Orijinalini görmek için tıklayınız : Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...
Bi tane göstersene bana meguiarsın arabaya zarar verdiği bi örnek ver:D
bn kullanmiyorum olum kullananlar sizsiniz...bakin n kullandiginiza.. ;) ii bakin;)
Bi tane göstersene bana meguiarsın arabaya zarar verdiği bi örnek ver:D
nxt plastik aksamı pert ediyor .. hadi aksini iddia et :D
(kuku oldu mu istediğin canım :heyoo: )
ahahha o zaman hare gidericiyide lastiklere sürelim:D
ahahah oldu olmaz mi :D haha ama valla gorki giicik oluyorum yaa a.q sanki firma kendisinin urunleri kendisi bizzat uretiyo yok ole yok bole hadileeen...memnun olmak var memnun olmak var 2sini aciklarken arada fark var of skldim yemisim meq'i yaa ...
ahahha o zaman hare gidericiyide lastiklere sürelim:D
biyir ?
ahahah oldu olmaz mi :D haha ama valla gorki giicik oluyorum yaa a.q sanki firma kendisinin urunleri kendisi bizzat uretiyo yok ole yok bole hadileeen...memnun olmak var memnun olmak var 2sini aciklarken arada fark var of skldim yemisim meq'i yaa ...
taypar herkesi geçer kardeşim öyle deme şimdi :rolleyes: :D
Antalyalogy
07-08-2009, 19:50
Bostanci'daki yer baya uygun fiyatlar cekiyor.. Liste fiyatindan %30 dusuyor.. Onun uzerinde daha da dusurup aldik gecen gun.. Daha cok adam getirdikce daha da ucuza almamiz mumkun.. :D
Tarık , nasıl ulaşırız oraya?:confused::confused:
SekoLive
07-08-2009, 19:55
Nxt wax ı ne sıklıkta aracıma uygulamalayım. 2 haftada bir aracıma uyguluyorum fakat boyaya zarar verirmi diye aklımda bir soru işareti kaldı sizin önerilerinizi bekliyorum .iyiaksamlar...
herşey bir soruyla başlamış konu nerelere gelmiş maşallah :D herkese böyle soru sormayı nasip etsin forum :D
taypar herkesi geçer kardeşim öyle deme şimdi :rolleyes: :D
hahahha aman bu konu da sapmasin :D
Tarık , nasıl ulaşırız oraya?:confused::confused:
Numaralari falan var mi bilmiyorum, o tarafa geciyorum ben en kotu haftada 1; bir sey lazimsa hallederiz.. ;)
Hallet tabi :D İyi bulmuşum la orayı valla adamın bütün stoklarını eritiyoruz:D
onurdemir
07-08-2009, 20:09
Nasıl yani? :D Benim motorumun dış aksamı plastikten oluşuyor. NXT 2.0 Wax var. Şimdi kullanırsam pert mi olacak :D
Nasıl yani? :D Benim motorumun dış aksamı plastikten oluşuyor. NXT 2.0 Wax var. Şimdi kullanırsam pert mi olacak :D
o waxı plastiklere sürersen tabiki pert olucak:D Plastik zemin için farklı ürün alman lazım
onurdemir
07-08-2009, 20:14
o waxı plastiklere sürersen tabiki pert olucak:D Plastik zemin için farklı ürün alman lazım
yok yok plastikten kastım o mat siyah yerler değil. Benim motorumun dış kaportası da plastik ya o bakımdan dedim. Boyanın olduğu plastik parçalar. :D Tamam aldım ben cevabımı :D:D:D:D
Yok yaw boyalı olan yerlere tabiki sürebilirsin:D O gri kısma ve siyah plastiklere sürmemen lazım
hauhauhauh Onur :D
Hallet tabi :D İyi bulmuşum la orayı valla adamın bütün stoklarını eritiyoruz:D
eritiyoruz da adami da tuketiyoruz gibi geliyor bana :D bir dahakine bu kadar ucuz vermeyebilir :D
Verir verir. Sıkıntı yok:D
Antalyalogy
07-08-2009, 20:21
hahahha aman bu konu da sapmasin :D
Numaralari falan var mi bilmiyorum, o tarafa geciyorum ben en kotu haftada 1; bir sey lazimsa hallederiz.. ;)
Merci ...:p
onurdemir
07-08-2009, 20:53
Bende önümüzdeki hafta şampuan ve lastik parlatıcısını alıcam. Birlikte gidelim Ordan çıkışta da nargileye... Bu arada ben yarın gelemiyorum organizasyona. Tam olarak bu akşam belli oldu. :(
Olur gideriz onur ne zaman istersen. Yarın güzel olcak gelmeye çalış bence geçte olsa:)
Olur gideriz onur ne zaman istersen. Yarın güzel olcak gelmeye çalış bence geçte olsa:)
Ben yakında büyük bir mal çekicem zaten :D
M U R A T
08-08-2009, 11:34
meg koleksiyonum daha çok amatör ürünlerim var şuan ama bundan sonra sadece pro ürün almayı düşünüyorum tabi askerden geldikten sonra..
http://img20.imageshack.us/img20/114/meg0072.jpg
Şu bidonlardakiler ne işe yarar öğrensem onlardan alıcam sadece :D Nette özel şişeleride var sık sık dur :) Bu arada bana fiyat alacaktın unuttun sanırım, gerçi bostancıdan alacaksan ben APC için 45tl fiyat almıştım :) Buda benim amatör koleksiyonum :p Eldiven ıslaktı koymadım artık onu
http://img406.imageshack.us/img406/9497/dsc0018d.jpg
Bostancı sanayiye girmeden sağdaki sokakta var alayının toptancısı:D
Sağdaki sokak derken hangi sokak, veya hangi girişi sanayinin belirtirsen sevinirim. Haftanın 4-5 günü sanayideyim göremedim de hiç, uğrayayım bi.
Antalyalogy
09-08-2009, 01:01
Dün gece 12 de Autogeek de naşağıdaki ürünleri sipariş ettim.Sonu ne olur bilemem..
Qty Product Code - Product Name
----------------------------------------------------------------------
1 G-12718 - Meguiars NXT Generation Tech Wax
1 G-12664 - Meguiars NXT Generation Car Wash
1 G-10307 - Meguiars SCRATCH X
1 G-13508 - Meguiars Hot Rims Mag & Aluminum Polish
1 B-6335 - Spoke Wheel Brush
1 WW-1201 - 8 oz. Wheel Wax
1 X-3080 - Meguiars Even-Coat Applicator
10 X-3002 - Meguiars Microfiber Wash Mitt
1 X-2010 - Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel
1 GR-11231 - Griot's Garage Speed Shine Micro Fiber Clot
Ardından da ebay den Collinite#915 Marque D' Elegance Premium SHOW CAR Wax
sipariş ettim.Bu kargoya verilmiş şimdi mesag geldi..
bende koleksiyonumu koycamda barandan korkuyorum:D
murproject
09-08-2009, 03:29
Dün gece 12 de Autogeek de naşağıdaki ürünleri sipariş ettim.Sonu ne olur bilemem..
10 X-3002 - Meguiars Microfiber Wash Mitt
Hadi geçmiş olsun:icon_tup: Çok büyük malzemeler olmadığı için uygun bir kargoda gelicektir. Gümrük sorunu yaşayacağını hiç zannetmiyorum.:heyoo:
murproject
09-08-2009, 03:32
Super Degreaser -> Uzman Kir sökücü. Özellikle yaz aylarından sonra davlumbaz içlerini aracın altını temizlerken çok işe yarıyor. Fakat boya bölümünde çok kullanma taraftarı değilim. Belki jant ve kapı altları olabilir.
All Purpose Cleaner (APC) -> Çok amaçlı Temizleyici. Aracın heryerinde kullanabilirsin. Hatta aracını köpürtme sistemi yaparak yıkayacak isen onda bile kullanabilirsin. Daha çok temizleyici amaçlıdır, pek conditioner tipinde iş yapmaz. Bu yüzden iki kat yıkama yapıyorsan bir adette conditioner şampuan almanı öneririm.
M U R A T
09-08-2009, 08:49
[QUOTE=FaBeRgE;805951]Şu bidonlardakiler ne işe yarar öğrensem onlardan alıcam sadece :D Nette özel şişeleride var sık sık dur :) Bu arada bana fiyat alacaktın unuttun sanırım, gerçi bostancıdan alacaksan ben APC için 45tl fiyat almıştım :) Buda benim amatör koleksiyonum :p Eldiven ıslaktı koymadım artık onu
bidondakiler fiyatlarına göre çok iyi iş yapan ürünler kırmızı olan motor temizleyici yeşil olan çok amaçlı temizleyici kısaca iç dış heryerde kullanabiliyosun ve suyla karışım yaparak kullanıldığı için 1 bidon senelerce yetebilir..
Antalyalogy
09-08-2009, 10:44
Hadi geçmiş olsun:icon_tup: Çok büyük malzemeler olmadığı için uygun bir kargoda gelicektir. Gümrük sorunu yaşayacağını hiç zannetmiyorum.:heyoo:
Kanka bu Autogeek kargo ücreti ile ilgili döncez sana bir-iki güne kadar diyor..Ama henüz dönmediler ana parayı çektiler paypal den İnşAllah yamuk olmaz...:p:p
Antalyalogy
09-08-2009, 11:01
Katı wax mı , kremsi wax mı ,sıvı wax mı sizce?
kolay uygulama ve başarılı sonuç için krem en kullanışlısıdır
murproject
09-08-2009, 20:29
Katı wax mı , kremsi wax mı ,sıvı wax mı sizce?
Aracın ile sensual bir gün geçirmek istiyorsan katı wax + el ile uygulama derim :p
Yok, yamuk yapmazlar. Dönüceklerdir ;)
+
Şaka bir yana eklememi yazim. Sıvı wax uygulaması kolaydır, fakat çabuk etkisini kaybeder. Daha iyi sonuçlar için katı wax kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Okuduğum bir dökümantasyona göre ve bir kere pratik teste göre 2 kat wax ve katlar arasında en az 24 saat aralık olmasını öneririm. Katı wax'ı elinle elde ısıtarat uygulayabilir ve ya makine ilede geçebilirsin. (Makine işi oldukça karışık, fakat zevkli):icon_tup:
yeni hedefim :D
http://www.elitecarcare.co.uk/images/MegsApron.jpg
Antalyalogy
09-08-2009, 23:58
Var bu ebay de ama bence artık fantazi boyutuna giriyor bu.(bu önlüğü çıplak olarak giyip wax yapmak gibi:D:D:D)
hımm.. iyi fikirmiş..:p:p:p
sahibindende bu ürünlerden satan var.. acaba orjınallıklerı konusunda bı problem olabılırmı?
sahibindende bu ürünlerden satan var.. acaba orjınallıklerı konusunda bı problem olabılırmı?
örnek bir link atarsan bakalım, yalnız ömrümde sahte deterjan görmedim :D
Önlükten bende 2 tane var verim istersen :)
bende koleksiyonumu koycamda barandan korkuyorum:D
Kanka koy sen koy.Ben en son koyucam 2 çanta spec :D:D
Antalyalogy
10-08-2009, 12:56
Arkadaşlar Meguiars Ultimate Quik Detailer 22 Oz. #G14422 en ucuz nerden bulabilirim?
BlackEmperor
10-08-2009, 15:23
Var bu ebay de ama bence artık fantazi boyutuna giriyor bu.(bu önlüğü çıplak olarak giyip wax yapmak gibi:D:D:D)
hımm.. iyi fikirmiş..:p:p:p
hauahuahau abi sen giyinme bunu bence cıplak halde :D giyecek nice vücular var :icon_tup:
Önlükten nerden buluyosunuz yaa :)
Arkadaşlar Meguiars Ultimate Quik Detailer 22 Oz. #G14422 en ucuz nerden bulabilirim?
bostanci'daki toptanci..35 lira olmasi gerek..
mustafa muştunun böle bir önlükle çıplak cila yaparken resmi vardı :D
Önlükten nerden buluyosunuz yaa :)
http://www.autogeek.net/meguiars-detail-apron.html
20$ burda :D
örnek bir link atarsan bakalım, yalnız ömrümde sahte deterjan görmedim :D
http://www.sahibinden.com/meguiars_nxt_generation_car_wash_cilali_yikama_sam puani_ve_koru-22WQQaXQQ11781884WQQpXQQdisplayitem
buyrun ornek .. ben cok gördüm sahte deterjan o yüzden :)
mustafa muştunun böle bir önlükle çıplak cila yaparken resmi vardı :D
ahauhaa gormem lazım abi:hehe::hehe::hehe::hehe:
http://www.sahibinden.com/meguiars_nxt_generation_car_wash_cilali_yikama_sam puani_ve_koru-22WQQaXQQ11781884WQQpXQQdisplayitem
Gönül rahatlığıyla alabilirsin gayet güvenilir bi arkadaş siteyede üye zaten 16v nickiyle:icon_tup:
onursumer
10-08-2009, 16:48
nerden anlaşılıyorki sahte olup olmadığı ?
ilan sahibi siteye uye yıkamacısı var ?
meguairs icin soylemedım cok gordum sahte diye :) ama eskıden deterjan isiyle ugrastugımız ıcın sahte deterjanlar suruluyodu pıyasaya.. o yusden bununda sahtesı varmıdır dıye sordum..
Gönül rahatlığıyla alabilirsin gayet güvenilir bi arkadaş siteyede üye zaten 16v nickiyle:icon_tup:
tesekurler bilgi için bir kaç biseyler alıyım ufak ufak baslıyalım siyah araba aldık bizde:)
Meguiars firmasının ürünlerinin sahtesini ben daha gormedim.Evet yıkama işiyle ugraşıyorum.
Antalyalogy
10-08-2009, 20:01
hauahuahau abi sen giyinme bunu bence cıplak halde :D giyecek nice vücular var :icon_tup:
Niye şişmanların hakkı yok mu?:D:D:D
tesekurler bilgi için bir kaç biseyler alıyım ufak ufak baslıyalım siyah araba aldık bizde:)
sahibindende mesaj attım .. sanırım sen satıyosun..
Meguiars firmasının ürünlerinin sahtesini ben daha gormedim.Evet yıkama işiyle ugraşıyorum.
Şimdi Umut abinin yanından geliyorum Boya Koruyucu Wax aldım bir güzel nasıl kullanacağımı anlşattı çok ilgilendi sağolsun, arabayıda yıkattım 10 numara iş yaptıklarınıda söyleyebilirm.
bende umut arkadısımdan siparıslerımı verdım:) yolda geliyo sanırım..
bende umut arkadısımdan siparıslerımı verdım:) yolda geliyo sanırım..
ben ordayken paketleniyordu :)
14 ağustos cuma günü bim de basınçlı yıkama makinesi satışta, 99 TL.
1400 W, 120 bar, 360 lt/saat su sevk miktarı
5 metre hortum
Yıkama tabancası
Hortum makarası
5 metre kablo
Tekerlekli
Su filtresi
2 yıl firma ve servis garantili
http://www.bim.com.tr/urunler/1604_big.jpg
14 ağustos cuma günü bim de basınçlı yıkama makinesi satışta, 99 TL.
1400 W, 120 bar, 360 lt/saat su sevk miktarı
5 metre hortum
Yıkama tabancası
Hortum makarası
5 metre kablo
Tekerlekli
Su filtresi
2 yıl firma ve servis garantili
http://www.bim.com.tr/urunler/1604_big.jpg
Veriler yeterli mi acaba bilen anlayan var mi? Almaya deger mi?
Pompasına bakın almadan plastıkmı yoksa metalmi plastıkse amotor urundur 1 saatten fazla calısamaz.Total çalışma süresinede bakabiliriniz.1 dakikada 6 litre su tüketimi var fena degil. 6.5 amper akım cekıyor tam yukte.Tekralıyorum onemlı olan calısma suresı.Kolay gelsın
Zaten araca tutulan su süresi yıkama sırasında max 20-30dk bence yada geçmez diye tahmin ediyorum. 1saat yeterli olucaktır toplam çalışma sorası.
karsiyakaliozi
12-08-2009, 10:43
Veriler yeterli mi acaba bilen anlayan var mi? Almaya deger mi?
araştırmak lazım bı ara bakmıştım praktiker veya baska yerlerde bu paraya olmasada 140-150 ytl cıvarına bosch veya bilindik markalar bulunabiliyordu mesala BOSCH AQUATAK GO,K2.14 1,3Kw bunları bi araştir derim selamlar
Bende bosch var cok memnunum tavsiye ederim.
Bende de lavor var 130 bar 330lt/saat kullanım 1500watt bende çok memnunum :)
Antalyalogy
15-08-2009, 12:23
1 X-3002 - Meguiars Microfiber Wash Mitt
Siparişim Dün itibariyle kargoya verilmiş bakalım ne zaman gelecek..:p:p
murproject
15-08-2009, 23:33
Ne kadara kargoladılar hocam :p
sönüs hakkında bilgisi olan var mı :) Clay bar alayım diyorumda
Bostancıda ki yerin adı neydi baktım sayfalarda bulamadım :D Hafta sonu karşıya geçtim 40 yılda 1 gidip alayım dedim bulamadım yeri :( Bidaha da ne zaman geçicez Allah bilir :(
ahmetuygur
18-08-2009, 08:41
Siparişim Dün itibariyle kargoya verilmiş bakalım ne zaman gelecek..:p:p
bilgi@sengunboya.com
Selamlar,
Geldiğinde sizi bilgilendiririm.
SİPARİŞLERİNİZ HAZIRDIR.TOPLAM 154 TL.KONUŞTUĞUMUZ İSKOTO GEÇERLİDİR.%30
sana nasıl cevap vermediler ki :) anlamadım
Antalyalogy
18-08-2009, 16:29
bilgi@sengunboya.com
Selamlar,
Geldiğinde sizi bilgilendiririm.
SİPARİŞLERİNİZ HAZIRDIR.TOPLAM 154 TL.KONUŞTUĞUMUZ İSKOTO GEÇERLİDİR.%30
sana nasıl cevap vermediler ki :) anlamadım
Valla Ahmetçim bende anlamadım.Önemli değil yurtdışından hallettim.Senin ilgilenmen yeter...
Antalyalogy
18-08-2009, 16:32
Bu arada Collinite geldi..
http://detailermart.com/images/collinite%20915.gif
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200332561365&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Kargo dahil 48 TL
1 X-3002 - Meguiars Microfiber Wash Mitt
Ürünler 15 inde USA den yola çıkmış.17.08.2009 tarihi sabah 09.37 itibariyle Türkiye ye giriş yapmış..
Bostancıda ki yerin adı neydi baktım sayfalarda bulamadım :D Hafta sonu karşıya geçtim 40 yılda 1 gidip alayım dedim bulamadım yeri :( Bidaha da ne zaman geçicez Allah bilir :(
www.starklips.com
Dün bunu aldım koklamaktan henüz lastiğe süremedim :D
http://www.autowash-products.co.uk/catalog/images/endurance%20tyre%20gloss.gif
Dün bunu aldım koklamaktan henüz lastiğe süremedim :D
http://www.autowash-products.co.uk/catalog/images/endurance%20tyre%20gloss.gif
ben çok memnun deilim bundan ya :o çok ekonomik güzel parlatıyor ama hiç kalıcı değil, megin sarı pedleri ile kullanırsan daha iyi olur ***** o pedler malzemeyi emmiyor direk zemine yediriyor. Hot shine var o sanırım en iyisi bir yerde de testi vardı hatta :)
ben çok memnun deilim bundan ya :o çok ekonomik güzel parlatıyor ama hiç kalıcı değil, megin sarı pedleri ile kullanırsan daha iyi olur ***** o pedler malzemeyi emmiyor direk zemine yediriyor. Hot shine var o sanırım en iyisi bir yerde de testi vardı hatta :)
Lastiğin hamuru ile çok alakalı bi durum bu bence.
Aracında ne lastik var bilmiyorum ama Adrenalin'de 15 gün parlaklığını ve siyahlığını korudu daha önce kullanmıştım çok memnundum yenisini aldım :)
Bende buda var bu 5-6 gün falan fena parlıyo sonra bianda gidiyo mesela :)
http://images.amazon.com/images/G/01/stores/auto/detail-page/G13124_InsaneShine.jpg
Lastiğin hamuru ile çok alakalı bi durum bu bence.
Aracında ne lastik var bilmiyorum ama Adrenalin'de 15 gün parlaklığını ve siyahlığını korudu daha önce kullanmıştım çok memnundum yenisini aldım :)
Aynen.. haftada 1 yikiyorum arabayi, parlaklik hic azalmiyor diyebilirim..
Bende buda var bu 5-6 gün falan fena parlıyo sonra bianda gidiyo mesela :)
InsaneShine.jpg
Elimde kalan kismini siyah plastiklere uyguluyorum artik bitsin diye :) Lastikleri yukaridaki jel kadar da parlatamiyordu zaten..
ahmetuygur
19-08-2009, 07:45
xox'in belirttiği ürün lastiği simsiyah yapıyor bende sadece onu kullanıyorum. Çok başarılı arabayı yıkatınca bile üzerinden gitmiyor hala simsiyah lastikler..
Kokusu bizim yıkamacıyı bile etkiliyor :D
xox'in belirttiği ürün lastiği simsiyah yapıyor bende sadece onu kullanıyorum. Çok başarılı arabayı yıkatınca bile üzerinden gitmiyor hala simsiyah lastikler..
Kokusu bizim yıkamacıyı bile etkiliyor :D
Ben çay tabağına koydum biraz odanın kokusu değişti :D Glade gibi kalıcı ayrıca :D
SekoLive
19-08-2009, 08:43
Şu Meguiar's olayını bi türLü çözemedim :D İyi bişeymi yoksa uraşmacalı bişeymi pahalı mı ucuzmu olsa ne olur olmasa ne oLur kusuruma bakmayın bi ara içinizden birisini seçip özel msj atmaya başlıcam detayları örenmek için :)
ahmetuygur
19-08-2009, 08:43
Ben çay tabağına koydum biraz odanın kokusu değişti :D Glade gibi kalıcı ayrıca :D
Bnm yıkamacı cocugun dedigi
Ağbbiiiii ekmeeğiin arasına koyup yiyesim geliyo :D
Şu Meguiar's olayını bi türLü çözemedim :D İyi bişeymi yoksa uraşmacalı bişeymi pahalı mı ucuzmu olsa ne olur olmasa ne oLur kusuruma bakmayın bi ara içinizden birisini seçip özel msj atmaya başlıcam detayları örenmek için :)
Aracını seviyosan ve temizliği için vakit ayırabilirsen Meguiars ürünleri çok keyifle çalışmanı sağlayan diğer ürünlere göre fiyatları pahalı olan kaliteli oto bakım ürünleridir.
Benim gibi oda kokusu olarakda kullanabilirsin :D
SekoLive
19-08-2009, 08:50
Aracını seviyosan ve temizliği için vakit ayırabilirsen Meguiars ürünleri çok keyifle çalışmanı sağlayan diğer ürünlere göre fiyatları pahalı olan kaliteli oto bakım ürünleridir.
Benim gibi oda kokusu olarakda kullanabilirsin :D
arabamı severim :icon_tup: tanıyanlar bilir :) ozaman ufakdan benimde bu işe girip meguiars olaylarını çözmem lazım... ;)
Teşekkürler Xor :icon_tup:
ahmetuygur
19-08-2009, 08:50
Aslında bu tür ürünlerin geneli biliosunuz ki bambu türlerinden cila maddesi yapımı için kullanılan bir toz çıkarılır aslında hemen hemen içerikleri aynı meguiars sonax ziebart vs..
Bence ürünün en önemli özelliği arabayı parlatmasından çok zarar vermemesidir.. Kullanım kolaylığıda şart polisaj makinasi kullanmadıgımız icin bazı cilalar cok yorucu olabılıyor.
Meguiars'ın ürünleri kullanıcıyı düşünerek tasaralanmış kullanım kolay hata yaptıgınız zaman leke bırakmıyor mesela cam fitiline gelen cila diger markalardaki gibi beyaz leke bırakmıyor. yada bende bırakmadı..
Aslında bu tür ürünlerin geneli biliosunuz ki bambu türlerinden cila maddesi yapımı için kullanılan bir toz çıkarılır aslında hemen hemen içerikleri aynı meguiars sonax ziebart vs..
Bence ürünün en önemli özelliği arabayı parlatmasından çok zarar vermemesidir.. Kullanım kolaylığıda şart polisaj makinasi kullanmadıgımız icin bazı cilalar cok yorucu olabılıyor.
Meguiars'ın ürünleri kullanıcıyı düşünerek tasaralanmış kullanım kolay hata yaptıgınız zaman leke bırakmıyor mesela cam fitiline gelen cila diger markalardaki gibi beyaz leke bırakmıyor. yada bende bırakmadı..
Bendede leke olmadı o kısımlar ki bende direk olmadığından dolayı heryer fitil :D
SekoLive
19-08-2009, 08:55
Dediğini çok düşünürüz bizde arabaya zarar vermemesi konusunda hep alırken sorarım cilayı abi bu cilayı şu aracda kullanıcaz çizip yakmasın canımızı sıkımasın diye aldıgım kişiye
Cam fitiline kaçma korkusuda adamı strese sokuyo cam kenarına geldiğinde eğer öyle bi olayı varsa cidden mükemmel... bi ara bende alıp denemeyi istiyorum sizlerin yazdıklarından sonra... gerçi arabam beyaz ne kadar parlatır ne kadar göze görünür orasını tam kestiremiyorum
Meguiars olmadan da İpanayla fırçalanmış kadar beyaz duruyo :D :D Meguiars bakalım neye çeviricek rengini...
ahmetuygur
19-08-2009, 09:00
SRK yanlış anlama dostum ama ***** tofaş fiat mamüllerinin boyaları çok kötü arabayı komple tekrar boyattıysan bılemıyorum ama orjınal boyası kötü ne kadar iyi üründe kullansan iyi bir sonuc alabılecegını dusunmuyorum aynı durum bnm arabamdada var hondanın boyası lanet
Eski arabam vardı siyah audi a3 arabaya cila yapardım 1 hafta ayna gibi kendimi izlerdim :)
SekoLive
19-08-2009, 09:05
SRK yanlış anlama dostum ama ***** tofaş fiat mamüllerinin boyaları çok kötü arabayı komple tekrar boyattıysan bılemıyorum ama orjınal boyası kötü ne kadar iyi üründe kullansan iyi bir sonuc alabılecegını dusunmuyorum aynı durum bnm arabamdada var hondanın boyası lanet
Eski arabam vardı siyah audi a3 arabaya cila yapardım 1 hafta ayna gibi kendimi izlerdim :)
yok yok yanlış anlıcağım bi durum yok :) araba orjinal oldugundan boyasına dokunulmamış o yüzden bende bi deneyeyim dedim normal cilayla falan beyaz ama muhteşem bi parlaklık seçemiyorum ki oda normaldir diyorlar sonuçda düz beyaz bi boyası var :icon_tup:
deneyip bi görelim diyorum
Arkadaşlar böyle bir kit kurdum kafamda. Eksik fazla ne var bunu memleketimizdenmi yoksa yurtdışındanmı alayım. ÇBS ciladan artık terfi etmek lazım :)
High Tech El ile Uygulama Pedi
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi
Ultimate Quik Detailer® Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu
Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta
ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı
NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Boya Koruyucu Wax
NXT Generation® Car Wash (Cilalı Yıkama Şampuanı ve Koruyucu)
Mikrofiber Yıkama Eldiveni
Hot Rims® All Wheel Cleaner (Jant Temizleyici ve Parlatıcı)
Endurance ® High Gloss Lastik Parlatıcı ve Koruyucu Jel
Son hali noname pasta ve Çbs cila pamuk ile uygulamam sonucunda. Ancak bir sorunum var pastayı atan kardeşim sağolsun bol bol hare izi oluşturdu hafifte olsa belli oluyor nasıl kurtulabilirim.?
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/19/2250.jpg
Boost Up
19-08-2009, 11:36
Her gün NXT yapmanın zararı? Bir de normal yapılan cila arkasından NXT uygularsak nasıl bir sonuç alırız?:)
Boost Up
19-08-2009, 11:37
Arkadaşlar böyle bir kit kurdum kafamda. Eksik fazla ne var bunu memleketimizdenmi yoksa yurtdışındanmı alayım. ÇBS ciladan artık terfi etmek lazım :)
Son hali noname pasta ve Çbs cila pamuk ile uygulamam sonuçunda. Ancak bir sorunum var pastayı atan kardeşim sağolsun bol bol hare izi oluşturdu hafifte olsa belli oluyor nasıl kurtulabilirim.?
Tekrar pasta yaparak olmaz mı?
Boost Up
19-08-2009, 11:38
yok yok yanlış anlıcağım bi durum yok :) araba orjinal oldugundan boyasına dokunulmamış o yüzden bende bi deneyeyim dedim normal cilayla falan beyaz ama muhteşem bi parlaklık seçemiyorum ki oda normaldir diyorlar sonuçda düz beyaz bi boyası var :icon_tup:
deneyip bi görelim diyorum
Bence güzel bir beyaza boyat, arkasından sürekli uygula bu tür işlemleri, çok daha güzel olur:icon_tup:
Her gün NXT yapmanın zararı? Bir de normal yapılan cila arkasından NXT uygularsak nasıl bir sonuç alırız?:)
Gereksiz.. Ama bir yerde nxt ile en iyi sonucun ilk kat atildiktan 24 saat sonra ikinci kat atilarak alindigini okumustum.. sonrasinda en az 1-2 hafta gerek yok bence ki ben ayda 1 falan yapiyorum :) Parlaklik azalmiyor zaten meg ile yikayinca vs..
baska cilanin uzerine nxt'ye hic hic gerek yok oyle maceralara girme..
Son hali noname pasta ve Çbs cila pamuk ile uygulamam sonucunda. Ancak bir sorunum var pastayı atan kardeşim sağolsun bol bol hare izi oluşturdu hafifte olsa belli oluyor nasıl kurtulabilirim.?
Meg hare giderici ile sorunu çözebilirsin.
Boost Up
19-08-2009, 11:41
Gereksiz.. Ama bir yerde nxt ile en iyi sonucun ilk kat atildiktan 24 saat sonra ikinci kat atilarak alindigini okumustum.. sonrasinda en az 1-2 hafta gerek yok bence ki ben ayda 1 falan yapiyorum :) Parlaklik azalmiyor zaten meg ile yikayinca vs..
baska cilanin uzerine nxt'ye hic hic gerek yok oyle maceralara girme..
Dün yaptım, bugün tekrardan kolları sıvayalım o zaman:D
Tekrar pasta yaparak olmaz mı?
Düzgün bir makina ile kendim yapmam lazım. Başkası yaptımı olmuyor. Adam gibi bir pasta Nxt olabilir ve peşine tekrar cila.
Meg hare giderici ile sorunu çözebilirsin.
Tam adı varmı bu ürünün.
Boost Up
19-08-2009, 11:50
Düzgün bir makina ile kendim yapmam lazım. Başkası yaptımı olmuyor. Adam gibi bir pasta Nxt olabilir ve peşine tekrar cila.
Bence en güzel çözüm yolu olur abi:icon_tup: Bence elinle bastıra bastıra yaparsan çok daha güzel olabilir:)
www.starklips.com
Teşekkürler ;)
Tam adı varmı bu ürünün.
Hare Giderici Cila (M-8201) makina + yumusak sünger ile uyganıyor
Bu listeyi yaptım arkadaşlar alıyorum o zaman hare giderici ile birlikte. Mercedesi olan bi arkadaş vardı sürekli cila yapan o sanırım bu ürünler hakkında bayağı bilgili.
Bu listeyi yaptım arkadaşlar alıyorum o zaman hare giderici ile birlikte. Mercedesi olan bi arkadaş vardı sürekli cila yapan o sanırım bu ürünler hakkında bayağı bilgili.
Kanka liste gayet güzel ama bi Dc Heads parası gider bunlara haberin olsun :D :D
Kanka liste gayet güzel ama bi Dc Heads parası gider bunlara haberin olsun :D :D
140 usd kanka.
140 usd kanka.
Nerden kanka ? :D bende bi takım alayım vericenmi sipariş sen ? ne zaman ?
Vereceğim paypal hesabım duruyormu acaba ona bakayımheryıl ücret falan istiyordu. Olmadı zaten sanal cardım varordan alırım. Bir iki hafta içinde şu kitleri falan bi inceleyeyim vereceğim siparişi.
ahmetuygur
19-08-2009, 13:26
dostum bu urunlerı yurtdısından kargosu dahıl hesapla bende sana hepsini hesaplatıyım %30 indirimli haliyle aradaki fark yurtdısından getırmene degicek bi fark olmayacak..
bilgi@sengunboya.com'a istedigim ürünleri belirttim banka hesap numarlarını yolladılar ödemeyi yaptım ürünler kargolandı :)
Slide Lock™ Detaylı Temizleme Fırçası Ürün Kodu: X-1120
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi Ürün Kodu: X-2000
NXT Generation® Car Wash (Cilalı Yıkama Şampuanı veKoruyucu)
NXT Generation® Tech Wax™ Spray (Hızlı Sprey Wax) Ürün Kodu: G-12824
MİKROFİBER YIKAMA ELDİVENİ Ürün Kodu: X-3002
hepsi 154TL. kdv dahil
Boost Up
19-08-2009, 13:29
Tayfun abi o ilk verdiğin listenin hepsini alıyor musun?
Tayfun abi o ilk verdiğin listenin hepsini alıyor musun?
Alayımmı diye soruyorum bunlar tutsa tutsa 50 usd kargo tutar yaw.
dostum bu urunlerı yurtdısından kargosu dahıl hesapla bende sana hepsini hesaplatıyım %30 indirimli haliyle aradaki fark yurtdısından getırmene degicek bi fark olmayacak..
bilgi@sengunboya.com'a istedigim ürünleri belirttim banka hesap numarlarını yolladılar ödemeyi yaptım ürünler kargolandı :)
Slide Lock™ Detaylı Temizleme Fırçası Ürün Kodu: X-1120
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi Ürün Kodu: X-2000
NXT Generation® Tech Wax™ Spray (Hızlı Sprey Wax) Ürün Kodu: G-12824
MİKROFİBER YIKAMA ELDİVENİ Ürün Kodu: X-3002
hepsi 154TL. kdv dahil
Ahmet sana liste yapıp pm atacağım.
ahmetuygur
19-08-2009, 13:34
Ahmet sana liste yapıp pm atacağım.
tamam sana pm attıgım sıteden urunlerın lıstesını yaparsan daha hızlı fıyat cıkartabılırler.
Liste
Meguiars Water Magnet Drying Towel
Meguiars Ultimate Quik Detailer
Meguiars Ultimate Compound
Meguiars SCRATCH X 2.0
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0
Meguiars NXT Generation Tech Wax Paste 2.0
Meguiars NXT Generation Car Wash
Meguiars Gold Class Endurance High Gloss Tire Gel
Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel
Meguiars Quik Interior Detailer
Mothers Ultra-Soft Microfiber Applicator Pads
Mega Applicator Combo Kit
Total = 148 usd. Tutsa tutsa 50 60 usd shiping tutacak.
ahmetuygur
19-08-2009, 13:39
200 dolar cıvarı yanı okey ben simdi mail atıyorum onlara bakalım ne fiyat cıkacak.
yalnız combo kit dedigin nedir ben hiç öyle bişey duymadım :)
Boost Up
19-08-2009, 13:40
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi Ürün Kodu
NXT Generation® Tech Wax™ Spray (Hızlı Sprey Wax)
Bunlardan istiyorum, birde
Slide Lock™ Detaylı Temizleme Fırçası
Ne işe yararlar acaba, kusura bakmayın, bilmiyorum:o
200 dolar cıvarı yanı okey ben simdi mail atıyorum onlara bakalım ne fiyat cıkacak.
yalnız combo kit dedigin nedir ben hiç öyle bişey duymadım :)
O başka bi markaya ait.
ahmetuygur
19-08-2009, 13:43
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi Ürün Kodu
NXT Generation® Tech Wax™ Spray (Hızlı Sprey Wax)
Bunlardan istiyorum, birde
Slide Lock™ Detaylı Temizleme Fırçası
Ne işe yararlar acaba, kusura bakmayın, bilmiyorum:o
water magnet adı ustunde su mıknatısı bez :)
nxt sampuan cilalı sampuan
tech wax hızlı cıla
compound cizik cıkarıcı pasta
mikrofiber yıkama eldiveni sünger sux yıkama eldiveni in :D
slide lockda ıc temızlık motor temızlııgı vs ıcın kullanılan bı fırca
Vereceğim paypal hesabım duruyormu acaba ona bakayımheryıl ücret falan istiyordu. Olmadı zaten sanal cardım varordan alırım. Bir iki hafta içinde şu kitleri falan bi inceleyeyim vereceğim siparişi.
Mutlaka Pm Sms Alo bi şekilde haberleşelim Shipping'i hafifletirim senin için :D
Liste yap koraycım veya benim listenin aynısını alalım.
Boost Up
19-08-2009, 13:50
water magnet adı ustunde su mıknatısı bez :)
nxt sampuan cilalı sampuan
tech wax hızlı cıla
compound cizik cıkarıcı pasta
mikrofiber yıkama eldiveni sünger sux yıkama eldiveni in :D
slide lockda ıc temızlık motor temızlııgı vs ıcın kullanılan bı fırca
Son 2 yi anlamamıştım ama çok iyi oldu açıklamalar, teşekkür ederim:icon_tup:
Bu yazdıklarım kaça gelir peki?
Liste yap koraycım veya benim listenin aynısını alalım.
Elimde olanlar Water Magnet ve Endurance lastik jeli
Bunların dışında hepsini alırım :)
Ahmet bize yardımcı olacak ondan gelecek fiyatları bekliyorum. Kıyaslamasını yapıp tedariğini gerçekleştirirz kanka.
ahmetuygur
19-08-2009, 14:15
yarın en gec haber vericem buraya yazarım :) bni takip edin ehe
yarın en gec haber vericem buraya yazarım :) bni takip edin ehe
Beklemedeyiz :D
Liste
Meguiars Water Magnet Drying Towel
Meguiars Ultimate Quik Detailer
Meguiars Ultimate Compound
Meguiars SCRATCH X 2.0
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0
Meguiars NXT Generation Tech Wax Paste 2.0
Meguiars NXT Generation Car Wash
Meguiars Gold Class Endurance High Gloss Tire Gel
Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel
Meguiars Quik Interior Detailer
Mothers Ultra-Soft Microfiber Applicator Pads
Mega Applicator Combo Kit
Total = 148 usd. Tutsa tutsa 50 60 usd shiping tutacak.
bence car washı tr den alsanız daha iyi olur, çünkü o ağırlık ve boyutla shipping fiyatını hoplatacaktır. Ebay üzerinde car washın tek başına kargosu 48$ diğer kalan ürünler ise ufak zaten bişi tutmaz. Bende bakayım şimdi kargosu ile ne kadar tutacakmış :)
aldığın fiyat iyi sanki :)
http://img195.imageshack.us/img195/5118/65217237.jpg
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/19/4645.jpg
uygun fiyata water magnet nerden alabilirz?:) ebay'de ucuz sanırm..
bir meguiars çılgınlığıdır gidiyor :) o listedekilerin hepsini tek yıkamada kullanabiliyormusunuz ?
ahmetuygur
19-08-2009, 16:13
ebayden 30 lıraya kargo dahil
fbc bu araba yıkama hobisi ile ilgili tabiki her yıkamada kullanılmıyor ama ayda bir cumartesi öğleden sonra 16:00 gibi başlayıp iftara kadar arabanı cilaladığını bakım yaptığını düşün. Bu malzemeler onun için.
Herkez harıl harıl meguiars meguiars diyorda her yıkamada kullanıpta gücü kalanı merak ediyyorum, yada toz kapmadan hemen uygulayabiliyorlarmı bu cilayı?, küçük sarı yuvarlak pedler hare yapar bu arada :) o bez deriyse o da iz yapar :)
ahmetuygur
19-08-2009, 16:32
fbc bu araba yıkama hobisi ile ilgili tabiki her yıkamada kullanılmıyor ama ayda bir cumartesi öğleden sonra 16:00 gibi başlayıp iftara kadar arabanı cilaladığını bakım yaptığını düşün. Bu malzemeler onun için.
abi iftara kadar en eglenceli iş cila yapmak ama o gecen senelerdeydi bu sene sıcakta yaparken vucut su kaybedıcek nasıl yapıcaz bllı degıl :)
Antalyalogy
19-08-2009, 16:37
Hafta sonu kil ile güzelce bir temizlik ardından Nxt Tech Wax ardından da Collinite#915 Wax atacağım.Tahminen 6 ay gider..Aylık da NXT ye devam etmeyi düşünüyorum.
Antalyalogy
19-08-2009, 17:52
Ahmet , Şengün boyada Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel ın tanesi kaça geliyor ?
ahmetuygur
21-08-2009, 00:00
Ahmet , Şengün boyada Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel ın tanesi kaça geliyor ?
abiişler bu ara biraz yogun bende ilgilenemediyarın sorarım.
abiişler bu ara biraz yogun bende ilgilenemediyarın sorarım.
hocam şimdi bostancıdaki yer mi uygun ? yoksa sizin yeriniz mi :)
Liste fiyatından %30 ibo aynı yani. Bostancı normalde %20 yapar isteyen varsa %30 yaptırrım
Liste fiyatından %30 ibo aynı yani. Bostancı normalde %20 yapar isteyen varsa %30 yaptırrım
kanka senle bi görüşelimde ben birkaç mal daha çekicem :D
Gecen hafta bir arkadasi gonderdim %30 yaptir dedim sagolsunlar %30 indirim yapmislar direk.. :)
Yine gecen hafta; sampuan+lastik parlaticiyi ben 52'ye almistim, Onur'a alirken fiyati bana sordu eleman 50 dedim 50'ye aldik :) Fiyat konusunda cok iyiler..
Antalyalogy
21-08-2009, 09:11
En ucuz Ultimate Quick Detailer kaç lira arkadaşlar bir o eksik kaldı da :D:D
Ahmet kardeşim bekliyorum..Teşekkürler...
ahmetuygur
21-08-2009, 09:13
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benm meguiarsla bi alakam yok müşteriyim sadece alış veriş yapıyorum indirim yapıyorlar.
Abi mail attım cevap vermedi anlamadım ben bu adamları :D
onurdemir
21-08-2009, 13:15
Gecen hafta bir arkadasi gonderdim %30 yaptir dedim sagolsunlar %30 indirim yapmislar direk.. :)
Yine gecen hafta; sampuan+lastik parlaticiyi ben 52'ye almistim, Onur'a alirken fiyati bana sordu eleman 50 dedim 50'ye aldik :) Fiyat konusunda cok iyiler..
Aynen öyle. Hatta adama dönüp tekrar sorduğumda patron orda abi o ne derse o olur dedi. Tarık'ı gösterdi :D
Tholl-ga
21-08-2009, 13:38
adam's kurulama ve microfiber bezi isteyen el kaldırsın :)
ahmetuygur
21-08-2009, 13:43
kaldırdımda ahhh el değilmiş kanka neyse :D ben ben
hepinizi kağıda yazıyorum arkadaslar:D
Bostancıdaki yere sık sık giden müdavimlerden :) yardımcı olabilecek var mı ? Birkaç parça bişey almak istiyorum alıp kargolayabilir mi acaba teşekkürler...
onursumer
21-08-2009, 14:01
kaç kuruş ona gore isteyebilirim :)
En ucuz Ultimate Quick Detailer kaç lira arkadaşlar bir o eksik kaldı da :D:D
Ahmet kardeşim bekliyorum..Teşekkürler...
Tr'de diyorsan 38 lira bostanci'da, 35'e aliriz..
Bostancıdaki yere sık sık giden müdavimlerden :) yardımcı olabilecek var mı ? Birkaç parça bişey almak istiyorum alıp kargolayabilir mi acaba teşekkürler...
Yarin sanayiye ugrayacagim, ozel mesajla ulasabilirsiniz bana..
Tholl-ga
21-08-2009, 14:13
microfiber bez 25 dolar
http://www.adamspolishes.com/images/Product/medium/409.jpg
kurulama bezi 30 dolar
http://www.adamspolishes.com/images/Product/medium/106.jpg
al bana gelince alim,hatta set duz bana havale gecim kalsin sende,bide bi ara git lastikleri al annem cingar cikardi hahahaha
Tholl-ga
21-08-2009, 14:43
Golf u yazlıktan getirince alıcam bro aklımda ;)
microfiber bez 25 dolar
http://www.adamspolishes.com/images/Product/medium/409.jpg
kurulama bezi 30 dolar
http://www.adamspolishes.com/images/Product/medium/106.jpg
Önceden MEG supreme shine ve watermagnet kullandın mı ? Eğer kullandıysan 2sini kıyaslarmısın sana zahmet :)
adams ın bezi cidden iyi:)
Önceden MEG supreme shine ve watermagnet kullandın mı ? Eğer kullandıysan 2sini kıyaslarmısın sana zahmet :)
bayağıdır meguiar's ın pek cok bezini kullandık tolgayla , adam's ın microfiber i net olarak önde yani :icon_tup:
unutma bana ne lazımsa al sen :D:D
unutma bana ne lazımsa al sen :D:D
sen ne anlarsın la :D
sen ne anlarsın la :D
sen yokken ben vardım :D:D:D:D sende al bendekileri kullanma :D:D
onurdemir
21-08-2009, 22:48
Adam's mikrofiber beze dokunmuş biri olarak şunu söyleyim. :D
Farzet ki karşında Megane Fox var. Onun tenine dokunuyormuşsun gibi işte. :rolleyes:
Adam's mikrofiber beze dokunmuş biri olarak şunu söyleyim. :D
Farzet ki karşında Megane Fox var. Onun tenine dokunuyormuşsun gibi işte. :rolleyes:
hay bu renault megane'i cikartanin ya..
bu Megan da Megane oldu iyi mi :D
:hehe: hmm o zaman denemek lazım :)
ne zamana kadar sipariş verme hakkımız var fiyat son mu :D
Evet yarın meguiarsa saldırmaya gidicem bişey isteyen söylesin halledelim mat boyalı araba kalmasın tt'de:D
sen yokken ben vardım :D:D:D:D sende al bendekileri kullanma :D:D
olm ben malzeme aldım..sen nxt'mi ver yeter(yarısını):D:D
ahmetuygur
24-08-2009, 18:05
Meguiars Water Magnet Drying Towel X-2000 53,03
Meguiars Ultimate Quik Detailer G-14422 46,60
Meguiars Ultimate Compound G-17216 ----
Meguiars SCRATCH X 2.0 G-10307 32,14
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 G-12718 67,49
Meguiars NXT Generation Tech Wax Paste 2.0 G-12711 -------
Meguiars NXT Generation Car Wash G-12664 33,74
Meguiars Gold Class Endurance High Gloss Tire Gel G-7516 32,14
Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel X2010 X-2020 20,89
Meguiars Quik Interior Detailer G-13616 22,50
Mothers Ultra-Soft Microfiber Applicator Pads X-3080 19,80
Mega Applicator Combo Kit --------
KDV HARİÇ LİSTE FİYATIDIR.
%30 İSK.UYGULANACAK.
quick detailer 46.60'tan %30 dusunde 32.50 falan ediyor 30'a alabilir miyiz? :)
pm kutun doluymus bu arada
onurdemir
24-08-2009, 20:19
Dergi hazırlamaktan kafa sadece otomobillere çalışır oldu. Ahahaha :D
Bu arada geçtiğimiz hafta sonu motorumu nihayet meg cilalı şampuanla yıkadım. Ardından NXT 2.0 ile cila attım. Ardından Meg lastik parlatıcı ile lastikleri ve plastik aksamları parlattım. Şu an 0 km motor gibi oldu.
Bu arada bu sabah motosikletimin servisine gittim. Daha önceden serviste tanıştığım bi abi "Hayırlı olsun motoru mu değiştirdin?" dedi :D O an anladım ki verdiğim paraya değmiş. :D
%30 İSK.UYGULANACAK.
Ö.M. kutun doluymuş, silebilirsen mesaj atıcam ben de...
%30 İSK.UYGULANACAK.
KDV dahil 272 tl ye geliyor. Toplu alımlarda mesela bu listeden 3 set. 250 tl ye geliyor çokda güzel rakam yani. Dert yok tasa yok KDV verip memleketede faydamız dokunur hem.Şirketi olanda masraf yazar.
Teşekkür ederim ahmetcim nasıl tedarik edeceğiz peki nakit/kart ödeme nasıl olacak.
Antalyalogy
27-08-2009, 22:22
Sonunda hayallerime kavuştum:D:D
Pazar günü önce çift kova yöntemi le Meguiars NXT Generation Car Wash ve Meguiars Microfibre wash Mitt ile güzelce yıkayacağım sonra Meguiars Water Magnet Drying Towel ile kurulayıp 25 gr lık clay bar (medium grade) ve Meguiars Ultimate Quik Detailer ile güzelce boyaya yapışmış elimize pütür şeklinde gelen kirler temizlenecek.
Quick Detailer ,Wax , NXT Wax için ayrı ayrı WOLFGANG concours series uygulama pedleri , Scratch X 2.0 için Meguiars Event Coat kullanılacak. Sonra bir daha durulama ve Meguiars Ultimate Quik Detailer (kireç lekeleri kalmasın diye ). Ardından Meguiars SCRATCH X 2.0 ile yıkama sırasında oluşan ince çizikler den kurtulup üstüne boyaya Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 uygulayacağım.Ardından da yine boyaya ve ekstra olarak camlara Collinite 915 WAX ile ultra ince bir wax atacağım tabii bunları parlatırken elimin altında Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel olacak . Önce NXT 2.0 uygulamak (çünkü o bir sealant ) wax ın ömrünü uzatacak ve parlaklığı uzun süre korumamı sağlayacak Ardından jantlara ve egzos a Meguiars Hot Rims Mag & Aluminum Polish uygulayıp araçla ilgili işlemlere son verip Fotoğraf çekimine geçeceğim.Sonuçları burada paylaşırım (yorgunluktan ölmez isem ) :D:D
http://img208.imageshack.us/img208/2152/dsc00988o.jpg
ahah okurken yoruldum ben bunlarin hepsini tek sefer yapmak baya yoracak o kesin :)
KDV dahil 272 tl ye geliyor. Toplu alımlarda mesela bu listeden 3 set. 250 tl ye geliyor çokda güzel rakam yani. Dert yok tasa yok KDV verip memleketede faydamız dokunur hem.Şirketi olanda masraf yazar.
Teşekkür ederim ahmetcim nasıl tedarik edeceğiz peki nakit/kart ödeme nasıl olacak.
Evet kimler alıyor bu setten XOR koraycım hadi alalım yaw.
Araca profosyonel uygulama yapmadan istediğiniz kadar uğraşın bi yere kadar sonuç alırsınız. Önce profosyonel şekilde pasta cila boya korumanızı yaptırın ondan sonra korumaya ve parlatmaya devam edin.
Antalyalogy
27-08-2009, 22:29
ahah okurken yoruldum ben bunlarin hepsini tek sefer yapmak baya yoracak o kesin :)
Kanka plan bu ama kel Tech Wax ve yıkama işini 3 saatde yapan ben bu planı kaç saatte yaparım kim bilir.Hanıma şimdiden söyledim pazar günü beni unut diye..Ama tüm bunları yapıp Konyaaltından bir Lara ya Yalım ın oraya gitmek ve tüm bakışların üzerinde toplanması gevşetir beni heralde.:o:o
Antalyalogy
27-08-2009, 22:29
Araca profosyonel uygulama yapmadan istediğiniz kadar uğraşın bi yere kadar sonuç alırsınız. Önce profosyonel şekilde pasta cila boya korumanızı yaptırın ondan sonra korumaya ve parlatmaya devam edin.
Emre araç mayıs ayında trafiğe çıktı yine de önce pro mu diyorsun ?
Emre araç mayıs ayında trafiğe çıktı yine de önce pro mu diyorsun ?
Eğer sıfırından beri yapılmamışsa tabiki önce pro şart mükemmel sonuç için.
Ama yukarda saydığın şeyleri pro uygulama yapmadan bile yapsan tatmin edicektir:)
Tholl-ga
27-08-2009, 22:33
Katılıorum aynen
evet bencede en dogrusu bu
sıfır araçta bile boya pütürlü oluyor 6 ay arayla pro uygulama yaptırmak gerekiyo
Tholl-ga
27-08-2009, 22:39
Antalyalogy
sana istanbul yolları gözüküo :D
sabri haftaya hazırla tayyar ı :)
Tholga adam giib pro uygulama yapan neresi var. Hare izi görürsek para vermeyeceğimiz. Ben 1 ay önce yaptırdım ama hare izi hat saffada.
Antalyalogy
tmm hazır ne zaman gel dersen :D:D
Tholl-ga
27-08-2009, 22:41
Meguiar's uygulama merkezleri miami :D
Tholl-ga
27-08-2009, 22:42
tmm hazır ne zaman gel dersen :D:D
gel de fitek açalım umurun ağzına :D :D :D
yok yaw umur başka ;)
%30 İSK.UYGULANACAK.
yeriniz nerydeydi ? birde kart imkani varmi ?
Barışım ahmet satış yapmıyor yardımcı olmak için toptancıyla görüştü.
Tolga bahçelievlerdeki bayi duruyormu.
Tholl-ga
27-08-2009, 22:48
yer izmirde barış
Tholl-ga
27-08-2009, 22:48
Barışım ahmet satış yapmıyor yardımcı olmak için toptancıyla görüştü.
Tolga bahçelievlerdeki bayi duruyormu.
B.evlerdekide duruo Bakırköydeki de
yeriniz nerydeydi ? birde kart imkani varmi ?
Uzaklara gitme :D
nxt 2.0 wax 55lira
ultimate quick detailer 35 lira
watermagnet bez 42 lira
supremeshine bez 16 lira
nxt şampuan 1800ml 27lira
Kredi kartı imkanıda var bu fiyatlara.
Antalyalogy
27-08-2009, 22:59
Antalyalogy
Tolga bu setten sonra değil İstanbul a İzmir e gidecek para kalmadı valla :D:D
ÖZgür
Uzaklara gitme :D
nxt 2.0 wax 55lira
ultimate quick detailer 35 lira
watermagnet bez 42 lira
supremeshine bez 16 lira
nxt şampuan 1800ml 27lira
Kredi kartı imkanıda var bu fiyatlara.
evet uzaga grk yok bakalm eksikleri gidermekten makyaja vakit kalmioki :D
Tholl-ga
27-08-2009, 23:24
Tolga bu setten sonra değil İstanbul a İzmir e gidecek para kalmadı valla :D:D
ÖZgür
uygulama yaptırdıktan sonra kayış kopuo söliyim :)
sabah işe gidiorum kapalı otopark ı var çalıştığım yerin.çıkmadan evvel tozunu alıorum.eve gidiorsam gidince 1 kat quick detailer ile siliorum sonra jantları siliorum lastik parlatıcısını tazeliorum.ev harici başka yere de gidersem çıkmadan evvel yine aynı işlemleri gerçekleştiriorum.yazlıkta nereye gidersem gideyim sürekli siliorum lanet yerde her yer toz anasını satim.
siyah araba almam diyen adamın gündeliği...
DoDo_hamann
27-08-2009, 23:36
biz buna sapık diyoruz..
bi gün gircem gizlice garaja dalcam fırçayla BOB a :D saka bi yana Allah hare yüzü göstermesin öle bi parlaklım görmedim daha Massallah tü tü:)
siyah araba almam diyen adamın gündeliği...
bi de yazlıga geldi orda bile sildi arabayı :D:D
yok yaw umur başka ;)
yavaşş açın.....:D:D
uygulama yaptırdıktan sonra kayış kopuo söliyim :)
sabah işe gidiorum kapalı otopark ı var çalıştığım yerin.çıkmadan evvel tozunu alıorum.eve gidiorsam gidince 1 kat quick detailer ile siliorum sonra jantları siliorum lastik parlatıcısını tazeliorum.ev harici başka yere de gidersem çıkmadan evvel yine aynı işlemleri gerçekleştiriorum.yazlıkta nereye gidersem gideyim sürekli siliorum lanet yerde her yer toz anasını satim.
Thollga'yı her akşam saat 7den sonra bahçelievler meguiars da arabasını temizlerken görebilirsinz:D:D
cabriolet
28-08-2009, 08:24
umur clubber cemaatin toplanma yeri orası :D
acıkmı halen bahcelıevler meguiars.? oaralardaysanız aksamları ugrıyım bende :)
umur clubber cemaatin toplanma yeri orası :D
Olm arabalar o dik yokuşu nasıl iniyo ?
cabriolet
28-08-2009, 08:54
Olm arabalar o dik yokuşu nasıl iniyo ?
rampayı biraz düzelttik :)
valla benim gp bile sıkıntısız iniyo subaru gpden alçaksa biraz çapraz yapar yine girersin :)
1. sayfadan 79. sayfaya kadar tek tek okudum bende ne almalıyım diye not aldım. Fakat diğer sayfalarda yazılan ürünler diğer arkadaşların istedi ürünlermidir yoksa olması gereken ürünlermidir anlayamadım.
Kısaca bende kendi garajımda amatör olarak meguiars ürünlerini uyğulamak istiyorum, meguiars ın hangi ürünlerini almalıyım ?
Bu listedeki ürünleri almamız gerekli. 250 tl tutuyor indirimleri falan ile 3 - 4set alırsak dahada ucuza getiririz.
Ben alacağım yanıma arkadaş arıyorum.
%30 İSK.UYGULANACAK.
valla benim gp bile sıkıntısız iniyo subaru gpden alçaksa biraz çapraz yapar yine girersin :)
Seninkinden alçak şuan :D ama 17'leri taktığım zaman heralde girebilirim.Seibon lip kırılırsa 1 sene bedava yıkatırım arabayı şimdiden söyliyim :D
cabriolet
28-08-2009, 09:18
Özgür sende satış varmı.
var tayfun ürünlerinde nerdeyse hepsi mevcut :)
cabriolet
28-08-2009, 09:19
Seninkinden alçak şuan :D ama 17'leri taktığım zaman heralde girebilirim.Seibon lip kırılırsa 1 sene bedava yıkatırım arabayı şimdiden söyliyim :D
valla akşam gel bi dene kanka sürtücek gibi olursa zaten indirmezsin :)
karsiyakaliozi
28-08-2009, 09:30
%30 İSK.UYGULANACAK.
dostum slm izmirde toptancıdan kendimiz alsak bu fıyatları verebilirmi bize
hayırlısı olsun özgür daha yeni haberim oldu.hayırlı işler;)
cabriolet
28-08-2009, 09:36
hayırlısı olsun özgür daha yeni haberim oldu.hayırlı işler;)
teşekkür ederim turgay beklerim herzaman :)
özgür senmi aldın lenn bahcelıevler meguairs ı ?
yavuz364
28-08-2009, 09:40
biz de gelebilir miyiz ? :)
adres alabilir miyim..
teşekkür ederim turgay beklerim herzaman :)
perajanın hemen arkadasında yer arkadaslar.
hayırlı olsun ciğerim :D
1. sayfadan 79. sayfaya kadar tek tek okudum bende ne almalıyım diye not aldım. Fakat diğer sayfalarda yazılan ürünler diğer arkadaşların istedi ürünlermidir yoksa olması gereken ürünlermidir anlayamadım.
Kısaca bende kendi garajımda amatör olarak meguiars ürünlerini uyğulamak istiyorum, meguiars ın hangi ürünlerini almalıyım ?
watermagnet+nxt car wash+endurance high gloss gel bence yeterli :)
nxt tech wax+supreme shine+ultimate detailer cila için,
iç kısım için ise nxt deeper shine var onu tavsiye ederim ;)
watermagnet+nxt car wash+endurance high gloss gel bence yeterli :)
nxt tech wax+supreme shine+ultimate detailer cila için,
iç kısım için ise nxt deeper shine var onu tavsiye ederim ;)
Sen bu işi biliyosun yıkama eldivenini unutmuşsun sadece :D
Tholl-ga
28-08-2009, 15:08
Adam's True Blue Super-Plush Towels ve Adam's Great White Drying Towel çok çok daha ii :D
Adam's True Blue Super-Plush Towels ve Adam's Great White Drying Towel çok çok daha ii :D
merakla bekliyoruz gelmesini :)
Sen bu işi biliyosun yıkama eldivenini unutmuşsun sadece :D
sayenizde öğrendik bişiler :)
tolga hocam siparişler için ne kadar süremiz vardı ? öncedende yazmıştım ama görmedin sanırım :)
Ya bırak bu işleri :D
Tholl-ga
28-08-2009, 23:54
Ya bırak bu işleri :D
Kullandınmı len yazıosun :D
Kullandınmı len yazıosun :D
hala senden haber bekliyorum anladın sen onu:D
tolga hocam siparişler için ne kadar süremiz vardı ? öncedende yazmıştım ama görmedin sanırım :)
:soru: .
omercanilica
29-08-2009, 06:29
valla ayda 2 veya 3 kere kullaniyorum hicte sorunu olmuyor tam tersine araba kendine geliyoo
Antalyalogy
29-08-2009, 11:55
Satılık eldiven var ... Meg Microfibre Wash Mitt... Satılıklarda ilanım var...:heyoo::heyoo:
Saat 10'den beri Nxt yapıyorum 5 kilo verdim sanırım :D :D :D
Antalyalogy
29-08-2009, 14:02
Saat 10'den beri Nxt yapıyorum 5 kilo verdim sanırım :D :D :D
Ya bizim mahallede niye gölge yer yok ben yapamıyorum :mad::mad:
Yarın clay bar ve NXT geçicem mecal kalırsa Wax :confused::confused:
Kil-NXT-Jantlara chrome polısh-Komple deri bakımı-Torpido koruma-Quıckwax_3KG :D:D:D
Antalyalogy
29-08-2009, 21:52
Arkadaşlar aşağıdaki set 160 TL fiyat nasıl sizce ?
Nxt Generation Tech Wax 2.0 (18oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 77 TL)
Ultimate Quick Detailer (22oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 53 TL)
Scratch & Swirl Remover (7oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 36 TL)
Quik Interior Detailer (16oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 26 TL)
Hot Rims All Wheel Cleaner (24oz)(Türkiye Satış Fiyatı: 29 TL)
Hot Shine Tire Gel (16oz) (Türkiye Satışı Yaklaşık Fiyatı: 36 TL)
Soft Foam Applicator Pad (Türkiye Satış Fiyatı: 5 TL)
Arkadaşlar aşağıdaki set 160 TL fiyat nasıl sizce ?
Nxt Generation Tech Wax 2.0 (18oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 77 TL)
Ultimate Quick Detailer (22oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 53 TL)
Scratch & Swirl Remover (7oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 36 TL)
Quik Interior Detailer (16oz) (Türkiye Satış Fiyatı: 26 TL)
Hot Rims All Wheel Cleaner (24oz)(Türkiye Satış Fiyatı: 29 TL)
Hot Shine Tire Gel (16oz) (Türkiye Satışı Yaklaşık Fiyatı: 36 TL)
Soft Foam Applicator Pad (Türkiye Satış Fiyatı: 5 TL)
www.starklips.com.tr'den urun kodlarini alip 0216 575 0202'yi arayip fiyatlari ogrenip kiyasla en iyisi :)
Ya bizim mahallede niye gölge yer yok ben yapamıyorum :mad::mad:
Yarın clay bar ve NXT geçicem mecal kalırsa Wax :confused::confused:
Bende otelin kapalı otoparkında yapıp eve getiriyorum arabayı :D
Kokusuna kurban :D
http://i27.tinypic.com/2byvk5.jpg
Yarın sağlam bi girişiyim arabaya milletin arabasıyla uğraşmaktan kendimizinkini unuttuk:D
fazla islak olmus gibi :) giderken sicramasin sonra kapilara dikkat edin de :)
tavana bile sıçrıyor namussuz :)
Koray davlumbazin cikmis yerine tak eaudhsuahdasuhd :D
Yarın sağlam bi girişiyim arabaya milletin arabasıyla uğraşmaktan kendimizinkini unuttuk:D
aynen bende girişeyim bi güzelce :D
Tholl-ga
30-08-2009, 23:39
tavana bile sıçrıyor namussuz :)
rüzgarlı havada uygulamayın araba komple b.k oluo :)
fazla islak olmus gibi :) giderken sicramasin sonra kapilara dikkat edin de :)
Sürdükten sonra çıkarmıyorum arabayı :D
Koray davlumbazin cikmis yerine tak eaudhsuahdasuhd :D
Oraya sekman yeri açmamışlar :D
rüzgarlı havada uygulamayın araba komple b.k oluo :)
1 gün kurumasını bekleyince sıkıntı oluyo :D
Ayarı fazla kaçırınca sapıttırıyo arabayı :D Abimin E21'in lastiklerinede sürdüm ilk virajda spin atmış hauhauahuahu :D :D
Antalyalogy
31-08-2009, 14:33
NXT 2.0 çizikleri maskeler mi ?Videoyu izleyelim ve görelim :p:p
http://www.youtube.com/watch?v=LE2NJBMZFoM
NXT 2.0 çizikleri maskeler mi ?Videoyu izleyelim ve görelim :p:p
http://www.youtube.com/watch?v=LE2NJBMZFoM
LE2NJBMZFoM
:)
Antalyalogy
31-08-2009, 15:41
Teşekkürler TArık çım
Super oluyor ama cok kirletiyor arabayı ben artık hiçbişey sürmüyorum araba tertemiz kalıyor meğer o kirletiyormuş :D
Super oluyor ama cok kirletiyor arabayı ben artık hiçbişey sürmüyorum araba tertemiz kalıyor meğer o kirletiyormuş :D
Ben 1 gün bekletiyorum zamk gibi kalıyo üstünde hiç bulaşmıyo ozaman :)
Antalyalogy
31-08-2009, 16:30
Ben 1 gün bekletiyorum zamk gibi kalıyo üstünde hiç bulaşmıyo ozaman :)
Koray sürdükten sonra bir gün yatırıyormusun aracını :D:D
en temizi gece arabayı garaja çektikten sonra temizlemek veya nxt yapmak :)
Koray sürdükten sonra bir gün yatırıyormusun aracını :D:D
Aynen otelde yıkıyorum kapalı otoparkta 4.kata indiriyorum arabayı orda benden başka 2-3 araba oluyo onlarda yatıyo zaten hiç çıkmaz.Sıfır toz sıfır egsoz dumanı ertesi gün gelip alıyorum pırıl pırıl kuruyo :D
Biliyorum normal değil yaptığım :eek: :D
en temizi gece arabayı garaja çektikten sonra temizlemek veya nxt yapmak :)
Hiç dışarda yapmıyorum sürekli otelde kapalı otoparkta :icon_tup:
İşten çıkıyorum biraları alıyorum süper keyifli oluyo :D Sonrada arabaya bakarak gidip otobüsle eve dönüyorum :D
Antalyalogy
31-08-2009, 16:35
Virüs bu virüs..Tedavisi daha çok parlaklık , bebek poposu gibi kayan boyalı yüzeyler :o:o
Virüs bu virüs..Tedavisi daha çok parlaklık , bebek poposu gibi kayan boyalı yüzeyler :o:o
Benim en büyük tikim Ön cam abi cila yapmaktan ön camı incelttim sanırım :D
Buda benim mekan :D sağıma soluma önüme arkama kimsenin park etme ihtimali yok :D
P.S araba fotoda kirli :D
http://i31.tinypic.com/15n6g5z.jpg
Antalyalogy
31-08-2009, 16:43
En parlak beyaz arabalar seçilse dereceye girerim kaçarı yok diyorsun yani :icon_tup:
Buda benim mekan :D sağıma soluma önüme arkama kimsenin park etme ihtimali yok :D
P.S araba fotoda kirli :D
http://i31.tinypic.com/15n6g5z.jpg
Kirli hali buysa yalarım bu arabayı :P :D
En parlak beyaz arabalar seçilse dereceye girerim kaçarı yok diyorsun yani :icon_tup:
Baran varken benim pek iddaam yok :D Ama boya opak olmadığından avantajlıyım :D
Kirli hali buysa yalarım bu arabayı :P :D
Saolasın :)
Yahu startklipse gidip gelen fakat avcılar/beylikdüzü civarlarında ikamet eden yok mu ? Alışverişe gittiğinde hayrına banada bi tane nxt alsın :)
Yahu startklipse gidip gelen fakat avcılar/beylikdüzü civarlarında ikamet eden yok mu ? Alışverişe gittiğinde hayrına banada bi tane nxt alsın :)
hocam imza boyutun ofsayt :)