Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
Oluyor kardesim öle bi sıkıntısi yok sadece en iyi ayari yakalayip fren mesafesini uzatmadan,duzgun yol tutusuna ayarlamak lazim dedigim gbi simdi fena degil 8 e 8 veya 8 e 6 kurtaricak gibi duruyor.
Shadow_Dancer
06-03-2011, 13:58
Gerçekten çok hoş olmuş maşallah. Jantlar çok iyi.
yazılım olayını servis yapmıor diil mi?
Eyup Duygun
06-03-2011, 14:58
Servislik birşey yok zaten,OBD üzeri programlama yapıldıgı ıcın garanti dısı kalmıyor arac eger siz gidipde serviste demezseniz benım aracımda yazılım var vsvs..
günün anlam ve önemi;otoparktan çıkarken,sürtmüyor fakat dalgınlıga gelmez gibi..Bu arabayı günlük kırmadan nasıl kullanıcaz bilmiyorum inat ettik basıcaz diye :) bu arada ii dilekleri güzel görüşleri olan herkese teşekkürler.. :rolleyes:
http://img703.imageshack.us/img703/2279/fotorafn.jpg (http://img703.imageshack.us/i/fotorafn.jpg/)
Low & Slow dedikleri sizin arabaya uyuyor bence bu durumda:D
dün ataşehirdeydiniz sanırım yakından gördum aracı çok güzel duruyo maşallah..
Low & Slow dedikleri sizin arabaya uyuyor bence bu durumda:D
İyi aklıma getirdin stickerların parasını ödicektik low&slow sipariş ettik :D
dün ataşehirdeydiniz sanırım yakından gördum aracı çok güzel duruyo maşallah..
o bendim :)
Dün akşam ataşehirde rolling yapan bir megane coupe gören varmı dürüst olun kızmıcam :D
Bu arada çok güzel oldu araç maaşallah kazasız belasız low&slow kullanmanız dileğimle:D
Dün akşam ataşehirde rolling yapan bir megane coupe gören varmı dürüst olun kızmıcam :D
özgün passat ile içimizden geçti .............................
http://i55.tinypic.com/jjse87.jpg
http://i54.tinypic.com/207kw9f.jpg
rol yok bro trafik diyelim biz ona :p :hehe:
ben ve trafik :hehe:
sence emre benim trafik yapıcagıma, yapabilceğime inanırmı panpaa ? :D
ben ve trafik :hehe:
sence emre benim trafik yapıcagıma, yapabilceğime inanırmı panpaa ? :D
bence inanır :D
:D:D Allah sizi bildiği gibi yapsın :D
Bu arada çok güzel oldu araç maaşallah kazasız belasız low&slow kullanmanız dileğimle:D
Tesekkür ederim :)
hahah kanka amaç coil leri test etmekti :p yol tutuyomu savuruyomu diye :D
bence inanır :D
coil leri test ettim kanka :cool: sende araçtayken birşey olmadıysa nema problema :D
Düşüklük cok güzel olmus yaa maşallah :)
Owww yavuz abi cok iddaali olmus yorumun illaki dunyanin kiyisinda kosesinde daha iyileri vardir :) cok tesekkur ederim abi,sanirim dun gece goztepe sanayide görduk slalom yapiodum son anda farkedip selam weremedim,karanlikti zaten farkedemedm senin araba oldugunu :)
Yok yok hakediyor araba :icon_tup:
Böyle genis bir jant alıp, böyle basmak her babayigidin harcı degil ;)
Aynen dün sen giderken biz geliyorduk, artık genis bi vakitte görüsürüz.
belgehan
06-03-2011, 18:59
Abi valla süper ya. Elinde 3,5 cm megane 3 coupe için yayı olan var mı ?
Son 10 güüüüün..fena projelerim var hadi hayırlısı bakalım..
Abi valla süper ya. Elinde 3,5 cm megane 3 coupe için yayı olan var mı ?
Sanada coil alalım ? :D
daha fazla foto için :
Megane III HB Coupe - KW Coilover, Cam Filmi ve Jant Montajı | Facebook (http://www.facebook.com/album.php?aid=43851&id=165882316785282) :p
belgehan
06-03-2011, 22:35
Sanada coil alalım ? :D
Yok pampa sağol. O çok yere yakın. :D
http://img217.imageshack.us/img217/8999/fotoraf2b.jpg (http://img217.imageshack.us/i/fotoraf2b.jpg/) :D
Ohaa yaa :D
Hemen mi düştü ortalama :D
Ohaa yaa :D
Hemen mi düştü ortalama :D
100Km filan gittik işte bakalım :) whatsupp a gel :D
Hoppppp
bana rakip çıkmış
O jantlarla zor ama rakip olman :D
Kafami bozma sokerim komple arabayi ahauahu :D
Doğru söyle kastın dimi tüketime baka baka gittin :D
En ekonomik megane bende 2600 km boyunca 5.3 litre tüketimim vardı taa ki bugün sıfırlayana kadar :)
abı nası oluyo bu iş anlamıyorum bnmkı suanda 6.8 ama bnm bazen 8 lerı gordugum oluyo :S bndede yazılım jantlarım mı cok agır desem okdr farkettırmemesı lzım ama :S
O biraz kullanımla çok alakalı,
Ben her gün köprü geçiyorum 5 litre civarında oluyor tüketimim
Bugün özellikle saat 18:00 mesai çıkışı trafiğinde yol bilgisayarımı sıfırladım 6 litre civarındaydı, çok yoğun trafikte.
***** avradını babam arabayı almış bostancıya gitmiş :D
bizim ekler buraya kadarmıs kırmadan getirmez :D
***** avradını babam arabayı almış bostancıya gitmiş :D
bizim ekler buraya kadarmıs kırmadan getirmez :D
:D :hehe: akşam akşam yerlerdeyim :) ahaha geçmiş olsun
Hadi geçmiş olsun knka :D
sdce ön lip gitse bari :)
Tam doularin ewinin önunde yakaladim allahtan min caddesinden gitmis kirik cikik yok dewam panpalar :) verdim kendi arabasini..motoru acilmis bak ben sana demistim dio cok guldum ya :)
Tam doularin ewinin önunde yakaladim allahtan min caddesinden gitmis kirik cikik yok dewam panpalar :) verdim kendi arabasini..motoru acilmis bak ben sana demistim dio cok guldum ya :)
gelmisken sileceklerimi kaldırsaydın ya buz tutmasınlar :D
bu arada dayanamadım bende aldım kw coilover, ammaaa megane için değil type-r için :D
xyz alacaktım ama fiyatları cazip gelmedi, kw tercih ettim hem marka + sı hemde fiyatı daha uyguna geldi
nisan başında elimde kısmetse
konforundan memnun kalırsam belki ileride megan a da alırım
Nedir bu kw coilover moda oldu haa :D
coilover yaya göre daha sert oluyor bildiğim kadarıyla ben araştırırken öyle söylemişlerdi pek bi konfor bekleme bnce coilden :D
coil olsunda konfor olmasın : )
emirhan sph
08-03-2011, 14:03
Ebaydan b saticiyla gorustum elinde hemn variant 1 hemde 2 varmis 1600 dolar kw nin fiyati 350 dolarda shipping dedi. Hemen hemen ayni fiyata geliyo taktirmasiyla brbr. Gumruk riski goze alinmaz bence.
http://img217.imageshack.us/img217/4382/fotorafm.jpg
Ankara'ya yay, coilover olmuyo maalesef :) Bu fotoğrafı sabah çektim. Arabayı dün gece temizlemiştim bu hale gelmiş. Muhtemelen plaka da kapanmıştır bu saatlerde :)
belgehan
09-03-2011, 13:10
Megane karlar altında çok tatlı olmuş ya. Bizimkinin kar yüzü gördüğü mü var ? :D
Bu arada gün batımı kırmızısı için colli 476s mi 915 mi karar veremedim?
Emre Abdik
09-03-2011, 13:31
geçen gün arkadaşımın aracına 3.5 H&R taktık çok güzel düştü aracı 18 jant var... eibachta konfor azalıyor diye düşünüorum... Bi chip yeterli olur bu araca 135-137 bg çıkar diye tahmin ediyorum.
Hayılrlı olsun
H&R, eibachten daha sert bildiğim kadarıyla
doğru :icon_tup:
h&r kullananlar sert olduğunu yazmış , bende eibach var megane 3 hb aracım , hiç sertlik şikayetim felan yok , aile kullanımında birebir valla......
Arkadaşlar HB aracımda eibach 3.0 kullanıyorum , gayet memnunum , biraz daha alçaklık için
Renault Megane 3 - 2009 sonras FK spor helezon yay seti | RENAULT | ElifTuning.com | (http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=29217&k_id=1790&kn=RENAULT)
FK'nın 5.0mm yayı çıkmış , eibach'ten sonra nasıl bir değişim olur ?
Çok sertmidir FK yaylar sizce?
fk iyi bir yay değil diye biliyorum hele eibach tan sonra geçilecek bir yay değil bence
bende de vogtland var aracımda fk ya geçeyim mi düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan
genelde fk için sert bir yay diyorlar...
emirhan sph
10-03-2011, 21:03
Benim bi onceki arabamda fk yay vardi (corsada) ben hic sikayetci olmadim valla dusuklugu falanda cok guzeldi. Ama performans bakimindan h&r dan daha memnunum sertlik olarakta hemen hemen aynilar
Anladım sanırım sertlik artıcak , bakalım 200 tl'ye 0 buldum , sırf denemek için bile alınır ,
eibach'ler 500e yakındı :(
emirhan sph
10-03-2011, 22:24
Mrk ettim bende ya alabilirim valla :D euheueh
aynen :) içimden bir ses epey alçalır diyor
bugun 6-7 sularında e-5 de bostancı kadıkoy arasında bulundunuz mu : ) sızımı gördum yoksa sızın replıkanız mıydı : )
Yaw 3cm 5 cm in hesabini yapmayin alsaniza coilover:) karteri surtuk bi benle cemmi olcaz cimri olmayin panpalar :)
Megane dedigin yerle bir ve chipli olmalı : )
emirhan sph
11-03-2011, 10:29
bugun 6-7 sularında e-5 de bostancı kadıkoy arasında bulundunuz mu : ) sızımı gördum yoksa sızın replıkanız mıydı : )
:) ehuehueh ben deildim o malesef. Havalar hazir duzeliyoken bi pazar gunu faln guzel bi bulusmayi hakediyo gibiyiz beyler:D
emirhan sph
11-03-2011, 10:30
Yaw 3cm 5 cm in hesabini yapmayin alsaniza coilover:) karteri surtuk bi benle cemmi olcaz cimri olmayin panpalar :)
:D ahuahuah valla benim bahanem bol yazin 3 ay yokum onumuzdeki senenin ilk donemide erasmus var. Ama amerikadan dondugumde bi cilginlik yapip alabilirim :D
Ozamana kadarda fk yi deneme ihtimalim var gibi gibi :hahaha:
volkan_gs
11-03-2011, 12:51
emirhan sen fkyı al senin yaylarda gözüm var :)
Emirhan yazılım yaptırmıssın niye konuya yazmıyorsun :D
Dyno almadın diye tırsıyor olabilirmisin? :D
136 üstü çıkma sakın :)
emirhan sph
11-03-2011, 19:44
Emirhan yazılım yaptırmıssın niye konuya yazmıyorsun :D
Dyno almadın diye tırsıyor olabilirmisin? :D
136 üstü çıkma sakın :)
Ahuhaha :D kanku yanlis bsi yazmiim die olcum yapilsin bilgi veririm :)
Havalar duzelio vize final byram tatil olmadan ayarlayalim bisiler :)
salıdan sonra bana uyaar..salı günü arabam cıkıyordaa ayıptır söylemesi : )
Kimler yazılımlı kullanıyor şimdi?
Benim aracımda mevcut booster(barbaros bayrak) yazılımı ...
Stock'dan sonra 10 gün içinde fark yok gibi geliyordu , sizede aynı durum oluyorsa normaldir , hoş normal yazılım ile dv6 motorlarda olduğu kadar uçuk fark yaratmıyor...
ekstra müdaheleler şart daha fazla güç için , dp+daha agresif bir yazılım gibi , veyahut yazılım+modül gibi... :)
bende öyle hıssedıyorum benım yazılımımda barbaros..ama en guzelı denemeden anlayamayız hem stocklarla hemde yazılımlılarda denemek şart..ve kesınlıkle sadece yazılımla kalınmamalı bence..
Megane cılar uyuyomuuuu yoksa (:
Kim uyuyo ya :D
Ortamlardan yeni dönüyolar daha :D
emirhan senın bu avatardaki resimde araba kanaldamı :D
yoksa photoshopmu :D
downpipe yaptıran varmı dci aracına acaba?
Kimler yazılımlı kullanıyor şimdi?
Benim aracımda mevcut booster(barbaros bayrak) yazılımı ...
Stock'dan sonra 10 gün içinde fark yok gibi geliyordu , sizede aynı durum oluyorsa normaldir , hoş normal yazılım ile dv6 motorlarda olduğu kadar uçuk fark yaratmıyor...
ekstra müdaheleler şart daha fazla güç için , dp+daha agresif bir yazılım gibi , veyahut yazılım+modül gibi... :)
,
Sen megane3 i çin konuşuyorsan söyle söleyeyeim ssnaa Chiplendikten sonra imkansız fark etmemen aynımı acaba bile demen imkansız o motorda yaptığık 3-4 tane var hepsi direk fark edebilicek şekilde tepki gösterdi arkadaşlar burda saten sorabilrsin kendilerinede
illaki hissediyoruz ama acıkcası ben beklentımın altında buldum..
hayır beklentyinint üstünde olması gerekiyor işte
Xdream ve emirhan sph e sorabilirsin
1 de X bir kişinin vardı emirhan sph ın arakadaşı sanırım deüğiştirdik açaip deişti ya felan dedi bir sorabilirsin :)
Beyler abartmiorum benim araba yazilimdan sonra cok degisik gidiyor ben cok memnunun,özgununde dedigi gibi farkedilmemesi imkansiz,ki dun yanimda calisan cocuga verdim markete gitti,geldiginde abi bu arabaya ne olmus ne bicim gidiyor dedi,ne yazilim yaptirdgimi biliyor ne baska bir sey arada sirada markete camii giderkn kullaniyor iste o bile fark etti.yani sizinkilere bi baktirin derim ben.emirhan gelincede yazardavyazilim yaptirdgndan beri piyasasa yok :) bisiler cewirio ama kokusu gelir :))
MuratGürakan
13-03-2011, 11:30
Bence beklenti meselesi. Çoook aşırı bişi bekleyince mevcut iyileşme az gelmiş olabilir. Onun dışındada denemeden anlaşılması çok güç.
hayır beklentyinint üstünde olması gerekiyor işte
Xdream ve emirhan sph e sorabilirsin
1 de X bir kişinin vardı emirhan sph ın arakadaşı sanırım deüğiştirdik açaip deişti ya felan dedi bir sorabilirsin :)
X kişi dediği ilkay :)
ilkay nerdesin :D
abi farketmemeniz imkansiz ya kicikirik 1.3 Corsa'da bile hayvan gibi farketmisti ortalama bir yazilim :) o arkadaslar standart bir megane'i kullansin tekrardan, yine fark hissetmezse bir daha yazilim yaptirsin :D
belkıde bızım beklentımız mı cok fazlaydı bılmıyorummmm..yazılımlı ve yazılımsız bı aracla denemek lazımmm bnce..sonrasında bellı olur
Abi ben hafta sonu m3 le geziorum gidip gitmedigini takdir edersinizki anlayabiliyim?beklenti meselesi degil oncesi sonrasi farkindan bahsedioruz ki diger chiplileri bilmiorum ama ciddi bir fark war.
İlkaymi bak hic haber wermedi dur bi ariyim :)
wallahi benimde beklentimin altında çıktı JEM kardeşimizin de dediği gibi....
beklentiden değil açıkcası normal 1 dv6 motor araca remap yapıldıktan sonraki fark kadar fark olsaydı tam anlamıyla memnun kalrdım ama şuan hiç map'li gibi gelmiyor bana araç hiçbir zaman gelmedi:)
Geldim usta :D
Yazılanları okudumda..
Bence arkadaşlar sizin beklentiler çok yüksekti gibi geliyo bana..
Yani sonuçta 1.5 motor dizel arabadan ne çıkıcak aham şaham..
Haa bu dediklerimden sakın anlamayın ki chip çokta ferk etmiyo diye yanılırsınız :D
Benim zaten top speed'de falan gözüm yok.. Alt devirlerim hareketli mi hareketli , 2.viteste trafikte ok gibi fırlıyo mu fırlıyo, bu kadar şeyin üstüne araba 5,5-6 arası geziyo mu yakıt geziyo (şehir-içi ve dışı karışık orta şeker kullanım)..
Eee daha ne istiyim ben ya :D
Alper abi arkadaşların map'leri siz mi yaptınız ??
Yazılanları okudumda..
Haa bu dediklerimden sakın anlamayın ki chip çokta ferk etmiyo diye yanılırsınız :D
Benim zaten top speed'de falan gözüm yok.. Alt devirlerim hareketli mi hareketli , 2.viteste trafikte ok gibi fırlıyo mu fırlıyo, bu kadar şeyin üstüne araba 5,5-6 arası geziyo mu yakıt geziyo (şehir-içi ve dışı karışık orta şeker kullanım)..
Beklenti yüksekliği demiyelimde , stockdan sonraki gaza basınca oluşan farkı diyelim...
yazılımlı focus'la çıkar denerim geçilirsem yürümüyordur kıstasım bu::)
Yazılanları okudumda..
Şu an burada ECUFAST yazılımı kullananlar Emre - Emirhan ve İlkay
diğer arkadaşlar ne marka yazılım kullanıyor bilmiyorum . . .
Barbaros bayrak , standart yazılım....
Mehmet Gazihan
13-03-2011, 18:30
benimde elimden 8-10 megy3 gecti ama kimler bu siteye uye bilmiyorum..
Benim anladığım kadarıyla mapper'lar biraz aracı açmaktan kaçınıyorlar gibi ,
turbo yüksek çalıştığından fazla açmak istemiyorlar
emirhan sph
13-03-2011, 20:12
emirhan senın bu avatardaki resimde araba kanaldamı :D
yoksa photoshopmu :D
Kanalda kanka :D
,
Sen megane3 i çin konuşuyorsan söyle söleyeyeim ssnaa Chiplendikten sonra imkansız fark etmemen aynımı acaba bile demen imkansız o motorda yaptığık 3-4 tane var hepsi direk fark edebilicek şekilde tepki gösterdi arkadaşlar burda saten sorabilrsin kendilerinede
Şu an burada ECUFAST yazılımı kullananlar Emre - Emirhan ve İlkay
diğer arkadaşlar ne marka yazılım kullanıyor bilmiyorum . . .
Bence beklentiyle hic bi alakasi yok bu isin. Benim beklentim cok fazlaydi :D Su anda inanilmaz memnunum yani bu araba bana saka yapti ole diim :D Bir gidim duman yok ve ciddi bi performansa sahibim :)
Cidden alper abiye ozgune ecufast ailesine binlerce kere tesekkurler :) Gayet keyifli bi yazilim oldu elleriniz dert gormesin :D
dp oncesi sonrasi dyno olcumleride yapilinca hayirlisiyla paylasicam :)
Emirhan kardeş , yazılımlı bir focus , c4 ile gazlarsan vidyo bekliyorum :D
Benim anladığım kadarıyla mapper'lar biraz aracı açmaktan kaçınıyorlar gibi ,
turbo yüksek çalıştığından fazla açmak istemiyorlar
ECUFAST olarak bizim bu araçlardan aldığımız yaklaşık 140 Hp bizce yeterli
Hem sağlıklı ve uzun süreli kullanım hem de yakıt ekonomisi dengesi ile ideal ve müşterinin memnun olduğu bir netice . . .
Aradaki güç farkı tüm müşterilerimiz için tatminkar . . .
Her firma tabii ki aynı sonucu alamayabilir
onun için genelleme yapmazsak sanırım daha doğru olur ;)
arkadaşlar öncelikle sayenizde magane'ları beğenir oldum bu aralar hepsine ayrı maşaallah..
bende box vardı çıkartıp özgün&alper'e yazılım yaptırdım biraz beklentiye bakıyo bu olay boxu ilk taktığımda boşuna para verdim demiştim sonraları anladım farkı.
yazılımdada ilk yaptırdığımda vaay oldum sonra bi çıtır daha oynadık belki 5 hp fark etti ama onu bile hissedebiliyorsun ama tabi yazılımdan sonra 2 ay geçti galiba onada alışıyorsun şu an araba gitmiyo gibi geliyo :)
emirhan sph
13-03-2011, 20:18
Kank bi bulsam yapistiricam :D 1.4 tsi lar 320d falan denemek lazim :D
Bu arada dun izmite 5.1 ortalamayla gittim :D 120-150 den assagi gitmedim :D
Kartepeye cikarken biraz tirmanis yaptim 5.9lt oldu :D
dp oncesi sonrasi dyno olcumleride yapilinca hayirlisiyla paylasicam :)
kanka o tarafa geçicem bu haftaiçi, bi görüşelim şu tesisatı dinleyemedik daha :D
emirhan sph
13-03-2011, 20:21
kanka o tarafa geçicem bu haftaiçi, bi görüşelim şu tesisatı dinleyemedik daha :D
:) haber et kank onceden ona gore program yapak. Kulaklarin bayram etsin :p :hahaha:
:) haber et kank onceden ona gore program yapak. Kulaklarin bayram etsin :p :hahaha:
çarşamba ist'dayım, okulun kaçta bitiyo nerelerde olursun yada ona göre program yaparız :D
Dumansız 140 ps harika gerçekten
megane larda dpf tarzı bişey varmı?
megane larda dpf tarzı bişey varmı?
Hayır FAP yok ...
o zaman duman olmadan 140 hp süper bi rakam
105hp bravolarda dpf yok 135--140hp rası oluyor ama baya duman oluyor
120hp olanlarda dpff var duman sıfır gerçi ecufast'in eli degerse sonuç değişir...
emirhan sph
13-03-2011, 20:35
çarşamba ist'dayım, okulun kaçta bitiyo nerelerde olursun yada ona göre program yaparız :D
Kank okulum 2 de bitio sonra free :D
öğlen arası saatlerde ararım o zaman seni :D
emirhan sph
13-03-2011, 20:47
öğlen arası saatlerde ararım o zaman seni :D
Tamam yivrum :D
o zaman duman olmadan 140 hp süper bi rakam
105hp bravolarda dpf yok 135--140hp rası oluyor ama baya duman oluyor
120hp olanlarda dpff var duman sıfır gerçi ecufast'in eli degerse sonuç değişir...
Bende ondan dolayı dedim , biraz iyimser geldi bana ...
Firmalar 128-129ps vaad ediyor (ki dumansız alınabilecek değer budur bence)
kendi yüklettirdiğim yer (135 ps 300 tork ) diyor ki kullanıyorum 135 ps gibi değil araç 130u geçmez yani...
Hani burda ben birşey demeye çalışmıyorum kimseye kendi nacizane fikrim bu , hakikatende 1 dyno çıktısı görsek harika olur ....hani 140 olmazda 137 olur ilk fırsatta ben atlar gelirim :)
yazılımı yapan yerde gerçekten çok fark ediyor..özgünlerde zaten dynoda var öncesi ve sonrasını o anda ölçebiliyorsun yaptırmıştır arkadaşlar koyar mutlaka dyno..
benim araç 150-155 arası bişe oldu ama duman zero..
Emre arkadaşımızda dyno çıktısı mevcut :)
Ayrıca yazılımı yüklüyoruz ve test sürüşüne çıkıyoruz
Eğer size üzerindeki yazılımdan daha tatminkar gelmez ise (bu henüz başımıza gelmedi ) :D
eski yazılımınızı geri yükleyebiliriz . . .
Ya bnm arabanin torpidoda dyno,yarin eklemeye calisirim da ben cok fena memnunum bugun kim sorsa bi sn dusunmeyin derim daha demin bir a3 bir hyundai crd yalan oldu :) cok zewk aldm a3 beyaz hafif yapili far sis kör eder spec bisidi...
Onu bunu bırakın coupe'ciler ne zaman bulusuyozda alem megane coupe görüyo :D
Esli dostlumu teke tekmi ona bi karar werelim ilk once.havalar super aslinda erkenden bulusup mangalmi yapsak ???
Bana uyar her cuma cumartesi pazar
3 gündür kullanmıyordum type-rıma kavusunca dün kullandım fransız geyşamı bi garip geldi :hehe:
volkan_gs
13-03-2011, 22:43
tek stock benimki mi kaldı yahu gelmem valla :D
bakın ben şöyle bişey yapıyım benım yazılımımı can dıye arkadas barbarosa yaptırdı..en kısa zamanda dynoya cıkıcam ve degerlere bakıcam..bana soruldugunda ben hard bı yazılım ıstedım dumanı göze alarak ve buna ragmen beklentımın altında oldu..he fark yokmu var ama..ama işte mesela 2.000 devırı gectıkten sonra hareketlenıyor araba..egerkı alt devırde yakalanırsam trafıktekı bırcok araba gecıo ve vıtes kucultmessem fark baya acılıo ve yakalamam cok cok zor durumda..ve benım tahmınlerım dyno cıktısı max 130 beygırmıs gıbı gelıyor..bu arada aracımda 38 cm lık bass ve 18 jant var bunun etkısı nekadar olur onuda sız dusunun
Jem dynoyu filan birak bnm arabamda agir deneriz gorursun kardesim,bnm yazilim dumansiz bide bendede 18 ler war en iyi kiyaslaman benimkiyle olur.
Ben herkesle denerim sıkıntı yok,
Beni geçene yalnız kola ısmarlatırım ahahah
Ben herkesle denerim sıkıntı yok,
Beni geçene yalnız kola ısmarlatırım ahahah
Seninki yorgun panpa km cok :) geceriz biz seni :)
Seninki yorgun panpa km cok :) geceriz biz seni :)
Yavaşşşş esas benim arabam ciğerli her gün otobanda 150+ gidiyorum :D
KM de ayrıca 28.000 e geliyo, 280.000 değil :hahaha:
ayneen ya ılk fırsatta denerız bakarızz eger bı sıkıntı warsa ozmn yapılıcak seylere bakarım bnde
Daha taZe 2 saat once 190 gordumde ben bulusmaya gelmeden orjinleremi takiyim bol saplamali bi bulusma olucak gibi :))
Daha taZe 2 saat once 190 gordumde ben bulusmaya gelmeden orjinleremi takiyim bol saplamali bi bulusma olucak gibi :))
217 gordum gardas :D
Dibini gördüm :D
Rampa aşağı olsa kesiciye sokardım ahahaaa
Hafta sonuna basinc acmam lazm :) ewet napioruz kimler gelir nasi yapalim fikir oneri?
hafta sonuysa benı kafaya yazabılırsınız (:
Sanirim pazar yapariz is yok okul yok,cumartesi calisanlar icin sknti olabilir.
havanında guzel olması şartıyla tabi dmi (:
volkan_gs
13-03-2011, 23:19
ctesi olursa kesin gelirim, pazarıda hafta içinde söylerim gelip gelemeyeceğimi.. ptesi ticaret vizem olabilir bi öğreneyim
ctesi olursa kesin gelirim, pazarıda hafta içinde söylerim gelip gelemeyeceğimi.. ptesi ticaret vizem olabilir bi öğreneyim
Kolay ders hafta ici halledersin :)
volkan_gs
14-03-2011, 00:05
gelirim abi ya sanki çalışıcam niye tribe girdiysem bi anda :D
Hawa guzel olsada cıksak bı turlasak mıllet megane görsee pardon mıllet yapılı meganeler görseeee (:
Yavaşşşş esas benim arabam ciğerli her gün otobanda 150+ gidiyorum :D
KM de ayrıca 28.000 e geliyo, 280.000 değil :hahaha:
en km li bizimkidir, 75 bin civarında şuan :D
en km li bizimkidir, 75 bin civarında şuan :D
Üstünde mi yaşıyorsunuz ? :D
Yoksa taksimi
Üstünde mi yaşıyorsunuz ? :D
Yoksa taksimi
ev-iş arası 75km net , izmir dışında oturuyo sayılır bizimkiler :)
günde birden çok gitgel olduğu oluyor, haftasonları dikili, çeşme ortaklar geziliyor :D
volkan_gs
14-03-2011, 03:03
benimde ev okul 75 falan acıbadem-kurtköy yapıyorum hergün 6 ayda 13000 oldu :)
benimde ev okul 75 falan acıbadem-kurtköy yapıyorum hergün 6 ayda 13000 oldu :)
1 yılda 55 bin diyim sen düşün ne kadar gezdiğini :D
bu arada bizimki ilk gelen 3 coupe den birisi TR'ye. bayii olunca Hasan abim , direk almıştı.
emirhan sph
14-03-2011, 07:45
Pazar gunu banada uyar be ya :D
Hafta-sonu gün farketmez yazın benide listeye usta :)
Mangal yapalım mangal :D
Polonezkoy yapalim dicemde bnm araba oraya girermi ki :) bakalim kac araba olucaz konuyu gorenler olucaktir daha.yer fikir soleyn karar werelim :)
cipisli megane dizelci gençler ankaraya arabanızla hiç yolunuz düşmez mi?
Polonezkoy yapalim dicemde bnm araba oraya girermi ki :) bakalim kac araba olucaz konuyu gorenler olucaktir daha.yer fikir soleyn karar werelim :)
Senin araba nereye girer asıl soru bu olmalı kanka :D
Bana göre yer ayarlamayın kanka gerekirse kırarız canınız sağolsun ;)
benim araçla ne olur acaba bu meg3 coupe ler? Merak ettim
civic 1.8 140 hp r18a filtre kat iptali fln var 145hp olsun
dou sen bi tahmin yapsana sen 1.6 sedan kullanıyordun...
bakın ben şöyle bişey yapıyım benım yazılımımı can dıye arkadas barbarosa yaptırdı..en kısa zamanda dynoya cıkıcam ve degerlere bakıcam..bana soruldugunda ben hard bı yazılım ıstedım dumanı göze alarak ve buna ragmen beklentımın altında oldu..he fark yokmu var ama..ama işte mesela 2.000 devırı gectıkten sonra hareketlenıyor araba..egerkı alt devırde yakalanırsam trafıktekı bırcok araba gecıo ve vıtes kucultmessem fark baya acılıo ve yakalamam cok cok zor durumda..ve benım tahmınlerım dyno cıktısı max 130 beygırmıs gıbı gelıyor..bu arada aracımda 38 cm lık bass ve 18 jant var bunun etkısı nekadar olur onuda sız dusunun
Bende stock tamamen sadece yay var aracımda ve 16 jant HB aracm...
tamamen yazdıklarınıza katılıyorum , benim yazılım normal , fazla ayarları yükseltilmemiş şekilde yapıldı duman 0 , hatta stock'ken olan dumanda gitti:D
benim araçla ne olur acaba bu meg3 coupe ler? Merak ettim
civic 1.8 140 hp r18a filtre kat iptali fln var 145hp olsun
dou sen bi tahmin yapsana sen 1.6 sedan kullanıyordun...
Civic hb sürdüm , chipli megane 3'üm var ...
Bence çok zor:) 1.8'ler epey iyi yürüyor
217 gordum gardas :D
Dibini gördüm :D
Rampa aşağı olsa kesiciye sokardım ahahaaa
o kadar gidiyormu hakkaten :) düzde?
Civic hb sürdüm , chipli megane 3'üm var ...
Bence çok zor:) 1.8'ler epey iyi yürüyor
şanzımandan yana büyük dezavantajım var yarı otomatik olmasından ötürü.
Chip ile Değerler 140 hp olunca merak ettim bende tork avantajıda çabası röno ların:)
Bilmiyorum bence çekişmeli olur sanki...
şanzımandan yana büyük dezavantajım var yarı otomatik olmasından ötürü.
Chip ile Değerler 140 hp olunca merak ettim bende tork avantajıda çabası röno ların:)
Bilmiyorum bence çekişmeli olur sanki...
Genede sanmıyorum otomatik kullandım epey kötü bir şanzumanınız var ama attıktan sonra 7k'lara kadar gayet dolu dönüyor 1.8'ler
o kadar gidiyormu hakkaten :) düzde?
stock 210 da kalıyor :) yerli hb de 195 te..
Jem resim bekliyoruz yeni renk guzel olmus diolar :)
Sen nerden ögrendın ya daha bıkac saat oldu (:
Sen resim koyda alem megane coupe rs diesel efition gorsun :)
daha bitmedi bitsin koyucam hafta sonuna dogru (:
stock 210 da kalıyor :) yerli hb de 195 te..
217 görmem lasım o zmn:D
217 görmem lasım o zmn:D
biz 2 kez gördük aynı gün içinde, birinde yemeğe giderken abim kullanıyordu 120-90-80 kg ağırlıklarımız :)
akşamına da ben kullanıyordum, 80-80-75 kg ağırlıklarımız vardı :D
210 u geçmedi hatta almancı bi audi sol şeride atladı son anda 2 şerit atladım , güzel yol tutuyor coupe :D
biz 2 kez gördük aynı gün içinde, birinde yemeğe giderken abim kullanıyordu 120-90-80 kg ağırlıklarımız :)
akşamına da ben kullanıyordum, 80-80-75 kg ağırlıklarımız vardı :D
210 u geçmedi hatta almancı bi audi sol şeride atladı son anda 2 şerit atladım , güzel yol tutuyor coupe :D
HB de tutuyor :Deli::Deli::Deli::Deli:
HB de tutuyor :Deli::Deli::Deli::Deli:
3 farklı HB , 1 tane Coupe kullandım :)
HB lerden 2 si ithal bunlardan biri benzinli, diğeri dizel.Cam tavan hariç full araçlar.Yerli olanda hiçbir ekstra yok ve dizel o da.
HB'nin ESP yi devreye soktuğu yerde / şekilde Coupe ESP ye gerek duymuyor bro üzgünüm :D
volkan_gs
15-03-2011, 02:32
mangal tarzı bişey mi yapıcaz yoksa bi yerde oturucak mıyız ona karar verelim önce.. hsonu yağmurlu gözüküyor bu arada perşembeden sonra full yağış..
ben hava güzel olursa mangaldan yanayım her türlü yemek olsun yeter :D
Cumartesi hava gunesli gosteriyor ya ben mi yanlıs bakıyorum acaba :D
@xDream
Eywallah kardesimde niye bosu bosuna zarar verelim caaanım megane'a :)
Olmadı yolu sıkıntılı bir yere gidersek arabayı yakınlara bırakıp birimizin arabasına gecersin..
10 gundur hastanede olmasam Ankara'dan atlar gelirdim kesinlikle bulusmaya.
Benim icinde keyifli bir organizasyon gecirin arkadaslar ;)
volkan_gs
15-03-2011, 12:05
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL)
pek güvenmem hava tahminlerine gerçi :)
geçmiş olsun..
Bu pazar yapalım ne dersiniz? Arabaları yıkatır sonra bi yere gideriz
Mekanı siz seçin bana uyar avrupa anadolu fark etmez
haftasonu yağmurlu güzküyor.
AccuWeather.com (http://www.accuweather.com) buradan bakın bence uydu merkezli hava tahminleri şaşırmıyorlar genelde :)
emirhan sph
15-03-2011, 13:37
Sen resim koyda alem megane coupe rs diesel efition gorsun :)
hobbaaaa :D arka difuzor istiremm istiremm :hahaha:
Ula alamanyalarda falan millet coupeleri rs e cevirdi biz halen takilioruz.
Gecen servise gittim orjin parca icin sordum rs bile gelmiyebilir dediler :eek:
Dedim ozaman size eyvallah :heyoo: :D
Arka difüzör bende arıyorum uzun zamandır ama bulamadım daha :D
laa bırakın difzörü fritözü adam arabanın renkını deiştirmiş :D
emirhan sph
15-03-2011, 14:27
Hee bende rs diince arka difuzoru buldu sandim :)
kanki öle olmaz yiyosa komple çamurlukları şişirip rs e çewirelim :D
emirhan sph
15-03-2011, 14:34
Yok ya gerenk yok okadara :D ben yaptiracam arka difuzoru birine karar verdim :D
bende su tamponu kesip minicooper ekzosu koyııım dıorum,ortadan :D
emirhan sph
15-03-2011, 14:43
Ya cift cikis deilde tek cikis rs inki gibi cok tatli duruyo :D Bakiim ya heran salterlerim atabilir. Yazin Amerikada olcam oraya gitmicek olsam girisicem arabayada 9 ay boyunca yurtdisinda kalabilirim ole bi ihtimal var :D O beni durduruyo :D
3 farklı HB , 1 tane Coupe kullandım :)
HB lerden 2 si ithal bunlardan biri benzinli, diğeri dizel.Cam tavan hariç full araçlar.Yerli olanda hiçbir ekstra yok ve dizel o da.
HB'nin ESP yi devreye soktuğu yerde / şekilde Coupe ESP ye gerek duymuyor bro üzgünüm :D
yayımız war bisimde:D
cem abi beklemedeyiz.Coillerin altında kalmam dedin :)
cem abi beklemedeyiz.Coillerin altında kalmam dedin :)
İşi rekabetmiş gibi görmeyelim lütfen bizde yokken jemde wardı ;)
Ayrıca ben daha bir şey yapmayı düşünmuorum.Tek bişi dışında :D
Sagolun arkadaslar.
Bu Rs e cevirme isine yoneldim bende hastanede:)google da rast geldi, istanbul garage da yaptirmis bi arkadas simdi iphonedan resmi buraya koyamiyorum ama "megane III coupe body kit" diye google gorsellerde aratinca arka sayfalarda cikiyo. Beyaz bi coupe cok şık olmuş. 1 sene stock binerim diyodum da seytan durttubeni de:) Ankara da yaptirmaya calisicam bende.
http://www.renaultclubtr.com/forum/showthread.php?p=774610
emirhan sph
15-03-2011, 16:33
Benim rs tamponu dedigim soyle bisey orjinal difuzor yani
http://i.imgur.com/6cKyv.jpg
Benim rs tamponu dedigim soyle bisey orjinal difuzor yani
http://i.imgur.com/6cKyv.jpg
Bu difuzor u bulsak super tabi de ben paylastigim link ve bu orijinal arasi biseyi yaptirmaya calisicam Ankara'da. Araba yarim gozukmeye basladi gozume son gunlerde:)
Jantları siyaha boyatınca çok güzel olmuş ya..
Bende mi boyatsam :D
İlkay ozlari al dicem emirhan satioda deli para ya :)
İlkay ozlari al dicem emirhan satioda deli para ya :)
Oz'ları niye satıyo bu çocuk ya :D
Şaka maka Jant işi mayıs gibi falan halledicem ama şimdilik orjinal jantları siyaha boyatsam fena durmayacak gibi ;) Ama yaptırıpta benim tabirimle Mamalak gibi gözükmekte var :D
Bence mamalak gibi olur:) ya biriniz 10 ofset filan taksaniza en hayfanisden nasi olcak :) takaslarik belki :)
Emirhan satio kanka geldiginde when i was in america dicek bize :) adam gidio janti napsin.magic mountainda roller coasterlara biner o oralarda :)
Bence mamalak gibi olur:) ya biriniz 10 ofset filan taksaniza en hayfanisden nasi olcak :) takaslarik belki :)
Emirhan satio kanka geldiginde when i was in america dicek bize :) adam gidio janti napsin.magic mountainda roller coasterlara biner o oralarda :)
Adam Amerika Rüyası yüzünden satıyo jantları vay be :D
Emirhan jantlar hakkında pm'den bir tıklat bakayim beni :D
emirhan sph
15-03-2011, 21:18
:d auhauahua iki dakkada dedikodumu yapmissinz :P
Panpalar napam be yaa satmam lazim 3 ay amerika 6 ay erasmus(kesin deil) jantlar yaticagna nakite cevirem dedim. Bos bos yaticak jantlar. Zaten o jantlari kisin kullanmicaktim e yaz sonu gelicem erasmus olmasa bile 2 ay kalcak arabada cikarticam gene yaticak :D onun yerine satmak lazim para lazim :D
Tesisatida kullanmiyacagina gore sokermisin kanku :)
Bu araba satılırmı ya
İnandım çatlayana kadar kullanıcam :hehe: Nerde trak orda bırak
Bu araba satılırmı ya
İnandım çatlayana kadar kullanıcam :hehe: Nerde trak orda bırak
Kanka adam arabayı değil jantları satcak sadece ya :D
Edit: Ya onu bunu bırakında haftaya kadar yağmur var diyorlar.. Bizim mangal güme gitti galiba :D
emirhan sph
15-03-2011, 22:04
Tesisatida kullanmiyacagina gore sokermisin kanku :)
:D o imkansiz iste kank. O sistem artik bnim bi parcam olmus :D arabayi deistirsem bile alirim onu. Ama yakin bi zamanda kolonlari deistirebilirim. Eger jantlar satilirsa da baya iyi bi komp. takimi alicam. Ustundekiler yetmiyo artik bana :D
emirhan sph
15-03-2011, 22:05
Nerde trak orda bırak :hahaha:
La olum ne manyak adamsin :D
Ben arabadan super memnunum yav satarmiyim :icon_tup:
Nrede trak ozaman birak :hahaha: uahuahau :D guzel felsefe oldu
Bunun edc lisi gelicekmi??bilginiz varmi yine ithal seklinde ama??
Yine kafanda ne var yaaa :D
Hayır bayi gelmeyecek dedi.Bende bayinin yalancısıyım.gelmesi epeeey sürermiş..
Nasıl bir pazarlama stratejisi ise?
Yine kafanda ne var yaaa :D
Bisi yokya :D mavisini siparismi etsek dedim bi an... :D
Tesisat yaptırasım var, hemde cok :D
Görüntüye de kasasım var ama dermanım yok, tesisat daha onemli ahah
Benim tesisata kulak alıştı artık..
Eskisi gibi tat vermiyo :D
Emirhan napsak upgrade mi yapsak ya :Bravoo:
Sokup bastan yaptirin olmamis :))
aaa kiiim o yaaa (: ne rengi yapmışkii (:
aynen öyle burda hepimiz arkadas dost kardeşiz ve aramızda rekabet gibi birşey asla olamaz Xdream arkadasımında dedıgı gibi
Hoppppp, sizde yokken bende vardı :hehe:
Hemen kast sistemini oluştururum brahman olarak :D
Hoppppp, sizde yokken bende vardı :hehe:
Hemen kast sistemini oluştururum brahman olarak :D
nezaman aldın seeen arabayı (:
1.5 sene oluyor ben alalı
benımde okadar oluyooo (: 2009 da aldım yanii (: ama 2010 model : )
Kavacik'ta son 1 haftadir ayni caddede park halinde goruyorum bu arabayi durusuyla dikkatimi cekiyordu, coilover mi var acaba diye size soracaktim, satiliga cikmis araba :)
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-z-megane-44895755/detay)
Dou, seninki de neden boyle gorunmesin :p
volkan_gs
16-03-2011, 01:27
bir arkadaşım sahibiyle konuşmuştu, coil yok yaylar kesik demiş çocuk ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Kavacik'ta son 1 haftadir ayni caddede park halinde goruyorum bu arabayi durusuyla dikkatimi cekiyordu, coilover mi var acaba diye size soracaktim, satiliga cikmis araba :)
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-z-megane-44895755/detay)
Dou, seninki de neden boyle gorunmesin :p
type-r boyle gorunecek insallah :D
megan böyle olursa karteri bırakırım 1 haftaya ben ahahaha
emirhan sph
16-03-2011, 13:33
Guzel olmus la araba :D beyendim bak ama gri kombinasyonlu dha guzel bence :)
Emre senin arka coillerde islem varmi ?
Guzel olmus la araba :D beyendim bak ama gri kombinasyonlu dha guzel bence :)
Emre senin arka coillerde islem varmi ?
Yok kardeşim ama depo boş dolu,en az 1 cm fark edıor arkada..Buradaki resımlerı koydugumuzda depo boştu tam doluyken baya kapanıyor arası...
VteC_MaNiaC
16-03-2011, 14:09
ben dün 2.köprü yolunda gördüm şhane durmaktaydı maşallah :)
emirhan sph
16-03-2011, 14:11
Benim tesisata kulak alıştı artık..
Eskisi gibi tat vermiyo :D
Emirhan napsak upgrade mi yapsak ya :Bravoo:
:D vay vay vay ilkay parayi buldun demenk :p upgrade istiosan hemen bi islemci patlatalim sanada cildirsin kolonlarin :D
Yok kardeşim ama depo boş dolu,en az 1 cm fark edıor arkada..Buradaki resımlerı koydugumuzda depo boştu tam doluyken baya kapanıyor arası...
:D ozaman ben taksam cok dusmez genelde max yarim depo doluyo :d ogrenci milleti :hahaha:
Sen tak formül çok komple yere değdiririm ben istesem arabayı ;)
ben dün 2.köprü yolunda gördüm şhane durmaktaydı maşallah :)
teşekkür ederimde kendi arabanla değildin heralde okanım yoksa mutlaka farkederdim.. :)
VteC_MaNiaC
16-03-2011, 15:27
teşekkür ederimde kendi arabanla değildin heralde okanım yoksa mutlaka farkederdim.. :)
yok kanka bizim normal insan arabası vardı :)
Tüketimler ne seviyede
Ben sürekli otobanda gazlama modundayım (gazlama derken, 110-150 arası gidip geliyorum sabit sürat yok), trafik %30 oranında diyeyim genelde temi kullanıyorum çekmeköy ve kavacık sapağı trafikli dur kalk oluyor,
4.9 ile 5.0 arası gidip geliyor havalar ısındı tabi :) bakıma da 2000 km kaldı tabi bakımdan sonra daha da duser diye umuyorum :D
Valla 5.8-6 litre arası yakıyorum.. Karısık her turlu gidis var :D
emirhan sph
16-03-2011, 17:13
valla benim haftada 2-3 gun florya tarabya dier gunler sehir ici kullaniorm genelde durmaksizin araba yollarda :D 5.4-5.7 arasi
Bu arabayi hybridmi yapti ne yapti manyak ya 4.9 dio,gazin altina yumurtami koydun dogru sole bn yazilimin keyfini cikaryrm hala suursuz kullanip aynada dizel araba kesiorum :D 6.2
Bu arabayi hybridmi yapti ne yapti manyak ya 4.9 dio,gazin altina yumurtami koydun dogru sole bn yazilimin keyfini cikaryrm hala suursuz kullanip aynada dizel araba kesiorum :D 6.2
Mesai saati trafiğine girmiyorum ondandır belki
Ama sakin kullanmıyorum ben pek sol şeriti kendime ayırmayı severim eski almancı olarak :D + viraj
Ama bakımıda geliyor 2k kaldı işte, bakımdan sonra 4.5 lara yaklaşırım :D
5 puan alirdimda simdi gerek yok daha cok sinirlendigim zmn kullanicsm bu arada 9 cm basiklik icin kw coillerde sertlik onler 8 arkalar 10 ideal...jant lastik kombine ve kullanim tarzi degiskenlik gosterebilir alicakk olan varsa 1 hafta her gun ayar icin denemesin bundan baslayip kendi arabaniza gore ayarlayabilirsiniz.
Daha dur istanbul içinde 3000 km yapıp sıfırlamadan tüketimi cekip koyacam buraya o zaman 5 puan ceza alırsın ahahaha
Aynı depoda top speedde yaparım ama senin icin :D
Jant koyun ondan sonra depo cekin beyler.ayrica bn sende stepne we arka koltk oldugunada inanmiorum :) rahatszsin beklerim :)
Jant koyun ondan sonra depo cekin beyler.ayrica bn sende stepne we arka koltk oldugunada inanmiorum :) rahatszsin beklerim :)
Var var klimamda duruyor :D
Hatta 7-8 tane verilmeyi bekleyen kitap var bagajda :D
Geldimi coillerin bu arada kamber ayari warmis demin duzelttim sanayide bnmkileri baya yamuktu :)
Nisanin ilk haftasi geliyo dedi Kemal abi
Bakalım beklemedeyim, konilerle son sevişmelerimi yapıyorum farkı gorecem
Muhtemelen kamber ayarı var onlerin, arkaları bilemiyorum
Nerede ayar yaptırıyorsun yine asf demi?
Yok knka bostanci sanayide kuzey rot adam bi makina almis dibim dustu bide bi ayar yapti seken araba duzeldi cok bgndm isciligini makinasini filan kartlarini aldm arabada hatta
Yok knka bostanci sanayide kuzey rot adam bi makina almis dibim dustu bide bi ayar yapti seken araba duzeldi cok bgndm isciligini makinasini filan kartlarini aldm arabada hatta
tamam yerini gosterirsin bana işte öyle bi adam lazımdı :D
Sanayiye gir 2.sol sagda 4. Tukkan :)
bulusmaa noooldu bulusmaa (:
Arkadaşlar ECUFAST remap dyno sheet'i yükleyen yokmu ? :)
yigitkyl
16-03-2011, 23:34
Mesai saati trafiğine girmiyorum ondandır belki
Ama sakin kullanmıyorum ben pek sol şeriti kendime ayırmayı severim eski almancı olarak :D + viraj
Ama bakımıda geliyor 2k kaldı işte, bakımdan sonra 4.5 lara yaklaşırım :D
Konu biraz geride kaldı ama benim yazılım yok ortalama 5.4 civarında.arabayı alalı 7 ay oldu km 14bin.Kullanımda sehir içi - dışı az yaksın diye kasmadan :)
Birde eibach yay kullanıp memnun olmayan varsa bana yazabilir mi? Ona göre siparişi değiştiriyim .
emirhan sph
17-03-2011, 07:52
bulusmaa noooldu bulusmaa (:
Yav yarindan itibaren butun hafta yagmurlu gosteriyo :( bende sevinydum hava duzeldi diye
Ya dün de bugünden itibaren yağmur gösteriyodu :D
Bu yağmur yağmayacak haa hafta-sonu görürsünüz bak :D
ayneeen bnde baktıgımda persembeden ıtıbarendı güüüya (:
Konu biraz geride kaldı ama benim yazılım yok ortalama 5.4 civarında.arabayı alalı 7 ay oldu km 14bin.Kullanımda sehir içi - dışı az yaksın diye kasmadan :)
Birde eibach yay kullanıp memnun olmayan varsa bana yazabilir mi? Ona göre siparişi değiştiriyim .
Eibach kullanıyorum HB aracım orj 16 jantlarla memnunum , şuanki yaylar arasında en konforlusu diyebilirim ....
yakıt konuları açılmışken birşey sorucam size..abimin arabası (stock halde) genellikle acıbadem dudullu arası e5 den iş ev yapıyor ve yakıt ortalaması 8.0-8.5 arasında bu işte bı yanlışlık yokmu yoksa chipsiz oldugundanmıdır sizce..bu arada arabası 19.000 kmde
Kardesim cok fazla.. Stock haldeyken max 6.5 falan yakman lazm ya gibi geliyo.. Benim oyleydi yani..
Ben stock halde biniyorum her türlü trafiğe giriyoruz ortalamam 6.0 larda eğer inanıpta hiç gazlamazsam 5.4 falan :)
yaa rahat bırakın arabaları ne yakıosa yaksın :)
buluşmada bu hafta makatamıydı mamalakmıydı neydi senin lafın ilkay işte ondan olur yagmur yagıo :)
buluşmada bu hafta makatamıydı mamalakmıydı neydi senin lafın ilkay işte ondan olur yagmur yagıo :)
Evet ya 5 gün hep yağmurlu gösteriyo
Cem abi ne yaptın arabaya sen? Merak ettim valla son 10 gün falan diyordun.Acıbadem caddedemi makina hala?:D bu arada bu kadar yakın oturuyoruz bir tanışamadık be abi.
yigitkyl
17-03-2011, 22:00
Eibach kullanıyorum HB aracım orj 16 jantlarla memnunum , şuanki yaylar arasında en konforlusu diyebilirim ....
Çok sağol efe..Düşmesi nasıl peki ?
Ayrıca orjinal jantlarını boyatan var mı ?
Aynen öle mamalak olur kardeşim :D
Renault'nun sitesinde Dinamik Kirmizi ve Gelincik Kirmizi diye 2 kirmizi var, bir de Gun Batimi Krimizi var o ama bildigin turuncu zaten..
Peugeot-Citroen'lerdeki opak kirmizinin aynisi veya cok benzeri olan hangi kirmizi? Piyasada kirmizi Megane Coupe var mi hic goren oldu mu acaba??
Cem abi ne yaptın arabaya sen? Merak ettim valla son 10 gün falan diyordun.Acıbadem caddedemi makina hala?:D bu arada bu kadar yakın oturuyoruz bir tanışamadık be abi.
tanışalım kardesm..aksamları acıbadem caddesinde duruyor..son hali baya güzel oldu havalar acsın guzel fotoları eklıycem..eger gorursende aracı arac hakkında bılgı verme dıger arkadaslara suprız olsun..bırde zaten benım aracımın eskı halının fotosunu bıle koymadım bu zamana kadar ( neden bılmıyorum ) avatarım ımzam bıle yok havalar duzelsın hepsını halledıcem ınss (:
Renault'nun sitesinde Dinamik Kirmizi ve Gelincik Kirmizi diye 2 kirmizi var, bir de Gun Batimi Krimizi var o ama bildigin turuncu zaten..
Peugeot-Citroen'lerdeki opak kirmizinin aynisi veya cok benzeri olan hangi kirmizi? Piyasada kirmizi Megane Coupe var mi hic goren oldu mu acaba??
ben dınamık kırmızıyı gordum sanırım yanı bı kırmızı gordum ama ne dıye gecıo tam emın degılımmmm ve yorumumu sorarsan beklentımın altındaydı..
Arabanın fotoğrafları Maxxcar konusunda var zaten,değişik olmuş kazasız belasız bin kardeşim.
Oha diyorum sadece cem :D
Araba mükemmel olmuş allah nazarlardan saklasın :)
VteC_MaNiaC
18-03-2011, 10:14
HB ler sedanlardan daha mı hafif ?
belgehan
18-03-2011, 13:11
Ben gördüm burada. Bir turuncu-beyaz kadar güzel gözükmüyor.
yigitkyl
18-03-2011, 14:13
tanışalım kardesm..aksamları acıbadem caddesinde duruyor..son hali baya güzel oldu havalar acsın guzel fotoları eklıycem..eger gorursende aracı arac hakkında bılgı verme dıger arkadaslara suprız olsun..bırde zaten benım aracımın eskı halının fotosunu bıle koymadım bu zamana kadar ( neden bılmıyorum ) avatarım ımzam bıle yok havalar duzelsın hepsını halledıcem ınss (:
efsane olmuş..kazasız belasız :)
Top secret machine.. :D Peki abi bu akşam çıkarım belki. :D merak merak :D