Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

darkmann
19-11-2011, 21:46
Aslında kendi zevkine göre araç yapmak daha iyi ama zaten bende yapıcak olsam kafamdakiler bbs ch + body kit ti üstüne birde coil eklenmiş oldu :D
Edit : En güzel yani aldığımdan beri 5 kuruş masraf yapmadım emre abi sağolsun en ufak detayına kadar yapmış arabayı biz sadece biniyoruz :)

bende senin gibi düşündüğüm için yazdım bende alsam megane direk bbs jant body kit bide coilover takmak isterdim bunlarda şıp diyince olmayınca epey beklemek gerekirdi :)

efe_
19-11-2011, 21:55
En güçlü dci kimde? :D:D

Emre.E
19-11-2011, 21:57
En güçlü dci kimde? :D:D

Günlük kullanımda yazılımı by meggy kadar açık olan yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

efe_
19-11-2011, 22:07
Günlük kullanımda yazılımı by meggy kadar açık olan yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

ANL cup sanırım en açık ayar olan

darkmann
19-11-2011, 22:09
anl 1.4 tsi chipli leonla çok yakın gidiyodu bi videoda yanlış hatırlamıyorsam

Emre.E
19-11-2011, 22:10
ANL cup sanırım en açık ayar olan

Ankaradaki coupe ise onda yanılmıyorsam düz boru vardı.Benim kafa direk İstanbula odaklandı ahahah

Dou
20-11-2011, 03:21
dou nun iki seferdir turbo değiştirmesi kullandığı yağdan olabilir mi? motora zarar verebilir bnce farklı yağ kullanımı

alakası bile yok

kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.

ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.

benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir :hehe:

Dou
20-11-2011, 03:24
İlgisi yok,dounun kendisinede söyledim oturduğumuzda.turbo degistrmesinin tek sebebi yazilimli arabasında çok top speed yapması ki hakta verdi kendisi,zaten basınç fazla fındık kadar turbo ee bide son sürat yaparak canını çıkarıyor gayet normal ben 195 te hep kestim arabayı 20k dan fazla aynı yazılım war halada Emre kardesim kullanıyor it gibide gittiğini cümle alem biliyor.

aynen, o kadar açık yazılımın var ve 0w-40 yağ kullandın sende

bir şey olsa yağdan ya da yazılımın açık olmasından çoktan olurdu. hatta ilk senin başına gelirdi.

olay tamamiyle benim tapa gaz çok uzun süre gitmemle alakalı, halbuki turboyu eve gelince soğutuyorum (sabah ilk çalıştırmada da mutlaka 1 dakika beklerim, kapatırkende en az 1 dk soğuturum gazladıysam) ama yine de fayda etmiyor sanırım en iyisi top speed yapıp hemen bırakıp soğutmak (dakikalarca o şekilde gitmemek yani), turboyu değiştikten sonra artık dikkat edeceğim

bir de yazılımın üstüne box takıp hayvan gibi gazladık kanka onu da unutuyoruz, turboyu aşırı zorladık bence. ha değer miydi evet, arabanın götünün yere çöküşü bile aklımdadır :hehe: senle denedikten sonra o gece ben sabah 5 e kadar ava çıktım caddebostanda net 200 km gazlamışımdır ilk 4 vitesle sadece o gece :hehe: (diğer emre de şahittir emre-e :) )

efe_
20-11-2011, 11:23
Dou max hız nedir aracın son limiti yaw

yesil
20-11-2011, 11:59
alakası bile yok

kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.

ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.

benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir :hehe:

peki 0w ile 20w arasındaki fark ne 0w kullanınca yağı daha erken mi değiştirmek gerekiyor? arabanın gücüne bir etkisi oluyormu daha ince yağ kullanmanın.

EM-RE
20-11-2011, 12:00
Megane 6 vites knka unutma :D

yigitkyl
20-11-2011, 21:06
Şimdiden teşekkür ettim o zaman :)

http://img39.imageshack.us/img39/5613/p1030423z.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/9788/p1030428sq.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/6683/p1030430k.jpg

Temiz haliyle bikaç foto çektim kardeşim. :)

Emre.E
20-11-2011, 21:10
http://img39.imageshack.us/img39/5613/p1030423z.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/9788/p1030428sq.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/6683/p1030430k.jpg

Temiz haliyle bikaç foto çektim kardeşim. :)

Teşekkür ederim tabanlar büyüyünce araba arkadan çok yakışıklı duruyor rengide çok hoşuma gitti maşallah kazasız belasız.

yigitkyl
20-11-2011, 21:13
Teşekkür ederim tabanlar büyüyünce araba arkadan çok yakışıklı duruyor rengide çok hoşuma gitti maşallah kazasız belasız.

ben teşekkür ederim kardeşim..senin araba da buralarda efsane :) kazasız belasız hepimize..

Emre.E
20-11-2011, 21:14
ben teşekkür ederim kardeşim..senin araba da buralarda efsane :) kazasız belasız hepimize..

Tekrardan teşekkürler amin.

McKrop
20-11-2011, 22:20
yiğitin arabasının rengi gerçekten güzel durmuş egzos ta .ok yakışmış kazasız belasıs inş.

Benlm 1,2 sorum olucak; direksiyonun yanındaki bas konuşa basınca sesli arama kaydı yok gbisinden bişey diyo arabadan mı yoksa cep ten mi ayarlamam gerekiyo? Ayrıca sistem gücellenmesi yapılabilirmi (tomtom dan bahsetmiyorum)

Son olarakta gaza basmadan yarım pedal debriyajla düşük hızda gitmek motora zarar verirmi veya yakıt tasarrufu sağlarmı?

EM-RE
20-11-2011, 22:30
İlk sorunun cevabını gözümde canlandirip hatirlayamadim ama 2.sorunun cevabı baskıya eziyet ediyosun belki çatlamaz patlamazda atıorum öyle yapmasan bı 5.000 fazla kullanirsin mümkün olduğunca çabuk vedalas debriajdan.

alpello
21-11-2011, 01:01
ya bişeyler yapasım var arabama ama emin olamıyorum ya makyajlı gelirse

Dou
21-11-2011, 02:17
peki 0w ile 20w arasındaki fark ne 0w kullanınca yağı daha erken mi değiştirmek gerekiyor? arabanın gücüne bir etkisi oluyormu daha ince yağ kullanmanın.

ince yağ kullanmanın tabiki aracın gücüne + sı olur, çamurda mı yürümek daha kolay yoksa suda mı? böyle düşünün aradaki farkı anlayacaksınız

tabi bu dediğim şey abartılmış hali, aradaki farklar minimal

sürtünme az olacağı için yakıt ekonomisi + sı da var

0w soğukken ki viskozite değeridir yağ daha incedir ve soğukta daha iyi koruma sağlar. Aslında turbonun ömrü için + sı vardır.

10w-40 ya da 5w-40 a göre daha düşük hths (high temperature high shear), ısınmaya daha yatkındır 0w-40, bu sebepten uzun süreli gazlamalarda turbo için sıkıntılı olabilir, her ne kadar motor için bu ısı farkı pek etkileyici olmasada.

Dou
21-11-2011, 02:18
yiğitin arabasının rengi gerçekten güzel durmuş egzos ta .ok yakışmış kazasız belasıs inş.

Benlm 1,2 sorum olucak; direksiyonun yanındaki bas konuşa basınca sesli arama kaydı yok gbisinden bişey diyo arabadan mı yoksa cep ten mi ayarlamam gerekiyo? Ayrıca sistem gücellenmesi yapılabilirmi (tomtom dan bahsetmiyorum)

Son olarakta gaza basmadan yarım pedal debriyajla düşük hızda gitmek motora zarar verirmi veya yakıt tasarrufu sağlarmı?

yarım debriyaj yapmayın

debriyajınızı aşındırıyorsunuz, çabuk bitecektir. + olarak volanınız da.

McKrop
21-11-2011, 02:38
teşekkürler yorumlarınız için istanbul trafiğinde gazlamaya gelmiyor bildiğiniz gibi. 2. vitese kadar dur kalklarda gaza basmıyodum nede olsa durcam diye :)

direksiyonun yanındaki kumandanın alt kısmında mandalımsı bişi var kendine doğru hafif çekerek basılıyo o tuşa sesli komut olayı sanırım ondan bahsediyodum. Çözebilen oldumu?

iskender usta kat iptaline çok para çekti yaa baariz hissedilir bi farkı oluyomu acaba yaptırmaya değermi? bu arada ses sistemi arıyorum hala en fazla bin lira lık bütçeyle, yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Dou
21-11-2011, 02:46
teşekkürler yorumlarınız için istanbul trafiğinde gazlamaya gelmiyor bildiğiniz gibi. 2. vitese kadar dur kalklarda gaza basmıyodum nede olsa durcam diye :)

direksiyonun yanındaki kumandanın alt kısmında mandalımsı bişi var kendine doğru hafif çekerek basılıyo o tuşa sesli komut olayı sanırım ondan bahsediyodum. Çözebilen oldumu?

iskender usta kat iptaline çok para çekti yaa baariz hissedilir bi farkı oluyomu acaba yaptırmaya değermi? bu arada ses sistemi arıyorum hala en fazla bin lira lık bütçeyle, yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

kat iptali konusunda emirhan arkadaşımız yaptırdı o yardımcı olacaktır görünce

1000 tl ye sıfır da ikinci el de çok zor, olsa bile çok alt seri olur diye düşünüyorum, yalıtım vs de olmayacağı için verim almayacaksınız muhtemelen, tabi beklentilerle de çok alakalı bi durum bana şu anda benim yaptığım sistem yetmemeye başladı mesela yılbaşını bekliyorum upgrade için :hehe:

TarikS
21-11-2011, 02:53
Dou bu bakımda ben de 0-40 alıp vericem servise, kış geldi zaten sabahları faydasını görürüm diye düşünüyorum :) Ses için bi beklentim yok zaten

Yağı nereden alayım, Bostancı sanayinin girişinde sağdaki Castrol satan bir yer var, Mobil de satıyor mu? 0-40 tam sentetik diyoruz, değil mi?

Dou
21-11-2011, 03:00
Dou bu bakımda ben de 0-40 alıp vericem servise, kış geldi zaten sabahları faydasını görürüm diye düşünüyorum :) Ses için bi beklentim yok zaten

Yağı nereden alayım, Bostancı sanayinin girişinde sağdaki Castrol satan bir yer var, Mobil de satıyor mu? 0-40 tam sentetik diyoruz, değil mi?

Evet ben hep ordan alıyorum ismimi ver diyecem ama ismimden tanımaz beni görse anca tanır :D Sen yine de iyi pazarlık yap 10 tl falan inerler en aşağı

Ses azalabilir bizde baya fark etti fabrikanın koyduğu yağdan sonra 0w-40 mobil e geçince poloda durum nedir bilmiyorum

volkan_gs
21-11-2011, 07:08
arabanın menüsünden telefon ayarlarına girin rehber çıkıyordu sanırım, ben eski telefonumda yapmıştım, hala hızlı aramada ismi söyleyince arıyor numarayı kendi hafızasınada kopyalıyor herhalde..

efe_
21-11-2011, 23:52
Chiptuning von RaceChip - die Powerbox für sicheres Motor Tuning (http://www.racechip.de/index.php)

Nasıldır arkadaşlar bildim bileli nette olan bir firma.Almanya üretimiymiş kademeli mi acaba

Eyup Duygun
22-11-2011, 07:15
Chiptuning von RaceChip - die Powerbox für sicheres Motor Tuning (http://www.racechip.de/index.php)

Nasıldır arkadaşlar bildim bileli nette olan bir firma.Almanya üretimiymiş kademeli mi acaba

Üzerinde kademesi var..

VteC_MaNiaC
22-11-2011, 10:05
racechip baya güzel ... ayarı iyi belirlemek lazım yoksa çok açınca bol dumanlı oluyor :D

Eyup Duygun
22-11-2011, 10:10
Dumandan ziyade vuruntu cok yapıyor bu aletler..

Araca göre ayar şart.Aslında cözüm direk yazılım uprade.

serqan23
22-11-2011, 11:49
bende ıkı hafta once meggy coupe aılesıne katıldım. 1,5 dci ımpressor edc copu aldım. resımlerını en kısa zamanda sızlerle paylasıcam ama benım bır sorum olacak. arabada bluetooth yok :( ben war dıye bılıyodum. aracı teslım alırken sordugumda japonyada bı ara uretılmedı falan gıbı salak sacma seyler söyledıler bana. sonradan yapma / yaptırma gıbı bı luks warmıdır ?

Emre.E
22-11-2011, 14:59
Bizde yaklaşık 1 ay civarı yazılım + box olarak değilde sadece box olarak denedik. Box'ın (+) yanları araç gerçekten az yakıyordu örneğin uzun yol 3.5 şehir içi max 4.1 lt. Aldığımız güçte pedalda hissettirmişti ama öyle ahım şahım birşey yoktu tabi ki yazılım gibi.(-) yönleri box üst kademelerdeyken araçta çok fazla vuruntu oluyordu yüke binmediği zamanlarda bile vuruntu vardı yani şehir içi sokak arasında giderken bile çok net belli oluyordu. Birde dou'nunda başına gelen sorun sanırım onunda araç 4.ve 5. viteste oluyordu yaklaşık 3.800- 4.000 rpm civarı araç duvar oluyordu ( motorda kalıcı hasar riski diye uyarı veriyordu hatta buna çok gülmüştük:D )ama atıyorum 4 te kesildi 5 e koyunca devam ediyordu o konuda bir sıkıntı yoktu :D Biraz fazla yazdım kısacası box birşeyler katıyor ama ne kadar sağlıklı olduğu muamma devamlı vuruntuyla dolaşmayı kimse istemez diye düşünüyorum zaten bizde bir aylık deneme sürecinden sonra yazılıma dönmüştük eyübünde dediği gibi bencede upgrade daha sağlıklı olacaktır.

efe_
22-11-2011, 16:53
Dumandan ziyade vuruntu cok yapıyor bu aletler..

Araca göre ayar şart.Aslında cözüm direk yazılım uprade.

Yazılımım var zaten de kesmiyor :mad:

Emre.E
22-11-2011, 16:57
Yazılımım var zaten de kesmiyor :mad:

Üstüne box takmak yerine yazılımı hard yapın demiş eyüp ben açıklıyım :)

efe_
22-11-2011, 17:02
Üstüne box takmak yerine yazılımı hard yapın demiş eyüp ben açıklıyım :)

yazılımı 700den yaptırana kadar tekrardan box ne kadar bilmiorm da + tak-çıkar olayı daha hoş gelebiliyr insanaa:DDD

Emre.E
22-11-2011, 17:05
yazılımı 700den yaptırana kadar tekrardan box ne kadar bilmiorm da + tak-çıkar olayı daha hoş gelebiliyr insanaa:DDD

Race chip'in sahibinden.com da ilanı 179 € yaklaşık 450 tl ye geliyor tabi daha ucuz boxlarda var.

alpello
22-11-2011, 17:47
Race chip'in sahibinden.com da ilanı 179 � yaklaşık 450 tl ye geliyor tabi daha ucuz boxlarda var.

ben aracım biraz daha az yaksın ve istediğimde daha hızlı gitsin ama motoru öldürmesin istiyorum böyle bir uygulama olabilirse ne olabilir?

Velter
22-11-2011, 19:23
ben aracım biraz daha az yaksın ve istediğimde daha hızlı gitsin ama motoru öldürmesin istiyorum böyle bir uygulama olabilirse ne olabilir?

yazilim yazilim

Emre.E
22-11-2011, 19:26
Eğer aracınız stock siz box - yazılım arasında kararsızsanız sonuna kadar yazılım diyorum :D

Eyup Duygun
22-11-2011, 21:38
+1 Emre-e'ye katılıyorum.

Hele ki arac sıfırdan yapılıcaksa kesinlikle yazılım..

Sıfır dumanla +22hp,40nm tork alınıyor.

Sizin dumana karşı egilinimizle o hp rakamı +40 lara kadar dayanır..

Emre.E
22-11-2011, 22:26
+1 Emre-e'ye katılıyorum.

Hele ki arac sıfırdan yapılıcaksa kesinlikle yazılım..

Sıfır dumanla +22hp,40nm tork alınıyor.

Sizin dumana karşı egilinimizle o hp rakamı +40 lara kadar dayanır..

Box varken yakaladığımız ortalamalar gerçekten çok iyiydi ama sağlık açısından yazılım. Bizim dumana eğilimimiz her konuda yüksek kanka :D

Dou
22-11-2011, 22:30
Bizde yaklaşık 1 ay civarı yazılım + box olarak değilde sadece box olarak denedik. Box'ın (+) yanları araç gerçekten az yakıyordu örneğin uzun yol 3.5 şehir içi max 4.1 lt. Aldığımız güçte pedalda hissettirmişti ama öyle ahım şahım birşey yoktu tabi ki yazılım gibi.(-) yönleri box üst kademelerdeyken araçta çok fazla vuruntu oluyordu yüke binmediği zamanlarda bile vuruntu vardı yani şehir içi sokak arasında giderken bile çok net belli oluyordu. Birde dou'nunda başına gelen sorun sanırım onunda araç 4.ve 5. viteste oluyordu yaklaşık 3.800- 4.000 rpm civarı araç duvar oluyordu ( motorda kalıcı hasar riski diye uyarı veriyordu hatta buna çok gülmüştük:D )ama atıyorum 4 te kesildi 5 e koyunca devam ediyordu o konuda bir sıkıntı yoktu :D Biraz fazla yazdım kısacası box birşeyler katıyor ama ne kadar sağlıklı olduğu muamma devamlı vuruntuyla dolaşmayı kimse istemez diye düşünüyorum zaten bizde bir aylık deneme sürecinden sonra yazılıma dönmüştük eyübünde dediği gibi bencede upgrade daha sağlıklı olacaktır.

bende bildiğin gaz yemiyordu araba 5. viteste

2-3-4 güzel gidiyordu

Emre.E
22-11-2011, 22:33
bende bildiğin gaz yemiyordu araba 5. viteste

2-3-4 güzel gidiyordu

Evet bizim araçta gaz yemiyordu orda doğru anlatamamışım :)

Dou
22-11-2011, 22:37
Evet bizim araçta gaz yemiyordu orda doğru anlatamamışım :)

hatırlıyonmu 6 kişiyle geçiyodum az daha :D hahahahaha ne güldük o gün

yazılım > box sonucunu çıkartabiliyoruz bu sonuçtan ehehe

Emre.E
22-11-2011, 22:41
hatırlıyonmu 6 kişiyle geçiyodum az daha :D hahahahaha ne güldük o gün

yazılım > box sonucunu çıkartabiliyoruz bu sonuçtan ehehe

6 Kişi bide geriden geliyodunuz ya o nasıl bir moral bozukluğu yaşamayan bilemez eyübede diyorum bu işte bir sıkıntı var diye ahahah

Yazılımla box arasında dağlar var diyelim ehehe

efe_
22-11-2011, 23:05
Dynoda 125 ps 270 NM aldım SERP'te , PSchiptuning var -duman var orjinaldekide gitti o derece:D

SONE-R
22-11-2011, 23:07
şinci gençler megane'lar için hanki yazılımı tavsiye ediyorsunuz? :)

efe_
22-11-2011, 23:13
bende ıkı hafta once meggy coupe aılesıne katıldım. 1,5 dci ımpressor edc copu aldım. resımlerını en kısa zamanda sızlerle paylasıcam ama benım bır sorum olacak. arabada bluetooth yok :( ben war dıye bılıyodum. aracı teslım alırken sordugumda japonyada bı ara uretılmedı falan gıbı salak sacma seyler söyledıler bana. sonradan yapma / yaptırma gıbı bı luks warmıdır ?

EETTT bluetooth ilk başlardaki araçlarda vardı , sanırım 2011 ve sonrasında olması lazım konmamaya başladı ;) Takılma durumu olacağını sanmıyorum

Eyup Duygun
22-11-2011, 23:26

Ben normal kullanıcı için +22hp stage1 diyebilecegimiz yazılım öneririm.

Şehir içi gayet tatminkar.

Duman yok,

Yakıt dikkat edince zaten cogu aracda düşüyor ancak işin bir de gazlama vaktini düşünürsek bu seviyede yazılımlı arac süratli kullanımda da pek fazla yakıt tüketmiyor..

Uzunda 4.xx şehir içi 5.xx

efe_
22-11-2011, 23:37

ECUFAST e gidiosun dayı , azına kadar açın diosun

alpello
23-11-2011, 01:40
peki sizce bu yakıt tüketimimi nasıl etkiler zaten 7.8 yakıyorum :/

levent
23-11-2011, 02:40
peki sizce bu yakıt tüketimimi nasıl etkiler zaten 7.8 yakıyorum :/

alt devirleriniz canlanacağından dolayı, kullandığınız trafik durumuna göre ve ayağınıza da bağlı olarak düşüş gösterir diyorum.

alpello
23-11-2011, 04:10
hmm ciddi ciddi düşünüyorum ama emin olamıyorum nerede yaptırmamı önerirsiniz istanbulda yaşıyorum?

birde şunu sormak istiyorum bizim pedalların tepkimesi hiç hoşuma gitmiyor yani basıyorum sanki 1 saniye geç tepki veriyor...

daha bugün honda hr-v yi kullandım uzun süre sonra aracın pedalı harika yani dokunduğun anda tepki veriyor ve ayak ucuyla dokununca yavaştan hızlanabiliyorsun.. (Belkide dizel diye böyle sanırım? :))

levent
23-11-2011, 04:47
EcuFast direk :)

yazılımdan sonra gaz tepkimeniz de iyileşir tahminimce, turbo lagdan kaynaklı bi olay o dediğiniz, tüm dizellerde var malesef :)

Emre.E
23-11-2011, 09:35
hmm ciddi ciddi düşünüyorum ama emin olamıyorum nerede yaptırmamı önerirsiniz istanbulda yaşıyorum?

birde şunu sormak istiyorum bizim pedalların tepkimesi hiç hoşuma gitmiyor yani basıyorum sanki 1 saniye geç tepki veriyor...

daha bugün honda hr-v yi kullandım uzun süre sonra aracın pedalı harika yani dokunduğun anda tepki veriyor ve ayak ucuyla dokununca yavaştan hızlanabiliyorsun.. (Belkide dizel diye böyle sanırım? :))

Pedal tepkimesi geç geliyor ancak yazılımdan sonra az bir miktar da olsa gaz tepkimesinde iyileşmeler oluyor.

yigitkyl
23-11-2011, 09:49
İzmir'de yok mu ECUFAST falan :) yoksa racechip alıcam..eniştem L200 ünde kullanıyor 2009 model vuruntu problemi yok otomatik ayrıca arabası..kademeleri uygun şekilde ayarlandıgı zaman dumanı da vuruntuyu da ayarlayabiliyorsun diye biliyorum..İzmir de yazılım falan gelişmiş olmadıgı için servisler sorun çıkartır gibime geliyor..o yüzden box alıp tak çıkart yapmak çok daha mantıklı..öyle çok bi performans ta beklemek yanlış tabi ki.biraz hareketlensin yeter.

alpello
23-11-2011, 14:20
EcuFast direk :)

yazılımdan sonra gaz tepkimeniz de iyileşir tahminimce, turbo lagdan kaynaklı bi olay o dediğiniz, tüm dizellerde var malesef :)

aracım EDC yanlız bunlara ne tarz uygulama yapılabilir? dedikleriniz uygunsa nerden ne kadara temin etmek en uygunudur astronomik fiyatlar çıkarsa benim için yalan olur zaten:confused:

yesil
23-11-2011, 14:57
İzmir'de yok mu ECUFAST falan :) yoksa racechip alıcam..eniştem L200 ünde kullanıyor 2009 model vuruntu problemi yok otomatik ayrıca arabası..kademeleri uygun şekilde ayarlandıgı zaman dumanı da vuruntuyu da ayarlayabiliyorsun diye biliyorum..İzmir de yazılım falan gelişmiş olmadıgı için servisler sorun çıkartır gibime geliyor..o yüzden box alıp tak çıkart yapmak çok daha mantıklı..öyle çok bi performans ta beklemek yanlış tabi ki.biraz hareketlensin yeter.

hm garage da yaptırabilirsiniz yazılımı, fiyat biraz pahalı ama kaliteli yapıyorlar. motor bilgileri yurtdışında merkeze gönderilip profosyonel kişiler tarafından yazılım yapılıyor.
mehmet gazihan la birlikte çalışan bir yer vardı sanırsam orayada yaptırabilirsiniz veya direk mehmet gazihanla konusun o izmire gelip gidiyor arada. geldiği bir zaman size yardımcı olur. box kesinlikle kullanmayın.

yesil
23-11-2011, 14:58
aracım EDC yanlız bunlara ne tarz uygulama yapılabilir? dedikleriniz uygunsa nerden ne kadara temin etmek en uygunudur astronomik fiyatlar çıkarsa benim için yalan olur zaten:confused:

edc 250 den fazla tork kaldırmıyor, kuru tip aynı 7 ileri dsg ler gibi, bnce yazılım yaptırıp risk almayın.

yesil
23-11-2011, 15:00
gaz tepkimesi elektronik gaz pedalı olduğu için geç tepki veriyor sanırım, turbo lagla pek ilgisi yok. onun için bir sistem vardı adını hatırlamıyorum, gaz tepkimesini arttırıyordu ama 600 tl civarı birşeydi.

levent
23-11-2011, 18:16

H&M Garaj Mert abi veya Gazihan izmir bayisi kimse :)

hm garage da yaptırabilirsiniz yazılımı, fiyat biraz pahalı ama kaliteli yapıyorlar. motor bilgileri yurtdışında merkeze gönderilip profosyonel kişiler tarafından yazılım yapılıyor.
mehmet gazihan la birlikte çalışan bir yer vardı sanırsam orayada yaptırabilirsiniz veya direk mehmet gazihanla konusun o izmire gelip gidiyor arada. geldiği bir zaman size yardımcı olur. box kesinlikle kullanmayın.

edc 250 den fazla tork kaldırmıyor, kuru tip aynı 7 ileri dsg ler gibi, bnce yazılım yaptırıp risk almayın.

Orj torku 240 olan bi araba 250nm torkta kırmaz şanzımanını ne olursa olsun bence. Sonuçta elektronik yada mekanik bir hata olsa peak olarak daha fazla anlık tork verse çat diye kıracak şekilde üretmez hiçbir firma malını ;)

250nm den daha yüksektir.

levent
23-11-2011, 18:18
gaz tepkimesi elektronik gaz pedalı olduğu için geç tepki veriyor sanırım, turbo lagla pek ilgisi yok. onun için bir sistem vardı adını hatırlamıyorum, gaz tepkimesini arttırıyordu ama 600 tl civarı birşeydi.

Murat , şöyle bi olay var sen gaza basıyorsun boost yokken, turbo dolana kadar lag yaşıyorsun buda gaz tepkimesinde gecikme gibi görünüyor sana, gaz kelebeğinin etkisi zayıf bu konuda.

SprintBooster dan bahsediyorsun ama ben tavsiye etmem, gaza %10 basıyorsun mesela %40 algılamasını sağlıyor o yüzden biraz psikolojik. Sprint boostera para gömmek yerine gaza normalden fazla bas = aynı şey.

Emre.E
23-11-2011, 20:22
Murat , şöyle bi olay var sen gaza basıyorsun boost yokken, turbo dolana kadar lag yaşıyorsun buda gaz tepkimesinde gecikme gibi görünüyor sana, gaz kelebeğinin etkisi zayıf bu konuda.

SprintBooster dan bahsediyorsun ama ben tavsiye etmem, gaza %10 basıyorsun mesela %40 algılamasını sağlıyor o yüzden biraz psikolojik. Sprint boostera para gömmek yerine gaza normalden fazla bas = aynı şey.

Yanılmıyorsam sprintbooster 500- 600 tl civarı birşey olması lazımdı benim fikrimde o parayı ona vermek mantıksız.

levent
23-11-2011, 20:34
Yanılmıyorsam sprintbooster 500- 600 tl civarı birşey olması lazımdı benim fikrimde o parayı ona vermek mantıksız.

3 depo mazot parası Emre düz hesap, Türkiyeyi dolaşırsın neredeyse :)

efe_
23-11-2011, 20:38
Bizim araçlarda lag baya fazla, 1.3 multijet alt devirde benden çabuk topluyor

Emre.E
23-11-2011, 21:22
3 depo mazot parası Emre düz hesap, Türkiyeyi dolaşırsın neredeyse :)
Yani büyük bir + sı olsa değerde bence 500-600 tl civarı parayı hak eden bir cihaz değil :)

Emre.E
23-11-2011, 21:35
Bizim araçlarda lag baya fazla, 1.3 multijet alt devirde benden çabuk topluyor

1.3 m.jetlerin turbosu bizim araçlardan daha ufak altlarda daha canlı ama güç üst devirlerde kesilir. :icon_tup:

darkmann
23-11-2011, 22:24
bi abim kia pro ceed 1.6 dizeli chipledi Mehmet Gazihanda ne olur sonuç sizin chipli megane ile?

Emre.E
23-11-2011, 22:51
bi abim kia pro ceed 1.6 dizeli chipledi Mehmet Gazihanda ne olur sonuç sizin chipli megane ile?

Yanılmıyorsam 145 civarı birşey olmuştur dimi ?

darkmann
23-11-2011, 22:52
çok fazla açtırmadım dedi dumansızmış dynoya haftasonu gibi sokucak ama en kötü 140 dır heralde

Emre.E
23-11-2011, 22:56
çok fazla açtırmadım dedi dumansızmış dynoya haftasonu gibi sokucak ama en kötü 140 dır heralde

Büyük ihtimal 140- 145 hp civarı çıkartır.Eğer megane'la denemek isterse bana p.m gönderirsiniz.

EM-RE
23-11-2011, 23:08
1.3 m.jetlerin turbosu bizim araçlardan daha ufak altlarda daha canlı ama güç üst devirlerde kesilir. :icon_tup:

Senin aracın 1.3 multi jetten daha önce toplar altlari...

Emre.E
23-11-2011, 23:10
Senin aracın 1.3 multi jetten daha önce toplar altlari...

Ben stock olarak yazdım abi bizim altlar baya canlı zaten :D

EM-RE
23-11-2011, 23:12
Tamam o zaman :D
Çünkü 1.3 jet dotunu kaldırana kadar sen 1 vites bitirirsinde onun için dedim :)

Emre.E
23-11-2011, 23:13
Tamam o zaman :D
Çünkü 1.3 jet dotunu kaldırana kadar sen 1 vites bitirirsinde onun için dedim :)

Evet abi megane dan önce 1.3 mjet astra vardı bende ondada baya dumanlı geziyoduk ama bununla uzaktan yakından alakası yok tabi :)

efe_
23-11-2011, 23:17

azcık üst vites alt devir kalınca başlıyorum dua'lara :D:D

efe_
23-11-2011, 23:18
deneme bekliyoruz proceed VS megane coupe .....

EM-RE
23-11-2011, 23:19
deneme bekliyoruz proceed VS megane coupe .....
Kıa yanına 2 kisi daha alsın amca kg esitlenir heralde...

Emre.E
23-11-2011, 23:21

Haber gelsinde onları konuşuruz bizim jantlar eşek ölüsü mübarek :D

efe_
23-11-2011, 23:23

kia daha ağır olsa dahi geçer diyorum..O araçların yapısı gereği çok atikler...megane +'sını uzunda gösterebilirse gösterir(oda yola bağlı uzun yol seçilmeli:D) diğer şekillerde kianın geçmesi lazım.

EM-RE
23-11-2011, 23:23
Haber gelsinde onları konuşuruz bizim jantlar eşek ölüsü mübarek :D

Standartlarında çok hafif değil kardesim merak etme, sadece yuvarlanma çapı ve ebat genişliğinden sknti yasarsın kg olarak çok bisi oynicagini sanmıyorum.bu kararida jantlari sana getirirken taşırken verdim :)

EM-RE
23-11-2011, 23:26
kia daha ağır olsa dahi geçer diyorum..O araçların yapısı gereği çok atikler...megane +'sını uzunda gösterebilirse gösterir(oda yola bağlı uzun yol seçilmeli:D) diğer şekillerde kianın geçmesi lazım.
Kıa ağır olur ise dumansiz yazılım ile Emre'nin arabasını geçmesi bana zor geliyor ama kglar dengelenmesse kıa gecicektir megane çok ağır malesef...

Emre.E
23-11-2011, 23:26
Standartlarında çok hafif değil kardesim merak etme, sadece yuvarlanma çapı ve ebat genişliğinden sknti yasarsın kg olarak çok bisi oynicagini sanmıyorum.bu kararida jantlari sana getirirken taşırken verdim :)

Aynen abi ya onları bide ben eve çıkarttım tek başıma baya ağırlar :)

Emre.E
23-11-2011, 23:29
Kıa ağır olur ise dumansiz yazılım ile Emre'nin arabasını geçmesi bana zor geliyor ama kglar dengelenmesse kıa gecicektir megane çok ağır malesef...

Dyno ölçümü yapılcakmış kia'nın. Banada öyle geliyor yazılım dumansız ise eşit ağırlıklarda geçebiliriz

darkmann
23-11-2011, 23:32
dynodan sonra bilgilendirirm sizide arkadaşlar ondan sonra bi deneme ayarlarız iki tarafında müsayit olduğu bi gününde

Emre.E
23-11-2011, 23:33
dynodan sonra bilgilendirirm sizide arkadaşlar ondan sonra bi deneme ayarlarız iki tarafında müsayit olduğu bi gününde

Teşekkürler sizden haber bekliyorum.

yigitkyl
24-11-2011, 09:43
Aynen abi ya onları bide ben eve çıkarttım tek başıma baya ağırlar :)

bizim 17 jantları bende taşıdım geçen akşam çok ağır gerçekten :)

efe_
24-11-2011, 12:23
Kaç kg orj 17 cup jantı acaba

yigitkyl
24-11-2011, 16:54
Kaç kg orj 17 cup jantı acaba

ben lastiklerle ayrılmamış halde taşıdım valla tam bilmiyorum o yüzden :)

alpello
24-11-2011, 20:10
bi ara çıkalım yav meggy club yaparık :D

neothenew
24-11-2011, 20:11
Selam arkadaslar. Benim arabanin ilk bakimi geldi catti. ASF'ye goturecegim haftasonu. Nasildir ASF, daha once gideniniz oldu mu, memnun kaldiniz mi? İstinye maise goturmustum daha once sol kapinin ayarinin yapilmasi icin, hic memnun kalmadim; arabanin kapisi abartisiz 5 cm disardaydi almaya gittigimde. Musteri temsilcisini dovecektim nerdeyse, ulan hallettik diyip cagirdiniz bu mu sizin ayariniz, kor musunuz dedim. Sonrasinda Ustayla birlikte ayarladim da bir seye benzedi. Neticede mais bitti benim gozumde.
Aracin basinda durmama laf edip sinirimi attirmayacak bir servis aradim, ASF sorun olmaz dedi. Gitmisken vakit kalirsa bir de FT tuninge ugrarim diyorum kw coilover soracagim.

Neticede ASF nasildir arkadaslar? İyi bilir misiniz?

efe_
24-11-2011, 20:20
Valla genel konuşulur ancak , usta değişmiştir ,1 tane gıcığı wardır size denk gelir piyango işi bence

levent
24-11-2011, 21:25

otm. 128 liklerde 200 de limitör var ama manuellerde varmı bilmiyorum yanlız şöyle de bi olay var megane kısada gelemezse uzunda hiç şansı olmaz kia ya karşı bence.

efe_
24-11-2011, 21:52
otm. 128 liklerde 200 de limitör var ama manuellerde varmı bilmiyorum yanlız şöyle de bi olay var megane kısada gelemezse uzunda hiç şansı olmaz kia ya karşı bence.

ben tam tersi düşünüyorum kanka hani 210a kadar felan

Dou
24-11-2011, 22:10
Selam arkadaslar. Benim arabanin ilk bakimi geldi catti. ASF'ye goturecegim haftasonu. Nasildir ASF, daha once gideniniz oldu mu, memnun kaldiniz mi? İstinye maise goturmustum daha once sol kapinin ayarinin yapilmasi icin, hic memnun kalmadim; arabanin kapisi abartisiz 5 cm disardaydi almaya gittigimde. Musteri temsilcisini dovecektim nerdeyse, ulan hallettik diyip cagirdiniz bu mu sizin ayariniz, kor musunuz dedim. Sonrasinda Ustayla birlikte ayarladim da bir seye benzedi. Neticede mais bitti benim gozumde.
Aracin basinda durmama laf edip sinirimi attirmayacak bir servis aradim, ASF sorun olmaz dedi. Gitmisken vakit kalirsa bir de FT tuninge ugrarim diyorum kw coilover soracagim.

Neticede ASF nasildir arkadaslar? İyi bilir misiniz?

gunde 1000 tane araba giriş yapınca robot gibi çalışıyorlar

şayet ben çok yakın bir tanıdığım orada çalışmasına rağmen oraya servise götürmüyorum, oradakilerin yüzüne de söylüyorum robottan farkınız yok diye

insertcoin
24-11-2011, 23:18
selam arkadaşlar bende megane 3 coupe aldım, umarım aralık 15ten sonra gelicek..200 sayfa forum olmuş süper eşsiz bilgiler war teşekkürler..beyaz, edc, cam tavan navigasyon..ön yan ve arka marşpiyel de almak istiyorum ne önerirsizniz, bayiden mi, alayım yoksa dışardan mı ayrıca arka difüzörü bu rs ler gibi yapmak daha güsel geldi bana nerde yaptırabilirm bunları?bilgilendirirseniz çok sewinirim :))

efe_
24-11-2011, 23:33
Bence almayın :) ek oldukları çok belli oluyor aracın güzelliğini bozuyorlar
Güzelce alçaltıp iyi 1 jant alırsanız tamamdır ama zewktir almak istersenizde yetkili servislerde montajı mümkündür.RS difüzyörü denemesi yapan arkadaşlar var ama henüz güzel yapabilenine rastlamadım.

insertcoin
24-11-2011, 23:37
Bence almayın :) ek oldukları çok belli oluyor aracın güzelliğini bozuyorlar
Güzelce alçaltıp iyi 1 jant alırsanız tamamdır ama zewktir almak istersenizde yetkili servislerde montajı mümkündür.RS difüzyörü denemesi yapan arkadaşlar var ama henüz güzel yapabilenine rastlamadım.

ewt ekleme olduğu belli oluyor haklısın..biras kullanıp ona göre karar vericem yay konusunda, süper oluyo görünüşü ama alçaltınca :) ön yada yanlar neysede arkaya kesin bişey yapmak lazım..
jant ta düşünüyorum ama şimdi 18 almak lazım :) yeni araba bide jant lastik masrafı yorar bünyeyi :) ama aklımda ilk fısatta az kollu bi jant :)

efe_
24-11-2011, 23:49
Tercih meselesi tabiki ama güzel çizgileri , satılan eklerle bozmayın derim.
Farklı alçaltma alternatifleri var.Çok konuşuldu aslında önceki sayfalarda ama.
3.0 Eibach
3.5 H&R
3.5 Voglant
3.5 Sporco
4.5 Coil-ex
2.0(2.5mm) KW yaylar mevcut piyasada. 6.0mm e kadar indirebilen KW coilover kitleri var

insertcoin
24-11-2011, 23:52
Tercih meselesi tabiki ama güzel çizgileri , satılan eklerle bozmayın derim.
Farklı alçaltma alternatifleri var.Çok konuşuldu aslında önceki sayfalarda ama.
3.0 Eibach
3.5 H&R
3.5 Voglant
3.5 Sporco
4.5 Coil-ex
2.0(2.5mm) KW yaylar mevcut piyasada. 6.0mm e kadar indirebilen KW coilover kitleri var

sizde 3.0 eibach var sanırım.nasıl oldu görüntüsü?bide jantlar kaç 17 mi 18 mi?

efe_
24-11-2011, 23:55
Benim aracım hb 16 orj. jantlar var bende ideal düşürdü.
Coupe'de yeterli görmüyorum ben ince yanak lastik +17 jant olmasından dolayı cup'da tatmin edici alçaklık olmuyor.
coupe'de h&r tavsiye edebilirim.idealdir.

insertcoin
25-11-2011, 00:05
Benim aracım hb 16 orj. jantlar var bende ideal düşürdü.
Coupe'de yeterli görmüyorum ben ince yanak lastik +17 jant olmasından dolayı cup'da tatmin edici alçaklık olmuyor.
coupe'de h&r tavsiye edebilirim.idealdir.

evet bende okuyabildiğim kadar okuyorum forumları, hr yada kw diolar sanki..gelsede binsem artık yaa okudukça sabısızlanıyorum :)

neothenew
25-11-2011, 03:08
gunde 1000 tane araba giriş yapınca robot gibi çalışıyorlar

şayet ben çok yakın bir tanıdığım orada çalışmasına rağmen oraya servise götürmüyorum, oradakilerin yüzüne de söylüyorum robottan farkınız yok diye

Himm, tesekkur ederim yorumlar icin. Servis isi sans hakikaten. Rot- balans ayarina da baktirmak istiyorum sanki cok az titretme ve cok dikkat edince sola azicik kaymasi var arabanin. Dedigin robot modundaysalar orada papaz olmayayim adam gibi ilgilenmezlerse.

Peki soyle sorayim, sizler hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Cumartesi gunu tam olarak hizmet veriyor olmasi on sart elbette benim icin.

Bir de sinir oluyorum hangi servisi arasam"Beyefendi sizin aracin bakimi 10.000 diil, 20.000" diyorlar ilk basta, illa ki TCe motorlarin bakimi 10.000de bir diye aciklamam gerekiyor.

AnılUnal
25-11-2011, 03:29
iyi geceler arkadaşlar bende bir tane 1.5dci manuel megane coupe almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum var bunlardan ilki motor sesi rolanti halindeyken dışardan çok mu yüksek geliyo? birde color editionda esp yok gibi bişey okudum doğruluk payı nedir? daha önce içine hiç binmeden beğendm arabayı yakıtın uygunluğundan ötürü fikirlerim arasında 50bin-55bin tl gibi bi bütçem var başka öneriniz olursa konudan taşmadan ö.mde falan duymak isterm çok fazla yakmayanlar tercihimdir

volkan_gs
25-11-2011, 10:43
Himm, tesekkur ederim yorumlar icin. Servis isi sans hakikaten. Rot- balans ayarina da baktirmak istiyorum sanki cok az titretme ve cok dikkat edince sola azicik kaymasi var arabanin. Dedigin robot modundaysalar orada papaz olmayayim adam gibi ilgilenmezlerse.

Peki soyle sorayim, sizler hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Cumartesi gunu tam olarak hizmet veriyor olmasi on sart elbette benim icin.

Bir de sinir oluyorum hangi servisi arasam"Beyefendi sizin aracin bakimi 10.000 diil, 20.000" diyorlar ilk basta, illa ki TCe motorlarin bakimi 10.000de bir diye aciklamam gerekiyor.

Ümraniye Günerler Oto, satışından servisine on numara insanlar.. Serviste Erol beye gıdersenız yardımcı olur, benim adımıda söyleyebilirsiniz.. Öyle servisteki bir şeyden anlamayan bir şey söylendiğinde motomot cevaplar veren insanlardan değillerdir, sorunu her şekilde çözmeye uğraşırlar..

iyi geceler arkadaşlar bende bir tane 1.5dci manuel megane coupe almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum var bunlardan ilki motor sesi rolanti halindeyken dışardan çok mu yüksek geliyo? birde color editionda esp yok gibi bişey okudum doğruluk payı nedir? daha önce içine hiç binmeden beğendm arabayı yakıtın uygunluğundan ötürü fikirlerim arasında 50bin-55bin tl gibi bi bütçem var başka öneriniz olursa konudan taşmadan ö.mde falan duymak isterm çok fazla yakmayanlar tercihimdir

motor sesi dışarı çok gidiyor, c editionda esp yok..

yigitkyl
25-11-2011, 10:58

Bu paralara alınabilecek en yakışıklı dizel, coupe megane bence..özelliklerinde deri olmasada olur ama adaptif far ve cam tavan en iyi opsiyonları...yakıtı da gayet iyi..bir depoyla yazılımlı 1000kmden fazla giden var..yazılımsız ben 900+ gidiyorum 55 litre ile..başka sorularla ilgili konuyu başından okursan herşey tartışılıp konuşuldu çünkü...sıkılmadan okursun zaten..hayırlısı olsun şimdiden

Dou
25-11-2011, 11:53

Yeditepe unversitesine gelmeden kayışdağında sağda renault yetkili servisi var baday

Oraya git, Merdan beyi bul selamımı söyle (Doğukan), yardımcı olur

Hemde araç başında rahatlıkla durabilirsin

darkmann
25-11-2011, 12:14
Kia dun cikmis dynoya 142 hp 310 tork cikmis bu aksam yada yarin musayitsen denemeye cikabiliriz emre

EM-RE
25-11-2011, 12:15
Kia dun cikmis dynoya 142 hp 310 tork cikmis bu aksam yada yarin musayitsen denemeye cikabiliriz emre

Ruhsat kg si kaç o arabanın?

darkmann
25-11-2011, 12:21
1400 kg yaziyo dedi abi ama ben kia nin sitesinden baktim 1350 civariydi

EM-RE
25-11-2011, 12:26
ulan çok pis cam car olasım geldi kg lar güzel...
şanzımanların yarışı olucak bence...

Dou
25-11-2011, 12:29
ulan çok pis cam car olasım geldi kg lar güzel...
şanzımanların yarışı olucak bence...

bence şanzımandan çok pilotaj fark ettirecek

benim arabam açık olsaydı denerdim de +50 kg tesisat ve eco map ile muhtemelen geride kalırım

darkmann
25-11-2011, 12:33
Kg ler esit gibi pilotaj etkeni buyuk olucak Cam cara ihtiyac olucak benim corsayla arkadan yetisemicem:)

EM-RE
25-11-2011, 12:43
Emre beni bi ara denemeden önce belki gelirim çekim yapmaya...viskimi alıp gelirim :p

EM-RE
25-11-2011, 12:45
pilotumuzda sıkıntı yok jokeyımız 50 kg :D

efe_
25-11-2011, 13:22
bence şanzımandan çok pilotaj fark ettirecek

benim arabam açık olsaydı denerdim de +50 kg tesisat ve eco map ile muhtemelen geride kalırım

Ahh pschiptuning standart map'i orjinal haritadan daha güvenli:D

bugrahan
25-11-2011, 13:23
öncelikle herkese merhaba deneme ne zaman olacak acaba? bende denemek istiyorumda=)

ChtArdARSL
25-11-2011, 14:00
Kg ler esit gibi pilotaj etkeni buyuk olucak Cam cara ihtiyac olucak benim corsayla arkadan yetisemicem:)

Arkadaslar denıycek araclarla bende cıkmak ısterım ibiza pd 161 bg 372 nm tork..

Suan bazı zamanlar over bosst oluyorum olmadıgı taktırde sonuna kdr basarım..

Pm atarmısnız

darkmann
25-11-2011, 14:07
deneme henüz kesinleşmedi arkadaşlar emreden haber bekliyorum

EM-RE
25-11-2011, 14:08
Konu hardcore oldu iimi :)

Dou
25-11-2011, 14:17
Merak ediyorum daha hangi araçlar katılacak konuya ortadan :D

EM-RE
25-11-2011, 14:21
Merak ediyorum daha hangi araçlar katılacak konuya ortadan :D

goki konuyu takip ediyor bişi değil yine benim arabayı bogazına kadar gidip açtırıcak diye korkuorum :D

Velter
25-11-2011, 14:25
Guzel vites atan alir gibime geliyor, isim olmasa gelirdim valla :D

levent
25-11-2011, 14:34
d4d burda olsa bende gelirdim ama izlemeye :D

bugrahan
25-11-2011, 14:38
Herkes bugunu bekliyomus galiba bende dahil:)

ChtArdARSL
25-11-2011, 14:47
Herkes bugunu bekliyomus galiba bende dahil:)

Sende ne arac var?

bugrahan
25-11-2011, 15:21
Sende ne arac var?

Megane 3 coupe kardesim:) 160 bize agir gelir sanki:)

efe_
25-11-2011, 15:24
DCİ hard core..Yazılımlar sona kadar açılsın :D:D:D

ChtArdARSL
25-11-2011, 15:25
Megane 3 coupe kardesim:) 160 bize agir gelir sanki:)

Yaa eglence olsun sıkıldık ewde :) ne gıbı upgradeler var?

EM-RE
25-11-2011, 15:27

Sen agır gelırsın onlara...
Cık sen konudan :D

efe_
25-11-2011, 15:29
1.6 dci'ler gelsin o zaman özelden yazışırız :D

neothenew
25-11-2011, 15:40
Ümraniye Günerler Oto, satışından servisine on numara insanlar.. Serviste Erol beye gıdersenız yardımcı olur, benim adımıda söyleyebilirsiniz.. Öyle servisteki bir şeyden anlamayan bir şey söylendiğinde motomot cevaplar veren insanlardan değillerdir, sorunu her şekilde çözmeye uğraşırlar..

motor sesi dışarı çok gidiyor, c editionda esp yok..

Sağolasın Volkan_GS, Günerler aklımın bir köşesinde olacak sonrası için. ASF'yi iptal ettim yarın için.

Yeditepe unversitesine gelmeden kayışdağında sağda renault yetkili servisi var baday

Oraya git, Merdan beyi bul selamımı söyle (Doğukan), yardımcı olur

Hemde araç başında rahatlıkla durabilirsin

Baday'ı daha önceden tavsiye eden işyerinden bir abim vardı, şimdi sen de tavsiye ediyorsun. Aradım demin hemen ilgilendiler, müsaitmiş servis, yarın sabah halledeceğim bakım işini. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

darkmann
25-11-2011, 16:14
abi senin 320d yalnız kalmasın diye sanada bi tane 160 lık dsg evotech scirocco ayarladım gibi kesin değil ama :D

ChtArdARSL
25-11-2011, 16:37
Sen agır gelırsın onlara...
Cık sen konudan :D

yaa neden oyle dıyorsun sen gelırsen senle cıkarız,ztn over boost oluyorm :(

bugrahan
25-11-2011, 16:44

Ne ararsan var:) cok sikildysan bi gecilelim sanaa:)

EM-RE
25-11-2011, 16:44
Bnm yazılımım eko beyler işim olmaz 7 litre yakıyorum cam car olurum :)

ChtArdARSL
25-11-2011, 17:02
Ne ararsan var:) cok sikildysan bi gecilelim sanaa:)

benım ıcın hıc sıkıntı degıl over olmayayım yeter..

Bnm yazılımım eko beyler işim olmaz 7 litre yakıyorum cam car olurum :)

hıc canın cekmıycek oylemı :D

darkmann
25-11-2011, 17:21
ibizayı anca 320d keser bencede :)

bugrahan
25-11-2011, 17:25
Banada oyle geliyo=))) kia makul ama ibiza biraz can sikabilir:)

ChtArdARSL
25-11-2011, 17:34
Ustume oynamayın arkadslar parca bıncık olmak ıstemıyorum benı 20d elek eder :D

Göki,ZD
25-11-2011, 18:27
beyler deneme olucak mı bu akşam ona göre gelicez... haber bekliyoruz...

darkmann
25-11-2011, 18:29
abi haberi emreden bekliyorum oda nete girmedi bugün heralde sizde numarası varsa öyle bağlantı kuralım

Göki,ZD
25-11-2011, 18:36
tamm arıyalım bi okulda olabilir..

darkmann
25-11-2011, 18:46
tmm abi haber verirsen sevinirim

Göki,ZD
25-11-2011, 18:51
görüştüm
emre ile irtibata geçin bekliyor :) akşam 2 tarafda musait gibi gözüküyor org. yapın bizede haber verin :D

emre tel : 0537 246 38 92

bugrahan
25-11-2011, 18:54
Eger olursa nerde ne zaman oldugunu haber verebilirseniz bende gelmeyi dusunuyorum hem tanismis oluruz:)

efe_
25-11-2011, 18:56
Dumanlı bir gece olması dileğiyle...Gönlümüz megane 'dan yana.Videoları bekliyoruz.

darkmann
25-11-2011, 19:01
emre ile konuştum bu akşam 11 de buluşucaz gelmek isteyenler yeri pm ile öğrenebilir

EM-RE
25-11-2011, 19:10
Su jantlar isi bozuyor ya..
Laaa dou jantlarini ver :D

bugrahan
25-11-2011, 19:16
emre ile konuştum bu akşam 11 de buluşucaz gelmek isteyenler yeri pm ile öğrenebilir

Pm attim dostum:)

Emre.E
25-11-2011, 19:54
Konudan geç haberim oldu saat yazılımış zaten numaramda yazılmış gelmek isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.

EM-RE
25-11-2011, 21:28
Uuuu konuda firtina oncesi sessizlik var :)
Hadi skalim gencler :)

Göki,ZD
25-11-2011, 21:29
hadi lan çık ufak bi işimiz var biyerden parça alıcaz :D:D:D

EM-RE
25-11-2011, 21:33
Ferihanin amk bekle 2 dakka cok heycanli :D

efe_
25-11-2011, 22:47
Son durum

........................

ChtArdARSL
25-11-2011, 23:24
Ben geldım masallah meganla ıyı gıdıyor benım rakınbım yoktu pek,

Emre abı ıle sıktık onunkı otomatık oldugu ıcın bırseyler oldu ben gene yuksek hızlarda over oldum..

Butun araclara masallah..

darkmann
25-11-2011, 23:29
denemeler yapıldı herkesin ayağına sağlık ben hep arkada kaldığım için birebir sonuçları göremedim video falan çekildimi?

Emre.E
25-11-2011, 23:36
Gelen herkese teşekkürler video çekildi gokhan abinin kamerasından :)

alpello
25-11-2011, 23:37
neler oldu yav

Emre.E
25-11-2011, 23:39
Benim aracı ben kullanmadım arkada cam car dık boy olarak tam net göremedim ama videolar var kısaca özetlersek pro ceed megane'ı geçti megane 'ı goki kullanırken 4 e kadar tutundu 4 ten sonra açtı.

efe_
25-11-2011, 23:43
düüşündüğüm gibi proceed 'le gitmek zor gerçekten .

ChtArdARSL
25-11-2011, 23:47
Benim aracı ben kullanmadım arkada cam car dık boy olarak tam net göremedim ama videolar var kısaca özetlersek pro ceed megane'ı geçti megane 'ı goki kullanırken 4 e kadar tutundu 4 ten sonra açtı.

Iyimis beyaz arac basimiza bela olucakdi az kaldi :) adam cok hizli geldi gecircekdi birimize frene oyle bir koyduki

darkmann
25-11-2011, 23:50
beyaz polomuydu ?

EM-RE
25-11-2011, 23:50
Eyubu bi daha rollerde gormek istemiyoruz :D
Goki yine konusturdu adam meslege donuaturcek 2 boy farki kapadi ama ceed 4 te gidior masallah.
Videolari goki ayarlar koyar.

Bizim arabanin specleri 3.35 gorunumlu 3.20d butun videolarda 3 kisiyiz + 106 gti kapagi ve sanzimani var bagajda :D gulmeyin gokinin isleri iste :)

Ben gunun en guclusu ibiza ile adam gibi denemek isterim ama bnm yanyana 3. Viteste basalim dedik bastik ama bnm araba 3 2 3 yapti 180 gibi yakaladik ama arkadas yukseklerde overboosst oldu dedi.pekte bi onemi yok bnm
İcin acikcasi by megane i gormeye gelmistik.

Gy plakali megane coupe yi by megane orjinal jantlarina
Lastik alinca tekrar denetmek isterm acikcasi en zewkli deneme onlarinki oldu ama ondada eyup yakti bizi diye dusunuorum :)

By megane orjin jant ve goki ile gy ile cok guzel olur diye dusunuoruk sitedenmi kimdir nedir bilmiorum bu arada..
Cok araba wardi ewe gidince daha yazarm telden bu ladar gelen herkese tesekkurler kazasiz belasiz geldik en onemlisi bu

Emre.E
25-11-2011, 23:53
GY plakalı coupe nin sahibi forumdanmı acaba üstünde sac jant vardı galiba ?

ChtArdARSL
25-11-2011, 23:54
Eyubu bi daha rollerde gormek istemiyoruz :D
Goki yine konusturdu adam meslege donuaturcek 2 boy farki kapadi ama ceed 4 te gidior masallah.
Videolari goki ayarlar koyar.

Bizim arabanin specleri 3.35 gorunumlu 3.20d butun videolarda 3 kisiyiz + 106 gti kapagi ve sanzimani var bagajda :D gulmeyin gokinin isleri iste :)

Ben gunun en guclusu ibiza ile adam gibi denemek isterim ama bnm yanyana 3. Viteste basalim dedik bastik ama bnm araba 3 2 3 yapti 180 gibi yakaladik ama arkadas yukseklerde overboosst oldu dedi.pekte bi onemi yok bnm
İcin acikcasi by megane i gormeye gelmistik.

Gy plakali megane coupe yi by megane orjinal jantlarina
Lastik alinca tekrar denetmek isterm acikcasi en zewkli deneme onlarinki oldu ama ondada eyup yakti bizi diye dusunuorum :)

By megane orjin jant ve goki ile gy ile cok guzel olur diye dusunuoruk sitedenmi kimdir nedir bilmiorum bu arada..
Cok araba wardi ewe gidince daha yazarm telden bu ladar gelen herkese tesekkurler kazasiz belasiz geldik en onemlisi bu

Tanismis olduk abi kismetse birdaha deneriz cok sisti araba bas cek 200 suratlerde over oldu :(
Sanirim sen beni uzunda gecersin gibime gelliyor ne dersin? Yada 3 te kalksaydi ne gibi seyler olurdu?

darkmann
25-11-2011, 23:55
gy siteden buğra senin araba değilmiydi?

Eyup Duygun
25-11-2011, 23:57
Gelen herkesin ayagına saglık , kazasız belasız sürüsler hepmize ..

Megane-Ceed iyi cekismeydı ceed olması gereken gibi gidiyor.Megane jant-lastik ikilisnden cok kaybediyor.BY Megan'ı iki farklı kişi kullandı ortalaması 1 boy,gereken Gökiye söylenmiştir ama (: (:

Coupe bmw çok iyi olmuş griyi bile parlatmıslar (: (: kocaman maşallah onada..

Stock type-s civicimiz ile (iki kişi+30kg ) ile pro ceedı 185 de yakaladık ama trafık vardı bırakdık.Civic'i ben kendim begendim ufak dokunuslarla keyıflı hale gelir ama , devir ekonomi devri (: (:

Emre.E
25-11-2011, 23:59
Gelen herkesin ayagına saglık , kazasız belasız sürüsler hepmize ..

Megane-Ceed iyi cekismeydı ceed olması gereken gibi gidiyor.Megane jant-lastik ikilisnden cok kaybediyor.BY Megan'ı iki farklı kişi kullandı ortalaması 1 boy,gereken Gökiye söylenmiştir ama (: (:

Coupe bmw çok iyi olmuş griyi bile parlatmıslar (: (: kocaman maşallah onada..

Stock type-s civicimiz ile (iki kişi+30kg ) ile pro ceedı 185 de yakaladık ama trafık vardı bırakdık.Civic'i ben kendim begendim ufak dokunuslarla keyıflı hale gelir ama , devir ekonomi devri (: (:

Şimdi jant lastik konusu açıp çirkeflik yapıyomuş gibi olucaz ama gerçekten jant-lastikte büyük kayıp var :)

Emre.E
26-11-2011, 00:00
Tanismis olduk abi kismetse birdaha deneriz cok sisti araba bas cek 200 suratlerde over oldu :(
Sanirim sen beni uzunda gecersin gibime gelliyor ne dersin? Yada 3 te kalksaydi ne gibi seyler olurdu?

Bu arada çok memnun oldum ayrıca arayıp bilgilendirdiğin içinde teşekkürler :)

Eyup Duygun
26-11-2011, 00:01
Oralara girersek By megane 30.xxx km'de hergün 80km trafik yapıyor.Debriyaj durumu göz önüne alınır vsvs..

Bide biz herkesle denedık herkes bizle denedi ısındı alet..

bugrahan
26-11-2011, 00:02
Gy plakali aractaki bendim zevkli oldu herkese tesekkurler :) by meganda o jant lastige cok iyi yuruyor bence:)))

Emre.E
26-11-2011, 00:02
Oralara girersek By megane 30.xxx km'de hergün 80km trafik yapıyor.Debriyaj durumu göz önüne alınır vsvs..

Bide biz herkesle denedık herkes bizle denedi ısındı alet..

O konulara hiç girmeyelim kanka :) Gelen herkesin ayağına sağlık tanışmış olduk arabaları görmüş olduk.

Emre.E
26-11-2011, 00:04
Gy plakali aractaki bendim zevkli oldu herkese tesekkurler :) by meganda o jant lastige cok iyi yuruyor bence:)))

Teşekkürler sizin araçta sac vardı yanılmıyorsam dimi diğer aracı görebildim sizi yandan göremedim de.

bugrahan
26-11-2011, 00:13
Evet benimkide sac jantliydi kardesim:) videolar varmi acaba bizim denemelerin:))

Emre.E
26-11-2011, 00:15
Evet benimkide sac jantliydi kardesim:) videolar varmi acaba bizim denemelerin:))

Ayağınıza sağlık.Videolar Göki,ZD nin kamerasında uygun bir zamanda yükler çekildi denemeler.

Göki,ZD
26-11-2011, 00:15
videolar için hesap numarası : garanti bankası 646- 432965 :D:D:D

Emre.E
26-11-2011, 00:17
videolar için hesap numarası : garanti bankası 646- 432965 :D:D:D

Sen inince videolara ben devam ettim abi payımı isterim ahahahahah

bugrahan
26-11-2011, 00:22
Canin sagolsun abi =)) arkadan nasil gozuktu merak ettim tekrardan tesekkurler yalniz istanbul parkin oralarda olsa daha saglikli olur gibime geliyo daha bos buralar :)

Emre.E
26-11-2011, 00:29
Canin sagolsun abi =)) arkadan nasil gozuktu merak ettim tekrardan tesekkurler yalniz istanbul parkin oralarda olsa daha saglikli olur gibime geliyo daha bos buralar :)

Biraz erken çıktık o yüzden sıkıntı oldu yoksa oralarda çok kalabalık olmuyodu.

Göki,ZD
26-11-2011, 00:30
videoları upload etmeye başladım sıradan, beklerseniz izlerseniz...

bugrahan
26-11-2011, 00:32
Bekliyorum=)

EM-RE
26-11-2011, 00:33

Kardesim İnan bilmiyorum senin araban hiç bildigim bı araba değil dediğim gibi ama sunu açık yureklilikle söylemek isterim olurda adam gibi dener isek senin geçmeni isterim neden saçma gelicek neden diceksin..
Siz o arabalara emek vernissiniz herkesi gecmek istemeniz çok normal...
Benim öyle hirslarim yok bilen tanıyan bilir bni, 1 boy gitmis gitmemis bnm için dışarıdan temiz yakisikli görünsün yeter.ki koyduğum 19 jantlardan arabamın bagajının full olmasına rağmen 3 kisi almamızdan belli olmuştur süratli araba kullanmayı sewiorum o kdr...birde ben arabayı alali 3.000 km oldu aldığımdan beri
ekonomi takıldım hangi viteste hangi suratta nası gider hiç bilmiyorum.
Fazlada uzatmiyim herkesin aracına masallah öyle ölü gidio gitmiyor dediğimiz bı araba yoktu herkesinki canliydi masallah...altlardan ziyade kendi aracımı 120 den sonra beğendim 220 lere kadar çıktık sanırım bende ilk defa bu arabada o suratları bugün sayenizde gormuş oldum herkese kendi adıma teşekkürler.
Gecenin en temiz arabası benimkiydi kabul edin neredeyse hepiniz gecen haftadan kalan yagmurla geziodunuz :)

Laaa emre bundan sonra deniceksen sok o jantlari kardesim araba hala çok guzel gidiyor fakat o jantlar kesiyor malesef..normal zamanda yine takarsın birde kamera ya gokinin diiiip diiip durma daha 6 taksiti war essek gibi para verdim ona :D

Emre.E
26-11-2011, 00:39
Laaa emre bundan sonra deniceksen sok o jantlari kardesim araba hala çok guzel gidiyor fakat o jantlar kesiyor malesef..normal zamanda yine takarsın birde kamera ya bikinin diiiip diiip durma daha 6 taksiti war essek gibi para serdim ona :D

Aynen abi jantlar bizi kamçıladı :D ahahah tamam senin olduğunu anlamadım ben bu arada kamera çok güzelmiş biraz yalakalık yapıyım :)

Göki,ZD
26-11-2011, 00:40
Megane Coupe(BY) & Kia ProCeed + Bonus

Vol I Ibiza 1 Bmw 3 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=prIyd4fQIOY)

Vol II CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2mOrz8qZbVE)

Vol III CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aq5gCHqg4QQ)

Megane Coupe(BY) & Megane Coupe(GY)
Not: ViaPort sapağına gelirken 1 denemeniz daha var trafik olduğundan bırakmışsınız onu eklemedim Bilginize...

Megane Coupe & Megane Coupe - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hFl-btdZplg)

Megane Coupe(BY) & Bmw 3.20
Megane Coupe & Bmw 3.20 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=J4ypHFwwUgw)

Seat Ibiza & Bmw 3.20 Ibiza 1 Bmw 3 Kişi
Seat Ibiza & Bmw 3.20 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hNpyBitgi2Q)

Emre.E
26-11-2011, 00:44
Ne güzel çekmişsin abi benim çektiklerimi görünce koparsın arkada savaşıyodum :D :D :D

bugrahan
26-11-2011, 01:08
Ellerinizi saglik guzel oolmus arada bi kaybolmusum bidaa geri gelmisimmm:)

Göki,ZD
26-11-2011, 01:42

Vol I Ibiza 1 Bmw 3 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=prIyd4fQIOY)

Vol II CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2mOrz8qZbVE)

Vol III CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aq5gCHqg4QQ)

Not: ViaPort sapağına gelirken 1 denemeniz daha var trafik olduğundan bırakmışsınız onu eklemedim Bilginize...

Megane Coupe & Megane Coupe - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hFl-btdZplg)

İyi Seyirler..

efe_
26-11-2011, 01:45
BY coupe'nin jantlar o.z ultra olaydı....

Göki,ZD
26-11-2011, 01:46
BY coupe'nin jantlar o.z ultra olaydı....
Edit: yanlış anlamışım oz muydu anladım ben :D
ama kg den değil çap dan kaybediyor ki bbs ler zaten hafif, bu çakma jantlar hafif oluyor bende anlamış değilim..
BBS

http://i52.tinypic.com/vnzg8x.jpg

efe_
26-11-2011, 01:49
BBS'ler ağır olması lazım yaw ? lastik çapıda büyük tabi. vsvs

Göki,ZD
26-11-2011, 01:50
BBS'ler ağır olması lazım yaw ? lastik çapıda büyük tabi. vsvs

yok hafif jantlar lastik ebatından kaybediyor ön 225 arka 255 akü :D

efe_
26-11-2011, 01:54
255:O:O m6da yok o kadar lastik ahaha

Göki,ZD
26-11-2011, 01:55
öyleydi galiba önler 225 kesinde arkalarda 245 ebat varmı ? yok ya 255 di dogru hatırlıyorum :D

levent
26-11-2011, 02:50
BY o ebatlara göre iyi dayanmış valla maşallah hepsine, Kia beklediğim gibi gitmiş :)

alpello
26-11-2011, 04:22
beyaz meganın farları niye yanmıyor?

ChtArdARSL
26-11-2011, 09:22
öyleydi galiba önler 225 kesinde arkalarda 245 ebat varmı ? yok ya 255 di dogru hatırlıyorum :D

Gokı abı benım hıc vıdeo yok mu?

Emre.E
26-11-2011, 11:33

Arkalar 245 ti abi hemen unutmuşsun arabayı :D Bu arada özlemişsin dimi hayvanı :D :D :D

Velter
26-11-2011, 11:42
Cok trafik varmis ya, sole yol bos olucaktiki keyfi ciksin

Göki,ZD
26-11-2011, 11:54

Vol I Ibiza 1 Bmw 3 Kişi

Vol II CamCar 2 Kişi

Vol III CamCar 2 Kişi

Seat Ibiza & Bmw 3.20 Ibiza 1 Bmw 3 Kişi

Bütün videolar eklendi Başka video yok bende..

Gokı abı benım hıc vıdeo yok mu?
ekledim kardeşim..

Arkalar 245 ti abi hemen unutmuşsun arabayı :D Bu arada özlemişsin dimi hayvanı :D :D :D
özlemişim ya özlemem mi kıymetini bil valla çk zevkli bi araba by, ki ben reno düşmanı birisi olarak söylüyorum bunu :D

EM-RE
26-11-2011, 12:16
Favorim 1. video :D

ChtArdARSL
26-11-2011, 14:06
Favorim 1. video :D

Gokı abı bmw ıle uzunda denedınız vıdeo yok galıba :(

Cok trafık vardı emre abınıde dıreksıyon baya ıyı...

Göki,ZD
26-11-2011, 14:11
Gokı abı bmw ıle uzunda denedınız vıdeo yok galıba :(

Cok trafık vardı emre abınıde dıreksıyon baya ıyı...
ekli listede en altta

ChtArdARSL
26-11-2011, 14:14
ekli listede en altta

Kusura bakma abı gormemısım, su ıse mutlaka cozum bulmam gerek bu sefer cok sukur oncelerde olmadı zevk aldım

efe_
26-11-2011, 19:46
o diilde BY'de duman yok gibi warsada öyle rahatsız edici birşey gözükmüyor ;)

Emre.E
26-11-2011, 20:01
o diilde BY'de duman yok gibi warsada öyle rahatsız edici birşey gözükmüyor ;)

Dün gece pek duman yoktu bizde şaşırdık :D

Emre.E
26-11-2011, 20:07
Bir buluşma ayarlasak tanışmak amacıyla forumu takip eden ama yazmayan coupe ci arkadaşlarda varmış onlarla birlikte kalabalık hale gelebiliriz. Fotoğraf çekimi falan eğlence olsun vizelerden bunaldık :)

Dou
26-11-2011, 21:02
Yarın akşam buluşalım olmadı ataşehirde?

Nasılsa kimsede egzoz yok bağlanma ihtimali yok :hehe:

Emre.E
26-11-2011, 21:04

Ben filmlere kadar söktüm 0 kusur şuan :D :D :D bana uyar diğer arkadaşlarda yazarlarsa ayarlamaya çalışalım.

EM-RE
26-11-2011, 21:08
Ben filmlere kadar söktüm 0 kusur şuan :D :D :D bana uyar diğer arkadaşlarda yazarlarsa ayarlamaya çalışalım.

Filmleri niye söktün olm konuşmuştuk ya Pazartesi ayiarlicaktik,cük gibi olmuştur o araba ne cins adamsınız ya...
O araba senden önce 2 kere muanne sevk yedi bak bakalım ruhsata muyanne olmusmu hiç, dün solemesem sinirlenmicemde bı telefonluk canı var dedim ya sana...

Uyuz oldum heee :D

EM-RE
26-11-2011, 21:09

Bebeğim seyrettinmi deneyelimmi mazotlulari:D

Dou
26-11-2011, 21:10
Adamın kendi arabası ister söker ister .... :hehe: yapcak bişey yok :D

Emre.E
Filmleri niye söktün olm konuşmuştuk ya Pazartesi ayiarlicaktik,cük gibi olmuştur o araba ne cins adamsınız ya...
O araba senden önce 2 kere muanne sevk yedi bak bakalım ruhsata muyanne olmusmu hiç, dün solemesem sinirlenmicemde bı telefonluk canı var dedim ya sana...

Uyuz oldum heee :D

Senin söylediklerin aklımdaydı abi ama sabah kalkınca pederle savaştık baya cinslik yaptım mecburen söktük yoksa sökermiyim şuan çok kötü geldi gözüme ama biraz zaman geçmesi lazım sakinleşsin :)

Dou
Bebeğim seyrettinmi deneyelimmi mazotlulari:D

Seyrettim seyrettim kanka

Mazotluları değilde benzinlileri deneyebiliriz istersen :D

Çok ayırıyon ayıptır denenmez öyle mazotlularla

EM-RE
26-11-2011, 21:13
Senin söylediklerin aklımdaydı abi ama sabah kalkınca pederle savaştık baya cinslik yaptım mecburen söktük yoksa sökermiyim şuan çok kötü geldi gözüme ama biraz zaman geçmesi lazım sakinleşsin :)

Ya bı diktir seker gibi adam o...
Bütün pislik senden çıkmıştır adım gibi eminim.:)

Emre.E
26-11-2011, 21:15
Ya bı diktir seker gibi adam o...
Bütün pislik senden çıkmıştır adım gibi eminim.:)

Dıştan şeker abi o sen sinirlenince gör kapının önüne koyduğunu biliyorum ben :D :D Biraz zaman geçsin tekrardan yaptırcaz bu şekilde arabadan soğudum ben :(

EM-RE
26-11-2011, 21:17
Adamın kendi arabası ister söker ister .... :hehe: yapcak bişey yok :D

Biz ondan koapamadik nedense kanka ya dün böle geçtiler arkadan öç alirmiscasina basıoduk :)

Özlemisim ne zamandır görmüyorum :)

Seyrettim seyrettim kanka

Mazotluları değilde benzinlileri deneyebiliriz istersen :D

Çok ayırıyon ayıptır denenmez öyle mazotlularla

Tamam satmadan sözüm olsun deneyelim kanka senin su typerla icinde kalmasın :)

Gerçi senin arabada çakılı amk :)

Dou
26-11-2011, 21:19
Hayır box takıcam belki tutunuruz diye ama o da yetmez çarede yok yani :hehe:

Yakın tarihte benzinlilerle deneyelim deneyeceksek cunku ben kısa zaman içinde ust kapak upgrade yapabilirim :D Çakılı ne demek la galerici tabiri çakılı araba vardır satılmayan araba için derler de çıkaramadım :hehe:

Yazılım yaptırdınmı bu arada 320d ye?

Emre.E
26-11-2011, 21:21
Biz ondan koapamadik nedense kanka ya dün böle geçtiler arkadan öç alirmiscasina basıoduk :)

Özlemisim ne zamandır görmüyorum :)

İstediğin zaman koşturabilirsin abi arabayı dün gökhan abi iyi koşturdu zaten :D

Velter
26-11-2011, 21:22
beyler yarin bulusrusaniz bende katilabilirim

EM-RE
26-11-2011, 21:22
Hayır box takıcam belki tutunuruz diye ama o da yetmez çarede yok yani :hehe:

Yakın tarihte benzinlilerle deneyelim deneyeceksek cunku ben kısa zaman içinde ust kapak upgrade yapabilirim :D

Yazılım yaptırdınmı bu arada 320d ye?

Yaptırdım kankada gidişinde bisi hissetmedim,ama 1 litre daha az yakio..
Eco spec oldu yani...

Dou
26-11-2011, 21:23
Sonunda doğru yolu buldun yani :hehe:

Emre.E
26-11-2011, 21:24
beyler yarin bulusrusaniz bende katilabilirim

Ben zaten % 90 ataşehirde olurum evim orda dou da gece orda olucaktı yani biz ordayız başka gelen olurmu bilemiycem

EM-RE
26-11-2011, 21:27
Sonunda doğru yolu buldun yani :hehe:

Yığılma filan yok ya kanka standartında zaten,ondan kasmadan guzel gidiyor zaten daha nereye gidicek.yanlız bugün bi 3,0 dizel audi A5 ağzıma burnuma soktu hacmi gitti :D

Dou
26-11-2011, 21:29
Yığılma filan yok ya kanka standartında zaten,ondan kasmadan guzel gidiyor zaten daha nereye gidicek.yanlız bugün bi 3,0 dizel audi A5 ağzıma burnuma soktu hacmi gitti :D

Bigger is better

Sen 1.5 litreyi ezersen 2 katı hacimle ezerler ilahi adalet :hehe:

Rolling için senden teklif bekliyorum hahaha

EM-RE
26-11-2011, 21:43
Hic yanasma bu hafta bakima birakicam yagini suyunu degistircem sonrada sahibinden.com
:)

Dou
26-11-2011, 21:47
Hic yanasma bu hafta bakima birakicam yagini suyunu degistircem sonrada sahibinden.com
:)

İşte diyorum teklif bekliyorum senden ben zorlamıyorum canın istediği zaman çıkarız :)

Ben şubata kadar bu setuptayım sonra ufak değişikliklere başlayacağım

bugrahan
26-11-2011, 21:48
Ben zaten % 90 ataşehirde olurum evim orda dou da gece orda olucaktı yani biz ordayız başka gelen olurmu bilemiycem

yarın müsait olsam bende gelmek isterdim valla adam akıllı tanışıp muhabbet edemedik=) bidaaki sefere inşallah=)

alpello
26-11-2011, 23:05
ataşehir uzak kalıyor biraz bana

alpello
27-11-2011, 02:32
dou ' nun sistemi merak ediyorum ben ya ses sistemi çok aklıma takılan bişey... zormudur pahalımıdır işe yarıyomudur ses nasıl falan filan

bide ecu olayları var işte aracı rahatlatmak için biraz at çoğaltmak işime gelir ama EDC sakat sanırım bu işler için... :(

Göki,ZD
27-11-2011, 02:50
dou nun taksimetre ekranı hariç :D mükemmel ses sistemi tavsiye ederim kesinlikle..

alpello
27-11-2011, 04:08
o kolon olayı ve bagaj hacmini öldüren bass dışında göz zevkime uygun şahsi olarak konuşayım :D

o bass da küçüğünden olsa yeter bana diye düşünüyorumda değermi işte emin değilim dinlemek lazım :)

Dou
27-11-2011, 12:23
Taksimetre ekrani Mecburiyetten :) aktif sisteme gecerken ekranin yeri degisecek

Bassi siz slim tercih edebilirsiniz ben istedigimde spl imsi olsun diye cift tercih ettim, Bu subwooferlarda bu hacimde verimli calisiyor daha ince yapamazdik kutuyu. Zaten bekar ve ogrenci adama bagaj lazim olmuyor :p

Emre.E
27-11-2011, 15:35
Mesaj eski sayfalarda kaldı görmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum bu gece buluşmaya gelebilecek olanlar varsa ataşehirdeyiz.Şimdilik gelicek olanlar ;

Ben
Dou
Velter
yokmu arttıran :D

TarikS
27-11-2011, 15:37
Mesaj eski sayfalarda kaldı görmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum bu gece buluşmaya gelebilecek olanlar varsa ataşehirdeyiz.Şimdilik gelicek olanlar ;

Ben
Dou
Velter

Ben gelebilirim saat 10 gibi falan Kadıköy'den çıkcam, ararım o saatlerde

Emre.E
27-11-2011, 15:38
Ben gelebilirim saat 10 gibi falan Kadıköy'den çıkcam, ararım o saatlerde

Gel gel kalabalık olalım coupe cilerden ses yok baksana :D

efe_
27-11-2011, 15:41
Yatan coupe'ciler :)))))

Velter
27-11-2011, 16:24

Ben
Dou
Velter

kacta buluscaksiniz?

Emre.E
27-11-2011, 16:54
kacta buluscaksiniz?

dou'yla konuşup yazıyorum hemen.
Saat dokuzda buluşcaz.

EM-RE
27-11-2011, 17:08
Alemin Kralı'nı çıkarttım geliyimmi :)

Emre.E
27-11-2011, 17:09
Alemin Kralı'nı çıkarttım geliyimmi :)

Gel abi dou megane la geliyomuş ama :)

EM-RE
27-11-2011, 17:11
Bkrz soz vermiiim daha isim var :)

Emre.E
27-11-2011, 17:12
Bkrz soz vermiiim daha isim var :)

Tamamdır abi yeri zamanı biliyosun bekliyorum ama :)

iLkay
27-11-2011, 17:21
Başka arkadaşlara sözüm olmasa gelirdim bende tüh :(

efe_
27-11-2011, 17:31
buluşmuşken PS eco map dou ile BY cup denemesi olsa fena olmazdı:D

neothenew
27-11-2011, 18:36

Ben
Dou
Velter

Korkunc bir hali saha macindan cikmis ve bitik vaziyette eve simdi girmis olmasaydim kesin gelirdim. Bir dahakine artik...

Keyifli bulusmalar :icon_tup:

Velter
27-11-2011, 18:43
dou'yla konuşup yazıyorum hemen.
Saat dokuzda buluşcaz.

Arkadaslar gelmeye caliscam dOgunun numarasi vardi ulasirim size

Dou
28-11-2011, 01:59
Eco map kısmetse yeni yılda uçacak yerine güzel bi yazılım gelicek artık :)

efe_
28-11-2011, 15:35
Kesinlikle silinmeli , PSchiptuning dci105in hakkı değil :D

Emre.E
28-11-2011, 17:32
Eco map kısmetse yeni yılda uçacak yerine güzel bi yazılım gelicek artık :)

Benim kulağım müziği pek ayırt etmez ama dinlediğimizde gerçekten hoşuma gitti her ne kadar sana göre daha olmamış olsada eheheh

alpello
29-11-2011, 23:41
ya benim aracın radyo tuşları niye eski modellerdekinden? çevirmeli çıkıntı tuşlardan yokta dandik tuşlardan var .... :/