Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
Beyler benimde plaka aydinlatmasinin cam kapaginin biri dusmus. Led ampul takmistim oraya kapak olmadan isik etrafa dagilmiyor. Nerde bulabilirim onu bi bilginiz varmi? Servisi hic karistirmaya gerek yok simdi durduk yere :D kaput keceside alicam beraberinde.
İzmir li megane cılar hadi havalar güzel bu ara yapalım bi buluşma foto çekilelim :) geçen akşam 34 DT yle karşılaştık..selamlaşıp bostanlı sahile kadar arkalı önlü geldik..bigün de hep beraber yapalım bari foto falan çekiliriz :)
valla doğru söylüo yiğit en yakın zamanda bişeyler yapmalı kararlaştıralım cumartesi pazar fark etmez sonrada arkasına cila günleri filan ayarlarız :) gerçi benim araçta çok çizik var ama olsun:D
Orjinal park ampulu dipsizdir, ben parklarda çift duy hiç duymadım onu sinyallerle karıştırıyor olabilirmisiniz ?
Şekil olarak gösterirsek bizim park ampulü dipsiz ;
http://www.enkolay.com.tr/published/publicdata/MURATENKOLAYY2/attachments/SC/products_pictures/10-lu-paket-dipsiz-park-ampulu_30356.jpg
Peki nerden bulabilirim turuncu ampul
Beyler benimde plaka aydinlatmasinin cam kapaginin biri dusmus. Led ampul takmistim oraya kapak olmadan isik etrafa dagilmiyor. Nerde bulabilirim onu bi bilginiz varmi? Servisi hic karistirmaya gerek yok simdi durduk yere :D kaput keceside alicam beraberinde.
Maslak sanayi far tuninge bi sor istersen ben orda yaptirdim vardir buyuk ihtimal
volkan_gs
26-03-2012, 01:03
Z tech 6 ledli Turuncu Renk Dipsiz Park Ampul 14050 - eliftuning (http://www.eliftuning.com/Z-tech-6-ledli-Turuncu-Renk-Dipsiz-Park-Ampulu-14050_33875.html#0)
her elektrikçide vardır dipsiz park ampülü
Ledli kullanan varmi ariza isigi yakma durumu olurmu ledlide acaba
volkan_gs
26-03-2012, 02:39
ben kullanıyorum, yakmıyor
Eyup Duygun
26-03-2012, 09:30
Gene bi led sorusu megancı arkadasların cogu aracın muhtelif yerlerınde , cokda led kullandı hic birinde arıza vsvs olmuyormus LED'de gönlünüz rahat olsun heheheh sözüm meclisden dısarı :D:D
Led tuning de sıkıntı yok :D
Turuncu ampul olarak parklardan bahsetmiyorsan , gündüz farı olarak takıcam diyorsan tek duy düz tırnak turuncu ampul alıp gündüz farlarına takabilirsin , ancak düz tırnak turuncu olanların çoğu boya olduğu için rengi kısa bir süre sonra yeşile dönüşüyo onun yerine bildiğimiz şaşı tırnak turuncu sinyal ampulu alıp tek tırnağı ezip takarsan tamamdır. :D
Sonra birde park ampulüne gelen kabloyu gündüz farına bağlarsın zahmetsiz bir şekilde amerikan park olur. :D
Amerikan park gbi dursun istiyorum modul veya cift duy garantiyi bozar dediler bende parklara turuncu takarsam xenonun yaninda sik bi goruntu olur diye dusunuyorum bu arada bi soru daha sislere 4300k philips ampul takmayi dusunuorum tamponu sokuyorlarmi takarken?
Amerikan park gbi dursun istiyorum modul veya cift duy garantiyi bozar dediler bende parklara turuncu takarsam xenonun yaninda sik bi goruntu olur diye dusunuyorum bu arada bi soru daha sislere 4300k philips ampul takmayi dusunuorum tamponu sokuyorlarmi takarken?
benim tampon sökülmeden yapıldı. Adam çamurluğun içindeki plastiği hafif eğdi yandan elini soktu halletti :D
ve işte goolll.. 130 hp lik megane 3 dizelin gelişi kesinleşti.. resmi olarak duyuruldu.. bu haber yeğene kapak olsun :D :D
Renault-Renault'yu Keşfet-Haber Detay (http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=18&news_id=742)
volkan_gs
26-03-2012, 19:28
Bu jantlar ve ön tamponla gelirse, bizim arabaların fiyatları artar :)
130 hp +yazılım.. 170 hp dizel motor.. süper olacak... ;) kim sallar 105 likleri bundan sonra :D
valla doğru söylüo yiğit en yakın zamanda bişeyler yapmalı kararlaştıralım cumartesi pazar fark etmez sonrada arkasına cila günleri filan ayarlarız :) gerçi benim araçta çok çizik var ama olsun:D
Bostanlı time nin önünde görmüştüm siyah tavan siyah logolar gayet güzeldi yanılmazsam spor yay kullanıyorsun.
Mekan kararlaştıralım, bir yerden başlayalım
asıl bu yükseklikte gelirse hiç bi yay kurtarmaz bu arabayı :)
Bunada göz alışır zamanla :) 130 hp dumanlı yazılımla baya keyifli olur. :D
volkan_gs
26-03-2012, 23:35
hala guzel fotolarini cekemedim ama 2 tane biraz kirli resimlerini paylasiyim sizle;
Çok güzel maaşallah, lastik ölçüleriniz nedir?
Çok güzel maaşallah, lastik ölçüleriniz nedir?
sagolun, 225/40/18
araba serviste navigasyon bağlanıyo bugün bakalım nası olcek :D
araba serviste navigasyon bağlanıyo bugün bakalım nası olcek :D
Fotoları bekliyoruz .)
ve işte goolll.. 130 hp lik megane 3 dizelin gelişi kesinleşti.. resmi olarak duyuruldu.. bu haber yeğene kapak olsun :D :D
Renault-Renault'yu Keşfet-Haber Detay (http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=18&news_id=742)
130lukta 130luk diyon bakalım kaç ay sürcek hevesin dayı :D
Bence vakit varken satın makyajlı için :D değerler düşücek yeni motor gelince
yeni motoru 1.5 dci fiyatıyla satarlarsa tabi
sifirlar ucmus durumda o nasil olucak :)
41-42 ye versen 2010 u 12-13 bin lira vermem lazim ustune sifirlamak icin.
bence degmez.
sifirlar ucmus durumda o nasil olucak :)
41-42 ye versen 2010 u 12-13 bin lira vermem lazim ustune sifirlamak icin.
bence degmez.
Alp , bu çizgilerdeki aracın motoru 1.5 değil diye düşünüyorum.
1.6 130 olması gereken motordur.Sırf bunun için bile alınır.
Alacağımdan demiyorum hislerim bunlar:D
60 liranın üzerinde alınması zor olur gerçekten..
38'e satsam ki çok zor, tek parça boyalı hale geldi arabam.. üzerine 22+ milyar vermek insanın zoruna gider ya.. :( :(
son günlerde chiplere baya bakmaya başladımda bir arkadaşımız forumdan yardımcı oldu sorularımı cevaplandırdı ben kendimde biraz araştırdım chiptuning06 diye birşey buldum 108kw yazıyor megane 1.5dci eco2 için ki bu bizimki oluyor sanırım 81kw demişler 108kw yapmışlar fiyatta 380 euro diyor 150 beygir 900tl 140 650 oluyormuş diye öğrendim (140 lık chiptuning06 değil)
sizce ne derece mantıklı?
(aracım EDC):confused:
130luk coupe sabırsızlıkla bekleniyor :D
130luk coupe sabırsızlıkla bekleniyor :D
forumdan birisi alsa da stokkene bir rolling yaparak görsek nedir ne değildir? :D
60 liranın üzerinde alınması zor olur gerçekten..
38'e satsam ki çok zor, tek parça boyalı hale geldi arabam.. üzerine 22+ milyar vermek insanın zoruna gider ya.. :( :(
Alıcaz sana dayıcık , tanıtım mavisinden inşallah
Geçen gün buğrayla dikkat ettikte aracın altına eğilip bakınca baya alçakmış :D
http://img822.imageshack.us/img822/4081/fotoraf2s.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/fotoraf2s.jpg/)
forumdan birisi alsa da stokkene bir rolling yaparak görsek nedir ne değildir? :D
kia'larla dene, yokmu Ankara'da dayı ? ceed vs
kia'larla dene, yokmu Ankara'da dayı ? ceed vs
yok valla deneyecek dizel.. belki konuyu okuyan birisi çıkarsa denerik.. :D
130 luk megane sadece Coupe olacakmış.. allah belasını versin bu reno türkiyede çalışanların... :mad: :ofk:
130 luk megane sadece Coupe olacakmış.. allah belasını versin bu reno türkiyede çalışanların... :mad: :ofk:
başkan sen dizeli full den alıyomuşsun zaten kafadan 105bg e düşer o araba :)
başkan sen dizeli full den alıyomuşsun zaten kafadan 105bg e düşer o araba :)
deneyelim görelim 105 mi yoksa 140 mı :D :D
130 luk hb dusunuyorsaniz aracimi saticam...
130 luklar karışmış dizelden bahsedilmiş :D
hocam yeni dizel 1.6 motordan bahsediyorum.. napayım benzinli arabayı :D :D
gemlik tarafında bi kaç gün önce gördüm makyajlı meganları
gemlik tarafında bi kaç gün önce gördüm makyajlı meganları
kaput altına baktınmı 1.6 dci varmı ...
kaput altına baktınmı 1.6 dci varmı ...
karşıdan gördüm 2-3 araba peş peşe geçerlerken farklıydı dıştan makyajlı olduğu belliydi ,1.6 filan bilmem :)
karşıdan gördüm 2-3 araba peş peşe geçerlerken farklıydı dıştan makyajlı olduğu belliydi ,1.6 filan bilmem :)
Plakayı okurken arkamdan biliceksin :P
yigitkyl
29-03-2012, 20:38
DT8677 boğaziçinin ordaydı bi saat önce :) dururken baktım normal kullanılan yaylara göre biraz düşük geldi pres falan bişey yaptırdın mı merak ettim ? :)
Arkadaslar turuncu ledli park ampulu ariyorum 6 ledli ztech gordum ama hic bi yerde bulamiyorum xenonun yaninda belli olucak guclu aydinlatan park ampulu nerde satildigini bilen varsa yardimci olabilirmi
volkan_gs
01-04-2012, 12:34
Akünün yanındaki sigorta kutusunun şeması olan var mı elinde?
Araç kataloğunda olması lazımdı ama ? yanlışmı hatırlıyorum acaba ?
volkan_gs
01-04-2012, 15:20
İçerdekinin var bana akünün yanındaki lazım, arka sislerin sigortasını bulamadım.
Arkadaslar turuncu ledli park ampulu ariyorum 6 ledli ztech gordum ama hic bi yerde bulamiyorum xenonun yaninda belli olucak guclu aydinlatan park ampulu nerde satildigini bilen varsa yardimci olabilirmi
Araca amerikan park yapmaya mı çalışıyorsunuz ?
İçerdekinin var bana akünün yanındaki lazım, arka sislerin sigortasını bulamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam akünün yanındakinin de şeması olması lazımdı eski aracımda sigortası yanmıştıda şemadan bakıp değiştirdik diye hatırlıyorum :/
Araca amerikan park yapmaya mı çalışıyorsunuz ?
Aynen bi tane osram aldim ama duruyo taktirmadim daha guclu isik veren bisi ariyorum ledli xenonun yaninda belli olmaz diye korkuyorum
Aynen bi tane osram aldim ama duruyo taktirmadim daha guclu isik veren bisi ariyorum ledli xenonun yaninda belli olmaz diye korkuyorum
Turuncu ampul olarak parklardan bahsetmiyorsan , gündüz farı olarak takıcam diyorsan tek duy düz tırnak turuncu ampul alıp gündüz farlarına takabilirsin , ancak düz tırnak turuncu olanların çoğu boya olduğu için rengi kısa bir süre sonra yeşile dönüşüyo onun yerine bildiğimiz şaşı tırnak turuncu sinyal ampulu alıp tek tırnağı ezip takarsan tamamdır. :D
Sonra birde park ampulüne gelen kabloyu gündüz farına bağlarsın zahmetsiz bir şekilde amerikan park olur. :D
Daha önceki postlarda yazmıştım eğer amerikan park yapmak istiyorsanız yukardaki en köklü çözüm, park ampulleri sönük kalır.
Daha önceki postlarda yazmıştım eğer amerikan park yapmak istiyorsanız yukardaki en köklü çözüm, park ampulleri sönük kalır.
Gunduz farina degil ben direk park ampulunu turuncu olarak degistirmek istiyorum sonuk mu kalir diyorsunuz? Amacim hani sciroccolarda yaptiklari gibi parklar ic tarafta durduu icin ole dusundum umarim anlatabilmisimdir
Gunduz farina degil ben direk park ampulunu turuncu olarak degistirmek istiyorum sonuk mu kalir diyorsunuz? Amacim hani sciroccolarda yaptiklari gibi parklar ic tarafta durduu icin ole dusundum umarim anlatabilmisimdir
Demek istediğinizi anladım araçta mercek varmı ?
Aynen var..
O zaman demek istediğiniz olabilir ancak sönük yanar ondan dolayı dediğim gibi yaparsanız hem amerikanlar köşede daha güzel görüntü alır.
O zaman demek istediğiniz olabilir ancak sönük yanar ondan dolayı dediğim gibi yaparsanız hem amerikanlar köşede daha güzel görüntü alır.
Dogru soyluyorsunuzda gunduze takarsam tek turuncu yanicak olede istemiyorum o yuzden
Dogru soyluyorsunuzda gunduze takarsam tek turuncu yanicak olede istemiyorum o yuzden
Yok bakın yazmıştım ya parkların elektriğini söküp gündüze bağlıyorsunuz gündüzün kabloları boşa çıkıyor yani.Bu sayedede parklar yandığında gündüzler yanmış oluyor.
Yok bakın yazmıştım ya parkların elektriğini söküp gündüze bağlıyorsunuz gündüzün kabloları boşa çıkıyor yani.Bu sayedede parklar yandığında gündüzler yanmış oluyor.
Simdi anladim cok mantikli ama garantiyle sorun olurmu?cunku modul baglaticaktim usta garantide sikinti olur demisti
belgehan
01-04-2012, 20:19
Ya şunu alıp uçlarını birleştirebilir miyiz? Nasıl birleştirilecek amerikan park için ? (Gündüz farlarının yerine yapacağım)
Standart PY21W/5W Çift duy Ampul AMERİKAN PARK a GittiGidiyor'da 54503368 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/standart-py21w-5w-cift-duy-ampul-amerikan-park-a-54503368)
Ya şunu alıp uçlarını birleştirebilir miyiz? Nasıl birleştirilecek amerikan park için ? (Gündüz farlarının yerine yapacağım)
Standart PY21W/5W Çift duy Ampul AMERİKAN PARK a GittiGidiyor'da 54503368 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/standart-py21w-5w-cift-duy-ampul-amerikan-park-a-54503368)
Çift duy almaya gerek yok tek duy sinyal ampulü alıp bir tırnağını ezerek takabilirsiniz solamamsı için :)
Simdi anladim cok mantikli ama garantiyle sorun olurmu?cunku modul baglaticaktim usta garantide sikinti olur demisti
Garantiden sıkıntı olcağını sanmıyorum ya gerçi garanti işleri bize ters :D
belgehan
01-04-2012, 20:36
Bu mu ?
12v 93 TEK DUY SİNYAL AMPUL RENKLİ 5'li GittiGidiyor'da 49643852 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/12v-93-tek-duy-sinyal-ampul-renkli-5-li-49643852)
Bu mu ?
12v 93 TEK DUY SİNYAL AMPUL RENKLİ 5'li GittiGidiyor'da 49643852 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/12v-93-tek-duy-sinyal-ampul-renkli-5-li-49643852)
Bauhaus carrefourda falan satılıyor ama markası osram olsun diğerleri zamanla soluyor. Bu linkteki ne tam anlamadım ama alıcağınız tek duy sinyal ampulu olacak yani aracın üstünde olan sinyal ampulünün aynısından.
belgehan
01-04-2012, 20:44
O zaman serviste vardır ya. Serviste ucunu birleştirebilirler mi ?
O zaman serviste vardır ya. Serviste ucunu birleştirebilirler mi ?
Servisten almak daha mantıklı zaten solmuyor, bir tane tınağını ezermisiniz derseniz onlar ezip takarlar.
belgehan
01-04-2012, 20:49
O zaman ben öyle yapayım ya. Çok teşekkür ederim. :)
Rica ederim en mantıklı ve ucuz yollusu o :)
Kanka sen yaşıyon mu ya nerdesin? :D Senin farlar karartılmış olandan mıydı yoksa normal parlak olan mı ?
belgehan
01-04-2012, 21:42
buradayım kanka ya yazacak pek bişey bulamıyordum ama bu aralar modifiye virüsü beni ele geçirdi bakalım sonum ne olacak. :) Önümüzdeki fizik sınavından 100 alırsam remap geliyor. Hayvan gibi asılıyorum derse bakalım ne olacak fara gelince. Benim farlar beyazımsı ama arada siyahta oluyor. Buradaki üstadlar daha iyi bilir. :) Atarım bir ara resimleri... :)
bugrahan
01-04-2012, 22:00
Servisten almak daha mantıklı zaten solmuyor, bir tane tınağını ezermisiniz derseniz onlar ezip takarlar.
Kanka seninkilerdemi öyleeeeeee:rolleyes: oğlum bıraktığımdada bu muhabbet dönüyodu hala çözülmedimi buiş:D:D
Kanka seninkilerdemi öyleeeeeee:rolleyes: oğlum bıraktığımdada bu muhabbet dönüyodu hala çözülmedimi buiş:D:D
Oğlum sen hanesun ya aynen bendekilerde servis malı kankam sağolsun :cool:
Yok valla daha çözülmedi :D
belgehan
01-04-2012, 22:07
333. sayfa maaşallah... :)
Megane coupe ile ilgili hiçbir fikri olmayan insan bile şu 333 sayfayı okusa park ampulunden downpipe bilgilerine kadar herşeye ulaşır ;)
bugrahan
01-04-2012, 22:13
Megane coupe ile ilgili hiçbir fikri olmayan insan bile şu 333 sayfayı okusa park ampulunden downpipe bilgilerine kadar herşeye ulaşır ;)
Ben demiştim sana pazar yağmur var diye:D:D
Buğra ben merak ediyorumda kanka benim arabayı clipe bağlıycam turbonun peak ine birde rail basıncına bakalım. :)
bugrahan
01-04-2012, 22:16
Buğra ben merak ediyorumda kanka benim arabayı clipe bağlıycam turbonun peak ine birde rail basıncına bakalım. :)
Niye kanka led tuninK yaptıktan sonra peak 2.5 vuruyo:D:D
Niye kanka led tuninK yaptıktan sonra peak 2.5 vuruyo:D:D
Yapma be kanka :D Merak ettim ciddi ciddi heralde en fazla 1.7 falan peak vuruyodur.
bugrahan
01-04-2012, 22:19
Yapma be kanka :D Merak ettim ciddi ciddi heralde en fazla 1.7 falan peak vuruyodur.
1.7 1.8 falan vuruyo benimki iştee=)) naptın yazılımımı açtırdın yoksa:eek:
!.7 1.8 falan vuruyo benimki iştee=)) naptın yazılımımı açtırdın yoksa:eek:
Yok ya şuan açık hali değil şuan bakıp birde açtıktan sonra bakıcam bana tenekeleri bir ara versene :cool:
bugrahan
01-04-2012, 22:23
Yok ya şuan açık hali değil şuan bakıp birde açtıktan sonra bakıcam bana tenekeleri bir ara versene :cool:
Hoppaaa var bunun içinde bi iş=)) biriylemi denicen???
Hoppaaa var bunun içinde bi iş=)) biriylemi denicen???
Yok be kanka saclarla 18 ler ne kadar farkediyo ona bakıcam bu hafta sonu müsait olamam heralde ama anca 2 hafta sonra olur erol kırmaz heralde beni maksat arabayı görmek.
kambersiz düğün emresiz gider olmaz :D kime atar yapıonuz emree pampa banamı kaldırdın ahaha araba patırdatıyo diye :D
kambersiz düğün emresiz gider olmaz :D kime atar yapıonuz emree pampa banamı kaldırdın ahaha araba patırdatıyo diye :D
Kanka en son denemeden sonra ben sana daha kaldırmam hiç gerek yok ahahah :D Buğra hep diyo jantlar sana çok kaybettiriyo diyede bende merak ettim acaba kaç boy farkedicek ch lar maksat o yani ;)
bugrahan
01-04-2012, 22:28
Yok be kanka saclarla 18 ler ne kadar farkediyo ona bakıcam bu hafta sonu müsait olamam heralde ama anca 2 hafta sonra olur erol kırmaz heralde beni maksat arabayı görmek.
sıkıntı yok kanka veririm tabi ama lastik bulmak lazım kar lastiği varrr:D:D
Senin aracın 68hp diilmi??=) niye bize kaldırıp duruyosunnnn:D:D
Bükemediğimiz eli öpmeyi biliriz pampa bak videoyuda koyayım hatta :D
meganevshdi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2gbTv-uL8Lw&context=C2c5feADOEgsToPDskIyt9uDs5uQ6KRoXxEbeqpT)
sıkıntı yok kanka veririm tabi ama lastik bulmak lazım kar lastiği varrr:D:D
Eyvallah kanka sıkıntı olmaz ya teneke olsun yeter :)
bugrahan
01-04-2012, 22:31
meganevshdi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2gbTv-uL8Lw&context=C2c5feADOEgsToPDskIyt9uDs5uQ6KRoXxEbeqpT)
Burdan hdi'a giderrrrrr:D:D
Buğra emreyemi kaldırdın şimdi sen :D
estafrllh kanka :)
giderini aldım kabul ettim alex kardeşim başka arbayla kendi arabamı geçmek değişik olucak sanırım :D ahahaha seninkini ben kullanıcam :D
bugrahan
01-04-2012, 22:42
Buğra emreyemi kaldırdın şimdi sen :D
Aynen adam 2de bir konumuza giriyo baksana=)))
giderini aldım kabul ettim alex kardeşim başka arbayla kendi arabamı geçmek değişik olucak sanırım :D ahahaha seninkini ben kullanıcam :D
Ben senin arabanı kullanamamki durmuyo o araba:D:D
Aynen adam 2de bir konumuza giriyo baksana=))
Hep megane lara gider zaten bende gelir basarım yanınızda saclarımla ama :D
bende 13mü taksam yaaaw :D
bugrahan
01-04-2012, 22:45
Hep megane lara gider zaten bende gelir basarım yanınızda saclarımla ama :D
saclarla beni geçme yoksa:eek:
13 lerle o araba tutunurmu kanka ya peak gelince :D
saclarla beni geçme yoksa:eek:
Yok kanka senin jantlarınla seni geçmem :D
bugrahan
01-04-2012, 22:48
onumu taksam bunumu taksam yok zaman mekan belirleyelim:D:D:D
darkmann
01-04-2012, 22:55
by tenekelerle o basıklıkla yürümez diyenler :D şu bizim insignia adam gibi bitmediki deneyelim sizin arabalarla bu arada bizim ceed cut out yaptı gazlayınca ortaya karışık bi duman çıkıyo hem alttan atıyo hem arkadan :D
by tenekelerle o basıklıkla yürümez diyenler :D şu bizim insignia adam gibi bitmediki deneyelim sizin arabalarla bu arada bizim ceed cut out yaptı gazlayınca ortaya karışık bi duman çıkıyo hem alttan atıyo hem arkadan :D
Erol takıp direk otobana çıkıcam yoksa dediğin gibi sokak arası sıkıntı :D Ceedle deneyip farkı göreyim diycektim ama ceed cut out yaptı diyosun kaç boy aldı ona göre oranlarız olmadı.İnsignia'yı bende merak ediyordum ama kısmet :/
bugrahan
01-04-2012, 23:00
hala çöüzlmedimi yaaa??? geçen oldu gibi diyodun sanki??=/ o duman yazılımı açtığındandır:D:D
Erol takıp direk otobana çıkıcam yoksa dediğin gibi sokak arası sıkıntı :D Ceedle deneyip farkı göreyim diycektim ama ceed cut out yaptı diyosun kaç boy aldı ona göre oranlarız olmadı.İnsignia'yı bende merak ediyordum ama kısmet :/
ınsıgnia ağır yaaa yürümemiz lazım bence ama hacim olduğu içinde kesin bişey diyemiyorum:D:D
hala çöüzlmedimi yaaa??? geçen oldu gibi diyodun sanki??=/ o duman yazılımı açtığındandır:D:D
Erol yazılım açıldıysa söyle kanka bak sacları takıp iyice geriye düşmeyelim :D :D :D
darkmann
01-04-2012, 23:05
ya şöyle söyleyeyim insignia oldu diye 1 hafta geziyo sonra arıza yakmadan duman atıyo tekrar haftasonu bu sefer tamam dendi ama tekrarlama ihtimali olduğuna inaniyorum nedense :)insignia ile 160 dsg rocco denedik her viteste rocco 1-1.5 açıyo vitesten çok kaybediyo insgnia bu arada okulda 2 arkadaşımda megane coupe yükledi biri edc diğeri düz dp+yazılım yaptı onlarıda davet ederim bu seferki denemeye
darkmann
01-04-2012, 23:07
ceed'in son durumu dp+cut out(bişe katmıyo hatta alıyo bence)+yazılım eskisine göre azcık açık fazla açtıklarında turbo kesme yaptı ama gidişi harbi gidiyo denicek cinstendi:)
ya şöyle söyleyeyim insignia oldu diye 1 hafta geziyo sonra arıza yakmadan duman atıyo tekrar haftasonu bu sefer tamam dendi ama tekrarlama ihtimali olduğuna inaniyorum nedense :)insignia ile 160 dsg rocco denedik her viteste rocco 1-1.5 açıyo vitesten çok kaybediyo insgnia bu arada okulda 2 arkadaşımda megane coupe yükledi biri edc diğeri düz dp+yazılım yaptı onlarıda davet ederim bu seferki denemeye
edc kaç beygir olmuş bide sıkıntı yaratmışmı acaba?
ceed'in son durumu dp+cut out(bişe katmıyo hatta alıyo bence)+yazılım eskisine göre azcık açık fazla açtıklarında turbo kesme yaptı ama gidişi harbi gidiyo denicek cinstendi:)
Anladım erol benim amacım sac - 18 görmekti o zaman ceedle anlayamıycaz onu :D
darkmann
01-04-2012, 23:10
edc 142hp verdi dynoda yazılım baya bi yaradı açıkcası düzle kafa kafaya gidicek nerdeyse :)
bugrahan
01-04-2012, 23:11
Kanka hepsini bir çağırma sakınnn:D:D ayrı ayrı olsun yoksa çok kalabalık oluyoo:D:D bigün insigniayla dneriz başka bigün coupelerle=) bide 160lık roccomu var standartmı??=)
Kanka hepsini bir çağırma sakınnn:D:D ayrı ayrı olsun yoksa çok kalabalık oluyoo:D:D bigün insigniayla dneriz başka bigün coupelerle=) bide 160lık roccomu var standartmı??=)
Aynen kanka kalabalık olmayalım en son kalabalık olduğumuzda bana patladı pols amcalar :D
bugrahan
01-04-2012, 23:13
aradaki farkı göstertirim ben sana:D:D sacla 18i'in farkını merak ediyosan.. 2boy vardır bence:cool:
darkmann
01-04-2012, 23:13
aynn eski hali olsa daha net farkı anlardık buğrayla karşılaştıralım diyicem ama onun arabada açıldı
edc 142hp verdi dynoda yazılım baya bi yaradı açıkcası düzle kafa kafaya gidicek nerdeyse :)
142 beygir 105 manuel karşılaştırmasımı o :)
darkmann
01-04-2012, 23:15
160 rocco standart dsg o zmaan ayrı ayrı denemeler yaparız sonra olan en çok dikkat çekene oluyo :Dbkz:emre
aradaki farkı göstertirim ben sana:D:D sacla 18i'in farkını merak ediyosan.. 2boy vardır bence:cool:
O zaman seninle farkı görürüz kanka öncesi - sonrası yaparak.:D
aynn eski hali olsa daha net farkı anlardık buğrayla karşılaştıralım diyicem ama onun arabada açıldı
Aynen şuan kıstas alabilceğim bir araba kalmadı :D
bugrahan
01-04-2012, 23:17
160 rocco standart dsg o zmaan ayrı ayrı denemeler yaparız sonra olan en çok dikkat çekene oluyo :Dbkz:emre
tamamdır bi havalar düzelsin deneyelim valla 160lık roccoyla merak ediyorum ne oluyo ne bitiyo diye=)
darkmann
01-04-2012, 23:17
142 beygir 105 manuel karşılaştırmasımı o :)
yok 105+chip+downpipelı diğer coupenin karşılaştırmasıydı ,hatta yazılımlı 1.6dizel volvo c30u geçtiğini söyledi arkadaş.
bugrahan
01-04-2012, 23:21
O zaman seninle farkı görürüz kanka öncesi - sonrası yaparak.:D
Aynen şuan kıstas alabilceğim bir araba kalmadı :D
Deneriz ya istiyosan bi yolunu buluruz =))
Erolda olmasa deniycek farklı arabalar bulamıycaz sağol kanka. :)
darkmann
01-04-2012, 23:24
Erolda olmasa deniycek farklı arabalar bulamıycaz sağol kanka. :)
eyw. kardeşim deniyicek araba çokya bulurum ben size :D
Deneriz ya istiyosan bi yolunu buluruz =))
Tamamdır kanka şu halimizle önce 18 le sonra sacla basarız ama 2 hafta sonra anca :D
bugrahan
01-04-2012, 23:26
Tamamdır kanka şu halimizle önce 18 le sonra sacla basarız ama 2 hafta sonra anca :D
2 hafta bekleyemem şimdi denicez:D:D:D
2 hafta bekleyemem şimdi denicez:D:D:D
Merak etme kanka 2 hafta sonra açıp gelmiycem ahahhah :D
bugrahan
01-04-2012, 23:32
Merak etme kanka 2 hafta sonra açıp gelmiycem ahahhah :D
Açsanda sıkıntı yok geçmek geçilmek mühim değilll:D:D
yok 105+chip+downpipelı diğer coupenin karşılaştırmasıydı ,hatta yazılımlı 1.6dizel volvo c30u geçtiğini söyledi arkadaş.
dp ye gerek yok volvo s40 1.6 dizeli sadece yazılımla geçiyo m3c ;) tabi ağırlık olarak ne kadar fark var bilmiyorum c30-s40 arasında
ayrıca roll, buluşma, tanışma, yemek, mangal, king, batak her türlüsüne varım :D:D
demek istediğim bi etkinlik yapalım, tanışalım :icon_tup:
bu arada yarın..yani bugün arabayı Halil İbrahim Solak'a bırakıyorum müzik tesisatı işlemleri başlıyor. Emirhan ın arabada ki sistem bende aynısı olucak tek farkı onunki aktifti.
bugrahan
01-04-2012, 23:37
dp ye gerek yok volvo c40 1.6 dizeli sadece yazılımla geçiyo m3c ;) tabi ağırlık olarak ne kadar fark var bilmiyorum c30-c40 arasında
ayrıca roll, buluşma, tanışma, yemek, mangal, king, batak her türlüsüne varım :D:D
Bikaç kere konuşuldu ama kimse gelmiyo maalesef belki havalar ısınınca güzel bi organizasyon yapabiliriz...
Açsanda sıkıntı yok geçmek geçilmek mühim değilll:D:D
Aynen kanka önemli olan denemek :D
dp ye gerek yok volvo s40 1.6 dizeli sadece yazılımla geçiyo m3c ;) tabi ağırlık olarak ne kadar fark var bilmiyorum c30-s40 arasında
Ben çok uğraştım buluşma ayarlamaya ancak bir türlü toplanamadık bakalım havalar düzelsin tekrardan bir organizasyon düzenleriz.
bugrahan
02-04-2012, 21:54
Aynen kanka önemli olan denemek :D
Ben çok uğraştım buluşma ayarlamaya ancak bir türlü toplanamadık bakalım havalar düzelsin tekrardan bir organizasyon düzenleriz.
Böyle bi organizasyon yapsak kimler gelir acaba??? gelicek olanlar yazarsa ona göre herkese uyabilcek gün saat kararlaştırırz...
Böyle bi organizasyon yapsak kimler gelir acaba??? gelicek olanlar yazarsa ona göre herkese uyabilcek gün saat kararlaştırırz...
Aynen kanka haftasonu hava durumuna bakalım ona göre ayarlayalım tanışalım kaynaşalım :)
Edit: Şimdi baktım hafta sonunu yağmurlu gösteriyor.
bugrahan
02-04-2012, 21:58
Aynen kanka haftasonu hava durumuna bakalım ona göre ayarlayalım tanışalım kaynaşalım :)
bu hafta veya öteki hafta kime ne zaman uyuyosa=))) erol bile 2 megan getirir:D:D
haydi megancılarrr=)))
bu hafta veya öteki hafta kime ne zaman uyuyosa=))) erol bile 2 megan getirir:D:D
haydi megancılarrr=)))
Eğer bu hafta sonu hava düzgün olursa bu hafta sonu buluşalım ama sanmıyorum eğer 15 nisan günü diye bir gün belirlersek daha ciddi bir girişim yapmış oluruz :D
bugrahan
02-04-2012, 22:02
Eğer bu hafta sonu hava düzgün olursa bu hafta sonu buluşalım ama sanmıyorum eğer 15 nisan günü diye bir gün belirlersek daha ciddi bir girişim yapmış oluruz :D
O zaman 15 nisan diye kararlaştıralım uyan uymayan varsa söylerse durum ayarlaması yapılır....
( kanka biz yine 2miz buluşuruz:D:D )
Yazılımlı focus 'la felan deneyip video koysanız arkadaşlar mümkünmüdür :)
O zaman 15 nisan diye kararlaştıralım uyan uymayan varsa söylerse durum ayarlaması yapılır....
( kanka biz yine 2miz buluşuruz:D:D )
:D :D :D Yok yok kanka bu sefer gelen olacak inanıyorum ben :)
Yazılımlı focus varsa deneriz ama ben hiç denk gelmedim :)
bugrahan
02-04-2012, 22:05
Yazılımlı focus yazılımlı leon geçiyosa deneriz?=)))
O zaman ben şöyle yazıyım tek post halinde okumayan kalmasın. :)
15 nisan DCİ Meeting yapalım diyoruz :D gelmek isteyenler buradan bildirirse ufak çaplı bir liste yaparız.
akşammı gündüzmü bende gelirim hdi meeting e :D
Kambersiz düğün olurmu :D
Kanka biliyosun biz vasıfsız elemanız sabah veya akşam farketmez ama pazar günü ya sabahtan buluşulsa daha iyi olur diye düşünüyorum :)
bugrahan
02-04-2012, 22:16
Bende düşünüyodum bu hdi nerelerde diyee:D:D:D
kimle denicem sabah ben ya gazlamak için sandım ben öle resim falansa yok ya ne işim var :p :D
kimle denicem sabah ben ya gazlamak için sandım ben öle resim falansa yok ya ne işim var :p :D
Kanka sıkıntı yok sabahtan buluşur gece saat 12 lere kadar takılırım ben ama seninle katagorilerimiz farklı :D
bugrahan
02-04-2012, 22:20
cumartesi deneriz sonrada kazanan kahvaltıyı ısmarlarrrr:D:D
belgehan
02-04-2012, 22:24
Abi o yavru mürekkep balığı kaç beygircik verdi dynoda? :D
Yazılımlı focus yazılımlı leon geçiyosa deneriz?=)))
video warmı leonla
bugrahan
02-04-2012, 22:33
video warmı leonla
video olmayınca sayılmıyomu??=)
Eyup Duygun
02-04-2012, 22:34
Videoya gerek var mı ?
Videoya gerek yok kanka ben varım :D
Eyup Duygun
02-04-2012, 22:36
auhhuahua canlı insan videodan sayılmıyormus buralarda :):)
O zaman ben şöyle yazıyım tek post halinde okumayan kalmasın. :)
15 nisan DCİ Meeting yapalım diyoruz :D gelmek isteyenler buradan bildirirse ufak çaplı bir liste yaparız.
madem öyle bende izmirden kalkıp gelim:) o tarihte istanbulda olma ihtimalim var çok güzel olur:)
madem öyle bende izmirden kalkıp gelim:) o tarihte istanbulda olma ihtimalim var çok güzel olur:)
Tabiki de buyrun gelin hatta izmirden katılım olunca çok mutlu oluruz. :)
Duyun duyun istanbulda ki coupeciler :D
bugrahan
02-04-2012, 22:40
Videoya gerek yok kanka ben varım :D
Sen benim akdaşımsın olmaz=) getirsene senin leonu ahahahha 10 boy leon geçiyorum derim:D:D
auhhuahua canlı insan videodan sayılmıyormus buralarda :):)
maaalesefff..=)
bugrahan
02-04-2012, 22:41
Gelebilme ihtimaliniz varsa süper olur istanbuldaki dci'larıda gaza getirirsiniz belki:D:D
Arabayı arada bir bostanlıda görüyorum.gayet hoş duruyor yay olarak ne kullanıyorsun
Sen benim akdaşımsın olmaz=) getirsene senin leonu ahahahha 10 boy leon geçiyorum derim:D:D
Gözü bizim 105 hp lik box lı leonamı diktin :D :D
kaçgündür girmiyorum foruma soruyu yeni gördüm yigi,t bende 3.5 h&r var ek bi uygulama yapmadım.
bu arada araca jant takmayı düşünüodum (18) fakat vaz geçtim evlilik filan masraf olmasın boşuna dedim fakat orji jantları koyu fümeye boyamayı düşünüyorum aramızda boyamış olupta resim atabilicek olursa çok sevinirim
ayrıca bizden hi arka jantlara spacer takan varmı bi sıkıntı yaratırmı acaba
bu renk düşünüyorum jantarı bizim orjinal jant olarak
http://http://www.ressim.net/i/4808075
düşünceleri bekliyorum beyler:)
Arabayı arada bir bostanlıda görüyorum.gayet hoş duruyor yay olarak ne kullanıyorsun
h&r 3.5 kullanıyorum çok memnunum:) sizin aracı bi göremedim bizde izmirde bişeyler ayarlıyalım bari:)
kaçgündür girmiyorum foruma soruyu yeni gördüm yigi,t bende 3.5 h&r var ek bi uygulama yapmadım.
bu arada araca jant takmayı düşünüodum (18) fakat vaz geçtim evlilik filan masraf olmasın boşuna dedim fakat orji jantları koyu fümeye boyamayı düşünüyorum aramızda boyamış olupta resim atabilicek olursa çok sevinirim
Resim bende açılmadı :/ Orjinal jantları fümeye değilde siyaha boyatanlar vardı ama fümede yakışır bence. Benim eski coupede arkalarda spacer vardı ama orjinal jantlar değildi balans oldumu bir sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum orjinal jantlara spacer gerekli bence :icon_tup:
belgehan
02-04-2012, 22:46
Ya elinde ikinci el spor helezon yayi olan var mi?
Tabiki de buyrun gelin hatta izmirden katılım olunca çok mutlu oluruz. :)
Duyun duyun istanbulda ki coupeciler :D
valla çok özledim (ES) i :) inşallah gelebilirsem sizde bi bluşma ayarlarsanız süper olur tadından yenmez:)
bugrahan
02-04-2012, 22:48
Gözü bizim 105 hp lik box lı leonamı diktin :D :D
yok be kanka 122 yazılımlı tsı olucaktı o çaktırmasana :D:D
h&r 3.5 kullanıyorum çok memnunum:) sizin aracı bi göremedim bizde izmirde bişeyler ayarlıyalım bari:)
yok yok orda buluşmayın hepiniz istanbula gelin:D:D bizde yazın izmire geliriz=)))
Resim bende açılmadı :/ Orjinal jantları fümeye değilde siyaha boyatanlar vardı ama fümede yakışır bence. Benim eski coupede arkalarda spacer vardı ama orjinal jantlar değildi balans oldumu bir sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum orjinal jantlara spacer gerekli bence :icon_tup:
resmi ben atamadım galiba bizim sitede biri boyuyo link atim bari beceremedim .
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/89884-detayli-jant-boyama-oz-f1.html
valla spacer şart gibi eğer bi zararı yoksa takıcam
yok be kanka 122 yazılımlı tsı olucaktı o çaktırmasana :D:D
yok yok orda buluşmayın hepiniz istanbula gelin:D:D bizde yazın izmire geliriz=)))
eyvallah:) bekleriz:)
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/89884-detayli-jant-boyama-oz-f1.html
Jantların rengi gayet güzel.Dediğim gibi balansta sıkıntı olabiliyor ben spacerla balans yaptırmamıştım 160 üstü azer bülbüle bağlıyodu araba :D
bugrahan
02-04-2012, 22:52
Valla ben siyahta gördüm fümede gördüm orjinal jantta ama içime pek sinmedi tabi ama karar yinede sizin:confused:
Jantların rengi gayet güzel.Dediğim gibi balansta sıkıntı olabiliyor ben spacerla balans yaptırmamıştım 160 üstü azer bülbüle bağlıyodu araba :D
bi araştırma yapim bu konuda bakarım bi sorun çıkarsa sökeriz artık. eyw.
Valla ben siyahta gördüm fümede gördüm orjinal jantta ama içime pek sinmedi tabi ama karar yinede sizin:confused:
açıkcası benimde içime sinmeyebilir ama bi kaç değişiklik yapmak istiyorum artık bakalım ne yapıcam:) boyatırız beğenmezsek artık jant almak şart olur bahane çıkar:D
yaw 1 resim koymuyosunuz video koymuyosunuz konuşma doldu yeter be:D:D:D
belgehan
02-04-2012, 23:24
Amerikan park yaptirdim ama resimler yarina kaldi :-)
yazmama gerek yok sanırım 15 nisanda siz neredeyseniz ben oradayım :D:D euroil reklamı gibi oldu :hahaha:
yaa ben kalkıp Şile den geliyorum yapmayın bu sefer gelin abi artıkk.. Hatta kandırabilirsem, müsaitse ilkay ı da alırım. Kalabalık olsun bol bol resim ;)
spacer bende istiyorum istanbul da nerde bulabilirim düzgününü özellikle maslak-bostancıda??
bu benim ki. katalogtan seçtiğim rengin biraz daha koyusu oldu çıkan sonuç.
http://img196.imageshack.us/img196/5465/fotoraf2h.jpg
bu benim ki. katalogtan seçtiğim rengin biraz daha koyusu oldu çıkan sonuç.
http://img196.imageshack.us/img196/5465/fotoraf2h.jpg
sizinkide gayet güzel ama benim iztediğim biraz daha açığı sanırım sizde benim gibi düşündünüz katalogdaki gibi olmuo:)
biraz daha düşünim bakıcaz yapıcaz bişeyler:)
eryamandaki turuncu renkli APR 87 plakalı Coupe DCi bizim foruma üye mi? :)
izmirde aracı chipliyeceğimiz biyer varmı :) best serviz die bişey dediler muzaffer usta die fakat telefonları cevap vermio:) istanbula gidersek izmirden geldik die ezmesinler duman şart:D
O zaman ufaktan listeyi baslatalim :) 15 nisan dci meetinge gelicekler ;)
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
Evet listenin devami gelsin :D
O zaman ufaktan listeyi baslatalim :) 15 nisan dci meetinge gelicekler ;)
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
Evet listenin devami gelsin :D
ya o hafta ankara dayim ben :(
ama bakin ondan sonraki hafta bmwpassion in korfez pistinde organizasyonu var, ona gideriz beraber yolda apacilik yapip kaza tehlikesi atlatiriz :D
orda rahat rahat arabalari yanyana cekeriz resim cekeriz, hemde pistte bmw lari izleriz. megane rs trophy de katilcak ona, bakip bakip ic cekeriz. nassi fikir? :)
serqan23
03-04-2012, 16:42
listeye beni de ekleyin :) DaFi duck megane ile ordayım :D
ya o hafta ankara dayim ben :(
ama bakin ondan sonraki hafta bmwpassion in korfez pistinde organizasyonu var, ona gideriz beraber yolda apacilik yapip kaza tehlikesi atlatiriz :D
orda rahat rahat arabalari yanyana cekeriz resim cekeriz, hemde pistte bmw lari izleriz. megane rs trophy de katilcak ona, bakip bakip ic cekeriz. nassi fikir? :)
Farketmez biz ayın 15 inde bir toplanıp tanışalımda bir sonraki haftada körfeze gideriz :)
listeye beni de ekleyin :) DaFi duck megane ile ordayım :D
Tamamdır ekliyorum hemen. :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
serqan23
03-04-2012, 17:56
Farketmez biz ayın 15 inde bir toplanıp tanışalımda bir sonraki haftada körfeze gideriz :)
Tamamdır ekliyorum hemen. :)
eyvallah :)
volkan_gs
03-04-2012, 17:57
Bende gelirim :)
eyvallah :)
Katılacaklar hafta içine kadar net belli olsun da nere de buluşacağımıza da fikir alırız herkesten :)
Bende gelirim :)
Oh oh tamamdır bu sefer olacak ekliyorum listeye :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
vaay çok iyi gidiyo liste 10 olsun 10 :)
Buda benmi mc3 üm :):) resim koyalımda belki liste kalabalıklaşır :D BY nin en büyük rakibi..kral BYZ :D:D
http://img854.imageshack.us/img854/4347/img0243m.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/854/img0243m.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img535.imageshack.us/img535/2306/mymegane.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/535/mymegane.jpg/)
bu arada acil spacer takmam lazım arkalara, maslak veya bostancıda bildiğiniz kaliteli nerde bulabilirim?
valla maşallah çok şık olmuş araç detaylar muhteşem..
aynen çok güzel olmuş
buluşma nerede olacaktı
Buda benmi mc3 üm :):) resim koyalımda belki liste kalabalıklaşır :D BY nin en büyük rakibi..kral BYZ :D:D
[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/4347/img0243m.jpg[IMG] (http://imageshack.us/photo/my-images/854/img0243m.jpg/)
[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/2306/mymegane.jpg[IMG] (http://imageshack.us/photo/my-images/535/mymegane.jpg/)
Maşallah beyaz - siyah kombinasyonu güzel olmuş body kitlede daha şık durmuş :)
Yalnız dediğiniz gibi arkalara spacer şart + biraz daha basılırsa daha güzel olur kazasız belasız :icon_tup:
aynen çok güzel olmuş
buluşma nerede olacaktı
Anadolu yakası olur heralde çünkü çoğu arkadaş anadolu yakasında oturuyor, mekan olarak daha belli değil ama.
Bence gelin derim ilk adam akıllı buluşma olacak. :)
teşekkürler arkadaşlar herkese. Spacer istiyorum diye bağırıyo zaten. KW 2 cm var şuan Naimstain da press letmeyi düşünüyorum. Hepimizin aracı için kazasız belasız sürüşler inşallah :)
serqan23
03-04-2012, 20:45
evet bu arada nerde buluşma olacagına dair fikirleri de alsak nasıl olur ? :)
bir de spacer takılı olan bir araç ve spacersiz olan stok bi aracın resimlerini koyma imkanınız varmıdır? aradaki farkları görmek açısından ??? :)
evet bu arada nerde buluşma olacagına dair fikirleri de alsak nasıl olur ? :)
bir de spacer takılı olan bir araç ve spacersiz olan stok bi aracın resimlerini koyma imkanınız varmıdır? aradaki farkları görmek açısından ??? :)
Evet fikirler gelsin liste biraz daha uzasın :)
Orjinal jantlara spacer takan yoktu sanırım ben 17 advan RS lere takmıştım ama resimler silindi :/
serqan23
03-04-2012, 20:51
Orjinal jantlara spacer takan yoktu sanırım ben 17 advan RS lere takmıştım ama resimler silindi :/
önce anadolu yakası mı yoksa avrupa yakası mı dıye bı kararlaştıralım :) genelden özele godru gideriz artık :D
spacer konusunda yardımımıza koşan yokmu günceli :D
bugrahan
03-04-2012, 20:51
bu arada acil spacer takmam lazım arkalara, maslak veya bostancıda bildiğiniz kaliteli nerde bulabilirim?
H&R 'ın spacerları var en güvenilir o olur bence balans problemi falan yaşmazsınız sahibindende vardır mutlaka bi bakın derim=)
Nereye gitsek sabahmı akşammı kahvaltımı mangalmı yoksa buluşmamı napıcaamıza karar verelim önce:D
önce anadolu yakası mı yoksa avrupa yakası mı dıye bı kararlaştıralım :) genelden özele godru gideriz artık :D
spacer konusunda yardımımıza koşan yokmu günceli :D
Anadolu yakası kararı çıkar gibi geliyor genelde anadolu yakasında oturuyo coupeciler :)
serqan23
03-04-2012, 20:53
Anadolu yakası kararı çıkar gibi geliyor genelde anadolu yakasında oturuyo coupeciler :)
ozaman bi degişiklik yapıp avrupa yakası yapalım :D:hahaha:
anadolu yakası günceli :D:D
Nereye gitsek sabahmı akşammı kahvaltımı mangalmı yoksa buluşmamı napıcaamıza karar verelim önce:D
Sabah olsa daha iyi olur kankada direk mangal işine girmeyelim önce bir tanışalımda buluşmaların devamı gelir o zaman mangal falan yaparız :)
ozaman bi degişiklik yapıp avrupa yakası yapalım :D:hahaha:
Oylamaya sunalım o zaman :) ben ve McKrop anadolu yakası diyor diğer cevapları alalım :D
Listeyi birdaha paylaşalım
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
bugrahan
03-04-2012, 20:55
anadolu yakası günceli :D:D
Sabah olsa daha iyi olur kankada direk mangal işine girmeyelim önce bir tanışalımda buluşmaların devamı gelir o zaman mangal falan yaparız :)
tamam o zaman bana her türlüsü uyar kanka ama köprüye yakın bi yer olsun en azından karşıdan gelicek arkadaşlarda sorun yaşamasınlar..=)
tamam o zaman bana her türlüsü uyar kanka ama köprüye yakın bi yer olsun en azından karşıdan gelicek arkadaşlarda sorun yaşamasınlar..=)
Tamam kankada niye herşeyi bana yıktın mekanıda kararlaştırın bari ahahah :D
alpello sizide yazıyım mı listeye :D
serqan23
03-04-2012, 20:57
Oylamaya sunalım o zaman :) ben ve McKrop anadolu yakası diyor diğer cevapları alalım :D
Listeyi birdaha paylaşalım
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
ben avrupa yakasında ooturuyorum ama sıkıntı değil. herkese ortak biyer olsun avrupa anadolu farketmez amaç tanısmak :)
ben avrupa yakasında ooturuyorum ama sıkıntı değil. herkese ortak biyer olsun avrupa anadolu farketmez amaç tanısmak :)
Evet zaten bir tanışalım gerisi gelir o zaman köprüye yakın bir yer ayarlayalımda sizede zor olmasın.
Mekan - aktivite tavsiyesi vericek olan ? :D
serqan23
03-04-2012, 21:00
Evet zaten bir tanışalım gerisi gelir o zaman köprüye yakın bir yer ayarlayalımda sizede zor olmasın.
Mekan - aktivite tavsiyesi vericek olan ? :D
anadolu yakasında oturanlardan alalım o zaman tavsiyeleri :D ben navi ye adresi yazar gelirim :D :D :D
anadolu yakasında oturanlardan alalım o zaman tavsiyeleri :D ben navi ye adresi yazar gelirim :D :D :D
:D :D :D Tamamdır o zaman
buğra sende mekana yardımcı ol kanka :D :D
Bi buluşamadınız amk :D arabayı satalı 1 sene oldu hala bi icraat yok sizde :D
Bi buluşamadınız amk :D arabayı satalı 1 sene oldu hala bi icraat yok sizde :D
Olacak olacak bu sefer inanıyorum ben abi :D
bugrahan
03-04-2012, 21:03
:D :D :D Tamamdır o zaman
buğra sende mekana yardımcı ol kanka :D :D
Otoparkı güzel biyer bulmak lazımmm:D:D
Otoparkı güzel biyer bulmak lazımmm:D:D
Tamam o zaman kanka zaten başka fikir verenlerde olur eğer fikir veren olmazsa mekan ayarlama işi sende :D Nası yıktım ama :D :D
bugrahan
03-04-2012, 21:06
Tamam o zaman kanka zaten başka fikir verenlerde olur eğer fikir veren olmazsa mekan ayarlama işi sende :D Nası yıktım ama :D :D
çukuru çamuru bol olan yere götürürüm çamura saplanırsın:D:D
çukuru çamuru bol olan yere götürürüm çamura saplanırsın:D:D
Sanki benim battığım yere sen batmıycaksın batarsak beraber batarız :D
Evet yokmu başka adını listeye yazdırmak isteyen 15 nisan pazar günü anadolu yakasında buluşuyoruz. Sadece coupe değil HB megane 3 sahiplerini de bekliyoruz. :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
bugrahan
03-04-2012, 21:22
Sanki benim battığım yere sen batmıycaksın batarsak beraber batarız :D
Evet yokmu başka adını listeye yazdırmak isteyen 15 nisan pazar günü anadolu yakasında buluşuyoruz. Sadece coupe değil HB megane 3 sahiplerini de bekliyoruz. :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
Ben Hb'le gelcem kanka:D:D:D cip gibi:D:
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:23
Bizde gelmek isterdik hali hazırda 3 megane coupe ama ankara'dan zor :)
Yıkanmışken çekmiştik 1 tane,
http://www.resimyukle.com.tr/view/28586/DSCF6020.jpg
Ben Hb'le gelcem kanka:D:D:D cip gibi:D:
Bence HB i bir arkadaşına ver oda gelsin kalabalık olsun kanka :D :D Sadece coupe değil varsa HB kullanıcılarıda katılsınlar maksat tanışmak :)
Katılacak arkadaşlarda prof makinası olan varmı acaba :)
bugrahan
03-04-2012, 21:26
Bizde gelmek isterdik hali hazırda 3 megane coupe ama ankara'dan zor :)
Yıkanmışken çekmiştik 1 tane,
Gelsin fotolar...çok güzel çıkmışş =)) keşke gelebilseniz 1 coupe olarak gelin:D:D
Bence HB i bir arkadaşına ver oda gelsin kalabalık olsun kanka :D :D Sadece coupe değil varsa HB kullanıcılarıda katılsınlar maksat tanışmak :)
ahahhahaa buda iyiydi:D:D
izmirde aracı chipliyeceğimiz biyer varmı :) best serviz die bişey dediler muzaffer usta die fakat telefonları cevap vermio:) istanbula gidersek izmirden geldik die ezmesinler duman şart:D
Benim aracım chipli(orta seviye) bu cumartesi rolling yapıcaz 307 hdi ile race yazılım ile gelebilirsen senin arabaylada deneme yaparız farka bakarız hoşuna giderse sanada yaptırırız aynı yere. Dimsport(internetten bakabilirsin 20 yıllık güvenilir italyan firması)
Bu arada jantlarına karbon kaplatabilirsin oldukça güzel izmirde var
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:34
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler beyler :)
Bizim üç araçtada yazılımlar aynı kafa göz gidiyoruz yarım boy geçen öbürünün önüne kırıyor :D
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler beyler :)
Bizim üç araçtada yazılımlar aynı kafa göz gidiyoruz yarım boy geçen öbürünün önüne kırıyor :D
Specleriniz neler şuanda motorda
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:43
benim araçta downpipe dahil komple egsoz var susturucusuz ve yazılım diğer arabalarımızdada sadece yazılım var, onlarında egsozları yapılcak ilk fırsatta
DP Arıza fln yaktırdımı ? Yazılım peak kaç şuanda?
bugrahan
03-04-2012, 21:44
Megan piyasaası kızışmış herkes yazılımlıı=)))
Megan piyasaası kızışmış herkes yazılımlıı=)))
Yazılımsız megane coupe kalmasın zaten eziyet :)
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:46
DP Arıza fln yaktırdımı ? Yazılım peak kaç şuanda?
Dpf olan araçlar hariç çoğunda ışık yakmaz dizel araçlar, 2,05 peakti, kıstık, orjinali zaten 1,65 yürüyor üstlerde düşüyor westegate basıncı tutamadığı için, şu an 1,8 1,9u geçmiyor peak basınç.Orjinal araçla yazılımlı araç 7-8 boy fark ediyor özellikle denedik, orjinal megane dci gerçekten çekilir dert değil :)
bugrahan
03-04-2012, 21:49
Yazılımsız megane coupe kalmasın zaten eziyet :)
farklı olmak lazım:cool:
Dpf olan araçlar hariç çoğunda ışık yakmaz dizel araçlar, 2,05 peakti, kıstık, orjinali zaten 1,65 yürüyor üstlerde düşüyor westegate basıncı tutamadığı için, şu an 1,8 1,9u geçmiyor peak basınç.Orjinal araçla yazılımlı araç 7-8 boy fark ediyor özellikle denedik, orjinal megane dci gerçekten çekilir dert değil :)
Peki peak 1,8 1,9 arasında ne kadar süre sabit kalıyor , yani düzenli bir şekilde 1,8 civarı yürüyor mu ?
bu konu hep ateşli arkadaş ya arabam deneme yapıcak durumda varmı isteyen :D
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:53
Mümkün değil gibi external wastegate olmadan aynı basınçlarla bir vitesi bitirmesi 1,4'e kadar düşüyor, ama çokta zorlamaya gerek yok çünkü arabalarımızın turboları wv caddy ailesinden kkk serisi bir turbo, çokta iyi sayılmaz çok basıncı sevmez :) Garett serisi bir turbo takmak istedim ama işler planladığım gibi gitmeyeceği için vazgeçtim, kendi turbosunun palleri büyütülmüşü mevcut elimde ama araca takmadım odaya süs yaptık şimdilik :)
Mümkün değil external wastegate olmadan aynı basınçlarla bir vitesi bitirmesi, ama çokta zorlamaya gerek yok çünkü arabalarımızın turboları wv caddy ailesinden kkk serisi bir turbo, çokta iyi sayılmaz çok basıncı sevmez :) Garett serisi bir turbo takmak istedim ama işler planladığım gibi gitmeyeceği için vazgeçtim, kendi turbosunun palleri büyütülmüşü mevcut elimde ama araca takmadım odaya süs yaptık şimdilik :)
Demek istediğinizi anladım tahminimce peak devamlı hareket halindedir bende bu aralar clipe bağlayıp bir teste çıkıcam. Evet bizim turbolar çok dayanıklı değil, paller emme egzoz olarak mı büyüdü yoksa sadece emme mi büyüdü
bugrahan
03-04-2012, 21:56
bu konu hep ateşli arkadaş ya arabam deneme yapıcak durumda varmı isteyen :D
bende bu hdi nerde dicektimm:D:D deniyomuyuz???:D
DoDo_hamann
03-04-2012, 21:57
Sadece emme büyüdü ama bunla uğraşmak için aracın baya bir yatması lazım, biliyosundur turbosu çok derinlerde renault'un saçma sapan ulaşılamaz dizaynı sayesinde, işçiliği bir psa hdi-tdci turbosu sökmek kadar kolay olsa çoktan çıkıp gazlıyor olurduk :)
bugrahan
03-04-2012, 21:58
Mümkün değil gibi external wastegate olmadan aynı basınçlarla bir vitesi bitirmesi 1,4'e kadar düşüyor, ama çokta zorlamaya gerek yok çünkü arabalarımızın turboları wv caddy ailesinden kkk serisi bir turbo, çokta iyi sayılmaz çok basıncı sevmez :) Garett serisi bir turbo takmak istedim ama işler planladığım gibi gitmeyeceği için vazgeçtim, kendi turbosunun palleri büyütülmüşü mevcut elimde ama araca takmadım odaya süs yaptık şimdilik :)
hızlı bi dci görseydikk..=))) peki ne kadar büyüttünüz ölçüsü kaçtan kaça çıktı bende düşünüyorumda ama komple turbomu yoksa sadece palmi kararsız kalmıştım=))
DoDo_hamann
03-04-2012, 22:00
Neden takmadınız?? hızlı bi dci görseydikk..=)))
Ne kadar hızlanabilirki :) Passat turbo'lu accent yaptığımızda 184'lik 320d'yle yan yana gidiyordu :) Onun kadar hızlanmıcak eminim, vereceği ilk tepki baskı balatası bizi kaldırmayacak, yaşlandık kafamız kaldırmıyor :) Başta hedef belli ekonomi, hacim yok, bu araç sonuçta pd serisi özel bir dizelde değil, yazılım günlük kullanım için eğlenceli beyler yeterli bence.
Sadece emme büyüdü ama bunla uğraşmak için aracın baya bir yatması lazım, biliyosundur turbosu çok derinlerde renault'un saçma sapan ulaşılamaz dizaynı sayesinde, işçiliği bir psa hdi-tdci turbosu sökmek kadar kolay olsa çoktan çıkıp gazlıyor olurduk :)
Evet turbo çok saçma bir yerde :) Orjinal emmenin çapı 29 olması lazım sizin şuan üstündeki çapı nedir acaba ?
bende bu hdi nerde dicektimm:D:D deniyomuyuz???:D
hadi hemen deneyelim geliyorum :D kronometreni başlat :D
turbonun emme palini kaç mm yaptınız ?
Turbo dayanıklı değil lakin orj. haliyle 1.65 yürüyor.Stock binildiğinde uzun km'ler dayanıyor turbo o kadarda dandik değil sanırım..1.5 , 1.6 yürüyen kaç tane stock dizel c segmenti araç var? fazla olduğunu düşünmüyorum
DoDo_hamann
03-04-2012, 22:02
Hatırlamıyorum yalan olmasın ustamız ayarladı birşeyler :)
bugrahan
03-04-2012, 22:02
hadi hemen deneyelim geliyorum :D kronometreni başlat :D
video koyarım ama:D:D
Hatırlamıyorum yalan olmasın ustamız ayarladı birşeyler :)
Peki cevaplar için teşekkürler :)
video koyarım ama:D:D
kanka her yol sanayi fark etmez :D
mühim olan dostluk kazansın :D
DoDo_hamann
03-04-2012, 22:03
Turbo dayanıklı değil lakin orj. haliyle 1.65 yürüyor.Stock binildiğinde uzun km'ler dayanıyor turbo o kadarda dandik değil sanırım..1.5 , 1.6 yürüyen kaç tane stock dizel c segmenti araç var? fazla olduğunu düşünmüyorum
Dandik demedim zaten fazla basınca gelmiyor dedim, orjinal sıfır aldığımız accentin turbosu 4 kere patladıkdan sonra, megane'ın turbosu stock haldeyken süper tabiki, sadece yazılım yaparken basıncı abartmamalı anlamında söyledim.
Kanka bugün megane lara bilenme günün heralde :D :D :D
bugrahan
03-04-2012, 22:05
hdi yürüsün ama artık yeni şok videolarını görelim ..:D:D
DoDo_hamann
03-04-2012, 22:06
Arabanın videosunu izlemiştim kardesim, 1.4 hdi ile dünya'da teksindir büyük emek, sabır, tebrik ederim ayrıca :icon_tup:
çektim video hızlanma ama erken kestim trafik müsade etmedi bakarsın :)
bugrahan
03-04-2012, 22:07
Kanka bugün megane lara bilenme günün heralde :D :D :D
Hayır geçicem morali bozulcak hdi'ın:D:D:D
Arabanın videosunu izlemiştim kardesim, 1.4 hdi ile dünya'da teksindir büyük emek, sabır, tebrik ederim ayrıca :icon_tup:
saol teşekkürler :)
dünyada tek oldu malesef kobay oldum :D
çektim video hızlanma ama erken kestim trafik müsade etmedi bakarsın :)
Bende merak ettim kanka yarın sanayi taraflarındaysan uğrarım belki yanına :)
Dandik demedim zaten fazla basınca gelmiyor dedim, orjinal sıfır aldığımız accentin turbosu 4 kere patladıkdan sonra, megane'ın turbosu stock haldeyken süper tabiki, sadece yazılım yaparken basıncı abartmamalı anlamında söyledim.
Anladım...
Erhanı bir daha görürseniz , Samsun'daki (oğuzhan) meggy III'lere safe haritalar atıyormuşsun derseniz o anlar :D
Arkadaşlar bir sorum olacak megane coupelerin dizel modellerinde kaç yılından sonra 6 ileri manuel şanzıman kullanılmaya başlandı ?
Birde 1.5 dci Dynamic ve 1.5 dci impressor arasında ne fark var ? hangisi daha dolu donanım olarak?
Bu günlük son güncelimizi de yapalım duymayan kalmasın :)
15 nisan pazar günü anadolu yakasında buluşuyoruz mekan fikirlerinize açığız , liste şuan aşağıda ki gibidir. Sadece coupe değil HB kullanıcılarını da bekliyoruz, katılmak isteyen arkadaşlar adlarını listeye ekleyebilirler. :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
bugrahan
03-04-2012, 22:48
Arkadaşlar bir sorum olacak megane coupelerin dizel modellerinde kaç yılından sonra 6 ileri manuel şanzıman kullanılmaya başlandı ?
Birde 1.5 dci Dynamic ve 1.5 dci impressor arasında ne fark var ? hangisi daha dolu donanım olarak?
Coupelerin dizellerinin hepsi 6 vites dynamiclede ımpressor aynı olması lazım aşşağı yukarı bi-xenon ımpressorde standart galiba dynamicde opsiyoneldi eskiden dynamic diyolardı şimdi ımpressor oldu yanlışım varsa arkdaşlar düzeltirler..
Bu günlük son güncelimizi de yapalım duymayan kalmasın :)
15 nisan pazar günü anadolu yakasında buluşuyoruz mekan fikirlerinize açığız , liste şuan aşağıda ki gibidir. Sadece coupe değil HB kullanıcılarını da bekliyoruz, katılmak isteyen arkadaşlar adlarını listeye ekleyebilirler. :)
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
ortalık şenlenmiş heycanlandım mutlaka gelmeliyim inşallah gelicem:) bana anadolu uyar:) gelmeden önce baya masraf yaptırıcaksınız bana:) kendimi tutmm lazım yazılım şart ama bakalım :)
hadi beyler herkes buluşmaya :D
Benim aracım chipli(orta seviye) bu cumartesi rolling yapıcaz 307 hdi ile race yazılım ile gelebilirsen senin arabaylada deneme yaparız farka bakarız hoşuna giderse sanada yaptırırız aynı yere. Dimsport(internetten bakabilirsin 20 yıllık güvenilir italyan firması)
Bu arada jantlarına karbon kaplatabilirsin oldukça güzel izmirde var
müsait olursam kesin gelirim güzel olur gerçi geride kalıcam ama artık bu seferlik yapıcak bişey yok:)