Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
volkan_gs
30-11-2011, 08:12
meg 2 deki tuşlar daha kullanışlı geliyodu bana bunda sürekli ses ayarı yaparken kapanıyo yanlışlıkla radyo
neothenew
30-11-2011, 18:04
ya benim aracın radyo tuşları niye eski modellerdekinden? çevirmeli çıkıntı tuşlardan yokta dandik tuşlardan var .... :/
Senin aracta bluetooth var miydi?
Senin aracta bluetooth var miydi?
yok malesef oda ... en dandik üretim bizimki heralde hiçbişey yok
yigitkyl
01-12-2011, 11:59
Reno model yukseldikce aksesuar eksiltiyor hayret ya..
Reno model yukseldikce aksesuar eksiltiyor hayret ya..
neyi azaltıyor ? coupe ler ilk geldiğinde birşey yoktu üstlerinde doğru dürüst
şimdi deri koltuk cam tavan navigasyon vs herşey war
Sanırım bluetoothtan bahsediliyor fakat onuda konu içinde konuşmuk bu ürünü üreten firma ile renault arasında oluşan bir sıkıntıdan dolayı renault bu özelliğini kaybetmişti.
Zaten bnm için en mükemmel özelliğiydi oda gitmiş şimdi deli gibi arıyorum bluetoothu araba her arabada olması gerekiyormuş deneyene kadar ne gerek var aç konuş diyordum da gerçekten öyle değil.
neothenew
01-12-2011, 14:05
Sanırım bluetoothtan bahsediliyor fakat onuda konu içinde konuşmuk bu ürünü üreten firma ile renault arasında oluşan bir sıkıntıdan dolayı renault bu özelliğini kaybetmişti.
Zaten bnm için en mükemmel özelliğiydi oda gitmiş şimdi deli gibi arıyorum bluetoothu araba her arabada olması gerekiyormuş deneyene kadar ne gerek var aç konuş diyordum da gerçekten öyle değil.
Evet katiliyorum, bluetooth benim icin de olmazsa olmaz bir ozellik oldu. Bu arada scenic resmi makyajli fotolari yayimlandi renault uk tarafindan. Megane serisi de bu yil icinde makyajlanacakmis. Twitter mesajini asagida iletiyorum.
Q: What about Mégane? Why is 2012 #Scenic released before new Mégane?
A: #Scenic for now... but Mégane will also be restyled! Stay tuned in the coming months for the big news on Mégane Collection 2012!
Evet katiliyorum, bluetooth benim icin de olmazsa olmaz bir ozellik oldu. Bu arada scenic resmi makyajli fotolari yayimlandi renault uk tarafindan. Megane serisi de bu yil icinde makyajlanacakmis. Twitter mesajini asagida iletiyorum.
Q: What about Mégane? Why is 2012 #Scenic released before new Mégane?
A: #Scenic for now... but Mégane will also be restyled! Stay tuned in the coming months for the big news on Mégane Collection 2012!
scenic in resimleri nasil yayinlayabilir misin? ben 2012 in sonunda oyle bir degisiklik olur diye dusunuyorum o da bize gelene kadar 2013 u bulur bence.
galba bu : Renault.com - Renault Scénic & Grand Scénic (http://www.renault.com/en/vehicules/renault/pages/scenic-et-grand-scenic.aspx)
led daylight koymuşlar güzel olmuş..
önfarları da güzel olmuş megane a da bunun bi benzerini yaparlar heralde..
Makyajlı şöyle 1.6 130 dci motorlu İTHAL getirseler ilk müşterileriyim tekrardan:)
neothenew
01-12-2011, 20:03
galba bu : Renault.com - Renault Scénic & Grand Scénic (http://www.renault.com/en/vehicules/renault/pages/scenic-et-grand-scenic.aspx)
led daylight koymuşlar güzel olmuş..
önfarları da güzel olmuş megane a da bunun bi benzerini yaparlar heralde..
Bu linkte bir kac resmi var yeni scenic'in. Haklisin megane 2012 ilk ceyrekte bile makyaj gorse bize gelmesi yil sonunu bulur 2013 modellerle birlikte. Yalniz bence makyaj sonrasi megane scenic gibi olmaz, daha cok DeZir konseptinin on kismina benzeyecek diye okumustum tasarim ekibiyle yapilan bir roportajda. Scenic icin de aslinda biraz daha bekleyip yeni tasarim dilini kullanmak istemisler ama piyasaya en kisa surede sunabilmek icin bu sekilde genel bir makyajla yetinmisler.
Yeni scenic:
Ow.ly - image uploaded by @Renault_Live (Renault) (http://ow.ly/i/mqa9)
DeZir:
http://www.turbauto.fr/wp-content/uploads/2010/07/Renault-DeZir-Concept-header.jpg
yigitkyl
01-12-2011, 21:25
neyi azaltıyor ? coupe ler ilk geldiğinde birşey yoktu üstlerinde doğru dürüst
şimdi deri koltuk cam tavan navigasyon vs herşey war
Ben n zaman şikayet etsem bi eksiklikten baya savunuyorsun hissen mi var kardeş biz mi bilmiyoruz :) neden böyle düşündüğümü söyliyim ozaman. deri dediğin elektrikli hafızalı veya ısıtmalı değil camtavan dediğin iyi hoş ama açılır değil ne biliyim ekran var ama sadece navigasyon, tv yok dvd oynatmıyor o yüzden yaptıklarını hiç tam yapmıyorlar gibi geliyor bana..ama arabamı da seviyorum yani :)
Ben n zaman şikayet etsem bi eksiklikten baya savunuyorsun hissen mi var kardeş biz mi bilmiyoruz :) neden böyle düşündüğümü söyliyim ozaman. deri dediğin elektrikli hafızalı veya ısıtmalı değil camtavan dediğin iyi hoş ama açılır değil ne biliyim ekran var ama sadece navigasyon, tv yok dvd oynatmıyor o yüzden yaptıklarını hiç tam yapmıyorlar gibi geliyor bana..ama arabamı da seviyorum yani :)
ne kadar ekmek o kadar köfte ya yokk senle alakası :D
megane coupe si üzerinde yaptığı değişiklikleri yayınlayan arkadaşımız varmı hiç ? öndeki grileri folyoylamı kaplamış naapmış vs?
bu konudan başka özel olarak yani? çok iyi olurdu valla çünkü bende düşünüyorum..
geçen haftalarda kadının biriyle önden sürttük biraz :D genius tersten geliyo bende garajdan çıkıyorum nerden görücem :D onu servise vericem boyattırıcam orjinaline.. hazır bu işler aradan çıkarken bunlarıdamı çıkarsam dedim boyamı folyomu vs?
jantlarıda piano black boyatabilirim
megane coupe si üzerinde yaptığı değişiklikleri yayınlayan arkadaşımız varmı hiç ? öndeki grileri folyoylamı kaplamış naapmış vs?
bu konudan başka özel olarak yani? çok iyi olurdu valla çünkü bende düşünüyorum..
geçen haftalarda kadının biriyle önden sürttük biraz :D genius tersten geliyo bende garajdan çıkıyorum nerden görücem :D onu servise vericem boyattırıcam orjinaline.. hazır bu işler aradan çıkarken bunlarıdamı çıkarsam dedim boyamı folyomu vs?
jantlarıda piano black boyatabilirim
Öndeki gri parçalar için bence boyansa daha iyi olur.Jantlarda piano black olunca yakından çok güzel duruyo ama uzaktan bakınca veya fotoğraflarda belli olmuyo simsiyah görünüyo düşüncesindeyim.
Emre aradım seni bugün tenekeleri ne zaman takiyorum
Goki,ZD
Emre aradım seni bugün tenekeleri ne zaman takiyorum
Goki,ZD
Benimi aradın abi anlayamadım :S
Benimi aradın abi anlayamadım :S
Yok eyubu aradım :D seni aradım tenekeleri ne zMan takicaksin diye acmadin
Yok etünü aradım :D seni aradım tenekeleri ne zMan takicaksin diye acmadin
O zaman yanlış numara aradın abi bugün hiç çalmadı telefonum eheheh. Ya bu görüntüyü bozmak istemiyorum abi biz bu jantlarlada tutunuruz zaten ufak bir projemiz var gerçekleştirebilirsek jantları sökmeye gerek kalmaz :D
Edit: Yinemi banlandın abi sen :D
insertcoin
02-12-2011, 21:08
arkadaşlar bisürü yerebaktım kitapçığınıda okudum bulamadım araba henüz gelmediği için de bilmiyorum, bu bizim coupelerin yan aynaları otomatik katlanıyor mu?dikiz aynası otomatik kararıyor mu?(2012 impressor)
volkan_gs
02-12-2011, 21:14
maalesef :)
arkadaşlar bisürü yerebaktım kitapçığınıda okudum araba henüz gelmediği için bilmiyorum, bu bizim coupelerin aynları otomatik katlanıyor mu?
Maalesef böyle bir fonksiyon bulunmuyor.
insertcoin
02-12-2011, 21:31
peki dikiz aynası otomatik kararıyor mu?
peki dikiz aynası otomatik kararıyor mu?
Onada malesef :)
insertcoin
02-12-2011, 21:49
Onada malesef :)
teşekkürler..peki dikiz aynasını böyle fonksiyonu olan bitanesi ile değiştirebiliyomuyuz?kendiliğinden kararması çok ii bi fonksiyon ben çok sewerim, takılırım o konuya şimdi :))
teşekkürler..peki dikiz aynasını böyle fonksiyonu olan bitanesi ile değiştirebiliyomuyuz?kendiliğinden kararması çok ii bi fonksiyon ben çok sewerim, takılırım o konuya şimdi :))
Fonksiyon olarak gerçekten faydalı bir fonksiyon ama hiçbir fikrim yok bu ayna işlerinde :D
insertcoin
02-12-2011, 21:53
Fonksiyon olarak gerçekten faydalı bir fonksiyon ama hiçbir fikrim yok bu ayna işlerinde :D
:) aynalrda sıkıntımız var desene :)
:) aynalrda sıkıntımız var desene :)
Katlanır ayna falan sonradan yapılır ama kararan ayna konusunda fikrim yok :)
insertcoin
02-12-2011, 22:03
Katlanır ayna falan sonradan yapılır ama kararan ayna konusunda fikrim yok :)
napalım artık araba gelince çözüm arayışına gireriz..gerçi araba gelmiş 2 gün önce gümrüğe :) heyecanladım bi süreseydim iyiydi :D
napalım artık araba gelince çözüm arayışına gireriz..gerçi araba gelmiş 2 gün önce gümrüğe :) heyecanladım bi süreseydim iyiydi :D
Araç hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
insertcoin
02-12-2011, 22:09
Araç hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
eywallah kardeşim istanbula gelcem almaya, yeni bosnadaki bağdatlılardan aldım en ii fiyatı onlar verdi.beyaz edc, cam tavan, navigasyon..
bu arada temmuza kadar bende ataşehirde oturuyordum mimoza evlerinde :) özledim oraları ya :)
eywallah kardeşim istanbula gelcem almaya, yeni bosnadaki bağdatlılardan aldım en ii fiyatı onlar verdi.beyaz edc, cam tavan, navigasyon..
bu arada temmuza kadar bende ataşehirde oturuyordum mimoza evlerinde :) özledim oraları ya :)
Bende zümrüt teyim buralar güzel ya sessiz sakin huzurlu arabayı istediğin yere bırak çizerlermi sileceği kırarlarmı vs. derdi yok :D
var mı ankarada denemelik megane 3 DCi? :)
insertcoin
02-12-2011, 22:21
Bende zümrüt teyim buralar güzel ya sessiz sakin huzurlu arabayı istediğin yere bırak çizerlermi sileceği kırarlarmı vs. derdi yok :D
aynen ööle kardeşim kafan gayet rahat oluyodu, bende şimdi 98 tek kapı civic var otoparka giriş kartı bile almamıştım kapının önüne koyuyodum :)
burdakilerin hepsi şuanda seni geçer stoksan :D:D:D
ben deneyebilirim :)
Bu cevabı bekliyordum eheheh :D
ankarada başka kimse yok zaten bildiğim kadarıyla :) bütün meggyciler efendi efendi geziyo :)
ankarada başka kimse yok zaten bildiğim kadarıyla :) bütün meggyciler efendi efendi geziyo :)
İstanbulda forum takip etmeyen ama agresif yazılımlı olan coupe'ler ordada vardır bence :D
Hiç denk gelmedim ama olabilir :) bizim çocuğun yazılımıda fena sayılmaz agresiflik konusunda :D
dikiz aynası otomatik kararıyor ama katlanır ayna yok. coupe larda standart donanım zaten dikiz aynasının kararması, olmayan yok.
volkan_gs
03-12-2011, 11:09
dikiz aynası otomatik kararıyor ama katlanır ayna yok. coupe larda standart donanım zaten dikiz aynasının kararması, olmayan yok.
Emin misiniz? :)
benim araç en düşük donanım olmasına rağmen varsa hepsinde vardır diyerekten bir mantık yürüttüm :D sizde yokmu bu özellik
volkan_gs
03-12-2011, 11:35
Maalesef yok :)
Cimmeria
03-12-2011, 11:57
Maalesef yok :)
bu yasimiza geldik bi kupe arabamiz olamadi be :)
neothenew
03-12-2011, 14:01
benim araç en düşük donanım olmasına rağmen varsa hepsinde vardır diyerekten bir mantık yürüttüm :D sizde yokmu bu özellik
Color editionlari gectim impressorlarda da yoktu diye biliyorum otomatik kararan ic dikiz aynasi. Acikcasi cok da ihtiyac duymadim bu arabada, arka cam ufak ve karartilmis oldugu icin pek uzun far isigi gozumu almadi TEMde:)
Senin arabanin serisine fazladan eklemislerse sevinirim elbette:)
benim araçta color edition ama bnmkinde var. ek donanım olarak sadece cam tavan var. cam tavan olduğu için olabilir mi diyecem ama alakaya maydonoz. ilginç bir durum. keşke bndede olmasaydıda onun yerine boyam sağlam olsaydı. araba delik deşik geziyoruz :D
Murat kardeş resim koyabilirmisin boyasından aracının?
fırsat bulunca çekeyim koyayım şu anda fotosu yok.
volkan_gs
03-12-2011, 16:04
bu yasimiza geldik bi kupe arabamiz olamadi be :)
Sen 250hp altı kullanmıyosunki abi biz fakır olduğumuz içün reno dışına çıkamıyoruz bak :D
anıl senin megane'ı eski sahibindeyken benim eski megane ile geçmiştim.. ;)
burdakilerin hepsi şuanda seni geçer stoksan :D:D:D
şu an için stok oğlu stok...
Dayı yanlış araçlara bulaşıosun gibi o zaman:D
benim araçta color edition ama bnmkinde var. ek donanım olarak sadece cam tavan var. cam tavan olduğu için olabilir mi diyecem ama alakaya maydonoz. ilginç bir durum. keşke bndede olmasaydıda onun yerine boyam sağlam olsaydı. araba delik deşik geziyoruz :D
Cam tavan bendede var bir önceki aracımdada vardı toplam 6 tane megane coupe ye binmişimdir hiçbirinde yoktu merak ettim şimdi :) siz aracı sıfırmı almıştınız
Dayı yanlış araçlara bulaşıosun gibi o zaman:D
yaw heralde benim stok arabamı geçer ama yazılım sonrası belli olmaz ;)
anıl senin megane'ı eski sahibindeyken benim eski megane ile geçmiştim.. ;)
benim araba aldığım gibi değil abi :) O zaman BY Megane'dı şimdi ANL Megane, yaparsan yine deneriz ;)
Ankara'da deneme yakındır o zaman :)
Cam tavan bendede var bir önceki aracımdada vardı toplam 6 tane megane coupe ye binmişimdir hiçbirinde yoktu merak ettim şimdi :) siz aracı sıfırmı almıştınız
evt sıfır aldım, siparişle gelmedi direk mağazada bulunan aracı aldım color edition olarak. ek bir paket mi var acaba bnmkinde. otomatik yanan farlar, hız sabitleyici, yağmur sensörü gibi donanımlarda var. sizde bu özelliklerden olmayan var mı başka.
evt sıfır aldım, siparişle gelmedi direk mağazada bulunan aracı aldım color edition olarak. ek bir paket mi var acaba bnmkinde. otomatik yanan farlar, hız sabitleyici, yağmur sensörü gibi donanımlarda var. sizde bu özelliklerden olmayan var mı başka.
Diğer özellikler bendede mevcut heralde sadece kararan ayna farkı var bu renault ne acayip araba :D
emre dün kimler ile denedin ? biz operti geçtiğimizde sen karşı istikamette idin. shell den geldiğin gibi kaçtın polis lafını duyunca :D
arabayıda öyle tut mis gibi parlıyordu
emre dün kimler ile denedin ? biz operti geçtiğimizde sen karşı istikamette idin. shell den geldiğin gibi kaçtın polis lafını duyunca :D
arabayıda öyle tut mis gibi parlıyordu
Yok abi polis lafını duymadım ben geldim eyübü aldım izlemeye çıktık bizim katagorimiz birşey yoktu bir ara cahitle bastık ama adamın arabası tork canavarı ahahah. He birde izlerken diğer izlemeye gelen era vardı bir ara bastım baktım era yürümüyo stocktur diye bıraktım bende.Hep öyle abi ogün size öyle denk gelmişti :D
yigitkyl
05-12-2011, 08:47
Diğer özellikler bendede mevcut heralde sadece kararan ayna farkı var bu renault ne acayip araba :D
Hem de ne acayip kardeşim sorma :)
megane 3'lerin 16 jantlarının bijon ölçüsü ne idi?
megane 3'lerin 16 jantlarının bijon ölçüsü ne idi?
Bijon ölçüsü 5x114.3
Bijon ölçüsü 5x114.3
tşk ederim... kışlık lastik kullanmak için 15 inç 5 bijon bir sac jant alıp 195 60 15 kışlık lastik takayım diye düşünüyorum...
tşk ederim... kışlık lastik kullanmak için 15 inç 5 bijon bir sac jant alıp 195 60 15 kışlık lastik takayım diye düşünüyorum...
Önemli değil. 15 inç sığıyordur dimi kaliperlere.
sığar sanırım...
İnşallah sığar diyelim :)
ChtArdARSL
05-12-2011, 20:43
Emre okadar bekledık fılm sonra kopmus :D sansa bak bızdekı..
Emre okadar bekledık fılm sonra kopmus :D sansa bak bızdekı..
Sorma ya bizde söve söve döndük eyüple 5 dk farkla kaçırdık :mad: Bu arada ne oldu senin boost :)
ChtArdARSL
05-12-2011, 22:36
Sorma ya bizde söve söve döndük eyüple 5 dk farkla kaçırdık :mad: Bu arada ne oldu senin boost :)
ıntercooler taktım suan ıcın bır sıkıntı yok stage2 olsunda bır halldılır ama can sıkıor roll yap saga cek stop et calıstır :D
piano black ayna, (ön panjur,plakalık) kaplatan varmı hiç?
yandaki marşpiyelleride merak etmiyor değilim
megane III expression'larda 15 sac jant varmış. demekki sığar.. ;)
EMRE KAAN
06-12-2011, 08:17
siteye üye deil ama bi arkadaşm kaplatmıştı resim ekliyemem ama beyaza harika olmuştu sonradanda arabayı komple sarıya kaplattı gitti :)
yigitkyl
06-12-2011, 08:18
geçen gün yolda korna çalan coupeyi görünce, yaptığım en iyi değişikliklerden birinin korna değiştirmek olduğunu anladım. miiikk miikkk road runner gibi :)
yan marspiyeller icin astar atilmasi gerekiyor once kaplanmasi icin
geçen gün yolda korna çalan coupeyi görünce, yaptığım en iyi değişikliklerden birinin korna değiştirmek olduğunu anladım. miiikk miikkk road runner gibi :)
korna kulak tırmalıyıcı denilen tarzda :D , km'lerce öteden duyulabiliyor
ıntercooler taktım suan ıcın bır sıkıntı yok stage2 olsunda bır halldılır ama can sıkıor roll yap saga cek stop et calıstır :D
Hayırlısı olsun sıkıntı olmasında arabanın maşallahı var :)
senin kornanın sesi nasıl yigit :D
bugrahan
06-12-2011, 22:56
o korna takıntısı bendede var kornaya basamaıyorum rezil bi sesi var =))) vw'lerin kornası tok çalıyor onlarınkinden taktırmayı düşünüyorum bende:)
o korna takıntısı bendede var kornaya basamaıyorum rezil bi sesi var =))) vw'lerin kornası tok çalıyor onlarınkinden taktırmayı düşünüyorum bende:)
marşpiyelleri ne yaptınız anlatabilirmisiniz :D yukardada sormuştumda boyamı kaplamamı faln
bugrahan
06-12-2011, 23:19
marspiyellere önce arkadaşımıznda yukara yazdığı gib önce astar atıldı sonra normal parlak beyaza boyandı çok hafif bi fark var ama çok çok çok dikkatli bakılnca belli oluyor birçok insan anlamaz bile=) ama şuan kararsızım siyah denesemmi sciroccolarda güzel duruyor fakt bizim çıta çok kalın kafa karıştırıyo biraz=)
marspiyellere önce arkadaşımıznda yukara yazdığı gib önce astar atıldı sonra normal parlak beyaza boyandı çok hafif bi fark var ama çok çok çok dikkatli bakılnca belli oluyor birçok insan anlamaz bile=) ama şuan kararsızım siyah denesemmi sciroccolarda güzel duruyor fakt bizim çıta çok kalın kafa karıştırıyo biraz=)
astar zararlımı olurki pek anlamıyorum o işten :)
bugrahan
06-12-2011, 23:40
Yoo bi zararı olucağını sanmıyorum plastik yüzey pütürlü olduğu için birde boya tutsun diye astar atılıyodur heralde en azından ben bi zararını görmedim daha=)))
ya benimde yaptırmak istediklerim varda kararsızım ya...
bugün tampondaki çizik yerleri falan boyattım serviste (boya kalkması falan filan) fena olmadı aslında biraz dandik yapmışlar gibi geldi öndeki gri yerleri boyarken griyi biraz taşırmışlar beyaza falan..
oda nazarı olsun diyip bıraktım ben
aynaları öndeki gri ve siyah yeri ve belki tavanı piano black yapmak istiyorum
jantları boyama ve marşpiyelleri kaplama düşüncemde var ama onlar daha sonra önce kolayları yapmak lazım
öneriniz olabilirmi bana (aracım beyaz 2011)
bugrahan
06-12-2011, 23:47
bence önler ve aynalar siyah hatta tavanda siyah güzel durur ama ben bikaç siyah jantlı falan gördüm pek güzel gelmedi açıkcası ama zevk meselesi=) ama ön taraf siyah olunca beyaz arabada çok ayrı bi havası oluyo bence onu kesin yaptırın ben çok beğeniyourm aracıımın önünü
sizin aracın resimlerinin olduğu konu varmıydı ? (gördüğüm vardı bi tane marşpiyel beyaz siz o arkadşmısınız acaba:D)
boyattığım yer (şuanki hali üstünde sanki toz kalmış boyayla beraber tortu gibi bilmiyorum ya çok dikkatli bakınca görülüyo sadece normalmi acaba)
http://img390.yukle.tc/images/1650IMG_2668.JPG (http://www.yukle.tc)
buda aracın fotosu
şuan görüldüğü üzere hiçbişey yok ek :soru:
http://img390.yukle.tc/thumbs/9166IMG_2172.JPG (http://img390.yukle.tc/image.php?id=9166IMG_2172.JPG)
bugrahan
07-12-2011, 00:07
Yok benim aracın resimleri yokk=)valla içinize sinmediyse bidaha yapmalarını isteyin yani bi farklılık görüyosanız normal boyadan yeniden boyamalrını isteyin... yanlar siyahta fena değil ya bilemiyorum zevk meselesi açıkcası benimki şuan beyaz ama kararsızım bende acaba siyah olsa dahamı iyi olur diye düşünmüyo değilim=)
bugrahan
07-12-2011, 00:08
Ama ön ızgaraları bence direk piano black yaptırın=))
ya bize bedava gibi bi fiyata geldi servisten tanıdık oldukları için şimdi iki üç tırtık için ayıp etmiyim diyorum kendi kendime ama parasını verseydm hakkyla 150 200 tl falan binayı yakardım boya için :D
kaplamayı nerde yaptırmamı önerirsiniz? (ist-avrupa)
bugrahan
07-12-2011, 00:12
Valla onun için bişey diyemicem ne yazıkki size neresi yakınsa oraya gidin=)
bahçeşehirde erdoğanı öneriyorlar sanırım
yigitkyl
07-12-2011, 12:32
senin kornanın sesi nasıl yigit :D
Kardeşim normal DAT korna :) ford lar da duyuyorum ama tok çalıyor..vw da aynısı galiba :)
egr ve kat iptali muayene zamanlarını çileye dönüştürebilir.ama ne olursa olsun bütün işlemler bittikten sonra chip yaptırın.
yigitkyl
07-12-2011, 12:48
bence önler ve aynalar siyah hatta tavanda siyah güzel durur ama ben bikaç siyah jantlı falan gördüm pek güzel gelmedi açıkcası ama zevk meselesi=) ama ön taraf siyah olunca beyaz arabada çok ayrı bi havası oluyo bence onu kesin yaptırın ben çok beğeniyourm aracıımın önünü
Katılıyorum benimde ön ağız siyah..farklı gösteriyor arabayı..boya olması daha iyi en azından boyanın parlaklığı folyoya göre daha çok..çıktı mı söküldü mü rengi soldu mu derdi de yok ..tavanla aynalar carbon kaplı bende ama değiştiricem pianoblack yaptırıcam :)
egr ve kat iptali muayene zamanlarını çileye dönüştürebilir.ama ne olursa olsun bütün işlemler bittikten sonra chip yaptırın.
Gorselligi bi halledersem sonra yapicam bi box cip ecu mecu ne varsa :D pek anlamyrm o yuzden terimler ayni anlama geliyo olabilir
O zamanları çileye dönüştürmese çoktan yaptırıverirdim de.sıkıntı oluyor.
Direksiyon simidi ve vites topuzunda biraz soyulma vardı sipariş verdik garantiden değişiyormuş. Benim bir önceki coupede de soyulma vardı sizdede olursa garantiden değişiyo bilginize :)
Gorselligi bi halledersem sonra yapicam bi box cip ecu mecu ne varsa :D pek anlamyrm o yuzden terimler ayni anlama geliyo olabilir
bu konuda bildiğim kadarıyla 2 farklı uygulama var birinde aracın beynine ek bir cihazda takılıyor(gerekirse sökülüyor) birde direk ecu üzerinde yazılım güncellemesi yapılıyor,en güzel verimde yazılım güncellemesinden alınıyor.aracın görsel işleri bittikten sonra bu konuda forumun ilgili başlıklarından yardım isteyebilirsiniz.ama egr ve kat iptali hem sorun çıkartıyor,hemde çevreye pek saygılı bir davranış değil,sadece chip bile dizellerde yeterli gelebiliyor.
bu konuda bildiğim kadarıyla 2 farklı uygulama var birinde aracın beynine ek bir cihazda takılıyor(gerekirse sökülüyor) birde direk ecu üzerinde yazılım güncellemesi yapılıyor,en güzel verimde yazılım güncellemesinden alınıyor.aracın görsel işleri bittikten sonra bu konuda forumun ilgili başlıklarından yardım isteyebilirsiniz.ama egr ve kat iptali hem sorun çıkartıyor,hemde çevreye pek saygılı bir davranış değil,sadece chip bile dizellerde yeterli gelebiliyor.
benim araç edc olduğundan onu bile yapamayabilirim aslında
SekoLive
07-12-2011, 17:14
beyler bakırköy civarında vag grubu jantı takmıs olan beyaz bir coupe görüyorm plaka VK xxxx varmı bu aracı tanıyan fotoları elinde olan cok güzel olmstu jantları :)
darkmann
07-12-2011, 17:18
beyler bakırköy civarında vag grubu jantı takmıs olan beyaz bir coupe görüyorm plaka VK xxxx varmı bu aracı tanıyan fotoları elinde olan cok güzel olmstu jantları :)
bumu Serkan abi
http://i.imgur.com/HxAVCl.jpg
benim araç edc olduğundan onu bile yapamayabilirim aslında
edc güzel bir şanzıman bizde aileye bir fluence aldık,aklında soru işaretleri olacaksa sadece chip ile çok güzel sonuç alırsın egr ve kat iptali olayın muayene kısmı bir kenara bu dünyada yaşayan insanlar oalrka pek doğru gelmiyor,aracında doğaya ne kadar zararlı gaz varsa dışarı salacaksın,ses istiyorsan güzel bir susturucu ilede belli ölçüde ses alabilirsin.
edc güzel bir şanzıman bizde aileye bir fluence aldık,aklında soru işaretleri olacaksa sadece chip ile çok güzel sonuç alırsın egr ve kat iptali olayın muayene kısmı bir kenara bu dünyada yaşayan insanlar oalrka pek doğru gelmiyor,aracında doğaya ne kadar zararlı gaz varsa dışarı salacaksın,ses istiyorsan güzel bir susturucu ilede belli ölçüde ses alabilirsin.
yok bende karşıyım onlarla uğraşmaya değmez zaten bence yani sonuçta 110 beygir araç aldım ne diye zorlayayımki ? biraz daha ivmelenmesi iyi olsn yeter az yakar belki
yok bende karşıyım onlarla uğraşmaya değmez zaten bence yani sonuçta 110 beygir araç aldım ne diye zorlayayımki ? biraz daha ivmelenmesi iyi olsn yeter az yakar belki
Benim hem box'ı hemde yazılımı tek tek test etme imkanım oldu kesinlikle yazılım diyorum yakıt sarfiyatında azalmada olur :icon_tup:
chip tuning ile135- 140 hp arası bir güç alısınız,torkunuzda sanırım 280-300+ Nm arası olur inanın bu bile inanılmaz bir fark.1.6 407 110 luk tan 136 hp çıktı duman atma gibi sıkıntıda yok 35,000 km oldu.
bugrahan
07-12-2011, 17:57
Katılıyorum benimde ön ağız siyah..farklı gösteriyor arabayı..boya olması daha iyi en azından boyanın parlaklığı folyoya göre daha çok..çıktı mı söküldü mü rengi soldu mu derdi de yok ..tavanla aynalar carbon kaplı bende ama değiştiricem pianoblack yaptırıcam :)
Aynen bende katılıyorum boya daha iyi olur =)) birde görsellik istiyosan en azından bi yay taktırmanı tavsiye ederim tek kapı pick-up gibi duruyo normal hali=)))
bugrahan
07-12-2011, 17:59
Benim hem box'ı hemde yazılımı tek tek test etme imkanım oldu kesinlikle yazılım diyorum yakıt sarfiyatında azalmada olur :icon_tup:
Sakin kullanımda azalıyo ama basınca normaline göre daha fazla yakıyoooo=))
Sakin kullanımda azalıyo ama basınca normaline göre daha fazla yakıyoooo=))
E yani öyle olsun bi zahmet :D :D Sonuçta yazılım yapılırken yapılan işlemler değişen basınçları biliyoruz gazlarken fazla yakması çok normal ancak stabil giderken sakin kullanımlarda oldukça azalıyo tüketim.
bugrahan
07-12-2011, 18:20
evet evet onu bende farkettim ilk başlarda pek inandırıcı gelmedi açıkcası ama yaptırınca benim genel ortalamada 0.5 lt gibi direk fark etti =)) yokuşlarda baya farkediyo anlıktan takip ediyorum hep=))
Emre yerli vites topuzuyla direksyonu getirmesinler dikkat et:)
Emre yerli vites topuzuyla direksyonu getirmesinler dikkat et:)
Yok yok şaseye göre sipariş verdik zaten fransadaymış mallar ordan gelicek :D
evet evet onu bende farkettim ilk başlarda pek inandırıcı gelmedi açıkcası ama yaptırınca benim genel ortalamada 0.5 lt gibi direk fark etti =)) yokuşlarda baya farkediyo anlıktan takip ediyorum hep=))
Aynen yarım litre gibi bir düşüş oluyo sakinde :)
54 binde soyulmam yok niye ya garanti bitmeden soysam da değiştirsem:D
54 binde soyulmam yok niye ya garanti bitmeden soysam da değiştirsem:D
Benimde şans eseri oldu servisteki arkadaş tanıdıktı kendisi sordu soyulma varmı diye bende biraz var dedim oda hemen sipariş verelim dedi verdik :D
Serviste yerli hb'ler 2000 km'de felan değişime geliyorlardı daha:D
Serviste yerli hb'ler 2000 km'de felan değişime geliyorlardı daha:D
Dediğim gibi benim eski araçtada vardı soyulma sıkıntısı neyse hallettik onuda parçaların gelmesini bekliyoruz birde ön tamponu boyatıp lipi taktıkmı tamamdır :)
şuanki yazılımla bir dyno yapsan değerleri kıyaslardım kendi aracımla :)
şuanki yazılımla bir dyno yapsan değerleri kıyaslardım kendi aracımla :)
Yılbaşından sonra çıkmayı düşünüyorum bakalım :)
SekoLive
08-12-2011, 12:29
bumu Serkan abi
sanırım bu araç tanıdık birisimidir maşallah.
extreme__
08-12-2011, 13:15
güzel araç ben onu biliyorum
volkan_gs
08-12-2011, 13:31
megane 2 de vardı bu olay, bazen tuttuğu yerde bazen altından kayıyordu resmen bunda yok çok şükür.. Ama size öyle gelmiyor gerçekten böyle bir sorun var yani..
Merhaba Arkadaşlar bende megane 3 coupe sahibiyim şöyle bir sorum olucak size arabadan soğumak üzereyim satmayı düşünüyorum o kadar yaptığım biraz da masraf yaptığım halde sorum şu Frenlerimde aptallık var bazen iyi tutuyor bazen basıyorum ama basmamıs gibi araba gidiyor kısacası pedal bazen sert tutmuyor nerdeyse bazende yumusak tutuyor servise götürdüm adam kullandı bişey yok dedi makineye soktuk yok tamam dedim o zaman ben anlamıyorum arabadan ki anlıyorum yani.Babam'a verdim 25 senelik galericidir araba konusunda bilmediği yoktur dedim soriyim bari birine ben mi yanılıyorum babam bindi kullandı evet dedi bazen aptallık oluyor frende ama bunu servis bulamıyor ne olduğunu bulamıyorum birgün güvenip giderken frenlere patlıcam biryerde bilen başına gelmiş olan varsa lütfen bir yardımcı olsun bana canımı çok sıkıyor bu iş şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
öncelikle aracınız fren hidroliğini değiştirmenizi tavsiye ederim,yeni hidroliğiniz dot 4 olsun,birde aracınız rolantide çalışırken fren pedalına bastığınızda pedal paspasa değecek kadar ilerliyor mu?
vites topuzunu ben dün değiştim garantiden cillop oldu :D
Frenlemelerde ki değişikliğin sebebi AFU(acil fren destek sistemi) de olabilir,bilindiği üzere bu sistem fren pedalının hareketleri gözlemler,gözlemlerin sonucunda pedalın hasaslık düzeyinde değişmeler oluyor,bazen 2 cm bastığınızda abs devreye gercek kadar fren yaparken bazen aynı ölçüde bir baskıda araç son derece yumuşak frenlemeler yapabiliyor.
extreme__
08-12-2011, 14:30
sipariş tamamdır sıkıntı yok
vites topuzunu ben dün değiştim garantiden cillop oldu :D
Biz daha siparişi bekliyoruz :D
darkmann
08-12-2011, 20:27
sanırım bu araç tanıdık birisimidir maşallah.
sahibini tanımıyorum abi resim nette denk gelmişti
yigitkyl
08-12-2011, 22:17
bumu Serkan abi
Jantlar scirocco R jantı bence güzel olmamış daha orjinal bişeyler bakılabilirdi.Ama zevk meselesi tabiki farklı gelebilir :)
jantlar tamamen alakasız olmuş araçla:D
neothenew
08-12-2011, 23:27
Jantlar scirocco R jantı bence güzel olmamış daha orjinal bişeyler bakılabilirdi.Ama zevk meselesi tabiki farklı gelebilir :)
Begenmedim ben de. Bir de yan marspiyel eklemis custom ama onde lip olmayinca yarim kalmis gibi olmus araba. Diyeceksiniz senin coupe daha mi guzel, stock oglu stock biniyoruz hala:P
bir üstteki zevksizliğe bakın, bir de alttaki meg'in güzelliğine.. :icon_tup:
http://i52.tinypic.com/vnzg8x.jpg
Serkan'ın bahsettigi araç bu değil ben her pazar birlikte araba yikatiyorum bir gün çeker koyarım.
Bende Serkan'ın dediğini beğenmiştim gerçi sade ama hoştu,ama bı bbs yada o tarz gibi değil.ama bu araba olmadığına eminim.sekonun dediği araba her pazar halı saha Macida yapıyor goztepede :)
Su arabanın resmini koyup adamın canını sıkmayın gece gece ya :D
insertcoin
09-12-2011, 00:20
audi jantı olan beyaz coupe'nin ilanı 2-3 ay sahibindende kaldı istanbul eyüp diodu adreste..sipariş wermeden önce sürekli takip ediodum..hatırladığım kadarıyla dr özgünde yapılmış modifiyeleri vardı, 140 hp diodu, arka tampon tasarımı istanbul garage yazıodu, yay falan da wardı 45 bin lira istiodu...satılmadı yada yeni sahibi..ama emek verilmiş bi araçtı bi sayfa modifiye yazmıştı...
Yeşil coupe yokmu aramızda :D
insertcoin
09-12-2011, 00:26
Yeşil coupe yokmu aramızda :D
ya ben beyaz sipariş ettim ama yeşili çok sewiyodum.araştırdım beğendiğim yeşil sadece color editionda varmış ırmak yeşiliymiş..impressördeki yeşil daha açık tondu onu beğenmedim ama ırmak yeşili çok yakışıklı durodu, geçen kış bağdat caddesinde sergiliolardı :)
Mavisi çok guzel yeni alicak olan varsa mavi sipariş edip cilalarini alsın.tonunu çok beğendim ben...
kickbuttowski
09-12-2011, 07:05
bir üstteki zevksizliğe bakın, bir de alttaki meg'in güzelliğine.. :icon_tup:
http://i52.tinypic.com/vnzg8x.jpg
apisip kaldim ha yokmu bu arabanin baska fotosu.. sahiden cok iyiymis
yigitkyl
09-12-2011, 12:26
Genelde BMW kullanıcılarının tercih ettiği bir jant BBS CH...zaten motorsport yazıyor üstünde ama megane a da çok yakışıyor gerçekten..Ofsetli jant zaten çok farklı gösteriyor kendini..Bu arabanın rengi de bi değişik turuncu gibi sanki..Yolda gördüğümüz turuncular böyle koyu ve parlak değil gibi...MAşallah
Genelde BMW kullanıcılarının tercih ettiği bir jant BBS CH...zaten motorsport yazıyor üstünde ama megane a da çok yakışıyor gerçekten..Ofsetli jant zaten çok farklı gösteriyor kendini..Bu arabanın rengi de bi değişik turuncu gibi sanki..Yolda gördüğümüz turuncular böyle koyu ve parlak değil gibi...MAşallah
O araca zamanında zımpara dahil çok agır boya koruma bakım yapmıştık.O günden sonra koyulaştı.
O araca zamanında zımpara dahil çok agır boya koruma bakım yapmıştık.O günden sonra koyulaştı.
ameke çogul konusmuyormu bide, ellerime saglık :D:D:D
coupe'ciler çıksa denese , kimin DCİ en ciğerli görülse yaw :D
yigitkyl
09-12-2011, 17:24
bu sorunu bende yaşadım özellikle lastik değişiminden sonra yaşadım.
Başımdan geçeni kısaca özetleyim araç fabrika çıkışında michelin lastiklerle çıkıyor lastiklerimi 48 bink kullandım kısaca bitirene kadar kullandım.
Lastik seçimi içinde oldukça araştırma yaptım en sonunda Bridgestone'un yeni adrenalin RE002 serisini takmaya karar verdim.
Yaklaşık 2bin KM 'dir kullanıyorum.Frenleme konusunda ilk başlarda sorun yaşadığımı düşünüyodum.ABS çok erken devreye giriyodu.Fren bazen sert bazen yumuşak bastığımda tutmamazlık hissi veriyordu.
Lastiklerden olabiliceği düşüncesine kapıldım.Lastik değişiminden sonrada balata değişimi yapmıştım ( İlk balatalarımı 48,500k de değiştirdim bu arada ) balatalarımda bi sorun çıkmadı çok şükür.
Bu olayın tamamen Asfalt kaynaklı olduğu cevabına vardık.
Adrenalin fazla iyi bi lastik ısındığında ciddi yol tutan bi lastik ve lastiğin frenlemede yere yapışıp asfaltı tutma oranı çok fazla izmir asfaltı ***** aşırı kaygan bi asfalt bilen bilir.lastik yere yapıştığı için abs min bu kadar erken devreye girdiği sonucuna vardık asfalt durumuna göre fren pedalı değişiklik gösterebiliyorda bu bi sorun değil dedi servis bende kafayı tırlatmak üzereydim çünkü sizde ki soruna ek olarak bende ABS nin erken devreye girmesi söz konusuydu ama sorunun aslında sorun olmadığını sadece lastiğin aşırı iyi olmasından kaynaklı bişi olduğunu anladık :)
İzmir'in yolları da asfaltıda kilit taşları da berbat...ABS bende de erken devreye giriyor hatta daha önce yazmıştım konu arasında bir yerde..Lastik değiştirmeden önce de vardı..2bin km dir pirelli pzero kullanıyorum yeni olduğu için ilk kmlerde çok daha erken giriyordu ama şimdi düzeldi normale döndü..Renault larda genel olarak fren yapısı böyle galiba..kuzen de clio var o da aynı şekilde erken ABS devreye giriyor..Adamların tarzları bu demek ki dicek bişey yok :)
Zemin etkisi çok büyük ABS olayında, lastik seçimide etken tabi.Ama o kaldırım taşı gibi olan yollar rezalet , sürekli tekerlerin geçtiği yer kaygan oluyor , frenler tutmuyor , fizik kuralı :D
belgehan
09-12-2011, 17:40
Benim arabada yarın memleketten geliyor. Enişte bey getiriyor. Bu aralar stock takılmaktan zevk almaya başladım yahu. :S :D
Yazılımsız dci umarım yoktur aramızda:d
extreme__
09-12-2011, 20:50
ben varım ya no yazılım :D
ameke çogul konusmuyormu bide, ellerime saglık :D:D:D
Ellerine sağlık gerçekten abi :) Benim eski araçla ruhsatta aynı renk geçiyo ama canlıda çok farklı :D :D :D
apisip kaldim ha yokmu bu arabanin baska fotosu.. sahiden cok iyiymis
Başka fotoları eski konularda mevcuttur ben daha resim çekemedim hiç beceremiyorum, çekicek bir abimizde yok (Göki,ZD) eheheh
beyler mühürsüz app kullanan varmı aramızda? herhangi bi sorun yaşadınızmı? plakaların bagajda olması yetmiyomuş sanırım..
Mühürlü,mühürsüz çevirebiliyorlar , o anki polise bağlı :)
beyler mühürsüz app kullanan varmı aramızda? herhangi bi sorun yaşadınızmı? plakaların bagajda olması yetmiyomuş sanırım..
Eski aracımda polis çevirmede söktü aldı plakaları sonra bir güzel kırdı :D
emre dalsaydın kafa göz :D
Eski aracımda polis çevirmede söktü aldı plakaları sonra bir güzel kırdı :D
Adam benim tehlikeli araç kullanmaktan 20 Ocak 2006 da ehliyetimi kırdı : D
Senin plaka yine kımış :)
Adam benim tehlikeli araç kullanmaktan 20 Ocak 2006 da ehliyetimi kırdı : D
Senin plaka yine kımış :)
Eski maceralarını anlatmıştın abi o yüzden hiç şaşırmadım :D :D
emre dalsaydın kafa göz :D
Uludağ'dan iniyodum yanımda arkadaşlar vardı ses çıkarmadım o yüzden :)
samcassellsamet
12-12-2011, 08:58
Merhaba arkadaşlar megane3coupe 1.5dci manuel vites almayı düşünüyorum daha önce chevrolet lacetti kullanıcısıydım ve arızadan başımı kaldıramadım meganeda kronik bir sorunu varmıdır başımı ağrıtırmı,yakıt tüketimi nedir ayrıyetten aracı showroomda inceledim jant çamurluğa oranla küçük aracı alır almaz 18"jant 235x40x18 ebat lastik almayı planlıyorum ayrıyetten yay ile 3.5cm veya 5 cm düşürmeyi planlıyorum aracın konforunu aşırı bir şekilde etkilermi birde chiptuning yaptırmayıda düşünüyorum yaşım 23 eski lacettim full modifiyeliydi ordan bir ağzım yandı bu araca sadece jant yay ile yere yakınlaştırma ve chiptuning yaptırmayı düşünüyorum başım ağrırmı büyük masraflar çıkarırmı ? edc alsam powerbox ve chip yapılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Önce kendinizi tanıtsanız
SekoLive
12-12-2011, 10:31
Serkan'ın bahsettigi araç bu değil ben her pazar birlikte araba yikatiyorum bir gün çeker koyarım.
Bende Serkan'ın dediğini beğenmiştim gerçi sade ama hoştu,ama bı bbs yada o tarz gibi değil.ama bu araba olmadığına eminim.sekonun dediği araba her pazar halı saha Macida yapıyor goztepede :)
muhtemelen emre sanki az daha farklıydı benim dediğim araba :D
soner abi sen galatasarayla feneri kıyaslamıssın abi yakısmamıs sna :D by cok farklıydı zaten ikitane megane bilirim biri sedan biri coupe ama ikiside BY dir :D
samcassellsamet
12-12-2011, 15:11
Önce kendinizi tanıtsanız
Kendimi tanıtayım İsmim Samet Kara 23 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Özel bir şirkette tasarım ve proje sorumlusuyum.Arabamı yeni sattım.Özel projeler için aracımı hazırlamıştım 3 sene emek verdim gerek motor gerek yürüyen üzerinde çok modifikasyon yaptım ve ses sistemi üzerine derecelerim var.Eski aracımın resimlerinide koyuyorum ancak aracım en son beni deli edecek seviyede arızalar çıkarınca satmak durumunda kaldım şimdi bütçem 0 megane coupeye el veriyor ve tasarımı ve yakıt tüketimi konusunda beni çok cezbetti sizlerin araçlarınız hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarını almak istiyorumhttp://img390.yukle.tc/images/6275261785_2152276366923_1246824758_3321239_107222 _n.jpg
hoşgeldiniz:) , araçla ilgili HER TÜRLÜ tartışma,bilgilendirme konunun 200ü aşkın sayfasında mevcut eğer bilgileri birleştirirseniz geçmiş sayfalardaki coupe mühendisi olursunuz diyebilirim :D
bugrahan
12-12-2011, 18:58
benim için tek kusuru kapılardaki cam çıtası o camlarıda çıtasız yapsalarmış çok daha kaliteli dururmuş=))bide o arabaya yakışmayan kornası=)) çokda dert edilcek şeyler değil aslında ama insan istiyo hep=) bide 130'luklar gelse tadından yenmez..=)
Bu arada bugün 14:30 civarı BY megan'ı e-5'te gördüm soldan sakin sakin gidiyodu=)))
volkan_gs
12-12-2011, 19:21
Merhaba arkadaşlar megane3coupe 1.5dci manuel vites almayı düşünüyorum daha önce chevrolet lacetti kullanıcısıydım ve arızadan başımı kaldıramadım meganeda kronik bir sorunu varmıdır başımı ağrıtırmı,yakıt tüketimi nedir ayrıyetten aracı showroomda inceledim jant çamurluğa oranla küçük aracı alır almaz 18"jant 235x40x18 ebat lastik almayı planlıyorum ayrıyetten yay ile 3.5cm veya 5 cm düşürmeyi planlıyorum aracın konforunu aşırı bir şekilde etkilermi birde chiptuning yaptırmayıda düşünüyorum yaşım 23 eski lacettim full modifiyeliydi ordan bir ağzım yandı bu araca sadece jant yay ile yere yakınlaştırma ve chiptuning yaptırmayı düşünüyorum başım ağrırmı büyük masraflar çıkarırmı ? edc alsam powerbox ve chip yapılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Merhabalar :)
18 jantla sorunsuz kullanan arkadaşlar var, daha ayrıntılı yazacaklardır ama dediğiniz gibi çamurluklar çok geniş olduğu için sürtme ihtimali çok zayıf.
3.5 h&r kullanıyorum, zaten gayet konforsuzdu dahada sertleşti ama yol tutuşu çok çok başarılı conti sport 3 lastiklerinde etkisi var tabi. Düşüklüğü bence ideal fazlası sıkıntı yaratır günlük kullanımda.
ecufast yazılımım mevcut tahmini 140 beygir civarı gidişi gayet tatminkar, henüz sorun yaşamadım birçok arkadaşımızda aynı yerde yaptırdı herhangi bir problem yaşayan duymadım.
edc hakkında bilgim yok maalesef.
Kısmetse aracımı yarın alıyorum yeni turboyla, bu vesileyle egr sistemi de komple temizlendi.
Turbomun bozulma sebebi şanssızlık değil, yaklaşık 10.000 km önce yırtılan hava filtresi emiş borusundan turbonun tozu toprağı çekmesi, ben bunu fark etsemde servis ne yazık ki bu kaçağı fark edemediği için turboyu değişirken yırtık olan boruyu görebildiler.
Hava filtresinden turboya giden emiş borusunun yırtılma sebebinide cenabetlik olarak yorumluyorum :D
Kısmetse aracımı yarın alıyorum yeni turboyla, bu vesileyle egr sistemi de komple temizlendi.
Turbomun bozulma sebebi şanssızlık değil, yaklaşık 10.000 km önce yırtılan hava filtresi emiş borusundan turbonun tozu toprağı çekmesi, ben bunu fark etsemde servis ne yazık ki bu kaçağı fark edemediği için turboyu değişirken yırtık olan boruyu görebildiler.
Hava filtresinden turboya giden emiş borusunun yırtılma sebebinide cenabetlik olarak yorumluyorum :D
bu kacinci turbo ya :D
Gunes G.
12-12-2011, 22:50
2. olacak ins lol
Dou
GT17 felan uygulansa nasıl olur acaba
Arabaya bukadar özenerek bakan ve bukadar sorunla karşılanşan sensindir büyük ihtimal :D :D
Yeni turbo hayırlı olsun :)
benim için tek kusuru kapılardaki cam çıtası o camlarıda çıtasız yapsalarmış çok daha kaliteli dururmuş=))bide o arabaya yakışmayan kornası=)) çokda dert edilcek şeyler değil aslında ama insan istiyo hep=) bide 130'luklar gelse tadından yenmez..=)
Bu arada bugün 14:30 civarı BY megan'ı e-5'te gördüm soldan sakin sakin gidiyodu=)))
2 gündür giremedim foruma servise vites topuzunu değiştirmeye gidiyodum farkedemedim :D
emirhan sph
13-12-2011, 19:42
Arkadaslar muhabbeti boluyorum ama araci cok cok acil satmam lazim 45.500 e vericem araci kim olursa ciddi cok aciliyeti var. Tanidiginiz esiniz dostunuz varsa bana ulasin lutfen gercekten acil.
smtkrglu
14-12-2011, 13:04
Millet laf ediyor renaultlara ama sıkıntısız ve ekonomik araçlar kullanıcı sayısına bakılırsa techden belli oluyor saygılar :D
bugrahan
14-12-2011, 17:55
Arabaya bukadar özenerek bakan ve bukadar sorunla karşılanşan sensindir büyük ihtimal :D :D
Yeni turbo hayırlı olsun :)
2 gündür giremedim foruma servise vites topuzunu değiştirmeye gidiyodum farkedemedim :D
Zaten bende arkadaşın arbasındaydım =)) ama çok iyi duruyo gerçejkten maaşallah =) bende 18 takmak istiyorum ama gidşine kıyamıyorum keratanın=))
arkadaslar bende 18'' liler kervanina katilmis bulunmaktayim :) gidisi hic degismedi benim arabanin amma velakin :)
arkadaslar bende 18'' liler kervanina katilmis bulunmaktayim :) gidisi hic degismedi benim arabanin amma velakin :)
resim istiyoruuuz :D
resim istiyoruuuz :D
sole guzel bisiler cekeyim paylasicam ama yanlis hesaplamadiysam araba 1.5 cm yukseldi :(
yayli 17'' haliyle 18'' halini olcup karsilastircam sizler icin :)
Ben suan HR kullaniorum aracimda, cok memnundum ama 18'' ler gelince yetersiz geldi biranda. Coilover cok pahali baska alternatif yok mu araci dusurmek icin? Yay isitmak kestirmek demeyin tabiki de :)
Coiloverdan baska cozum yok
Kasap yontemler haricinde
Coiloverdan baska cozum yok
Kasap yontemler haricinde
Peki yani tek coil ureten marka Coupe icin KW midir baska yokmu?
Belki hollanda menşei olanlardan vardır alp bi bak istersen ama , ne derece iyidirler bilemicem
Belki hollanda menşei olanlardan vardır alp bi bak istersen ama , ne derece iyidirler bilemicem
birader cok pahali ya, 3 cm daha fazla indircem diye.
Peki yani tek coil ureten marka Coupe icin KW midir baska yokmu?
Bir sürü marka üretiyor onlara bakabilirsiniz
Meganeler arasında en çok bilinen kw o da Emre'nin aracına almasından sonra baya ün yaptı meganecilar arasında
Eibach üretmiyor onu biliyorum başka duymadım TR'de.Custom yapıyorlarya alp onlardan yaptırablirsin ama inanılmaz sert bi aracın olucak:D
Eibach üretmiyor onu biliyorum başka duymadım TR'de.Custom yapıyorlarya alp onlardan yaptırablirsin ama inanılmaz sert bi aracın olucak:D
yok kardes onlardan yaptirmam, yaptiranlari da hic anlamiorum leylek leylek binerim daha ii
yok kardes onlardan yaptirmam, yaptiranlari da hic anlamiorum leylek leylek binerim daha ii
Boşver bence bin böyle.. Hem sıkıntısız hemde fazla sırıtmıyor bence.. Yani beni rahatsız etmiyordu bende 18 takılıyken..
Coil fiyatları gerçekten yüksek ancak amaç sadece alçaltma değilse verilen paranın hakkını alıyorsunuz. Sürüşü inanılmaz derece keyifli oluyor stock , yaylı , preslenmiş vs. araçla hiçbir alakası kalmıyor :) Birde coilli aractan inip stock araç kullanınca arasındaki farkı ilk şerit değiştirmede bile hissediyorsunuz.Şampuan tanıtım reklamları gibi anlattım galiba :D
Coil fiyatları gerçekten yüksek ancak amaç sadece alçaltma değilse verilen paranın hakkını alıyorsunuz. Sürüşü inanılmaz derece keyifli oluyor stock , yaylı , preslenmiş vs. araçla hiçbir alakası kalmıyor :) Birde coilli aractan inip stock araç kullanınca arasındaki farkı ilk şerit değiştirmede bile hissediyorsunuz.Şampuan tanıtım reklamları gibi anlattım galiba :D
ya hic kullanmadim coilli arac ama muhakkak oledir, inaniyorum. suan coil alabilmem sayisal loto fln cikmasi lazim ama :)
ya hic kullanmadim coilli arac ama muhakkak oledir, inaniyorum. suan coil alabilmem sayisal loto fln cikmasi lazim ama :)
Geçen gün arkadaşımla muhabbet döndü alıştık coilli arabaya bundan sonra alacağımız arabadada coil olması lazım diye :) Gerçekten fiyat tuzlu ama ne biliyim jant +lastik almamda gider coil alırım :)
coili merak ediyoruzda pahalı diyorlar kaç gaymedir bu meret
coili merak ediyoruzda pahalı diyorlar kaç gaymedir bu meret
Yanılmıyorsam bir ay kadar önce 1.300 € fiyat vermişlerdi.
MehmetAli
16-12-2011, 20:21
Arkadaşlar merhaba ben kayseriden mehmet ali 7-8 gündür coupe sahibiyim 3 gündür bu konuyu okuyorum neredeyse tamamını okudum öyle öyleki hepinizi çok benimsedim :D
emrenin arabasını satmasına çok üzüldüm mesela :(
bide emirhan seni geçen hafta lip için arayan bendim (:
buda benim aracım şimdilik sadece FK 3,5 yay var 10kden sonra yazılım, yazında janta girişicem inşallah
http://ressim.net/8/out.php/i5318949_img-0006.jpg-k
http://ressim.net/8/out.php/i5318950_img-0010.jpg-k
http://ressim.net/8/out.php/i5318951_img-0011.jpg-k
http://ressim.net/8/out.php/i5318952_img-0018.jpg-k
Güle güle kullanın aracınızı :)
MehmetAli
16-12-2011, 20:54
Çok teşekkü ederim (:
bu arada bundan 3 ay öncesine kadar 1 yıl megane 3 yerli 1.6 hb kullandım ikisi arasında ikisini kıyaslayacak olursak coupede bi kaç özelliği aforoz etmişler :D ( kararan dikiz aynası, keyless go, katlanır ayna gibi) birde hb'in koltuk döşeme işçiliği daha iyiydi. coupe ise kapıların açılıp kapanmasında çıkardığı tok ses güzel hb daha basit bi ses çıkarıyordu ve kapı kilitleme sesi az geliyo coupede, hb'in kapıları her kilitlendiğinde vuruldum sanıyordum :D
Kardeşi kardeşe küstürmeyin ithal hb'ler candır :D
MehmetAli
16-12-2011, 21:16
İthalde kullandim evet hakkaten iyiydi o :D
hayırlı kazasız belasız olsun hoşgeldin. Plakana yakışır araba olmasını bekliyorum :)
Yanılmıyorsam bir ay kadar önce 1.300 € fiyat vermişlerdi.
yuro ne kadar bilmiyorumda 2500 tl vermiştik takmasıda içinde..
mehmetali, hem araban hem plakası çok güzelmiş.. güle güle kullan... sanırım premium paket var sende.. far yıkama var.. farlar da xenondur o zaman..
tavanla aynaları kaplattım bakalım fena değil
MehmetAli
17-12-2011, 11:05
Tesekkur ederim abi evet kayseride plaka isi ankara, istanbul kadar zor olmuyo 70 lira bagisla veriyolar :)
Paket yok abi aracta impressor baz modeli deri, navi ve cam tavan yok geri kalanida standart zaten ipmressorde
yuro ne kadar bilmiyorumda 2500 tl vermiştik takmasıda içinde..
Zamlanmış abi şuan tl olarak 3 bin küsür liraya geliyor.
3 bin küsür coil , jant lastik en az 2500 . 6000 tl by by bu türkiye kadar kazık 1 yer :((
3 bin küsür coil , jant lastik en az 2500 . 6000 tl by by bu türkiye kadar kazık 1 yer :((
euro yuksek olmasa aslinda ahim sahim bi fiyata satilmiyor KW coiloverlar
MehmetAli
18-12-2011, 10:24
Bin tl gibi coil buldum sertlik ayari yok sadece yukseklik ayari var ama markasini unuttum
Merhabalar, konu hatchback a kaçacak ama bi sorayım dedim. Arkadaşımda ithal megane 3 hb var. Coupelerdeki gibi ön tampondaki sağlı sollu gri parçadan taktırmak istiyor, ayrıca arka tampon ve yan marşpiyellerdende istiyor. Bunlar servis dışında nerden temin edebilirz. Servis tuzlu bir rakam vermiş. Ne yapabiliriz.
Merhabalar, konu hatchback a kaçacak ama bi sorayım dedim. Arkadaşımda ithal megane 3 hb var. Coupelerdeki gibi ön tampondaki sağlı sollu gri parçadan taktırmak istiyor, ayrıca arka tampon ve yan marşpiyellerdende istiyor. Bunlar servis dışında nerden temin edebilirz. Servis tuzlu bir rakam vermiş. Ne yapabiliriz.
Hatchback için eliftuning'de komple set var ama sahibinden.com'dan toplamaya kalkarsanız çok daha ucuza mal olur.
Bin tl gibi coil buldum sertlik ayari yok sadece yukseklik ayari var ama markasini unuttum
Aracınız hayırlı olsun. Custom olmasın o coil fiyatı uygunmuş baya.
euro yuksek olmasa aslinda ahim sahim bi fiyata satilmiyor KW coiloverlar
Kur şuan 2.45 :) 1.300 € ile çarpınca rakam uçuyo dediğin gibi kur 2 lira falan olsa fiyat çok abartılı olmayacak.
Hatchback için eliftuning'de komple set var ama sahibinden.com'dan toplamaya kalkarsanız çok daha ucuza mal olur.
Eliftuning baya faydalı olacağa benziyor. birde fk yay düşünüyoruz, bu yayın karekteristiği nasılsıdr sertmidir yumuşakmıdır bilmiyoruz. Arabayı sektirir mi oksa virajlarda denge azalırmı?
Eliftuning baya faydalı olacağa benziyor. birde fk yay düşünüyoruz, bu yayın karekteristiği nasılsıdr sertmidir yumuşakmıdır bilmiyoruz. Arabayı sektirir mi oksa virajlarda denge azalırmı?
Bir tanıdığım megane coupe'de 5 lik fk yay kullanıyordu memnun kalmadı sonra h&r almıştı. fk nın fiyatları gerçekten inanılmaz 160 liraya almıştı :D :D
MehmetAli
18-12-2011, 18:33
Bende fk 3,5 var yol tutus harika ama sertlestirdi baya. Digerleriyle kiyaslamak isterdim acikcasi (:
Bende fk 3,5 var yol tutus harika ama sertlestirdi baya. Digerleriyle kiyaslamak isterdim acikcasi (:
Fk 5 in konforu iyi çok sertleşmedi diyordu ama bende hiç binmedim aracına.Kişiden kişiye göre çok değişiyo açıkcası :D
Bir tanıdığım megane coupe'de 5 lik fk yay kullanıyordu memnun kalmadı sonra h&r almıştı. fk nın fiyatları gerçekten inanılmaz 160 liraya almıştı :D :D
Aynen ya arkadaşımda 150 TL demişler:) acaba diğerleri içeriğini altından mı yapıyo dedirtiyo insana:) denemek lazım o zaman:)
volkan_gs
19-12-2011, 00:00
Piyasadaki tüm tanınmış markaların ürünleri 350-400den aşağı değilken, 150 liraya satılan bir ürünü hem de yürüyen aksam gibi hayati bir bölümdeki ürünü alırken ucuz olsun bir deneyelim diye düşünmek canınızı sokakta mı buldunuz dedirtiyor bana da :)
s40 1.6dizel ile hafiften kapıştıkta manuel moda almadan edc ile bastım başta öndeydim sonda öne geçti ama nedense saçma bi ağırlık hissettm araçta nedendir acaba?
yigitkyl
19-12-2011, 08:11
Bi foto görelim ozaman :) Gözümüz günlümüz açılsın :)
yigitkyl
19-12-2011, 10:04
Arkadaşlar lastik değiştirmek isteyene kesinlikle Pirelli P Zero öneririm..ıslak, kuru, sert, taş, toprak farketmiyor performansı ,yol tutuşu çok iyi..İzmir'den düşünen varsa benim arabayı deneyebilir test edebilir istediği gibi :)
Bi foto görelim ozaman :) Gözümüz günlümüz açılsın :)
su yagmurlar bi dursa guzel bisiler cekip koyucam :)
MehmetAli
19-12-2011, 14:51
arkadaşlar şerefsizin biri sağ kapımı çizmiş baya derin bi çizin var gidermek mümkünmüdür bunu :@
arkadaşlar şerefsizin biri sağ kapımı çizmiş baya derin bi çizin var gidermek mümkünmüdür bunu :@
ayni sorun bendede var, on kaputumda hayvani 2 cizik var. cok sinirlendim ama yapcak bisi yok. eger tirnak giriyorsa cizige boyatmak tek care. 3 ay oldu, boyle kullaniyorum. kaskodan yaptircam.
MehmetAli
19-12-2011, 15:29
bu konuda mı görmüştüm adamlar boyasız kavlamış boyayı tamir etmişlerdi sanki.
bu konuda mı görmüştüm adamlar boyasız kavlamış boyayı tamir etmişlerdi sanki.
kavlamıs boyayı boyadamadan tamir edebiliceklerini sanmıorum ... ama boyası kavlamamıs göcükleri vakum sistemiyle cekiolar ...
Piyasadaki tüm tanınmış markaların ürünleri 350-400den aşağı değilken, 150 liraya satılan bir ürünü hem de yürüyen aksam gibi hayati bir bölümdeki ürünü alırken ucuz olsun bir deneyelim diye düşünmek canınızı sokakta mı buldunuz dedirtiyor bana da :)
kesinlikle +1 , bir arkadasım sciroccosuna almıstı 3 cm lik ön yaylardan 1 tanesini yolda giderken kırmıstı sanırım kücük bi cukura girmis yürüyen aksama dikkat etmek lazım ...
MehmetAli
21-12-2011, 07:55
Yapabilen aslında.
http://www.techturkey.com/forum/2344547-post8.html
Rötuş-Zımpara-Polisaj (Fotoğraflı Uygulama) - Skoda Forum - Detaylı Araç Bakım Forumu - Detailing Türkiye Forum (http://detailingturkey.net/showthread.php?t=8553)
Bunun gibi birçok uygulama var.Bende profesyonelleştikten sonra başlıycağım.
bu mesajdı benim dediğim (:
kesinlikle +1 , bir arkadasım sciroccosuna almıstı 3 cm lik ön yaylardan 1 tanesini yolda giderken kırmıstı sanırım kücük bi cukura girmis yürüyen aksama dikkat etmek lazım ...
buna direk rötüs deniyor teknik olarak boyanıyor ama bölgesel deil noktasal ....
MehmetAli
21-12-2011, 19:12
Arkadaslar bozuk yolda giderken arkadan plaka bostaymis gibi bi ses geliyo ama plaka bosta degil nerden geliyo olabilir sizce varmi boyle ses gelen (ses sadece cam acikken geliyo icerde ses yok yani)
amörtisörler ? süspansiyon yay falan filan teker tarafından ses geliyo bende
bide şimdi yeni başladı bazen uzun aralıklarla veya kısalmışlarıyla pıt pıt die ses geliyo
volkan_gs
21-12-2011, 19:45
Kapı ve bagaj fitilleri ses yapıyor genelde, ayda bir solüsyon sürünce sertleşmiyor ve ses yapmıyor pek.. Onun dışında pandizottan geliyor bazen, kağıt sıkıştırınca kesiliyor.. Geriside normal tıkırtılar işte yollarımızın hali ***** hem o tıkırtılarda olmasa renonun tadı nerde kaldıki zaten :p
MehmetAli
21-12-2011, 20:18
Sanirim yaylardan kaynakli
bendende arka sağ cam taraflarından bir tıkırtı geliyor. sıcak asfaltta bile geliyor, kemerden değil daha gerilerden geliyor ama nerden olduğunu tam çözemedim.
yavaştan açık veriyor meggy'ler :D
Kapı ve bagaj fitilleri ses yapıyor genelde, ayda bir solüsyon sürünce sertleşmiyor ve ses yapmıyor pek.. Onun dışında pandizottan geliyor bazen, kağıt sıkıştırınca kesiliyor.. Geriside normal tıkırtılar işte yollarımızın hali ***** hem o tıkırtılarda olmasa renonun tadı nerde kaldıki zaten :p
bu solüsyon nasıl bişey balata spreyi gibi sıkılan bişey var o mudur acaba
volkan_gs
21-12-2011, 22:18
bu solüsyon nasıl bişey balata spreyi gibi sıkılan bişey var o mudur acaba
yoo siyah plastiklere kullandığım ürünü kullanıyorum ben direk, özel olarak almadım yani..maksat sertleşmesini önlesin, ayda bir tekrarlıyorum zaten
http://www.prospect.fi/images/303_aerospace_protectant.jpg
o ses bende de var bende süspansiyon yada bagaj kapağından diye düşünüyodum fakat ses cam tavanın perdesinden geliyomuş kapatınca ses kesiliyor belki sizde de öyle bi durum vardır çaresinide henüz bulamadım servise fln da götürmedim :)
onuda sesi keşfetmek için arabayı arkadaşa verdim ben arka koltuğa oturdum öyle buldum.
MehmetAli
22-12-2011, 15:35
Sesin kaynağını buldum çok şükür :D
sağolsun yayı takan arkadaş alt korumayı sanırım tam monte edememiş sallanıp duruyor %99 ordan geliyo ses (:
yigitkyl
22-12-2011, 16:19
Ya hiç sormayın benim araba müziği kapatınca çat pat tak tık kendi kendine müzik yapıyor zaten..Bu ara arka taraftan kafalıklardan ses geliyor tıkır tıkır onu bi bulamadım nerden geldiğini ona dikkat etmeye çalışırken patlıcam bigün duvara falan :)
yigitkyl
22-12-2011, 16:22
Parkları iptal edip sadece mercekleri kullanan var mı aramızda ? Turuncular çok hoş duruyor da değişiklik yapsam mı kararsız kaldım çok .
yigitkyl
22-12-2011, 16:23
Sesin kaynağını buldum çok şükür :D
sağolsun yayı takan arkadaş alt korumayı sanırım tam monte edememiş sallanıp duruyor %99 ordan geliyo ses (:
Yay olarak neye karar verdin ? :) Ya eibach ın 5 cm i kafaya taktım bu ara alabilirim prokit ini kullanıyorum ama bu az kalıyor..jantı daha göstersin istiyorum..ön arka 2 parmak giriyor çamurluk lastik arası ama kapansın ara istiyorum..
volkan_gs
22-12-2011, 16:32
Ya hiç sormayın benim araba müziği kapatınca çat pat tak tık kendi kendine müzik yapıyor zaten..Bu ara arka taraftan kafalıklardan ses geliyor tıkır tıkır onu bi bulamadım nerden geldiğini ona dikkat etmeye çalışırken patlıcam bigün duvara falan :)
Bendede tesisat yaptıktan sonra açılışta pıt pıt pıt diye ses yapıyor :)
Bir parça takınca çözülüyor demişti tesisatçı, parazit önleyiciydi galiba.. 30-40 liralık ucuz birşeymiş ama bi daha söktürmek istemedim biryerini o yüzden kullanıyorum bende öyle :)
Yay olarak neye karar verdin ? :) Ya eibach ın 5 cm i kafaya taktım bu ara alabilirim prokit ini kullanıyorum ama bu az kalıyor..jantı daha göstersin istiyorum..ön arka 2 parmak giriyor çamurluk lastik arası ama kapansın ara istiyorum..
Eibach in 5 liklerimi cikmis? Coupe icin olduguna emin miyiz?
MehmetAli
22-12-2011, 17:43
FK 3,5 var ama tam istedigim gibi dusurmedi yine fk 5 ile degistiricem bugun yarin.
Fkdan memnunum oyle asiri bi sertlesme olmadi yol tutusuda baya artirdi.
Eibach 5 yok, eibach coilover yok megane III'e göre.
Coil-ex var 4lük, sporco 3.5 var
MehmetAli
22-12-2011, 18:26
Fiyatlari bellimi bunlarin coil-ex nasildir peki
5 lik fk takılan megane coupe.Fotoğraflar biraz ufak ama fikir verme konusunda yardımcı olur.
View image: SANY0043 (http://postimage.org/image/1rn0wlvic/)
View image: SANY0038 (http://postimage.org/image/1rnuoa4ec/)
Bir parça takınca çözülüyor demişti tesisatçı, parazit önleyiciydi galiba.. 30-40 liralık ucuz birşeymiş ama bi daha söktürmek istemedim biryerini o yüzden kullanıyorum bende öyle :)
Tesisat yaptırdın mı volkan hayırlı uğurlu olsun.. Bu aralar çok uzak kaldım buralara okuldan dolayı :)
O çat-pat bendede yapıyor boşver takma :)
Havalar düzelse de güzel bir buluşma ayarlasak geçenlerde bir buluşalım dedik sadece douyla ben vardım :D
Fiyatlari bellimi bunlarin coil-ex nasildir peki
Eliftuning den bakın
volkan_gs
22-12-2011, 22:53
Tesisat yaptırdın mı volkan hayırlı uğurlu olsun.. Bu aralar çok uzak kaldım buralara okuldan dolayı :)
O çat-pat bendede yapıyor boşver takma :)
Sağolasın İlkay, aldım ucuz yollu bişeyler ya dayanamadım daha fazla orjinallere :)
Havalar düzelse de güzel bir buluşma ayarlasak geçenlerde bir buluşalım dedik sadece douyla ben vardım :D
Bende tanışmak isterim ya sizlerle havalar düzelince gelmeye çalışırım..
Çoğu arkadaşı real'de tanıdım ama yeni arkadaşlarda tanımak isterim :)
Bende tanışmak isterim ya sizlerle havalar düzelince gelmeye çalışırım..
Çoğu arkadaşı real'de tanıdım ama yeni arkadaşlarda tanımak isterim :)
Haftaya havalar düzelirse buluşalım bu hafta sonu yağmurlu görünüyo.
yigitkyl
23-12-2011, 08:00
Eibach in 5 liklerimi cikmis? Coupe icin olduguna emin miyiz?
Emin değilim aslında megane a yokmuş galiba ama 5cm lik üretimleri var .
TERTEMİZ EİBACH PRO KİT 5 cm SPOR YAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59586649 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tertemiz-eibach-pro-kit-5-cm-spor-yay-59586649/detay)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-fiat-bravo-5-cm-eibach-yay-57696593/detay
yigitkyl
23-12-2011, 08:04
Ses sisteminden sonra açılışta bende de 3-4 tane bas geliyor pat pat diye ama yüksek değil ince bi ses :) rahatsız etmiyor beni fazla artık duymuyorum bile diyebilirim :)
ogunmisir
23-12-2011, 08:37
Arkadaşlar merhaba,konuyu 2-3 gündür okudum daha bitmedi.Gayet güzel olmuş.
Bende bir kaç soru sorayım.
1-Arka pandozite ses için çözüm varmı?Ben bant yapıştırtım ancak daha düzgün bir yol mesela.
2-Teyp ekranında cd çalarken T yazısı var ortada,bunun anlamı ne Track olsa MP3 cd de de değişmiyor.
3-Bluetooth kulaklığım var,aynı zamanda araca da tanıttım ancak 2si bir arada olmuyor sanırım.
4-Sony Ericcson telefonu bluetooth ile bağlasak oradan müzik dinleyebilirmiyiz,kabloyla çalışıyor ancak kablosuz nasıl olur?
Şimdilik sadece 225/45/17 lastik,film,kaliper boya yaptım.Stok yani araç.1.6 Benzinli.
T yazısı traffic anlamına gelmesi lazım , trafik bilgileri varsa dinlenilen radyo frekansında yazı olarak geçer.Bluetooth ile bağlayarak telefonunuzdan müzik dinleyebilirsiniz.
ogunmisir
23-12-2011, 10:21
Traffic özelliği denedim,kapatmama rağmen yazı duruyordu.
ogün Meg II RS'i sattın mı? şimdiki 1.4 TCe modeli mi?
bende de Meg III 105 hp Dinamik DCi var..
ogün Meg II RS'i sattın mı? şimdiki 1.4 TCe modeli mi?
bende de Meg III 105 hp Dinamik DCi var..
kral seri hemde