Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
aynı ses bndede var kapı gıcırtısı gibi geliyor kasislerde ama her zaman yapmıyor arada bir oluyor. bnde kw nin 2 cm lik yayı var ama yaydan öncede yapıyordu. yani yayla bir alakası yok. servise götürsem garantiden halledilirmi ki.
Bende yay yok her kasiste yapmaya başladı artık haftaya istanbula dönücem gidip baktırırım.
Kasislerde yapıyor değilmi...Sessiz ortamlarda duyuluyor cam açıksa eğer esnerken geliyor..Rahatsız etmediği için takmıyorum pek ben :))
Yaz olduğu için camlar hep açık geziyorum ondan çok rahatsız ediyor takmamak elde değil :D
Yaz olduğu için camlar hep açık geziyorum ondan çok rahatsız ediyor takmamak elde değil :D
Dışarda duyulmuyor bendeki ses , kapalı otoparkta tek başıma iniyorsam aşağıya ancak öyle duyuluyor....
benim yürüyende hiç ses yok öle arkadan filan gelen coillerdenmi acaba :s
benim yürüyende hiç ses yok öle arkadan filan gelen coillerdenmi acaba :s
biraz yeni sanırım sizin araç bizimkilerden ilerde gelebilir ama hiç önemli birşey değil...
Sayfaları araştırırsanız daha net sonuç alırsınız, 20 sayfada 1 aynı şeyleri yazmaktan yorulduk gerçekten
Çıkan ilk serilerde torsiyon bağlantı noktalarından ses geliyor, özel bir sıvı sıkıyorlar servisler (jel gibi), onun kuruması için araba liftte 1 gün bekletiliyor ve ses sorunu %99.9 oranında düzeliyor.
Sayfaları araştırırsanız daha net sonuç alırsınız, 20 sayfada 1 aynı şeyleri yazmaktan yorulduk gerçekten
Çıkan ilk serilerde torsiyon bağlantı noktalarından ses geliyor, özel bir sıvı sıkıyorlar servisler (jel gibi), onun kuruması için araba liftte 1 gün bekletiliyor ve ses sorunu %99.9 oranında düzeliyor.
Bütün servisler çözümün böyle olduğunu biliyorlardır umarım :D:D
benim araba 2011 model 13000 km de ilk farkettiğimde araba 8000 km de filandı. emre arkadaşımızın arabasıda 2011 model sanırım. demek ki problem sadece ilk çıkan serilerde değil yada bizim ki başka bir problem :D
Benimkisi 2009 model sesin varlığını geçen birkaç ön önce fark etttim:D
yigitkyl
19-08-2011, 00:43
aynen ben de yaptırdım serviste bi köpük sıkıyorlar dingilin 2 tarafından delik açıp..içi tamamen doluyor bi günde liftte bekliyor..seste tamamen kesildi bende artık yapmıyor..
yigitkyl
19-08-2011, 00:49
Kapı kollarından iç taraftan gelen seslere falan alıştımda bu ses baya gıcık bişey :D Birde dün sağ camı kaldırırken sürtme yapmaya başladı hepsi üst üste geliyo herhalde :)
o sesten dolayı benimde bişeyler değişti valla.kaldırma motoru mu öyle bişey okadar cok sey değişiyor ki artık takip edemiyorum..en son bagaja su alıyor diye arka sileceğin lastiği değişti :D :D
Muhittin_T
19-08-2011, 00:49
Çoğunuzun 20bin km.yi geçti ve ufak tefek ses problemleri dışında önemli bir kronik probleme rastlanmadı galiba meg.3 lerde. Meg.2 lerdeki kronik sorunları düşününce reno bu sefer iyi iş çıkarmış anlaşılan. Son olarakta 130 luklarla altına imzalarını atacaklar herhalde.
Çoğunuzun 20bin km.yi geçti ve ufak tefek ses problemleri dışında önemli bir kronik probleme rastlanmadı galiba meg.3 lerde. Meg.2 lerdeki kronik sorunları düşününce reno bu sefer iyi iş çıkarmış anlaşılan. Son olarakta 130 luklarla altına imzalarını atacaklar herhalde.
49 bindeyim , periyodik bakım harici servise uğramadım hiçbir sıkıntım yok...
İlk günkü kadar keyif alarak sürüyorum arabamı, çok memnunum
49 bindeyim , periyodik bakım harici servise uğramadım hiçbir sıkıntım yok...
İlk günkü kadar keyif alarak sürüyorum arabamı, çok memnunum
yazılımı kaç bin km de yaptırdın?
yazılımı kaç bin km de yaptırdın?
hatırlamıyorum pek 27 olabilir
emirhan sph
19-08-2011, 22:17
Benim kronik bi sorunum var 3 aydir arabamdan uzagim yaaa :(
emirhan sph
19-08-2011, 22:36
sen 52.000 wer ne arabalar çıkar buralardan :D
gecmis sayfalarda sole bisey yakaladim :D
52 bin veren varsa ben benim arabayi veriim bak 3 aydir yatiyo cillop gibi yayli mayli yazilimli mazilimli ses sistemli mes sistemli heeee sticker bile var :D
Cilasida yerinde valla aldigim micron saysi hala korunuyo :D
gecmis sayfalarda sole bisey yakaladim :D
52 bin veren varsa ben benim arabayi veriim bak 3 aydir yatiyo cillop gibi yayli mayli yazilimli mazilimli ses sistemli mes sistemli heeee sticker bile var :D
Cilasida yerinde valla aldigim micron saysi hala korunuyo :D
kat iptali bile war en ciğerli 106lık dimi emir :D:D:D
Grande punto 1.4 120 liklerle denemeyin, benzinli:)
1055 kg ruhsat kg 125 hp dyno ciktilisi ile denedik gayet guzel yuruyor araba..
Ben cok rahattimda dedigi gibi standartsa arAba cok iyi gidiyor.
volkan_gs
23-08-2011, 05:14
Performanslı kullanımda hangi devirde vites yükseltmek lazım ya optimumu nedir?
emirhan sph
23-08-2011, 07:35
kat iptali bile war en ciğerli 106lık dimi emir :D:D:D
Olm cok cigerli migierli valla :D bi doniim hele ufak tefek inik cincik yapabilirin :D
Olm la bana kuslar dediki senn yazilim deismis :D dogrumu bakem
Performanslı kullanımda hangi devirde vites yükseltmek lazım ya optimumu nedir?
Valla ben performansli kullanirken 7 bin 8 bini goruyorum :D saka bi yanada hc devire bakmiorm ne hissediosam yapistiriorm valla :D
Değişti kankacım bir çıtırdan daha açtık.En optimumu bu :D
En cigerli emir değil artık Xdream kardeşimiz ...145+ diyor :)))))
ne oldu sonuç...tjet değilmi
megane dizelciler bolu'da buluşup bir rolling meeting yapıverin :D
öle bi durumda boludan siyah dumanlar yükselir demedi deme ahuahuaha
walla tjetmi değilmi aslında pek bilmiyorum..1,4 125 hp ruhsattında gördüğüm bunlar 1055 kg yazıyordu.arabada modelli tek kapı en kötü 2008 filandır heralde...
biz 2 kişi o tek...
2 de sıkınca 190 a kadar 3 boy önde sabit ne artıyor ne eksiliyor.. o kdr deneyebildik yol müsait değildi ama bizim şiştiğimiz yerde o daha gider 220 rahat yapıyormuş öyle diyordu.
3 te sıkınca fark biraz daha kapalı kalıyor ama hiç geriye düşmüyor punto..
ben beklemiyordum gerçekten rahat saplarız diye gittim ama kg filan işi bozdu gece gece saplandık sahura kadar uyku girmedi ahahaha :D
ama dizel filan yalan ya adam devir dönüyor biz vites atmaktan manyak olduk :D
walla tjetmi değilmi aslında pek bilmiyorum..1,4 125 hp ruhsattında gördüğüm bunlar 1055 kg yazıyordu.arabada modelli tek kapı en kötü 2008 filandır heralde...
biz 2 kişi o tek...
2 de sıkınca 190 a kadar 3 boy önde sabit ne artıyor ne eksiliyor.. o kdr deneyebildik yol müsait değildi ama bizim şiştiğimiz yerde o daha gider 220 rahat yapıyormuş öyle diyordu.
3 te sıkınca fark biraz daha kapalı kalıyor ama hiç geriye düşmüyor punto..
ben beklemiyordum gerçekten rahat saplarız diye gittim ama kg filan işi bozdu gece gece saplandık sahura kadar uyku girmedi ahahaha :D
ama dizel filan yalan ya adam devir dönüyor biz vites atmaktan manyak olduk :D
Yalnız şöyle bir durum var sizin jantlar ve lastikler epey abartı...şöyle 205 taban 17 inç o.z 'a dönseniz +10 ps etkisi yaratır diyorum , çünkü zaten hacimleri ufak olan araçlar...
Neden hocam ? neyi merak ettiniz?:)))
Neden hocam ? neyi merak ettiniz?:)))
samsunun 124 hp'si ile istanbulun 145 hp'si arasında gerçekten 20 hp'lik fark var mı yok mu onu merak ettim.. ;)
Yalnız şöyle bir durum var sizin jantlar ve lastikler epey abartı...şöyle 205 taban 17 inç o.z 'a dönseniz +10 ps etkisi yaratır diyorum , çünkü zaten hacimleri ufak olan araçlar...
janttan ziyade arada 300 kg fark vardı aradaki fark ı ben kg ye baglıyorum
janttan ziyade arada 300 kg fark vardı aradaki fark ı ben kg ye baglıyorum
Tabiki onunda etkisi var bende aynı aracın hatchback olanı varda ağırlıkta epey etken oluyor
SekoLive
23-08-2011, 11:17
emre punto anadolu yakasında siyah renk midir? :)
samsunun 124 hp'si ile istanbulun 145 hp'si arasında gerçekten 20 hp'lik fark var mı yok mu onu merak ettim.. ;)
Dayıcım bu dediğine bence sende pek inanmıyorsun...Bizim yazılımlar superchips gibi düşün :) 0 duman
emre punto anadolu yakasında siyah renk midir? :)
Yok kardeşim beyaz,arkadaşımın aracı,muhabbet edıyorduk ewin önünde goki ninde gazıyla kendimizi otobanda bulduk bende anlamadım :D
SekoLive
23-08-2011, 11:24
ozaman bence olay gökide bitiyo gaza getirip seni geçirtmiş olabilir arkadaş kıyağı :hehe: :D
Sanmam kanka oda muhtemelen geçicez diye konusuyordu arabanın içinde giderken...
Zaten adam yanımızdan uzayınca arabanın içinde 2.denemenin ortasına kadar bir sessizlik oldu :D
Dayıcım bu dediğine bence sende pek inanmıyorsun...Bizim yazılımlar superchips gibi düşün :) 0 duman
ama bir de şu var: istanbulun dyno'ları aşırı iyimser güçler çıkarıyor.. istanbulda 145 hp gelen bir araba ankarada 130 üstü çıkmaz bence..
Sanmam kanka oda muhtemelen geçicez diye konusuyordu arabanın içinde giderken...
Zaten adam yanımızdan uzayınca arabanın içinde 2.denemenin ortasına kadar bir sessizlik oldu :D
ozaman bence olay gökide bitiyo gaza getirip seni geçirtmiş olabilir arkadaş kıyağı :hehe: :D
ben muhasebesini yapamadım kg devir ot pusur karşılaştırmadım atraksyon arıyodum verdim kutsalı :D gecenin bi vakti eve giderken süpriz oldu eglendik işte
Tabiki onunda etkisi var bende aynı aracın hatchback olanı varda ağırlıkta epey etken oluyor
rep :)
dayı o zaman istanbulda 110 hp ölçülen arabanın yazılımsız,ankarada 90 hp cıkması lazım gibi bişi bizi keklediler sümbül motorlu arabayı caktılarmı dıosun? :)
araç paşada ölçülmedi, ecufast te ölçülmüştü. kalibrasyonu muntazamdı dyno nun
yok yaw.. demek istediğim yazılımlar arasında o kadar fark olmaması lazım diye düşünüyorum.. 20 hp kadar bir fark..
yok yaw.. demek istediğim yazılımlar arasında o kadar fark olmaması lazım diye düşünüyorum.. 20 hp kadar bir fark..
bnm tahmini psikolojik dynomda ilk yazılım ile hardcore yazılım arasında bence 20hp vardır :)
bu kullandığım ıkısının ortası 140+ dıorum çıkartmadım dynoya ama ilk yazılımımım dyno werisi var,onuda bir bulamadım gitti nereye koyduysam buraya ekleyemedim o 136 hp 296torktu. ondan sonra bi çıtır daha açıldı ki ben o farkı hissetmiştim ondan 140+ dır dıorum...ama işte bizim kötülüğümüz biz görüntüden wazgeçemıoruz yani o jantları filan kıyıp söksek araba daha eğlenceli olur ama değmez görüntüsü çok hoşuma gidiyor.
evet büyük jantlar arabayı öldürüyor.. bende yazılımlı megane3 varken 18 jantlı stok meg coupe ile denemiştim.. aynada kaybolmuştu..
Eyup Duygun
23-08-2011, 11:58
20hp fark olabilir bence dogruda.Bi kac arkadsımda megane var Emre'nin aracınıda biliyorum gidişini totale bakarsak her iki aracda yazılımlı ancak biri sanki stage1 digeri 2 gibi.Buda tamamen kullanıcının istegine kalmıs bi durum.Biri digerine otobanda rahat 3-4 boy acar.Kimisi sıfır duman ister,kimisi yürüsün gerisi umrumda degil der vsvs..
dyno kagıdı torpidoda araç kitapları çantası yada onun altında olması gerek...
Evet orayada bir bakın bende çok şey koyuyuroum oraaya:D:DD
Emrenin arabasının gidişini en çok etkileyen faktörlerden biri 18" olmasından çok, jantların ağırlığı. Replika bbs ler ağır janttır, ne 18 ler biliyoruz 16" ağırlığında :)
Bu arada Emre bence kesinlikle katalitiği çıkart turbonun canını almamak adına :D Aracın gidişi de fark edecektir.
20hp fark olabilir bence dogruda.Bi kac arkadsımda megane var Emre'nin aracınıda biliyorum gidişini totale bakarsak her iki aracda yazılımlı ancak biri sanki stage1 digeri 2 gibi.Buda tamamen kullanıcının istegine kalmıs bi durum.Biri digerine otobanda rahat 3-4 boy acar.Kimisi sıfır duman ister,kimisi yürüsün gerisi umrumda degil der vsvs..
Sanırım stage 1 li arkadaş ben oluyom :D
Valla otobanda genellikle 6. vites 130-140 kullanan biri olduğum için hızlı gitmesi çok önemli değil benim için, o yüzden yazılımdan memnunum
Yazılımı yaptırmamdaki esas amaç x ten y ye en hızlı şekilde gitmesi değil, orjinal yazılımda alt devirlerde oluşan hantallığı minimize etmek ve günlük kullanım rahatlığını arttırmaktı. Az yakması da + sı oldu :D A4 2.0 TDI-520D tarzındaki araçlarla da yürüyebiliyor ayrıca.
Ha inanırsam katalitiği iptal eder yazılımı da dibine kadar açtırırım istesem, bunların bana maliyeti 800 tl den daha fazla olmayacak ve 1 günlük bir iş, ama gerek görmüyorum çünkü megane ile yarışmıyorum. :) Hatta o kadar narin kullanıyorum ki normal zamanda, fren balatalarım bile 40.000 km olmasına rağmen hala değişmedi :)
49000 bindeyim bendede orjinal dou :D:D
el freni çekik şekilde birkaç dakika 160la gidip , kıpkırmızı f1 araçları gibi olmuş diskleri suyla coss diye söndürmek ilginçti:D
32,000 de haşat oldu :D
ama benim yolum yol deil anası satıyım 180 den 20ye bi anda düşüyorsun her gun aynı sey olunca normal.
40,000 gitseydi iyiydi.
ama benim yolum yol deil anası satıyım 180 den 20ye bi anda düşüyorsun her gun aynı sey olunca normal.
40,000 gitseydi iyiydi.
t-jet 'i kafaya taktım ben şimdi ama bu olmadı yaw :):):)
49000 bindeyim bendede orjinal dou :D:D
el freni çekik şekilde birkaç dakika 160la gidip , kıpkırmızı f1 araçları gibi olmuş diskleri suyla coss diye söndürmek ilginçti:D
Sen istanbulda yaşamıyorsun yalnız kıyaslamak yanlış o bakımdan
İstanbul trafiğinde 40.000 km den bahsediyorum, bomboş yolda değil :)
40,000 gitseydi iyiydi.
Vay km yaklaşmış bana :D
Ben artık kullanmıyorum adam gibi ondandır :D
1,6 dci 130 luk megane coupe gelsin tadından yenmez ..
S.Özeren
23-08-2011, 17:29
bu arabaların kronik sorunu varmıdır ?
Renaultta o konuda iciniz rahat olsun. En masrafsiz aractir kendileri cok sukur
pesimist206
23-08-2011, 20:03
bu arabaların kronik sorunu varmıdır ?
su ana kdr renault maıse kronık bır problemle gelen arac sayısı yok denecek kdr azmıs samet abıcım coupeler zaten dırek fransız yapımı oldugu ıcın gayet kalıtelı araclar dıye dusunuyorum =)
Ahh punto gelip gecicek bizi he way anasini...sokuyorum arabayi:SD
bugün markapon'dan aldığım carbon clean işlemini yaptırdım. baştan savma iş yaptılar. ucuz etin yahnisi... ;) 60 dk'lık işlemi 25 dk'da bitirdiler..
bugün markapon'dan aldığım carbon clean işlemini yaptırdım. baştan savma iş yaptılar. ucuz etin yahnisi... ;) 60 dk'lık işlemi 25 dk'da bitirdiler..
euehueheuh iyi yapmışlar !!! meg satıp c3 alırsın heee heee :DDD
bnm tahmini psikolojik dynomda ilk yazılım ile hardcore yazılım arasında bence 20hp vardır :)
bu kullandığım ıkısının ortası 140+ dıorum çıkartmadım dynoya ama ilk yazılımımım dyno werisi var,onuda bir bulamadım gitti nereye koyduysam buraya ekleyemedim o 136 hp 296torktu. ondan sonra bi çıtır daha açıldı ki ben o farkı hissetmiştim ondan 140+ dır dıorum...ama işte bizim kötülüğümüz biz görüntüden wazgeçemıoruz yani o jantları filan kıyıp söksek araba daha eğlenceli olur ama değmez görüntüsü çok hoşuma gidiyor.
Jantlar fena yoruyor, bugun Polo'lari denedik, 15jantli Polo'ya gore 17 replika jantli arac 3boy falan daha az gidiyor, 17-18 arasindaysa o kadar fark yok burun farki falan
Düşündüğüm gibi aynen..17 o.z ultra nimet hakikaten
40,000 gitseydi iyiydi.
Duman durumunun kanıtı felan varmıdır hocam resim vidyo:D , plaka okunamama felan:D
Yok canım okunamamı gibi bir durum yok ya biraz is olmuş benim kıllığımdan değiştirme isteğim temiz dursun diye...Videoda doğal olarak yok daha 0-180 alamadım onumu çekicem :D
33 sk plakalı meg 3 bizdenmidir dün temde gördüm bir kaç bişi sorucam kendisine?
Emrenin arabasının gidişini en çok etkileyen faktörlerden biri 18" olmasından çok, jantların ağırlığı. Replika bbs ler ağır janttır, ne 18 ler biliyoruz 16" ağırlığında :)
Bu arada Emre bence kesinlikle katalitiği çıkart turbonun canını almamak adına :D Aracın gidişi de fark edecektir.
Sanırım stage 1 li arkadaş ben oluyom :D
Valla otobanda genellikle 6. vites 130-140 kullanan biri olduğum için hızlı gitmesi çok önemli değil benim için, o yüzden yazılımdan memnunum
Yazılımı yaptırmamdaki esas amaç x ten y ye en hızlı şekilde gitmesi değil, orjinal yazılımda alt devirlerde oluşan hantallığı minimize etmek ve günlük kullanım rahatlığını arttırmaktı. Az yakması da + sı oldu :D A4 2.0 TDI-520D tarzındaki araçlarla da yürüyebiliyor ayrıca.
:)
nayır yalan :D :D
benden korktuğun Allahın kara treninden 55 tır boyu yediğin için yaptırmadın mı yazılımı sen :D :D
doğruları , yalnızca doğruları söyleyeceğine şahitlerin huzurunda .... :hehe:
YA DOU ya ne bakıyorsunuz optimum düzeyde sıkıyor işte :D
kanka videoları güncelliyimmi seyretmeyen arkadaşlar için hahahaha :D
nayır yalan :D :D
benden korktuğun Allahın kara treninden 55 tır boyu yediğin için yaptırmadın mı yazılımı sen :D :D
doğruları , yalnızca doğruları söyleyeceğine şahitlerin huzurunda .... :hehe:
ahahahah evet stock halde tır boyu giriyor
ama yazılımdan sonra buluşmalara gelmez oldun :D
YA DOU ya ne bakıyorsunuz optimum düzeyde sıkıyor işte :D
kanka videoları güncelliyimmi seyretmeyen arkadaşlar için hahahaha :D
kanka yarım gaz sıkarım ben genelde öyle sabit sürat gitmem :D
5. viteste gidememe videomujda koysana :D pompam küfrediyor orada ahahaha
şimdi seyrettimde sen beşe atınca ben ne oldu lan diyorum... ışınlanıyoruz yanından sen hala geliyorsun halbuki 5 sn sonra goki şimdi bıraktı diyo :)
koyun videoları hadi yaw burda paylaşın sadece:D
Yok canım okunamamı gibi bir durum yok ya biraz is olmuş benim kıllığımdan değiştirme isteğim temiz dursun diye...Videoda doğal olarak yok daha 0-180 alamadım onumu çekicem :D
33 sk plakalı meg 3 bizdenmidir dün temde gördüm bir kaç bişi sorucam kendisine?
e artık çekseniz yani bu kadar zor olmamalı lütfen please !!
Douyla denemelerimizin videolarını eski sayfalarda koymuştuk sanırım kaçırdınız o konuları geriye dönerseniz seyredebilirsiniz,trafik vardı 3 video var.O boxlu ben ağır açık yazılımlı halimle..Dumandan arka araba aynada yok oluyordu o derece :D jantlarım filan komple takılı onun araba 5.viteste pompa yetmiyordu.Öyle bir inatlaşma ile denemiştik kimin geçtiği öle havada kaldı :D günlük yazılımla yolda yakalayamadım daha :D
geriye gitsem daha kimse çıkaramaz geri beni 150 sayfa olmuş maşallah:D
Arkadaşlar sizede oluyormu bilmiyorum ama , mesela 5. veya 6.viteste gidiyorum....
alt devirlerde 1700-1900 felan , az gaz bastığım zaman gazı almayıp , motor içeriyi sarsıyor . ileri geri tarzında sanki araç mazot istiyor da araç vermiyor gibi
Arkadaşlar sizede oluyormu bilmiyorum ama , mesela 5. veya 6.viteste gidiyorum....
alt devirlerde 1700-1900 felan , az gaz bastığım zaman gazı almayıp , motor içeriyi sarsıyor . ileri geri tarzında sanki araç mazot istiyor da araç vermiyor gibi
o bende de cok nadirde olsa oluyor sıkıntı yok hemen boost up yapıosun dewam olur öyle şeyler :)
Douyla denemelerimizin videolarını eski sayfalarda koymuştuk sanırım kaçırdınız o konuları geriye dönerseniz seyredebilirsiniz,trafik vardı 3 video var.O boxlu ben ağır açık yazılımlı halimle..Dumandan arka araba aynada yok oluyordu o derece :D jantlarım filan komple takılı onun araba 5.viteste pompa yetmiyordu.Öyle bir inatlaşma ile denemiştik kimin geçtiği öle havada kaldı :D günlük yazılımla yolda yakalayamadım daha :D
Geçmen muhtemel kanka, belki bu sıra açtırabilirim + downpipe yaptırabilirim çünkü okul bitti artık pek uzun yolda kullanmıyorum :)
İkimizde birbirimize haber vermeden arabaları dibine kadar açıp gelmişiz hahaha :D
Saniyelik 1 kere gaz yememe gibi bi durum diyosan evet banada oluyor alt devirlerdeyken
AHAHAHAHAHAH kanka şimdi videoları tekrar izledim harbi 5 e atınca ışınlanıyosun :D
Mazot pompamı s.kmmm sıçmayaydı ne giderdi beeee :D
Bu arada, iyi dayanıyo debriyajlar bize, gazdan çekmeden atıyodum ama 300+ tork var aşırı yük binmesine rağmen tık demedi hala debriyaj, araba hopluyodu vites atarken ahahah :D
Saniyelik 1 kere gaz yememe gibi bi durum diyosan evet banada oluyor alt devirlerdeyken
Evet o tarz.. Nadiren oluyor..biraz daha itiyorum pedali geciyor hemen.
cok seyrek banada oluyor bu, arac anlik kesiyor gibi oluyor ama
yüksek vites ve yükteyken oluyor arada sırada :)
ablamın hb ile izmirden dikiliye giderken 5 kişi, 6. viteste yemedi 5 e çektim yine aynı tepkisizlik sonra 4 e çektimde kendine geldi araba. hızım 105 falandı, tabi 4 e düşene kadar 90 a düştük :D
5 kisi 6. Vites hangi devirden sallamadi??
cok seyrek banada oluyor bu, arac anlik kesiyor gibi oluyor ama
Aynen bu şekilde sanki 1 saniyeliğine tökezliyor araba arada sırada
Benim arabada da var o dediğiniz problem..
Genel bir şey o galiba :D
Yazılımı 140lara dayadıkmı hiçbi tepkisizlik kalmaz :D
yigitkyl
27-08-2011, 01:56
ya arkadaş burda n sorun konusulsa benim arabada var.. :D renoya arabayı incelemeleri için yollucam valla benim araba üstünden halletmeye calıssınlar problemleri :D
yigitkyl
27-08-2011, 01:57
ayrıca izmir bostanlıda sadece bugun 5-6 tane megane 3 coupe gördüm hiç biri burda değil mi ya?
hıhımmm POLO TDİ konusu bizi geçmemeli hadi el birliği Megane III kullanıcıları:D
adamlar 1 haftada tanıstı ettı kac kere bulustular biz zar zor bir kere toparlanalım dedik 3 araba foto çekimine gidebildik başkada bişi olmadı :)
Evet Reno kullanıcıları vefasız gerçektennde....Hadi ben samsundayım orda olsam ayarlardım sıkıldıkça :D
Arkadaşlar merhabalar;
aranızda Beyaz meggy3 siyah jant a kırmızı kaliper kapağı takan varmı? nasıl duruyo acaba yada tahminen nasıl durur birde sizden fikir almak istiyorum. Önceki sayfalarda muhabbeti geçmiş ama 1 kişi paylaşmış aracın resmini. Beyaz arabalarda biraz resim paylaşsa mesela :) birde şöyle çıtır bi yazılımın fiyatı nedir acaba?
benim araçta frenleri biraz zorlayınca "fren sistemi arızası" diye bir uyarı çıkıyor. bir kaç saniye çıkıp sonra kayboluyor. özellikle yokuş aşağı yollarda frenler zorlandığı zaman oluyor veya yokuş aşağı el freni çekik bırakıldığı zaman oluyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır. Bu arada mckrop kardeşim, benim araçta beyaz jant var içindede kırmızı brembo kapak gayet hoş duruyor tavsiye ederim. aracın rengi gün batımı kırmızısı.
benim araçta frenleri biraz zorlayınca "fren sistemi arızası" diye bir uyarı çıkıyor. bir kaç saniye çıkıp sonra kayboluyor. özellikle yokuş aşağı yollarda frenler zorlandığı zaman oluyor veya yokuş aşağı el freni çekik bırakıldığı zaman oluyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır. Bu arada mckrop kardeşim, benim araçta beyaz jant var içindede kırmızı brembo kapak gayet hoş duruyor tavsiye ederim. aracın rengi gün batımı kırmızısı.
Ayni sey bursa yalova yolunda viraj kasarkan basima geldi tam vitesi cizgiyi ayarladm freni tokatlayip arkayi birakip viraja girmeden fren sistemi arizasi yandi,korkudan iceriye sictim resmen :D fren hidroligini seviyesini kontrol ettir duzeliyor sknti yok.
benim araçta beyaz jant var içindede kırmızı brembo kapak gayet hoş duruyor tavsiye ederim. aracın rengi gün batımı kırmızısı.
gün batımı kırmızıda güzel durur tabiki ama beyaz arabada çok mu sırıtır acaba? kabartmalı olandan alıcam ama benim görüşüm kırmızı olduğu için çok ön plana çıkıcak ve kapak olduğu çok bariz belli olucak.
Ayni sey bursa yalova yolunda viraj kasarkan basima geldi tam vitesi cizgiyi ayarladm freni tokatlayip arkayi birakip viraja girmeden fren sistemi arizasi yandi,korkudan iceriye sictim resmen :D fren hidroligini seviyesini kontrol ettir duzeliyor sknti yok.
eyvallah muhtemelen ondandır servise göstereyim
gün batımı kırmızıda güzel durur tabiki ama beyaz arabada çok mu sırıtır acaba? kabartmalı olandan alıcam ama benim görüşüm kırmızı olduğu için çok ön plana çıkıcak ve kapak olduğu çok bariz belli olucak.
kabartmalı nasıl oluyor bilemiyorum ancak benim kapaklar gayet orjinal duruyor kablolarına kadar herşeyi yapmış adamlar :D plastik gibi olmadığı için kapak olduğu anlaşılmıyor metal gibi duruyor. renk olarakta kırmızıyla beyaz gayet hoş olur diye düşünüyorum.
volkan_gs
29-08-2011, 12:49
bendede bir kez çıktı o arıza yazısı ama ben frene basmamıştım, 60 civarı tam sol yapınca esp girdi o anda yazdı 2-3 saniye sonra kayboldu..
http://i55.tinypic.com/2rpe88n.jpg
http://i51.tinypic.com/2uhy875.jpg
http://i55.tinypic.com/24b6e7o.jpg
http://i55.tinypic.com/33nu8i8.jpg
http://i56.tinypic.com/2gvn6lk.jpg
http://i53.tinypic.com/120scd1.jpg
dyno sonrası da çıkıyor o :D
euehueheuh: o anda surat ne şekle girmiştir warya hayal edebiliyorum
350z yle kapışırken yanlış vites attım :(( enjektör bilmemne uyarısı werdi tırstım içim boşaldı ..
durdum düzeldi dewam ettim sıkıntı yok birşey olurmu arkadaşlar yaw
3.4.3 mu :D dou ben bu hikayeyi bi yerden hatirliyorum bisi olmaz dewam edin :D
Tamam yazilimli biraz gidioda 350z de biraz agir olmus yaw :D
volkan_gs
01-09-2011, 00:12
350z yle kapışırken yanlış vites attım :(( enjektör bilmemne uyarısı werdi tırstım içim boşaldı ..
Kırmızı kırmızı dimi bi an aklı gidiyo insanın :D
Endişelenme bende 5ten 6ya çekerken 4e attım enjektörleri kontrol ettirin yazıp gaz yemedi araba sağa çektim düzeldi daha sorun olmadı :)
Emre abi bu arada auris 132hp filtre eksoz varmış yazılımdan sonra geçer mi bizim araba?
Abi bana kgsunu soleyın bundan sonra söliiiim geçip geçemeyecegını birde benzınlımı dizelmi bızım araba 1000kg olsa yemın ediyorum şaka makınesı olurda bu punto beni geçti ya o gün bu gundur cok tepkili yaklasıyorum yani öle hp tork olayı filan yalan direk kg/hp ilişkisinde arabalar adam o gün 300 torku elimize verdi gece gece...
punto ile denememiş olsaydım kesin geçer derdim de temkınlı yanaşıyorum artık....
volkan_gs
01-09-2011, 00:25
1.6 benzinli 132hp 160 tork 1300kg-18 replika advan var filtre eksoz var..
yazılımsız + bakım zamanım gelmişken 2de bastık 160a kadar falan 3boy oldu aramızda ama açmaya devam ediyordu..
bakımı yaptırdım, bayramdan sonra alper abinin yanına uğricam yazılım için aklıma takıldı çok merak ediyorum ne olucak acaba.. ay sonuna doğru sonucu yazarım da şimdiden fikrimiz olsun dedim :)
yaptırıcagın yazılıma bağlı bnm yazılımı atarsan muhtemelen geçersin..
seninki standart yazılımlı sanırım şu anda..benim yazılım ile ona 2 boy cakman lazım en az..
geçen gün corolla versoyla kapıştık benim araç stock 1.5 dizel oda muhtemelen 132 lik 1.6 dır düzde alsa sorun deilde dik bir yokuş olmasına rağmen beni geçti koskoca araba :( sonra yediremeyip u şeklinde ki viraja 100 le dalınca geçip baya bir fark açtım ama sonuçta büyük araba nerden baksan 1400 kilo vardır birde yokuş yukarı nasıl geçebiliyor anlamadım
132 lik dediğiniz 16v benzinli ise normal..
allahınızı sewıosanız yazılım yaptırın rezil ettiniz bizi ahuahau :D geçilen geçilene..
Hoş bize yazılımlı sapladılar orasıda ayrı ya neyse karıştırmayalım :D
volkan_gs
01-09-2011, 00:54
daha yaptırmadım abi bakımı bekledim bayramdan sonra yaptırıcamda seninki kadar açık olmaz muhtemelen cesaret edemem :) standartla seninki arasında bişey olur senin ilk yazılım gibi falan..
ya adamlar devir çeviriyo biz minibüs gibi vites atmaktan tork falan yalan oluyo
bizim sürekli vites atmamız aracın 6 vitesli olmasından kaynaklanıyor sanırım, 5 vitesli olsa 2 yle 80 i 3 le 120 yi görürdük heralde. bu şekilde araç daha atak oluyor ama vites arlıkları kısa olduğu için.
132 lik ama torku düşük sonuçta yokuş cıkıyoruz. Gerçi biz 2 kişiydik o tekti ama yinede benim almam lazımdı gibi geliyor bana.
vites aralıkları normal,tabiki dediğiniz gibi olsa fark ederdi ama sürekli deneme yapılan arabalar değil az yakıyor diye aldık bir çoğumuz çok vites iidir arabanın tek sıkıntısı kg su gereksiz agır bir araba o kdr kiloluk neresi var onuda anlamış değilim..
1055 kg luk puntoda hayvan gibide sunroof var arka bagaja kadar açılıyor neredeyse...
aynen araba çok ağır. Babamın bir üst segment arabasıyla aynı kiloda. güvenlik amaçlı sanırım şimdi ki araçların çoğu böyle golfler filanda aynı kiloda
132 lik ama torku düşük sonuçta yokuş cıkıyoruz. Gerçi biz 2 kişiydik o tekti ama yinede benim almam lazımdı gibi geliyor bana.
tork için ikiniziden çok altlarda basması lazımdı işe yaraması için...onun üst dewirlerinde yakalandıysanız zaten yine işe yaramamıştır sonuç normal ki yazılım yok dıorsunuz
105hp 2 kişi ölüsü 1.300 kg devir dönemeyen bir megane sonuç çok normal olmuş...yazılım yapınca biraz toparlıyacaktır ben 105 lik renault kullanamıyorum artık bozukmuş gibi geliyor geçen gün 2011 kangoo kullandım güzel yapmışlar arabayıda arkadan biri tutuyormuş gibi gidiyordu..
doğrudur yazılım şart :) bizimkiler kangoo kadar kötü değildir ama kangoo lar daha ağır.
132 lik dediğiniz 16v benzinli ise normal..
allahınızı sewıosanız yazılım yaptırın rezil ettiniz bizi ahuahau :D geçilen geçilene..
Hoş bize yazılımlı sapladılar orasıda ayrı ya neyse karıştırmayalım :D
harbi noluyo dedim mesajları silin bişey yapın walla...bende dünyanın en güvenli map'i war 0 duman..dediğiniz araçlar bnm plakayı ezbere bilio:D
volkan_gs
01-09-2011, 01:17
benim zaten geçme iddiam yoktu makarasına çıktıkta, yazılımdan sonra ne olacak bilmiyorum.. Çünkü yazılımlı 105dci nasıl gidiyor hiçbir fikrim yok..
Mesela arkadaşımın 90lık dizel aurisi triptronik olmasına rağmen yazılımdan sonra benimle aynı yürüyor o veya ben yarım boy fark oluyor bastığımız vitese göre..
volkan_gs
01-09-2011, 01:20
yahu bi toplanamadıkki bakalım kimin yazılımı nasıl stock haline göre nasıl gidiyor :)
son yazılımsız günlerimi geçiriyorum kendimi feda ederim sizin için haha :D bayramdan sonra bi çay içmeye çıkalım bare beyler :)
Serseriler tatilden gelsin buluşucaz emirhan ilkay hiç biri burda değil :)
zaten su konuda bir gun kalabalıklaşalımda şu polo tdi konusunu bir inci gibi basalım laf atalım sunlara biraz ahuahau :D cCc megane ccc
heuheueh emirhanın araba en gıdıklanmış oluyor bu arada:D kat iptali var onda...:=
heuheueh emirhanın araba en gıdıklanmış oluyor bu arada:D kat iptali var onda...:=
Saplarım ben ona rahat olun :D
Yolda denk geldi ben zaten sıktırıodum kendi katıldı :D
Saplarım ben ona rahat olun :D
walla açarsa yazılımı üstünde orjin jantta war tersi olabilir hocam:D:D:D:D
Allah aşkına o jant lastiği değişin ya :D warya 3.20d 'lerle çıkcanız denemeye:D
walla açarsa yazılımı üstünde orjin jantta war tersi olabilir hocam:D:D:D:D
Allah aşkına o jant lastiği değişin ya :D warya 3.20d 'lerle çıkcanız denemeye:D
walla ben jantlarımdan kesinlikle vazgeçmem arabayı güzel gösteren zaten onlar farketmez 2 3 boyda geçebilirler sıkıntı yok takılmam öyle şeylere zaten duruşu daha önemli benim için..
3.20d lerle zorda 5.20d lerın popodan gıdıoruz dou da bende :D
walla ben jantlarımdan kesinlikle vazgeçmem arabayı güzel gösteren zaten onlar farketmez 2 3 boyda geçebilirler sıkıntı yok takılmam öyle şeylere zaten duruşu daha önemli benim için..
3.20d lerle zorda 5.20d lerın popodan gıdıoruz dou da bende :D
ne güzel 1.8 o.z'ler war en kuşundan:D:D:
ne güzel 1.8 o.z'ler war en kuşundan:D:D:
arkalar kesınlıkle offsetlı olmalı :D
arkalar kesınlıkle offsetlı olmalı :D
ön 2 ye o.z taksak arkalar öyle kalsa ? :D:D:D
hiç gerek yok walla ben bbslerimden çok ama çok memnunum sadece baştan boyatmam gerekiyor onuda ön tamponu boyattığım zaman ikisini bir arada halledicem inşallah..
jantların görüntüsü çok güzel ama bizim araçlar için biraz fazla kaçıyor :) alt takımda sorun çıkartmıyor mu?
jantların görüntüsü çok güzel ama bizim araçlar için biraz fazla kaçıyor :) alt takımda sorun çıkartmıyor mu?
yok hayır şu ana kdr tık ses bile gelmedi.
ben fazla geldiğini düşünmüyorum arabada öle bir yorgunluk filan olsa sezerdim yıgılma yada ne bilim her hangi bir negatiflik görmedim...
belki de çokda ağır bir jant değildir. ben advanın replikalarına bakmıştım sağlamlık konusunda bişey diyemem ama standart bir janta göre baya hafiflerdi. bbs replikalarıda hafif olabilir belki.
olabilir tartı yapmadım ama çokta önemli değil bnm için renaultun alt takımı iiidir zaten.
eski lagunamdada 18 wardı onlar eşşek ölüsüydü onlarda alt takımmı hiç bozamamıştı...
Ahahahha bende bi kaç gün önce yapmıştım 3-4-3
Bir şey olmadı sanırım 500 km yol yaptım üstüne top speed yaptım subap kapsa yürümezdi araba
Aynı şekilde enjektör arıza esp arıza falan verrdi, gaz yememeye başlamıştı (limp moda alıyor), kapatıp açınca herşey düzeldi :)
aman be ne skntiliymis su vites olayi , kemikli !!
subap felan eğmiş olabilirmiyiz yada beyin sağolsun zeki olduğundan mı böyle yapıyor hemen korumaya alırcasına...bilemedim napsam kompresyon mudur nedir ona soksak ??
ya devir diplere geldi töbe kendime söwdüm saydım ya
esp arızaysa sapıtıyor demkki araç bende esp yok onu yakamadı doğal olarak
Serseriler tatilden gelsin buluşucaz emirhan ilkay hiç biri burda değil :)
zaten su konuda bir gun kalabalıklaşalımda şu polo tdi konusunu bir inci gibi basalım laf atalım sunlara biraz ahuahau :D cCc megane ccc
sdgfshsdfhsafda :D :hahaha: forumdan olmuyo o is kanka ac telefondan topla herkesi :D kaliper boyayacagim muhabbet ederiz diye davet ettim herkesi, o gun box'im da vardi aksamina rolling gecesine cevirdik olayi :D eglenceli oldu baya
polotdi with box
megane dci with remapping hmmmm
polotdi with box
megane dci with remapping hmmmm
Megane her turlu gider :) 1500'de basilirsa Polo biraz tutunur :p
Megane'i stock birakman lazim ki boxli Polo yaninda gelsin
Ama 15 jantli boxli Polo'yla Emre'nin Megane beraber gidebilir belki :hahaha:
Aslinda elimizdeki boxli Megane vardi, buraya da uye arkadas, Eyup kardesim de musade buyurursa 15 jantli bi poloya box takar deneriz :D
Takashi yolda denk gelme video cekip ana haber bultenlerine dagiticam :D
polo geçmemeli dimi? tabi canım yani megane 105 golf'ten hızlı hissettiriyor denemedim gerçide
Polo boxla kg sundan dolayi gelir belki,kac kg bilmiyorum gercide..
Dizel golf 6 ile aramiza sapaklar giriyor o derece sayamadim boylari onda da 17 jant var boxsuz.
Poloyu bilemedim denemedik lazim ama sanmiyorum gecebilsin.
Polo 1150 kg ama Megane gibi gitmez standart halde, o kadar da degil :D Megane'i minciklarsan yine Polo'ya istedigini yap gelmez, o kadar gidemiyor :D
Ama standart haliyle kendine yeterli performansi var, hatta 90 HP icin iyi gidiyor, binen/kullanan herkesin yorumu ayni
Emre bana bilenme stock Polo'dan 3-4 boy gerideyim zaten jantlar yuzunden :D
Ya bırakın Megane,Polo falan..
Dün gece Cunda'daydım fasıllar falan yan masamda Naz Elmas :D:D
Bekleriz Ayvalikta
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/93607-burhaniye-balikesir-11.html#post2566559
Adaletine siciyim dunya ya,adam ne tatil yapti arkadas..
Bu adam tatile gittiginde benim araba 15.000 deydi simdi 33.000 de akü..
Karilar kizlar hayat sana guzel kanka...
Bi ucan bi kacan... :)
arkadaslar,
bizim arabanin siyah tampon korumaliklarini fln piano black kaplatiym diorum arabaya bisiler yapasim geldi.
ne olur maliyeti yaptiran oldumu?
Adaletine siciyim dunya ya,adam ne tatil yapti arkadas..
Bu adam tatile gittiginde benim araba 15.000 deydi simdi 33.000 de akü..
Karilar kizlar hayat sana guzel kanka...
Bi ucan bi kacan... :)
ahahaha kardeşim durmak yok yola devam :D
Şu an benim arabanında 1-2 ufak sorunu var ama dünya umrumda değil bu aralar :D:D
ahahaha kardeşim durmak yok yola devam :D
Şu an benim arabanında 1-2 ufak sorunu var ama dünya umrumda değil bu aralar :D:D
Fark ettim cok belli oluyor.
Belden yukarisini pek calistirmiosun muhtemelen ahauaju
Ayıp olum forum ortamında nasıl cümleler bunlar :D:D
emirhan sph
02-09-2011, 05:56
puhahahah :hahaha: La ilkay dogrumu :p
İddiali (boxlu) :) poloculari megancilari aksam atasehire beklerim :) :)
Bozuk turbomu dahada bozcam ahahhahaha
dou sen bir kere turbo değişmiştin tekrarmı ninniler başladı...niye öyle oluyor ki :D
dou sen bir kere turbo değişmiştin tekrarmı ninniler başladı...niye öyle oluyor ki :D
Sende almanci gibi her gun top speed yap sende degistir her bakimda :))
Eyup Duygun
02-09-2011, 19:00
Denk gelecek arac var ise buyursun gelsin.
2 tane megane coupe,1 adet 3.20i(156hp) var.
Sende almanci gibi her gun top speed yap sende degistir her bakimda :))
Demek o kadar kolay eh? Neymis top speed bizim. Bu arada?202yi gecmedim ben
Son kez denicem sonra music box yapcam arabayi ona gore :))
Aslinda elimizdeki boxli Megane vardi, buraya da uye arkadas, Eyup kardesim de musade buyurursa 15 jantli bi poloya box takar deneriz :D
Sanırım benden bahsediyosun :) Eyüp'le konuşalım müsade buyurursa box takmaya deneriz tabi :D
Eyup Duygun
02-09-2011, 21:13
Alet,bizimdir lafı olmaz :):)
Yahu arkadaş yazılımı değiştirmeye vaktim yok yazılım+box olayıda korkutuyor açıkcası :D
Konuyu simdi okudum valla guzel denk geldik Shell'e tuvalete ugramisken :D
Sonuc olarak yazilim, boxi yendi denebilir :)
detay isteriz detay isteriz
Konuyu simdi okudum valla guzel denk geldik Shell'e tuvalete ugramisken :D
Sonuc olarak yazilim, boxi yendi denebilir :)
Bu yeni bi sonuc degil ya,yazilim boxa sapliyor zaten :D
Video aldinizmi tarik?
Eyup Duygun
03-09-2011, 01:31
Video almadık,almayada pek gerek duyulmadı acıkcası.Hem maksat muhabbet olsun maksat vakit gecsin diye denedık.Yazılım zaten her şartda herhangi bir marka box'dan cok daha fazla güc alabilir.Biz de mevcud musterı ıstegı oldugunda yanlıs cevap vermemek icin ufakda olsa ar-ge yapıyoruz.(Sehır dısı vsvs..)
Zaten yazılım imkanlar dahilinde ise yapılması daha mantıklıdır.Bizim bazı insanlarımız aracı sattıgımda da satarım mantıgı olunca mecbur bizde rafımızda olsun alternatif ürün diye barındıyoruz yoksa hic geregi yok.Mevcud yazılıma update daha mantıklı olur.He ama güc veriyormu totalde veriyor. Net 1lt. yakıt düşürdü 1.5dci motorda.
Dou mevcud yazılımı ile box'lı aracı 2 boy civarı geciyor.
3.vitesde basarlarsa biraz daha erken acmaya baslıyor.
Dou E90 3.20 (156hp)'yi de geciyor ben tam göremedım ne kadar gecdi ama 3 boy vardı sanırım.
Totale gelirsek Xdream Emre'nin aracla denedikleri geceki gibi olsa meganların hepsi cok tehlıkeli olurlar :):)Piyasadaki cogu 1.6,2.0 aracın korkulu rüyası olabilirler.
Eyübünde bahsettiği gibi benim amacım box'la yazılım arasında kaç boy fark olacağını öğrenmekti sağ olsun dou bizi kırmadı geldi denedik sonucu görmüş olduk yaklaşık 2 boy falan gerisinde kaldık. 320 i'le sonucu gördükten sonra açıkçası baya bir mutlu oldum aracın sahibi arkadaşta sahibinden'e ilana koydu aracı ahahah :D
Video almadık,almayada pek gerek duyulmadı acıkcası.Hem maksat muhabbet olsun maksat vakit gecsin diye denedık.Yazılım zaten her şartda herhangi bir marka box'dan cok daha fazla güc alabilir.Biz de mevcud musterı ıstegı oldugunda yanlıs cevap vermemek icin ufakda olsa ar-ge yapıyoruz.(Sehır dısı vsvs..)
Zaten yazılım imkanlar dahilinde ise yapılması daha mantıklıdır.Bizim bazı insanlarımız aracı sattıgımda da satarım mantıgı olunca mecbur bizde rafımızda olsun alternatif ürün diye barındıyoruz yoksa hic geregi yok.Mevcud yazılıma update daha mantıklı olur.He ama güc veriyormu totalde veriyor. Net 1lt. yakıt düşürdü 1.5dci motorda.
Dou mevcud yazılımı ile box'lı aracı 2 boy civarı geciyor.
3.vitesde basarlarsa biraz daha erken acmaya baslıyor.
Dou E90 3.20 (156hp)'yi de geciyor ben tam göremedım ne kadar gecdi ama 3 boy vardı sanırım.
Totale gelirsek Xdream Emre'nin aracla denedikleri geceki gibi olsa meganların hepsi cok tehlıkeli olurlar :):)Piyasadaki cogu 1.6,2.0 aracın korkulu rüyası olabilirler.
Net 2-3 boy bide 4. vitesin sonuna kadar eyüpcüm 5 ve 6. viteslerde deneme fırsatı bulamadık daha da fark açılırdı
Turbom gidici bu arada 40.000 bakımda değişince tekrar bakarız olmadı :) Eco map ile hiç fena değil valla beğendim aracımın kondisyonunu, açtırsak neler olur valla :)
Eyup Duygun
03-09-2011, 02:01
Sen bence hic kaşınma Dou,tesisatda yaparım diyorsun koyarsın cdni dinlersin muzigi ecomap hemde sehır ıcıde gayet zevklı arac suan bile cokcok yeterli ohhmiss benden soylemesi :)
Sen bence hic kaşınma Dou,tesisatda yaparım diyorsun koyarsın cdni dinlersin muzigi ecomap hemde sehır ıcıde gayet zevklı arac suan bile cokcok yeterli ohhmiss benden soylemesi :)
Aynen şu anda ilk hedef sistem yapmak, ama cd yok hdd takılcaz artık :D
İlerde bakarız açtıracakmıyız napacaksak :D
Anlamadimki polo tdiylami denednZ yine coupelami denediniz,ben poloyu merak ediordum.
Anlamadimki polo tdiylami denednZ yine coupelami denediniz,ben poloyu merak ediordum.
Meganelar kardes kardes denediler, ben 18 jantlarla bosa mazot yakmayayim dedim :) Zaten arkalarindan ciktigimda da benden baska 220-230kg kadar ekstram vardi onden onden gittim :hahaha:
Ayrica ben boxi cikarttim, Enes'in arabaya falan takar bakariz bi gun farka
Barbaros Bayrak yazılımlı megane, box'lı megane'yi 3 boy geçiyor diyoruz o zaman...
pee demek açık yazılım olsa biraz epey yürüyeceğiz...dou'yla bendeki harita gerçekten stock araç biner gibi bineceğiniz bir harita..0 duman :D
Ya bulmuşlar çömez çocugu kısmışlar boxu bana yaptığınız ayarı niye yapmadınız pampişler :D
Kademe 24 muydu bendeki 22 filan yapıp deneseydiniz ya o boxun tam açık hali ile dounun 5.4lük yazılımını geçmemesine imkan yok onlar boxu kısmışlardır...
Yaw siz bunları bilmıosunuz,bunlar adama boxını ters bağlatır ahuahau :D
Şaka filan bir yanada ben anlamadım dou açmadınızmı boxı abi nasıl oldu böyle benimle denerken pompan egzosdan çıkıcaktı akü :D:D:D
Ya bulmuşlar çömez çocugu kısmışlar boxu bana yaptığınız ayarı niye yapmadınız pampişler :D
Kademe 24 muydu bendeki 22 filan yapıp deneseydiniz ya o boxun tam açık hali ile dounun 5.4lük yazılımını geçmemesine imkan yok onlar boxu kısmışlardır...
Yaw siz bunları bilmıosunuz,bunlar adama boxını ters bağlatır ahuahau :D
Şaka filan bir yanada ben anlamadım dou açmadınızmı boxı abi nasıl oldu böyle benimle denerken pompan egzosdan çıkıcaktı akü :D:D:D
Douda yazilim + box ve en sondaydi diye oyle oldu sanirim, bu denemede Douda sadece yazilim vardi, boxli Megane'da stock yazilimli ve box da en ust limitin birazcik altindaymis, o da pompa kesiyor diye :D
eee nası gecemedi douyu anlamadımki bi ibrelik var bu işte ..Box tam açıksa douyu delik deşik etmesi lazımdı yaw...
Ben box takmadım bu sefer takmaya gerek görmedik :D
Arabaların kondisyonuylada alakalı olabilir (kesin demiyorum, ihtimal, sonuçta dizel bu kurumlanma çabuk oluyor), diğer araba 70 i nadir geçen bir arabaymış, ben her gün devirli kullanıyorum.
Ben hiç müdahale etmedim box ı takıp geldiler günahımı almayın valla
Ben box takmadım bu sefer takmaya gerek görmedik :D
Arabaların kondisyonuylada alakalı olabilir diğer araba 70 i nadir geçen bir arabaymış, ben her gün devirli kullanıyorum.
Kanka isterse 20 yi geçmesin o kdr fark olması lazım box tam açıkken ilk 4 vites nasıl gittiğini bilmiyormusun mantıklımı sence?yada boxun o şekilde gidebilmesi için yazılım + boxmu olması lazım?
Ben anlamadım box harbi açıksa senin softu geçmesi lazımdı bence.
Hayır box tam açıkken nasıl gittiğini bilmesem ok olabilir dicemde sende bende çok iyi bilioruz nasıl gittiğini...
Geçip geçmemene bir şey demiyorum sadece mantığını anlamaya çalışıyorum sence yanlışmı düşünüyorum?
Kanka isterse 20 yi geçmesin o kdr fark olması lazım box tam açıkken ilk 4 vites nasıl gittiğini bilmiyormusun mantıklımı sence?yada boxun o şekilde gidebilmesi için yazılım + boxmu olması lazım?
Ben anlamadım box harbi açıksa senin softu geçmesi lazımdı bence.
Hayır box tam açıkken nasıl gittiğini bilmesem ok olabilir dicemde sende bende çok iyi bilioruz nasıl gittiğini...
Geçip geçmemene bir şey demiyorum sadece mantığını anlamaya çalışıyorum sence yanlışmı düşünüyorum?
Sen benle niye kıyaslıyosun ben yazılım + box denemiştim senle tam hardcore modu, öyle gitmesi normal :D
Denediğim araba stock map + box ile gelmişti yani.
Box öyle aham şaham bir şey değil mapteki verileri belirli bir oranda değiştirebiliyor, remap gibi ince ince ayar gibi bir şey söz konusu değil.
Benim araba softta ben soft değilim arada o tip farklarda var :D
o zaman söylemi oluyor.
Tek box < box + yazılım..
Hardcore yazılım direk KİNG..
çok saçma ama ya boxu açtığında zaten yazılım yapılmış gibi basınc filan komple açılıyor anlamadım hiç bir şey walla..
Senin araba cigerli zaten onu biliyorumda box açıksa geçmesi lazımdı diyorum çok yawaş vites çekmedi ise videolsaydınızda böle çatlmasaydık ii olurdu :)
o zaman söylemi oluyor.
Tek box < box + yazılım..
Hardcore yazılım direk KİNG..
çok saçma ama ya boxu açtığında zaten yazılım yapılmış gibi basınc filan komple açılıyor anlamadım hiç bir şey walla..
Senin araba cigerli zaten onu biliyorumda box açıksa geçmesi lazımdı diyorum çok yawaş vites çekmedi ise videolsaydınızda böle çatlmasaydık ii olurdu :)
E tabiki
Tek box stock mapteki verileri %10 arttırıyor diyelim (atıyorum rakam-miktarı)
Sen yazılım yaptırsanda o yine aynı oranda artış sağlıyor.
Kanka tabiki yazılım en iyisi
Box Türkler için daha uygun, çünkü para verdiği şeyi mal olarak görmeye bayılan bir milletiz, satarkende para eder mantalitesinden ötürü tercih sebebi oluyor. Yoksa bende boxcı değilim daşşağına bakalım motor kucağımıza gelcekmi diye denemiştik vaktinde :D
Eyüp kullandı bu arada diğer arabayı, o da hiç fena kullanmıyor.
Eyup Duygun
03-09-2011, 11:42
Viteslerde pek problem yokdu yahu..Stock map boxlı arac ancak o kadar gider daha üstü olmaz.
Ama Dou'nun seninle denedigi aksam ha yazılım ustune box takıp acmısın yada komple yazılımdan acmıssın.Zaten yazılımdan acmak daha saglıklı gördük.Dou'nun araba ciger kingmidir nedir cözmedim stockken 115 cıkar diyor hehehe :):)
Remap imkanı varsa update veya hic yoksa remap diyoruz.
Viteslerde pek problem yokdu yahu..Stock map boxlı arac ancak o kadar gider daha üstü olmaz.
Ama Dou'nun seninle denedigi aksam ha yazılım ustune box takıp acmısın yada komple yazılımdan acmıssın.Zaten yazılımdan acmak daha saglıklı gördük.Dou'nun araba ciger kingmidir nedir cözmedim stockken 115 cıkar diyor hehehe :):)
Remap imkanı varsa update veya hic yoksa remap diyoruz.
Bold kısma +1 :D
Stockken paşaoğlunda 115 - 250 tork vermişti hatta dyno kağıdınıda getiririm scanler eyüp :D
dou bi s2000 alsana la daha sık görüşelim ahuahau :D
dou bi s2000 alsana la daha sık görüşelim ahuahau :D
ahahahahhahaha
kanka sen al s2k proje yap, itinayla rodaj yaparım :D
war bi projede rodajlık değil ya,daha çok temizlik projesi olucak gibi baştan sökme boyanma gibi bakalım... :)
ya ben rodajı biraz salladım ya araç 1700kmde 7.2 ortalamam var bunu düşürebilirmiyim yoksa batırdımmı artık :D
Hic birsey yapma dusucek 10.000 den sonra.
Laaa ne rodaji skn gitsin vurun kirbaci renault bu bi cacik olmaZ.:D
Rodajda kirbaci vurucanki sonra cigerli olcak :)
:D cigerli.
valla şimdi 7.2 yakıyor azaltmaya çalışıcam biraz...
cam filmleri tamam folyolar + bodykit kaldı ki benim aklıma takılan benim bu aracı RS yapmam nekadara patlar... ön tampon arka tampon olarak.. yandaki bombeleri yapamayız heralde baya zor
rs yapmadanda arabanın çizgileri güzel olduğundan,hoş br şeyler çıkarabilirsin illaki rs body kıte takılmayın. guzel bı jant lastık yere werdınmı yeterlı olucaktır bence
volkan_gs
04-09-2011, 00:34
o bombeler tamponun üstündede var, devamı olması lazım yani.. ama arkaya difüzör falan yapılabilir gtlerdeki gibi..
o bombeler tamponun üstündede var, devamı olması lazım yani.. ama arkaya difüzör falan yapılabilir gtlerdeki gibi..
tam bilgim yok işte ya bombeler teker üstünde ek olarak gözüküyor...
mesela benim asıl istediğim arka tampon ve ön tampon tamamen gt rs deki gibi olsun jantları sonra hallederim ben yan çıtalarıda bi şekilde hallederiz çünkü RS de hava girişi falanda vardı..
arkaya yaptıran gördüm zaten
önü bilmiyorum yurtdışı siparişle olur heralde bu konular hakkında önerebileceğiniz tuning adresleri varmı elinizde? veya başka bişey
hakanogu
04-09-2011, 17:50
tam bilgim yok işte ya bombeler teker üstünde ek olarak gözüküyor...
mesela benim asıl istediğim arka tampon ve ön tampon tamamen gt rs deki gibi olsun jantları sonra hallederim ben yan çıtalarıda bi şekilde hallederiz çünkü RS de hava girişi falanda vardı..
arkaya yaptıran gördüm zaten
önü bilmiyorum yurtdışı siparişle olur heralde bu konular hakkında önerebileceğiniz tuning adresleri varmı elinizde? veya başka bişey
Aynen ben de merak ediyorum arkadaşlar?
emirhan sph
04-09-2011, 22:11
Rs body kitnin kalibi varmi ki on tarafi cok zorlayici olur arka tarafta sikinti yok. On ve arka camurluklari orjin coupelere gore sisik ama arka tampon ayarlanabilir. On tamponda siknti olur
ön tampon komple değişebiliyor sanırım.. yani orjinal RS tamponu varsa komple sökülebildiği için ön taraf ledlere güç veren kablolarda sislere verenler oluyor sanırım ben akıl yürüttüm kendi çapımda pek anlamamda :D
Arkadaslar FT tuningi aradim bugun KW yay icin, ellerinde yokmus eylul sonuna gun verdiler.
Halbusi cok gaza gelmistim, baska marka yok dimi yay ureten dizel coupe icin?
kardeşim bende h r war ama düşürmüyor namussuz çok para gömülme istersen anlamadım gitti ne ayaktır dou nun araba düşük duruyor benm h r lerde hiç düşmemişti..
ama h&r hatchback icin diil mi zaten, o yuzden arkalar dusmuyordu galiba?
Oyle birsey okumustum sanki?
ne bilim işte 300 lira werdik 2 ay durdu durmadı coil aldık birinin işini görsün dıorum bende..
Beyler lastiklerinize iyi bakın.. benim orijinal lastik balon yaptı 205/50/R17 ContiSport Contact3 ün liste fiyatı 480, aldığım fiyat 400.. Bu ne yuh!!!
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 14:52
KONUYU okumaktan zevk aldım
benım aracım 105lık kangoo OZ da chıplendı
dynoda 140hp verıyor kayıtları alper de mevcut
dou kardesım gıbı bende de turboda sesler var
hatta suan arac servıste cesme otobanında yolda hava debımetresı patladı
parca yok bursadan gelıcek servıse cektıler yol yardım ekıbı
buraya kadar hersey garantı kapsamında yol yardım+ceklıcı+yedek arac+parca temınatı =))
fakat merak ettıgım konu cok duman atıyorum ara gazlarda alt devırlerde kurumlanma cok
yazılımı full acık olan arakadaslar sızınde aracınız ole mı ??
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 14:53
ayrıca arac 1490kg agırlıgında =))
0nr kaç bin km dir yazılım var aracında?
KONUYU okumaktan zevk aldım
benım aracım 105lık kangoo OZ da chıplendı
dynoda 140hp verıyor kayıtları alper de mevcut
dou kardesım gıbı bende de turboda sesler var
hatta suan arac servıste cesme otobanında yolda hava debımetresı patladı
parca yok bursadan gelıcek servıse cektıler yol yardım ekıbı
buraya kadar hersey garantı kapsamında yol yardım+ceklıcı+yedek arac+parca temınatı =))
fakat merak ettıgım konu cok duman atıyorum ara gazlarda alt devırlerde kurumlanma cok
yazılımı full acık olan arakadaslar sızınde aracınız ole mı ??
OZ derken?
Ben pek bilmiorum acik konusun :D
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 14:54
0nr kaç bin km dir yazılım var aracında?
30k dır yazılımlıyım
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 14:55
OZ derken?
Ben pek bilmiorum acik konusun :D
ozgun ecufast garage =))
hımm benimde 21.000 olmuş demekki bizimkide yola çıkmış desene...
şimdilik bir sıkıntı yok ama benimkide 140 verir ordan yola çıkıyım dedim.Kötü haber bu :(
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 15:00
şimdilik bir sıkıntı yok ama benimkide 140 verir ordan yola çıkıyım dedim.Kötü haber bu :(
holanda plakalı gurbetcı yol vermeyınce en sagına gectım ***** cesme otobanıı mukkemmel duzlukte 190dan 200e doru ınısı cok rahat adam sasırdı koca araba yanından ell sallı az ılerde hafıf rampa oldu devır kesmeyım dıe 190 da 5 e cektım hafıf gaz verdım yetmedı dıp yaptıımmm puff dıe bı ses duydum ama arac hala gıdıo ama gaz yemıo ve olee bı duman atıorum kıı sasırdım hıc ole atmamıstım cektım saga durdum lamba yandı enfeksıyonu kontrol ettır yazdı...
1 e attım kalktım baktım gıtmıo arac kı benım araba 1 2 3 sarıo yol yardımı aradım cozemedı cekıceyle servıse gıttık orda buldular arızayı =))
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 15:02
dou nasıl turboyu degıstırt tı bende ıstıom ondan =))
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 15:23
vala senın aracını bılmem ama benım yazılımım zaten full aCIK benım ıstegım uzerıne acıldı tum ayralar
olusan mekanık arızada ne yazılımın ne de turbonun alakası var beyın debımetreyı kıtlemıs hava gırısdı olmayınca arac arıza verdı =))
Benim turbomun bozuk oldugu tespit edildi ve degisecek, katakulli durumu yok yani prosedur neyse o :) eger turbonuz bozulduysa garantiden degismesi gerekir yetkili serviste.
Aracinizin gaz yememesi debimetreden oturu aracin kendini limp moda almasindan.
Top speed turbonun canina okuyo gercekten
Benim turbomun bozuk oldugu tespit edildi ve degisecek, katakulli durumu yok yani prosedur neyse o :) eger turbonuz bozulduysa garantiden degismesi gerekir yetkili serviste.
aracın gaz yememesi dediğiniz olay manueldemi oluyor?
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 18:02
bende blow off da oldugu ıcın gercekten dde bozuk olsa degısme sansım bıras dusuk gıbıme gelıyor
oNr.KaNGuRu
05-09-2011, 18:03
benım aracım kangoo =)) manuel =))
Hayir limp moda sokarsaniz otm dada olur
Bende kapatip acinca duzelmisti
Ama ciddi bi ariza varsa limp moddan cikmayacaktir
emirhan sph
05-09-2011, 22:26
Dou limp dedigin olay nedir ? Ben amerikaya gelmeden once bendede yapiodu arada sirada cok ufak bi tekleme. Araba limp mode neden girerki ?
top speed derken 190 civarı mı yoksa 210 km/h 4500 5000 devirde zorlamak mı? ben stock ta 180 190 gidiyorum sürekli turboyu elime almıyım bnde sonra :D
Hayir limp moda sokarsaniz otm dada olur
Bende kapatip acinca duzelmisti
Ama ciddi bi ariza varsa limp moddan cikmayacaktir
ya valla bilmiyorum ben mesela gidiyorum 30 la falan bi anda pedala asılıyorum mesela (EDC) normalde biliyorum otomatikler 1 saniye veya max 2 saniye vites için tekler ama benimki çok ilginç ya böyle sanki araç tamamen bitiyo gibi yani basıyorum gittiği hız da gidiyo ve 2-3 saniye oluyor ayrıca bildiğin öne gidiyorum arabanın içinde
top speed derken 190 civarı mı yoksa 210 km/h 4500 5000 devirde zorlamak mı? ben stock ta 180 190 gidiyorum sürekli turboyu elime almıyım bnde sonra :D
6. viteste 4000 devir civarı dip gaz gitmek direk cinayetmiş
Ben sürekli öyle gittiğim için anladım artık, bu 2. turbo çünkü :D
limp modda gaza basarsınız ama araba asla gaz yemez, 1-2 saniyelik bi durum değil yani sürekli koruma moduna alır ecu kendini
emirhan sph
06-09-2011, 02:40
Heeee taam annadim benim basima geldi ya araba stockn bitane a3un gotunde gazliodum 6 ya atarken yanlislikla 4 e bi gecirdim araba limp moduna girdi dedigin gibi hic gaz yemedi ceyrek gazdan fazlasini almadi 5 6 dakka durdum kpadim actim duzeldi sonra. Baya tirsmistim ya bsi oldu die serviste kontrolde ettirdim cok sukur bsey yoktu erken mudahaleden kurtardim :D
Vitesler kemikli yaw sıkıntı :D
bir golf gibi pamuk vites koyamadı şu fransızlar
emirhan sph
06-09-2011, 09:18
Bosver la catir cutur gezioz iste :D
h&r yaya 150 veririm satan varsa:D başka param yok
Yahu bende var h&r yay alın kullanın işte benım işime yaramaz bu saatten sonra önlerden bir tık kesik ama öle badoslama kesik değil 3 saatte elli kere ölçülerek kesildi 5.000 km filan ben sıkıntıısız kullandım kaşıntım tuttuğu için coil aldım.150 çok zaten 100 istıom sıfırı 500 e yakın olmuş diyorlar ne kadar doğru bilmıorum.
benimde bir gece ilkayın tesisatını patlatma gibi bir niyetim war :D
emirhan sph
06-09-2011, 09:56
Puhahahah :D ben seni bi halil abiye goturiim emre sen kasiniosn :D Benm arabaya binnce napcan acaba mrk ediorm :D
Puhahahah :D ben seni bi halil abiye goturiim emre sen kasiniosn :D Benm arabaya binnce napcan acaba mrk ediorm :D
Önce hidrolik işini çözücem kanka bu arabaya tesisat farz oldu zaten ama hidroliğe göre karar vericez artık.Ya zaten sıkıntı bindiğim zaman başlıyor ben ilkayın araba ile bir gün gezsem arabayı tesisatçıya bırakırım biliyorum huyumu.
Bir para biriktirelim dedik s2000 e 2 3 kuruş oldu ya kaşınmaya başladı yine anasını satıyım..
emirhan sph
06-09-2011, 10:03
:D ahaha sen hidroligi al ben coilleri aliim sonra sana bi tesisat yaptiricam citirindan tadina doyamican sen mutlu ilkay mutlu ben mutlu gezcez :D ilkayin hayati soz konusu artik :D
Yeterki hidroliği yapabilsinler kanka istediğim gibi gerisinde sıkıntı yok ben sizin gibi squiartmıdır nedir öle şeler istemiyor 2 tiz biz 30 luk yeter bana fazla bile :)
emirhan sph
06-09-2011, 10:11
Taam taam ilkayda aynisini demisti iste sanada yapariz 2 tiz bi diz bi kafa yeter :D olm yetmiO cidden sen benden daha iyi bilrsin yaptikca daha fazlasini istiosun cok maliyetli olmayan prta yollu bsi yapariz ilkayinki gibi olur ama sen daha iyisini istcen sonra :D o yuzden bi ust seri mid bide 30 luk bass yeter. Dersen ilkayinki super aynisini yapariz :) benm araba yapilirken turuncu btane daha vardi ona mesela baya ucuk kacik seyler yapildi 3 yollu falan yapildi yani ekstra mid eklendi zart zurt :D yaaa ole iste. Yalniz hidrolik olursa meggycilerin canini skcan sanirsam :D 3 cm yukari 12 cm asaaa mesela :)
Kanka ben şu sölicem hidrolik olur ise karter yere değebiliyorsa yapın diyicem zaten yoksa gerek yok :D
Sen hele bir gelde çözeriz bir şekilde..
emirhan sph
06-09-2011, 10:18
:D son 2 hafta ozaman loading :p :D bende yatiim ya saat sabah 5 olmus uyku sati :D
Vitesler kemikli yaw sıkıntı :D
bir golf gibi pamuk vites koyamadı şu fransızlar
yok ya vitesler çok yumuşak geliyor bana. bide yeni kasa astra deneyin megane dan sonra kamyon vitesi geçiriyormuş gibi oldum :D
Yahu bende var h&r yay alın kullanın işte benım işime yaramaz bu saatten sonra önlerden bir tık kesik ama öle badoslama kesik değil 3 saatte elli kere ölçülerek kesildi 5.000 km filan ben sıkıntıısız kullandım kaşıntım tuttuğu için coil aldım.150 çok zaten 100 istıom sıfırı 500 e yakın olmuş diyorlar ne kadar doğru bilmıorum.
kestirmemiş olaydınızzzz ahhhhh
yok ya vitesler çok yumuşak geliyor bana. bide yeni kasa astra deneyin megane dan sonra kamyon vitesi geçiriyormuş gibi oldum :D
Çok yumuşak değil yaw ehh ??? :)))))
model yılından fark eder mi bilmiyorum belki ilk üretilenler sert geçiyor olabilir. Benim 2001 golfün vitesleri 2003 boraya göre çok daha sertti mesela. astra vitesi gerçekten çok sert geçiyor ama. resmen kol kası yaptım vites atarken :D
xdream kestirmek ne demek abicim yayı?
dahadamı alçalttın yani?
fazla alçaltmayın beyler ya florya gençlerinden yada bakırköyden galiba megane coupe beyaz araba yolda yerde parlayan ışıklara çarpacak kadar yakınmış yere kaza olmuş altı parçalanmış arkadaşımda kazaya karışmıştızaten sakat fazlası herşey kararında güzel
Kedi gözünden arabanın altı nasıl parçalanmış ya anlamadım benimkide bazılarında sürtüyorda öyle parçalanıcak kadar değil merak ettim açıkçası.Ben yayları kestirdiğimde benim şu anki halim kadar düşük değildi ki yayları kestirerek amartisörlerle oynamadan benimki kadar yere gelmesine imkan yok yayı sökse belki...Ben bir before after yapıyım resim bulabilirsem.
Arabayı aldığım aynı gün...
http://i53.tinypic.com/doxkzp.jpg
Tecavüzden sonra bir kaç kere...
http://i54.tinypic.com/qs2mfb.jpg
http://i55.tinypic.com/1jvqrd.jpg
İlk resimlerde gördüğünüz üzere h&r lar benim ön tarafı düşürmediğinden bir bakla alıp eşitlemiştim o resimleri bulamadım yada çakmemişim kafamdaki gibi olmadığı için ondan sonra düşmediği için coilover sevdası başladı zaten...
Buradada normal yaylı insanlarla :) çektirdiğimiz foto aradaki fark daha bir belirgin..
İlkay tarladamı gezicen kanka ya lipli bile benim sis farım oraya gelion hauahau :D
Satsana la şu tesisatı :D
Satmazsan daha çok sararım sana demedi deme :D
http://i51.tinypic.com/4utmbb.jpg
yok kedi gözünden parçalanmamış canım araç kaldırıma uçmuş yoldan çıkıp kaldırıma oturmuş tamamen yani kaldırım gözükmüyormuş bırakmştır herşeyi orda zaten :D
ve bendede bi coilover . yay isteği başlattın kardeşim eyvallah:D
jantlar nedir bu arada hoşmuş?
bunlard benm arkadaslarların coup bırı bergamadn bırı bornovadan yalnz bend Xdream arkadasımızınkını gorunce almayı dusunmuo deıl :) masallahı var
http://c1109.hizliresim.com/11/9/6/10426.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://c1109.hizliresim.com/11/9/6/10436.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Tesisat konusunda gapışabiliriz yakında heheheheh
DOUUU performans konusunu napıcannn?Barbaros sonrası dr.ecu düşünüyormusun?Seni bekliyorum bilesin
emirhan sph
06-09-2011, 21:47
Ben geliom hea 2 haftaya ne zaman bulusuyoruz :D:D foto falan cekileleim. Gerci benim arabanin yapilacak listesi var bi iki incik cincik ama olsun :D bi cila fala yaparik bsiler yaparik. ilkay ne zaman donucek istanbula emre haberin varmiii ? Gelsede senin korkundan gelemez sanirsam :D
yigitkyl
06-09-2011, 21:54
hep beraber xdream i şikayet edelim artık..böyle fotolar koyup insanı masrafa dogru sürüklüyor :) ya araba sattırır ya coil aldırır.
Ben geliom hea 2 haftaya ne zaman bulusuyoruz :D:D foto falan cekileleim. Gerci benim arabanin yapilacak listesi var bi iki incik cincik ama olsun :D bi cila fala yaparik bsiler yaparik. ilkay ne zaman donucek istanbula emre haberin varmiii ? Gelsede senin korkundan gelemez sanirsam :D
la emir bırak ya jant aldın takmadın kadran vidyon yok rol vidyon yok yerin yok !!!!!