Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
şansın yok istersen 15 kg ol... :D :D
şansın yok istersen 15 kg ol... :D :D
yazılımlı bravolarıda gördüm hep böyle diyolardı :D şanzumanımı seviyorum :D
ama tabi hiç yazılımlısıyla denedim ilk olursun benim için kocamız soner abi oldu deriz :D
senin araba yerli mi, ithal mi?
sahibinden.com'da senin gibi beyaz yerli HB sahibi bir arkadaş 140 hp benim arabam diyordu.
bir denedik boy boy fark yemişti.. :D :D
senin araba yerli mi, ithal mi?
sahibinden.com'da senin gibi beyaz yerli HB sahibi bir arkadaş 140 hp benim arabam diyordu.
bir denedik boy boy fark yemişti.. :D :D
ithal benim ki :D kafaya göre dynoyu sevmiyorum giderine göre daha iyi oluyo hahaahah :D
ithalse biraz daha az fark yersin yerliye göre :D :D
105 hp 290 tork bravo 'lar nasıl 290 tork çözen yok zaten :D , bizdeki 240 nm geçmeye yetiyor :D
105 hp 290 tork bravo 'lar nasıl 290 tork çözen yok zaten :D , bizdeki 240 nm geçmeye yetiyor :D
şanzumanları çok leş ben bravodaki kadar uzun bi 4.vites görmedim çevir çevir bitmiyor ben 6 yapıyorum nerdeyse herif hala 4 dönüyor :D
ithalse biraz daha az fark yersin yerliye göre :D :D
sökmek serbest mi :D bana serbest olsun haahahah ben acımam sökerim :D
sökebilirsin.. dur bakalım bayram sonrası izmire uğrayabilirim megane ile.. o zaman deneyebiliriz..
sökebilirsin.. dur bakalım bayram sonrası izmire uğrayabilirim megane ile.. o zaman deneyebiliriz..
:D gel abi başımın üstünde yerin var makara bi yana hem oturur iki laflamış oluruz beklerim ;)
:D gel abi başımın üstünde yerin var makara bi yana hem oturur iki laflamış oluruz beklerim ;)
izmirde nerede oturuyorsun? ablamlar mavişehirde ve aliağada oturuyorlar..
şanzumanları çok leş ben bravodaki kadar uzun bi 4.vites görmedim çevir çevir bitmiyor ben 6 yapıyorum nerdeyse herif hala 4 dönüyor :D
Şanzuman kötü + tork bandı çok kötü... Anında düşüş...
izmirde nerede oturuyorsun? ablamlar mavişehirde ve aliağada oturuyorlar..
mavişehirdeyim bende :D
Megane Coupe ve ST'nin fiyatları resmi sitede açıklandı..
Buna göre 1.6 DCi 130 HP Coupe baz fiyatı: 62.150 TL
Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi 1.500 TL
Cam Tavan 1.800 TL
Navigasyon ve Arkamys Radyo 1.500 TL
Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
Yani Full + Full Meg Coupe 68.450 TL ye satılacak..
MehmetAli
20-06-2012, 10:17
Arkadaşlar ortalama bi yazılım yaptırmayı düşünüyorum dumansız 130-140 hp mümkünmüdür kim yapar kim yapamaz bi sizlere danışmak istedim
MehmetAli
20-06-2012, 10:21
Peki duman ne seviyede oluyo hocam
kara tren gibi olmuyor.. güzel bir duman çıkıyor.. :)
maalesef m3 cinsinden ölçü veremiyorum.. :D
ankarada yaptıracağın iki yer var; biri Ecu Fast ankara bayii gurcell, diğeri PS Chiptuning ankara bayii erh_ erhan..
Çok pahalı geldi çok...Rönoya o para verilmez... 70 bin tl ne demek yaw....
Bencede cok pahali millet onun yerine dizel golf + iki yillik mazot alir. Teknoloji paketi 3 binse deri koltuk 5 bin olabilir o parayada gider timsah derisi kaplatirim :)
Yahu esasında düşününce 60dan aşağı c segmenti dizel kalmadı ... Fiyat çok anormal değil ama , 50-55 arası olsaydı alırım belki diyordum..Deymez o kadar para
belgehan
20-06-2012, 16:58
Yeni coupenin önü hiç güzel olmamış bence ya...
extreme__
20-06-2012, 19:28
açıkcası ledleri hoşuma gitti benim
ledli fardan taktırın arkadaşlar :D
insaflı olsa fiyatı ben de düşünecektim 1.6dci almayı..50-60 arası olsa tamamdı da 60-70 lira da çok para yahu..
Bu kadar elektronik yenilik fransız arabası için fazla, aylarca serviste süründürür
Şaka bir yana, son günlerde gittikçe otomatik araç ihtiyacı duyuyorum, satıp polo gti alasım var :D
Douuu al polo gti durdugun hata :D yag bidonuda tasiriz oda dert dill al ama keyifli be sirin araba tavsiye ederim ama megane daki yakiti mumla ararsin tek sorun o :)
photoshop kullanmayı bilen varmı arkadaslar?bu bmwlerin orumcek jantı bizim arabaya nasıl durur acaba
jant bu
http://i.ebayimg.com/t/BMW-E90-E92-E93-M-Spider-Spoke-193-Wheels-Rims-18-NEW-/00/$(KGrHqN,!lEE2ETsMqzrBN-kSPo2M!~~_35.JPG
Saka gibi ama bugün İstanbul-İzmir arasını ortalama 120 km hızla ortalama 4.6 litre yakarak geldim.
Ecufast duman spec yazilim var.
Eyup Duygun
21-06-2012, 20:58
Pek şaka degıl aslında normal.
120 km/h icin.Bol dumanlı 90-100 3.xx lt. civarlarını gorebiliyor megane coupe rahatca.
120 km/h icin.Bol dumanlı 90-100 3.xx lt. civarlarını gorebiliyor megane coupe rahatca.
Ben İstanbul'da 5.7-5.8 yakınca ondan şaka gibi geldi bana demekki :D
extreme__
21-06-2012, 22:24
jant bu
http://i.ebayimg.com/t/BMW-E90-E92-E93-M-Spider-Spoke-193-Wheels-Rims-18-NEW-/00/$(KGrHqN,!lEE2ETsMqzrBN-kSPo2M!~~_35.JPG
Güzel jant da pek durmaz sanki meggy de bende deli gibi jant arıyorum ama bakalım daha karar veremedim kimsede yardım etmedi hayırsız coupecular :D
Jant konusunda coupelere bence offsetli takmak lazım çamurluklar çok büyük, ofsetsiz jant içeride kalıyor.
Tunerim isim verebilirsin çekinme :D
Eskişehir dönüşü arabada 3 kişi ortalama 3.7 idi hız 90- 100 arası.
bu ara jantlara sardım 335 jantı var bes kollu oda olabilir bide emrenin arabadaki jant füme bbs motorsport
Eyup Duygun
22-06-2012, 09:55
Kendi şahsi fikrim Megane coupem olsa ki 3 farklı arkadasımda var :D:D
Ofsetli bbs ch tan baska janta bes kurus vermem :D:D
bu ara jantlara sardım 335 jantı var bes kollu oda olabilir bide emrenin arabadaki jant füme bbs motorsport
Kardeşim uygun fiyatlı 5x120 ölçüde 19' 335 jantı bulursan bana haber ver hemen fellik fellik arıyorum :D hep uçuk fiyatlara var en sonunda csl alcaz gibi görünüyo :)
emre 3.16'ya 19 inç jantmı bakıyorsun arabaya da sanada yazık :D
merhaba arkadaşlar
konu ıle alakası yok ama elimde 2 adet megane ııı rs gösterge var isteyen var ise satılıklar bolumunde konu var...
emre 3.16'ya 19 inç jantmı bakıyorsun arabaya da sanada yazık :D
Zaten gideriyle işimiz yok bari duruşu bir şeye benzesin oğuzhan :)
yigitkyl
22-06-2012, 12:18
Kardeşim uygun fiyatlı 5x120 ölçüde 19' 335 jantı bulursan bana haber ver hemen fellik fellik arıyorum :D hep uçuk fiyatlara var en sonunda csl alcaz gibi görünüyo :)
Kardesım CSL al 10 numara :)
yigitkyl
22-06-2012, 12:23
Bır suru jant varken neden BMW jantı bakıyorsun kı kardesım ? Bence bıraz arastırıp oyle al hemen karar verme derım.Cunku soyledıgın butun jantlar BMW jantı :)
Mehmet Alı'nın jantları bence cok guzel duruyor daha degısık bır suru secenekte bulabılırsın :)
Kardesım CSL al 10 numara :)
Bugün yarın çözüyorum inş. gönlüm 335 den yana ama csl de olur napalım :)
Megane konusunu dağıtmayalım megane lara offsetli janttan başkası haram :D
belgehan
25-06-2012, 01:59
Şimdi chip tuning işlemi yaptırsak muayenede sorun çıkartır mı ?
Egzos emisyon ölçümünde , agresif harita sıkıntı yaratır bence ...
Bas diyecek adam cihazı son susturucuya bağlayıp , kapkara duman :D
Egzos emisyon ölçümünde , agresif harita sıkıntı yaratır bence ...
Bas diyecek adam cihazı son susturucuya bağlayıp , kapkara duman :D
hiç de sıkıntı yaratmıyor.ç. toleranslar çooook geniş...
Emisyon testi rolantide yapiliyor.
Eyup Duygun
25-06-2012, 18:40
Şimdi chip tuning işlemi yaptırsak muayenede sorun çıkartır mı ?
Hic bir problem olmaz olsa bile zaten bizim ülkede emisyon ölcümleri ne kadar saglıklı yapılıyor ? Cıkmaz sorun ama hadı cıkdı en kötü baska aracdan ölcüm aldırırsın..
Beyler iki sorum var size. Suspansiyondan gelen tel surtme sesini hangi serviste cozdunuz? Bir iki arkadas yasamisti bu sorunu cozum olarakta sanirim bi sivi sıkılıyormus 1 gun araba lifte bekleyince sorun %99 halloluyormus yanlis miyim? 2 farkli servise gosterdim yaylari degistirmissin normal dediler. Her ne kadar "degistirmedim sariya boyattim" desemde yutmadilar basikligindan dolayi :D ikinci sorumda direksiyon simidi ve vites topuzunu nerde degistirdiniz? Ayni servistekiler onlarada bahane buldular cok fazla bisey yok iyice aşındın oyle gel dediler. Boyle sorumsuz servislerde var bir taneside Bursada.
Emisyon testi rolantide yapiliyor.
Yahu kafamdan atmıyorum ya , 2 gün önce tüv'deydim
benimde vize ekimde anasını satim
1.6 130lukların reklamlarıda saldılar kocalarımız geldi :D
İlk muayeneye giren benimdir sanırım .. Mayıs 20 ..
Plakaya etiketi yedik :D
Yahu kafamdan atmıyorum ya , 2 gün önce tüv'deydim
acemi yeğen egzoz emisyonunu TÜV'de yaptırmayacaksın.. yoksa başın ağrıyabilir.. dışarıda yaptırmalısın ;)
Hepsini tüv'e bağladılar diye biliyordum
bugrahan
28-06-2012, 22:47
arabayı satmaya karar verdim bugünde emre-e nickli arkadaş:D kanıma girdi ve coili ayrı sat dedi düşünen arkadaşlar varsa pm atabilirler:D hemde konu canlanmış olur:D:D 2gündür kimse yazmamış=)
konuda megane kalmadı ...
ikimiz kaldık yeğen :D :D
biz de satarsak kimse kalmayacak...
bugrahan
29-06-2012, 00:18
Satilirsa eger yerine yine coupe gelicek=)) yine buralardayiz:D
darkmann
29-06-2012, 00:42
2 tane arkadaşım megane coupe siparişi verdi arabalar haftaya burda ikna edebilirsem coiller bizde buğra :)
bende satıcam heralde bu ara 1-2 arabaya niyetlendim
Sanırım ben kaldıım en eskilerden haha
bende satıcam heralde bu ara 1-2 arabaya niyetlendim
Şilede gördüm sizin arabaydı sanırım ? :)
artık eski coupelerini satanları, yeni GT Line 130 hp coupeleri ile foruma bekliyoruz :D :D
2 tane arkadaşım megane coupe siparişi verdi arabalar haftaya burda ikna edebilirsem coiller bizde buğra :)
130luk dizelmi ?
bugrahan
29-06-2012, 11:03
artık eski coupelerini satanları, yeni GT Line 130 hp coupeleri ile foruma bekliyoruz :D :D
Benim arac satilirsa insallah 130luk gelicek kismetse:)
130luk dizelmi ?
130luklar yok daha en az 1ayi varmis maalesef:/
darkmann
29-06-2012, 11:40
130 luklar yokmuş henüz biri makyajlı diğeri makyajsız aldı 130 luk olsa alırdı kesin
Gümrükleme işlemlerini ayarlıyorlar sanırım .. Birkaç hafta içinde gelicektir
Sanırım ben kaldıım en eskilerden haha
bende burdaim :D
bugrahan
29-06-2012, 13:12
Gümrükleme işlemlerini ayarlıyorlar sanırım .. Birkaç hafta içinde gelicektir
İnsallah oyledir.. Bnde bekliyorum merakla insallah 1 -2 hafta icinde sonuclanir..
İnsallah oyledir.. Bnde bekliyorum merakla insallah 1 -2 hafta icinde sonuclanir..
Çokda aceleci davranmayın yaw , visio system fln. alıcakmısınız?
arabayı satmaya karar verdim bugünde emre-e nickli arkadaş:D kanıma girdi ve coili ayrı sat dedi düşünen arkadaşlar varsa pm atabilirler:D hemde konu canlanmış olur:D:D 2gündür kimse yazmamış=)
Vay vay emre-e nickli arkadaşmı olduk ahahah :D
Fiyatı uygun kanka bana ne kadar teklif etmişlerdi de ben satmamıştım hatırla :) Ah o aklımı seveyim keşke satsaydım bende :D
Satmasaydin emre-e nickli pampi :D sana dedikte dinletemedik :D
Satmasaydin emre-e nickli pampi :D sana dedikte dinletemedik :D
Pampa arabayı satmakta değil sıkıntı keşke coilleri ayrı satsaydım diye yanıyorum şimdi :)
Arabayı bozmayalım dedik alan arkadaş arabanın içine mıçtı :D
Zaten bow duyunca by megane da gitti dedim :D
Zaten bow duyunca by megane da gitti dedim :D
Kanka keşke sadece bow olsa ya anlatırım daha neler neler var :D
Şilede gördüm sizin arabaydı sanırım ? :)
Aynen cumadan pazartesiye kadar ordaydim bi dahakine oturup bi cay iceriz:)
extreme__
29-06-2012, 21:57
Emre uğur kolejinin orda beleş parking takılıyorsun :D jantlarıda takmışsın hayırlı olsun :D
Aynen cumadan pazartesiye kadar ordaydim bi dahakine oturup bi cay iceriz:)
tabiki .. alçalt biraz arabayı yalnız :D
bugrahan
29-06-2012, 22:59
Emre uğur kolejinin orda beleş parking takılıyorsun :D jantlarıda takmışsın hayırlı olsun :D
jantları taktı bide bassa arabayı 10 numara durucak:icon_tup:
bugrahan
29-06-2012, 23:00
Vay vay emre-e nickli arkadaşmı olduk ahahah :D
Fiyatı uygun kanka bana ne kadar teklif etmişlerdi de ben satmamıştım hatırla :) Ah o aklımı seveyim keşke satsaydım bende :D
pampa gençlere örnek oluyosun işte :D:D
extreme__
29-06-2012, 23:11
jantları taktı bide bassa arabayı 10 numara durucak:icon_tup:
basar basar dayanamaz :D by den alışmıştır.
Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir :D
bugrahan
29-06-2012, 23:13
basar basar dayanamaz :D by den alışmıştır.
Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir :D
aynen kardeşim:D:D
basmama gibi bi şansı yok hergün bunaltıyorum zaten :D
dip basık lazım dimi pampa :D
emre-e duy sesimizi :D
bugrahan
29-06-2012, 23:57
dip basık lazım dimi pampa :D
emre-e duy sesimizi :D
Adam arkanın basıklığını sevdiğiiçin jantları çıkarmıyo arabadan:D:D:D
Emre-e nickli arkadaş kayıplara karıştı..=))
Hepiniz birden yüklenmeyin olum basıcaz diyorum kurtuluşu yok :D Kafada artık ne kadar pay varsa basıcaz bari güzel dursun araba :D
@ by_alex sınavlarla boğusuyorum kanka napalım anca gördüm :)
Sağol :) beleş park en iyisi :D
Ciğerli 1.5'lerin dyno'larını hiç göremedik bu konuda ... Yokmudur +150 dyno çıktıları ... :)
Eyup Duygun
02-07-2012, 23:12
by_alex nickli arkadas bak ben demiştim diyorum sen anla kuzum :):)
DoDo_hamann
03-07-2012, 09:59
Megane alacak varsa bu arabayı kaçırmasın, fiyat şaka gibi 2010'una bu paralar isteniyor.
Renault / Megane / 1.5 DCi Dynamique / 2012 MODEL 14.500KM'DE MEGANE COUPE sahibinden.com'da - 92363603 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-14-500km-de-megane-coupe-92363603/detay)
istanbulun hızlı megane coupeleri; şu Kia'cılarla bir deneme yapıverin.. :)
Megane alacak varsa bu arabayı kaçırmasın, fiyat şaka gibi 2010'una bu paralar isteniyor.
Renault / Megane / 1.5 DCi Dynamique / 2012 MODEL 14.500KM'DE MEGANE COUPE sahibinden.com'da - 92363603 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-14-500km-de-megane-coupe-92363603/detay)
navigasyon , deri vs olsa satılırdı şimdiye bence ... yinede güzel araç
DoDo_hamann
03-07-2012, 10:32
navigasyon deri 2012 olanların fiyatları zaten belli ben 2010'u 45 bine sattım.
İyi satmışsınız valalhi
bizim ithaller o kadar etmiyor, yazık valla.. :icon13:
1.4 tce nin bakimi 10 bin kmde dimi?
15 veya 20 bin olması lazım diye hatırlıyorum ... Bunu servise sorsanız daha iyi olur sanki :)
15 veya 20 bin olması lazım diye hatırlıyorum ... Bunu servise sorsanız daha iyi olur sanki :)
Yarin aricam servisi bilen varsa diye buraya yazdim...
tsi122 denemesi bekliyorum senden hocam :=)
Polo bi satilsa kapinizi calarim Dodo :) Cazip bi araba
beyler linkteki aracla bir arkadasim ilgileniyor da fiyat-donanim vs. uygunluk durumu nedir alinir mi bu paralara? tavsiye eder misiniz bu araci
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 43.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 92471707 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-model-35-000-km-de-hatasiz-dynamique-camtavan-esp-xenon-92471707/detay/)
tsi122 denemesi bekliyorum senden hocam :=)
Leonla denedim 3 un sonunda gecmeye basliyorum ve geciyorum...
A1 le saglikli olmadi onunlada denicem...
neothenew
04-07-2012, 06:01
1.4 tce nin bakimi 10 bin kmde dimi?
Dogrudur. 10.000 km'de bakim. 10.000 km olmamissa da 1 yil bakim rutini TCe motorlarin. Zaten yol bilgisayarinda da yazar bakima kalan km ve sure bilgisi. Bu arada bazi ufak yetkili servisler bilmiyor arayinca 10.000'de bakim yoktur, yanlisiniz var diyorlar. Bilgisayardan bakin bakalim sasi numarasindan aracin diyince gorup de sasiriyorlar 10.000 km bakimini:)
volkan_gs
04-07-2012, 07:25
1 yıl süre dolduğunda, km gelmese bile gitmek şart mı bakıma?
30 gün yazmaya başladı ama km 40bine daha var, garantide sorun çıkar mı acaba?
beyler linkteki aracla bir arkadasim ilgileniyor da fiyat-donanim vs. uygunluk durumu nedir alinir mi bu paralara? tavsiye eder misiniz bu araci
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 43.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 92471707 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-model-35-000-km-de-hatasiz-dynamique-camtavan-esp-xenon-92471707/detay/)
ithal model ve en full donanımlı olanı.. 42 liraya alınır... :icon_tup:
MehmetAli
04-07-2012, 09:03
Arkadaşlae günaydın.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/125822-2012-megane-coupe-impressor.html#post6003978
Aracım satışta aklınızda bulunsun.
DoDo_hamann
04-07-2012, 10:05
Polo bi satilsa kapinizi calarim Dodo :) Cazip bi araba
Satarsan kaçırma kardesim inan bulamazsın bu fiyata :)
Yaşar renault izmir 20bin km dedi şimdi bunları dinlemek mi doğru yoksa bakım yaptırmak mı?
15 bini hadi anladım saylırda , 20 bine anlam veremiyorum ...
10 binde bir yağ, hava filtresi değişin bari ...
Benim aracımda 15 bin , arada hava filtresi rutin değişiyorum
Merkez musteri hizmetlerinle gorustum bilmiyorum servisi arayin dedi rezillik...
Sonunda nazar otoyla anlastik 10 binde goturcem son 1000 km...
neothenew
04-07-2012, 20:28
Merkez musteri hizmetlerinle gorustum bilmiyorum servisi arayin dedi rezillik...
Sonunda nazar otoyla anlastik 10 binde goturcem son 1000 km...
Musteri hizmetlerine kimse dusurmesin, hic yardimci olmuyorlar. Aracla birlikte verilen servis kitapcigina da bakin, turkiyede satilan turbo benzinli araclarin hepsi icin 10.000 km olarak yazilmis. Yag olarak da normal atmosferik benzinli motorlara konulan yagdan kullanmasinlar, yanlis hatirlamiyorsam DCi'lara konulan yag ile ayni olmali inceligi,bilmeden bilgisayara bakmadan dayayiveriyorlar yagi degistirirken.
İyi bakimlar...
ithal model ve en full donanımlı olanı.. 42 liraya alınır... :icon_tup:
cam tavanlı alan dua eder
Musteri hizmetlerine kimse dusurmesin, hic yardimci olmuyorlar. Aracla birlikte verilen servis kitapcigina da bakin, turkiyede satilan turbo benzinli araclarin hepsi icin 10.000 km olarak yazilmis. Yag olarak da normal atmosferik benzinli motorlara konulan yagdan kullanmasinlar, yanlis hatirlamiyorsam DCi'lara konulan yag ile ayni olmali inceligi,bilmeden bilgisayara bakmadan dayayiveriyorlar yagi degistirirken.
İyi bakimlar...
Hayır hocam , (tabi istisnalar vardır ) araç versiyonuna göre sistemden çıkıyor konması gereken yağ ona göre koyuyorlar
neothenew
05-07-2012, 05:52
Hayır hocam , (tabi istisnalar vardır ) araç versiyonuna göre sistemden çıkıyor konması gereken yağ ona göre koyuyorlar
Haklisin, buna karsin iyi servis de var, berbat olani da var. Aslinda en guzeli kendi yagini alip gitmek bakima. 5w40'ti galiba koyulan yag, servis fisinden bakip farkliysa yazarim. Servis kitapciginda da yazilmis uygun incelikteki yaglardan biriydi. Bu arada kim ne marka yag tercih ediyor araclarinda?
Bende merak ettim siz söyleyince , dci 10w 40 elf koyuyorlardı sanırım ... Değiştirmek var aklımda mavsim yaz ne koysak acaba ? Elf''den başka bir marka düşünüyorum ...
yeğencik Mobil 1 0/40 diyorum.. yağ arayıp durma artık... AMK gazetesi..
Yağ firmaları kendilerini geliştirdikçe yağ ömürleri uzadı. Ortalama bir firmanın ortalama yağ ömrü 15.000-16.000 km olarak kabul ediliyor. Kaliteli bir yağ ile bu ömrü 20.000'e çekebilirsin.
Şile de bi buluşma mı ayarlasak? herkes satmadan önce ilk ve son kez büyük bi buluşma yapsak? yolda da gazlasak? zaten yol yarış pisti gibi full viraj :)
388 sayfadır büyük buluşma yapamadılar inş yapılır :D
bugrahan
06-07-2012, 00:03
Vee dci gecenin galibi :)
darkmann
06-07-2012, 00:04
detaylar bekleniyor
josefsalvatini
06-07-2012, 00:34
Evet bende merakla bekliyorum detayları...
ChtArdARSL
06-07-2012, 00:40
Bugracım gecenın kıngı olmussun tebrıkler..
suprolla
06-07-2012, 00:48
Vee dci gecenin galibi :)
adam yürüyor :D
video yok mu?
Adam kosuyorr :) videolar gelicek kanka hepsi var masallah bekledigimizdende iyiydi acikcasi ben bukadar fark beklemiyordum :)
Yavrum sanada masallah arabanada masallah.
bugrahan
06-07-2012, 01:23
detaylar bekleniyor
Kankacim yusuf abiyle 3-4 boy oluyo alp abi bravoyla 2-3 boy ondeyim yusuf abiyle olanin videolari var yarin eklenir buyuk ihtimal:)
darkmann
06-07-2012, 01:34
Kankacim yusuf abiyle 3-4 boy oluyo alp abi bravoyla 2-3 boy ondeyim yusuf abiyle olanin videolari var yarin eklenir buyuk ihtimal:)
videolar bekleniyor maşallah araçlara:)
bugrahan
06-07-2012, 02:10
Sagolasin kanka:) bekledigimzden daha iyi yurudu GY'nin fastest oldugu kanitlandi artik videomuzda var:)
denemeye sökük halde ve 15 jantla mı gittin?
volkan_gs
06-07-2012, 08:22
Tebrikler Buğra :)
denemeye sökük halde ve 15 jantla mı gittin?
Bunlar bahane , dci şahane , en ekonomiği ve en sorunsuzu .... Böyle biline , 1.6 dci de sınıfında yine lider olucak ...
Bunlar bahane , dci şahane , en ekonomiği ve en sorunsuzu .... Böyle biline , 1.6 dci de sınıfında yine lider olucak ...
bahane mhane değil bak bende de megane var. objektif olarak konuşayım ben böyle geçmeyi içime sindiremem.. hadi stepneyi sök, depoyu çeyrekte tut anlarım da, ben zaten araba sökülmesine karşı birisiyim..
bahane mhane değil bak bende de megane var. objektif olarak konuşayım ben böyle geçmeyi içime sindiremem.. hadi stepneyi sök, depoyu çeyrekte tut anlarım da, ben zaten araba sökülmesine karşı birisiyim..
Yahu öylede , kapıştığı adamlar arabaya dizelmiş gibimi biniyor ? Adamlar hergün denemede , gazlamada , 115 ps dizel arabayı yazılımla 173 yapmışlar , ağzına kadar açmışlar , zaten adam üstüne box taksa araba direkt kesicek hiç yürümeyecek...
Bahane aradıktan sonra çok bahane . hafiftin geçtine getiriyorlar olayı anlıyorum ama , stockdan 10 ps 20 NM fark var onu napıcaz
hani konusu, video su nerde?
bugrahan
06-07-2012, 08:56
O Zmn 106cilar typercilar hic bi denemeyi sindiremiyolardir??adamin arabasi 115likte degil 128lik.. geldi bizim konumuzda atar gider yapti..bu denemenin boyle yapilmasi gerekiyodu.. hem ayrica 15saci niye boyle sorun ettinizki zaten orjinalimdede 16 sac var arabanin:) bi koltuk sokmeylede 3-4 boy alinmaz..
bugrahan
06-07-2012, 08:57
Bana soktun geldin diyenler 1 haftadir pasaoglundan cikmiyor..
O Zmn 106cilar typercilar hic bi denemeyi sindiremiyolardir??adamin arabasi 115likte degil 128lik.. geldi bizim konumuzda atar gider yapti..bu denemenin boyle yapilmasi gerekiyodu.. hem ayrica 15saci niye boyle sorun ettinizki zaten orjinalimdede 16 sac var arabanin:) bi koltuk sokmeylede 3-4 boy alinmaz..
madem alınmaz neden söktün? adamın motor gücü orjinalinde güçlüyse onun suçu mu? 106 typerı zaten soyunuk halde ancak geçer.. hafiflikle yürüyen bir araba.. :)
Yahu öylede , kapıştığı adamlar arabaya dizelmiş gibimi biniyor ? Adamlar hergün denemede , gazlamada , 115 ps dizel arabayı yazılımla 173 yapmışlar , ağzına kadar açmışlar , zaten adam üstüne box taksa araba direkt kesicek hiç yürümeyecek...
Bahane aradıktan sonra çok bahane . hafiftin geçtine getiriyorlar olayı anlıyorum ama , stockdan 10 ps 20 NM fark var onu napıcaz
sen de ağzına kadar açtır buna lafım yok.. kasa ve yürüyen olarak orjinalde kim geçiyorsa benim gözümde hızlı odur.. yoksa söktükten sonra her araba yürür..
bugrahan
06-07-2012, 09:12
128lik arabayla 105lige kaldiran adamin derdi nedir?? Kimse sokme etme demedi bn oraya stokta 23 hp eksik arabayla gittim..soktuydu sokmediydi diye bos muhabbetlere gerek yok.. kimse gecilmek icin deneme yapmaz..denemeyi kendi istedi ve 1 haftadir nos basiyolar turbo var diyip durdular..karsimdaki adama gore dibine kadarda sokerim full depo mazotlada denerim yeterki karsi taraf iyi niyetli olsun..Ve sokuk gectim diye hicte gocunmam kimse kusura bakmasin:)
bugrahan
06-07-2012, 09:14
sen de ağzına kadar açtır buna lafım yok.. kasa ve yürüyen olarak orjinalde kim geçiyorsa benim gözümde hızlı odur.. yoksa söktükten sonra her araba yürür..
Tamam soner abi her araba yururse sende sok gel ve dibine kadarda actirda deneyelim ben arabayida sokmicem;)
neyse genç arkadaşım seninle farklı düşüyoruz.. sana iyi gazlamalar.. :)
Tamam soner abiher araba yururse sende sok gel dibine kadar actirda deneyelim ben arabayida sokmicem;)
seni geçmek için sökmeme gerek yok, ki araba sökmem de sökmeyi de sevmem..
senin araba ankaranın oksijensiz havasını yeyince zaten kösülür yürümez.. ;)
hem koskoca abini ayağına çağıracağına sen gel ankaraya.. ;)
bugrahan
06-07-2012, 09:21
Haklisin abi seni buraya cagirmakla ayip ettim:) ankara tarafina gelirsem deneriz ama megancilara sokmem arabayi merak etme abicim:)) Gazladigimiz falanda yok normalde biz ekonomi takiliyoruz boyle bi arabayla 5litre yakmakta cabasi:)
seni geçmek için sökmeme gerek yok, ki araba sökmem de sökmeyi de sevmem..
senin araba ankaranın oksijensiz havasını yeyince zaten kösülür yürümez.. ;)
hem koskoca abini ayağına çağıracağına sen gel ankaraya.. ;)
arkadaşlar soner dayı arabayı gözden çıkarttı tsi alacak o yüzden bu davranışlarını normal karşılayın :D şiketörler
konu dağılsın biraz ... siteden yeni energy motorun verilerine bakın oturup ağlayın arkadaşlar. ...
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane-Yeni Megane HB-Özellikler (http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-megane-hb/ozellikler)
3.5 litre yakıt , 200 max hız . 9.8 0-100 :(
josefsalvatini
06-07-2012, 10:55
Buradan size atar arabanızı hazırlayın bende hazırlıyorum şartları eşitleyip deneyecegiz ....
Yusuf abi benim konum yok bendemi :(
bugrahan
06-07-2012, 11:03
Bi bitmediniz..
josefsalvatini
06-07-2012, 11:56
Bi bitmediniz..
Denk sekilde geçtiğinde biter.....
Yerse gelirsin.....
bugrahan
06-07-2012, 12:13
Hadi kendi konuna..;)
josefsalvatini
06-07-2012, 12:25
Bugra acıdım Simdi sana .....
Cok ezik ve korkak gördüm :)
ahauheuhue yahu noluyor :D ceed daha hızlı tamam arkadaşlar kabul ettik rahatlayın
bugrahan
06-07-2012, 12:39
Bugra acıdım Simdi sana .....
Cok ezik ve korkak gördüm :)
Daha hizli bi megan bul benimkisi yavas zaten;)
konu dağılsın biraz ... siteden yeni energy motorun verilerine bakın oturup ağlayın arkadaşlar. ...
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane-Yeni Megane HB-Özellikler (http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-megane-hb/ozellikler)
bunlara yazilim yapiliyor mu acaba?
Olaylara bak ya yusuf abi bak sana hep abi dedik demeyede devam ediyoruz heycanli gencler falan yazmissin ama bizim saygimizda bir kusur olmaz. Seninde dikkatli olmani istiyorum klavyede yazmak kolay sonucta yine ilerde birgun yuz yuzu bakicaz.
Dun aksam denendi bitti birbirinizi kirmaya gerek yok eger sadece sokmek sorun olsaydi bugun tekrar denerdiniz ama anlasilan sadece sokulmiycek.
Ama soyle birseyde var senin yasinda bukadar hirsli, bu kadar bilenmis olacagima varsin bu yasimda heycanli genc desinler.
Bence bu olay klavyede daha cok uzamasin birbirinizi kirmaya gerek yok bir heycanli genc tavsiyesi :)
İyi bakimlar...
Bakalim abi zaten kılım araba konusunda başında dururum :) siz yağ ne kullanıyorsunuz?
Video görünmüyo düzeltemedim kusura bakmayın ses biraz iyi sankı dün gece GY :D
http://img807.imageshack.us/img807/6206/83x.mp4
bugrahan
06-07-2012, 17:19
Meganin dibi:D ellerine eneklerine saglik kankacim:)
Meganin dibi:D ellerine eneklerine saglik kankacim:)
Ne demek kankacim yurudugunu gormek yetti bana :)
olm Emre neyle cektin la hoparlorler anca cizirdiyo :D
rollik videosu yok mu onlari koyun :D
TurboJDM
06-07-2012, 20:34
allahım sana geliyorum. 320 Nm 130 Hp Şehir içi tüketim 4.8. ufak işlemlerle 160 hp olduğunu düşünürsek :D Renault Drive Change :D
neothenew
07-07-2012, 07:37
Bakalim abi zaten kılım araba konusunda başında dururum :) siz yağ ne kullanıyorsunuz?
10.000 bakiminda baday serviste 5w40 castrol kullanmislardi diye animsiyorum, hala ayni yag. Bir sorununu gormedim ama bosaltirken anlasilir yagin halinden nasil bir randiman verdigi 10.000 km boyunca.
20.000 bakimi geliyor benim de eylul gibi, bu sefer kendim alip gidecegim servise ama markaya karar veremedim, elf ya da mobil olur diye dusunuyorum. Tavsiyelere de acigim aslinda.
allahım sana geliyorum. 320 Nm 130 Hp Şehir içi tüketim 4.8. ufak işlemlerle 160 hp olduğunu düşünürsek :D Renault Drive Change :D
O UFAK işlem inşallah yapılabilir , yani turbo dizel geleneğini bozmaz röno da , 160+ gezer dciler
ne yaptınız garibim 1.5e :D o ses nerden çıkıyor ahaahhaa
Eyup Duygun
07-07-2012, 11:53
Gercekde ses bundan daha iyi.Ahh bi kameramız olamadıkı :D
Gercekde ses bundan daha iyi.Ahh bi kameramız olamadıkı :D
sırrını verin bizbizeyiz
Eyup Duygun
07-07-2012, 13:37
sırrını verin bizbizeyiz
Videoda 60mm freeflow soba borusu gibi birsey var :)
Normalde Bugra'nın aracda orta susturucu ile cok daha tok ses cıkıyıor.İstanbul megane bulusmasında duymustu birkac arkadas.
olm Emre neyle cektin la hoparlorler anca cizirdiyo :D
rollik videosu yok mu onlari koyun :D
Tarik eldeki imkan iphone 3gs ti bu kadar cikti napalim :) ama sesi canli duyman lazimdi :)
hiçbir dci , crdi'yi geçemez lütfen arkadaşlar :)
hiçbir dci , crdi'yi geçemez lütfen arkadaşlar :)
Ne derdin var olum senin?
Yavşak yavşak yazıyorsun hala, o konuya gelip orda teşekkür ediyosun bu konuya gelip burda laf sokuyosun.
Baban megane yerine ceed alsaydı en kral kiacı olurdun, senelerdir ergenliğinden bugüne tanıyorum seni bokunu çıkarma yeter...
Dci sadece yazılımla geçemez bunu deneyenler de sen de ben de biliyoruz.
Konu kapanmış deneyenler yazmıyor sen hala kaşınıyorsun.
Tanidigim yavuz daha gecen konudan isyan eder az kaldi vs diyodum sonunda etmisn de :D
Yahu ben arabasında değilim, crdi geçsin dci geçsin banane.
Öteki konuda bizim yazdıklarımıza teşekkür ediyor, burda laf sokuyor.
Hayatında araba denememiş her konuda bilgi sahibi, burda yalamalık dizboyu.
dragger hocam sen de coupe alsaydın en kralı dci olucaktı değilmi :) bu işler böyle
Yok yavrum biz o muhabbetleri geçeli 10-15 sene oldu.
Megane coupe de var bizde sıkıntı yok, bugüne kadar megane hakkında da olumsuz hiçbirşey yazmadım çizmedim. Burada herkesin arabasına maşallah da dedim.
Sadece yazılımla geçemez dedim sadece, halen de diyorum. Mevzumuz zaten deneme değil senin davranışların...
yahu 2 makara yapıyoruz , hemen ağır konuşmalara ne gerek var celalleniyorsunuz ..
sadece yazılımla ceed geçer bunda hemfikiriz sonuçta
bugrahan
07-07-2012, 15:32
Tarik eldeki imkan iphone 3gs ti bu kadar cikti napalim :) ama sesi canli duyman lazimdi :)
kanka tost makinesi diilmiydi o:D ne 3gsi??:D
bugrahan
07-07-2012, 15:40
Yok yavrum biz o muhabbetleri geçeli 10-15 sene oldu.
Megane coupe de var bizde sıkıntı yok, bugüne kadar megane hakkında da olumsuz hiçbirşey yazmadım çizmedim. Burada herkesin arabasına maşallah da dedim.
Sadece yazılımla geçemez dedim sadece, halen de diyorum. Mevzumuz zaten deneme değil senin davranışların...
bu yazdıklarımı yanlış anlamayın sakında..
deneme oldu bitti kapandı artık..
biri stokta 105 diğeri stokta 128 zaten normaldede geçme imkanı yokki yazılımla geçme imkanı olsun=))
sadece yazılıma yazılım demek bence biraz acımasız oluyo hani birisi 105 olur 110 olur falan anlarımda böyle bişey denebilir ama şunuda içimden gelerek söylüyorum (dalga geçme falan değil) ceedler gerçekten iyi gidiyor..
Ama geçilmicek bi araba yoktur imkan olduktan sonra benim tek amacım buydu bu denemedede..
Umarım bu dediklerimide yanlış anlamazsınız...
bugrahan
07-07-2012, 15:56
http://img215.imageshack.us/img215/5721/fotoraf12i.jpg [/URL]
Emre pampama yardımlarından dolayı teşekkür ederim...:D
http://img521.imageshack.us/img521/7205/fotoraf3j.jpg
(http://profile.imageshack.us/user/bur89)
http://img688.imageshack.us/img688/9635/fotoraf2f.jpg [URL=http://profile.imageshack.us/user/bur89]
Yok kardeşim yanlış anlasılacak bir durum yok.
Tabiki geçilebilir, emek verip uğraştıktan sonra geçilmeyecek araba yok.
Ben arkadaşın davranışlarına takıldım, öteki konuya ayrı bu konuya ayrı yazıp çizmesine.
Neyse konuyu pert etmeyelim, sohbet muhabbet devam etsin ;)
Ben arkadaşın davranışlarına takıldım, öteki konuya ayrı bu konuya ayrı yazıp çizmesine.
dediğim gibi makara harici amacı yok yavuz abi :D
araban alt devirde sağlam bir ders verir bizim 1.5'lere :D
ECUtuned damı varmış ilk defa duydum :) bilmediğimiz kaç tane daha chiptuning firması var acaba
Eyup Duygun
07-07-2012, 16:19
Hehe EcuTuned benım el emegı göz nuru :):)
Sihirli deynek bizim araçlara da deyse fena olmazdı ... :)
bugrahan
07-07-2012, 16:20
ECUtuned damı varmış ilk defa duydum :) bilmediğimiz kaç tane daha chiptuning firması var acaba
Demekki ceedlerle yürümek için veya geçmek için ecufastlı megan olmayada gerek yokmuş dimi...
Demekki ceedlerle yürümek için veya geçmek için ecufastlı megan olmayada gerek yokmuş dimi...
ahahaha bu konulara girmiyorum artık konumuz kontrol ediliyor
10.000 bakiminda baday serviste 5w40 castrol kullanmislardi diye animsiyorum, hala ayni yag. Bir sorununu gormedim ama bosaltirken anlasilir yagin halinden nasil bir randiman verdigi 10.000 km boyunca.
20.000 bakimi geliyor benim de eylul gibi, bu sefer kendim alip gidecegim servise ama markaya karar veremedim, elf ya da mobil olur diye dusunuyorum. Tavsiyelere de acigim aslinda.
60 bin bakım faturamı kontrol ettim aklıma takılmıştı ... Araç 1.5 dizel 5w 40 konulmuş aracıma ... Yaz aylarında biraz daha ince birşeyler mi koysak
bugrahan
07-07-2012, 16:32
ahahaha bu konulara girmiyorum artık konumuz kontrol ediliyor
yok benim kimseye laf ettiğim yok zaten ben senin yazdığına istinaden yazdım..
Beyler yarın arabayı boyaya vericem. Yani taş izleri,ufak tefek çizikler vs.. onları toparlatıcam.
Bari diyorum vermişken orjinal jantları da boyatıyım 2 yıl oldu.
Renk değisikliği yapsam mı diyorum ?
Araç beyaz jant rengi olarak gunmetal veya mat füme boyatıyım diyorum.
Sizin fikriniz nedir ?
Bu arada boya kodu olarak direk gunmetal desem usta anlar mı ?
teşekkürler 5w40 castrol koydururum bende o zaman...
Mobil 1 0w-40 şaşmayın. Arac 40.000'de 4 kere yağ değistirdim cok memnunum.
Benim yukardaki soruda kaynamasın bu arada :D
Edit: Bu arada staj dolayısıyla 1 ay İzmir'deyim. İmkan olursa İzmir'de ki arkadaslarla da görüsmek isterim.
Zaten Akhisar'lıyım İzmir'e cok yabancı değilim :)
Edit: Bu arada staj dolayısıyla 1 ay İzmir'deyim. İmkan olursa İzmir'de ki arkadaslarla da görüsmek isterim.
istediğin zaman görüşürüz stajın nerde?
Manisa Vestel'de. İzmir'den gidip gelicem servisle.
Yukardaki sorum hala güncel :D
Manisa Vestel'de. İzmir'den gidip gelicem servisle.
Yukardaki sorum hala güncel :D
bende büyük ihtimal boyatıp gunmetal yapıcam...
oyumu gunmetalden kullanıyorum...
Dizel , benzinli gibi ayrım yok değilmi?Mobil1'de.Çeşitleri felan varmı başka bilmediğimiz
Beyler yarın arabayı boyaya vericem. Yani taş izleri,ufak tefek çizikler vs.. onları toparlatıcam.
Bari diyorum vermişken orjinal jantları da boyatıyım 2 yıl oldu.
Renk değisikliği yapsam mı diyorum ?
Araç beyaz jant rengi olarak gunmetal veya mat füme boyatıyım diyorum.
Sizin fikriniz nedir ?
Bu arada boya kodu olarak direk gunmetal desem usta anlar mı ?
Tercih sizin bence orjinal jantları boyamak basit gösteriyor arabayı...
Yeni jant takımı alsanız daha iyi :)
Dizel , benzinli gibi ayrım yok değilmi?Mobil1'de.Çeşitleri felan varmı başka bilmediğimiz
Yok ayrım yok. Yani ben alırken hic bir zaman sormadılar öyle bir sey. Zaten bana da Dou önermisti bu yagı hatta o type-r'a da koyuyordu yanlıs hatırlamıyorsam
Arkadaşlar 2.5 senedir kullandığım aracımı başka bir araç alacağım için satıyorum.
Fiyatta ufak bir pazarlık payım vardır elbette.
Detaylar için
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/126283-2010-renault-megane-coupe-15-dci.html
gunmetal rengini paylaşabilirmisiniz reno üstünde?
@dou da satıyor... bendemi satsam herkes sattı aracı değerimi düşücek nedir? :D
gunmetal diye kod olmaz da, NH676M dersen olur :) s2000 moonrock boya kodu bu
ilkay siyaha boyat ben yeni jant alıcam çok yakın bi zamanda aynı dolaşmayız merak etme yani :D :D
Mobil 1 0w-40 a bende kefilim aracın sesi farkedilir azaldı ve yağ eksiltme yapmıyor.
ilkay siyaha boyat ben yeni jant alıcam çok yakın bi zamanda aynı dolaşmayız merak etme yani :D :D
Mobil 1 0w-40 a bende kefilim aracın sesi farkedilir azaldı ve yağ eksiltme yapmıyor.
Yok ya senle aynı olmasın muhabbeti yüzünden değil. Değisik bir sey olsun istiyorum ondan.
Beyaz arabaya photoshopta orjinal jantları gunmetal boyayabilcek bir babayiğit var mı :)
orjinal jantlara gunmetal çok güzel olur bence shopa gerek yok direk boyat derim ;)
Yok ayrım yok. Yani ben alırken hic bir zaman sormadılar öyle bir sey. Zaten bana da Dou önermisti bu yagı hatta o type-r'a da koyuyordu yanlıs hatırlamıyorsam
Kaçtan aldınız 4 LT ve 1 LT'liği....
Hepsiburadada 140 TL 4 litresi ... mobil1 0w 40 tam sentetik ...
Valla ben burda sanayi'den 4+1 lt 130 gibi rakamlara alıyorum
orjinal jantlara gunmetal çok güzel olur bence shopa gerek yok direk boyat derim ;)
Öyle mi diyosun :)
Dikiz aynaları piano black onlarla falan uyumunu kestiremiyorum. Kaliperleri boyatıyım mı peki sizce ? Renk önerisi falan ??
Kaliper sana kalmis boyicam dersen mavi yap yada koyu bi bronz olabilir gunmetal siyahla siritmaz super olur dua edersin banada :) yay varsa arabada bide
bugrahan
10-07-2012, 13:23
Benim şahsi fikrim orjinal jantları boyatmayın bence güzel gözükmüyo..onları satıp üstüne bi miktar daha koyun 18lere geçin:D
orjinal jantı siyaha boyatanıda gördüm gunmetalde bence orjinal halinden daha kötü duruyo=/
Benim şahsi fikrim orjinal jantları boyatmayın bence güzel gözükmüyo..onları satıp üstüne bi miktar daha koyun 18lere geçin:D
orjinal jantı siyaha boyatanıda gördüm gunmetalde bence orjinal halinden daha kötü duruyo=/
Ben zaten 18' Oz Ultraleggare kullanıyordum. Fakat konfor olarak hic hosuma gitmedi bir de ben o kadar dikkatli araba kullanamıyorum balon yapmasın diye falan çıkardım. Ayrıca seneye satıcam zaten arabayı gereksiz masraf yapmak istemiyorum artık.
İlkay boyat sen jantlari :)
İlkay boyat sen jantlari :)
Boyatcam kardesim yarın Allah nasip ederse :)
yok kardeşim şakasına dedim biliyorum baştan beri o rengi istediğini. Yalnız her yıl tekrar boyatmak gerekebilir. Gerçi senin istediğin renk solma yapsada çok farkedileceğini sanmıyorum.
dediğim gibi çok basit gösteriyor arabayı ...
bugrahan
11-07-2012, 14:12
Jantlarin resimleri gelsin konu aktiflessin:)
Bu pololar yazilimli meganlari elek eder:D
satıp da polo mu alsak ne? :D
yavaş etsinnnn ... Uzunda C segmenti aero'sunu konuşturur yine :D
bugrahan
11-07-2012, 14:38
Valla 140 civarina cikartilabilirse cok rahat eder 100kilo daha hafif bizden:D ayrica uzun dediginde nolcakki alti ustu dizel ya:) dsg var bitane onu yaparsak sonuclari yazarim:)
Valla 140 civarina cikartilabilirse cok rahat eder 100kilo daha hafif bizden:D ayrica uzun dediginde nolcakki alti ustu dizel ya:) dsg var bitane onu yaparsak sonuclari yazarim:)
Öyle deme kardeşim 160 dedinmi aero felaket etkiliyor
bugrahan
11-07-2012, 14:44
Ornek : hizli dizel:D adam yuruyor bos arabayla:D
nitrodata+ecutuned diyorsun
bugrahan
11-07-2012, 14:55
İlla ecutuned diye bisey yok tabi..normal bi yazilim + boxla 150+ gucler uzak degil:D
extreme__
14-07-2012, 09:15
2 gun once kumho kh17 225 45 17 aldim orjonal jantlara eski lastklerm fabrika cikisi olan conti sport 3 du. Bunlari taktim ancak arabanin kafasi guzel yol tutuyor arka taraf gec geliyor bir gecikme soz konusu. Mesela 100 le falan sag kirdigimda cok ani olmadan kafa saga geciyor ama arka 1 1.5 saniye gec geliyor yol tutusun inanilmaz gariplesti lastikdenmidir yoksa baska bisey olabilirmi ? Lastigi taktiktan sonra ortaya cikti bu durum bir yardim ederseniz sevinirim baya kafaya taktim bu konuyu boyle birsey yasams olan varsa paylasrsa sevinirim
ChtArdARSL
14-07-2012, 09:22
Arkadaslar lastik konusunda biraz sıkıntım var. 2 gun once kumho kh17 225 45 17 aldim orjonal jantlara eski lastklerm fabrika cikisi olan conti sport 3 du. Bunlari taktim ancak arabanin kafasi guzel yol tutuyor arka taraf gec geliyor bir gecikme soz konusu. Mesela 100 le falan sag kirdigimda cok ani olmadan kafa saga geciyor ama arka 1 1.5 saniye gec geliyor yol tutusun inanilmaz gariplesti lastikdenmidir yoksa baska bisey olabilirmi ? Lastigi taktiktan sonra ortaya cikti bu durum bir yardim ederseniz sevinirim baya kafaya taktim bu konuyu boyle birsey yasams olan varsa paylasrsa sevinirim
Contiden sonra kumhoya gecmen senı bıraz etkılıycektır gec ısınan bır lastık kumho ve uzakdogu oldugu ıcın malzemesı sert.. bu tepkilerı alman normal arabana alısmadan anı hareketler yapmanı tavsıye etmem..
Megane larin o garip yol tutamayisini bilerek kh serisi lastik alman pek iyi olmamis bence daha iyi bir lastik alip tutusu arttirmaliydin diye dusunuyorum
extreme__
14-07-2012, 09:27
Lastiği bilerek almadim hic bilgim yoktu bir anda oldu lastigi alisim bi baktm taktirmisim gidiyorum :/
Güzelim conti sport3'den sonra kumho alınırmı kardeşim :(
Beyler meggy3 hb için ofsetsiz, normal tarz klasik gri jant renginde 17 inç tavsiyesi lazım bana :(
Megane larin o garip yol tutamayisini bilerek kh serisi lastik alman pek iyi olmamis bence daha iyi bir lastik alip tutusu arttirmaliydin diye dusunuyorum
hocam bunu hep söylüyorsun da meggy3 coupe'ler gayet iyi yol tutuyor. o yüzden 265hp lik versiyon Nürburgring'de rekor sahibi.
o yoruma karşılık ben yorum yapmıyorum artık çünkü anlam veremiyorum
DoDo_hamann
16-07-2012, 11:19
Megane coupe mükemmele yakın bir yol tutuşa sahip, çok az arkadan kopmaya başlıyor oda çok çok zorlarsan.
hocam bunu hep söylüyorsun da meggy3 coupe'ler gayet iyi yol tutuyor. o yüzden 265hp lik versiyon Nürburgring'de rekor sahibi.
265lik versiyonun arka taşıyıcılarını bir araştır istersen :) he birde espsiz modelin yol tutuşundan bahsediyoruz dimi ?
Benim aracım esp'siz.65 bin km'de goodyear lastikler üstünde , sadece eibach 3 var . İstediğin kdar zorla limitleri gel :)
yigitkyl
16-07-2012, 15:13
Esplı eıbachlı 255 PZero lu benım eskı araba mukemmele yakın tutuyordu :)
bugrahan
16-07-2012, 15:48
kanka benimkide esp'siz çokta kötü değil:D:D
Esplı eıbachlı 255 PZero lu benım eskı araba mukemmele yakın tutuyordu :)
sattınmı aracı kaça gitti kardeşim
extreme__
16-07-2012, 20:06
yav benım araba mükemmel yol tutuyor çıkaramıyorum sert hareket yapmaya bayılıyorum bu yüzden ancak bu lastikler yumusakmıs sanırım güzel lastik ama :)
volkan_gs
16-07-2012, 20:16
Yorumlardan anlaşıldığı üzere, yol tutuş oldukça göreceli bir kavram :)
265lik versiyonun arka taşıyıcılarını bir araştır istersen :) he birde espsiz modelin yol tutuşundan bahsediyoruz dimi ?
vala böyle bir yorum geleceğini bile bile yazdım dersem yalan olmaz. megane 3 coupe'nin yol tutuşu kötü değil. stop.
yav benım araba mükemmel yol tutuyordu çıkaramıyordum sert hareket yapmaya bayılıyordum bu yüzden ancak bu lastikler yumusakmıs sanırım hosuma gıtmedi güzel lastik ama sert kırmalara kafa yanıt verıyorda arka biraz geç veriyor :)
Kardeşim yanlış seçim olmuş kısacası .. Keşke conti sport3 fln alsaydın :(
Yorumlardan anlaşıldığı üzere, yol tutuş oldukça göreceli bir kavram :)
Bi açıdan göreceli ama bazı gerçekler ve yapılan testler var.Veriler var.
Golf 6 ile çoğu koşulda aynı , geyik testlerinde daha yüksek limite sahipti aracım yapılan testlerde 2009 yılında.Coupe nin yol tutuşu daha bile iyidir , süspansyon sertlik ve alçaklığı farklı.
yigitkyl
17-07-2012, 08:41
Mat sıyah orjınal 17ınc coupe jant lastık almak ısteyen olursa haber etsın :)
MehmetAli
17-07-2012, 09:32
benim arabada virajda ivmelenirken önden kayma gösteriyo lakin tamamen kumholardan kaynaklanan bişey. arkayıda savuruyo oda kumholardan kaynaklı (:
Mat sıyah orjınal 17ınc coupe jant lastık almak ısteyen olursa haber etsın :)
rakkam ne bana bi söylesene özelden kardeşim
arabayı servise verdim bugün sol lastik tarafından mazgal ve çukurdan geçerken bi gevşek vida sesi gibi bişi geliyodu ona bakılıcak frene bastığımda laklak sesi geliyordu sanırım westing house dan kaynaklıymış debriyajımdanda çatçut ses geliyordu onada bakılacak birde yarım gaz halinde gaza basarken arada kesiklik yapıyor saliselik bi kesiklik yapıyor ama rahatsız ediyordu bakalım neler çıkacak
baya birşeyler oluyormuş , hepsi hallolacak basit şeyler... Debriyaj pedalı tıktık yapıyor bir noktada salıverirken pedalı , yağlanmasımı gerekiyor acaba ?
MehmetAli
17-07-2012, 14:47
Arkadaşlar araçlarınızda kasko yoksa ön camlarınıza iyi bakın (:
güven altanın önünde by alexi gördüm g plaka idi sanırım maşallah
bugrahan
21-07-2012, 13:01
güven altanın önünde by alexi gördüm g plaka idi sanırım maşallah
Evet genelde orda oluyorum:D teşekkürler..=)
Evet genelde orda oluyorum:D teşekkürler..=)
dci'nin dibisin buğra 130luk almanı merakla bekliyoruz.
3.20d'lerle video çekersin artık
dci'nin dibisin buğra 130luk almanı merakla bekliyoruz.
3.20d'lerle video çekersin artık
Ne 320d si oğuzhan hedef büyük :D
ahahahah Doğru. Şimdi rönonun yeni makinada 320 NM fabrikasyon tork var.Buğra onu kaç yapar ?
ahahahah Doğru. Şimdi rönonun yeni makinada 320 NM fabrikasyon tork var.Buğra onu kaç yapar ?
Limitleri zorlarız yine bakalım neler çıkacak :)
Sende hala ekonomi yazılımı mı var açtırsaydın sende limite kadar.
1.4-1.5 yürüyoruz Allaha şükür :)