Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
Dou Xdream Emirhan Velter meggydaşlarım ;
yahu geçenlerde dediydimya vitesi yanlış attım hata aldım gaz yemedi çektim kenara düzeldi felan diye..Hiçbir sıkıntı yok ama içim rahat değil...
Siz hiç herhangi test,ölçüm vs yaptırdınızmı...Subap eğme felan bişi olmuş olabilir haberimiz yok belki?
Ben soktugumda enjektör uyarısı almadım yakaladım yani vitesi yolda,dou soktuğunda enjektör hatası almış,bir şey olsaydı o fark ederdi zaten tarığında dediği gibi sesinde bir tuhaflık yoksa sanmıyorum subap filan eğeceğini...
http://i.imgur.com/sZkBf.jpg
arkadaşım aracının yandan 2 tekerleğininde göründüğü yandan bi resim varsa koyarmısın? kaliper kapaklarını görmek istiyorumda :D
arkadaşım aracının yandan 2 tekerleğininde göründüğü yandan bi resim varsa koyarmısın? kaliper kapaklarını görmek istiyorumda :D
Gecen yazacaktim ben de unutmusum, kaliper kapaklarini hic bi arabaya bu kadar yakistirmadim sanirim :D :icon_tup:
emirhan sph
26-09-2011, 19:11
Kaliper kapagi tavsiye etmiorm ben valla hic durmadi yerinde. eger jant icin bsiiler kullaniosaniz kimyasal rengide aticaktir. Foto var koyiim 2 takim degistirdim bitanesi sifir 2 gun taktim soktum sonr kaliperleri boyattim :D
http://i.imgur.com/GHWMv.jpg
Ben soktugumda enjektör uyarısı almadım yakaladım yani vitesi yolda,dou soktuğunda enjektör hatası almış,bir şey olsaydı o fark ederdi zaten tarığında dediği gibi sesinde bir tuhaflık yoksa sanmıyorum subap filan eğeceğini...
Bende enjeksiyon hatasi vermisti sonra bakim zmani gelmisti zaten kontrol ettirdim hc bsi cikmadi valla :)
Motor subap kaparsa rölantide tekler, gaz yemez arabanız. Anlarsınız yani bir şekilde normal bir durum olmadığını.
Ben vitesi yanlış çaktığımda gaza basmaya devam ettiğim için enjektör uyarısı aldım o devirde limp moda aldı araba haliyle. Gaza basmasaydım bende de uyarı yanmayacaktı.
Şehir dışındayım valla meganla geldim bi sorun olsaydı coktan yolda kalmıstım subap vs. kapmış olsaydı. :) Olayın üstünden herhalde bir 2000 km falan geçmiştir şu ana kadar bi sıkıntı olmadı.
Dipnot: Depoyu fulledikten itibaren 820 km yol yaptım hala yarım depo gösteriyor, 7 litrede bir kademe düştüğü için muhtemelen yarım deponun biraz altındadır, sakin geldim bu kadar mesafe 110-130 arası. Çok nadir çeşme aydın otobanında 180 lere çıktım. Sanırım kendi tüketim rekorumu kırıyorum :hehe: Foto talep eden olursa gelince upload ederim :) :)
9500 km dir yol bigisayarını sıfırlamadım bakıma kadar sıfırlamayacağım şu anda total tüketim 5.4 litreyi gösteriyor. 10000 km bakım periyodu boyunca 540 litre yakıt demek bu yani, aşağı yukarı 9 depo mazot demek bu.
Motor subap kaparsa rölantide tekler, gaz yemez arabanız. Anlarsınız yani bir şekilde normal bir durum olmadığını.
Ben vitesi yanlış çaktığımda gaza basmaya devam ettiğim için enjektör uyarısı aldım o devirde limp moda aldı araba haliyle. Gaza basmasaydım bende de uyarı yanmayacaktı.
Şehir dışındayım valla meganla geldim bi sorun olsaydı coktan yolda kalmıstım subap vs. kapmış olsaydı. :) Olayın üstünden herhalde bir 2000 km falan geçmiştir şu ana kadar bi sıkıntı olmadı.
Dipnot: Depoyu fulledikten itibaren 820 km yol yaptım hala yarım depo gösteriyor, 7 litrede bir kademe düştüğü için muhtemelen yarım deponun biraz altındadır, sakin geldim bu kadar mesafe 110-130 arası. Çok nadir çeşme aydın otobanında 180 lere çıktım. Sanırım kendi tüketim rekorumu kırıyorum :hehe: Foto talep eden olursa gelince upload ederim :) :)
9500 km dir yol bigisayarını sıfırlamadım bakıma kadar sıfırlamayacağım şu anda total tüketim 5.4 litreyi gösteriyor. 10000 km bakım periyodu boyunca 540 litre yakıt demek bu yani, aşağı yukarı 9 depo mazot demek bu.
inanilmaz bir deger valla. :icon_tup:
benim yazilimdan once ortalamam 6.7 idi. (10k lik ortalama)ama benim surekli sehir ici dur kalk trafigi.
simdi yazilimli 7.0, 250km lik ortalamam. sole normal kullansam dusucegine inaniniyorum ama dur kalktan cikamiorum ki.
Kaliper kapagi tavsiye etmiorm ben valla hic durmadi yerinde. eger jant icin bsiiler kullaniosaniz kimyasal rengide aticaktir. Foto var koyiim 2 takim degistirdim bitanesi sifir 2 gun taktim soktum sonr kaliperleri boyattim :D
)
bende çok kararsızım açıkcası diskler biraz afilli olsa delikli veya çizgili disklerden fln olsa çok yakışcakta bizimkiler dümdüz emanet gibi durur diye düşünüyorum :) seninkine lafım yok siyah arabaya güzel bi renk katmış aslında aynaları da sarıya boyatabilirsin.
Emir kat iptali uyarı felan yakıyormu sıkıntı warmı kanka
Sportline
26-09-2011, 21:49
illaki yazılmıştır ama konu çok uzun, 1.4t color edition lar nasıl tavsiye eder misiniz? ikinci el alırken nelere dikkat et lazım?
emirhan sph
26-09-2011, 22:32
bende çok kararsızım açıkcası diskler biraz afilli olsa delikli veya çizgili disklerden fln olsa çok yakışcakta bizimkiler dümdüz emanet gibi durur diye düşünüyorum :) seninkine lafım yok siyah arabaya güzel bi renk katmış aslında aynaları da sarıya boyatabilirsin.
Valla diskleri degistirebilirsin istersen :D Ben cikardim ya kapaklari cok canimi skti uyuz oldum soktum attim. 2 takim deistirdim en sonunda boyattim. Ayna kapaklari icin fakrli dusuncelerim var once arabayi biraz dha basmam gerek :D
Emir kat iptali uyarı felan yakıyormu sıkıntı warmı kanka
Yok kank hic bi sknti olmadi hic uyari falnda olmadi. Sira egr de onu iptal ettirmem lazim en kisa zamanda
bendede aynı kapakların kırmızısı var siyah zift gibi bir yapıştırıcıyla yapıştırdılar, hiç bir sıkıntı yok emirhan senin kapakları sıradan bir yapıştırıcıyla yapıştırmış olabilirler mi?
emirhan sph
26-09-2011, 23:58
Yok ayni cekomastik denio o yapistiriciya. Valla bilmiorm neden ama tutmadi sarilar uzun sure dayadi ama sonradan bitanesini caldilarmi kopardilarmi dustumu cozemediiim bi sekilde kaybettik bi takim daha aldim mavi onu yapistirdik ama tutmadi cekomastik sonar bende sinirlendim soktum hepsini mavi takimda sanirsam evde duruyo cift kat vernikli sifir bi sekilde 3 km yol gittim toplam onlarla :D
ya zaten bu kapaklar sagliksiz diil mi? hava almiyor kaliperler fln?
hava almasını etkileyeceğini sanmıyorum kaliper kısmına yapıştırılıyor balatalar yine hava alıyor.
Yok ayni cekomastik denio o yapistiriciya. Valla bilmiorm neden ama tutmadi sarilar uzun sure dayadi ama sonradan bitanesini caldilarmi kopardilarmi dustumu cozemediiim bi sekilde kaybettik bi takim daha aldim mavi onu yapistirdik ama tutmadi cekomastik sonar bende sinirlendim soktum hepsini mavi takimda sanirsam evde duruyo cift kat vernikli sifir bi sekilde 3 km yol gittim toplam onlarla :D
inş bendede öyle bir sıkıntı olmaz sağlam duruyor şimdilik, yaklaşık 3000 km dir problemsiz
inanilmaz bir deger valla. :icon_tup:
benim yazilimdan once ortalamam 6.7 idi. (10k lik ortalama)ama benim surekli sehir ici dur kalk trafigi.
simdi yazilimli 7.0, 250km lik ortalamam. sole normal kullansam dusucegine inaniniyorum ama dur kalktan cikamiorum ki.
benimki 7.5 haline şükret yazılımsız
volkan_gs
27-09-2011, 18:57
buluşma noldu yahu :)
Bütün konudaki cup cular toplansa roll'lense en hızlı coupe dci anlaşılsa:D
emirhan sph
27-09-2011, 23:13
Ya harbi bulusalim artik onumuzdeki hafta ben fazlasiyla musaitim ilkayla Emre nerelerde ya sesleri soluklari cikmio :D bi bulusalim sole derlenelim toplanalim sohbet edelim falna filan bilgi paylasimi :) onceden haber verin bak araba insaata gecebilir onumuzdeki hafta :D Loadingg :p
bende çok kararsızım açıkcası diskler biraz afilli olsa delikli veya çizgili disklerden fln olsa çok yakışcakta bizimkiler dümdüz emanet gibi durur diye düşünüyorum :)
Valla diskleri degistirebilirsin istersen :D
ucuzdan halledicem ben o işi balta çekiç yan keski takımı aldım disklerimi modifiye edicem :D
Emre Abdik
28-09-2011, 19:10
yaa arkadaşlar megane 3 HB'lerin ampulü h kaçtı?
emirhan sph
28-09-2011, 20:21
H7 olabilr kanka su an tamamen hafizami zorlyarak soyledim yanlis olabilr :D
araç ithalmi yerlimi desem abartmışmı olurum :D
volkan_gs
29-09-2011, 13:34
baya bi :)
baya bi :)
kardeşim hakkaten öyle ama ya hani görüldük görülmedik ne warsa değişmişler .Dıştan aynıysada malzemesi farklı olmuş :D
Velter kardeş veya ithal hb kullananlar bilirmi benim araca h&r -1 olan mı -2 olanmı uyar acaba
arkadaşlar bu tampon eklerını spoılerlerı servıs harıcı bulabılceım yer onerısı olan varmı ?
Eyup Duygun
29-09-2011, 17:01
arkadaşlar bu tampon eklerını spoılerlerı servıs harıcı bulabılceım yer onerısı olan varmı ?
Kartal Elif tuningde bazı parcalar var bir tanesi yokdu hangisi bilmiyorum bi ara sor istersen.
Megancı kardeslerim önümüzdeki hafta ici kim musaıt olur hem muhabbete hem belki arac deneyeme ?
Edit:Emirhanda yazmıs,önümüzdeki hafta bulusalım diye ben Emre ile gelirim :):)
En hızlı coupe dci belli olsun artık.... :D
Kartal Elif tuningde bazı parcalar var bir tanesi yokdu hangisi bilmiyorum bi ara sor istersen.
Arka ek hariç hepsi vardı ama biz 2 ay önce gitmiştik arka ekte gelmiş olabilir.
emirhan sph
30-09-2011, 00:13
Megancı kardeslerim önümüzdeki hafta ici kim musaıt olur hem muhabbete hem belki arac deneyeme ?
Edit:Emirhanda yazmıs,önümüzdeki hafta bulusalım diye ben Emre ile gelirim :):)
Ozaman onumuzdeki haftaya konusup bulusalm arkadaslar :) pzt gunu benim araba ufaktan loading olcak hafta sonuna biter insalah.
Ozaman onumuzdeki haftaya konusup bulusalm arkadaslar :) pzt gunu benim araba ufaktan loading olcak hafta sonuna biter insalah.
Sen ne zaman buluşma kararı alsan havalar bozuyor.Nerden geldin ya ne güzel ne yağmur yağıyordu ne bişi tertemizdi hava :D
Eyup Duygun
30-09-2011, 09:16
Önümüzdeki hafta 7 gün illaki biri uygunu olur yaw :D:D
Bu arada işe gidenlerde belli post saati 07:43 :):)
Ben kısmetse yarın donuyorum ondan sonra her zmn musaitim
Arabam 5 ekim ile 10 ekim arası müsait değil yalnız :hehe:
Bende musaitim, haber verin onceden yeter :)
Velter kardeş veya ithal hb kullananlar bilirmi benim araca h&r -1 olan mı -2 olanmı uyar acaba
Efe, arabanin sag kapisini ac ve on aks yukunun ne kdr oldugunu sole, gerisini bana birak :D
1761 kg
3061 kg
1-0990
2-0920
emirhan sph
30-09-2011, 11:51
Sen ne zaman buluşma kararı alsan havalar bozuyor.Nerden geldin ya ne güzel ne yağmur yağıyordu ne bişi tertemizdi hava :D
Harbi lan ole bi sknti var gecen seferde boyle olmstu :D Ama baktim onumuzdeki haftasonu hava temiz gorunuyo :D:D bgun yarin bozuk. Arabayi tadilata sokuyorum pzt hafta sonuna cikarsa hemen bi bulusma ayarliyalim toplanalim :) cikmazsada bakirkoy tarafinda oturan biri varsa onunla brbr gelirim :)
1761 kg
3061 kg
1-0990
2-0920
Efe,
H&R 28997-1 alman gerek kanka.
28997-2 de uyar ama arabanin onu dusmez.
H&R'dan gelen mailden alintisi da burda;
"28997-1 is the only kit approved for 990kg FA load."
Emre Abdik
30-09-2011, 13:29
H7 olabilr kanka su an tamamen hafizami zorlyarak soyledim yanlis olabilr :D
Aynen kanka H7... Ben o gun hafizami zorlucak durumda bile degildim inan:))
Tesekkur ederim kanka
Efe,
H&R 28997-1 alman gerek kanka.
28997-2 de uyar ama arabanin onu dusmez.
H&R'dan gelen mailden alintisi da burda;
"28997-1 is the only kit approved for 990kg FA load."
Seninkisi nasıl
Seninkisi nasıl
benimde front axe load up to 990.
28997-1 kullaniorum bende
-2 olanlardan tr piyasasında warmıki?
-2 olanlardan tr piyasasında warmıki?
Var :) powershopta -1 de vardi -2 de.
Arkadaslar bu 23 Ekimdeki olucak Korfez deki pist gununde bulusalim mi? Konvoy yapip gideriz zevkli olur
Alp konu pek 1 başıboşlaştı megane 'ciler sıkıldı III'den makyajlı kasa bekliyor sanıırım :D
şaka maka makyaj var mı ya bu kasalara yakın zamanda, 3 yılı doldurdu nerdeyse. pek duyulmadı makyaj fln yapılcağı ama bilgisi olan var mı
buda bızım yenı arka tamponumuz tamamlanınca aracın fotoları detaylı olarak paylascam muzık sıstemı tampon ve derı koltuk yapılıyor araca
http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11021.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
şaka maka makyaj var mı ya bu kasalara yakın zamanda, 3 yılı doldurdu nerdeyse. pek duyulmadı makyaj fln yapılcağı ama bilgisi olan var mı
GT modelini getirseler yeterli olcak, ben 2 senedir onun gelişini bekliyorum :Deli:
GT modelini getirseler yeterli olcak, ben 2 senedir onun gelişini bekliyorum :Deli:
http://4.bp.blogspot.com/_fsxxjWjvDhc/TNBk1OlJhQI/AAAAAAAAACs/tTn-aoLZ7hI/s1600/Renault-Megane_Coupe_GT_Line_2011_800x600_wallpaper_02.jpg
farların alt tarafı düz olunca bir garip olmuş sanki, bunlarda 1.5 dci motor kullanılmıyordu sanırım 1.9 dci ın güçlü bir versiyonu vardı
2.0 dci 160 var :)
hb'si daha hoş coupe'den ama, ben hb sini istiyorum :D
volkan_gs
06-10-2011, 19:11
http://4.bp.blogspot.com/_fsxxjWjvDhc/TNBk1OlJhQI/AAAAAAAAACs/tTn-aoLZ7hI/s1600/Renault-Megane_Coupe_GT_Line_2011_800x600_wallpaper_02.jpg
farların alt tarafı düz olunca bir garip olmuş sanki, bunlarda 1.5 dci motor kullanılmıyordu sanırım 1.9 dci ın güçlü bir versiyonu vardı
kangoonunmu yüksekliği daha fazla bunun mu hahahha :D
gt serisinde hb daha güzel bencede ama vergilerden dolayı getirilceğini sanmıyorum, getirilsede fiyatı çok yüksek olur. bu arada arkadaşlar benim araç 2. viteste gaza yüklenildiğinde 2000 d/d den sonra patinaja başlıyor devir 4000 lere kadar çıkıyor ama araç hızlanmıyor pati çekmekten. lastikler yeni ve yola çok iyi tutunuyor, amortisörden kaynaklıda değil ilk aldığım günden beri böyle. bu sorunu yaşayan var mı, bu arada benim araç color edition bu yüzden esp ve asr yok. araç tamamen stock lastik ölçüleride 205/50/17. araçta mı bir sorun var yoksa normal bir durum mu
murat lastiklerin ne kadar yeni, belki üzerindeki mum tabakasından kurtulamamışsındır henüz?
3000 km civarı, lastikler dunlop sportmax tt alman üretimi, oldukça kaliteli bir lastik
Dumanlı haritalarla gezen meggdaşlarımmm , rahatsız edici seviyede duman , turbodan sesler , arıza sıkıntı varmıdırr ???? Xdream kardeşş nerdesinnn :)))
3000 km civarı, lastikler dunlop sportmax tt alman üretimi, oldukça kaliteli bir lastik
ilginç, ısıtamıyor olma ihtimalin?
buda bızım yenı arka tamponumuz tamamlanınca aracın fotoları detaylı olarak paylascam muzık sıstemı tampon ve derı koltuk yapılıyor araca
Cok guzel olmus ama renk tonu tutmamis gibi duruor, resimden mi acaba?
ilginç, ısıtamıyor olma ihtimalin?
olabilir ama daha önceki michelin lastiklede aynı durum vardı, çok uzun sürede ısınacak bir lastik değil zaten yumuşak hamurlu, tutunma problemi olmayan bir lastik.
srk shop mu burası
gt serisinde hb daha güzel bencede ama vergilerden dolayı getirilceğini sanmıyorum, getirilsede fiyatı çok yüksek olur. bu arada arkadaşlar benim araç 2. viteste gaza yüklenildiğinde 2000 d/d den sonra patinaja başlıyor devir 4000 lere kadar çıkıyor ama araç hızlanmıyor pati çekmekten. lastikler yeni ve yola çok iyi tutunuyor, amortisörden kaynaklıda değil ilk aldığım günden beri böyle. bu sorunu yaşayan var mı, bu arada benim araç color edition bu yüzden esp ve asr yok. araç tamamen stock lastik ölçüleride 205/50/17. araçta mı bir sorun var yoksa normal bir durum mu
Benim aracım yazılımlı lastiklerim 41.000 kilometrede ve yağmur çamur dinlemeden limitlerde zorlanılmış bir lastik olmasına rağmen, şehir içi trafikte 2. viteste sarıyor ancak.
Bu şartlarda bile bu kadar sarıyorsa sizin aracınızda sarmaması gerekir stock ise.
Lastiklerinizde bir problem var bence, ki Dunlop hiç sevmem hangi modeli olursa olsun benim gözümde çöptür.
Benim aracım yazılımlı lastiklerim 41.000 kilometrede ve yağmur çamur dinlemeden limitlerde zorlanılmış bir lastik olmasına rağmen, şehir içi trafikte 2. viteste sarıyor ancak.
Bu şartlarda bile bu kadar sarıyorsa sizin aracınızda sarmaması gerekir stock ise.
Lastiklerinizde bir problem var bence, ki Dunlop hiç sevmem hangi modeli olursa olsun benim gözümde çöptür.
sizin araçta patinaj önleyici bir sistem var ama sanırım. asr olması lazım esp de bir miktar önleyebilir, bnde ikiside yok color edition olduğu için. dunlop un japon üretimleri var onlar çok kaliteli lastikler değil fiyatlarıda kumho tarzı lastikler ayarında alman üretimi dunloplar kaliteli, fiyatlarıda ona göre tabi. acaba lastikleri ters takmış olabilirler mi diye geldi aklıma ama sanmıyorum lastikçinin öyle bir hata yapacağını
valla hiç belli olmaz yönlü lastikse etkileyebilir, yada kullandığınız zeminler sürekli tozlu asfalt izmirde onunda etkisi olabilir :)
ben arkadaşı balçovada evine bırakacakken 2. viteste kafayı yemişti asr yokuş çıkarken , önceki yaz. meg3 dynamique 1.5 dci coupe
olabilir benimde güzergah balçova konak arası zaten
boya araç kırlı dıye ole gozukuyor yok srkshop dııl bask bı yer
Dumanlı haritalarla gezen meggdaşlarımmm , rahatsız edici seviyede duman , turbodan sesler , arıza sıkıntı varmıdırr ???? Xdream kardeşş nerdesinnn :)))
25,000 km filan oldu snaırım belki daha fazla sıkıntı yok daha dün akşam bütün bağladığı krumları fsm ye bıraktım :D
25,000 km filan oldu snaırım belki daha fazla sıkıntı yok daha dün akşam bütün bağladığı krumları fsm ye bıraktım :D
güncel map'le dyno yok sanırım?? :) çıktı fln
arkadaşlar ses sistemi garantiyi bozuyormu? bagajda bass falan olsa ufağından servis bi problem çıkarıyormu? yada sadece orjinal hoperlör i değiştirsem. Forumu takip ettim sanırım bir çoğunuz sistem yaptırdı arabaya hatta yalıtımda yaptıranınız da var hangi marka veya nerde yaptıracağım hakkında da kısa kısa bilgi verirseniz sevinirim
volkan_gs
07-10-2011, 15:33
elektrikle ilgili problem olursa tesisattan kaynaklı diyebilirler (servisle diyaloğunuza bağlı olarak değişebilir), onun dışında garanti devam ediyor tabiki..
yigitkyl
07-10-2011, 18:16
inşallah reno biraz kendini geliştirir de şu çirkin aksesuar anlayışını bırakıp kaliteye yönelir..
Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline 2011 Model 78.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55986617 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-6-1-6-tdi-dsg-highline-rns510-sunroof-bi-xenon-vs-55986617/detay/)
yapan yapıyor valla..keşke örnek alsalar biraz..çok fazla seçenek var orjinal dışına çıkmak isteyenlere..
Reno daha napsın be Yiğit..Kendi arabanın dizaynına 1 bak golf'e 1 bak.Servisten birşey beklememeli, custom veya gerekirse yurtdışı kanalıyla herşey yapılabilir bence
Muhittin_T
07-10-2011, 20:56
Bor katkıları düşük kilometredeki yazılımlı araçlara bi fayda sağlar mı acaba?
Herkes bi soru sormus :) bende soriyim.
Meggy i muhtemelen satmam gerekicek 60.000 tl ye dizel otomatik ne alabilirim fikri olan varmidir?0 olmaz zorunda degil ama 90.000 100.000 i gecmemis olursa km daha iyi araba bulamiyorum.???
Meggy i muhtemelen satmam gerekicek 60.000 tl ye dizel otomatik ne alabilirim fikri olan varmidir?0 olmaz zorunda degil ama 90.000 100.000 i gecmemis olursa km daha iyi araba bulamiyorum.???
Modeli en düşük kaç düşünüyorsunuz ?
yeni c4 e-drive tartışmasız emre :icon_tup:
Model takintim yok ama yas buyudukce dizelde dogal olarak kmde cildirio ben senede 50.000 yapiorum yani 150.000 kmde araba alipta son sahibi olmanin anlamida yok bnmkini werip edclisini alsam kac para fark alirlar acaba...gerci gonlum cok fena 5.20d istio ama asio beni :(
Model takintim yok ama yas buyudukce dizelde dogal olarak kmde cildirio ben senede 50.000 yapiorum yani 150.000 kmde araba alipta son sahibi olmanin anlamida yok bnmkini werip edclisini alsam kac para fark alirlar acaba...gerci gonlum cok fena 5.20d istio ama asio beni :(
EDC güzel bir şanzuman...Verip EDC alabilirsin Xdream ;)))
Her gün köprü geçiyorsun Emre manuel kullanman hata :) EDC sini al bencede
Ben valla çocuğum yaptım 2 ye ayrılmadan satmam gibi duruyor, gerçi fiyatlar o kadar yükselmişki sıfırının, benim aracımın sıfırı aşağı yukarı (aynı özelliklerde), 55.000 tl ye geliyor şu anda satsam 2. el olarak aldığım fiyattan fazla eder, aklımı çelmiyor değil :)
Laguna coupe:)
Laguna coupe:)
:icon_tup:
Her gün köprü geçiyorsun Emre manuel kullanman hata :) EDC sini al bencede
Ben valla çocuğum yaptım 2 ye ayrılmadan satmam gibi duruyor, gerçi fiyatlar o kadar yükselmişki sıfırının, benim aracımın sıfırı aşağı yukarı (aynı özelliklerde), 55.000 tl ye geliyor şu anda satsam 2. el olarak aldığım fiyattan fazla eder, aklımı çelmiyor değil :)
Abi 5,30 da ikitelliden çıktım dün tam 8 de erenköye gelebildim.Yanlış anlama bu yolun en az 15 km si emniyet şeridi ve ümraniye atatürk caddesi full makaslı.
Normal insanlar gibi gelsem kaç saat sürücekti belli değil de harbiden tak etti canıma en son ogs de kramp girer gibi oldu.Akşam babama söledim böyle olmuyor dedim ama araba bulamıyorum açıkçası birde dediğin gibi gidicem 0 edc alıcam dünyanın fiyat farkını vericem fiyatı çok yukarılarda aynı arabanın sırf otomatik şanzımanı var diye o kdr fark vermekte mantıklı gelmiyor.Ama evi taşıyamıyoruz işi taşıyamıyoruz bir formül bulmam lazım.
Velterin dediği gibi laguna coupe ye de bakabilirim ama onuda satıyorum dedimmi bekleki satılsın.
yigitkyl
08-10-2011, 10:27
Reno daha napsın be Yiğit..Kendi arabanın dizaynına 1 bak golf'e 1 bak.Servisten birşey beklememeli, custom veya gerekirse yurtdışı kanalıyla herşey yapılabilir bence
şekil olarak zaten kıyaslamam ama reno da fazla seçenek yok be kardeşim..nekadar yakışacağı tartışılır ama LED li arka stoplar veya ön farlar ne biliyim en azından daha kısa bi anten seçenek olabilir :)
benim dediğim rs modeli dışında farklı bişeyler ki rs bile getirmiyorlar türkiye'ye..bizde sadece tampon eki gibi değil de bari leondaki gibi farklı tampon yapabilme seçeneği olsaydı :) leon da hiç begenmem aslında böcek gibi duruyor yolda :) farklılık olsun seçenek olsun diye söyledim yoksa arabamdan memnunum..bi depoyla sehir içi 900kmden fazla gidiyorsa zaten memnun olunmucak gibi değil :)
yigitkyl
08-10-2011, 10:35
Abi 5,30 da ikitelliden çıktım dün tam 8 de erenköye gelebildim.Yanlış anlama bu yolun en az 15 km si emniyet şeridi ve ümraniye atatürk caddesi full makaslı.
Normal insanlar gibi gelsem kaç saat sürücekti belli değil de harbiden tak etti canıma en son ogs de kramp girer gibi oldu.Akşam babama söledim böyle olmuyor dedim ama araba bulamıyorum açıkçası birde dediğin gibi gidicem 0 edc alıcam dünyanın fiyat farkını vericem fiyatı çok yukarılarda aynı arabanın sırf otomatik şanzımanı var diye o kdr fark vermekte mantıklı gelmiyor.Ama evi taşıyamıyoruz işi taşıyamıyoruz bir formül bulmam lazım.
Velterin dediği gibi laguna coupe ye de bakabilirim ama onuda satıyorum dedimmi bekleki satılsın.
Alfa Romeo 159 1.9 JTD Distinctive 2009 Model 59.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58275579 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-acil-satilik-alfa-romeo-159-1-9-jtd-58275579/detay/#) dizel oldugu için düşünülebilir kullanmadıysan da en azından varsa çevrende bi dene abi güzel araba :)
dizel olmasa da nedense bu araba yolda farklı duruyor ya 60bin değil biraz sıkman lazım ama değer bence :)
Peugeot RCZ 1.6 THP Yearling 2011 Model 67.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 60195229 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-rcz-1-6thp-yearling-beyaz-20-691km-ss-motors-da-60195229/detay/#)
Yigit kardeşim rcz yada rocconun dizeli olsa inan ilk seçeneklerde ama benzinli sadece işe gdip gelme maliyeti açısından beni üzerki meganenınkı bile ayda 800 lira mazot masrafı var.
159 da çok güzel ama ne bilim doblo motoru var tırstırıyor kendinden..
Xdream kardeşim acelen yoksa biraz bekle , araban yeni daha...1.6 dci'ler konulsun EDC'lensin felan chiple 160 170 ps dizel araban olur
Renault Laguna 2.0 DCi Initiale 2010 Model 30.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 59764109 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-laguna-coupe-initiale-2-0-dci-edc-sanzuman-59764109/detay/)
şu arabayı 60,000 e verseler pazartesi yola çıkarım.
yigitkyl
08-10-2011, 12:04
Yigit kardeşim rcz yada rocconun dizeli olsa inan ilk seçeneklerde ama benzinli sadece işe gdip gelme maliyeti açısından beni üzerki meganenınkı bile ayda 800 lira mazot masrafı var.
159 da çok güzel ama ne bilim doblo motoru var tırstırıyor kendinden..
şu devirde yılda 50bin km yapan adamı benzinli araba canından bezdirir hayata küstürür...bencede en iyisi dizel..laguna da çok iyi seçenek 60bine verseler ben bile almayı düşünürüm yarım saat uzaklıkta zaten :) çok acelen yoksa bence de bekle acil satılık temiz güzel bi araba denk gelir mutlaka..biraz da kısmet böyle şeyler denk geldimi tam geliyor :)
bizim megane ın edc sini normal olarak alıcagına cabriosunun daha bile alınası var gibi abi..ben çeşmede gördüm gayette güzel duruyor megane 2 cc lere göre çok başarılı olmuş...
http://www.instablogsimages.com/images/2010/02/06/renault-megane-cc-3_hlroQ_3868.jpg
Renault Laguna 2.0 DCi Initiale 2010 Model 30.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 59764109 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-laguna-coupe-initiale-2-0-dci-edc-sanzuman-59764109/detay/)
şu arabayı 60,000 e verseler pazartesi yola çıkarım.
ön tarafa bakınca aracın albenisi gidiyor bence çok dengesiz tasarım
ön tarafa bakınca aracın albenisi gidiyor bence çok dengesiz tasarım
Orası kolay kısmı,aldıktan sonra ben onu mermi gibi yaparım :)
Harika bir tasarım bence :) .... gömüp sağlam jantlarla yanarr bu araç
Aynı paraya mercedes clk 270cdi varmış :D
Soğudum lagunadan bir anda :)
Bu arada arabam kısmetse salı günü çıkıyor, fotoları yakında paylaşırım :)
neothenew
08-10-2011, 22:47
Arkadaslar bu 23 Ekimdeki olucak Korfez deki pist gununde bulusalim mi? Konvoy yapip gideriz zevkli olur
Olabilir, ben de orada olmayi planliyorum. Bulusup birlikte gidebiliriz. Sanirim buradan time trial'a katilacak olan Dou da var. İzleriz, destekleriz. Hem tanismis oluruz.
Megane III Coupe DCi: Dr.Ecu Yazılım, düz boru 60 egsoz.
Leon 1.4 Tsi: Yazılım, downpipe
2323240
2323240
masallah 18 le bu kadar beklemiyodum anıl
Eyup Duygun
09-10-2011, 11:29
İki aracada maşallah,122lik tsi stage2 yazılım ile 150hp oluyor stock egzost sistemi ile.
Megane'da 140-150 hp den aşagıda olsun sanmam.
Baya açık sanırım Megane maaşallah.
masallah 18 le bu kadar beklemiyodum anıl
evet onur güzel yürüdü haftaya sökücem jantları tekrar deniycez bakalım o zaman ne olacak :)
2323240
Yazılım biraz açık sanırım :)) maşallah
ben sana dediydim edc aldım o fiyata daha iyisini alırdın dediydin gardaş :P :D
İki aracada maşallah,122lik tsi stage2 yazılım ile 150hp oluyor stock egzost sistemi ile.
Megane'da 140-150 hp den aşagıda olsun sanmam.
Yazılım biraz açık sanırım :)) maşallah
Biraz açık evet :D
darkmann
09-10-2011, 11:53
megane güzel yürümüş maşallah :)
edit:
Megane III Coupe DCi: Dr.Ecu Yazılım, düz boru 60 egsoz. +18 replika bbs ch :)
Leon 1.4 Tsi: Yazılım, downpipe + 16 stock jant
Çok iyi bende stage1'den kurtulacam inş:D
edit:
Megane III Coupe DCi: Dr.Ecu Yazılım, düz boru 60 egsoz. +18 replika bbs ch :)
Leon 1.4 Tsi: Yazılım, downpipe + 16 stock jant
Arabanin resmi varmi abi Merak ettim birde videonun linkini koyabilirmsnz dsrdym merak ettim gidisini...
Aramızda rakipler varmışşş konumuza gelinmişşş golf 6 tdi hmmm , :D
yazılıma başlanmadı sizde :(
Arabanin resmi varmi abi Merak ettim birde videonun linkini koyabilirmsnz dsrdym merak ettim gidisini...
Video linki:
LEON TSI vs. MEGANE III Coupe dci - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/leon-tsi-vs-megane-iii-coupe-dci_2323240.htm)
http://i793.photobucket.com/albums/yy211/Dragger240/06%20ANL%2049/DSC_0593_fhdr.jpg
http://i793.photobucket.com/albums/yy211/Dragger240/06%20ANL%2049/DSC_0638_fhdr.jpg
Ahahah :)
Yok ben az yaksın diye aldım aracı. Ama yazılım yaptırmayı düşünüyorum en güvenlisinden aracı zorlamayacak hem sakin kullanımda hemde 4 kişi kullanımda fark yaratıyor çünkü. Araçta rahat gidiyor.
Ama videodaki Megane güzel yürümüş hoşuma gitti. Maaşallah diyelim.
Ahahah :)
Yok ben az yaksın diye aldım aracı. Ama yazılım yaptırmayı düşünüyorum en güvenlisinden aracı zorlamayacak hem sakin kullanımda hemde 4 kişi kullanımda fark yaratıyor çünkü. Araçta rahat gidiyor.
Ama videodaki Megane güzel yürümüş hoşuma gitti. Maaşallah diyelim.
Atarımı yapıyorum , megane dci golf 6 tdi'dan hızlı :D:D
Bende diyorum ki :D
Megane Golften 1 boy hızlı olsun, geri kalan herşey için Golf :D
Ahahah:)
Şaka bir yana dizel araçla deneme yapmak bana göre değil az yaksın konforlu gitsin tamam:)
Bende diyorum ki :D
Megane Golften 1 boy hızlı olsun, geri kalan herşey için Golf :D
Ahahah:)
Şaka bir yana dizel araçla deneme yapmak bana göre değil az yaksın konforlu gitsin tamam:)
Yol tutuş'tata +1 meggy , kalite golfte tamam:))))
Ha birde Shell 'den GTL için Mastercard :D
Video linki:
LEON TSI vs. MEGANE III Coupe dci - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/leon-tsi-vs-megane-iii-coupe-dci_2323240.htm)
http://i793.photobucket.com/albums/yy211/Dragger240/06%20ANL%2049/DSC_0593_fhdr.jpg
http://i793.photobucket.com/albums/yy211/Dragger240/06%20ANL%2049/DSC_0638_fhdr.jpg
Arac cok guzel gorunuor, jantlar yakismis masallah.
Yay mi var aracta yoksa baska bi sekilde mi dusuruldu?
Vay güzel gitmiş megane, yazılım downpipeli 1.4 tsi geçebiliyorsa 150 civarıdır diye düşünüyorum ki çok iyi değer anlamına geliyor bu
Bende ileriki günlerde kat iptaline gidebilirim + yazılımıda daha agresif hale getirme gibi bir planım var.
Vay güzel gitmiş megane, yazılım downpipeli 1.4 tsi geçebiliyorsa 150 civarıdır diye düşünüyorum ki çok iyi değer anlamına geliyor bu
Bende ileriki günlerde kat iptaline gidebilirim + yazılımıda daha agresif hale getirme gibi bir planım var.
Bunu pschiptuning 'de yapman killer olurdu :D
Şu an zaten kötü gitmiyor aracım, ama tesisattan sonra aşağı yukarı 50-60 kg kadar daha ağırlaşacak, tork olsada mutlaka rampada falan hissederim ben bu ağırlık farkını :)
Arac cok guzel gorunuor, jantlar yakismis masallah.
Yay mi var aracta yoksa baska bi sekilde mi dusuruldu?
Yay taktık ıstedıgımız gıbı dusmeyınce ısıtmak zorunda kaldık.
Şu an zaten kötü gitmiyor aracım, ama tesisattan sonra aşağı yukarı 50-60 kg kadar daha ağırlaşacak, tork olsada mutlaka rampada falan hissederim ben bu ağırlık farkını :)
sizin tesisat noldu geldimi aletler
video daki araçta bulut bırakıyor arkadan :D
umut onatoglu
09-10-2011, 18:12
Tamam arkadaşlar sakin olun ;)
Burda uygulama yapmış ve sonuç almış kişilerin fikirleri yorum yapmaktan daha etkilidir :) Ama ne olursa olsun kırmayalım birbirimizi.
focus tdci 109 luk aracima megachips kn susturucu iptali ve kat iptaliyle 140 hp aldik ve her vitesi dolu dolu ceviriyordu duz borunun etkisi cok
volkan_gs
09-10-2011, 19:14
kendi aracıma yapmadımda, arkadaşımın dizel aurisinde üst devirler canlanıp alt devirler felaket derecede ölmüştü..
üstler canlanıcak diyede alt devirlerden bu kadar vazgeçemem açıkçası o yüzden düz boruya sıcak bakmıyorum ben..
dou bizdeki harita sağlık haritası :D , gidiş ideal ama yazılımlı tsi makinalarla yüricek kadar değil ... :) , sen yaptır peşine geliyorum stage 2+'ı :D
emirhan sph
09-10-2011, 23:18
Emre bilmiorm dusuncelerin ne ama ben bi ara jetta ve passat a takmistim ve 60 bn tl ye otomat 2.0 tdi bulabilirsin kanka ben sana soliim cokda guzel bi karar vermis olursun egerki temiz bi araba bulabilirsen benim favorilerde bi kac tane vardi simdi net bi fiyat araligi hatirlamiormda istersen sna ozelden linkleri atabilirim. Benim herzaman aklimda 2 nci planda bulndrdugum 2 arabadir ve audi b7 kasa 2.0 tdi var 60 bn tl olmasada 60 70 bn tl arasinda valla bulabilirsin kanka ama iyi arastirman lazim. Bide arabayi satarken coille satma bana sat coilleri benim yaylari takariz on a ole verirsin gozunu seviim :D
Tholl-ga
09-10-2011, 23:29
Emre bilmiorm dusuncelerin ne ama ben bi ara jetta ve passat a takmistim ve 60 bn tl ye otomat 2.0 tdi bulabilirsin kanka ben sana soliim cokda guzel bi karar vermis olursun egerki temiz bi araba bulabilirsen benim favorilerde bi kac tane vardi simdi net bi fiyat araligi hatirlamiormda istersen sna ozelden linkleri atabilirim. Benim herzaman aklimda 2 nci planda bulndrdugum 2 arabadir ve audi b7 kasa 2.0 tdi var 60 bn tl olmasada 60 70 bn tl arasinda valla bulabilirsin kanka ama iyi arastirman lazim. Bide arabayi satarken coille satma bana sat coilleri benim yaylari takariz on a ole verirsin gozunu seviim :D
nbr emirhan ben korkulu rüyan :)
sizin tesisat noldu geldimi aletler
Şu anda montaj yapılıyor salı günü çıkar kısmetse fotoları paylaşırım :)
Kullanılan parçaları yazayım ama
Focal krx3 component
Audison lrx 4.1k amfi
Focal sb25 subwoofer (25cm), 2 adet
Audison bit one processor
Western digital media player
Audison kapasitör
Bir de media player ekranı var ama onu montajı yapan yer takacak, ne takacaklar bilmiyorum :)
İleride yapmam gereken tek şey 2. amfiyi eklemek, bu da lrx 4.5 amfi alıp aktif sürmek olacak, çünkü totalde 8 farklı kanal olacak ve mid, tiz, mid bass, subları ayrı ayrı her bir kanaldan sürebileceğiz, bunun alt yapısını hazırlıyoruz tabi ki ama şimdilik nefesim tükendi burada durduk :D Bu şekilde bile bana yetecektir gerçi ama ilerisi için yine de alt yapıyı hazırlıyoruz kısmetse.
Konsolda hiç bir kesme biçme olmayacak, orjinal görünümünü koruyacak. Aynı zamanda orjinal teyp radyo ve bluetooth görevini yerine getirecek.
emirhan sph
09-10-2011, 23:35
nbr emirhan ben korkulu rüyan :)
ya genemi sen ya. Seni gececeeem oglum :D
Fiesta sucker megane fxckeRR :D
Focal krx3 component
Audison lrx 4.1k amfi
Audison kapasitör
Bir de media player ekranı var ama onu montajı yapan yer takacak, ne takacaklar bilmiyorum :)
İleride yapmam gereken tek şey 2. amfiyi eklemek, bu da lrx 4.5 amfi alıp aktif sürmek olacak, çünkü totalde 8 farklı kanal olacak ve mid, tiz, mid bass, subları ayrı ayrı her bir kanaldan sürebileceğiz, bunun alt yapısını hazırlıyoruz tabi ki ama şimdilik nefesim tükendi burada durduk :D Bu şekilde bile bana yetecektir gerçi ama ilerisi için yine de alt yapıyı hazırlıyoruz kısmetse.
dogu ana uniteyi nasil halletin? orjinalini kullandigini varsayiorum?
audison bit one processor ne ise yarior bi de?
emirhan sph
09-10-2011, 23:39
Focal krx3 component
Audison lrx 4.1k amfi
Audison kapasitör
Dou hayirli olsun super bi altyapi olmus sen bunu aktife surdukten sonra kulaklarin bayram edicek :)) on tarafa 3 kanal kompnent kullanmakla cok akilli is yapmissin valla benim eski arabadan 2 kanalli oldugu icin sadece pasiften aktife gecis yaptik ki dunyalar kadar fark oldu. Ama 3 kanal kullanmadigim icin cok pismanim :) focaller spl icin biraz sert karakterlidir haberin olsun onu soliim dubstep flaan dinliyosan super bi secim ama lounge dinlerken tizleri sert gelebilir. Bide bsi sorcam neden cift sub tercih ettin
Dou hayirli olsun super bi altyapi olmus sen bunu aktife surdukten sonra kulaklarin bayram edicek :)) on tarafa 3 kanal kompnent kullanmakla cok akilli is yapmissin valla benim eski arabadan 2 kanalli oldugu icin sadece pasiften aktife gecis yaptik ki dunyalar kadar fark oldu. Ama 3 kanal kullanmadigim icin cok pismanim :) focaller spl icin biraz sert karakterlidir haberin olsun onu soliim dubstep flaan dinliyosan super bi secim ama lounge dinlerken tizleri sert gelebilir. Bide bsi sorcam neden cift sub tercih ettin
Teşekkürler emirhan :)
Aktif sürücem inşallah ama biraz nefeslenmem lazım :D 2. almam gereken amfi bile 600 eur olmasından ötürü biraz bekleyeceğim :D
SPL değil SQ istiyorum ben, aktifte süreceğimiz için büyük 1 adet yerine, 25 lik ufak 2 adet portsuz sub tercih ettik.
Dubstep dinlediğimi nerden bildin hacı oha bu kadar tutturulur :D
Krx3 lerin dezavantajı midler, mid basslardan daha baskın bit one ile bir nebze giderilebiliniyor ama aktif sürmeden yeteri kadar kicklemeyecektir mid basslar. Ha bunu "standart" dinleyicinin anlaması imkansız tabi subwooferin dıptısından ötürü ahahahahaa
ya genemi sen ya. Seni gececeeem oglum :D
Fiesta sucker megane fxckeRR :D
Valla ben bilmem ataşehirde ballandıra ballandıra anlatıyodu şöyle koydum böyle geçtim diye :D
emirhan sph
09-10-2011, 23:49
Yess aynen oyle :) ya ben SQ dicektim ya yanlis soledim :))) Benim arabadada vr1 serisi var ama artik civiklari cikti degistirmenin vakti geldi simdi 3 yol aktife surmek istiorm bende. Meganeye kurarken dls in 4 kanalli bi amplisini a4 diye 900 tl vermistim cok temizdi tanidigim bi abimden aldim bide montajdi yalitimdi vs.vs. gomcurduk :D simdi sirada 3 yollu bi focalde yaniii krx3 te onun icin senin arabada dinlemem lazim o krx3 cukleri :D:D
Biz focalciler olarak genelde cogumuz dubstep dinlioruz :D ahahah
Valla ben bilmem ataşehirde ballandıra ballandıra anlatıyodu şöyle koydum böyle geçtim diye :D
Kanka valla gecti :D ben sok oldum ya cunku biliorm arabasini bu kadar fark olcagini sanmiodum da ekstremum noktalar vardi ortada :D 160 a kadar arka kapisinda kaldim valla 160a geldik gectim zaten yol bitti :D
dogu ana uniteyi nasil halletin? orjinalini kullandigini varsayiorum?
audison bit one processor ne ise yarior bi de?
Ana ünite sadece radyo ve bluetooth görevini yerine getirecek, bir de orjinal görünümün korunması için duracak.
Onun dışında media player ve takılacak ekran aracılığıyla müzik dinlenicek, depolama hdd aracılığıyla olacak.
Yess aynen oyle :) ya ben SQ dicektim ya yanlis soledim :))) Benim arabadada vr1 serisi var ama artik civiklari cikti degistirmenin vakti geldi simdi 3 yol aktife surmek istiorm bende. Meganeye kurarken dls in 4 kanalli bi amplisini a4 diye 900 tl vermistim cok temizdi tanidigim bi abimden aldim bide montajdi yalitimdi vs.vs. gomcurduk :D simdi sirada 3 yollu bi focalde yaniii krx3 te onun icin senin arabada dinlemem lazim o krx3 cukleri :D:D
Biz focalciler olarak genelde cogumuz dubstep dinlioruz :D ahahah
Beklerim valla, ama pasif sistem seni kesmeyebilir :D
Amfi güçlü diye avutuyoz kendimizi ahahah
emirhan sph
10-10-2011, 00:02
Beklerim valla, ama pasif sistem seni kesmeyebilir :D
Amfi güçlü diye avutuyoz kendimizi ahahah
Aktifte soyle bi fark oluyo muzigi bildigin icinde hissediosun butun tonlariyla o super ama eger mp3 un kalitesiz olursa sarki dinlenmio. Yani artik sarki indirirke kayitlara cok dikkat etmen lazim :) ben resmen butun listelerimi bastan assagi yeniledim ki hala bazi kotu kayitlar var sinirimi bozuyo. Pasif sistemde cok belli etmio kendini ama aktfite hersey ortada :) Bazen husnu senlendiricinin orjinal cd si var aciorm yolda husnuyle karsilikli raki icesin gelio :D
Aktifte soyle bi fark oluyo muzigi bildigin icinde hissediosun butun tonlariyla o super ama eger mp3 un kalitesiz olursa sarki dinlenmio. Yani artik sarki indirirke kayitlara cok dikkat etmen lazim :) ben resmen butun listelerimi bastan assagi yeniledim ki hala bazi kotu kayitlar var sinirimi bozuyo. Pasif sistemde cok belli etmio kendini ama aktfite hersey ortada :) Bazen husnu senlendiricinin orjinal cd si var aciorm yolda husnuyle karsilikli raki icesin gelio :D
Çok üstün bi kulağım yok bu sistem %99 yeterli gelecektir bana açık söyleyeyim. :) Yeterli gelirse almayabilirim yani opsiyon olarak tutacağım.
mp3 zaten yok bütün depolama flac ile yapacağım :D
emirhan sph
10-10-2011, 00:20
Çok üstün bi kulağım yok bu sistem %99 yeterli gelecektir bana açık söyleyeyim. :) Yeterli gelirse almayabilirim yani opsiyon olarak tutacağım.
mp3 zaten yok bütün depolama flac ile yapacağım :D
Ahanda ben usb girisi icin biraz bakindim ama sonra vaz caydim :D Ondeki navigasyonun yerine essek gibi bisiiler yapasim var bole seytan durtukluyo ama sonar diorm ne gerenk var caliyo iste onun yerine baska bsiiler yaparsin diip soutuyorum kendimi :D
O pasif sistem 1 2 see yeticek sana bence ama bi anda daha fazlasi olsun yaa deme ihtimalin var :D
doğukan hayırlı olsun sistem, güzel olmuş parçalarda valla :)
dubstepçiler siziiii :D
bit one processor , işlemci bu arada ne işe yaradığı ise eklediğim linkte detaylıca açıklanmış :)
Link (http://www.caraudioturkey.com/forum/sinyal-islemcileri/dsp-ler-hakkinda-t21449.0.html)
Ahanda ben usb girisi icin biraz bakindim ama sonra vaz caydim :D Ondeki navigasyonun yerine essek gibi bisiiler yapasim var bole seytan durtukluyo ama sonar diorm ne gerenk var caliyo iste onun yerine baska bsiiler yaparsin diip soutuyorum kendimi :D
O pasif sistem 1 2 see yeticek sana bence ama bi anda daha fazlasi olsun yaa deme ihtimalin var :D
Yapacağım bişeyler kalsın kanka,
4.5 lrx de koyup aktif yaparsam sq için son nokta olur zaten AHAHAHHAHA
emirhan sph
10-10-2011, 00:32
:D sen birer tanede koltuklarin altina slim bass koyarsin sq nun zirvesine ulasirsin dou :D ( Duydugum rivayetlere gore pek basarili degilmis slim bass ama sq adina yapilmis iste :D )
:D sen birer tanede koltuklarin altina slim bass koyarsin sq nun zirvesine ulasirsin dou :D ( Duydugum rivayetlere gore pek basarili degilmis slim bass ama sq adina yapilmis iste :D )
Koltuk altında bass ters etki yaratabilir vibrasyondan ötürü ahahahah
Şaka bi yana araç tek kapı olduğu için koltuk altına bas riskli :D
Bu emirhanla dou nece konusuyor ya :D
Video linki:
Araba maşallah benimkinin ikizi değilde kardeşi gibi olmuş,giderininde maşallahı var kazasız belasız..
Tesekkurler. Istanbul'da bır suru coupe var bulusmuyor musunuz ? Eger bulusma olursa Istanbul'da bende katılmak ıstıyorum.
aracımızın ıcını komple derı doseme ıcın bugun verdık bakalım nasıl cıkcak sonuc
Tesekkurler. Istanbul'da bır suru coupe var bulusmuyor musunuz ? Eger bulusma olursa Istanbul'da bende katılmak ıstıyorum.
Bir kere çok küçük çaplı foto çekimi için 3 arkadaş buluştuk onun dışında bir türlü bir araya gelemedik kışın yaz gelsin dedik finaller bitsin dedi çocuklar yaz geldi tatile çıkanlar çıktı şimdi herkes buralarda bu seferde havalar bozdu bi türlü bir araya gelemedik işin doğrusu...
emirhan sph
10-10-2011, 12:53
Ben geldim ya ondan bozuldu :D:D:D Bulusmayi yapmaliyiz ama arkadaslar beni araba hazir olmasada bulusak yani bi :) Emre okudunmu la mesajimi passat b7 kasa audi a4, yada jetta 2.0 tdi lardan bak 60 bn tlye bulursun temiz bitane. Coilleride bana sat :D:D:D beni yaylari senin arabaya takalim ole verelim senin arabayi :D
2323240
çok iyi gitmiş maşalla.. stock 1.5dci 105'e, stock 1.4tsi 6-7 boy atıyo :mad:
Ben geldim ya ondan bozuldu :D:D:D Bulusmayi yapmaliyiz ama arkadaslar beni araba hazir olmasada bulusak yani bi :) Emre okudunmu la mesajimi passat b7 kasa audi a4, yada jetta 2.0 tdi lardan bak 60 bn tlye bulursun temiz bitane. Coilleride bana sat :D:D:D beni yaylari senin arabaya takalim ole verelim senin arabayi :D
Okudum kankada vw de biniceğim tek araba passat cc :D
hacı coupe bişiler bul napıcan ben 4 kapı arabayı alsam bile satana kadar hiç açılmaz boşuna ağırlık :D
ben 3 kişi takılıom zaten :)
ben keyfim ve keyhası :D
şaka bir yana coupe dizel bişiler bulmak istiyorum ilk planda kanka..
Emir noldu kankam geçilmişsin sanırım:D:D
emirhan sph
10-10-2011, 17:00
Okudum kankada vw de biniceğim tek araba passat cc :D
hacı coupe bişiler bul napıcan ben 4 kapı arabayı alsam bile satana kadar hiç açılmaz boşuna ağırlık :D
ben 3 kişi takılıom zaten :)
ben keyfim ve keyhası :D
şaka bir yana coupe dizel bişiler bulmak istiyorum ilk planda kanka..
Ozaman hep brbr brain storming yapak :D:D
Emir noldu kankam geçilmişsin sanırım:D:D
Kanka gecme demiyelm arka kapida kaldim :D
Evet gençler Dünya'ya döndüm ayık olun :D
Nerdeydin ki :soru::soru::soru:
Nerdeydin ki :soru::soru::soru:
Butun yaz avdaydi..
emirhan sph
10-10-2011, 22:59
nie abi neyle denedin
Dizel fiesta kank
Hosgelmisin avcii :D
yeni aklıma geldi yeni bmw 1 serisi 25000 eurodan başlıyacakmış, fiyat olarak uygun bence. gulietta larada bakabilirsin.
tolganın fiestaylamı denedin?
yeni aklıma geldi yeni bmw 1 serisi 25000 eurodan başlıyacakmış, fiyat olarak uygun bence. gulietta larada bakabilirsin.
bmw'nin sitesindeki fiyat listesi zaten yeni 1 serisi için geçerli şuan..
ayrıca steam nickli sezai abi borusanda çalışıyor daha detaylı bilgi verebilir gerekirse :)
oa dizel fiesta geçiomu megane ı noluyo olm üstte tsi geçio meggy :D
Baoooo Fiesta Meggy geçmiş :D:D (Provakatör mode:on)
dou senle ne zaman denicez:D
bu ay denemezsen çok üzülürsün:)
dou senle ne zaman denicez:D
bu ay denemezsen çok üzülürsün:)
hala mı deneme arda :hehe:
Arkadaslar ,
Oguzhan kim, ben mi tanimiyorum, bu konuda yaziyor mu?
23 Ekimde Izmite cikicakmis Megane 3 Coupe yle, kendisine basarilar. :)
Arkadaşlar düşünen varsa elimde sadece araç üzerinde 1 gun kalmış H&R yay var.. sıfır yani..
emirhan sph
11-10-2011, 14:41
tolganın fiestaylamı denedin?
Evtt :)
oa dizel fiesta geçiomu megane ı noluyo olm üstte tsi geçio meggy :D
Ya ben ne bliim ya fiestanin on koltuklar sparco arabada acik baya degerlerini tahmini olarak biliormda solemiim :) arabaya bindimde cidden benm arabayla ayni gidio ki arada yaklasik 200 kg fark var. Bendemi sorun dedim ama yok tolganin fiesta harbiden gidio :)) zaten benm arabanin uzerindeki yazilim optimum seviyede emrenin eski yazilimina esdeger sayilir :)
Baoooo Fiesta Meggy geçmiş :D:D (Provakatör mode:on)
:D Aman dikkat derim fiestaya yaklasmayiniz :D
bu fiesta standartta 68 hp değilmi ya nasıl gider megane la? 0-100 ü 15 sn, yazılımlısının bile meganın stock unu gecmesi zor. turbo büyütme vs gibi işlemler yapılmış olabilir mi
volkan_gs
11-10-2011, 16:14
1.6 dizelleride var fiestanın
1.6 dizelleride var fiestanın
tamamdır 1.6 ları olduğunu bilmiyordum :)
Arkadaslar ,
Oguzhan kim, ben mi tanimiyorum, bu konuda yaziyor mu?
23 Ekimde Izmite cikicakmis Megane 3 Coupe yle, kendisine basarilar. :)
Ben değilim alp :D
Ben değilim alp :D
ilk gördüğümde bende şaşırdım senin olmadığını bildiğim halde, ama şaşırma sebebim benim gibi düşünüpte güçsüz sayılabilecek bir araçla piste çıkma cesareti gösterdiği içindi :)
viraj çıkışlarında özellikle yazılım vs yoksa aracında ciddi canı sıkılacak arkadaşın çünkü bana göre tam bi hot-hatch pisti olmuş yeni körfez :)
hafif ve güçlü makinelerle çok keyifli olur, tabi birazda yol tutanlarla :)
neothenew
12-10-2011, 06:37
ilk gördüğümde bende şaşırdım senin olmadığını bildiğim halde, ama şaşırma sebebim benim gibi düşünüpte güçsüz sayılabilecek bir araçla piste çıkma cesareti gösterdiği içindi :)
viraj çıkışlarında özellikle yazılım vs yoksa aracında ciddi canı sıkılacak arkadaşın çünkü bana göre tam bi hot-hatch pisti olmuş yeni körfez :)
hafif ve güçlü makinelerle çok keyifli olur, tabi birazda yol tutanlarla :)
Selam arkadaslar, Oguzhan benim:) Benim mevcut meggynin stock guc/agirlik oraninjn o gun piste cikacak hemen hemen tum araclardan dusuk oldugunun farkindayim. Amac onlarla asik atmak degil, arac su anda stock vaziyette, buna karsin onumuzdeki aylarda yol tutus iyilistirmesi icin coilover hadisesine girecegim. Aradaki farki iyi bir sekilde olcumleyebilmek icin aracin mevcut halini en iyi test edebilecegim yer korfez:) yeni yilda yeni organizasyonlara da kismetse katilip yapacagim degisikliklerin etkilerini gozlemlemek istiyorum.
Amac bundan ibaret, yani m3 ya da imprezalara kafa tutacak kadar alik degilim, keyif icin deneysel bir calisma benimkisi:)
Orada olacaklarla gorusuruz artik:) Keyifli bir gun olacak gibi:)
Selam arkadaslar, Oguzhan benim:) Benim mevcut meggynin stock guc/agirlik oraninjn o gun piste cikacak hemen hemen tum araclardan dusuk oldugunun farkindayim. Amac onlarla asik atmak degil, arac su anda stock vaziyette, buna karsin onumuzdeki aylarda yol tutus iyilistirmesi icin coilover hadisesine girecegim. Aradaki farki iyi bir sekilde olcumleyebilmek icin aracin mevcut halini en iyi test edebilecegim yer korfez:) yeni yilda yeni organizasyonlara da kismetse katilip yapacagim degisikliklerin etkilerini gozlemlemek istiyorum.
Amac bundan ibaret, yani m3 ya da imprezalara kafa tutacak kadar alik degilim, keyif icin deneysel bir calisma benimkisi:)
Orada olacaklarla gorusuruz artik:) Keyifli bir gun olacak gibi:)
Gorusmek uzere o zaman, ben seyirci olarak orada olacagim. Gaza getirdin gelecek sefere bende katilcam :)
Oğuzhan bey gerçi siz yine TCe motora sahipmişsiniz , ben dizel bekliyordum 22 'sinde kuzenim evleniyor o yüzden gelemeyeceğim ancak birdahaki sefere en azından izlemeye gelirim, ki şayet D4D bende olursa bende girmeyi planlıyorum, dediğiniz gibi amaç aracı görmek :)
Ama Coupe cidden güzel yol tutuyor, ben kuzenlerimin arabası ile abuk subuk gidiyordum limitleri görmek için, çok zevkliydi :) Kazasız belasız zevkli bir deneyim olmasını dilerim sizin için.. Birdahaki sefere denk gelip tanışırız belki oralarda :)
Ben diğer aracımla katılacağım ama megane coupe ile katılan arkadaşımızıda gönülden destekleyeceğim :)
Coupenin gerçekten başarılı bir yol tutuşu var, özellikle esp virajda bayağı yardımcı oluyor. Arkada bass varsa ekstra yol tutuyomuş görmüş olduk ehehehe
Ben diğer aracımla katılacağım ama megane coupe ile katılan arkadaşımızıda gönülden destekleyeceğim :)
Coupenin gerçekten başarılı bir yol tutuşu var, özellikle esp virajda bayağı yardımcı oluyor. Arkada bass varsa ekstra yol tutuyomuş görmüş olduk ehehehe
kardeş sen ekstradan yeni konu açsana ses için ya ben pek anlamadım 3 kanallı faln bişeler demişsinizde :D pek bişey anlamadım ama bende büyük ihtimal kesme biçme işlemi gerektirmeyecek istendiği zaman orjinale dönebileceğim güzel kaliteli bi sistem yapmak istiyorum
neothenew
13-10-2011, 08:22
Oğuzhan bey gerçi siz yine TCe motora sahipmişsiniz , ben dizel bekliyordum 22 'sinde kuzenim evleniyor o yüzden gelemeyeceğim ancak birdahaki sefere en azından izlemeye gelirim, ki şayet D4D bende olursa bende girmeyi planlıyorum, dediğiniz gibi amaç aracı görmek :)
Ama Coupe cidden güzel yol tutuyor, ben kuzenlerimin arabası ile abuk subuk gidiyordum limitleri görmek için, çok zevkliydi :) Kazasız belasız zevkli bir deneyim olmasını dilerim sizin için.. Birdahaki sefere denk gelip tanışırız belki oralarda :)
Teşekkür ederim Levent, kazasız, sorunsuz ve keyifli bir gün olur umarım:)
Teşekkür ederim Doğu, ben de seni pistte zevkle izleyeceğimi düşünüyorum. Hemen arabanın arkasına bass kutu alıyorum o halde:)
ESP yardımından yoksunum, pistte eski usül takılacağım, color edition sağolsun:) İzleyenlere arada keyifli görüntüler veririm herhalde:) Orada olanlarla tanışıp görüşürüz artık...
Satılık meggy kup ötvsiz 45 ötv li 50 :D
Ya bi git allah aşkına :D Ne alıyoz şimdi ne esti kafaya yine :D
Coilleri kaça sayarız hocam :D:D:D
özellikleri nedir kardesim bi pm atabilirmisin garantisi devam ediyormu?herseyi atıver bi zahmet
Ya bi git allah aşkına :D Ne alıyoz şimdi ne esti kafaya yine :D
La olm bende bilmiyorum ya araba bulun otomatik dizel olsun yakışıklı olsun tecavüze müsait olsun standart gezmeyelim :D
özellikleri nedir kardesim bi pm atabilirmisin garantisi devam ediyormu?herseyi atıver bi zahmet
Kardeşim biraz beklicez bakalım bu ötv dalgasından arabalar ne hale gelicek 1 haftaya kokusu çıkar zaten.Birde ne alıcağıma bile karar weremedim laguna coupe diorum seneye kimseye satamam diye korkuorum.
Kardeşim biraz beklicez bakalım bu ötv dalgasından arabalar ne hale gelicek 1 haftaya kokusu çıkar zaten.Birde ne alıcağıma bile karar weremedim laguna coupe diorum seneye kimseye satamam diye korkuorum.
simdi otv den laguna coupe nin 2.eli yukselir :)
Laguna coupe 2.eli oldukça zayıf olan bir araç...Satarken uğraştırabilir iyi düşünün derim almadan...
kadir123
13-10-2011, 22:03
hakkaten toplu lanet var herlade üzerimizde. hepinize geçmiş olsun tekardan.
bu olayların dışında bir sorum olacak sizlere. dün bir kız arkadaşım aracın içindeyken, bu araba niye traktör gibi çalışıyo diye bir soru sordu ve çok içerledim :)
bu yüzden motor izolasyonu konusunda çalışan bir firma var mı, biliyor musunuz? fikir amacıyla bir fiyatlarını almak istiyorum.
ziebart a falan baktım ama adamlar sadce aracın altını izole ediyorlar. benim istediğim motor kaputu içine uygulamlarını yapsınlar.
Merhaba,
benim bildiğim de ziebart ın motor ses yalıtımı yapılmıyor. nedeni de 70-80’li yıllarda motor ile kabin arasındaki duvara ses yalıtımı uygulaması yapmak mümkünmüş ama yeni nesil araçların motor bölümü fiziki olarak çok dolu olduğu için ve yoğun elektronik sistemler içerdiği için, motor bölgesine ses yalıtımı uygulaması yapılmıyormuş.
kardeş sen ekstradan yeni konu açsana ses için ya ben pek anlamadım 3 kanallı faln bişeler demişsinizde :D pek bişey anlamadım ama bende büyük ihtimal kesme biçme işlemi gerektirmeyecek istendiği zaman orjinale dönebileceğim güzel kaliteli bi sistem yapmak istiyorum
Şöyle bi foto koyayım ortam şenlensin :hehe: Konu açmaya pek gerek yok aslında
http://b1110.hizliresim.com/11/10/14/659.jpg
Şöyle bi foto koyayım ortam şenlensin :hehe:
dostum çok güzel olmuş illaki performansıda iyidir ama şöyle diyim zaten arabanın o yan çıtaları kalın virajlarda bazen kör nokta oluşmasına neden oluyor sen şimdi daha da kalınlaştırmışsın sürüşte sıkıntı yaratmıyormu? ayıptır sorması kaça mal oldu yapılan işlemleri okumuştum anlamaya çalışmıştım hatta :D:D:D
Konsol ile camın birleşme noktası civarında olduğu için görüşü etkilemiyor. Ufak zaten öyle dev gibi değil mid ile tizler :)
Şöyle bi foto koyayım ortam şenlensin :hehe: Konu açmaya pek gerek yok aslında
üstad bişe sorucam ses sistemini arabanın orjinal görünümünü koruyarak geliştirme imkanımız yokmudur
diğer resimleride bekliyorz açıkcası mid ile tizler böyleyse diğerlerini düşünemiyorum :)
plakalarimi app ile degistirmeyi dusunuyorum da, one kare plaka taksam nasil durur sizce?
plakalarimi app ile degistirmeyi dusunuyorum da, one kare plaka taksam nasil durur sizce?
cıkss guzel olmaz çok boş durur
arkadaslar ben 2010 a3 umu satıp megane coupe dizel manuel almak istiyorum.pişman edermi?su an 18 jantlarla 50 milyona 150-160 km gidiyorum,megane la kaç gidebilirim?bugün 2 bayi gezdim birinin elinde beyaz standart impressor vardı sadece xenon vardı,2012 değilmiş 2011 miş 51 e bıraktı.baska bayide aynı özelliklerde fakat 2012 olanı 52.300 denildi.beyaz renkte karar kıldım daha iyi daha rahat satılır diye.turuncular nasıldır veya baska ne alabiliriz?bayi tanıdığı olan varmı iyi fiyattan megane alabileceğimiz,baskı balatanızın durumu ne,astra 1.3 lerde yazılımdan sonra baskı kacırabiliyormus biraz hard bi yazılımla kacırma yaparmı?kronik sıkıntısı vs varmı yada cıkabilecek sorunlar.teşekkür ederim simdiden,ankaradayım bu arada.
arkadaslar ben 2010 a3 umu satıp megane coupe dizel manuel almak istiyorum.pişman edermi?su an 18 jantlarla 50 milyona 150-160 km gidiyorum,megane la kaç gidebilirim?bugün 2 bayi gezdim birinin elinde beyaz standart impressor vardı sadece xenon vardı,2012 değilmiş 2011 miş 51 e bıraktı.baska bayide aynı özelliklerde fakat 2012 olanı 52.300 denildi.beyaz renkte karar kıldım daha iyi daha rahat satılır diye.turuncular nasıldır veya baska ne alabiliriz?bayi tanıdığı olan varmı iyi fiyattan megane alabileceğimiz,baskı balatanızın durumu ne,astra 1.3 lerde yazılımdan sonra baskı kacırabiliyormus biraz hard bi yazılımla kacırma yaparmı?kronik sıkıntısı vs varmı yada cıkabilecek sorunlar.teşekkür ederim simdiden,ankaradayım bu arada.
250+ gidersiniz diyeyim 50 tl mazotla ortalama kullanımla
benim aracım yazılımlı, 850 km mesafeyi 33 litre ile gittim, uzun yolda baya ekonomik yani.
baskı balata, şanzıman, motor birebir kangoo 1.5 105 likle aynı olduğu için "yük" taşıma odaklı, ben yeri geldi 500-600 kg yük taşıdım, yeri geldi drag yaptım, yeri geldi rolling yaptım gazdan ayağımı çekmeden vites attım, daha hala bir sıkıntı yok arabam 42.000 km de.
Eyup Duygun
14-10-2011, 15:06
@Onur_26
Megane alacaksan dolu paketini al adaptif farları cok hoş,cam tavanı yarım acılıyor ve manuel ama genede güzel özellik deri paketi cok boş fiyatına göre koltuk ortası deri degil zaten.Navili araca hic binmedim yorum yapamıcam Dou'ya katılıyorum 50 Tl ye 250km gidersin.3 tane yazılımlı megane'a bindim uzun sürelerce ne baskı nede baska problem yok istedigin gibi yüklersin.Suan hali hazırda 8 aydır sürdügümüz var S.dısı 3.5-3.8 ort. karısıkda 4.xx-5.3 civarları.
@Onur_26
Megane alacaksan dolu paketini al adaptif farları cok hoş,cam tavanı yarım acılıyor ve manuel ama genede güzel özellik deri paketi cok boş fiyatına göre koltuk ortası deri degil zaten.Navili araca hic binmedim yorum yapamıcam Dou'ya katılıyorum 50 Tl ye 250km gidersin.3 tane yazılımlı megane'a bindim uzun sürelerce ne baskı nede baska problem yok istedigin gibi yüklersin.Suan hali hazırda 8 aydır sürdügümüz var S.dısı 3.5-3.8 ort. karısıkda 4.xx-5.3 civarları.
valla benimki deri koltuklu, koltuk ortasi fln her yeri deri
he derisi cok kaliteli mi orasi tartisilir ama arabaya bir ust sinif his verdigi kesin :)
Eyup Duygun
14-10-2011, 15:18
O zaman yanlıslık oldu,ben 5 kapısında binmiştim derili araca ortası kumas gibi birseydi.Yani anlatmak istedigim eger extra olarak fiyatı yüksek ise deri degilde onun yerıne baska opsiyon alınabilir.
Megane'larda acayip pahalanmıs simdi fark ettim 51'e bırakdı demişte arkadas
2012 su an 52.300 e bulabildim.standart impressor araç,cam tavan,deri,navi yok.ay sonuna gelecekmiş
Dou çıksın foto koycam dedin bu kadarcık mı
Eyup Duygun
14-10-2011, 15:38
İmpressor pakete cam tavan eklendimi tamamdır yada impressor alıp cam tavan yerine body kit istenebilir ki body ve yay ile aracın kaderi degisiyor bana göre :)
İmpressor pakete cam tavan eklendimi tamamdır yada impressor alıp cam tavan yerine body kit istenebilir ki body ve yay ile aracın kaderi degisiyor bana göre :)
cam tavan olmalı yaw... atmosfer içerde çok değişiyor...Deri ve navigasyonda olmalı..dolu dolu olmalı:D:D
bu arada DOU dener çok kendilerini top speed... son gideri nedir bizim araçların arkadaşlar map sonrası öncesi farklılık gözetiyormusunuz kısa 6mız war gibi
ankarada bulamadım cam tavanlı manuel impressor,deri olmasada olur navi+camlısı da olur yada sadece camlı :)
emirhan sph
14-10-2011, 17:33
52 bin tlye ben arabayi oldugu gibi veriim sna kardesim :D Deri haric ne ararsan var chip kat iptalide var yayi ses sistemide var :D hatta lipi ve difuzorude yapiliyo :D
kac binde,kat iptalse muayenede nacpaz bi de dumanldıır o :D
@Onur_26
cam tavan açılmıyor hiç bir şekilde coupe larda :D
Ki bu normal.... Açılmasın içerdeki atmosfer çok değişiyor
Eyup Duygun
14-10-2011, 23:06
Murat Ören,acılmadıgını biliyorumda türkcemizi biraz katletmişim :D
Pardon cam yarım oldugu icin dogal olarakda perdesi manuel ve aracın tavanının yarısı kadar diyelim :):)
evt sunroofa göre daha fazla alanı var, özellikle arkada yolculuk yapanlar için iyi oluyor, arkası çok karanlık olduğu için, uzun süreli oturulunca bunaltıyor insanı, cam tavan biraz aydınlatıyor arka tarafı :)
arkadaslar giuliettalar nasıldır?cevrenizde varmı sıkıntılımıdır,megane yerine alınabilir diye düşünüyorum
abi bi buluşma ayarlayalım ya 10 15 araba çıkar burdan
laa bırakın difzörü fritözü adam arabanın renkını deiştirmiş :D
selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenenen varsa dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten.300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
Pazartesi elimi sıkana 50 ye vericem arabayı dün akşam yine köprü trafigi çıldırttı arabadan telefon tutucağımla Kuran-i kerimimden başka hiç bir şeyi almam yazıyorum buraya aklınızda olsun.
Komple body kit
Komple 3M Cam Filmi
Komple FK Coilover sertlik yumuşaklık yükseklik alçaklık 2,600tl faturası duruyor.:)
Komple Ecufast Yazılım isteyene standarta çevirilir yada bir alt kademesi yüklenilebilir sıkıntı olmaz.
BBS CH jantlar 18
Yazlık Kışlık ayrı ayrı paspaslar.
Kaza boya değişen yok fazlası ile mequiars cilası her yıkamada nxt si var.
2011 model 07,10,20010 da parasını verdim,14/10/2010 da teslim aldım.36,000 km de
Alındığından beri shellden aynı pompadan aynı pompacıdan mazot alınmıştır.Sadece 1 kere çeşme dönüşündeki shellden aldım.Bir kerede göztepe fullden aldım pişman oldum.
ilk yağı 2.000 km de değişti kıllandığımdan.
ikinci bakımı 10.000 de 3,sü 20,000 de serviste yapıldı.(13,000 km de ecufastte yazılım yapıldı.Hala sıkıntısız.Bir kere bile garantiden en ufak bir parçası bile değişmedi.Gerek duyulmadı bozulan hiç bir yere olmadı.)
30,000 de özel serviste tüm parçalar yetkili servisten alınarak 800 tl lik faturası ile yapıldı 40.000 beklenmedi yani.kabarık bir listesi var.
FSM ümraniye sapağında kamyon lastiğine vurdum yolun ortasında duran,ön tamponum değişti,değişmesede olurduda benim kaskoya ağır baskılarımdan dolayı değişti.alt ön body kitimde o zaman değişti başka en ufak bir şey bulana arabamı bedavaya veririm sorgusuz sualsiz.
Rahatsızlıklarım son 1 senedir hiç 2 araba arasına park edilmedi.Evin otoparkı ve iş yerimdeki otopark dahil.Arka silecek camda iz yapmasın diye alındığından beri 5 kere çalıştırılmamıştır.
1 Senedir bir kere büyük bir çukura bile düşmemiştir.
Araba 1 senedir yerlerde olduğundan şehir içi sakin kullanılmış en ufacık yerden bile frenli geçilmiştir.Alt takım,ön takım sıfır gibidir.36,000km nin en az 30,000 km si dümdüz asfaltta erenköy ikitelli fsm de yapılmıştır.
Cigerlidir,yakışıklıdır.Hayvan gibi yol tutar.
Cam tavanlı color edition modeli...
Alıcak arkadaş arabayı bozmaz ise bol bol foto çekimine laf atmalara hazırlıklı olmalıdır.
Şaka makinasıdır.
Pazarlıklı 52,000 pazarlıksız 50,000tl..
Çok sevdiğim bir arkadaşım var eğer o alırsa iptal olur.Ondan haber bekliyorum ama olmıcak gibi.Aklınızda olsun eşe dosta gitsin istiyorum ne bu sitede ne başka sitede ilanı yoktur.Bizden biri eşine dostuna düşünürse daha iyi olur diye bu kadar yazdım.
Aynısını yapıcam deseniz bugun 5 liranız temiz gider..
Coiller euro bu kadar olduktan sonra inanın ne kadar oldu bilmiyorum 3.000 üstüdür diye tahmin ediyorum.
Otomatik dizel laguna coupe,megane coupe yakışıklı içime sinen her türlü dizel otomatikle takas olur limit 70,000...
Saygılar
Rıdvan :p :)
Arka difüzör bende arıyorum uzun zamandır ama bulamadım daha :D
selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenirsen dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten 300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
bu arada aracımı satcam 2010 megane 3 coupe beyaz 15.dci 55000 kmde
selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenenen varsa dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten.300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
Teşekkürler aracımı satmayı düşünüyorum yapmak istiyordum bir difizör ama yay oktan çıktı artık otomatik birşey almam lazım en kısa sürede..
megane 3 coupe 1.5 dci 2010 56000 kmde aracımıda satcam daha gecen hafta almıştım oysaki
megane 3 coupe 1.5 dci 2010 56000 kmde aracımıda satcam daha gecen hafta almıştım oysaki
Kısmet isteyen çok,birine gidicek illaki,hayırlısı olsun...
link alabilirmiyim
ben bazen keşke manuel olsa diyodum fakat edc nin kıymetini anladım valla @xdream
ben bazen keşke manuel olsa diyodum fakat edc nin kıymetini anladım valla @xdream
o debriaj bana çok sevdiğim arabamı sattırıyor daha doğrusu debriajında suçu yok.
Köprü trafiği diyelim..
Sabah 06:30 da cıksan bunların hiç biri olmayacak :D
5 sene boyunca 9.30 daki dersime gidebilmek için 6.30 da evden çıkıyodum, 7.30 da sarıyerde oluyordum en geç :) Frene bile basmıyordum köprüyü geçene kadar sıfır trafik oluyordu. 07.00 da evden çıkarsam derse kılpayı yetişebiliyordum, aradaki farka bak
Hayırlısı olsun Emre, gönlüm edc li megane coupe almandan yana :D
Evet EDC'li coupe tavsiye ederim bende :)
arkadaslar giuliettalar nasıldır?cevrenizde varmı sıkıntılımıdır,megane yerine alınabilir diye düşünüyorum
Alabilirsin hoş araç...2.viteslerinde cırtlama sorunu vardı sanırım... iyicene araştır 1...
ama 105lik 1.6 mult. dci'dan yavaş bilesin
5 sene boyunca 9.30 daki dersime gidebilmek için 6.30 da evden çıkıyodum, 7.30 da sarıyerde oluyordum en geç :) Frene bile basmıyordum köprüyü geçene kadar sıfır trafik oluyordu. 07.00 da evden çıkarsam derse kılpayı yetişebiliyordum, aradaki farka bak
Kanka ben sabah 6 da cikiorum 7 de dukkadaym zaten ama bnm skntm sabah degil aksamlari 5 te ciktgmda ehh iste ok idare eder diorum ama ben isimi gucumu kopruye gore ayarlayamiorumki,gecen musterim geldi bnm gozum saatte,kendi kendime ulan 10 dakka daha kalkmassa bu adam biterim dedim ki su anda cumartesi gunu olmasina rgmen bak 16.15 cikis,18.15 giris yazik harbiden zaten iste fazlasi ile yoruluorum.megane edc guzel madem degistircez degisiklik olsun diorum 1 sene kullandik megane i yeter. :)
megane edc guzel madem degistircez degisiklik olsun diorum 1 sene kullandik megane i yeter. :)
tüplü düşünmezmisn? al bi tüplü scirocco farkın olsun :D:D sen o aleti ne yaparsın hee. Arkasınada yazarız tüplü ve öfkeli :D
Yok tuplu dusunmuyorum.onumuzdeki yaz tuplu bir s2000 yapcam ama :D
çok ararsın ama megane daki yol tutuşu. Bence sen al bi tekne boğazı öyle geç avrupadaki marinaya m3 ü koy anadoluya megane ı nasıl?? :D:D
Detaylı foto bekliyoruz
İnşallah yağmursuz bir gün bulabilirsem foto çekicem
Dou sen lag aldınmı bizim bu meretten kaç paradır bu cihazlar , stock basınçlar map sonrası basınçlar nedir merak ediyorum
yigitkyl
16-10-2011, 21:15
Ben yanlış mı gördüm yoksa tv de megane 3 rs reklamı mı vardı ? getiricekler mi acaba türkiye'ye ? :) :)
Ben yanlış mı gördüm yoksa tv de megane 3 rs reklamı mı vardı ? getiricekler mi acaba türkiye'ye ? :) :)
arkadaşım görmüş galiba bi tane....
ön tarafı yurtdışındakiler gibiydi dedi bana ben göstermiştim ona işte rs tarzı var ya ledli coupe ler ondan görmüş...
Ya arkadaslar,
sole renault uzerine dogru duzgun yabanci bir forum bulamadim. yada renault parcalari satan bir internet sitesi?
bilen varsa paylassin lutfen?
elia war , ne bilim ebay'dan search yapabilirsin..
megane3board diye alman sitesi war orda takılabilrsn fln
elia war , ne bilim ebay'dan search yapabilirsin..
megane3board diye alman sitesi war orda takılabilrsn fln
ebay de hicbisi yok ya, yada fransizca ogrenmek lazim :D
evet arkadaşlar elimde megane 3 coupe için arka tampon ekı var 4 eksoz cıkısı ekleyeblırısınız hıc kullanmadım ayrıca pıano black boyattım ıhtıyacı olan varmı ben rs arka tamponu yaptırıyorum fiberden o yuzden
ebay de hicbisi yok ya, yada fransizca ogrenmek lazim :D
evet arkadaşlar elimde megane 3 coupe için arka tampon ekı var 4 eksoz cıkısı ekleyeblırısınız hıc kullanmadım ayrıca pıano black boyattım ıhtıyacı olan varmı ben rs arka tamponu yaptırıyorum fiberden o yuzden
velter sana verebılırım aracının arkası cok bos duruyo :)))
yan bariyerler ve arka tamponu beyaza boyattım dün bugun aldım tahmın ettiğim gibi oldu rs tampon ucu yaptırıyorum mükemmel olcak inşallah.kalıp parası benden gitti begenırsenız size daha ucuza mal olur kalıp bana fgirdi :)
foto var mı
yan bariyerler ve arka tamponu beyaza boyattım dün bugun aldım tahmın ettiğim gibi oldu rs tampon ucu yaptırıyorum mükemmel olcak inşallah.kalıp parası benden gitti begenırsenız size daha ucuza mal olur kalıp bana fgirdi :)
Kesinlikle foto bekliyoruz !
hakanogu
17-10-2011, 22:28
Rs arka tamponunu nerede yaptırıyorsun?
rs arka tampon yaptıracaklara şunu diyim zamanla o tampon sarkma yapıyo ve araba titredikçe egzos tampona değiyor çıkan seside siz tahmin edin artık. Ayrıca aracınız arkadan duman atıyorsa böyle daha belirgin bir şekilde atıyor ve çıkan duman büün tamponu hatta plakayı siyaha boyuyor bilginize...
Yok tuplu dusunmuyorum.onumuzdeki yaz tuplu bir s2000 yapcam ama :D
olm o benim hayalim, ilk olcam ben yapma sakin! :D :hahaha:
olm o benim hayalim, ilk olcam ben yapma sakin! :D :hahaha:
Kanka benimkisi düz mantık s2000 inin perti daha değerli oldu ya tüp taksam belki dahada değerli olur diyorum :D
pm gonderildi
Kanka benimkisi düz mantık s2000 inin perti daha değerli oldu ya tüp taksam belki dahada değerli olur diyorum :D
hee aynen ucuz alip ucuz satarim, kazasiz boyasiz pahali arabayi satmasi daha zor :hahaha:
hee aynen ucuz alip ucuz satarim, kazasiz boyasiz pahali arabayi satmasi daha zor :hahaha:
Aynen aynen vtec açsın üstü açılsın yeter :D