Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
bugrahan
16-05-2012, 21:07
ooooo hızlı dijelciii geldi çıkın konudannn:D
bugrahan
16-05-2012, 21:08
Neyse kanka maşallah şuan güzel hayvanın sesi :D
saol kanka yaaa bi cila yaptıramadıkkk yaaa=//
saol kanka yaaa bi cila yaptıramadıkkk yaaa=//
Yaptırırız kanka da iki tarafında boş olduğu bir gün yaptırmamız lazım oda denk gelmedi :)
bu konuda dizel sesiyle ilgili bişeler dönmüş :D çatara patara yapan dizel gören varmı :p
bu konuda dizel sesiyle ilgili bişeler dönmüş :D çatara patara yapan dizel gören varmı :p
Kanka napıyosun ya bu aralar forum hariç görüşemiyoruz :)
Çatara patara değilde vu tu tu yapan dizel gördüm kanka :D
görüşemeyiz tabi gezemiyoz bu ara :D
cumartesi istanbul aydın ünideyim sabah 9 da :D
görüşemeyiz tabi gezemiyoz bu ara :D
cumartesi istanbul aydın ünideyim sabah 9 da :D
Kanka ne var cumartesi günü 9 da benim niye haberim yok :D
bugrahan
16-05-2012, 21:18
kanka 1 kere yaptım ama hdi gibi olamaz aslaaaaa:D onun yeriii çok ayrııı:D:D
Oğlum eyüple sana çata pata yapmadımmıı????=))
bugrahan
16-05-2012, 21:20
Yaptırırız kanka da iki tarafında boş olduğu bir gün yaptırmamız lazım oda denk gelmedi :)
Aynen kanka şu havalar biraz daha düzelsinde haziranda falan olabilir iyicene matlaştııı...=((
Aynen kanka şu havalar biraz daha düzelsinde haziranda falan olabilir iyicene matlaştııı...=((
Tamamdır kanka hallederiz onuda :)
İşte vu tu tu ydu kanka o :D
bugrahan
16-05-2012, 21:26
Tamamdır kanka hallederiz onuda :)
İşte vu tu tu ydu kanka o :D
Heh bende dedm nası unuttu onuuu:D
Heh bende dedm nası unuttu onuuu:D
Yok yok kanka unutmadım bize kesici show yapmıştın :)
volkan_gs
16-05-2012, 23:23
egzoz bizim işimiz kanka :D:D volkan arkadaşımızda aynısını yaptırdı oda memnun kaldııı dizelden ses çıkmıyo diyenleri anlayamıyorum bu tabuları yıkmak lazım artık....:D:D
aynen kardeşim burdanda tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldun, tam istediğim gibi oldu egzoz :)
bi video yüklensede dinlesek o güzel egzoz seslerini :D
Valla bi ses muhabbetidir gidio istahimizi kabarttiniz bi video koyunda yikalim dizelden ses cikmaz tabusunu hep birlikte:)
daha once konusuldu ama konuda bulamadim,
aracinizda hangi yagi kullaniosunuz? yag degistircem de
Bunları çok kez konuştuk yazdık çizdik oğuzhan
Sıkıştırma düşük, turbo yokken tatsız
Eğer halen pschiptuningteki yazılımı kullanıyorsan benim gibi kafadan yeniğiz...
İlk onu değiştirip sonra napacaksak yapmamız lazım , 124 ps veriyor :) Optimum, ekonomi vs yazılımı değil , ne kadar az ellersem o kadar iyidir yazılımı var....Mapper açısından...İstanbula geleyim ilk iş ecufast :)
yigitkyl
20-05-2012, 14:30
beyler bende 2 gün önce verdim arabamı :) Hayırlısı olsun alacak olan arkadaşa :)
daha once konusuldu ama konuda bulamadim,
aracinizda hangi yagi kullaniosunuz? yag degistircem de
Fabrika 5w-40 veya 0w-40 öneriyor.
beyler bende 2 gün önce verdim arabamı :) Hayırlısı olsun alacak olan arkadaşa :)
Sanada hayırlı olsun kardeşim :)
belgehan
20-05-2012, 23:07
Cam filmi çekmek kolay mıdır ya? Benimkiler mavileşti. Dışarıda yaptıracak durumum yok şu an için :D
Ayrıca üstündeki filmi sökmeden yapıştırabilir miyim ?
yigitkyl
21-05-2012, 00:00
Sanada hayırlı olsun kardeşim :)
Çok sağol kardeşim teşekkür ederim :)
Eyup Duygun
21-05-2012, 01:31
Eğer halen pschiptuningteki yazılımı kullanıyorsan benim gibi kafadan yeniğiz...
İlk onu değiştirip sonra napacaksak yapmamız lazım , 124 ps veriyor :) Optimum, ekonomi vs yazılımı değil , ne kadar az ellersem o kadar iyidir yazılımı var....Mapper açısından...İstanbula geleyim ilk iş ecufast :)
Sonrada aaa arabam cok yakıyor , vuruntu yapyor falan olmasın ?
yeğen bendeki de pschiptuning yazılımı ve 140 hp.. ;) :)
Yahu 265 tork veriyor :) Orjinalden olan duman da gitti...ben anlamadım :D
hayırlı olsun kardeşim:) eee yalnız kaldık bostanlıda:) bendemi satsam artık 106000 oldu araba :)
yigitkyl
21-05-2012, 10:24
hayırlı olsun kardeşim:) eee yalnız kaldık bostanlıda:) bendemi satsam artık 106000 oldu araba :)
valla sattım gitti kardeşim :) yalnız kaldın olur mu haberleşiriz yine buluşuruz :)
arabanın piyasası da baya yavaş haberin olsun :)
bugrahan
21-05-2012, 13:55
Benim araç çok yakıyor bi çözüm bulabilirmiyiz bay tuner ??
Eyup Duygun
21-05-2012, 16:15
Sahibi hızlı ondan olabilir mi acep ))
Şaka bir yana senın arac istisna , +160hp barajını gecen tek megane sanırım..
+160 iyimser maşallah. specler nedir ?
Kanka daha bugün hesapladık 25 kuruş yakıyo daha ne kadar az yaksın :)
Sahibi hızlı ondan olabilir mi acep ))
Şaka bir yana senın arac istisna , +160hp barajını gecen tek megane sanırım..
Biz 150 limitini aşamamıştık kanka :)
Bu arada avatar noldu :D
bugrahan
21-05-2012, 19:45
+160 iyimser maşallah. specler nedir ?
Filtre egzoz yazilim :D :D
bugrahan
21-05-2012, 19:47
Kanka daha bugün hesapladık 25 kuruş yakıyo daha ne kadar az yaksın :)
Kanka tunerimi ozledim laf atiyorummm :D isterse 30 yaksin sikinti yok:)
Kanka tunerimi ozledim laf atiyorummm :D isterse 30 yaksin sikinti yok:)
Tamam o zaman kanka :)
Yakıyo ama gidiyo ben napıyım :D :D
ankarada olsan bir denerdik benim 140'lıkla :D
ankarada olsan bir denerdik benim 140'lıkla :D
Benim 150 lik coupe yi geçiyodu maşallah :D
Sizde sadece yazılım mı var ?
yahu delirtmeyin 150lik 160lık 125 hp yim uleynnn!!! XD
yahu delirtmeyin 150lik 160lık 125 hp yim uleynnn!!! XD
Açtır gitsin ya box bile 130 hp veriyor zaten :D
Benim 150 lik coupe yi geçiyodu maşallah :D
Sizde sadece yazılım mı var ?
ankaranın yüksek rakımında 140 hp lik yazılım var.. coupeler ağır ben de rahat geçiyordum coupeleri.. :D
ankaranın yüksek rakımında 140 hp lik yazılım var.. coupeler ağır ben de rahat geçiyordum coupeleri.. :D
Geçtiğiniz coupeler max benim eski araç kadar güçlüdür heralde ( ANL megane gibi )
Alevi verip kaçıyorsun dayıcık , sağır ankara kupeleriyle gazladığın yetti ilacın bende...
benım arka amortisorlerden bozuk yollarda fln gıdınce veya bı cukura yavas gırınce çıt çıt ses gelıyo sizdede varmı o ses
benım arka amortisorlerden bozuk yollarda fln gıdınce veya bı cukura yavas gırınce çıt çıt ses gelıyo sizdede varmı o ses
Vardı bir zamanlar
Yetkili servise gidiyorsun, arabamın arka torsiyonundan ses geliyor diyorsun
Bir jel sıkıyorlar ve araba liftte yarım gün kalıyor, o jel kuruduktan sonra ses %99 kesiliyor.
Ben megane 3 coupeyi ilk alan sazanlardan olduğum için 7 ay falan beklemiştim sorunu çözebilmek için
eyvallah dogu valla megane coupe doktorusun
estağfurullah ilk alanlardan olunca bütün arızaları görüp geçiriyor insan
bu arada 54.000 km deyim, şu sıralar garantiden bişey değişmedi boşlukta hissediyorum kendimi
ama bir kaç sıkıntı var, airbag lambam yanıp sönüyor temassızlık var ama bi türlü çözemiyoruz nereden, koltuğun altındaki soketi çıkardık taktık cırtladık yok sonuç yine değişmiyor, mevsimsel yakıyor arızayı kafasına göre, bir iki ay mesela çok az yanıyor, ama bazen kafasına esiyor günde 10 kere yanıp sönebiliyor gibi..
estağfurullah ilk alanlardan olunca bütün arızaları görüp geçiriyor insan
bu arada 54.000 km deyim, şu sıralar garantiden bişey değişmedi boşlukta hissediyorum kendimi
ama bir kaç sıkıntı var, airbag lambam yanıp sönüyor temassızlık var ama bi türlü çözemiyoruz nereden, koltuğun altındaki soketi çıkardık taktık cırtladık yok sonuç yine değişmiyor, mevsimsel yakıyor arızayı kafasına göre, bir iki ay mesela çok az yanıyor, ama bazen kafasına esiyor günde 10 kere yanıp sönebiliyor gibi..
radyo ekraninin solundaki airbag lambasindan mi bahsediosun? surekli mi yaniyor?
yok km ekranında çıkan arıza lambasından söz ediyorum
Eski megane 2 hb'imdede olmuştu o durum, soketi gevşemiş koltuk altında bantlayınca daha yapmamıştı...Bunda hiç olmadı
Dou dün batı ataşehir köprüde gördük seni buğrayla bizim araba pislikten dikkat çekmiyodu :)
Huzur spec geziyosun GNS ile :D Kaput güzel olmuş maşallah diyelim :)
Eyvallah kanka ugrasiyoz iste
Bizde variz :D bingun goruselim hem deneriz ahaha 60bin bakimida yaptim yazilim kasintisi tuttu yapmadan bi deneyelim hatta gecin benide hirslanayim :D
eyvallah:) senin plaka neydi kardeşim ? bi ara deneriz :)
MehmetAli
24-05-2012, 10:32
S.a arkadaslar bayadir giremiyordum ama epeyce azalmisiz
eyvallah:) senin plaka neydi kardeşim ? bi ara deneriz :)
CYZ 22 :D kisaca jayziiii derler ahahaha :)
MehmetAli
24-05-2012, 10:39
130 lar haziranda geliyormus sanirim
extreme__
24-05-2012, 18:17
Yav artık 4 cm yay da kesmiyor beni 18 jant alıcam yükselicek diye almıyorum :D 2.el bir coilover bulmam lazım varmı bilen eden arkadaşlar help me :/
Var mi yayini sokup satmak isteyen...
1 ay sonra fln deseydiniz verirdim :)
Bugün sahibinden.com da denk geldi lpg li satılık coupe de gördük :)
Yiğit kardeşim arabayı baya ölü fiyata satmışsın herhalde şuan galerici arkadaşların yazdığı rakam bile bayağı uygun üzüldüm :(
1 ay sonra fln deseydiniz verirdim :)
1 ay sonrası için bana mı yazdınız?
bu arada amerikan bayraklı koku bekliyor muydun?
extreme__
25-05-2012, 01:09
Coilover bulsam dakikasında söker veririm sizede coilover bulamıyorum :/
1 ay sonrası için bana mı yazdınız?
bu arada amerikan bayraklı koku bekliyor muydun?
size yazdm eet :) yok hayır karışıkklık oldu sanırım
Soruyu nereye sorucam bilemedim bizim konuda da TSİ cilar dolasiyo nede olsa 122 lik le 160 lik TSİ disardan nasil ayirt ediliyor? Sİ yazan yer kirmizi olursa 160 lik mi?
I kırmızı ise 122 , SI kırmızı ise 160 olması lazım ,,,
Coilover bulsam dakikasında söker veririm sizede coilover bulamıyorum :/
coilover bende ariorum 2.el ama bulamiorum. 2 tane alsak indirim yaparlar mi? konusalim
extreme__
25-05-2012, 20:19
coilover bende ariorum 2.el ama bulamiorum. 2 tane alsak indirim yaparlar mi? konusalim
olabilir ama şuanki fiyat nedir bilgi aldınız mı ? benim 0 fiyatı hakkında da bilgim yok günümüz rakamlarına göre ?
olabilir ama şuanki fiyat nedir bilgi aldınız mı ? benim 0 fiyatı hakkında da bilgim yok günümüz rakamlarına göre ?
kw variant 2 geçen ay 3.200 tl idi.
maşallah!
yahu 1500 fln olsa hadi lan dicem wereyimde , piste çıkan adam değilim , altını daha çok sürtecem diye 3200 vermek koyuyor:D
maşallah!
yahu 1500 fln olsa hadi lan dicem wereyimde , piste çıkan adam değilim , altını daha çok sürtecem diye 3200 vermek koyuyor:D
3.200 tl gerçekten fazla ama 2 bin lirayı içim acımadan veririm gerçekten çok farklı bir olay :)
Zaten düşsün yeter diyosan bas yayı gitsin ama yolda tutsun dersen coil candır can :D
altını çok sürtmekmi coil takınca istediğin yükseklikte en iyi yol tutuşunu sağlartsınki megane coupenin stocda hiç yol tutamadığını göz önüne alırsak ve yay takılınca bile gizlenemeyen çam urluk mesafesi coil çok çok mantıklı :)2.500 e falan çıkması gider demekki bunun :)
altını çok sürtmekmi coil takınca istediğin yükseklikte en iyi yol tutuşunu sağlartsınki megane coupenin stocda hiç yol tutamadığını göz önüne alırsak ve yay takılınca bile gizlenemeyen çam urluk mesafesi coil çok çok mantıklı :)2.500 e falan çıkması gider demekki bunun :)
Kanka coil gerçekten acayip farklı bir olay ya kullanmadan anlaşılmaz :) Benim coupe satılıkken bana 2.000 tl teklif etmişlerdi satmamıştım :D
standart halde yol tutmuyor demek yanlis, cogu standart arabaya kiyasla iyi hatta
ben koni amortisor alicam coilover gunluk kullanimda pek konforsuz. tabi arabayi pistirmak isteyenler icin pek cazip degil koni
standart halde yol tutmuyor demek yanlis, cogu standart arabaya kiyasla iyi hatta
ben koni amortisor alicam coilover gunluk kullanimda pek konforsuz. tabi arabayi pistirmak isteyenler icin pek cazip degil koni
yaaa kanka bıraksana :D çoğu standart dediğin accent eradan falan iyidir tabi :D
Kanka coil gerçekten acayip farklı bir olay ya kullanmadan anlaşılmaz :) Benim coupe satılıkken bana 2.000 tl teklif etmişlerdi satmamıştım :D
evet tadı güzel bi arkadaşta vardı 2.500 falan diyodu satıcam diye hadi lan dedim ama harbiden öyle ciddi pahalı :)
yaaa kanka bıraksana :D çoğu standart dediğin accent eradan falan iyidir tabi :D
Yok la makyajlı kasa leondan iyiydi sanki :)
C segmenti cogu arabadan iyi yol tutusu, bi focusu gecemez onun da sasi dengesi ve direksiyon tepkisi baya basarili megane ye gore
Hatta typer in konili halinden bile iyi
Yuksek diye onyargili yaklasmamak lazim, alcak araba iyi yol tutar diye bir kuralda yok. Arabayi alcalttikca suspansiyon geometrisini bozuyorsun ayrica, calisma araligini daralttigin muddetce iyi bir performans beklememek lazim.
Lastik alinca piste cikicam kismetse bi kere megane ile, su anda 54.000 de takoz kivamindalar.
C segmenti cogu arabadan iyi yol tutusu, bi focusu gecemez onun da sasi dengesi ve direksiyon tepkisi baya basarili megane ye gore
Hatta typer in konili halinden bile iyi
Yuksek diye onyargili yaklasmamak lazim, alcak araba iyi yol tutar diye bir kuralda yok. Arabayi alcalttikca suspansiyon geometrisini bozuyorsun ayrica, calisma araligini daralttigin muddetce iyi bir performans beklememek lazim.
Lastik alinca piste cikicam kismetse bi kere megane ile, su anda 54.000 de takoz kivamindalar.
yaaaw kanka ne adamsın görende ömrümde coupe ye binmedim sanar :D yol tutuşunda type r ı zaten tek geçerim :D
alçak araba değil dengeli araba yol tutar doğru diyosun alçalmak rüzgar mukavvemetini düşürdüğünden altından geçen akışı aza indirerek yukarı kaldırma şiddetini azaltıyor o kadar :)
bildiğin savunmaya geçtin ya :D
ne zaman denicez onu söle :D üfffffffffffffff üffff yapcazmı :)
KW variant 1'in coil değilmişcesine konforunun iyi olduğunu söylemişti birisi bana , bizzat deneyen kullanan birisi , sağlam kaynaktı yani...
yigitkyl
26-05-2012, 00:18
Bugün sahibinden.com da denk geldi lpg li satılık coupe de gördük :)
Yiğit kardeşim arabayı baya ölü fiyata satmışsın herhalde şuan galerici arkadaşların yazdığı rakam bile bayağı uygun üzüldüm :(
:) hesap biraz karışık oldu kardeşim ya bi ara konuşunca anlatırım..ama fiyatı baya uygun evet keşke bizden biri alsa çok isterim :)
extreme__
26-05-2012, 15:27
kw variant 2 geçen ay 3.200 tl idi.
iyi bir rakam valla :) dediğin gibi 2 bin tl falan normalde bu rakam fazla yani.
Bu arada emre makinanın fotoğrafını at da bmw nin bir görelim ya :D
:) hesap biraz karışık oldu kardeşim ya bi ara konuşunca anlatırım..ama fiyatı baya uygun evet keşke bizden biri alsa çok isterim :)
Tekrardan hayırlı olsun :)
iyi bir rakam valla :) dediğin gibi 2 bin tl falan normalde bu rakam fazla yani.
Bu arada emre makinanın fotoğrafını at da bmw nin bir görelim ya :D
Okulda denk gelmiyosun hiç, zır stock bmw işte bir ayrıcalığı yok :) he pardon Sİ stobu hariç :D
2300 e variant 1 kw ikinci el var 5k km anca olmustur
Variant 1'in sıfırı ne kadarki ?
Sök takda istanbul anadolu yakasi benden hediye
extreme__
27-05-2012, 02:01
Tekrardan hayırlı olsun :)
Okulda denk gelmiyosun hiç, zır stock bmw işte bir ayrıcalığı yok :) he pardon Sİ stobu hariç :D
ufaktan gidiyorum acelem yok diyorsun :D aynen hiç denk gelemiyoruz okulda çok geldiğimde söylenemez ama :D
Bu arada kardeşim mesaj attım sana bir sorum olucak
Pm attim...
Nasıl bir yazılımdır o ... maşallah.. cont. peak basınç değerleri nedir... 2.0+ mecbur ?
belgehan
28-05-2012, 20:51
Sade güzellik, güncel bir karem...
http://s18.postimage.org/kyt37o6jd/meganecoupey_kanm_s.jpg
Kazasız belasız çok güzel
belgehan
28-05-2012, 21:23
Amin cümlemize kazasız belasız sürüşler inşallah... :)
extreme__
29-05-2012, 01:30
Maşallah kardeşim..
Kanka seni köftecide yakaladım arabayıda valeye bırakmışsın :D :D :D
http://img137.imageshack.us/img137/8047/img7331t.jpg
belgehan
29-05-2012, 21:52
Teşekkür ederim cümlemize inşallah... :)
Ben benim arabaya basık diyordum abi ya GY yi gördükten sonra... :)
Teşekkür ederim cümlemize inşallah... :)
Ben benim arabaya basık diyordum abi ya GY yi gördükten sonra... :)
Senin arabaya da maşallah kardeşim :)
Bu megane lar yayla en fazla seninki kadar düşüyor coilin bile düşüklüğü kesmiyo o yüzden press istiyo :D
GY ye maşallah :)
bugrahan
29-05-2012, 23:06
Kanka seni köftecide yakaladım arabayıda valeye bırakmışsın :D :D :D
http://img137.imageshack.us/img137/8047/img7331t.jpg
Kanka BY'yi sattin hasret gidermek icin GY'nin spy fotolarinimi kovaliyosunn:)
Yalniz araba temiz duruyoooo:D
darkmann
29-05-2012, 23:47
mal basık kardeşim maşallahı var :D
Kanka BY'yi sattin hasret gidermek icin GY'nin spy fotolarinimi kovaliyosunn:)
Yalniz araba temiz duruyoooo:D
Tabi oğlum ah bide şu turuncu olsa BY yi hiç aratmıycak :D
Kanka arabayı yıkatmadığın her gün fotolarını çekip koycam buraya leş gibi :D :D Dilimde tüy bitiyo.
emre , 3.16 meggy den hızlımı : )
belgehan
30-05-2012, 15:27
Senin arabaya da maşallah kardeşim :)
Bu megane lar yayla en fazla seninki kadar düşüyor coilin bile düşüklüğü kesmiyo o yüzden press istiyo :D
GY ye maşallah :)
Teşekkürler... :) Araç düşünce jantlar gözüme ufak gözükmeye başladı ya hayırlısı :)
emre , 3.16 meggy den hızlımı : )
Yok oğuzhan bizimki e90 kara eşek :D
Teşekkürler... :) Araç düşünce jantlar gözüme ufak gözükmeye başladı ya hayırlısı :)
Bide 18 aldınmı tamamdır hatta 19 al bence o çamurluğu anca kapatır :)
Buğra kankama 3 aydır şu arabaya amerikan park yaptır mercekle çok güzel durur dedim dedim dinletemedim en sonunda iş başa düştü kendim girişmeye başladım çıkan sonuç mercekle çok güzel oldu :)
http://img31.imageshack.us/img31/8260/fotoraf14.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/fotoraf14.jpg/)
http://img571.imageshack.us/img571/171/fotoraf23.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/571/fotoraf23.jpg/)
Buda bonus Duman spec :D
http://img225.imageshack.us/img225/3924/fotoraf32.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/225/fotoraf32.jpg/)
Eyup Duygun
31-05-2012, 21:33
Heheh bonusa gel.Olum bunun yazılımı bozuk :D
bugrahan
31-05-2012, 21:34
Buğra kankama 3 aydır şu arabaya amerikan park yaptır mercekle çok güzel durur dedim dedim dinletemedim en sonunda iş başa düştü kendim girişmeye başladım çıkan sonuç mercekle çok güzel oldu :)
http://img31.imageshack.us/img31/8260/fotoraf14.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/fotoraf14.jpg/)
http://img571.imageshack.us/img571/171/fotoraf23.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/571/fotoraf23.jpg/)
Buda bonus Duman spec :D
http://img225.imageshack.us/img225/3924/fotoraf32.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/225/fotoraf32.jpg/)
Pampaaaaaaa=))) plaka normale göre daha belirgin çıkmış bence :D:D hertürlü amerikan park yapılır=))))
Heheh bonusa gel.Olum bunun yazılımı bozuk :D
Kanka yazılımı mantar :D
Pampaaaaaaa=))) plaka normale göre daha belirgin çıkmış bence :D:D hertürlü amerikan park yapılır=))))
Aynen kanka is tutan yerler belirginleştirmiş :D Amerikanda bizim işimiz. :D
Retro yaptınız bakıyom
2.5 senedir kullanıyom gündüz farı yerinde amerikan parklı :D Geç kaldınız beyler haha
Retro yaptınız bakıyom
2.5 senedir kullanıyom amerikan parklı :D Geç kaldınız beyler haha
Bende de vardı zatende GY ye anca yaptık :)
bugrahan
31-05-2012, 21:43
Kanka yazılımı mantar :D
Aynen kanka is tutan yerler belirginleştirmiş :D Amerikanda bizim işimiz. :D
Yazılım mantar oğlu mantar:D:D
logonun etrafındaki parmak izleri çok uyumlu şimdi dikkatimi çekti:D
Yazılım mantar oğlu mantar:D:D
logonun etrafındaki parmak izleri çok uyumlu şimdi dikkatimi çekti:D
Otomobilleriniz kısmına bak yahu fastest megane falan :D
Kanka avatarındaki arabayı özlüyorum ne güzeldi o halleri :D :D
bugrahan
31-05-2012, 21:47
Otomobilleriniz kısmına bak yahu fastest megane falan :D
Kanka avatarındaki arabayı özlüyorum ne güzeldi o halleri :D :D
O günler yakında kanka:D:D
Araba yağmurlu havada bile tertemizdi bi zamanlar:D:D
O günler yakında kanka:D:D
Araba yağmurlu havada bile tertemizdi bi zamanlar:D:D
Kanka bence bir megane coupe buluşması daha yapmalısınız :)
bugrahan
31-05-2012, 21:57
Kanka bence bir megane coupe buluşması daha yapmalısınız :)
130luk aldırcam sana sonunda:D o zaman buluşma yaparız işte:D:D
130luk aldırcam sana sonunda:D o zaman buluşma yaparız işte:D:D
Yok kanka artık megane coupe serüveni son buldu ama içimdeki megane coupe aşkı sönmedi :D :D :D
bugrahan
31-05-2012, 22:05
Yok kanka artık megane coupe serüveni son buldu ama içimdeki megane coupe aşkı sönmedi :D :D :D
kanka 35'e temiz dizel bi coupe düşse almazmısın:D:D damardan giriyim biraz:D
kanka 35'e temiz dizel bi coupe düşse almazmısın:D:D damardan giriyim biraz:D
Kanka eger oyle bir araba varsa yarin satisi yapariz sikinti yok :D :D
bugrahan
31-05-2012, 22:12
Kanka eger oyle bir araba varsa yarin satisi yapariz sikinti yok :D :D
neyse kanka bende istemem zaten hedef 320d bundan sonra yanlış yola sapmaaa:D
neyse kanka bende istemem zaten hedef 320d bundan sonra yanlış yola sapmaaa:D
Ahahah sagol kanka bakalim hayirlisi artik :)
o duman ne arkadaş euheuh tüv e girse adamlar işi bırakır
DoDo_hamann
03-06-2012, 10:23
Yakın arkadaşım arabasını satıyor, model olsun km olsun sıfır sayılır arkadaşlar aklınızda olsun.
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2012 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Turuncu renk - 88118766 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-koray-dan-2012-megane-coupe-88118766/detay?source=promotion_spva)
Aldığı gibi yüklemiş maşallah:D
extreme__
04-06-2012, 17:28
Yakın arkadaşım arabasını satıyor, model olsun km olsun sıfır sayılır arkadaşlar aklınızda olsun.
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2012 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Turuncu renk - 88118766 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-koray-dan-2012-megane-coupe-88118766/detay?source=promotion_spva)
Çok güzel araç inşallah kısa zamanda satılır. Birşey sormak istiyorum H&R yay var yazıyor araçta ancak çok güzel basık durmuş aynı yaydan bendede var ondan yüksek soğuk press mi var yaylarda ?
Press spek duruyor zaten , coil varmış gibi alçak
yigitkyl
07-06-2012, 22:30
Arkadaşlar orjinal megane coupe jantları mat siyaha boyalı isteyen olursa PM yollasın konuşalım.Öylesine bi rakama vericem fazla yer kaplıyor :)
55.000 km günceli
Hala fabrikasyon lastiklerleyim, 60.000 i geçince değiştiricem sanırım :D
62 bindeyim fabrikasyon good year 'larla yola devam ediyorum inş değiştireceğim ...
conti düşünüyorum
extreme__
08-06-2012, 02:24
55.000 km günceli
Hala fabrikasyon lastiklerleyim, 60.000 i geçince değiştiricem sanırım :D
Ben 25 binde bitirdim sarmaktan bıktım değiştiricem sen 55 bin diyorsun hey maşallah :D
yigitkyl
08-06-2012, 09:40
Ben de orjinal jantları lastikleri 25bin km de cıkarttım :) serviste en son 6mm diş vermişlerdi ama jant değiştirince mecbur çıkarttım :)
Arkadaslar izmit korfeze cikan 1.4 megane coupe kacla donmustu hatirlayaniniz var mi?
Evet, son organizasyonda ucret 300.-TL idi.
İkinci cikislarda piste biraz alisabildim, en iyi turumu da o cikista yaptim(1 dak. 3 sn). İkinci cikistaki 5 turda ortalama surem 1 dak 3.5 saniye civarindaydi.
130 beygir her seyi stock araba ve ortalama bir surusle bundan iyisi de olmazdi zaten:) Mukayese olmasi icin Dou type-r ile 57 sn civarinda donmustu pistte. 306 Gti, astra Gsi, 1.02 civari donuyordu. Mx-5, ford focus hb, corsa opc filan 1.03- 1.04 civari dondu en iyi turlarini. Tahminim iyi bir lastik+ coiller ile en fazla 1-2 saniye daha iyilestirilebilir tur zamanlari meganeda.
Arkadaslar izmit korfeze cikan 1.4 megane coupe kacla donmustu hatirlayaniniz var mi?
kendi soruma kendi cevabimi verdim gene :)
bakalim ben napicam, korfeze cikan ilk dizel coupe ben olucam herhalde? :)
Yazılımı açtır panpa
bunlara gerenk yok :)
extreme__
08-06-2012, 20:05
sana güveniyoruz ben geliyorum o gün photoday yapmayı unutmayalım :))
Volkan kardesim bgun selam vermisin arkadastaydi araba anliyamamis o an bu kim fln demis sonra soyledi bana yanlis anlama sakin:)
volkan_gs
09-06-2012, 08:02
Volkan kardesim bgun selam vermisin arkadastaydi araba anliyamamis o an bu kim fln demis sonra soyledi bana yanlis anlama sakin:)
Yok kardeşim tahmin ettim zaten, son anda farkettim bende uzaktan göremedim içeriyi :)
neothenew
09-06-2012, 09:37
kendi soruma kendi cevabimi verdim gene :)
bakalim ben napicam, korfeze cikan ilk dizel coupe ben olucam herhalde? :)
Dostum pistte gitmek ayri bir keyif, yapacagin sureyi cok kafana takmadan guvenli ve sorunsuz sekilde turlari tamamla, inan arabanin limitlerini ogrenebilmek icin en iyi firsat bu. Yalniz virajlarda pistten cikmamaya dikkat et. Pist cevresindeki toprak zemin asfalta gore oldukca dusuk seviyede oldugundan on takim ayarlarini kesin bozarsin cukura gir cik yapinca o hizlarda.
Demin dedigim gibi, amac arabanin viraj tepkilerini ve virajlardaki sinirlarini tecrube etmek olunca acayip keyif alacaksin organizasyondan. Keske bu seferkine katilabilseydim, birlikte cikardik piste; denk arabalarla cok keyifli oluyor pistte donmek.
arkadaslar uzunların ampul tipini bilen varmı?
Boya atma sorunu yaşayan arkadaşımız kimdi acaba?
Kaputta çok ufak bir noktada aynı şekilde astar gözükmeye başladı kuş pisliğini silerken, izlediği süreci öğrenmem gerekiyor.
extreme__
10-06-2012, 01:00
18 inç jant alıcam arkadaşlar model olarak yardımcı olurmusunuz yakışıcak bir model tırlatıcam yoksa :D
Bence fume renk bbs motorsports
Boya atma sorunu yaşayan arkadaşımız kimdi acaba?
Kaputta çok ufak bir noktada aynı şekilde astar gözükmeye başladı kuş pisliğini silerken, izlediği süreci öğrenmem gerekiyor.
bendim ama benim cok fazla yerde var. 10 15 tane farklı yerlerde büyük dökülmenin yanında özellikle tavanda ve kaputta tas eziğine benzer küçük boya atmalarıda mevcut.
buda açtığım konu
http://www.techturkey.com/forum/genel/99011-megane-3-boya-sorunu.html
3. seansimi daha ogrenemdim ama ona arkadasimi yanima alarak ciktim. en ii surem 1:02
pistte daha tecrubeli biriyle 1;00 gorulebilir bence. cok eglenceli arkadaslar pist tecrubesi, denemeyen herkese tavsiye ederim
Yokmu uzunlarin ampul tipini bilen
volkan_gs
11-06-2012, 19:50
Yokmu uzunlarin ampul tipini bilen
H7 kardeşim :)
eyvallah volkan valla ıcıme dogmustu senın soyleyecegın:) 4300k ampul takıcam ya sarı sarı cok tutuldum bu ara uzunlara
volkan_gs
11-06-2012, 20:38
Eheh:) bende 8000k xenon takili onlarda ama orjinali gibi etkili olmuyor ya, eskiden selektor yapinca ondekinin dunyasi aydinlaniyordu:)
simdi oyle olmuyormu benımde ıstedıgım o iste gecen arkadasın 320d ıle onlu arkalı gıdıyorduk full selektor yapa yapa geldı beynim bulandı onde bende oyle bırsey yakalamak ıstıyorum bakalım nası olucak
volkan_gs
11-06-2012, 20:53
O flaş gibi patlamayı yapmak için 4300k fazla sarı kalır olmaz zatende, 8000k yapsanda bmwlerdeki gibi flaş patlaması durumu olmuyor maalesef :)
K&N kutu içi kullanan arkadaşlar , filtrelerinizi nereden kaça aldınız acaba :) ?
3. seansimi daha ogrenemdim ama ona arkadasimi yanima alarak ciktim. en ii surem 1:02
pistte daha tecrubeli biriyle 1;00 gorulebilir bence. cok eglenceli arkadaslar pist tecrubesi, denemeyen herkese tavsiye ederim
panpiş tebrikler KONİ süspansyon süreyi ciddi etkileyebilir :) Gayet iyi süre yapmışsın...MEG III'ün iyi yol tuttuğunu ispatlamışsın
simdi oyle olmuyormu benımde ıstedıgım o iste gecen arkadasın 320d ıle onlu arkalı gıdıyorduk full selektor yapa yapa geldı beynim bulandı onde bende oyle bırsey yakalamak ıstıyorum bakalım nası olucak
Onun sebebi bi-xenon olması.8000k'da taksanız olmaz ancak farlarınızı bi-xenon yaparsanız olur.
Onun sebebi bi-xenon olması.8000k'da taksanız olmaz ancak farlarınızı bi-xenon yaparsanız olur.
peki bi-xenon yaptırabilmek mumkun mudur
panpiş tebrikler KONİ süspansyon süreyi ciddi etkileyebilir :) Gayet iyi süre yapmışsın...MEG III'ün iyi yol tuttuğunu ispatlamışsın
Kanki acikcasi yetersiz olan yol tutus olmadi, esp yle beraber gercekten yol tutus sorunsuzdu. Tabi bence 18" lerinde etkisi var.
frenaji ve viraj cizgisini gelistirerek 1 dakika yapilir, ama bence altida olmaz onun. :)
Eyup Duygun
12-06-2012, 13:28
Bartı mümkündür.Senın aracda yoksa sonradan mercek + bi xenon oluyor.
Bakınız Bugra'nın arac GY megane ..
Bartı mümkündür.Senın aracda yoksa sonradan mercek + bi xenon oluyor.
Bakınız Bugra'nın arac GY megane ..
Benim bildiğim öyle değil aslında.Normal mercekli olup selektör attığında öyle flaş gibi patlamayanlarda mevcut onlar normal ampül.Burda olay merceğin dışında olan selektör lambasının merceğin içine (h4 kit) ile alınması.
volkan_gs
12-06-2012, 14:05
Benim arabamda bi-xenon var arkadaşlar, yinede o bmwdeki flaş patlaması gibi olmuyor :)
Kanki acikcasi yetersiz olan yol tutus olmadi, esp yle beraber gercekten yol tutus sorunsuzdu. Tabi bence 18" lerinde etkisi var.
frenaji ve viraj cizgisini gelistirerek 1 dakika yapilir, ama bence altida olmaz onun. :)
kank yazılımın üstüne MODÜL de bağlarsan tamamdırbak:D
Bende xenon var uzunlar normal sari yani mercek var anlicaginiz bi xenonda yaptirsak bmwlerdeki gibi flas yapamiyomuyuz yani
extreme__
12-06-2012, 19:06
uzunun merceğin içinde olması lazım ama dışarda içeri alınabiliyorsa olabilir.Ancak dışarda olduğu yani ayrı ampüller olduğu için %50 bir olasılık var :)
belgehan
12-06-2012, 21:30
uzunlar merceğin içerisinde değil.
volkan_gs
12-06-2012, 21:51
http://img420.yukle.tc/images/2152RM3_8.jpg (http://www.yukle.tc)
Bi-xenonlarımız zaten selektör atıyor d1s oldukları için, bunun dışında bir tanede halojen ampül var selektör esnasında yanan. Bende o halojen ampülde xenona çevrilmiş durumda, d1slerimde o ampülde 8000k ama yinede o flaş patlaması olmuyor :)
Çok uğraştım bu olayla anlamayan varsa yardımcı olabilirim :)
http://img13.imageshack.us/img13/77/dsc0597sj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc0597sj.jpg/)
pistten bi foto koyyim hatıra :)
400-500 tl ye farlara bi-xenon islemi yapıyorlar o zaman bmw gibi oluyor , kendi merceklerini ve balastlarını kullanıyorlar yani farınız acılıyor icine islem uygulanıp kapatılıyor :) yaptırmak isteyen olursa aklında olsun ;)
geceuçuşu diye bir forum var orda sadece bu olaya (xenon bixenon vs) değinilmiş merakı olanların bakmasını öneririm.
400-500 tl ye farlara bi-xenon islemi yapıyorlar o zaman bmw gibi oluyor , kendi merceklerini ve balastlarını kullanıyorlar yani farınız acılıyor icine islem uygulanıp kapatılıyor :) yaptırmak isteyen olursa aklında olsun ;)
Nerde yapiyorlar telefonu fln varmi acaba?
bilgi karmaşası olmuş. bizim uzunlar şöyle çalışır;
xenon merceğin içindeki perde kalkar + far içerisindeki bir uzun ampul yanar
http://img13.imageshack.us/img13/77/dsc0597sj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/dsc0597sj.jpg/)
kral .... Düzlükten gelirkene uzktan foto yokmu
var var olmaz mi, aksama atarim :)
Coil var gibi çıkmış :D gittikçe alçalıyormu acabaaa :D
extreme__
13-06-2012, 16:48
Maşallah çok güzel duruyor :)
Maşallah :)
1 in altı coil li ve biraz daha güçlü bir coupe ile zorlanır bence :)
beyler bi akıl danışayım size var mı fikri olan :confused: servise bırakayım kasko mu halletsin? kaldırım kenarlarında araba park etmesin diye koyulan kısa metal direğe sürttürdüm :( ayrıca lastik yanaktan yırtıldı. Kasko lastiği karşılar mı?
edit: sürtürdüm değil baya bildiğin girdim dönerken tam da köşeye koymuşlar
http://img99.imageshack.us/img99/3201/img0432q.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/99/img0432q.jpg/)
http://img651.imageshack.us/img651/7541/img0434st.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/651/img0434st.jpg/)
Kasko lastigi karsilar diye dusunuyorum, mesela logar kapagina karteri carptim vb. hasarlari karsiliyordu :) Servisteki hasar danismanina veya sigortaciniza sorarak en dogru bilgiyi alirsiniz
Tahmini masraf cikarttirin, ona gore kasko mu cepten mi diye karar verirsiniz.. Hasarsizlik indiriminiz yoksa cepten odemeye hic gerek yok tabi
Gecmis olsun
volkan_gs
14-06-2012, 07:56
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Kasko lastiğide karşılar, indiriminiz yoksa ordan yaptırın, indiriminiz varsa bozduğunuza değecek mi iyi hesaplayın.
Güvenilir bir servis varsa gidip konuşun kaskodan yapılacak falan demeyin ona göre fiyat çıkarsınlar, kasko deyince ne bulsalar değiştiriyorlar fiyat yükseliyor çünkü.
gecmıs olsun kasko lastıgı karsılıyo sadece senden yıpranma payı adı aldında 4/1 5/1 gıbı bı katılım parası alıyolar bılgın olsun
MehmetAli
14-06-2012, 11:41
Arkadaşlar aracımı satıyorum aklınızda bulunsun.
Renault Megane 1.5 DCi Impressor 2012 Model 52.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90209724 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-13-000km-garantili-coupe-90209724/detay/)
extreme__
14-06-2012, 11:51
çok geçmiş olsun :/
saolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela vermesin. Pazartesi gününe randevu aldım servisten önce bi gittim gösterdim aracı 250+kdv ile 900 arası lastik hariç masraf çıkar dediler neden o kadar uçurum var arada anlamadım açıkcası. Marşpiyeli ben hallederim dedim ama fiber çok sırıtcak gibi ayrıca kasko body kitide karşılıyo mu acaba? sonradan takıldığı için bence karşılamıyo olması lazım ama o konuda bilgisi olan? Lastiği karşıladığına sevindim çünkü tanesi 400 lira dediler continental sport contact2 bilmiyorum ne derece doğru. Tekrar saolun
MehmetAli
14-06-2012, 11:55
Aksesuarı kaskoya bildirmediysen karşılayacağını sanmıyorum.
Aynen aracin sase numarasindan bayi cikis donanimlarina bakiyormus exper, orijinalinde o parca yoksa karsilamaz ama orada hasar danismani ayarlamaya calisabilir onu da, bi rica edersiniz.
extreme__
14-06-2012, 13:33
Servistemi taktırdınız marşpieli serviste taktırdıysanız durumu anlatırsanız hasar danışmanı halledebilir tarık arkadasımızında dediği gibi.
"130 luk megane'lar türkiyeye gelmeyecek dayı" diyen ukala yeğenime kapak olsun bu fotolar.. :D
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7xbyk.jpg
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7xbzt.jpg
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7xc0u.jpg
baya alcak duruyor arac
aynen sanki yaylı gibi... :icon_tup:
yerliyse isterse 2.0 dci koysunlar..
5 para etmez he degilse tam full siparisini gecerim 2 hafta icinde...
ne yerlisi len? tavan çıtası yok, kedi gözleri ufak.. ;) ;)
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/633510/CC796360324549C8B23D764166ED24F0.jpg
bu arada arac gt line , normal versiyonlardan 1 1.5 mm alcak ve direkt coupe yururune sahip oluyor...
full donanımlısının siparişini verin hemen :D
bebe bi aş kendini ya..
bebe , soner dayiya agresif harita attin eski hondaciyi renocu yaptin ...
o da bize gaz veriyor...
belgehan
15-06-2012, 02:55
e hani bose ?
eksik kalsin ....
1.5 motordan kurtarsinlar artik bizi yeter...
gt line a ne renk gider acaba :D tam paket olsa soyle ....
dayicik sen erh nin paylasimi begeniosunda o artik bu arabalari as
yukleyebilecegim bisiler al anlaminda diyor bilesin ;)
eksik kalsin ....
1.5 motordan kurtarsinlar artik bizi yeter...
gt line a ne renk gider acaba :D tam paket olsa soyle ....
sen alamazsın.. GT Line'a osmanlı mavisi gider... ;)
lan sanki eski megane'ı tam paket aldın da, bunu tam paketli istiyosun.. boşu bile bizimkinden daha dolu..
ahahah bana bak dayicik....
ulem tr ye giren ilk megane hb lerden birini aldim ...
donanim secme sansimmi vardi konusturmabeni...
rastgele dagitmislardi donanimlari...
camtavan olmasi bile mucize
ya saxo vts/106 gti alacağım ya da 130 luk megane bakalım.. :)
ahahah bana bak dayicik....
ulem tr ye giren ilk megane hb lerden birini aldim ...
donanim secme sansimmi vardi konusturmabeni...
rastgele dagitmislardi donanimlari...
camtavan olmasi bile mucize
nasıl ama yeni makina? sanki 5 lik yay var gibi değil mi? ;)
saxo mu alicaksin ... kac yasinda adam ahahahah
beraber siparis gecelim 130 lar gelirse ithal olarak...
saxo mu alicaksin ... kac yasinda adam ahahahah
beraber siparis gecelim 130 lar gelirse ithal olarak...
niye len? ne varmış yaşımda?
yan yana bi gelelim bakalım kim daha genç duruyor? :)
sen benim yaşıma geldiğinde belin bükük saçlar dökük halde olabilirsin yeğen.. :D
1.5 motorun nesi varmıs neyinden kurtulmaya calısıyosun anlamadım ki.. Motor için araba mı satılır bin gitsin ya.. alırsan degişik bişey al işe yarasın..
1.5 motorun nesi varmıs neyinden kurtulmaya calısıyosun anlamadım ki.. Motor için araba mı satılır bin gitsin ya.. alırsan degişik bişey al işe yarasın..
o zaman izmirdeki Saxo VTS'yi alayım erhan.. :D
o zaman izmirdeki Saxo VTS'yi alayım erhan.. :D
toplamak istersen 2 yan dükkaımda hasarlı var bi tane :D
toplamak istersen 2 yan dükkaımda hasarlı var bi tane :D
yok almayım :D izmirdekini alırsam piston/conta yaptırırım belki, bakalım.. aslında ankarada hızlı araba kullanmak artık işkence olmaya başladı. yollarda ortalama hız uygulaması başladı belki duymuşsundur..
bana ceza gelmiştir diye bakmaya korkuyorum....
1.5 motor keyifsiz...İsteklerimi karşılamıyor
edit: Erh'nabakma dayı ona göre yeni astra da gayet yeterli :D:D
1.5 motor keyifsiz...İsteklerimi karşılamıyor
edit: Erh'nabakma dayı ona göre yeni astra da gayet yeterli :D :D
yazılımın yetersiz, onun için keyifsiz :D
edit'e edit: evet erhan opelci. ben ise opel'i pek sevmem.. ;) alman tofaşı :D :D
Yani demem o ki.. Erhanın bizim araçlara bakış açısı ile bizimki çok farklı onun bu değişimi yapma demesi çok normal...Kesinlikle sadece motor için bile değişebilirim çünkü , aracı seviyorum.Yol tutuşunu seviyorum, içini dizaynını seviyorum.
ama yeğen sırf bu değişiklik için en az 20 lira parayı atacaksın çöpe.. yazık yav.. :(
soner abi bi aksam deneyelim benim arabanın hiç tadı yok bu sıcakta gunduz denenmez
soner abi bi aksam deneyelim benim arabanın hiç tadı yok bu sıcakta gunduz denenmez
maçlar var akşam olmaz.. akşam denemeyi sevmiim hem.. :) kaç boy fark yedim/attım görmem lazım :D
Almayız bizde...
yazilimi update ettir. ben keyif aliorum, hem az yakicak, hem coupe olucak.
maçlar var akşam olmaz.. akşam denemeyi sevmiim hem.. :) kaç boy fark yedim/attım görmem lazım :D
Siz halen deneyecekmisiniz.... Yahu arkadaş sanki , LP-560 ile 911 Turbo denenecek....
yazilimi update ettir. ben keyif aliorum, hem az yakicak, hem coupe olucak.
Alırım anahtarını...Kupe fln dinlemem...
Siz halen deneyecekmisiniz.... Yahu arkadaş sanki , LP-560 ile 911 Turbo denenecek....
gunduz okul oluyor +sıcak soner abı aksam cıkmıyor
hep 97 alıyodum dun 95 e de dondum :)
onur daha öncede konuştuk..Boşa çırpınıyorsun kardeşim..Bunlar birşeyi değiştirmeyecek...
160-170-180'lik TSI 'lerden şart sana
saxo vts alıp kendi megane'ımla deneyecem :D :D
roccolarda 106 gıbı ,apaci kesimde cok biniyor ,güzel sekilde bineni de var ama bilmiyorum işte :) bakalım kısmet .130 luk megan gelseydı alırdım
yok 130 luk gelmiyor. gelse şaşardım zaten.. dandik yerli üretime devam...
roccolarda 106 gıbı ,apaci kesimde cok biniyor ,güzel sekilde bineni de var ama bilmiyorum işte :) bakalım kısmet .130 luk megan gelseydı alırdım
Apaçi a3 binen yok dimi ;) ahh ahh......
gazetede 1.6 dci 130 motorlu sport tourer diyor...
Apaçi a3 binen yok dimi ;) ahh ahh......
illa vardır rocco kadar var mı ? :heyoo:
Apaçi binenlere göre araba bakalım dimi onur...:D
Panpiş seni bilemem ama ben o kadar zengin değilim :D
gazetede 1.6 dci 130 motorlu sport tourer diyor...
Evet gazetecimi ilanda 1.6 dci diyor
Tamam Alpcim , ne renk alıyorsun o zaman :D
Eyup Duygun
16-06-2012, 22:53
@efe_ 1.5 dci ne kosulda yetersız sizin acınızdan merak ettım ?
@efe_ 1.5 dci ne kosulda yetersız sizin acınızdan merak ettım ?
bu genç arkadaşımız sürekli pistlerde takıldığından yetersiz geliyor :D :D
Ulem madem öyle ne diye 1.6 dizel diye aylardır söyleniyorsun forumlarda:D
Apaçi binenlere göre araba bakalım dimi onur...:D
Panpiş seni bilemem ama ben o kadar zengin değilim :D
bilmiyorum mayk uygun bişey bulunur mantıklı olmak acele etmemek lazım :D
ama rocco biraz ele ayağa düşecek gibi görünüyor.yoksa gayet güzel araba.1.6 130 luk megan olsaydı güzeldi,basınca benzinli araba cekilmiyor
1 ay içinde gelicek kardeşim... coupe mi düşünüyorsun hb mi ?
130 luk cup gelcekmı sımdı :)
Makyajlı Renault Megane Türkiye fiyatları açıklandı | Otomobil.com.tr (http://www.otomobil.com.tr/makyajli-yeni-renault-megane-turkiye-fiyatlari/)
Çok yüksek geldi...
konfor paketi, teknoloji paketi derken 160lık dopdolu golf VI fiyatına eşit
130 luk cup gelcekmı sımdı :)
evet...belkide gelmiştir...
serqan23
18-06-2012, 08:21
2012 coupe aracımı servise götürücem bu haftaiçi kısmetse fakat normal bakım için 400 tl istedi renault acar. aracım henüz 18000 km civarında ama uzun yola gitme niyetim oldugu için 20 000 km yı beklemek ıstemıyorum. birde 18 000 km de balataları bıttı aracımın. bana bıraz sacma geldi. üstelik fiyatlar da serviste ateş pahası. ön balata tk. 199 tl arka balata tk. da aynı fiyat. ne yapmalıyım :) yada yapabilicegim birsey warmı? msela balatayı yetkılı dısında degıstırsem v.s....?
volkan_gs
18-06-2012, 08:39
Ben her gün otoban kullanıyorum ona rağmen 30 bin civarı ön balatayı değiştirdim sadece, 160 liraya serviste iki hafta önce.. Yan sanayi takıp yok ses yaptı yok oturmadı vs. uğraşmaktansa serviste değiştirmenizi tavsiye ederim.
İlk bakım içinde kampanya vs bir şeye denk getirirseniz iyi olur, normal indirimsiz fiyatları çok saçma..
serqan23
18-06-2012, 08:41
bıraz once aradım kampanya falan hiç bişeyden bahsetmedı demekkı yok kampanya bızım sansımıza. ama bı balata fıyatıda bukadar olurmu ya.
60.000'de ön balatalarımı değiştirdim :) , 133 tl'ye...
ben 30k da degistirdim.
istanbul trafigi icin normal bi rakam bence
2012 coupe aracımı servise götürücem bu haftaiçi kısmetse fakat normal bakım için 400 tl istedi renault acar. aracım henüz 18000 km civarında ama uzun yola gitme niyetim oldugu için 20 000 km yı beklemek ıstemıyorum. birde 18 000 km de balataları bıttı aracımın. bana bıraz sacma geldi. üstelik fiyatlar da serviste ateş pahası. ön balata tk. 199 tl arka balata tk. da aynı fiyat. ne yapmalıyım :) yada yapabilicegim birsey warmı? msela balatayı yetkılı dısında degıstırsem v.s....?
servisler gelecek bakıma kadar gitmeyeceği için balataları değiştirir. Servise bir sor bakalım daha ömrü varsa 30.000 de de değiştirebilirsin.
18.000 de balata mı bitermiş helal valla
Ben 43.000 de değiştirmiştim, daha da giderdi aslında 45.000 i devirirdim de hazır servise girmişken değiştirelim dedim.
60.000'de ön balatalarımı değiştirdim :) , 133 tl'ye...
İstanbul trafiği ile kıyaslama kullandığın yeri ;)
serqan23
18-06-2012, 13:55
servisler gelecek bakıma kadar gitmeyeceği için balataları değiştirir. Servise bir sor bakalım daha ömrü varsa 30.000 de de değiştirebilirsin.
mecburen öyle bir değişim yapacaklar.
Ben 43.000 de değiştirmiştim, daha da giderdi aslında 45.000 i devirirdim de hazır servise girmişken değiştirelim dedim.
benımde anlamadıgım nokta bu ilk defa araba kullanmıyoruzkı 18 000 km de balata bitirelim. bakalım haftaiçi gidicem servise bi anormallik varsa da bırakıcam halletsinler. bi tk. balata da 199 tl insaf ya...
extreme__
18-06-2012, 15:05
Arkadaşlar megane 3 coupe 18 jant yardım :D kafama göre birşey bulamadım yardımcı olun
bende 45bink da değiştirdim 62bin şuan mermi gibi sadece tozdan ötüyor :)
Bu arada yeni bişi daha öğrendim anlık ve ortalama yakıt tüketimi bazen sapıtabiliyormus bi ara 6.3 te takılı kalmıştı kadranda.
benim ortalamam sürekli 6.2 - 6.4 arası sizlerde durum ne yazılıma giricem heralde bu hafta biraz fazla asıldım gaza gerçi şuan 7.6 oldu klima açık sürekli :mad:
extreme__
18-06-2012, 15:54
Benim 5.3 :)
Klima kullanmıyorum ben doğal varken :D
bende 45bink da değiştirdim 62bin şuan mermi gibi sadece tozdan ötüyor :)
Bu arada yeni bişi daha öğrendim anlık ve ortalama yakıt tüketimi bazen sapıtabiliyormus bi ara 6.3 te takılı kalmıştı kadranda.
benim ortalamam sürekli 6.2 - 6.4 arası sizlerde durum ne yazılıma giricem heralde bu hafta biraz fazla asıldım gaza gerçi şuan 7.6 oldu klima açık sürekli :mad:
Halen daha yaptırmadınızmı ? O hantallığı nasıl çekiyorsunuz yaw
Halen daha yaptırmadınızmı ? O hantallığı nasıl çekiyorsunuz yaw
ben memnunum :) birisi gelip beni geçene kadarda yaptırmıycam :)
ben memnunum :) birisi gelip beni geçene kadarda yaptırmıycam :)
izmirde olup seni geçmeyi isterdim.. :D :D
izmirde olup seni geçmeyi isterdim.. :D :D
:D abi hep söylerim rekabeti çekişmeyi severim hiçte tatsızlık çıkartmam her zaman geçen olucaksın diye bişey yok :D geçiliceksin ki arada kendini geliştirip eksiklerini görüceksin :D bu haldeyken elimden gelen bütün imkanlarıda kullanırım :)
allahtan kilo yok 60kg jokeyim :D
yolun düşerse haberim olsun :D