ghia Metalik Siyah
Kullandığım malzemeler ;
Attlas 115 E devir ayarlı taşlama ( 1 den 6 ya kadar devir ayarı var ben 1 de yayıp 2 de bitirdim..)
3'' Spot Cutting Ped (noname)
3'' Spot Finishing Ped (noname)
AG SRP
Meguiar's glaze 07
Meguiars NXT 2.0
Collinite 915
Meguiars sarı el pedi , Wolfgang turuncu el pedi , çeşitli mikrofiber bez..
Öncelikle belirteyim teorik olarak buradan ve yurtdışı sitelerden öğrendiklerimle olaya hazır olduğumu düşünüyordum , fakat uygulama aşmasınında kazın ayağının öyle olmadığını gördüm . Örn ; makineyi kaportadan kaldırmadan durdurmak gerekiyor (yoksa camlar üst baş ve kaput cila içinde kalıyor :D:D)
Uygulamayı şöyle yaptım.Önce spot test yapacağım için maskeleme bantı ile çalışacağım alanı belirledim.Sonra Aydın dan aldığım 200 gr medium grade kilden bir 10 gr aldım. UQD ile kayganlaştırdığım bölgede kil uygulaması yaptım.Ardından kalıntıları bezle silip makine uygulamasına geçtim.Önce cutting spot ped üzerine İrfan Hocamın önerisi ile 2 fındık büyüklüğünde SRP yi döktüm makine kapalı pozisyonda çalışma alanına yaydım ve Bismillah çekip on düğmesine dokundum önce sağdan sola aşağıya kayarak sonra tam tersi yukarı çıkarak sonrada aşağı yukarı yaparak SRP yi kaybettim (kesilme diye bir tabir var , kayboluyor ürün ) .Yalnız 1-1,5 dakika civarında kayboldu SRP bana erken geldi.
Kalıntıları UQD ve bezle aldım. Üstüne polish spot pedi taktım Attlas a yine iki fındık SRP yi bir önceki şekilde uyguladım. Bu aşamada bile bölge ciddi biçimde parlamış ve hareler azalmış, gizlenmişti.
İçimden oluyor Özgür hadi bakalım diye geçirip:p:p Glaze 07 yi sarı pede döküp bölgeye uyguladım bunu bir fındık kadar sürdüm , öğrendiğim kadarıyla bekleme yapmadan silmem gerekiyordu bende aynen öyle yaptım.
Bu aşamada sevgili NXT 2.0 imiz devreye girdi (zaten köşeden sabırsızlıkla bana baktığını hissediyordum)
Onu da bir fındık büyüklüğünde uygulayıp kurumasını beklerken yanıma bahçeye gelen 4 yaşındaki kızıma tek tek sabırla malzemelerimi tanıttım :D:D:D(-baba bu ne işe yarıyor? , baba bu pembe kızlar için değil mi? Ben de yapabilirmiyim ? :icon_tup::icon_tup::icon_tup: )
Kuruduğunu parmak testi ile anladığım NXT yi silip ,ardından çok ince tabaka halinde Collinite 915 i uyguladım .Bunun bekleme sürecinde aracın içinde kızımla müzik dinledik , kafa sallaldık
915 i silme işleminden sonra bir kat daha 915 uyguladım..Ve sonuçları görmek için bantları kaldırdığımda 2007 model olan Focus un kaputunda renk farkı ortaya çıkmıştı
Hanımın yukarıdan yemek hazır bağrışlarına daha fazla dayanamayıp çalışmayı noktaladım.Akşam olduğu için fotoğraflar pek net değil ama video size herşeyi anlatacaktır.
Son söz: AG SRP hakikaten hard bir şekilde harelenmiş olan kaputumda bence fiyatına ve Cut derecesine (10 üzerinden 1 dir ) göre mükemmel bir iş çıkardı.Zaten asıl özelliği temizleyici ve çizikleri doldurucu bir polish olması .Tabii ki çizikler halen mevcut ama dediğim gibi benim beklentimi aştı.( hakkımız 302S (5 aşındırıclık üzerinden 3 ve üstüne 106 FA (5 üzerinden 2 )
Soru :
Makine 700 wattlık bir makine bastırınca atlıyor (nasıl anlatsam bir boş bir dolu dönüyor gibi sesi değişiyor , saçmalıyor biraz ama geçiş bu çok hızlı oluyor ) normalmidir bilemedim ?
http://img163.imageshack.us/img163/1970/dsc01227u.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/9373/dsc01220y.jpg
ko6BDC0d7CA
http://www.youtube.com/watch?v=ko6BDC0d7CA
nIP45GF6iOc
http://www.youtube.com/watch?v=nIP45GF6iOc
Youtube açamıyanlar için StreetFire linkleri ;
http://videos.streetfire.net/video/Focus-Hard-Swirls-Remove_721707.htm
http://videos.streetfire.net/video/Focus-AG-SRP-Glaze-07-NXT_721704.htm
Vtec-SEDAN
26-11-2009, 20:53
maşallah mert elinize sağlık, çok güzel olmuş.. :)
clay yaparken quick kullanmaya bosa harcamaya gerek yok bu yüzden çaktık sabunlu suyu :) Tesekkürler Ercan abi pazarteside inssallah A3 e giriscez zamanı geldi artık:)
Vtec-SEDAN
26-11-2009, 21:15
Tesekkürler Ercan abi pazarteside inssallah A3 e giriscez zamanı geldi artık:)
hazırım, bekliyorum :icon_tup: :D
Low-Rider
26-11-2009, 21:18
clay yaparken quick kullanmaya bosa harcamaya gerek yok bu yüzden çaktık sabunlu suyu :) Tesekkürler Ercan abi pazarteside inssallah A3 e giriscez zamanı geldi artık:)
en güzeli:)
Focus mükemmel olmus gercekten anlatımınız ,resim ve videolar icin tesekkürler ellerinize sağlık :)
Antalyalogy
26-11-2009, 21:50
Focus mükemmel olmus gercekten anlatımınız ,resim ve videolar icin tesekkürler ellerinize sağlık :)
Teşekkür ederim amacım elimdeki malzemeler ile neler yapabilirimi test etmekti..Araca komple girişeceğim de 7 inch lik pedlerime uygun tablanın kargodan gelmesini bekliyorum..
Ama gördüğünüz üzere bu kadar çizik bir kaportada bile AG SRP harikalar yarattı..:icon_tup:
Arkadaşlar bugün öğleden sonra arife günü vesilesiyle eve erken gelince makinamı test etmek istedim..Öncesi ve sonrası çekmedim direk sonrsı var ama 150 mm lik tablam gelince komple girişiceğim..
Araç 2007 Focus Ghia Metalik Siyah
Kullandığım malzemeler ;
Attlas 115 E devir ayarlı taşlama ( 1 den 6 ya kadar devir ayarı var ben 1 de yayıp 2 de bitirdim..)
3'' Spot Cutting Ped (noname)
3'' Spot Finishing Ped (noname)
AG SRP
Meguiar's glaze 07
Meguiars NXT 2.0
Collinite 915
Meguiars sarı el pedi , Wolfgang turuncu el pedi , çeşitli mikrofiber bez..
Öncelikle belirteyim teorik olarak buradan ve yurtdışı sitelerden öğrendiklerimle olaya hazır olduğumu düşünüyordum , fakat uygulama aşmasınında kazın ayağının öyle olmadığını gördüm . Örn ; makineyi kaportadan kaldırmadan durdurmak gerekiyor (yoksa camlar üst baş ve kaput cila içinde kalıyor :D:D)
Uygulamayı şöyle yaptım.Önce spot test yapacağım için maskeleme bantı ile çalışacağım alanı belirledim.Sonra Aydın dan aldığım 200 gr medium grade kilden bir 10 gr aldım. UQD ile kayganlaştırdığım bölgede kil uygulaması yaptım.Ardından kalıntıları bezle silip makine uygulamasına geçtim.Önce cutting spot ped üzerine İrfan Hocamın önerisi ile 2 fındık büyüklüğünde SRP yi döktüm makine kapalı pozisyonda çalışma alanına yaydım ve Bismillah çekip on düğmesine dokundum önce sağdan sola aşağıya kayarak sonra tam tersi yukarı çıkarak sonrada aşağı yukarı yaparak SRP yi kaybettim (kesilme diye bir tabir var , kayboluyor ürün ) .Yalnız 1-1,5 dakika civarında kayboldu SRP bana erken geldi.
Kalıntıları UQD ve bezle aldım. Üstüne polish spot pedi taktım Attlas a yine iki fındık SRP yi bir önceki şekilde uyguladım. Bu aşamada bile bölge ciddi biçimde parlamış ve hareler azalmış, gizlenmişti.
İçimden oluyor Özgür hadi bakalım diye geçirip:p:p Glaze 07 yi sarı pede döküp bölgeye uyguladım bunu bir fındık kadar sürdüm , öğrendiğim kadarıyla bekleme yapmadan silmem gerekiyordu bende aynen öyle yaptım.
Bu aşamada sevgili NXT 2.0 imiz devreye girdi (zaten köşeden sabırsızlıkla bana baktığını hissediyordum)
Onu da bir fındık büyüklüğünde uygulayıp kurumasını beklerken yanıma bahçeye gelen 4 yaşındaki kızıma tek tek sabırla malzemelerimi tanıttım :D:D:D(-baba bu ne işe yarıyor? , baba bu pembe kızlar için değil mi? Ben de yapabilirmiyim ? :icon_tup::icon_tup::icon_tup: )
Kuruduğunu parmak testi ile anladığım NXT yi silip ,ardından çok ince tabaka halinde Collinite 915 i uyguladım .Bunun bekleme sürecinde aracın içinde kızımla müzik dinledik , kafa sallaldık
915 i silme işleminden sonra bir kat daha 915 uyguladım..Ve sonuçları görmek için bantları kaldırdığımda 2007 model olan Focus un kaputunda renk farkı ortaya çıkmıştı
Hanımın yukarıdan yemek hazır bağrışlarına daha fazla dayanamayıp çalışmayı noktaladım.Akşam olduğu için fotoğraflar pek net değil ama video size herşeyi anlatacaktır.
Son söz: AG SRP hakikaten hard bir şekilde harelenmiş olan kaputumda bence fiyatına ve Cut derecesine (10 üzerinden 1 dir ) göre mükemmel bir iş çıkardı.Zaten asıl özelliği temizleyici ve çizikleri doldurucu bir polish olması .Tabii ki çizikler halen mevcut ama dediğim gibi benim beklentimi aştı.( hakkımız 302S (5 aşındırıclık üzerinden 3 ve üstüne 106 FA (5 üzerinden 2 )
Soru :
Makine 700 wattlık bir makine bastırınca atlıyor (nasıl anlatsam bir boş bir dolu dönüyor gibi sesi değişiyor , saçmalıyor biraz ama geçiş bu çok hızlı oluyor ) normalmidir bilemedim ?
http://img163.imageshack.us/img163/1970/dsc01227u.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/9373/dsc01220y.jpg
ko6BDC0d7CA
http://www.youtube.com/watch?v=ko6BDC0d7CA
nIP45GF6iOc
http://www.youtube.com/watch?v=nIP45GF6iOc
Youtube açamıyanlar için StreetFire linkleri ;
http://videos.streetfire.net/video/Focus-Hard-Swirls-Remove_721707.htm
http://videos.streetfire.net/video/Focus-AG-SRP-Glaze-07-NXT_721704.htm
Ellerine sağlık çok güzel olmuş gerek uygulama gerek video :icon_tup:
Gönderdiğim kilden ilk kez mi kullandın :confused:
Bu kadar kötü bir yüzeyde bile srp gerçekten güzel sonuç çıkarmış ama bu yüzeye SRP'den fazlası lazım :D ;)
Ellerine sağlık çok güzel olmuş gerek uygulama gerek video :icon_tup:
Gönderdiğim kilden ilk kez mi kullandın :confused:
Bu kadar kötü bir yüzeyde bile srp gerçekten güzel sonuç çıkarmış ama bu yüzeye SRP'den fazlası lazım :D ;) Mesela menzerna :icon_tup:
süper olmuş gerçetten bi sorum olucak bu parlak siyah boya olan yerleri örn teyp çevresi orta konsol vs bunları çizmeden veya parlak bir görünm için hangi ürün kullanılmalı tavsiyeler neler
Antalyalogy
26-11-2009, 23:18
Mesela menzerna :icon_tup:
Yazdım ya ;);) Son söz: AG SRP hakikaten hard bir şekilde harelenmiş olan kaputumda bence fiyatına ve Cut derecesine (10 üzerinden 1 dir ) göre mükemmel bir iş çıkardı.Zaten asıl özelliği temizleyici ve çizikleri doldurucu bir polish olması .Tabii ki çizikler halen mevcut ama dediğim gibi benim beklentimi aştı.( hakkımız 302S (5 aşındırıclık üzerinden 3 ve üstüne 106 FA (5 üzerinden 2 )
Antalyalogy
26-11-2009, 23:20
süper olmuş gerçetten bi sorum olucak bu parlak siyah boya olan yerleri örn teyp çevresi orta konsol vs bunları çizmeden veya parlak bir görünm için hangi ürün kullanılmalı tavsiyeler neler
Meguiars Plastix öneririm..Zaten yakında elimdeki Meguiars Supreme Shine Protectant NEW 2009 , Meguiars PlastX Clear Plastic Cleaner & Polish ve Meguiars Quik Detailer Interior ların uygulamasını da payalaşacağım sizlerle..
saol abi valla kıskanmaya başladım seni ==)
Yazdım ya ;);) Son söz: AG SRP hakikaten hard bir şekilde harelenmiş olan kaputumda bence fiyatına ve Cut derecesine (10 üzerinden 1 dir ) göre mükemmel bir iş çıkardı.Zaten asıl özelliği temizleyici ve çizikleri doldurucu bir polish olması .Tabii ki çizikler halen mevcut ama dediğim gibi benim beklentimi aştı.( hakkımız 302S (5 aşındırıclık üzerinden 3 ve üstüne 106 FA (5 üzerinden 2 )
Hee pardon dikkatli okumamışım :o Tekrardan ellerine sağlık ;) İnş yakın bi zamanda bende detaylı bir çalışma ekliycem Irfan hocayla birlikte girişicez benim araca :icon_tup:
irfan hoca anlatmış ve çok kez konuştuk far zımparalama olayını :)
Yalnız benim cesaretim yok farları zımparalamaya :D
var mı önerisi olan :confused:
bu glaze7 ne zor birşeymiş sil Allah sil bitmiyor :) Kokusuda rengide çok iğrenç ama sonucu çok koyu renkte gerçekten başarılı :)
Tholl-ga
28-11-2009, 02:35
saat 1 sularında kil-66-glaze7-quick wax uygulaması gerçekleştirildi.
boya bayaa bi temizlendi kil simsiyah olmuştu :D
tolga biri seni durdursun :D
Tholl-ga
28-11-2009, 02:39
Moruk güzel olmadımı :D
ufak ufak zehiri kaptın bugun sende :D
Moruk güzel olmadımı :D
ufak ufak zehiri kaptın bugun sende :D
yarın yada öbürgün benimde girişesim varr
bugün başım ağrıyodu :D
saat 1 sularında kil-66-glaze7-quick wax uygulaması gerçekleştirildi.
boya bayaa bi temizlendi kil simsiyah olmuştu :D
NXT atmadın galiba bu sefer üstüne :D Quick wax fazla korumaz glazeyi gider üstünden at bi nxt bebek poposu olsun tam :D:D
Elinde Glaze olup, yarısını paylaşmak isteyen olursa alabilirim :icon_tup:
gostergeler icin quick detailer aldim ama kullanicak vakit yok, olga gelsene :D
Antalyalogy
28-11-2009, 10:42
bu glaze7 ne zor birşeymiş sil Allah sil bitmiyor :) Kokusuda rengide çok iğrenç ama sonucu çok koyu renkte gerçekten başarılı :)
Görkem ben iki gün önce yaptım , uyguladım hiç bekletmeden fazlalıkları aldım hiç zorlanmadım , aynı şekilde 915 i de zorlanmadan siliyorum ama ona da uygulayan herkez çok zor çıkıyor dedi.. Acaba fazla bekletiyor olabilirmisiniz?;);)
glaze 07 kurumasını beklememize gerek olmayan ürünlerden...Ama gerçekten glaze 07 koyu renklerde boyanın parlaklığını derinlemesine öyle bir arttıyor ki sanırısın yeni boyanmış..Herkeze tavsiye ederim , öyle çok pahalı bir şey de değil ama .Altın kural üstüne sıvı yada katı wax atmak lazım yoksa ilk yıkamda akıp gidiyor...:D:D
Bugün kuzuyla biraz seviştim :D Bayram sonrası iç dış temizliyeyim dedim sonrada içimden geldi foto çekeyim dedim. Araca pro uygulama yapılmamıştır. Şuan üzerinde sadece NXT var kaldıysa tabi :D (4 hafta önce atmıştım havalar kötü o yüzden açtık biraz arayı) Makine dandik o yüzden ancak bu kadar oluyor kusura bakmayın :( Havada hafiften kararmaya başlamıştı.
http://img694.imageshack.us/img694/6866/cimg6170.jpg (http://img694.imageshack.us/i/cimg6170.jpg/) [/URL]
http://img402.imageshack.us/img402/6517/cimg6180.jpg (http://g.imageshack.us/img694/cimg6170.jpg/1/)
http://img27.imageshack.us/img27/9805/cimg6159z.jpg (http://g.imageshack.us/img402/cimg6180.jpg/1/)
http://img522.imageshack.us/img522/8864/cimg6160.jpg (http://g.imageshack.us/img27/cimg6159z.jpg/1/)
http://img27.imageshack.us/img27/6443/cimg6161.jpg (http://g.imageshack.us/img522/cimg6160.jpg/1/)
http://img689.imageshack.us/img689/8986/cimg6168.jpg (http://g.imageshack.us/img27/cimg6161.jpg/1/)
http://img413.imageshack.us/img413/1671/cimg6167.jpg (http://g.imageshack.us/img689/cimg6168.jpg/1/)
http://img524.imageshack.us/img524/3181/cimg6162.jpg (http://g.imageshack.us/img413/cimg6167.jpg/1/)
http://img268.imageshack.us/img268/5179/cimg6156.jpg (http://g.imageshack.us/img524/cimg6162.jpg/1/)
http://img687.imageshack.us/img687/9715/cimg6157.jpg (http://img687.imageshack.us/i/cimg6157.jpg/) [URL=http://g.imageshack.us/img687/cimg6157.jpg/1/]
Antalyalogy
30-11-2009, 20:29
Aydın ellerine sağlık..Gayet güzel parlıyor ama sen İSt dasın 1 uygulamalık glaze 07 ödünç al birinden üstüne de tekrar bir NXT at bakalım ne olacak ?:D:D
Aydın ellerine sağlık..Gayet güzel parlıyor ama sen İSt dasın 1 uygulamalık glaze 07 ödünç al birinden üstüne de tekrar bir NXT at bakalım ne olacak ?:D:D
renklerimiz aynı :D
ben yapıcam kısmetse ;)
aydın gusel olmus ;)
Teşekkürler ;)
Eyw sağolasın. Evt istiyorum glaze ile before and after fotoları koymayı fakat yok işte :D Glaze önümüzdeki ay fln alıcam inş :icon_tup:
renklerimiz aynı :D
ben yapıcam kısmetse ;)
Bekliyoruz ;)
bakimli olunca zirtpirt nxt atilmasa da oluyor :) masallah Aydin nazar degmesin
Low-Rider
30-11-2009, 23:47
maşallah aydın nazar değmesin
bakimli olunca zirtpirt nxt atilmasa da oluyor :) masallah Aydin nazar degmesin
Teşekkürler Tarik. Doğru diyorsun ama su iticiliği bayağa azaldı bi takviye lazım :D
maşallah aydın nazar değmesin
Teşekkürler Özgür.
Bende bugün uğraştım birazcık:D
nxt yıkama
kil
swirlx
nxt 2.0 wax
colli 915
ultimate quick wax
sonuç idare eder:D
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/DSCF0245.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/DSCF0280.jpg
Low-Rider
01-12-2009, 00:15
2haftada 1 kil'mi yapıyosun napıyosun
yok la kil yapmamıştımki ben
2.fotoda parladigi belli olmamis..
saka maka fena parliyodu lan bi de glaze07 atinca nolur bilemiyorum :D
glaze7 ile nolur bende bilmiyorum bu sefer bi farklı oldu gibi kil yapıp yüzey tamamen temizlendiği için sanırım
gecüü git bi makina al önnce kendine , yakından görmeyince fotodan birşey anlaşılmıyor :)
Görkem ben iki gün önce yaptım , uyguladım hiç bekletmeden fazlalıkları aldım hiç zorlanmadım , aynı şekilde 915 i de zorlanmadan siliyorum ama ona da uygulayan herkez çok zor çıkıyor dedi.. Acaba fazla bekletiyor olabilirmisiniz?;);)
glaze 07 kurumasını beklememize gerek olmayan ürünlerden...Ama gerçekten glaze 07 koyu renklerde boyanın parlaklığını derinlemesine öyle bir arttıyor ki sanırısın yeni boyanmış..Herkeze tavsiye ederim , öyle çok pahalı bir şey de değil ama .Altın kural üstüne sıvı yada katı wax atmak lazım yoksa ilk yıkamda akıp gidiyor...:D:D
sanırım biraz fazla bekletiyoruz :) Tolga nın arabaya sürerken birazda mininin kaputunda denedimde , spot ışıkta biraz farklı gibiydi ama güneş ışığında hiç bir fark göremedim ama tolganın arabasında cok bariz fark ettiğini söyleyebilirim :) Kırmızı minik hyundaimde denicem , eminim fark edecektir :)
bugun colli uygularken denedik biz de fazla bekletmeden kurur kurumaz silince kolay oluyor, bekledikce zimpara gibi oluyor yuzey:)
Tholl-ga
01-12-2009, 00:39
kasma bişiy olmaz emre yaşı büyük senın arabanın :D
Tholl-ga
01-12-2009, 00:42
el fatiha o zaman :D
yağan yağmur ardından kapalı havada 10 yüz 1000 milyon boncuk :)
http://i50.tinypic.com/2m2w5xu.jpg
cabriolet
01-12-2009, 00:49
yağmur nerde yağdı ya bayramı hep gece yaşadık yağmurdan falan bi haber kalmışım :D
yağmur nerde yağdı ya bayramı hep gece yaşadık yağmurdan falan bi haber kalmışım :D
dün sabah 10dk falan yağdı durdu :)
nxt yıkama
kil
swirlx
nxt 2.0 wax
colli 915
ultimate quick wax
kil ile çıkan kirleri gösteren foto isterük :D
buyur çiçeim:D
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/SV100040.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/SV100043.jpg
bende artık her ay kıl yapcam :D
nxt yıkama
kil
swirlx
nxt 2.0 wax
colli 915
ultimate quick wax
Ellerine sağlık ışıl ışıl :icon_tup: Nazar değmesin.
Antalyalogy
01-12-2009, 12:52
Ben kili bir de kendimde deniyeyim diyorum zenci gibi olur heralde :hahaha::hahaha::hahaha:
Şaka bir yana Emre süper olmuş..Bir de gündüz fotoğrafı isterük.. :icon_tup::icon_tup:
yakındanda foto alabılırsek mesela kaputa makro cekım yapabılırsen cok ıyı olur aracının masallahı var allah cızık hare gostermesın:)
bu kil tertemiz!
kız arkadaşımın corsasında bildiğin cam macunu rengine döndü,tamamen kahverengi
imprezaWRC
01-12-2009, 14:16
Ben kili bir de kendimde deniyeyim diyorum zenci gibi olur heralde :hahaha::hahaha::hahaha:
Şaka bir yana Emre süper olmuş..Bir de gündüz fotoğrafı isterük.. :icon_tup::icon_tup:
O değilde, ben otomobile baktığım kadar herhalde kendime bakmıyorumdur :)
P.S : Kili evde granitlerin üzerinde densem ne olur acaba, simsiyah olurlar herhalde :)
Antalyalogy
01-12-2009, 14:49
O değilde, ben otomobile baktığım kadar herhalde kendime bakmıyorumdur :)
P.S : Kili evde granitlerin üzerinde densem ne olur acaba, simsiyah olurlar herhalde :)
Aaa sen daha boyalı salon masasına , banyodaki su sıçrayan aynaya ,buzdolabına , kombi ye wax atmadın mı ayıpp :D:D (hepsi gerçekten yaplımış ,arkadaşlarım yaptılar ben dahil :p:p:p)
http://img227.imageshack.us/img227/2892/14535189149729129788559.jpg (http://img227.imageshack.us/i/14535189149729129788559.jpg/)
Aracın mavi simleri azda olsa belli oluyo. NXT şampuan ve NXT yapılı bi araç.
Aaa sen daha boyalı salon masasına , banyodaki su sıçrayan aynaya ,buzdolabına , kombi ye wax atmadın mı ayıpp :D:D (hepsi gerçekten yaplımış ,arkadaşlarım yaptılar ben dahil :p:p:p)
banyo küvetinde de başarılı sonuçlar ortaya çıkıyor :D tarafımca denenmiştir :icon_tup:
Antalyalogy
02-12-2009, 10:55
banyo küvetinde de başarılı sonuçlar ortaya çıkıyor :D tarafımca denenmiştir :icon_tup:
Görkem , süpersin....:icon_tup::icon_tup:
Antalyalogy
02-12-2009, 10:56
http://img227.imageshack.us/img227/2892/14535189149729129788559.jpg (http://img227.imageshack.us/i/14535189149729129788559.jpg/)
Alp makine ne oldu?
Ellerinize sağlık :icon_tup:
Alp makine ne oldu?
Abi şimdi birsürü ıvır zıvır istediler ve istedikleri rakamlar çok ama çok komik makinanın 7 8 katı para:Deli: Şimdi sagolsun Turgay yardım ediyo sagolsun. Makina istanbulda takılmış ankaraya hiç gelmemiş bile. Alabilirsek almaya çalışıcam yoksa bırakıcam devlete kalcak makina:( :ofk:
Bütün işlemler bitsin sonuçlansın kesinleşsin olaylar buraya uzun uzun açıklama yapıcam zaten.:( İnşallah iyi yönde sonuçlanır.
Ellerinize sağlık :icon_tup:
Teşekkürler Aydın. Seninde eline sağlık güzel uygulama yapmışsın.
Antalyalogy
02-12-2009, 15:37
Benim diyen herkezin görmesi gereken bir çalışma.Yapan arkadaşın önünde saygı ile eğiliyorum..
Çok uğraşmış ama Bora hayata dönmüş yani :icon_tup::icon_tup:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=43269
Bu da az önce bahsi geçen rahatsız arkadaşlardan dyson elektrikli süprügeye detail yapmış yetmemiş bir de konu açmış :hahaha::hahaha: :icon_tup::icon_tup:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=38692
Bu da Dayıı ya ithafen gelsin , araç 1,5 M £ lik Koenigsegg CCXR Edition. Komple A dan Z ye carbon fiber (gerçek tabii ki :D:D ) Konuyu açan arkadaşın dediği gibi otomobil pornosu olmuş yani...
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=87897
6--9fkIn4a8
0-100 2,9 sn ,1012 HP 1,5 Milyon Sterlin... :eek::eek:
Antalyalogy
02-12-2009, 15:57
Güzel bir su kaydırmaca..
f-qWJbNeTNE
http://www.youtube.com/watch?v=f-qWJbNeTNE
Antalyalogy
02-12-2009, 16:04
y28XiR7v-Xw
http://www.youtube.com/watch?v=y28XiR7v-Xw
Miracle Detail Nissan GTR 5 day Ultimate Detail
IXkxSkJaAIs
BMW Water Beading
ky_Dhbce3FU
Siyah renk böyle olmalı :D:D:D
Aston Martin DB9
MFRlOApItik
Kumaş tavana wax atılır mı atılırsa su kaydırır mı ? :soru::soru:
tftXjDnouzk
http://www.youtube.com/watch?v=tftXjDnouzk
Böyle lacivert RS6 ım olsun 300 K borcum olsun :D:D
vUJ6lKTeOA4
http://www.youtube.com/watch?v=vUJ6lKTeOA4
Benim diyen herkezin görmesi gereken bir çalışma.Yapan arkadaşın önünde saygı ile eğiliyorum..
Çok uğraşmış ama Bora hayata dönmüş yani :icon_tup::icon_tup:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=43269
Bu da az önce bahsi geçen rahatsız arkadaşlardan dyson elektrikli süprügeye detail yapmış yetmemiş bir de konu açmış :hahaha::hahaha: :icon_tup::icon_tup:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=38692
Bu da Dayıı ya ithafen gelsin , araç 1,5 M £ lik Koenigsegg CCXR Edition. Komple A dan Z ye carbon fiber (gerçek tabii ki :D:D ) Konuyu açan arkadaşın dediği gibi otomobil pornosu olmuş yani...
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=87897
6--9fkIn4a8
0-100 2,9 sn ,1012 HP 1,5 Milyon Sterlin... :eek::eek:
Güzel paylaşımlar olmuş teşekkürler :icon_tup:
Bora'nın konusunu okumuştum daha önce yeniden doğmuş resmen :D
Süpürgede de garaj fotolarına bittim ya nerden aklına gelmiş :hahaha:
Koenigsegg CCXR Edition => yorum yok :eek: :(
Antalyalogy
02-12-2009, 16:18
Koenigsegg CCXR Edition => yorum yok :eek: :(
Porno o porno ...Hardcore... :p:p:p
arkadaslar kıl uygularken kurulamayı mıkro bez ile mı yapıyorsunuz?wax ile kıl uygulaması için 2 ayrı mıkro bez kullanmayı dusunuyorum sizin kullanım seklınız nasıl?ne onerırsıniz?
Porno o porno ...Hardcore... :p:p:p
Aynen aynen :hahaha::hahaha:
arkadaslar kıl uygularken kurulamayı mıkro bez ile mı yapıyorsunuz?wax ile kıl uygulaması için 2 ayrı mıkro bez kullanmayı dusunuyorum sizin kullanım seklınız nasıl?ne onerırsıniz?
Kilden sonra direk kurulama, bence önce bir yıka aracı. Sonuçta kirleri temizliyorsun hepsi kilde kalacak diye birşey yok, en azından bir su tut üzerine :icon_tup: ;)
arkadaslar JBtools dan yaptığınız alısverisler geldimi
Low-Rider
02-12-2009, 16:37
hayır gelmedi hala 33gün oldu kargoya verileli
aynen benimde baska kisilerden yaptığım alısverisler geldi JB bizi fena kitledi ozmn bayada sey aldım ondan :(
Antalyalogy
02-12-2009, 16:50
arkadaslar JBtools dan yaptığınız alısverisler geldimi
jbtools paraları toplayıp tüydü heralde işin komiği 100 usd lik kargo geldi ucuz olan gelmedi..Ben dispute ardından claim açtım ona da cevap vermiyorlar paypal de..:eek::eek:
Low-Rider
02-12-2009, 18:11
bende yarın açıcam dispute
daha önce dispute açtığımı sanarak yanlış bir işlem yapmışım:D
ben 3gün önce mesaj attım ona da cevap vermedi , bir anda türkiyeden bu kadar çok sipariş gelince 3kağat yaptı herhalde
Tholl-ga
02-12-2009, 18:51
bir anda türkiyeden bu kadar çok sipariş gelince 3kağat yaptı herhalde
memleket deiştirdi :D
persembe aksamı dua etcem:D
Low-Rider
02-12-2009, 19:17
Dispute açtım şimdi jbtoolsales'a.
Antalyalogy
04-12-2009, 20:46
Disputeyi açıp bir iki sorup derhal claim e çevirin bence claim de bile haklı bulunup paranızın ödenmesi 30 gün , ona göre...
hala gelmedi abuk subuk aldığım hersey geldi cilalar kayıp hayyy ben
geçen hafta kil + NXT yapmıştım. araç "92 model Cuore. 17 yaşındaki bir boya için gayet iyi sonuçlar aldım :)
http://img6.imageshack.us/img6/4897/fotograf0215.jpg
http://img682.imageshack.us/img682/3493/fotograf0216.jpg
ellerine saglık baya basarılı bi sonuc gozukuyor ;)
Disputeyi açıp bir iki sorup derhal claim e çevirin bence claim de bile haklı bulunup paranızın ödenmesi 30 gün , ona göre...
Kaç gün oldu claime çevireli ?? Ben disputeyi açtıktan sonra eleman cvp fln yazmadı sonra claime çevirdim 8-9 gün sonra yattı param :icon_tup: Sonra eleman bana mailler atıyor lütfen feedbacki olumlu ver üyeliğimi iptal edicekler bi akılsızlık yaptım söz veriyorum bundan sonra daha dikkatli olucam zart zurt :heyoo: :D
İnş kısa sürede yatar paralarınız...
bu disputeyi nasıl yapcam
Antalyalogy
04-12-2009, 22:47
geçen hafta kil + NXT yapmıştım. araç "92 model Cuore. 17 yaşındaki bir boya için gayet iyi sonuçlar aldım :)
http://img6.imageshack.us/img6/4897/fotograf0215.jpg
http://img682.imageshack.us/img682/3493/fotograf0216.jpg
Alp ellerine sağlık ..Kil yaparak daha başarılı sonuçlar alabilirsin...;)
Alp ellerine sağlık ..Kik yapoarak daha başarılı sonuçlar alabilirsin...;)
aslında kil de yaptım ancak çok fazla taş izleri fln mevcut pek belli olmuyor.
yaw jb den verdiğim 4siparişimde geldi :o
biraz daha bekleyin bence :)
Low-Rider
05-12-2009, 02:57
jbtoolsales top sellerdı değilmi
M U R A T
05-12-2009, 09:49
jbtoolsales top sellerdı değilmi
power seller..
Antalyalogy
05-12-2009, 11:49
Konumuzla alakası yok ama ebaydeki başka bir satıcı için claim sonucu şöyle geld geçmiş olsun heralde değil mi bana ?
Hello Özgür Türk,
We have concluded our investigation into your claim.
Seller's Name: The Neon Edge, Inc DBA GlowShift & LedGlow
Seller's Email: management@theneonedge.com
Seller's Transaction ID: 6XU207682T059823H
Transaction Date: 13.Eki.2009
Transaction Amount: -44,99 GBP
Invoice ID: 3427196
Your Transaction ID: 67E50525KV6233021
Case Number: PP-836-182-242
Buyer's Transaction ID: 67E50525KV6233021
You have received a refund via PayPal in the amount of 44,99 GBP.
Antalyalogy
05-12-2009, 11:52
yaw jb den verdiğim 4siparişimde geldi :o
biraz daha bekleyin bence :)
İbo Kaç günde geldi...?
Tholl-ga
06-12-2009, 02:29
http://i45.tinypic.com/9kasgi.jpg
gözükmeyen bi kaç malzeme daha var D:
sırf fotoğraf çekilmek için aldın dimi onları özgürn ordan:D:D
Tholl-ga
06-12-2009, 02:51
2 sokak ötemdesin gel gör :D
2 sokak ötemdesin gel gör :D
banada yapcaksak onlardan neden olmasın:D
Tholl-ga
06-12-2009, 02:55
eyii hade 2 bira kap gel :D
cabriolet
06-12-2009, 03:48
benim dükkandan bişey koymadı hepsi tolganın malzemeler :D benim kendi malzemelerimden kullanıyoruz arada tolganın arabayada bu fotoda onlar yok :D
Low-Rider
06-12-2009, 03:51
senin elemanlardan biri tolga bunları dizerken toglayı gördü
"abi senin işin gücün yok mu yaa " dedi ahahah:D
cabriolet
06-12-2009, 03:55
tolganın çeyizi :D
moruk özene bözene diziyo ya bagaja elemanlarda şaşırıyodur izlerken :D
İbo Kaç günde geldi...?
abi bayrama denk gelenler 25günde diğerleri ise 9günde geldi :)
Vay vay vay ne güzeller öyle :icon_tup::icon_tup: Yalnız o adam's ın detaileri dikkatimi çekti nasıl güzel mi :soru: Gözüm kaldı :p
adamın kokusu yeter gercekten ben begendım 12dolar mıydı neydı
collinite baş tacı :p
Antalyalogy
06-12-2009, 18:11
Dayıı bi git yaa bi gittt :D:D:D:D
Ya arkadaş bir insan setini de Tholl-ga PhotoShots yapar mı heç...Hava yağmurlu zaten:(:(:(
Antalyalogy
06-12-2009, 18:15
adamın kokusu yeter gercekten ben begendım 12dolar mıydı neydı
Deneyenler yorum yazabilirmi? Bir de nereden aldınız 12 usd iyiymiş yahu :):)
Deneyenler yorum yazabilirmi? Bir de nereden aldınız 12 usd iyiymiş yahu :):)
meg quik e göre biraz daha kolay sildiriyor cilayı , başarılı kısacası.
Likit waxını denemedim ama Adam's ın pek çok ürünü meguiarsınkinden bir gömlek daha üstün diyebilirim , özellikle bezleri :icon_tup:
gelemeyen siparisler hakkında gelisme varmı?
geldı tamtammına 3 dk once kapım caldı Collinete915 e kavustum sukur yarabbım :D yanlız soyle bır durum var . mal ilkten aynı semtte baskasına gıtmıs saolsun alan kısı tekrar kargoya vermıs .
Low-Rider
07-12-2009, 14:48
ulan bir benim kargom gelmedi galiba:D
sımdı bızım glaze7 lerı beklemek kaldı 15 gun oldu sanırsam bu JBtools u tehtıd etmek lazım :D:D:D
cabriolet
07-12-2009, 15:30
seni bulacam olum seni bulacam.. diye mesaj atın jbtools a hahahahaha :D:D:D
Shadow_Dancer
07-12-2009, 15:34
Bir şişe 70lik jb karşılıgında aracıma cila atacak vatan evlatları aranıyor :D
Gel biz sunu 1sise jack olarak degistirelim 2 kat cila atiyim:D ahahahaha
bu urunlerı gelmeyen arkadaslar para ıadesı ıstemıslerdı ,ıade edılmısmı acaba
Tholl-ga
07-12-2009, 15:47
Litrelik absolut kabul edilir :)
Shadow_Dancer
07-12-2009, 15:49
Votka yok hazırda jb var :D
cabriolet
07-12-2009, 15:49
sen arpa suyuna bile tav olursun :D
vala ben JB gormek ıstemıyorum aklıma JBTools geliyor bende Jack e varım :P
Litrelik Red Label iş görür mü :soru: :D
Tholl-ga
07-12-2009, 16:20
viski sevmiorum :D
viski sevmiorum :D
Ben sevyorum :D alla alla :D git yap cila getir viskimi ahaha
Antalyalogy
07-12-2009, 17:27
geldı tamtammına 3 dk once kapım caldı Collinete915 e kavustum sukur yarabbım :D yanlız soyle bır durum var . mal ilkten aynı semtte baskasına gıtmıs saolsun alan kısı tekrar kargoya vermıs .
nasıl teslim eder ki onu başkasına ya postacı mal mıymış o biraz? :confused::confused:
Tholl-ga
07-12-2009, 17:29
dayııııı sıkıldım bu işlerden arabayı kaplatıorum mat siah kafam rahat :D
BOB'a yakışır gibi geliyor ;) NXT'siz bir hayat :beuj: :D
Antalyalogy
07-12-2009, 17:37
Dayııı seni evire çevire dövecek bir hanım paklar bu saatde sonra ay başı şöle maaşı elinden gapacak...:icon_tup::icon_tup:
Yoksa işin zor :hahaha::hahaha::hahaha:
Tholl-ga
07-12-2009, 17:39
yaz gelir sökerim göz alırım :D
yaz gelir sökerim göz alırım :D
O yazaman çok yahşi durur diyorum ben mat :icon_tup:
ozmn elindeki malları hemen alıyorum abi :D yapmaz yapmaz kıyamaz o
tolga sen arabayi mat siyaha kaplat ,dosemelik 2 mt`de bana kaplat ahahhaahhaha